Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

tüy dökücü kremlerden mi bahsediyosun canım?
ben makine kullanıyodum eskiden ama hamileliğim ilerlediği için uzanamıyorum oraya ve canım yanıyo

aşersek boşardı sanırım kocalar
valla geceleri bebiş uyutmuyor, tam dalıyorum okul zamanı geliyor
ağlayacam artık yaaa
bıktım 6da havanın en soğuk olduğu saatlerde dışarda beklemekten

benim doktora kalsa beni 22. Haftada doğurtuyordu biliyorsun
inat ettim zamanında doğurcam
e hadi bakalım inşallah öle olur ama 40 da doğur artık bacım çocugun içerde pskolojisini bozmaa
e hadi inşallah
ben ne diyom biliyonmu acaba allah bizi tek tek seçiptemi getirtti buraya hepimiz ayrı bi komedi ayrı bi film maşşallah

canım oraya da git şansını dene
birden fazla doktora gitmenin bi sakıncası yok ki
belki daha ilgili insanlar olacak
kız nasıl dışardan belli oluyo yaaa?
nasıl inecek anlamadım hala ben
hem o inince ben bugünkinden farklı mı hissedeceğim?

tüy dökücü kremlerden mi bahsediyosun canım?
ben makine kullanıyodum eskiden ama hamileliğim ilerlediği için uzanamıyorum oraya ve canım yanıyo

o kremler arttırmaktan başka işe yaramıyo valla. ben evlendikten sonra lazere başlamıştım bayaa azaldı hamile kalmasaydım biterdi belki-ki kollarım bacaklarım ve kol altlarım bitti bile ohhhh miss. bakalım oraya ne zaman devam edebilicem...

Yav kızçeler komşular geliyo perşembeye çaya dedim çayın yanına ne yapam bi akıl verin dedim ama beni duymuyorsunuzzzz beniiiii

ahh o komşular varyaaaaaa
hepsi tam sopalık
ne diye eziyet ederler adama anlamam ki
seni göresi geldiyse kendi evine davet etsin

tatlım insanın parası çok olunca sapıtıyolar anladığım kadarıyla

Offffffffffff yaaaaaaaaa gecmis sayfalari okuyamiyorummmm :-( niye boyle oluyor anlamadim..acilmiyor sayfalar :-( neyse ismimi gecirenlere sevgiler diyem bari kisaca :-D

Hatunlar ben bu bebegime 97 kiloyla hamile kaldim :-/ boyum 1.70..aslinda tam da spora ve diyetisyene basladigimin ikinci haftasi korunurken kaldim..kilo verp seneye yapcektim ama nasip bu seneyeymis..gelelim nie pat die kiloya girmeme..4 gundur karnim buyudu..daha cok erken degilmiydi ya..acaba kilolu oldugum icin mi boyle buyudu?
Birde su ikonlari ben kullanamiyorum bende gorunmuyor msj yazarken..niye ki?
Offf cok yoruluyorum evde ben ya..inanin bir saat uyuyamiyorum gunduzleri,dinlenemiyorum..temizlik hic bitmiyor..ama simdi gorun bakin hic ellenmemis gibi :-/ 3.gelince nasil basedicem bakalim :-/ sbaha gorusuruk artik..kactim bennn

40ı beklesin daha da bişey istemiyorum zaten bacım
hayırlısı bakalım ne zaman gelecek benim sıpacık

canım bende senle aynı düşüncedeyim
doktor sezeryan olsun derse ne kadar durdurabilirsem o kadar durduracam içerde

kuzum bişey hissetmekten ziyade şimdi bebeğin buyuk ihtimalle böle midene yakın gibi yanı yukarda duruyo ama aşağı inince daha çok kasıklarında hissdeceksin bebeğini dışardan bakıncada göreceksin bebeğin baya aşağıda duruyooo

ya kuzum günlük seçilcekmiş ne yıyıp ne yemıycegı.kaloriler hesaplancakmısta mışmışta mışmış anlıcagınnbana o parayı verseler sanıyorum onun yerıne 25 kılo daha alabılırım

bana versin o parayı ben onun için günlük seçerim yemeklerini
ama ben sana diyim bunlar tamamen israfa giriyo yaaa
tamam anladık zenginsin de ne gerek var saçma sapan şeylere bunca para harcamaya
bi fakire ver o parayı, bi öğrenci okut mesela

aynen öyle vallaha herkes ayrıbi film güzel yaaa

evet tabiiki.. karnının indiiğini sen anlayamayabilirsin ama dışardan belli olur. bebeğin kanala girmesi başka karın inmesi başka.. benim karnım doğumdan 1 ay önce inmişti aşağıya. sonra bi ara yine yukarı çıktı. sonra da tamamen indi bitti doğumdan iki gün önce benimki kanala inmiş. ben o gün çok rahat oturabildim okey oynadım rahat nefes aldım.o güne kadar hayatta oturupda okeyoynayamazdım. otururken yukarı baskı yapardı nefes alamazdım bende geriye yaslanırdım.. eee öylede oyun oynanmıyo ki canıımmm

bacım ona bende sinir oluyorum
hiçbişey görünmüyo böyle
kim ne demiş, neye demiş bilemiyosun

aynenn yaaaaaa

canım ben kilolu değildim ama hamileliğimin 8. haftasından itibaren karnım belirmeye başladı
göbek sandılar ama değildi, biliyordum ben hamişlikten çıktığını
canım profil ayarlarına gir orda ikonlara izin ver ve kaydet o zaman kullanabilirsin
gelişmiş kullanıcı ayarlarını kullan yazı tipinde

Yav kızçeler komşular geliyo perşembeye çaya dedim çayın yanına ne yapam bi akıl verin dedim ama beni duymuyorsunuzzzz beniiiii
canımmm ben duymuştum ama unutmuşum yaw

bi kek yap hazır sigara böreği al kızart yapabilirsen kısır yap yada makarna salatası yap. yetr çokda uğraşma, bi zahmette kusura bakmicaklar gebe kadına gidiyolar daha ne beklicekler beklemesinler bizahmet

bende çok yürüyorum
acaba bende öyle kolay doğurur muyum yaaa
abartısız söyliyim size hala hamiş olmaya alışamadım sanırım
sınıfa iniyorum mesela bişeyi unutmuşum
öğrenci göndermek yerine ben çıkıp alıp geliyorum
çocuklara çalışma kitabı yaptırırken bi koşu gidiyorum fotokopi çektirip sınıfa dönüyorum falan
günlük 7 saat dersim var ama en az 20 kez merdivenleri in çık in çık haşatım çıkıyo
her derste de ayakta ve 40ar dakika ders anlatıyorum mesela

zirsizcim sen lise ogretmenimisin merak ettim kac aydir konusuyoruz ahanda simdi merak ettimbide o kizcagiza cok uzuldum ne anne babalar var ana kuzularini evlendiriyorlar yazikkkkk cocugun cocugu olmasi cok yazikkk

canım ben ortaokulda çalışıyorum
2. kademe yani öğrencilerim
bu kızı 8. sınıfta mezun ettim ben
sonra evlendirdiler (tabiki resmi nikahla değil)
neyse erkek evi gelin götürmedi bi süre daha annesinde kaldı
çünkü daha adet bile olmamıştı
adet olur olmaz götürdüler ve sonuç şimdi daha 16sında ve 2 aylık oğlu olan bir anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…