sen ömründe hiç ağdayı eline aldınmı diye bi sorsana önceben ağdadan korkanlardanım kuzum .şu kremler yokmu bu hafta onlardan alıcam bakalım işe yarayacakmı bu arada ağda yapabılseydım keşke.diğer türlü çok zorlanıyorum artık ben
zaten birde aşerseydik nasıl olcaktık kimbilirrbende geceleri uyuyamıyorum sabahta eşim kaldırıyor artık dun gece ısyanlardaydım yeter artık zaten çocuktan uyuyamıycam bıdaha bırde o geliyor çıldırtıyor benııı
e hadi bakalım inşallah öle olur ama 40 da doğur artık bacım çocugun içerde pskolojisini bozmaabenim doktora kalsa beni 22. Haftada doğurtuyordu biliyorsun
inat ettim zamanında doğurcam
ben ne diyom biliyonmu acaba allah bizi tek tek seçiptemi getirtti buraya hepimiz ayrı bi komedi ayrı bi film maşşallahe hadi inşallah
yav bilemiyorumki kuzum bi akıl diyoki burada çok gelişmiş büyük bölge doğum hastanesi var oraya git diyo hemen evimin yanında yakın oranın doktorları çok iyi diyolarr sanki benim doktor da biraz ilgisiz gibii
canım 35 36 haftada bebek önce kafasını aşağıya döndürüyor ve ondan sonrada aşağıya inmeye başlıyoo zaten o aşağıya inmeye başlayıca sen hissedersin çünkü baya aşağıya iniyoo dışardan bakıldığında falan bile belli oluyoo
yaaaaaaaaaaaaaaaa niye alıntılar görünmüyoooooooooooooooooooooo
tüy dökücü kremlerden mi bahsediyosun canım?
ben makine kullanıyodum eskiden ama hamileliğim ilerlediği için uzanamıyorum oraya ve canım yanıyo
daha dün dışarı çıkardım benim kızı doktorda kontrolü vardı ordanda avm ye gidip yemek yedik oyun gurubu var orda onlara falan bindi ama bilmiyorum neden böle yapıyo benim kızın da en büyük zevki avm ler birde markete gidip alışveriş yapmak bayılır markete gitmeye yarın götürem kendini bakalım markete belki biraz yatışırrr sinirlerii ya hiç deme canım bu komşuları kızımın hasta olduğunu benim hamileliğimin zor geçtiğini biliyorlar birde hepsi toplanıp geleceklermiş tek tek de değil ya ben ne hazırlasam onu falanda bilmiyorum hiçç
kilodaşım ben odanın siparişini vermiş olsaydım bile eve sokamazdım çünkü inşaat başlamamıştışimdi elimde yumoşlu kova sabah akşam siliyorum buda benim cezam iştee
yavrum para onlarin canini SIkiyor o modelden benim gorumceler var al at al at modundalar o attiklarinla bir koy kalkinirdi o sekil yani 1 sene icinde tam 3 kez evin dekorasyonundan tut boyasina kadar degistirdiler tum esyalarda dahil aldiklarida ucuz birsey degil heee pahali bizzat merak edip fiyatlarina bakdim gezenirken sokkkk oldum ama onlar anasina babasina ucuz birseydi diyorlar anlamasinlar diye hep para bollugundan bunlar adammi vezirde rezilde ediyor iste
e hadi bakalım inşallah öle olur ama 40 da doğur artık bacım çocugun içerde pskolojisini bozmaa
ben ne diyom biliyonmu acaba allah bizi tek tek seçiptemi getirtti buraya hepimiz ayrı bi komedi ayrı bi film maşşallah
benşmkininde erken gelmesını ıstemem vallahı.zamanını beklesınnnhatta sezeryan bıle deseler bana 38de alalım deseler 40 haftamı beklerım ne geregı varki o içerde rahatsa daha cok gelısır yavrum ıcerdee
canım oraya da git şansını dene
birden fazla doktora gitmenin bi sakıncası yok ki
belki daha ilgili insanlar olacak
kız nasıl dışardan belli oluyo yaaa?
Nasıl inecek anlamadım hala ben
hem o inince ben bugünkinden farklı mı hissedeceğim?
ya kuzum günlük seçilcekmiş ne yıyıp ne yemıycegı.kaloriler hesaplancakmısta mışmışta mışmış anlıcagınnbana o parayı verseler sanıyorum onun yerıne 25 kılo daha alabılırım
e hadi bakalım inşallah öle olur ama 40 da doğur artık bacım çocugun içerde pskolojisini bozmaa
ben ne diyom biliyonmu acaba allah bizi tek tek seçiptemi getirtti buraya hepimiz ayrı bi komedi ayrı bi film maşşallah
canım oraya da git şansını dene
birden fazla doktora gitmenin bi sakıncası yok ki
belki daha ilgili insanlar olacak
kız nasıl dışardan belli oluyo yaaa?
nasıl inecek anlamadım hala ben
hem o inince ben bugünkinden farklı mı hissedeceğim?
bacım ona bende sinir oluyorum
hiçbişey görünmüyo böyle
kim ne demiş, neye demiş bilemiyosun
Offffffffffff yaaaaaaaaa gecmis sayfalari okuyamiyorummmm :-( niye boyle oluyor anlamadim..acilmiyor sayfalar :-( neyse ismimi gecirenlere sevgiler diyem bari kisaca :-D
Hatunlar ben bu bebegime 97 kiloyla hamile kaldim :-/ boyum 1.70..aslinda tam da spora ve diyetisyene basladigimin ikinci haftasi korunurken kaldim..kilo verp seneye yapcektim ama nasip bu seneyeymis..gelelim nie pat die kiloya girmeme..4 gundur karnim buyudu..daha cok erken degilmiydi ya..acaba kilolu oldugum icin mi boyle buyudu?
Birde su ikonlari ben kullanamiyorum bende gorunmuyor msj yazarken..niye ki?
Offf cok yoruluyorum evde ben ya..inanin bir saat uyuyamiyorum gunduzleri,dinlenemiyorum..temizlik hic bitmiyor..ama simdi gorun bakin hic ellenmemis gibi :-/ 3.gelince nasil basedicem bakalim :-/ sbaha gorusuruk artik..kactim bennn
canımmm ben duymuştum ama unutmuşum yawYav kızçeler komşular geliyo perşembeye çaya dedim çayın yanına ne yapam bi akıl verin dedim ama beni duymuyorsunuzzzz beniiiii
evde yalnizdi bebis bende kapinin yakininda yattim sesini duyarim allah korusun cok yuksekde oturuyorlar bebek kalksa merdivenlerden duser diye bekledim neyseki bir akrabasi geldi bebegin babasiyla aldi bebegi demin kadinida gondermisler anam ne kolay dogurdu kadin heeee darisi sizin basiniza hastane bile yatirmadi ama cok geziyordu kadin daha dogurdugu gun yuruyerek alis veris yapmis hic kesintisiz yurudu goren hamile zannetmezdi hic durmadi hiccc
zirsizcim sen lise ogretmenimisin merak ettim kac aydir konusuyoruz ahanda simdi merak ettimbide o kizcagiza cok uzuldum ne anne babalar var ana kuzularini evlendiriyorlar yazikkkkk cocugun cocugu olmasi cok yazikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?