Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

daha dün dışarı çıkardım benim kızı doktorda kontrolü vardı ordanda avm ye gidip yemek yedik oyun gurubu var orda onlara falan bindi ama bilmiyorum neden böle yapıyo benim kızın da en büyük zevki avm ler birde markete gidip alışveriş yapmak bayılır markete gitmeye yarın götürem kendini bakalım markete belki biraz yatışırrr sinirlerii ya hiç deme canım bu komşuları kızımın hasta olduğunu benim hamileliğimin zor geçtiğini biliyorlar birde hepsi toplanıp geleceklermiş tek tek de değil ya ben ne hazırlasam onu falanda bilmiyorum hiçç

vallahi bravo nedıyeyım kidarısı bizlere olsun tabi doktor kontrolündeeama sen yınede küslük yapma derim ben :26:bilemedim valla

evet canım çok dikkat et kendine yorulma aman diyim... yat dinlen kv felan da takma...

ay teyzesi bi gör bi suratlar yapıyo bi suratlar yiyesim geliyo illaki zayıflicak canım ondan kaçış yok

ayyy o binbir surat halini yirim ben yaaa
benim bebişim de doğar ve bu günlerini de görürüm inşallah

ne diyeyim bacım allah daha cogun versın gozumuz yokda azcık ucundan bızlerede verse hanı fena olmaz

lalem seramın dediği tuvalet fısher prıcede var yanlış hatırlamıyorsam 89.90 yada 99.90 dı en son

odur tatlim inan hevesle yapiyor benim kiz sarki soyluyorya tuvaletini yapinca bayiliyor benimkibizim burda boyle ivirlar zivirlar daha pahali aldim geldim oglum diyorki anne bunu sonra ne yapcan bende dedimki ne yapcaz oglum aticaz kim ne yapsin kardesinin cisli tuvaletini anaaaaaokadar para verdik copemi aticaz sen bunu guzelce yika kutusuna koy garaja indir benim cocuk olunca alirim senden luzumsuz seylere o kadar para veremem ben bari ondan kurtulmus olurum dediahaaa iste diyorum pintiiii benim oglannn simdiden cocuk lazimlik hesabi yapiyor ayni dedesi

eeeeeeeeeee nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa ben geldim siz yoksunuz şimdi benim sıpam uyanır hepiniz toplaşırsınız küserim bende hıhhhh işteeee

ben ara sıra girebiliyorum bebişim
malum artık çalışma hayatı ve oğluş birleşince beni yıkıyolar
adım attıkca kıvranıyorum artık

kocana hatırlat her fırsatta artık bi aile olduğunuzu şekerim
kocişin ne durumda bu arada?
kızın bence tamamen kardeş kaynaklı yaşıyo o sorunları
ben merkezci dönemde olduğu için kabullenmek ve kabullenmemek arasında kalmış

ooooooooooo herkeslerde burdaymış heeeee

ayyy bacım senn bu çucuklarına bayılıyom ben yaaaaa

buyur dadlummm ne diyon türkçe kunuş türkçe zira bu bacında kafa kalmadı anlamıyooooo

ayy sende hiçbşe bulamadında buna mı taktın yahu topikin tek aklı başında kızı vardı onu da kaybettik hade geçmiş olaaaaa o gelmek istediği zaman gelir zaten sen hiç düşünme göbüşnle geçireceğin son zamanların tadını çıkar

kızçem bu arada demet akalın tam 22 bin 500 lira ödeyip hamılelık dıyetıne başlıyormuşşş

ohaa yuhhh demek istiyorum müsadenizle

kızlar biz geldikkkkkkkkk
neler olmuş yavvv uçmuş resmen topik
okuyup geliyom
hoşgeldiinizzzz
bizde geldik uçmuş gene valla yetişemiyoommmm

kızlar moralim biraz bozuk maalesef
mezun ettiğim öğrencilerden birini ziyarete gittim bugün
kız 1997 doğumlu ve 2 aylık oğlu var

neeeeeeeeeeeee

kız ağda yapabiliyon mu?
bu arada ayıptır söylemesi artık göbüşümden şeyimi göremiyom ben yaaa
ben 5 aydan sonra hiç göremedim ki.. kociş saolsun

ayy yavrum yaaa nasıl bıkmış annesinden yazık yaaa

benimki 17 haftada anca gösterdi.. ondan önce hep bacakları kapalıydı kız sanmıştık

canım bi psikologa felan götürsen olmazmı belki işe yarar hee :26:

bütün kızlar toplandık toplandıkkkbaksoyum esham morem zirvem yok ama
eveettt herkes burda ne güzellll

evet çikolataya ve daha birsürü şeye elvedaaa de.. baklagiller de çok fena gaz yapıyo.. turşu da.. sarımsak sütün kokusunu ve tadını değiştiriyomuş. maydonoz azaltıyomuş.. nane gaz yapıyo. portakal mandalina gaz yapıyo.. ki ben portakal mandalinasız duramazdım ama naapiym çucuuum mahfoluyo yazık... dışardan yemek tamamen yasak. kola yok. asitli hiçbişe yok. şimdilik aklıma gelenler bunlar...

yok kız karın ağrısı kalmadı ama çok hafif gene var... eskisine kıyasla hiç yok tabiiki...

doğru kuzum öyle şeyler çok pahalı bebek magazında çalışırken görmüştü ama fiyatının değiştiğini pek sanmıyorum yine aynıdır tahminimcesenin oğlan cimri değil kuzum tutumlu o tutumlu

ben ara sıra girebiliyorum bebişim
malum artık çalışma hayatı ve oğluş birleşince beni yıkıyolar
adım attıkca kıvranıyorum artık

zirsizcim sen lise ogretmenimisin merak ettim kac aydir konusuyoruz ahanda simdi merak ettimbide o kizcagiza cok uzuldum ne anne babalar var ana kuzularini evlendiriyorlar yazikkkkk cocugun cocugu olmasi cok yazikkk

yamısımmm işte bu kadar uzun alıntı yapınca bana yazdıklarını unutuyorum oyuzden smile koyuyorummvalla öğlen nedemek istediğimi ben bile unuttum kuzum nasıl anlatamki sana şimdi
şu gaz yapan şeylerin hepsine dayanırım ben sorun değil yeterki doğurur doğurmaz kokoreç ile midye yiyeyim

yavruşum ben erken doğurmıyım yaaa
korkuyom zaten bu allahın dağında erken doğurcam diye
zamanını beklesin oğluşum
bende doğurur doğurmaz başlıyım diyorum korseye
tüm beden korselerden mi giyiyim peki?
bu arada 1 ay beklemek yeterli mi?

ayy yaaaaaaaaaaaa
senin şu kızınla tanışmayı öyle istiyorum ki sera
sanki büyümüş de küçülmüş, maşallah ona
herşeyi de biliyor
zamane çocuğu da diyemiyorum
seninki aşmış maşallah
ben çok sevdim daha tanımadan
tanısam kıtır kıtır ısırırım galiba

kız doğurmakla dertlerimiz artıyo mu ne
hiç doğurmayıp içimde mi büyütsem hep

hey allahım yarebbiiimmmmmm :89::89:
ayyy o binbir surat halini yirim ben yaaa
benim bebişim de doğar ve bu günlerini de görürüm inşallah

inşallah görürsün canım merak etme. onun o anlarında benide görmen lazım elimde kamera ya video çekiyorum ya foto

kilodaşım ben odanın siparişini vermiş olsaydım bile eve sokamazdım çünkü inşaat başlamamıştışimdi elimde yumoşlu kova sabah akşam siliyorum buda benim cezam iştee
kızzz daha geçmedimi anam bu koku camları açmıyonmu gündüzlerii senn havalandırmazsan günlük gitmez
kız doğurmakla dertlerimiz artıyo mu ne
hiç doğurmayıp içimde mi büyütsem hep
yes bebeğim içinde tutabildiğin kadar tuttki seenin sıpayı sonra çokk pişman olursun ona göree
kocişimee nazar değmesin şimdi çok iyi anasını aramıyo bile gerçek yüzünü görduyaa ondan sonra alakayı kesti birde beni anlıyo artık diyorki sürekli ben seni hep yanlış anlamışım beni affet diyoo birde bizle evle falan çok ilgili bugünlerde herşeye koşturuyor yardım ediyo sen yapma ben yaparım falan filan diyo önceden hiç böle değildi

yok kuzum valla yanlis anlamayin ama ayni lazimliga ben turkiye parasina cevirdigin zaman 160 tl ediyor burda oyle seyler pahali gecen yila kadar bir tulum bile en kalitesizi bile 30 tlden basliyordu simdi markalilar bile o fiyata indi ama cocuk araba kapsulu besigi lazimlik bez biboron emzik mama veeee okul formalari okul ayakkabilari aldi basini gidiyor cunku mecbursun almaya onlarda hakli kesinlikle indirim olmayan urunler bunlar ozellikle takip ettim eskiden bebek arabalarida cok pahaliydi simdi cinden geliyor bayagi bir ucuzlama var benim oglan tutumlu olsun tabiki ama kpdere benzer diye cok korkuyorum adam kactane kira topluyor arsalarini ekmek icin kiraya vermis millete emekli maasi var halen daha cocuklardan para ister borcum var diye insallah ona cekmez

o camları kapatıyormusun diye bi sorsana lalemgitmiyor ve gitmiycek gibi hala kokuyor yaaa:26:

Son düzenleme:

ne yapim tek tek cevap veremiyom ben sayfaları unutuyom sonra kalıyo öyle

sende katıl aramıza uzaktan bakma uzaktan bakarsan korkup kaçarsın deli bunlar diyee
farklımıyız ki bacım hepimiz ayrı bi deli

korkup kaçacan dedin kaçtı işte

amaaan nazar değmesin allahım huzurunuzu kaçırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…