daha dün dışarı çıkardım benim kızı doktorda kontrolü vardı ordanda avm ye gidip yemek yedik oyun gurubu var orda onlara falan bindi ama bilmiyorum neden böle yapıyo benim kızın da en büyük zevki avm ler birde markete gidip alışveriş yapmak bayılır markete gitmeye yarın götürem kendini bakalım markete belki biraz yatışırrr sinirlerii ya hiç deme canım bu komşuları kızımın hasta olduğunu benim hamileliğimin zor geçtiğini biliyorlar birde hepsi toplanıp geleceklermiş tek tek de değil ya ben ne hazırlasam onu falanda bilmiyorum hiççlalecim bunlar benim kizimdada olmusdu sonra bakdimki ben o hafta onu disari cikarmamisim ne eksik ne eksik cocuk 5 gun hic disari cikmamis bunalimdan yapmis o gun aldim goturdum parka bol bol sohbet ettik nasil sevindi ustelik benim kizimin bir huyu var buyuk marketlerde ciplak ayak dolasmaya bayiliyoryaz kis ciplak ayak 1 saat falan dolastimi o gun sakinlesiyor belki yavrucak cani SIkildi annecikde hamile yorgun yavrus bunalmisdir onun huysuzlugudur bu ayyy bu komsular cok fena ya ne kadar dusuncesiz kadincagiz dogurdu doguracak sizlemi ugrassin buranin o yonunu cok seviyorum son aylar oyle gelelim diyen olmaz dogurdukdan sonrada cogu 1 ay sonra gelir turkiyedeyken ben kiz kardesim ikiz bebekleri var astim hastasi surekli makineye baglilar kardesime arkadaslari yarin gelecegiz oturmaya demisler oda cocuklar rahatsiz dedigi halde heee gelmisken onlara gecmis olsun deriz demisler kardesim birakdi hasta cocuklari hazirlik telasina girdi annem ne kizmisdi bizimki hic gitmez onlara onlar gelir bide geldikleri birsey degil cocuklar hasta ne kadar anlayisizlar gercekdende dogru yaaa
evde yalnizdi bebis bende kapinin yakininda yattim sesini duyarim allah korusun cok yuksekde oturuyorlar bebek kalksa merdivenlerden duser diye bekledim neyseki bir akrabasi geldi bebegin babasiyla aldi bebegi demin kadinida gondermisler anam ne kolay dogurdu kadin heeee darisi sizin basiniza hastane bile yatirmadi ama cok geziyordu kadin daha dogurdugu gun yuruyerek alis veris yapmis hic kesintisiz yurudu goren hamile zannetmezdi hic durmadi hiccc
evet canım çok dikkat et kendine yorulma aman diyim... yat dinlen kv felan da takma...
ay teyzesi bi gör bi suratlar yapıyo bi suratlar yiyesim geliyoillaki zayıflicak canım ondan kaçış yok
yavrum para onlarin canini SIkiyor o modelden benim gorumceler var al at al at modundalar o attiklarinla bir koy kalkinirdi o sekil yani 1 sene icinde tam 3 kez evin dekorasyonundan tut boyasina kadar degistirdiler tum esyalarda dahil aldiklarida ucuz birsey degil heee pahali bizzat merak edip fiyatlarina bakdim gezenirken sokkkk oldum ama onlar anasina babasina ucuz birseydi diyorlar anlamasinlar diye hep para bollugundan bunlar adammi vezirde rezilde ediyor iste
lalem seramın dediği tuvalet fısher prıcede var yanlış hatırlamıyorsam 89.90 yada 99.90 dı en son
eeeeeeeeeee nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa ben geldim siz yoksunuz şimdi benim sıpam uyanır hepiniz toplaşırsınız küserim bende hıhhhh işteeee
yamişim yettim gariianam beni biliyon 2 sıpa biri karnımda biri kucagımdaa anca gelebiliyomm kimseyi tınlamıyom canım ben artık kv falan geçen gün eşime dedimki bende olmuşum bi aile kimseyle uğraşamam en iyisini yaparsın datlım diyo oda anam nasıl dinleniym ben yamiş bu kızın kaprisleri beni öldürecek bi süt diyo bi meyve suyu bi manadalina deli etti beni 1 saattir şuan varya imdat diye bağıracak durumdayımmm başım ağrıyo yemin ederim birde ağlıyorki sebepsiz yere başım şiştiii
ayyy yesin onu teyzesii
lale senin kizi tuvalete alistirmak icin sensali tuvaletlerden al yavrum benimki onla ogrendi mummmyy ne kadar cok yaparsam o kadar cuuuukkkkk sarki soyluyor diyor cadi tuvaleti gece kaldiriyorum oldugu yerden gunduz cadi gormedimi basiyor kalayi:84::84: adida my tuvalet yada my cisitakmis hemen onu soruyor nerde diye bugun turk marketine gittik allahim bir konusdu bayilmamak icin zor tuttum kendimi anni market sepetlerinin tekerleri neden yapilmis kac kilo tasir cuuukkk koyarsak kirilir dedi kendi kendine eline agzina koydu patladi gulmekden sanki anliyormus gibi tum urunlerin tarihine bakdi gecmismi mummyy dedi gecmis dediklerimi almadi koyy koyyy ufffff kokuyor dedi ambalajindan koklayip yumos alayim dedim bizim kusumuz adi yumosdu olmusdu dur bebegim yumos alayim dedim kulagima dogru mummyy yumos oldu kandiriyorlar bizi yumos yokkk alma ok kancirciklar bizi dedi ok dedim good mummy dedi ey allahim daha neler kendisi surdu market sepetini turk abla yolun ortasina koymus kendi sepetini opppppsss huuuuuu huuuuu al bakim sepetini yoldan en komigide kadin makyaj yapmis guya sag sola mavi farlar yayilmis benim kiz git teyce mavi boya olmus yucun dedi ben aynen boyle oldum yok yok bu cadiyla markete falan gidilmez
yamısımmmm
kızlar sizde bi yorum yapıverin şu doktorun dediğine ya benim topağım 10 aylık mı doğsun ay bian evvel doğsun hayırlısıyla beeee :) ben 22 aralığı bile beklemeyemeyiz herhalde noramlde 40 haftalık değpil çoğunlukla 38 haftalık olur diyordum kadın 22 aralığı bile geçti bana kalsa ben yılbaşına kadar bile bekletirim dedi :) töbe yarabbim yaaa zaten her gittiğimde 22 aralık kötü bir tarih diyor :) sizce de beklermiyiz dersiniz biz bukadar .benim kanamam filan olmadı hiç hamileliğim boyunca en ufak leke bile olmadı ağrımda çok fazla değil gibi geliyor bana işte anam cahillik cahillik daha ilk ne yapayım :) öfff kafam karıştı yahu .kocişin de morali bozuldu bune ya bu çocuk 10 aylıkmı doğacak doktor daha gecen hafta 3 hafta var diyordu alla alaaaaaaaaa
kızçem bu arada demet akalın tam 22 bin 500 lira ödeyip hamılelık dıyetıne başlıyormuşşş
hoşgeldiinizzzzkızlar biz geldikkkkkkkkk
neler olmuş yavvv uçmuş resmen topik
okuyup geliyom
kızlar moralim biraz bozuk maalesef
mezun ettiğim öğrencilerden birini ziyarete gittim bugün
kız 1997 doğumlu ve 2 aylık oğlu var
ben 5 aydan sonra hiç göremedim ki.. kociş saolsunkız ağda yapabiliyon mu?
bu arada ayıptır söylemesi artık göbüşümden şeyimi göremiyom ben yaaa
yapiyor teyzesi azicik anasina duskun durup dururken oper koklar anne kokuyorsun der ama ana kuzusu olmasin diye azicik mesafe koydum aramizaartik buyumeye basladi bugun yarin yuvadan ucup gidecekler bensiz basarsinlar hayat onlari degil onlar hayati yensinler istiyorum is veriyorum bakalim sorumluluklarini yerine getiriyorlarmi olcuyorum evet yapiyorlar 2 gundur ben alisverise gitcem siz evde kalin derslerinizi yapin diyorum acil durum icin ev telefonunu yanlarina veriyorum denemek amacli kendin evin onune arabayi park edip onlari test ediyorum bakiyorum gayet iyi gidiyor hersey ahhhhh canim herkes ana baba olamaz derdi annem bugun daha iyi anliyorum o kadar sevgisizlerki hele iki tane var bizim evin onunde indiriyor servis annesi ordan aliyor anne gece dansozluk yapiyor ordan bir adamida bulmus esinden bosanmis onunla ayni evi paylasiyor dun asiri yagmur vardi bakdim ne gelen var ne giden cocuklar bekliyor cocuklar gelin yukari size birseyler vereyim ustunuzu degisin oglanin kiyafetlerinden verdim ayakkabilarinin ici bile su dolmus vicdansiz analari tam 2 saat 15 dk sonra geldi bir tesekkur bile etmedi cocuk teyze yollama bizi sana hic eziyet etmeyiz burda yatariz kardesimle evimizi hic sevmiyoruz dedi babam cok kotu herseyimize kiziyor odaya kilitliyor bizi diyor yavrum gitmek istemedi anasina dedi gitmek istemiyorum diye kadin nasil bagiriyor herseyinizi aliyoruz paraya para demiyorsunuz daha ne istiyorsunuz benden heee teyzesi is yapiyorlar karsiliginda para veriyoruz ama cokkk pintiler yaaa markette gittim param yetmedi oglumda var oglum ver eve gidince odeyecem diyorum banane paran kadar alisveris yap dedi gitti kendine cikolata cips aldi buda benim ihtiyaclarim bak ben param kadar harcama yapiyorum kimseden istiyormuyum dedi
inşallah kalbine göre verir Rabbim
kız olur madem öyle istiyosun
benim oğlan pipiyi 12. haftada gösterdi ama biz gene de bekledik 14e kadar
14 de de erkek dedi, kesin mi dedim kesin dedi
ama kız göstermeyebiliyomuş, arkadaşlarımdan kızları 24. haftaya kadar göstermeyenler oldu
kızlar nasılsınız bakem ben iyi değilim hiç dünden beri benim kızın depresyonu tuttu yine herşeye aglıyorr bağırıyor herşeye bi itira bağıra bağıra konuşma deli oluyorum resmen dün bi tane tabak kaldırıp attı yere sinirden kırdı bugünde meyve kasesini o da kocaman kase iyiki yüzüne falan gelmedi bi parçası buyuk kalmış kırılamamış diye kaldırıp tekrar attı yere ne yapıym ya ben bu kızla bilemiyorum artık 2 gündür yemekte yemiyo bunun sebebi ne olabilrkii bilemiyorum artık birde eline tükenmez kalem alıp duvarı ve koltuğumuzu yazmışş dün gece 1 buçuğa kadar sildim kaç çeşit deterjanla ancak öle çıktıı ama bende bittim bugün çatım ve belimin ortası agrıyoo çatımda öle bi ağrı varki resmen kıvrandırıyor beni birde perşembe günü komşular gelecekmiş binadan bu sıkıntılarımın üzerine önceden sölemişlerdi artık iptalde edemem ne yapsamkii çaya gelecekler yanına ne yapıym bi fikir verin bana ...... bu arada zırsız delicim senin öğrenciyi duyunca şok oldum ya o yaşta kızı ne akla hizmet evlendirmişlerkii yav kaçıncı yüzyıldayız hala böle saçmalıklar duyuyoruz dünya nereye gidiyor acaba hiç bilemiyorum bu arada sizler nasılsınız birazda siz anlatın bakalım
lale o lazimliklardan turkiyede kesin vardir tatlim cunku buraya cogu sey gec geliyor bazende ilk buraya geliyor ama turkiye inan daha cabuk geliyor klozet seklinde sifonu tuvalet kagidi koyma yeri var fisher price buyuk marketlerde kesin vardir inan aldim geldim kiz kendi kendine basladi hiiiiccc ugrasmadimbir iki kacirdi cok korktu bagircam diye hicbir sey olmamis gibi sokdum banyoya yikadim ohhhhh misler gibi koktu benim askim cis yapinca pissss kokuyor dedim bakdim totosuna tembih ediyor cis kacirmak yok pis kokuyoruz sonra simdi mis kokuyoz ok dedi hic kacirmadi ama babasinin evde oldugu gunler adam dk basi soruyor cis varmi cocuk resmen krize giriyor cis yokkkkkkk:84::84:adam yan gozle bile baksa cis yokkk okk diyor
eveettt herkes burda ne güzellllbütün kızlar toplandık toplandıkkkbaksoyum esham morem zirvem yok ama
pelinler doğuracak hatunlar bekliyoruz topiğimize
maşallah topikte 1 zirve 1 de lale var kız çocuk sahibi
eşim hala tam iyileşmedi ama geçen haftaya göre daha iyi
morişime de teşekkür ediyorum
bende çok özledim yaaa, kızcağız neler çekti neler
Allahım yardımcısı olsun
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ney ney ney ney ney çikolata çikolata çikolata yiyemiycem mi
aman allahım bayılacam sanırsam
yavruşum geceleri o yataktan kalkma şekillerime bende gülüyorum ama kociş sürekli sabahları taklitimi yapıyo
bak göbeğimle ezerim seni diyorum da azıcık korkuyo manyak
biz seni dinliyoruz da mesela benim oda takımı alma ihtimalim olmadığından sözünü dinlemedim
hayalot ise suçlu
insan kokusunun çıkmayacağını söylemesine rağmen yamişi dinlemez mi yaaa
vay beeee doğurdun da adet bile oldun demek
oooooooooooo anam herşey normale döndü demek
hani doğurunca karın ağrısı olmadı?
bunu da mı kadınlar doğursun diye uydurmuşlar?
tosuncuğunu yirim ben yaaa
sesli gülmeler başladı demek
ısırmak istedim şu an
doğru kuzum öyle şeyler çok pahalı bebek magazında çalışırken görmüştü ama fiyatının değiştiğini pek sanmıyorum yine aynıdır tahminimceodur tatlim inan hevesle yapiyor benim kiz sarki soyluyorya tuvaletini yapinca bayiliyor benimkibizim burda boyle ivirlar zivirlar daha pahali aldim geldim oglum diyorki anne bunu sonra ne yapcan bende dedimki ne yapcaz oglum aticaz kim ne yapsin kardesinin cisli tuvaletini anaaaaa okadar para verdik copemi aticaz sen bunu guzelce yika kutusuna koy garaja indir benim cocuk olunca alirim senden luzumsuz seylere o kadar para veremem ben bari ondan kurtulmus olurum dedi ahaaa iste diyorum pintiiii benim oglannn simdiden cocuk lazimlik hesabi yapiyor ayni dedesi
ben ara sıra girebiliyorum bebişim
malum artık çalışma hayatı ve oğluş birleşince beni yıkıyolar
adım attıkca kıvranıyorum artık
ooooooooooo herkeslerde burdaymış heeeee
ayyy bacım senn bu çucuklarına bayılıyom ben yaaaaa
buyur dadlummm ne diyon türkçe kunuş türkçezira bu bacında kafa kalmadı anlamıyooooo
ayy sende hiçbşe bulamadında buna mı taktın yahu topikin tek aklı başında kızı vardı onu da kaybettik hade geçmiş olaaaaao gelmek istediği zaman gelir zaten sen hiç düşünme göbüşnle geçireceğin son zamanların tadını çıkar
ohaa yuhhh demek istiyorum müsadenizle
hoşgeldiinizzzz
bizde geldik uçmuş gene valla yetişemiyoommmm
neeeeeeeeeeeee
ben 5 aydan sonra hiç göremedim ki.. kociş saolsun
ayy yavrum yaaa nasıl bıkmış annesinden yazık yaaa
benimki 17 haftada anca gösterdi.. ondan önce hep bacakları kapalıydı kız sanmıştık
canım bi psikologa felan götürsen olmazmı belki işe yarar hee :26:
eveettt herkes burda ne güzellll
evet çikolataya ve daha birsürü şeye elvedaaa de.. baklagiller de çok fena gaz yapıyo.. turşu da.. sarımsak sütün kokusunu ve tadını değiştiriyomuş. maydonoz azaltıyomuş.. nane gaz yapıyo. portakal mandalina gaz yapıyo.. ki ben portakal mandalinasız duramazdım ama naapiym çucuuum mahfoluyo yazık... dışardan yemek tamamen yasak. kola yok. asitli hiçbişe yok. şimdilik aklıma gelenler bunlar...
yok kız karın ağrısı kalmadı ama çok hafif gene var... eskisine kıyasla hiç yok tabiiki...
slmmmmmm kizzzzzlarrrr hbaksoy cok sanslisin yavrum yaaa 3 tane dogurdum kimsesiz anacim olsa yeterdine yapalim yok sitemin hayatta hersey kismet coookkkk sevindim insanin anasi gibisi yok su hayatta yamisyy dur yavrum bunlar tatli cilveler daha o tosuncuk boga asamasina gecmedi bebis bende var bi tane tam bir boga hani hergun kirmizi giydigimizde yok yeminle evi dar ediyor bize herkese boynuz atip duruyor bizi gectim eve gelen misafirlerlede bogusuyor domestos senin bebisinde hayirli ugurlu saglikli olur insallah zirsizdeli sana sozum yok yavrimmmm bir doguramadin gitti lale stres yapma kiizzzz daha bir tane ikinci derken 3.oldumu benim gibi yari dengesiz olursun insan cogu zaman anlik karar veriyor bu cocuklardan kaynaklaniyor ondan once yoktu boyle birseyim cirrrr cirrrr ceneleri durmuyor 4.cuyu dusunuyormusun diyenleri duyunca insanin girtlakliyasi geliyor bunu soranlarda tek cocugu olanlar heeeee cok enterasan yaneee yiyorsa 2.ci dogurun bakemmm sonra gelin sorun demi kizlarrrr partiiiii var partiiiii bu hafta ben mezun oluyorum yaneeee son haftam okullarda herkes birsey getircek kafede yicezzz dana kadar oldum daha okulluyum yahuuuu utanir oldum gunduz calisip gece yine gitmeyi dusunuyorum ingilizcem iyice gelissin 2 dil goz cikarmaz misali size bomba gibi haberim var SIKI durun geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr ben en son korse aldim demistim yaaa bunu ben gece gunduz giydim o yazdigim gunden beri bu sabah hepsi kirlenmis kendimi tuhaf hissettim baska vardi evde onu giyeyim dedim oda olmuyordu kizim oglum ben yorucu maraton sonunda zor giriyordum icine bugun bir giydim porrttttttt hic sIKmadi bile hemen olduuuuuuuu bende iki kademe daha SIKdim anammmmm evdeki asirlik tartimi benim cadiiii elleri yikarken uzerine cikiyordu ekranini kirmis kilomu bilmiyorum ama cogu seyim bol geliyor yuppppppppiiiiiiii kizlar dogurdunuz hemen korse takin yoksa toparlanmiyor o gobusss bide dahada sarkiyor ben cok pismanim dogumdan 1 ay sonra baslamadigima ne guzel toparlandiiiii pahali birsey bile gerekmiyor SIKsin yeterrrrrrrr
lale senin kizi tuvalete alistirmak icin sensali tuvaletlerden al yavrum benimki onla ogrendi mummmyy ne kadar cok yaparsam o kadar cuuuukkkkk sarki soyluyor diyor cadi tuvaleti gece kaldiriyorum oldugu yerden gunduz cadi gormedimi basiyor kalayi:84::84: adida my tuvalet yada my cisitakmis hemen onu soruyor nerde diye bugun turk marketine gittik allahim bir konusdu bayilmamak icin zor tuttum kendimi anni market sepetlerinin tekerleri neden yapilmis kac kilo tasir cuuukkk koyarsak kirilir dedi kendi kendine eline agzina koydu patladi gulmekden sanki anliyormus gibi tum urunlerin tarihine bakdi gecmismi mummyy dedi gecmis dediklerimi almadi koyy koyyy ufffff kokuyor dedi ambalajindan koklayip yumos alayim dedim bizim kusumuz adi yumosdu olmusdu dur bebegim yumos alayim dedim kulagima dogru mummyy yumos oldu kandiriyorlar bizi yumos yokkk alma ok kancirciklar bizi dedi ok dedim good mummy dedi ey allahim daha neler kendisi surdu market sepetini turk abla yolun ortasina koymus kendi sepetini opppppsss huuuuuu huuuuu al bakim sepetini yoldan en komigide kadin makyaj yapmis guya sag sola mavi farlar yayilmis benim kiz git teyce mavi boya olmus yucun dedi ben aynen boyle oldum yok yok bu cadiyla markete falan gidilmez
kız doğurmakla dertlerimiz artıyo mu ne
hiç doğurmayıp içimde mi büyütsem hep
ayyy o binbir surat halini yirim ben yaaa
benim bebişim de doğar ve bu günlerini de görürüm inşallah
kızzz daha geçmedimi anam bu koku camları açmıyonmu gündüzlerii senn havalandırmazsan günlük gitmezkilodaşım ben odanın siparişini vermiş olsaydım bile eve sokamazdım çünkü inşaat başlamamıştışimdi elimde yumoşlu kova sabah akşam siliyorum buda benim cezam iştee
yes bebeğim içinde tutabildiğin kadar tuttki seenin sıpayı sonra çokk pişman olursun ona göreekız doğurmakla dertlerimiz artıyo mu ne
hiç doğurmayıp içimde mi büyütsem hep
kocişimee nazar değmesinkocana hatırlat her fırsatta artık bi aile olduğunuzu şekerim
kocişin ne durumda bu arada?
kızın bence tamamen kardeş kaynaklı yaşıyo o sorunları
ben merkezci dönemde olduğu için kabullenmek ve kabullenmemek arasında kalmış
doğru kuzum öyle şeyler çok pahalı bebek magazında çalışırken görmüştü ama fiyatının değiştiğini pek sanmıyorum yine aynıdır tahminimcesenin oğlan cimri değil kuzum tutumlu o tutumlu
kızzz daha geçmedimi anam bu koku camları açmıyonmu gündüzlerii senn havalandırmazsan günlük gitmez
yes bebeğim içinde tutabildiğin kadar tuttki seenin sıpayı sonra çokk pişman olursun ona göree
kocişimee nazar değmesinşimdi çok iyi anasını aramıyo bile gerçek yüzünü görduyaa ondan sonra alakayı kesti birde beni anlıyo artık diyorki sürekli ben seni hep yanlış anlamışım beni affet diyoo birde bizle evle falan çok ilgili bugünlerde herşeye koşturuyor yardım ediyo sen yapma ben yaparım falan filan diyo önceden hiç böle değildi
yamısımmm işte bu kadar uzun alıntı yapınca bana yazdıklarını unutuyorum oyuzden smile koyuyorummvalla öğlen nedemek istediğimi ben bile unuttum kuzum nasıl anlatamki sana şimdi
şu gaz yapan şeylerin hepsine dayanırım ben sorun değil yeterki doğurur doğurmaz kokoreç ile midye yiyeyim
farklımıyız ki bacım hepimiz ayrı bi delisende katıl aramıza uzaktan bakmauzaktan bakarsan korkup kaçarsın deli bunlar diyee
su gitmiş bile
kocişimee nazar değmesinşimdi çok iyi anasını aramıyo bile gerçek yüzünü görduyaa ondan sonra alakayı kesti birde beni anlıyo artık diyorki sürekli ben seni hep yanlış anlamışım beni affet diyoo birde bizle evle falan çok ilgili bugünlerde herşeye koşturuyor yardım ediyo sen yapma ben yaparım falan filan diyo önceden hiç böle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?