Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canımcım konu açılmışken bende sana soram ya bende yazımı seninki gibi olsun istiyorum koyu ve belirgin ama yapamadım bi türlü nasıl yapabilirim onuu yaaa :26::26::26:

yaaa bunca şeyi nasıl aklımda tutuyım ben yamişim yaaa
bana bi yazıp göndersen bunları

kaç haftalıksın ki canım sen?? kiminin hemen çıkar kiminin de geç çıkar. benim 4 ayda dışardan zar zor belli oluyodu yaw ama gel gör ki ben eğilemiyodum aşağıya çünkü o bile benim için çok fazlaydı daha önce hiç göbüşüm olmamış ki

dostum bu oğlan kesin çok tutumlu olacak
sizin verdiğiniz harçlıklarla bilem zengin olur bu çocuk
demedi deme

ohhh ohhhhhhhhhhhhh çok sevindim canım
hadi hayırlısı
inşallah hep iyi anlaşırsınız

cnım sezeryanlıyken giysem dikişler falan patlamaz mı ki o kadar erken?
göğüs altından olanlardan giyiyim bari bende
hayırlısı bakalım

teyzesi dag bayir buluruz biz seni turkiyeye geldikmi no problem yani bizim icin oglumun askerligi cikar belki doguya sanada ugrayi verir allahim cocuk buyudude askerligi kaldi neyse kismet bakarsin tanisiriz

bacım senin oğlan büyüyene kadar ben doğuda kalmıyım nolur yaaa
ülkenin başka bir yerinde karşılaşalım kısmetse
ayy göriyim de yiyim o tatlı cadıyı ben

Tam 12 haftalik bu gun itibariyle ah ah benim de olmamisti gobusum hic..2. Sipadan sonra oldu ama o da oyle kat kat degil cok sukur ayva gobegi diyeljm :-D

yaaa bunca şeyi nasıl aklımda tutuyım ben yamişim yaaa
bana bi yazıp göndersen bunları

o zaman geldiğinde öyle bi ezberliyosunkiiiiiiiii.... o çocuğun kıvrandığını görünce emin ol sudan başka bişey istemeyeceksin ve netten gaz yapan yiyecekler diye gecelerce araştırma yapa yapa ezberliceksin şimdi tabiiki tutamazsın canım ben sana yazarım bunların listesini

benim sıpa uyumama izin vermiyos
abah 6da evden çıkmam gerek
napıyım bacılar ben yaaa bi akıl verin bana

uyumaya çalışma iyice sersemlersin.. ben o koca göbüşümle döne döne döne saatler sonunda uyuyakalırdım..

canımcım ben makarna salatası yapmayı bilmiyorum bende senin gibi düşündüm kek sigara böregi ama bişey daha yapıym dedim ama karar veremedim makarna salatasının tarifini verde bana onu yapam onlarda bilmiyordur eminim değişiklik olmuş olurr
hımm normal doğurursun inşallah bu temponun üstüne yav ben bazen kendime bile erken evlendim diyorum 19 da acelem neydi diyorum ama bunları okudukça pişman olmuyorum allah yardım etsin ya çocuğun bide çocugu oluyo düşünmesi bile ürkütücü kim bilir kocada kaç yaşında ya nasıl bi dünya bu ya ama devletin kulağına giderse bu mesele anneyide bebeğide alırlar oradan korumaya gecen ben gazetede okumuştum böle bi olayy

canımcım konu açılmışken bende sana soram ya bende yazımı seninki gibi olsun istiyorum koyu ve belirgin ama yapamadım bi türlü nasıl yapabilirim onuu yaaa :26::26::26:

tatlım konuya cevap yazarken açılan kutu varya
orda üstte 3 sıra kutucuk var
2. sırada olanlar yazı karakterinle ilgili, koyu italik(yana yatık) ya da altı çizgili olmasını sağlıyo
tıkla dene görürsün zaten
renkleri ve yazı modelini değiştirmek için ilk sırayı kullanıyosun
font var, size var ( karakter büyüklüğü), A harfi var o da renk seçimini yapman için

yavrum normal insanın stresle ne işi olur ki aaaaaaaaaaaa
nasıl inecek aşağıyaa acaba merak ediyorum
rahat olursam korkuyım yani
doğuracağımı anlıyım o zaman

yavrum bildiğin amerikan salatası işte. boncuk makarnayla yapıyorum ben. makarnayı haşla ona yetecek kadar yoğurt koy geniş bi kaba. mesela bir paket makarnaya bi küçük boy ve bi küçük boyun yarısı kadar yoğurt kullanıyorum ben. içine mayonez dök 2-3 yemek kaşığı kadar. sonra garnitür dök (ben sadece salatalık turşusuyla yapıyorum, öyle seviyorum) sonra makarnayı dök karıştır bittiiii

yavruşum benim bebişin kafası biraz karışık sanırsam
balık misali dönüp duruyo sürekli
ama en sevdiği oyun böbreklerime, karaciğerime doğru tekme atmak
ve göbeğimden dışarı itelemek
göbeğim çıkacak sanki
son günlerde göbeğin altından da iyi geçiriyo
bilmiyom ki neden

benimki hemen belli olmuştu
göbüş oluşuyordu yani
başkasının anlamayacağı ama benim gözümden kaçmayan bi göbüşcük

yavrum normal insanın stresle ne işi olur ki aaaaaaaaaaaa
nasıl inecek aşağıyaa acaba merak ediyorum
rahat olursam korkuyım yani
doğuracağımı anlıyım o zaman
hay allah iyiliğini versin emi sen ordan anla bakalım doğru anlicanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…