canım ben kilolu değildim ama hamileliğimin 8. Haftasından itibaren karnım belirmeye başladı
göbek sandılar ama değildi, biliyordum ben hamişlikten çıktığını
canım profil ayarlarına gir orda ikonlara izin ver ve kaydet o zaman kullanabilirsin
gelişmiş kullanıcı ayarlarını kullan yazı tipinde
ooooooooooo herkeslerde burdaymış heeeee
ayyy bacım senn bu çucuklarına bayılıyom ben yaaaaa
buyur dadlummm ne diyon türkçe kunuş türkçezira bu bacında kafa kalmadı anlamıyooooo
ayy sende hiçbşe bulamadında buna mı taktın yahu topikin tek aklı başında kızı vardı onu da kaybettik hade geçmiş olaaaaao gelmek istediği zaman gelir zaten sen hiç düşünme göbüşnle geçireceğin son zamanların tadını çıkar
ohaa yuhhh demek istiyorum müsadenizle
hoşgeldiinizzzz
bizde geldik uçmuş gene valla yetişemiyoommmm
neeeeeeeeeeeee
ben 5 aydan sonra hiç göremedim ki.. kociş saolsun
ayy yavrum yaaa nasıl bıkmış annesinden yazık yaaa
benimki 17 haftada anca gösterdi.. ondan önce hep bacakları kapalıydı kız sanmıştık
canım bi psikologa felan götürsen olmazmı belki işe yarar hee :26:
eveettt herkes burda ne güzellll
evet çikolataya ve daha birsürü şeye elvedaaa de.. baklagiller de çok fena gaz yapıyo.. turşu da.. sarımsak sütün kokusunu ve tadını değiştiriyomuş. maydonoz azaltıyomuş.. nane gaz yapıyo. portakal mandalina gaz yapıyo.. ki ben portakal mandalinasız duramazdım ama naapiym çucuuum mahfoluyo yazık... dışardan yemek tamamen yasak. kola yok. asitli hiçbişe yok. şimdilik aklıma gelenler bunlar...
yok kız karın ağrısı kalmadı ama çok hafif gene var... eskisine kıyasla hiç yok tabiiki...
Offffffffffff yaaaaaaaaa gecmis sayfalari okuyamiyorummmm :-( niye boyle oluyor anlamadim..acilmiyor sayfalar :-( neyse ismimi gecirenlere sevgiler diyem bari kisaca :-D
Hatunlar ben bu bebegime 97 kiloyla hamile kaldim :-/ boyum 1.70..aslinda tam da spora ve diyetisyene basladigimin ikinci haftasi korunurken kaldim..kilo verp seneye yapcektim ama nasip bu seneyeymis..gelelim nie pat die kiloya girmeme..4 gundur karnim buyudu..daha cok erken degilmiydi ya..acaba kilolu oldugum icin mi boyle buyudu?
Birde su ikonlari ben kullanamiyorum bende gorunmuyor msj yazarken..niye ki?
Offf cok yoruluyorum evde ben ya..inanin bir saat uyuyamiyorum gunduzleri,dinlenemiyorum..temizlik hic bitmiyor..ama simdi gorun bakin hic ellenmemis gibi :-/ 3.gelince nasil basedicem bakalim :-/ sbaha gorusuruk artik..kactim bennn
odur tatlim inan hevesle yapiyor benim kiz sarki soyluyorya tuvaletini yapinca bayiliyor benimkibizim burda boyle ivirlar zivirlar daha pahali aldim geldim oglum diyorki anne bunu sonra ne yapcan bende dedimki ne yapcaz oglum aticaz kim ne yapsin kardesinin cisli tuvaletini anaaaaa okadar para verdik copemi aticaz sen bunu guzelce yika kutusuna koy garaja indir benim cocuk olunca alirim senden luzumsuz seylere o kadar para veremem ben bari ondan kurtulmus olurum dedi ahaaa iste diyorum pintiiii benim oglannn simdiden cocuk lazimlik hesabi yapiyor ayni dedesi
ne diyeyim bacım allah daha cogun versın gozumuz yokda azcık ucundan bızlerede verse hanı fena olmaz
hey allahım yarebbiiimmmmmm :89::89:
inşallah görürsün canım merak etme. onun o anlarında benide görmen lazım elimde kamera ya video çekiyorum ya foto
kızzz daha geçmedimi anam bu koku camları açmıyonmu gündüzlerii senn havalandırmazsan günlük gitmez
yes bebeğim içinde tutabildiğin kadar tuttki seenin sıpayı sonra çokk pişman olursun ona göree
kocişimee nazar değmesinşimdi çok iyi anasını aramıyo bile gerçek yüzünü görduyaa ondan sonra alakayı kesti birde beni anlıyo artık diyorki sürekli ben seni hep yanlış anlamışım beni affet diyoo birde bizle evle falan çok ilgili bugünlerde herşeye koşturuyor yardım ediyo sen yapma ben yaparım falan filan diyo önceden hiç böle değildi
normal dogurusan hemen giy ben sezeryandim anestezi dr 5. gun giyebilirsin dedisasirmistim birsey olmaz dedi ama ben giyemedim bayilcak gibi oldum cok canimi yakmisdi bende butun vardi evde cok zor oluyor diye bu seferki usten elbise gibi altida normal gogus altindan dize kadar ama cooookkk fark atti inanmazdim diyenler harika toparladi bedenimi gec bile kalmisim sizler yenisiniz hemen deneyin pisman olmazsiniz ustelik ince corap gibi olanlardandi benimki oyle pahali falanda degil
teyzesi dag bayir buluruz biz seni turkiyeye geldikmi no problem yani bizim icin oglumun askerligi cikar belki doguya sanada ugrayi verir allahim cocuk buyudude askerligi kaldi neyse kismet bakarsin tanisiriz
kaç haftalıksın ki canım sen?? kiminin hemen çıkar kiminin de geç çıkar. benim 4 ayda dışardan zar zor belli oluyodu yawama gel gör ki ben eğilemiyodum aşağıya çünkü o bile benim için çok fazlaydı daha önce hiç göbüşüm olmamış ki
yaaa bunca şeyi nasıl aklımda tutuyım ben yamişim yaaa
bana bi yazıp göndersen bunları
benim sıpa uyumama izin vermiyos
abah 6da evden çıkmam gerek
napıyım bacılar ben yaaa bi akıl verin bana
canımcım ben makarna salatası yapmayı bilmiyorum bende senin gibi düşündüm kek sigara böregi ama bişey daha yapıym dedim ama karar veremedim makarna salatasının tarifini verde bana onu yapam onlarda bilmiyordur eminim değişiklik olmuş olurrcanımmm ben duymuştum ama unutmuşum yaw
Bi kek yap hazır sigara böreği al kızart yapabilirsen kısır yap yada makarna salatası yap. Yetr çokda uğraşma, bi zahmette kusura bakmicaklar gebe kadına gidiyolar daha ne beklicekler beklemesinler bizahmet
hımm normal doğurursun inşallah bu temponun üstüne yav ben bazen kendime bile erken evlendim diyorum 19 da acelem neydi diyorum ama bunları okudukça pişman olmuyorum allah yardım etsin ya çocuğun bide çocugu oluyo düşünmesi bile ürkütücü kim bilir kocada kaç yaşında ya nasıl bi dünya bu ya ama devletin kulağına giderse bu mesele anneyide bebeğide alırlar oradan korumaya gecen ben gazetede okumuştum böle bi olayybende çok yürüyorum
acaba bende öyle kolay doğurur muyum yaaa
abartısız söyliyim size hala hamiş olmaya alışamadım sanırım
sınıfa iniyorum mesela bişeyi unutmuşum
öğrenci göndermek yerine ben çıkıp alıp geliyorum
çocuklara çalışma kitabı yaptırırken bi koşu gidiyorum fotokopi çektirip sınıfa dönüyorum falan
günlük 7 saat dersim var ama en az 20 kez merdivenleri in çık in çık haşatım çıkıyo
her derste de ayakta ve 40ar dakika ders anlatıyorum mesela
Tam 12 haftalik bu gun itibariyleah ah benim de olmamisti gobusum hic..2. Sipadan sonra oldu ama o da oyle kat kat degil cok sukur ayva gobegi diyeljm :-D
canımcım konu açılmışken bende sana soram ya bende yazımı seninki gibi olsun istiyorum koyu ve belirgin ama yapamadım bi türlü nasıl yapabilirim onuu yaaa :26::26::26:
aynen öyle vallaha herkes ayrıbi filmgüzel yaaa
evet tabiiki.. karnının indiiğini sen anlayamayabilirsin ama dışardan belli olur. bebeğin kanala girmesi başka karın inmesi başka.. benim karnım doğumdan 1 ay önce inmişti aşağıya. sonra bi ara yine yukarı çıktı. sonra da tamamen indi bittidoğumdan iki gün önce benimki kanala inmiş. ben o gün çok rahat oturabildim okey oynadım rahat nefes aldım.o güne kadar hayatta oturupda okeyoynayamazdım. otururken yukarı baskı yapardı nefes alamazdım bende geriye yaslanırdım.. eee öylede oyun oynanmıyo ki canıımmm
aynenn yaaaaaa
canımcım ben makarna salatası yapmayı bilmiyorum bende senin gibi düşündüm kek sigara böregi ama bişey daha yapıym dedim ama karar veremedim makarna salatasının tarifini verde bana onu yapam onlarda bilmiyordur eminim değişiklik olmuş olurr
hımm normal doğurursun inşallah bu temponun üstüne yav ben bazen kendime bile erken evlendim diyorum 19 da acelem neydi diyorum ama bunları okudukça pişman olmuyorum allah yardım etsin ya çocuğun bide çocugu oluyo düşünmesi bile ürkütücü kim bilir kocada kaç yaşında ya nasıl bi dünya bu ya ama devletin kulağına giderse bu mesele anneyide bebeğide alırlar oradan korumaya gecen ben gazetede okumuştum böle bi olayy
kuzum bişey hissetmekten ziyade şimdi bebeğin buyuk ihtimalle böle midene yakın gibi yanı yukarda duruyo ama aşağı inince daha çok kasıklarında hissdeceksin bebeğini dışardan bakıncada göreceksin bebeğin baya aşağıda duruyooo
kaç haftalıksın ki canım sen?? kiminin hemen çıkar kiminin de geç çıkar. benim 4 ayda dışardan zar zor belli oluyodu yawama gel gör ki ben eğilemiyodum aşağıya çünkü o bile benim için çok fazlaydı daha önce hiç göbüşüm olmamış ki
hay allah iyiliğini versin emiyavrum normal insanın stresle ne işi olur ki aaaaaaaaaaaa
nasıl inecek aşağıyaa acaba merak ediyorum
rahat olursam korkuyım yani
doğuracağımı anlıyım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?