ee ama senin 3. yani olsun okadar da müsaaadenle
evet aynen dışardan belli olmayan ama benim farkedebildiğim göbüşümdü. dün karnıma sıcak su torbası koydum bluzumuda üstüne kapatmıştım düşmesin diye. öyle de eşimi geçirmeye kalkmışım. eşim gördü diyoki hayırdırbenimki hemen belli olmuştu
göbüş oluşuyordu yani
başkasının anlamayacağı ama benim gözümden kaçmayan bi göbüşcük
hay allah iyiliğini versin emisen ordan anla bakalım doğru anlicanmı
kızma bacım bişe demedim aaaaa kim ne dediyse kuru iftiraaaabenim ilk olmasına rağmen ayva göbeği kıvamında olmuştu
sen ne demek istiyon şimdi banaaaaaaaaaaaaaaaa
evet aynen dışardan belli olmayan ama benim farkedebildiğim göbüşümdü. dün karnıma sıcak su torbası koydum bluzumuda üstüne kapatmıştım düşmesin diye. öyle de eşimi geçirmeye kalkmışım. eşim gördü diyoki hayırdırdedim göbüşümü özlediiimmmm
canımcım ben makarna salatası yapmayı bilmiyorum bende senin gibi düşündüm kek sigara böregi ama bişey daha yapıym dedim ama karar veremedim makarna salatasının tarifini verde bana onu yapam onlarda bilmiyordur eminim değişiklik olmuş olurr
hımm normal doğurursun inşallah bu temponun üstüne yav ben bazen kendime bile erken evlendim diyorum 19 da acelem neydi diyorum ama bunları okudukça pişman olmuyorum allah yardım etsin ya çocuğun bide çocugu oluyo düşünmesi bile ürkütücü kim bilir kocada kaç yaşında ya nasıl bi dünya bu ya ama devletin kulağına giderse bu mesele anneyide bebeğide alırlar oradan korumaya gecen ben gazetede okumuştum böle bi olayy
o zaman geldiğinde öyle bi ezberliyosunkiiiiiiiii.... o çocuğun kıvrandığını görünce emin ol sudan başka bişey istemeyeceksin ve netten gaz yapan yiyecekler diye gecelerce araştırma yapa yapa ezberliceksinşimdi tabiiki tutamazsın canım ben sana yazarım bunların listesini
uyumaya çalışma iyice sersemlersin.. ben o koca göbüşümle döne döne döne saatler sonunda uyuyakalırdım..
kaç haftalıksın ki canım sen?? kiminin hemen çıkar kiminin de geç çıkar. benim 4 ayda dışardan zar zor belli oluyodu yawama gel gör ki ben eğilemiyodum aşağıya çünkü o bile benim için çok fazlaydı daha önce hiç göbüşüm olmamış ki
ee ama senin 3. yani olsun okadar da müsaaadenle
tamam canım iyi geceler szeelektriğim gene sinyal veriyo kesin gidecek
ben her an düşebilriim netten
kızlar herkese iyi geceler, ben gidersem bilinki elektrik gitmiş
ooo afiyet olsun da buurda manyak gebeler var bacım ne diye yemek adı zikrediyon şimdi isterlerse noolceekyamisy ne uyumasi datlum ya manyak komsular kadar akilli komsularimda var biri bol acili icli cig kofte getirmis ona yumuldum onu hupletiyorum daha cay icecemben pek sevmem uykuyu esim bendende psikopat biraksam hic uyumuyacakkkk
ayy yaaa yavrum bi doğsa hiç kıyamam bende ona
napalım başa gelen çekilir, yapacak bişey yok
sabah nasıl kalkıp işe gidecem yamişim yaaa, çok zorlanıyom artık
musade etmek istemiyorum yaa:18: bu arada msj olayini da sayfa acilmamasini da hallettimuykum geldi gidem de yatem sicacik yatagima kocis tartisma programina takildi..bekleyemicem valla..hadi optm hepinizi..
bacım senin oğlan büyüyene kadar ben doğuda kalmıyım nolur yaaa
ülkenin başka bir yerinde karşılaşalım kısmetse
ayy göriyim de yiyim o tatlı cadıyı ben
yavrum bildiğin amerikan salatası işte. boncuk makarnayla yapıyorum ben. makarnayı haşla ona yetecek kadar yoğurt koy geniş bi kaba. mesela bir paket makarnaya bi küçük boy ve bi küçük boyun yarısı kadar yoğurt kullanıyorum ben. içine mayonez dök 2-3 yemek kaşığı kadar. sonra garnitür dök (ben sadece salatalık turşusuyla yapıyorum, öyle seviyorum) sonra makarnayı dök karıştır bittiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?