Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

benimki hemen belli olmuştu
göbüş oluşuyordu yani
başkasının anlamayacağı ama benim gözümden kaçmayan bi göbüşcük
evet aynen dışardan belli olmayan ama benim farkedebildiğim göbüşümdü. dün karnıma sıcak su torbası koydum bluzumuda üstüne kapatmıştım düşmesin diye. öyle de eşimi geçirmeye kalkmışım. eşim gördü diyoki hayırdır dedim göbüşümü özlediiimmmm

benim göbüş bi gitsin özlemem gibime geliyo canım

canım benim aklıma mercimek köftesi geldi
ben malzemesini hazırlarım eşim sıkar bizde
eğer senin eşinin de öyle bi özelliği varsa o da olur
tatlı olarak tiramisu ya da etimek tatlısı da çok çabuk oluyo

inşallah normal doğururum bacım yaaa
tatlım bence benim öğrencinin ki erkenden de erken
kim şikayet edecek ki tatlım?
hadi ettiler diyelim afedersin koca işini görmüş, üstüne bebeği yapmış, kız onca acıyı çekmiş doğurmuş
şimdide çocuğu babasız kendisi de yalnız mı kalsın?

elektriğim gene sinyal veriyo kesin gidecek
ben her an düşebilriim netten
kızlar herkese iyi geceler, ben gidersem bilinki elektrik gitmiş

yamisy ne uyumasi datlum ya manyak komsular kadar akilli komsularimda var biri bol acili icli cig kofte getirmis ona yumuldum onu hupletiyorum daha cay icecemben pek sevmem uykuyu esim bendende psikopat biraksam hic uyumuyacakkkk

ayy yaaa yavrum bi doğsa hiç kıyamam bende ona
napalım başa gelen çekilir, yapacak bişey yok
sabah nasıl kalkıp işe gidecem yamişim yaaa, çok zorlanıyom artık

ee ama senin 3. yani olsun okadar da müsaaadenle

musade etmek istemiyorum yaa:18: bu arada msj olayini da sayfa acilmamasini da hallettim uykum geldi gidem de yatem sicacik yatagima kocis tartisma programina takildi..bekleyemicem valla..hadi optm hepinizi..

elektriğim gene sinyal veriyo kesin gidecek
ben her an düşebilriim netten
kızlar herkese iyi geceler, ben gidersem bilinki elektrik gitmiş
tamam canım iyi geceler sze
yamisy ne uyumasi datlum ya manyak komsular kadar akilli komsularimda var biri bol acili icli cig kofte getirmis ona yumuldum onu hupletiyorum daha cay icecemben pek sevmem uykuyu esim bendende psikopat biraksam hic uyumuyacakkkk
ooo afiyet olsun da buurda manyak gebeler var bacım ne diye yemek adı zikrediyon şimdi isterlerse noolceek

ayy yaaa yavrum bi doğsa hiç kıyamam bende ona
napalım başa gelen çekilir, yapacak bişey yok
sabah nasıl kalkıp işe gidecem yamişim yaaa, çok zorlanıyom artık

zorlanırsın tabii tatlım senin aslında izne çıkman gerekiiyo şuanda. daha erken yatman lazımdı sen uyuyacanki bebiş büyüsün gelişsin... yorulursan o da yorulur

musade etmek istemiyorum yaa:18: bu arada msj olayini da sayfa acilmamasini da hallettim uykum geldi gidem de yatem sicacik yatagima kocis tartisma programina takildi..bekleyemicem valla..hadi optm hepinizi..

iyi geceler canım bekleme yat sen dinlen

bacım senin oğlan büyüyene kadar ben doğuda kalmıyım nolur yaaa
ülkenin başka bir yerinde karşılaşalım kısmetse
ayy göriyim de yiyim o tatlı cadıyı ben

yavrum sizin askerlik bitmez sen bana sor benim eniste albay adam omru bitti dogularda 2 sene batiya geldi simdi tekrar doguda ne cekti beeee adamcigaz o zaman sende bizim yanimiza gel bakemmm bizmi gelcez evcek bikerem sen sayi olarak bizden azsin

laleeeem nooldun tatlım uzaktan izlemeyemi karar verdin

eneee gitmiş bileemmm ben burda sanıyodum yaww

Son düzenleme:
neyse kızlar size doyum olmaz bende artıkın yatıyom başım ağırlaştı iyice, hazır bebişde uyuyoken... şimdi bi emzirip bende düşer yatarım. hade size iyi geceler yarın yine bu performansı bekliyorum sizden çok kaybolmayın ortalardan heeee

yamisy bunlarda hersey cani ceken hamislerden yahuuuuu adama ekmek yedirmezler can cekmesindensaka bir yana unutmusum kizlar kusara bakmayin yazdim tabagi gorunce nasil bir heyecan yaptimsa kizim saklamis simdi gordum ben evde yokken getirmis komsum

gizzzzzzzzzzz hani bunu rendelenmis havucu arakasi nirdeeee yazdinda benmi gormedim bakeemmmmmm ayyyy bu bakemmm kelimesi ve kiz yerine soylenen gizzz kelimesini komsu teyzeden ogrendim ohhh beeee kelime haznem genisledi biraz once enisdenise dedim genisletcem ben o hazneni dedi begenmedi

kızceler günaydın herkeslere nasılsınız bakem bugün kü yayına kahvaltı masasından başladık bakalım nerde biteek bu arada çok işim var ya yarın komşular gelecek temizlik yapmam lazımm ama ben hala oturuyorum hiçte canım istemiyo kız bi gelin el atın banaaa

konu başlığı çok hoş olmuş bu arada zor bir hamilelik ama başarılı ile biten bir son olmuş ve bebişiniz evinizde maşallah diyelim kızlar beni de alın araya doktorum sürekli dikkat et erken doğum riskin var demesin den gına geldi.....tabi bide aiele büyükleri var bebekleri yeni nesil ucunda taşıyor deyip duruyorlar :2: sanki biz istemiyoruz güle oynaya bir gebelik yaşayalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…