Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canbonlarımmm sohbet çok güzel ama ben artık çıkıyorum belimden dolayııı
şu doğumum olsada bende tedavime geri dönsem çok zor geçiyr günlerim.ağrılarımda çok dua edin bana
hadi öpüyorum hepinizi yarın gorusuruzzz

normal dogurusan hemen giy ben sezeryandim anestezi dr 5. gun giyebilirsin dedi sasirmistim birsey olmaz dedi ama ben giyemedim bayilcak gibi oldum cok canimi yakmisdi bende butun vardi evde cok zor oluyor diye bu seferki usten elbise gibi altida normal gogus altindan dize kadar ama cooookkk fark atti inanmazdim diyenler harika toparladi bedenimi gec bile kalmisim sizler yenisiniz hemen deneyin pisman olmazsiniz ustelik ince corap gibi olanlardandi benimki oyle pahali falanda degil

teyzesi dag bayir buluruz biz seni turkiyeye geldikmi no problem yani bizim icin oglumun askerligi cikar belki doguya sanada ugrayi verir allahim cocuk buyudude askerligi kaldi neyse kismet bakarsin tanisiriz

bacım götürdüm pskoloğa ama 2 yaş sendromu yaşıyo 2 ay sürer dedi 4 ay geçti hala aynı benim kızz
sende katıl aramıza uzaktan bakma uzaktan bakarsan korkup kaçarsın deli bunlar diyee
kaçmış bile canım demekki bi bakışta hepimizinde deli olduğunu anladıı
o camları kapatıyormusun diye bi sorsana lalemgitmiyor ve gitmiycek gibi hala kokuyor yaaa:26:
allah allah e bari sen bebişin kıyafetlerini yıka koy bi tarafa ne olur ne olnaz

Allah böyle manyaklardan korusun bacım yaa
hem suçlu hem güçlü
ama sen sen ol kendi karakterinden taviz verme, o yaptığı insanlık dışı hareketle kalsın
demek evde doğuruyodu haaa
aman yarabbimmmm

hadi canımçok yorma kendini iyi geceler size

kizlar ben kacar benim kizim uyanmis ilk defa anne dedigini duydum cok duygulandim mummyyyy yada anni diyordu simdi icerden bagiriyor anne annem annecim diyegideyimde bakayim kuzuma sizde opuldunuz iyi bakin yegenlerime

çocuğa çok sorunca da gına geliyo
bak ne güzel kızmadan bağırıp çağırmadan halletmişsin annesi

allahalaaa geçer inşallah ne diyem ozaman

anlaşılır bacım bütün deliler toplanmış toplanmış toplanmış

bencedeeeeee yıka ütüle koy kenara hayalotum...

kızlar bugün babannemiz aradı
birsürü bişey almış bana sen alma dedi
ana kucağından tut hastane çıkışına kadar ne beğendiyse almış
bana dediki torunuma künye aldım üstüne isim yazdırcam ama adı yok

dedim anne doğurunca öğreniriz hep beraber daha ben bile bilmiyom dedim gülüyob
u çocuk adsız olacak sanırsam diyo

kizlar ben kacar benim kizim uyanmis ilk defa anne dedigini duydum cok duygulandim mummyyyy yada anni diyordu simdi icerden bagiriyor anne annem annecim diyegideyimde bakayim kuzuma sizde opuldunuz iyi bakin yegenlerime

hade iyi geceler canım size.. ahh yavruum ilk defamı net olarak anne diyo.. duygulanılır kııızzzz

tatlım bence sen çocuk psikologuna git mutlaka
2 yaş sendromundan da öte gibi duruyo
belki bi sorunu var bebekle ilgili, belki de kabullenemiyo
içten içe beni sevmeyecekler sanıyo belkim

ayy okudukca içim bi garip oldu tatlım
ne anne babalar var yaaaaaaaa
para verdin mi tamam sanıyolarha
lbuki sevgiye ilgiye ihtiyacı var bütün çocukların
sen gene de kendi çocuklarınla arana fazla mesafe koyma
ne kadar güçlü yetişirlerse yetişsinler omzunda ağlayacakları birine ihtiyaçları olur
o omuz senin omzun olsun

ooooo hadi bakalım güle güle kullansın adsız bebişimiz bi an önce adını bulun canım sizde aaaaaaaaaaaa

yaaaaaaaaaaaaaaaa niye alıntılar görünmüyoooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…