yavruşum ben erken doğurmıyım yaaa
korkuyom zaten bu allahın dağında erken doğurcam diye
zamanını beklesin oğluşum
bende doğurur doğurmaz başlıyım diyorum korseye
tüm beden korselerden mi giyiyim peki?
bu arada 1 ay beklemek yeterli mi?
ayy yaaaaaaaaaaaa
senin şu kızınla tanışmayı öyle istiyorum ki sera
sanki büyümüş de küçülmüş, maşallah ona
herşeyi de biliyor
zamane çocuğu da diyemiyorum
seninki aşmış maşallah
ben çok sevdim daha tanımadan
tanısam kıtır kıtır ısırırım galiba
bacım götürdüm pskoloğa ama 2 yaş sendromu yaşıyo 2 ay sürer dedi 4 ay geçti hala aynı benim kızzooooooooooo herkeslerde burdaymış heeeee
ayyy bacım senn bu çucuklarına bayılıyom ben yaaaaa
buyur dadlummm ne diyon türkçe kunuş türkçezira bu bacında kafa kalmadı anlamıyooooo
ayy sende hiçbşe bulamadında buna mı taktın yahu topikin tek aklı başında kızı vardı onu da kaybettik hade geçmiş olaaaaao gelmek istediği zaman gelir zaten sen hiç düşünme göbüşnle geçireceğin son zamanların tadını çıkar
ohaa yuhhh demek istiyorum müsadenizle
hoşgeldiinizzzz
bizde geldik uçmuş gene valla yetişemiyoommmm
neeeeeeeeeeeee
ben 5 aydan sonra hiç göremedim ki.. kociş saolsun
ayy yavrum yaaa nasıl bıkmış annesinden yazık yaaa
benimki 17 haftada anca gösterdi.. ondan önce hep bacakları kapalıydı kız sanmıştık
canım bi psikologa felan götürsen olmazmı belki işe yarar hee :26:
eveettt herkes burda ne güzellll
evet çikolataya ve daha birsürü şeye elvedaaa de.. baklagiller de çok fena gaz yapıyo.. turşu da.. sarımsak sütün kokusunu ve tadını değiştiriyomuş. maydonoz azaltıyomuş.. nane gaz yapıyo. portakal mandalina gaz yapıyo.. ki ben portakal mandalinasız duramazdım ama naapiym çucuuum mahfoluyo yazık... dışardan yemek tamamen yasak. kola yok. asitli hiçbişe yok. şimdilik aklıma gelenler bunlar...
yok kız karın ağrısı kalmadı ama çok hafif gene var... eskisine kıyasla hiç yok tabiiki...
kaçmış bile canım demekki bi bakışta hepimizinde deli olduğunu anladıısende katıl aramıza uzaktan bakmauzaktan bakarsan korkup kaçarsın deli bunlar diyee
allah allah e bari sen bebişin kıyafetlerini yıka koy bi tarafa ne olur ne olnazo camları kapatıyormusun diye bi sorsana lalemgitmiyor ve gitmiycek gibi hala kokuyor yaaa:26:
kizzzzzzzzzzzzlarrrr ust komsumla kustuk benim arabama carpti gozume baka baka yalanladi bende kestim irtibati cunku sigortam tamir etti arabayi sonraki seneye sigorta parasini iki misli yapti bu gicik kadin yuzunden hemide hic sucum yokkenneyse bende konusmuyordum sonra ben buna hakkimi helal etmiyorum mahserde bekliyecem seni dedim sen bilirsin dedi yetmedi apartmandakileri mangal yapip davet etti benim dediklerimi alayli alayli millete anlatti cok kirildim hicbir sucum olmadigi halde bide beni sucladi insanlar benle ve esimle belirli bir sure konusmadi sonradan onlari arabalarinada vurunca anladilar dun aksam okula gidecem bu bagiriyor allah allah dedim niye bagiriyor bu :18:kapisina tik tik yaptim acmadi neyse gec kaliyordum okula gittim geri geldim esim dediki kadin evde kendi basina dogurmusssssssss anammmmmmmm kimse yokmus evde kucuk bebegi var 1,5 yasinda sonra kocasi gelmis apar topar gitmisler hastaneye ayyyy bu vicdan beni oldurcek esime dedimki sen goturseydin olmadi bebegi biz bakariz siz gidin deseydin buyuk kizi alsaydin simdi onlar hastanede sabahlar o bebis ne yapcak orda daha 1,5 yasinda ustelik bebek kapsulude yokmus arabada polis gorse aninda para puan cezasi yerlerdi neyse aksam kocasi geldi kizi eve birakdi kivrandi durdu tek guvenebilecegi insan bendim daha once cogu kez bana birakip oyle demisti kizzzzzzzzzlaaaarrrr yapamadim rabbim af etsin yaptiklari aklima geldi yapamadim adam bebegi birakip gitti yinede kontrol ettim kapidan aglar duser falan diye salonda yattim sesini duyarim aglarsa ararim manyaklari dedim
canbonlarımmm sohbet çok güzel ama ben artık çıkıyorum belimden dolayııı
şu doğumum olsada bende tedavime geri dönsem çok zor geçiyr günlerim.ağrılarımda çok dua edin bana
hadi öpüyorum hepinizi yarın gorusuruzzz
lale o lazimliklardan turkiyede kesin vardir tatlim cunku buraya cogu sey gec geliyor bazende ilk buraya geliyor ama turkiye inan daha cabuk geliyor klozet seklinde sifonu tuvalet kagidi koyma yeri var fisher price buyuk marketlerde kesin vardir inan aldim geldim kiz kendi kendine basladi hiiiiccc ugrasmadimbir iki kacirdi cok korktu bagircam diye hicbir sey olmamis gibi sokdum banyoya yikadim ohhhhh misler gibi koktu benim askim cis yapinca pissss kokuyor dedim bakdim totosuna tembih ediyor cis kacirmak yok pis kokuyoruz sonra simdi mis kokuyoz ok dedi hic kacirmadi ama babasinin evde oldugu gunler adam dk basi soruyor cis varmi cocuk resmen krize giriyor cis yokkkkkkk:84::84:adam yan gozle bile baksa cis yokkk okk diyor
bacım götürdüm pskoloğa ama 2 yaş sendromu yaşıyo 2 ay sürer dedi 4 ay geçti hala aynı benim kızz
kaçmış bile canım demekki bi bakışta hepimizinde deli olduğunu anladıı
allah allah e bari sen bebişin kıyafetlerini yıka koy bi tarafa ne olur ne olnaz
canımcım zaten hbaksoyun doktoruna kalırsa sen daha erken doğurursun hbaksoydann
kizlar ben kacar benim kizim uyanmis ilk defa anne dedigini duydum cok duygulandimmummyyyy yada anni diyordu simdi icerden bagiriyor anne annem annecim diye gideyimde bakayim kuzuma sizde opuldunuz iyi bakin yegenlerime
kızlar nasılsınız bakem ben iyi değilim hiç dünden beri benim kızın depresyonu tuttu yine herşeye aglıyorr bağırıyor herşeye bi itira bağıra bağıra konuşma deli oluyorum resmen dün bi tane tabak kaldırıp attı yere sinirden kırdı bugünde meyve kasesini o da kocaman kase iyiki yüzüne falan gelmedi bi parçası buyuk kalmış kırılamamış diye kaldırıp tekrar attı yere ne yapıym ya ben bu kızla bilemiyorum artık 2 gündür yemekte yemiyo bunun sebebi ne olabilrkii bilemiyorum artık birde eline tükenmez kalem alıp duvarı ve koltuğumuzu yazmışş dün gece 1 buçuğa kadar sildim kaç çeşit deterjanla ancak öle çıktıı ama bende bittim bugün çatım ve belimin ortası agrıyoo çatımda öle bi ağrı varki resmen kıvrandırıyor beni birde perşembe günü komşular gelecekmiş binadan bu sıkıntılarımın üzerine önceden sölemişlerdi artık iptalde edemem ne yapsamkii çaya gelecekler yanına ne yapıym bi fikir verin bana ...... bu arada zırsız delicim senin öğrenciyi duyunca şok oldum ya o yaşta kızı ne akla hizmet evlendirmişlerkii yav kaçıncı yüzyıldayız hala böle saçmalıklar duyuyoruz dünya nereye gidiyor acaba hiç bilemiyorum bu arada sizler nasılsınız birazda siz anlatın bakalım
benim doktora kalsa beni 22. haftada doğurtuyordu biliyorsun
inat ettim zamanında doğurcam
yapiyor teyzesi azicik anasina duskun durup dururken oper koklar anne kokuyorsun der ama ana kuzusu olmasin diye azicik mesafe koydum aramizaartik buyumeye basladi bugun yarin yuvadan ucup gidecekler bensiz basarsinlar hayat onlari degil onlar hayati yensinler istiyorum is veriyorum bakalim sorumluluklarini yerine getiriyorlarmi olcuyorum evet yapiyorlar 2 gundur ben alisverise gitcem siz evde kalin derslerinizi yapin diyorum acil durum icin ev telefonunu yanlarina veriyorum denemek amacli kendin evin onune arabayi park edip onlari test ediyorum bakiyorum gayet iyi gidiyor hersey ahhhhh canim herkes ana baba olamaz derdi annem bugun daha iyi anliyorum o kadar sevgisizlerki hele iki tane var bizim evin onunde indiriyor servis annesi ordan aliyor anne gece dansozluk yapiyor ordan bir adamida bulmus esinden bosanmis onunla ayni evi paylasiyor dun asiri yagmur vardi bakdim ne gelen var ne giden cocuklar bekliyor cocuklar gelin yukari size birseyler vereyim ustunuzu degisin oglanin kiyafetlerinden verdim ayakkabilarinin ici bile su dolmus vicdansiz analari tam 2 saat 15 dk sonra geldi bir tesekkur bile etmedi cocuk teyze yollama bizi sana hic eziyet etmeyiz burda yatariz kardesimle evimizi hic sevmiyoruz dedi babam cok kotu herseyimize kiziyor odaya kilitliyor bizi diyor yavrum gitmek istemedi anasina dedi gitmek istemiyorum diye kadin nasil bagiriyor herseyinizi aliyoruz paraya para demiyorsunuz daha ne istiyorsunuz benden heee teyzesi is yapiyorlar karsiliginda para veriyoruz ama cokkk pintiler yaaa markette gittim param yetmedi oglumda var oglum ver eve gidince odeyecem diyorum banane paran kadar alisveris yap dedi gitti kendine cikolata cips aldi buda benim ihtiyaclarim bak ben param kadar harcama yapiyorum kimseden istiyormuyum dedi
kızlar bugün babannemiz aradı
birsürü bişey almış bana sen alma dedi
ana kucağından tut hastane çıkışına kadar ne beğendiyse almış
bana dediki torunuma künye aldım üstüne isim yazdırcam ama adı yok
dedim anne doğurunca öğreniriz hep beraber daha ben bile bilmiyom dedim gülüyob
u çocuk adsız olacak sanırsam diyo
inşallah kızçemmnasıl doğurcam çok merak edıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?