Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

tamam canımcım sağol tavsiyen için öpüyorum.
kız ağda yapabiliyon mu?
bu arada ayıptır söylemesi artık göbüşümden şeyimi göremiyom ben yaaa
vallaha ben uzuuuun zamandır göremiyorum alt katı :) güzellik merkezine gidiyorum ben kızlar ağda için rahat oluyor ama hamişlikten herhalde nazik biraz buaralar çok acıyor.
ya annemide götürdük dün doktora kadın baktı suyu iyi başı aşağıda rahatı iyi herşey gayet iyi dedi .bana kalsa yılbaşına kadar bekletirim dedi annem bi tuhaf oldu :) kocişte öyle şaştık kaldık daha gecen hafta 3 hafta kaldı diyen doktor şaşırdı :) annem yazık diyor ki eve gelince yavrum ben ozaman cok erken gelmişim şimdi demesinler annesi çok erken geldi yığıldı kaldı çocukların başına .size yük olmıyım ben diyo yahu.tamam dedim anne yarın git sen ben bebeğin 40 ı çıkarken ararım seni gelirsin dedim kızdım birden :) ya istersen hiç gitmezsin herkes senin gibi olsa ya annem 7/24 temizlik delisidir 2 günde evi mis gibi yaptı hala yatana kadar onuda yapayım bunuda yapayım derdinde.bak şimdi hatta bana şu odanın perdesini yıkıyalım diye söylüyor bana :) bide ağzı dualı abdestli namazlı bir kadındır her adımında allah razı olsun filan dua eder kocişede banada .bebeğimize dua edip duruyo hayırlı evlat olsun falaaan falan ....daha nolsun ya .kv desen yat kat ye iç wc ye git yat kalk ye iç o kadar ne duadan haberi vaaaar ne işten ne güğçten ne benim halimden ahberi var.neyse.
canım 10 aylık doğmak istiyo belki bebiş
ağır kanlı olacak, yavaş yavaş tamamlayacak belki anne karnındaki yolculuğunu
hayırrrrrrrrrrrrr
tamam canım :) annem sağolsun kahvaltımı hazırlıyo 2 gündür oh ne rahat yahu :)
bana bak arkidişim o kremleri kullanma bizim için zararlıymış onlar kimyasal olduğu için kullanma.
tüy dökücü kremlerden mi bahsediyosun canım?
ben makine kullanıyodum eskiden ama hamileliğim ilerlediği için uzanamıyorum oraya ve canım yanıyo

ben de senin gibi makine kullanıyordum eskiden ama şimdi acıyo hassaslaştı canım ya .ağdaya gidiyorum ben pazartesi yine giderim çatı muayenem var salı yada çarşamba günü :)

canım sende hoş geldin bakalım kapımız herkese açık gel buyur.doktor öyle diyorsa öyledir sen ona buna bakma aldırma ama doktorunu dinle tatlım dinlen madem riskli gebeliğin.ağır kaldırma fazla ayakta kalma zaman buldukça hemen sırt üstü yat dinlen .sen dinlenmene yemene içmene dikkat et geçer düzene girer gebeliğin merak etme.

kızlar maşallah topiğin gözlerini yaşartmışsınız yahu dün keşke ben de gelseymişim tüh :) hep dün ki gibi olsa keşke hepimiz biraraya gelsek .aklımda kalanlardan yazayım azıcık.seranın şu cadıyı hakikaten ben de çok merak ediyorum ne tatlılıktır ne akıl küpüdür o yaa maşallah yavruna.ama sadeec oda değilki anam çocukalrının hepsi aklı başında daha şimdiden karakterlerini oluşturmuş kendi sözleri istekleri amaçları olan yavrular maşallah hepte öyle olsunlar.lalecim kızına ne diyeyim yavrum bilemedim biliyorsun bende aynı onun gibi bir çocukmuşum annemi çoık ağlatmışım ama çocuk aklı işte hep benimle ilgilenilsin ister kardeşi sindirememiş daha kabullenemiyor bence.ama sen bi yardım al kıskançlıktan bebeğe zarar verebilir ilerde senin olmadığın biyerde allah korusun.bide eşinle aranın iyi olmasına çooook sevindim aman bozulmasın .aslında ne onlarla ne de senle kötü olsun arayı bulsun şaşkın.yamisyyyyy kız ben ne yapayım doktor öyle diyince kafam karışıverdi birden ne yaapyım tatlım tamam kalsın içerde ne kadar kalabilirse de doktor kendisi dedi gecen hafta 3 haftan kaldı diye ama şimdi diyor yılbaşını bile beklerim diye :) bana senin normal doğumu istemen çok önemli daha sonrada kendi sancılarınla doğurman önemli dedi ve toprakta içerde rahat ağsı sancı filan çok rahatsızlık verici değil normal yada bana öyle geliyor kanama yok bişey yyok demekki dedik bizde kocişle bu toprak efendi kalacak içerde :) annem öyle birden huzursuz olunca bana da yansıdı babam bursada annem burada onlar hiç öyle ayrı kalmadılar bir hafta bile :) ben size yük olucam erken gelmişim demekki dedi ama ne malum ya toprak belki ahanda az sonra çıkar gelir dimi ne bilelim alla allaa :)

Ben geldimmmm bugun cok guzel bir gungecirdim..kocacim izin kullandi..uzun bir aradan sonra sinemaya gittik..beren saatin filmi benim dunyama..coooooook guzeldi..oyunculuklar muthisti..ohhhh stres attim,bi degisiklik yasadim..3 aydir hicbiyere cikamyordum..bulantidan,halsizlikden.iyi geldi bu bana..ve erken uyumayi dusunuyorum bugun..gozlrrim yaniyor,aciyor cunku..okullar 4 gun tatilmis..bu aksam odev faslida yokohhhhh ne guzel bir gun

bizde havuç mavuç yohtur bacoooo bende garnitürde yokta neyse işte

ne yaptın canım bitirebildinmi işlerini.. çok da yorma kendini amaaann boşver bu halinle kabul ettiğine şükretsinler...

başlığımızı beğendiğin için ve güzel dileklerin için teşekkür ederiz canım. evet zor gebelikten sonra oğluşum çok şükür yanımda. benim gibi morişimde zorlu gebelikten sonra oğlunu aldı kucağına...

gel tabiiki hoşgeldin aramıza... erken doğum riskin olabilir sen kendine dikkat ettiğin sürece takma. nezaman isterse o zaman gelsin yavrucuun.. sağlıkla gelsinde....

kızlaar dikkat topik sorusunu soruyorum reyyana: bebeğin kız mı erkekmi? bizim topikteki bütün bebişler erkekte sadece ilk doğum yapan arkadaşımızınki kız... bakalım seninki neymiş.

ooooh ne güzel keyif yapmışınız. benimde kocişin bugün izin günüydü ama bizimki öyle güzel geçemedi.. yanımızda kardeşim ve arkadaşı takıldı... ne onlar bişe anladı ne biz. öyle saçma bi gün oldu işte... yorulduğumuzla kaldık...

okullar neden 4 gün tatilmişkine :26::44:

kizlarrrrr bugun sizlere birsey sorcam hemen konuya gireyim benim catlak bir arkadasim var abla diyorum ben yasca benden cok buyuk neyse konum su bu abla psikolojik sorunlari olan bir bayan aslinda birseyi yok bu istiyroki herkesi ben yoneteyim herkes benim istekelrim karsiliginda yasasin ben ne dersem oooo seklinde 3 cocugu kocasinada yapmis amcasinin oldugu halde birakmis kadini ilkdefa hakli adam gordum adam kosarak kacmis bundan o derece neyse adam evlenmis zaten baska akrabasi olmayan biriyle simdi adam mutlu diyo bu yedi bitirdi kendini benim sucum neydi diye bende teselli ediyordum gel gelelim fasila cocuklari surekli eve tikiyor birsey dedgin zaman eee kocaman evde oturuyorlar yedikleri onunde yemedikleri arkasinda bende ara sira hafta sonu aldim mangaldir denizdir onlarida goturdum okulun muduru dahil cocuklarin dengesiz olduklari yuz goz olmaman gerektigini soyledi ama ben kimsenin agziyla is yapmam neyse biz birsekilde samimi olduk simdi konu kiz ve oglan surekli benim cocuklara zarar veriyor oglu oglumun kalici disini ucundan kirdi yumruk atinca parmagini ters cevirdi dr goturdum incitmis dedi cocuk 2 hafta sis parmakla gezdi kizi kizimin kollarini mosmor etmis kizim ogretmene soyledigi halde ustu kapatilmis cunku okulun sahibinin bu cocuklar cok samimi arkadasi neyse dun servisde kizimin elini ters cevirmeye ugrasmis kizimda ogluma seslenmis oglumda yeter sizin yaptiklariniz biz sahipsiz degiliz hele ablam hic degil deyip gozune yumruk atmis kizim ve ben soookkk oldum benim cocuklarim asla ama asla boyle degiller halen daha sokdayim kizda allahin ustune yemin ederim evden gizli bicak alip kimsenin gormedigi yerde seni bicaklayip oldurcem demis hemde karsina gecip geberinceye kadar izliyecem demis yavrum aksam anne hakkini helal et ben olebilirim yakin zamanda dedi sorunca anlatti kizima sorduk dogru anne dedi esim cildirdi bunlar ailecek ruh hastasi ara anasini ben basicam kufuru allahim zor ikna ettim yoksa birbirimize gircekdik aksam askim sakin ol ben bugun okulun mudurunu ararim boyle boyle derim sonra gelip servise cocuklarla konusurum eger devam ederlerse okulun mudurune ya onlari kontrol altina alirsiniz yada yemisim ozel okulunu aliriz cocuklari veririz evin yakinindaki okula dedim benim cocuklarimdan degerli degil ya ozel okul zaten basarililar bende ozel okul parasinla dershaneye gonderirim esim mantikli dedi evde 2saat ozel ogretmen gelir birde dershaneye giderler en azindan saglikli akilli bir birey olurlar dedi kizlar simdi dusunme asamasindayiz boylemi yapalim bir akil verin lutfen yoksa okul muduruyle iyi bir gorusme yapayimmi cikaricam yoksa cocuklari sizce kotumu olur ozel okuldan cikarlarsa bilemedim hadi kizcelerim akil verin bu dedgim kiz manyaakkkk zirrrr deli yaparmi yapar gecen kendi bilegini kesmis o yasda bide kanini emmis daha el atan yok devlet son uyariyi vermis anneye daha oncede vukuatlari var annenin elinden alcakmis ondan okul idare etmeye calisiyor mudur daha once konusmamizda dedi sinir ve ruh hastalikli hastanesine kapatilacak 2 kardes dedi gelecekleri yarinlari olmayacak ondan yalvariyorum artik dedi mudur yine yapiyorlar nereye kadar bende bilmiyorum dedi iyide kizlar onlar hayati kazanacak diye benim cocuklarim niye ucurumdan dussun benim cocuklarimin sucu nee bilemiyorum ne yapcam ammada uzun yazdim kusura bakmayin ne olur akil verin akil akildan ustundur hadi bakalim

Bi daha ki izin gununuzu kendinize ayirirsiniz artikim bosver ortaokullara sinav varmis..ondan persembe cuma tatil..

Sera81 bir solukda okudum yazini ve ürperdim resmen..bence kesinlikle uzak durmalisiniz..bicklayip karsina gecip gebermeni izlicem ne demek ya..o yastaki cocugunun hayal ettigi seye bak..ayyyy ben olursam arkama bakmadan alirdim cocuklarimi..kaybedecegin cok bisey yok bence..hergun aklin cocuklarda kalacagina al okuldan..ya aslinda ben de senin gibiydim eskiden..herkesin disladigina sarilirdim..kimsenin evine istemedigine ben kucak acardim..ve coooook suistimal edildim..evimde hirsizlik bile ypildi..o yuzden artik cok dikkatli davraniyorum..artik anneyi sevsem bile cocuklarinda ariza hissettigim an uzaklasiyorum..once kendi ailem..gerisi bos..

seracım bende domestosun dediklerine aynen katılıyorum. buna benzer şeyler dicektim sen benden önce yazmışsın bile

canım aklın kalacağına bşka okulmu yok?? hee arkadaşlarımdan ayrılmam diceklerdir. çok iyi oldukları arkadaşlarıylada sen yanlarındayken görüştürürsün olur biter... domestosunda dediği gibi önce ailen....

ah canım yaa ilk başta senin çocuklara üzüldüm ama aslında o çocukların durumu daha zor bence .yani annenin babanın hatasını çocukların çekmesine çok üzülüyorum.onların hatası değil yada seçimi değilki böyle anne baba böyle hayat.canım okurken ben yerine olsam ne yapardım diye düşündüm ki zor bir durum yani bu kesin ama o çcocukalrın düzelceğini zannetmiyorum yada onlar düzelene kadar başkalarının çocuklarına ne olacak.sen bence müdürle yada eşinle birlikte müdürü karşınıza alın akılıca sakin sakin konuşun.çünki senin çocukların başarılı ve o okulu hakeden çocuklar.başka okula adapte olana kadar zaman geçecek dersleri gerileyecek yada en basiti ne hakla senin çocukların bunu yaşayacaklar ya alla allaaa.çocuğun uzak dursa o belalar gelir bulurlar zorla baı belaya girer yavruların.ama müdürün buna çare bulması lazım uzaklaştırma filan versin ne bileyim orada vardır başka yollar.canım fena Sıkıldı bu anlattıkarına inan gözümün önünde canlandı birden o serviste olan şeyler.ama çözüm müdürde yavrum bence.annesiyle adam akıllı konuşulmaz zaten kadın akı başında olan birisi olsaydı bu veletler bu halde olmazdı .bence okuldan almayı son olarak düşün sen.

hu huuu kızlaaar yamisy domestoos nasılsınız bakalım :) domestos ben sana ilk yazdığımda domates diye hitab etmişim ama sen domates değil çamaşır suyuymuş sun yavrum kusura bakma :)

bu da başka bi açı ve mantıklıymış... ama o çocukları okuldan yada çocuklardan nası uzak tutucaklar...

hu huuu kızlaaar yamisy domestoos nasılsınız bakalım :) domestos ben sana ilk yazdığımda domates diye hitab etmişim ama sen domates değil çamaşır suyuymuş sun yavrum kusura bakma :)

hay allah iyiliğini versin emi

iyiyim canım ne olsun. oğluşun altını üstünü değiştirdim damlalarını verdim uyuttum şimdi kahvaltı faslındayım. senden naberr sancıı varmı sancıı

bu da başka bi açı ve mantıklıymış... ama o çocukları okuldan yada çocuklardan nası uzak tutucaklar...

valla tatlım film senaryosu gibi ama hayatta olabilecek şeyler işte bunlar da.nebileyim tatlım ama müdürle mantıklıca konuşmadan hemen apartopar cocukalrı okuldan almak istemem ben şahsen.çünki benim çocuklarım aklı başında ve gelecekleri onların kinden daha önemli haaa ama aynı denklikte bir okul olur ve çocuklarımda bunu isterlerse ozaman başka ama mesele aslında çocukların okulunu değiştirmekle bile bitmeyebilir çünki anladığım kadarıyla o veletler belalar ve allah korusun başka yollardan da çocuklara ulaşabilirler gibi.madem ki müdürün dediği gibi o sorunlu çocuklar için düşünülen bir duurm var hemen harekete geçsinler ozaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…