tamam canımcım sağol tavsiyen için öpüyorum.Ah cnm bnm oğluşumda 41 haftada doğdu karnım o kadar büyüdüki dr bebek kilolu olduğu için bnd dayanamadığım için 41 haftada suni sancı verdi ama ne yazıkki normal doğum olmadı yani benden yavsiye suyun gelmesse suni sancıyla doğum yapma bence birden sancı şokuna girmişîm ben acil sezeryana aldılar normal doğum istiyorsan bekle derim ben :) umarım hersey istediğin gibi olur sonunda bebişin gelcek merak etme bende böyle sabırsızlanıyodum :) geldi 3 aydır ağlıyo
vallaha ben uzuuuun zamandır göremiyorum alt katı :) güzellik merkezine gidiyorum ben kızlar ağda için rahat oluyor ama hamişlikten herhalde nazik biraz buaralar çok acıyor.kız ağda yapabiliyon mu?
bu arada ayıptır söylemesi artık göbüşümden şeyimi göremiyom ben yaaa
ya annemide götürdük dün doktora kadın baktı suyu iyi başı aşağıda rahatı iyi herşey gayet iyi dedi .bana kalsa yılbaşına kadar bekletirim dedi annem bi tuhaf oldu :) kocişte öyle şaştık kaldık daha gecen hafta 3 hafta kaldı diyen doktor şaşırdı :) annem yazık diyor ki eve gelince yavrum ben ozaman cok erken gelmişim şimdi demesinler annesi çok erken geldi yığıldı kaldı çocukların başına .size yük olmıyım ben diyo yahu.tamam dedim anne yarın git sen ben bebeğin 40 ı çıkarken ararım seni gelirsin dedim kızdım birden :) ya istersen hiç gitmezsin herkes senin gibi olsa ya annem 7/24 temizlik delisidir 2 günde evi mis gibi yaptı hala yatana kadar onuda yapayım bunuda yapayım derdinde.bak şimdi hatta bana şu odanın perdesini yıkıyalım diye söylüyor bana :) bide ağzı dualı abdestli namazlı bir kadındır her adımında allah razı olsun filan dua eder kocişede banada .bebeğimize dua edip duruyo hayırlı evlat olsun falaaan falan ....daha nolsun ya .kv desen yat kat ye iç wc ye git yat kalk ye iç o kadar ne duadan haberi vaaaar ne işten ne güğçten ne benim halimden ahberi var.neyse.
vay beeeeeeeeee
doktora bak seeeeeen, elinden gelse ergenliğe kadar içinde tutacak çocuğu
yavrum şaka bir yana içerde ne kadar çok dururlarsa o kadar faydalı
suyun gelmez, kanaman olmaz, bebişin de bi sıkıntısı olmazsa erken doğmasının ne faydası olacak ki
bırak canı ne zaman isterse o zaman gelsin Toprak bey
hayırrrrrrrrrrrrrcanım 10 aylık doğmak istiyo belki bebiş
ağır kanlı olacak, yavaş yavaş tamamlayacak belki anne karnındaki yolculuğunu
tamam canım :) annem sağolsun kahvaltımı hazırlıyo 2 gündür oh ne rahat yahu :)
ayy yaaa sanki ben bırakıp gitmişim gibi hissettim
nasıl duygulandım anlatamam
canım senin artık çok yormaman gerek kendini
kız azıcık canının kuymetini bil
bak ben hiç canımın kıymetini bilmiyorum
ev taşıdım kanamam oldu doktor yat dedi, unuttum çamaşır makinesini ite ite banyoya götürdüm yeniden oldu kanamam
şimdi hiçbir problem yaşamamış hamile arkadaşlarım var, onlar 32. haftaya girer girmez doğum iznine ayrıldılar
bense hala çalışacam diye didiniyorum
annem bile diyo kızım azıcık canının kıymetini bil
sürünüyosun yollarda, ölü gibi oluyorum cidden okuldan gelince
arada hele bi kramp giriyo ki anlatamam
öğrencilerle uğraşmak için sabır ve enerji gerekiyo
ve dersler bitince oğlum artık isyan ediyo resmen
bana bak arkidişim o kremleri kullanma bizim için zararlıymış onlar kimyasal olduğu için kullanma.sen ömründe hiç ağdayı eline aldınmı diye bi sorsana önceben ağdadan korkanlardanım kuzum .şu kremler yokmu bu hafta onlardan alıcam bakalım işe yarayacakmı bu arada ağda yapabılseydım keşke.diğer türlü çok zorlanıyorum artık ben
tüy dökücü kremlerden mi bahsediyosun canım?
ben makine kullanıyodum eskiden ama hamileliğim ilerlediği için uzanamıyorum oraya ve canım yanıyo
ben de senin gibi makine kullanıyordum eskiden ama şimdi acıyo hassaslaştı canım ya .ağdaya gidiyorum ben pazartesi yine giderim çatı muayenem var salı yada çarşamba günü :)