Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

haklısın canım... ne yapacaklarsa yapsınlar o çocuklara bian önce...

hay allah iyiliğini versin emi

iyiyim canım ne olsun. oğluşun altını üstünü değiştirdim damlalarını verdim uyuttum şimdi kahvaltı faslındayım. senden naberr sancıı varmı sancıı

oyyy yerim ben onu ya :) sen evde tekmisin canım yanında birileri kalıyor mu hala.ne güzel sabah eşini gönderiyorsun işe sende bebişinle ilgileniyorsun onu uyutup işine bakıyorsun ohh ne güzel :) canım gün içinde fazla ağrı olmuyor ama biraz ayakta kalınca fazla dolanınca akşamları ağrı oluyor biraz.ama gezinirken alt tarafa dikenler batıyo fena :) 37.haftamın içindeyim bakalım ne zaman fırtlatıcam .varya bu son muayenemden sonra artık korku filan değilde daha fazla artık ne zaman doğurucam derdi başladı bende :) doktordan gelince kara kara düşünüyordum kociş dedi hayırdır ne oldu dedim ya kafama takıldı kadının dedikleri biz 2 3 hafta derken en fazla bu kadın yılbaşından filan bahsediyo bizim çocuğumuz doğmayacakm acaba dedim adam kahkayı patlattı :) gülme ne gülüyorsun ya alla allaa dedim ne var yani herhalde rekor kıracak toprak dedim :) ay şaka maka hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli doğsun yavrum ne yapalım ben artık sabırsızlanıyorum yavrum ya .sen hangi haftanda doğurdun yamişim

birini kim kaybetmiş ben bulacam yavrum ben doğurduğumdan beri yalnızım eşim 40 çıkana kadar izinliydi o vardı yanımda sonra oğluşumla başbaşa kaldık...

canım ben 37 haftamda doğurdum. senin şuan içinde olduğun haftada

yaaaaa kızlaaaar bu esha bu sefer doğurdu galibaaaaa ne zamandır yok ortalarda....

Okul mudurunun bu kadinla ortak tanidiklari var yazmis ya o yuzden cozulebilecegini sanmiyorum..uzaklastirma verilirsede o cocuklar iyice dis bileyecekler :18:

hu huuu kızlaaar yamisy domestoos nasılsınız bakalım :) domestos ben sana ilk yazdığımda domates diye hitab etmişim ama sen domates değil çamaşır suyuymuş sun yavrum kusura bakma :)

Hahahaha farketmistim ama nasil olsa anlar diye ses etmiim dedim domestos olmadan asla

Son düzenleme:
Oyyy az kalmis kuzum ya ya ben ne ediiim 12.haftadayim ama bir an once dogurmak istiyorum benim eltim 40.hafta doldu haa doguramadi mecbur sezeryan oldu ama bebe dogdugunda goruyodu resmen ya az daha dursa disi cikcakmis dedik

biz geldikkkkk
geçmişi nasıl okuyacağım bilmiyorummm
nasılsınız iyimisiinizzz
dün çocumun kıyafetlerini yıkadım ama kurutamadım hala hava cok kötüyarın ütüleyip kenara kaldıracağım malum odamızın kokusu daha çıkmadı henüz
belimin ağrısından ve adet sancısı gibi ağrı çekmekten pc başına oturamıyorum

ya boşver tatlım aslında sen iyi olduktan sonra en iyisi o ne annen ne kv öf :) benim kv sanki bana çok iyi baktı da sırıtarak diyo 40ı çıkana kadar başınızdayım öf.birarada eğer doğruysa benim kociş dediki annem bebek yaşıan girene kadar annem bizdeymiş dedi allaaaaaaaah inşallah doğru değildir yav :) ya yamişim ben ne zaman doğurucimm :)
yaaaaa kızlaaaar bu esha bu sefer doğurdu galibaaaaa ne zamandır yok ortalarda....
inşallah sağlıklı sıhhatli almıştır bebişini, kucağına Allah yardımcısı olsun ama merak ediyoruz yani bi haber olaydı iyiydi
Hahahaha farketmistim ama nasil olsa anlar diye ses etmiim dedim domestos olmadan asla
anladım anladım ama nasıl anladım yine bana kalsa sana domates der dururdum kızların alıntılarını okurken farkettim bastım kahkahayı :) domestos olmasın yavrum hamişlikte ben gecen hafta havluları attım leğene bastım domestosu ohhhh kimbilir benim toprak ne yaptı içerde yazık pişmanım bidaha domsestos yok :)
Oyyy az kalmis kuzum ya ya ben ne ediiim 12.haftadayim ama bir an once dogurmak istiyorum benim eltim 40.hafta doldu haa doguramadi mecbur sezeryan oldu ama bebe dogdugunda goruyodu resmen ya az daha dursa disi cikcakmis dedik

nebileyim azmı kaldı önümüzdeki hafta salı yada çarşamba gidicez bakalım çatı muayenesine nst olacakmış birde ozaman belli olur :) vallaha doktora kalsa yılbaşını bulacak benim toprak .dişlenecek görecek yürüyecek nebilim neler olacak daha doğana kadar yavruma :)

Canimcim ben normalde de kokulardan cok etkilenirim. Tikanirim.. domestos yada kokulu deterjan kullanacagimda bildigin hastane maskesi takiyorum.. bebisime de bi sey olmaz sanirsam offffff saat 1.30 ve ben sabah 9 dan beri camasir yikayip,asip,toplayip,katlayip,yerlestirmekle mesgulum..4 gundur yagmurluydu buralar..epeyde camasirim biriktiydi..ama belim catladi ya..simdi oturdum kucugun odevleriyle ugrasacam..daha balkonda kuruyan,makinede de yikanan camasir var..yoruldumMmmmm

Note :-D ya bu birden cok msji nasil alinti yapiyosun?

bacularrr biz geldik kızım ben ve oğluşum nasılsınız bakalım bizi sorarsanız bizim bugün misafirimiz geldi onlarla uğr aştık binadan 10 kişii hamile kadına çaya geldiler sağolsunlarr bende tatlı tuzlu kurabiye kek birde yamişimin makarna salatasını yaptım çok beğendiler onlar gitti bende yemeğimi yiyip buraya geldim hemen ne zamandır arkadaşlarımla konuşamadım dedim ama hiç biriniz yoksunuzz yine neyse ben geçmişten aldıklarıma cevap yazam barii
laleeeem nooldun tatlım uzaktan bizi izlemeyemi karar verdin

eneee gitmiş bileemmm ben burda sanıyodum yaww
evet batım bu delilerle baş edemiycem uzaktan bakmaya karar verdimm
gel bacım gel zaten burada kimse normal hamilellik yaşayamıyo allaha şükür banada her doktora gittiğimde doktor bebeğin eşi aşağıgda düşük riski var diyo 2 kez iğne falan vuruldum gebeliğin başından beri böle ya sanki sen istemiyorsun hamileliğinin tadını çıkarmayı amannn boşver kimseleri takma kafana önemli olan sen ve bebişinnn o konuşanları boşverrr senn bu arada bebeğinin cinsiyeti ne merak ettim burada ki herkes oğlan doğuracakta acaba sen makus talihimizi yendinmi diye merak ettimm :26::26::26::26:
nerelerdesiniz ama sizde hep akşam girin küstüm
kızcem ne yapalım yaa akşamları geliyoz bazen ama sen yoksun bu arada kız senin oğlanın dişi çıkacak anam yakında daha ne zaman doğuracan yeter artık fırtlatta kurtulll şu oğlanı
ohh ne güzel gezmişin kız vallaha dün akşam bende gezdim kocişimle beni dışarı çıkardı önece kavhe içtik çok güzel bi yerde sohbet ettik sonrada tatlı yedirdi aşkım bana eve geldik sende iyi yapmışın vallaha gez toz bacım rahatla bebişide rahatlattt
bizde havuç mavuç yohtur bacoooo bende garnitürde yokta neyse işte

ne yaptın canım bitirebildinmi işlerini.. çok da yorma kendini amaaann boşver bu halinle kabul ettiğine şükretsinler...
kız yamiş dün akşam 5 te bitti işim vallaha hem temizlik yaptım hem kızımın odasının şeklini değiştirdik sonrada kileri temizledim akşamı ettim anlayacagınn
hu huuu kızlaaar yamisy domestoos nasılsınız bakalım :) domestos ben sana ilk yazdığımda domates diye hitab etmişim ama sen domates değil çamaşır suyuymuş sun yavrum kusura bakma :)

hay allah iyiliğini versin emi

iyiyim canım ne olsun. oğluşun altını üstünü değiştirdim damlalarını verdim uyuttum şimdi kahvaltı faslındayım. senden naberr sancıı varmı sancıı
yok anam bu hbaksoyda sancı mancı yok kız bu oğlanın dişini çıkarıp öle doğuracakk ona sancı gelmesini bekleye bekleye bize sancı girdii
hoşgeldiniz kızçem nasılsın bebek nasıl iyi yapmışın kıyafetleri yıkamışın acil bişey falan olursa oğluşun çıplak kalmaz en azından ütüleyip kenara koyarsın sonrada dolabın kokusu geçerse inşallah oraya koyması kolay olurr off bebek kıyafetlerini de ütülemek zordur minik minik kolay gelsin canımcım sana
kızzz sende alışmışın benden duya duya canımcım demeye şimdi bacım alıntı ile cevapla varya mesajların sonunda orda bide kutucuk var oraya tıkla kaçtane mesajda istiyorsan onlara tıkla sonra konuya cevap vere tıkla o yazıların hepsini görürsün o sayfadaa

doğru anlarsam bittiğimin resmidir zaten
bencede sen hiç anlama canım hastaneye gidince gelmiş olsun sacın nst de çıksın seni evde sancın gelmiş olarak düşünemiyorum canımcımm
benim göbüş bi gitsin özlemem gibime geliyo canım
durum o kadar vahim yanii
sende haklsını canım olan olmuş kız bide doğurmuş çocuğu olmuş bundan sonra korumaya alınsa ne olurr ya anlamıyorum bu inasanlarıı makarna salatası yaptım canım kısır köfte yerine hani değişik bişey olsun dedim onlarda çokk begendilerr

kızçeler bu saate kadar buradaydım ama biriniz bile gelmediniz küstüm bende gidiyorum işteee

canlarim tek tek alinti yapmadim dun kizim ilk indi servisden suratinda 5 parmak izi annecim ne oldu dedi bende birsey yok kardesime bak dedi kizlar oglumun kasini yarmislarsise atmislar kizimada ayni kiz tokat atmis kizim kardesime ne yapdiniz deyince onuda hirpalamislar actim mudure telefon kesinlikle annesini simdi ariyacam cozum bulcam senin cocuklar giderse okulun basari orani dusecek kizin okullar arasi basarida 2.ci geldi buda bizim icin iyi referans dedi okul yeni acildi normalde sorunlu cocuklari almiyorlar bu okul kapanmasin diye mecbur almis devlet kapatiyor belirli bir cocuk olmazsa neyse mudur okulun sahibiyle konusmus herhalde adam kapiya geldi esime dediki oglani cikarticaz kesin kiz icinde yontem alicaz kiz diger okullardan atilma eger burdan cikarsa hastaneye yatircak devlet bu kesin bizden gelecek habere bagli olmadi ogretmen bekleticez basinda teneffuslerde falan dahada olmadi sizin cocuklariniz yerine o gidecek artik birde seneye beskurus vermeden gelsin cocuklariniz dedi esimde bizim icin para 2.gelir bizim cocuklarimizin can guvenligi yok eger devam ederse kesinlikle babam dahil duramaz onumde aninda alirim hayatta ilk cocuklarim gelir falan birsuru sey konusuldu adam ben durmuyorum normalde baska okul daha var orda duruyordum ama kesinlikle cocuklariniz bana emanet bundan sonra dedi yavrumun basi cooookkk agrimis aksam benimde okulda son gunumdu kayit yaptirmam lazimdi gitmezsem silinecem seneye diye gozum aklim arkada gittim belki 20 kez aradim evi ogretmende sagolsun anladi anlattim yap kaydini git dedi erkenden geldim icim parcalandi ben gozumden bile esirgedim yavrularimi elalemin sorunlu cocuklari dovsun diyemi dogurdum yok kizlar artik kimseye yuz vermem once cocuklarim

kizlar cocuklari aliyoruz esim istemiyor yedi bitirdi beni ben isteyim sen git eski okullarina kayit yaptir disarda kalmasinlar dedi adam kesinlikle sakinlesmiyor al diye tutturdu simdiye kadar niye giiikkklari cikmadi biz illa soylememizmi gerek dedi birde bildikleri halde neden soylemediniz dedi mudur ustunu kapatiyorlardi birde bu kiz kizimin kimseyle arkadaslik etmesini istemiyor kizima sahiplenmis birinle falan konustugunu gorunce zarar veriyormus kizim ben yokken babasina anlatmis esim aksam tek tek konusmus kizim benle son zamanlar konusmuyordu bana karsi tavir almisdi bu kiz sisiriyormus annen seni sevmiyor tipki benim annem gibi o oglunu seviyor tum turkler erkek cocuklarini sever falan filan kizimda birgun kalemlerini acmis yere atmis beni denemek icin bende tek tek toplattim aglayarak esime demis annem beni sevmiyor arkadasim dedi denedim annem gercekden kizdi kardesim araba yikarken ustunu islatti annem hemen degistirdi farecik hasta olcan dedi ama bana oyle demedi kizdi demis neleri takmis kuzum yaaa kesinlikle aliyoruz dedi esim bize karsida degistiriyor bu kiz kizimizi bir kere kaybedersek bir daha bulamayiz cocugumuzu dedi ve istemiyor artik o okulu alicam bende esim birsey dedimi kimse duramaz onunde bende zaten istiyordum

Oooooo isi buyutmus o cocuklar ya..bence en dogru karari vermissiniz cnm..dedigim gibi sizin yuzunuzden ceza almis olacaklar ve iyice kinlenecekler..ayyy Allah korusun o zaman daha kotu olabilir..simdi kafan rahat olur en azindan..cocuklarinda ilk gunler de biraz zorluk cekerler yeni okullarina alisma surecinde..ama cabuk gecer bu..cocuklar cabuk kabulleniyorlar..herrseyin hayirlisi olsun hakkinizda

Ben bugun ablama gidicem asure yapcakkmis..oteki ablamda gelecekmis..iki ablam var bu ara da asure cok sevmem..maksat muhabbet olsun..bi de kuzenler cok iyi anlasiyorlar haftaya dr agitmeye karar verdim 14.hafta bitince gideyim diyordum ama dayanamicam..belki belli olur kuzum

amaan 10 kişiyle tek başınamı uğraştın.. biride kalkıp yardım edeydi sana bari beee yuhh arkadaş...

evet onun cinsiyetini bende merak ediyorum

dişi çıkacak yürüyecek hatta doğduğunda 1. yaşgünnü kutlicaz yeter artık fırtlatıver bak biz bu haftada doğurduk bişecik olmuyo vallah bak

kız bu baksoyunkide benimkine döndü.. bende doğurdum doğurcam derken nişandan teeee 10 gün sonra doğurmuştum ya kız ben şaka maka bayaaa doğum sancısı çekmişim günlerce beee

kızçeler bu saate kadar buradaydım ama biriniz bile gelmediniz küstüm bende gidiyorum işteee

ben bi ara geldim ama benim kuzumun ağzı pamukçuk olmuş teyzesi ağrı yapıyo ağlıyo yavrum acıkıyo ememiyo onada sinirleniyo... dün onla uğraştım... yoksa geldiğini gördüm de ben gitmek zorunda kaldım. oğlan uyuduğunda da pc ye kociş el koymuştu bile alamadım

hoşgeldin canım iyi yapmışsın yıka ütüle kalsın biyerde.. kururlar canım merak etme...

anam ne sabırsızsın sende beee dur bakalım daha yeni geldi mobilyalar... çıkar elbet

bencede artık dogurdu yada son hazırlıklarını yapıyorrr:26:

bence doğurdu sıpasını seviyo şimdi

eneeee kız kaynanayı savmaya bak yoksa o lohusalık haliyle kadına dalıverirsin sen kesin heee anacım ne bilem sen nezaman doğuruciiin

evet yaa bi ara bi haber etse de rahatlasak

yok 1. doğum gününü kutlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…