valla tatlım film senaryosu gibi ama hayatta olabilecek şeyler işte bunlar da.nebileyim tatlım ama müdürle mantıklıca konuşmadan hemen apartopar cocukalrı okuldan almak istemem ben şahsen.çünki benim çocuklarım aklı başında ve gelecekleri onların kinden daha önemli haaa ama aynı denklikte bir okul olur ve çocuklarımda bunu isterlerse ozaman başka ama mesele aslında çocukların okulunu değiştirmekle bile bitmeyebilir çünki anladığım kadarıyla o veletler belalar ve allah korusun başka yollardan da çocuklara ulaşabilirler gibi.madem ki müdürün dediği gibi o sorunlu çocuklar için düşünülen bir duurm var hemen harekete geçsinler ozaman .
hay allah iyiliğini versin emi
iyiyim canım ne olsun. oğluşun altını üstünü değiştirdim damlalarını verdim uyuttum şimdi kahvaltı faslındayım. senden naberr sancıı varmı sancıı
oyyy yerim ben onu ya :) sen evde tekmisin canım yanında birileri kalıyor mu hala.ne güzel sabah eşini gönderiyorsun işe sende bebişinle ilgileniyorsun onu uyutup işine bakıyorsun ohh ne güzel :) canım gün içinde fazla ağrı olmuyor ama biraz ayakta kalınca fazla dolanınca akşamları ağrı oluyor biraz.ama gezinirken alt tarafa dikenler batıyo fena :) 37.haftamın içindeyim bakalım ne zaman fırtlatıcam .varya bu son muayenemden sonra artık korku filan değilde daha fazla artık ne zaman doğurucam derdi başladı bende :) doktordan gelince kara kara düşünüyordum kociş dedi hayırdır ne oldu dedim ya kafama takıldı kadının dedikleri biz 2 3 hafta derken en fazla bu kadın yılbaşından filan bahsediyo bizim çocuğumuz doğmayacakm acaba dedim adam kahkayı patlattı :) gülme ne gülüyorsun ya alla allaa dedim ne var yani herhalde rekor kıracak toprak dedim :) ay şaka maka hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli doğsun yavrum ne yapalım ben artık sabırsızlanıyorum yavrum ya .sen hangi haftanda doğurdun yamişim
ah canım yaa ilk başta senin çocuklara üzüldüm ama aslında o çocukların durumu daha zor bence .yani annenin babanın hatasını çocukların çekmesine çok üzülüyorum.onların hatası değil yada seçimi değilki böyle anne baba böyle hayat.canım okurken ben yerine olsam ne yapardım diye düşündüm ki zor bir durum yani bu kesin ama o çcocukalrın düzelceğini zannetmiyorum yada onlar düzelene kadar başkalarının çocuklarına ne olacak.sen bence müdürle yada eşinle birlikte müdürü karşınıza alın akılıca sakin sakin konuşun.çünki senin çocukların başarılı ve o okulu hakeden çocuklar.başka okula adapte olana kadar zaman geçecek dersleri gerileyecek yada en basiti ne hakla senin çocukların bunu yaşayacaklar ya alla allaaa.çocuğun uzak dursa o belalar gelir bulurlar zorla baı belaya girer yavruların.ama müdürün buna çare bulması lazım uzaklaştırma filan versin ne bileyim orada vardır başka yollar.canım fena Sıkıldı bu anlattıkarına inan gözümün önünde canlandı birden o serviste olan şeyler.ama çözüm müdürde yavrum bence.annesiyle adam akıllı konuşulmaz zaten kadın akı başında olan birisi olsaydı bu veletler bu halde olmazdı .bence okuldan almayı son olarak düşün sen.
hu huuu kızlaaar yamisy domestoos nasılsınız bakalım :) domestos ben sana ilk yazdığımda domates diye hitab etmişim ama sen domates değil çamaşır suyuymuş sun yavrum kusura bakma :)
Oyyy az kalmis kuzum yaoyyy yerim ben onu ya :) sen evde tekmisin canım yanında birileri kalıyor mu hala.ne güzel sabah eşini gönderiyorsun işe sende bebişinle ilgileniyorsun onu uyutup işine bakıyorsun ohh ne güzel :) canım gün içinde fazla ağrı olmuyor ama biraz ayakta kalınca fazla dolanınca akşamları ağrı oluyor biraz.ama gezinirken alt tarafa dikenler batıyo fena :) 37.haftamın içindeyim bakalım ne zaman fırtlatıcam .varya bu son muayenemden sonra artık korku filan değilde daha fazla artık ne zaman doğurucam derdi başladı bende :) doktordan gelince kara kara düşünüyordum kociş dedi hayırdır ne oldu dedim ya kafama takıldı kadının dedikleri biz 2 3 hafta derken en fazla bu kadın yılbaşından filan bahsediyo bizim çocuğumuz doğmayacakm acaba dedim adam kahkayı patlattı :) gülme ne gülüyorsun ya alla allaa dedim ne var yani herhalde rekor kıracak toprak dedim :) ay şaka maka hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli doğsun yavrum ne yapalım ben artık sabırsızlanıyorum yavrum ya .sen hangi haftanda doğurdun yamişim
yaaaaa kızlaaaar bu esha bu sefer doğurdu galibaaaaa ne zamandır yok ortalarda....
ya boşver tatlım aslında sen iyi olduktan sonra en iyisi o ne annen ne kv öf :) benim kv sanki bana çok iyi baktı da sırıtarak diyo 40ı çıkana kadar başınızdayım öf.birarada eğer doğruysa benim kociş dediki annem bebek yaşıan girene kadar annem bizdeymiş dedi allaaaaaaaah inşallah doğru değildir yav :) ya yamişim ben ne zaman doğurucimm :)birini kim kaybetmiş ben bulacam yavrum ben doğurduğumdan beri yalnızımeşim 40 çıkana kadar izinliydi o vardı yanımda sonra oğluşumla başbaşa kaldık...
canım ben 37 haftamda doğurdum. senin şuan içinde olduğun haftada
inşallah sağlıklı sıhhatli almıştır bebişini, kucağına Allah yardımcısı olsun ama merak ediyoruz yani bi haber olaydı iyiydiyaaaaa kızlaaaar bu esha bu sefer doğurdu galibaaaaa ne zamandır yok ortalarda....
anladım anladım ama nasıl anladım yine bana kalsa sana domates der dururdum kızların alıntılarını okurken farkettim bastım kahkahayı :) domestos olmasın yavrum hamişlikte ben gecen hafta havluları attım leğene bastım domestosu ohhhh kimbilir benim toprak ne yaptı içerde yazık pişmanım bidaha domsestos yok :)Hahahaha farketmistim ama nasil olsa anlar diye ses etmiim dedimdomestos olmadan asla
Oyyy az kalmis kuzum yaya ben ne ediiim 12.haftadayim ama bir an once dogurmak istiyorum benim eltim 40.hafta doldu haa doguramadi mecbur sezeryan oldu ama bebe dogdugunda goruyodu resmen ya az daha dursa disi cikcakmis dedik
anladım anladım ama nasıl anladım yine bana kalsa sana domates der dururdum kızların alıntılarını okurken farkettim bastım kahkahayı :) domestos olmasın yavrum hamişlikte ben gecen hafta havluları attım leğene bastım domestosu ohhhh kimbilir benim toprak ne yaptı içerde yazık pişmanım bidaha domsestos yok :)
evet batım bu delilerle baş edemiycem uzaktan bakmaya karar verdimmlaleeeem nooldun tatlım uzaktan bizi izlemeyemi karar verdin
eneee gitmiş bileemmm ben burda sanıyodum yaww
gel bacım gel zaten burada kimse normal hamilellik yaşayamıyo allaha şükür banada her doktora gittiğimde doktor bebeğin eşi aşağıgda düşük riski var diyo 2 kez iğne falan vuruldum gebeliğin başından beri böle ya sanki sen istemiyorsun hamileliğinin tadını çıkarmayı amannn boşver kimseleri takma kafana önemli olan sen ve bebişinnn o konuşanları boşverrr sennkonu başlığı çok hoş olmuş bu arada zor bir hamilelik ama başarılı ile biten bir son olmuş ve bebişiniz evinizdemaşallah diyelim kızlar beni de alın araya doktorum sürekli dikkat et erken doğum riskin var demesin den gına geldi.....tabi bide aiele büyükleri var bebekleri yeni nesil ucunda taşıyor deyip duruyorlar :2: sanki biz istemiyoruz güle oynaya bir gebelik yaşayalım....
kızcem ne yapalım yaa akşamları geliyoz bazen ama sen yoksun bu arada kız senin oğlanın dişi çıkacak anam yakında daha ne zaman doğuracan yeter artık fırtlatta kurtulll şu oğlanınerelerdesiniz ama sizde hep akşam girin küstüm
ohh ne güzel gezmişin kız vallaha dün akşam bende gezdim kocişimle beni dışarı çıkardı önece kavhe içtik çok güzel bi yerde sohbet ettik sonrada tatlı yedirdi aşkım bana eve geldik sende iyi yapmışın vallaha gez toz bacım rahatla bebişide rahatlatttBen geldimmmmbugun cok guzel bir gungecirdim..kocacim izin kullandi..uzun bir aradan sonra sinemaya gittik..beren saatin filmi benim dunyama..coooooook guzeldi..oyunculuklar muthisti..ohhhh stres attim,bi degisiklik yasadim..3 aydir hicbiyere cikamyordum..bulantidan,halsizlikden.iyi geldi bu bana..ve erken uyumayi dusunuyorum bugun..gozlrrim yaniyor,aciyor cunku..okullar 4 gun tatilmis..bu aksam odev faslida yok ohhhhh ne guzel bir gun
kız yamiş dün akşam 5 te bitti işim vallaha hem temizlik yaptım hem kızımın odasının şeklini değiştirdik sonrada kileri temizledim akşamı ettim anlayacagınnbizde havuç mavuç yohtur bacoooobende garnitürde yokta neyse işte
ne yaptın canım bitirebildinmi işlerini.. çok da yorma kendini amaaann boşver bu halinle kabul ettiğine şükretsinler...
hu huuu kızlaaar yamisy domestoos nasılsınız bakalım :) domestos ben sana ilk yazdığımda domates diye hitab etmişim ama sen domates değil çamaşır suyuymuş sun yavrum kusura bakma :)
yok anam bu hbaksoyda sancı mancı yok kız bu oğlanın dişini çıkarıp öle doğuracakk ona sancı gelmesini bekleye bekleye bize sancı girdiihay allah iyiliğini versin emi
iyiyim canım ne olsun. oğluşun altını üstünü değiştirdim damlalarını verdim uyuttum şimdi kahvaltı faslındayım. senden naberr sancıı varmı sancıı
hoşgeldiniz kızçem nasılsın bebek nasıl iyi yapmışın kıyafetleri yıkamışın acil bişey falan olursa oğluşun çıplak kalmaz en azından ütüleyip kenara koyarsın sonrada dolabın kokusu geçerse inşallah oraya koyması kolay olurr off bebek kıyafetlerini de ütülemek zordur minik minik kolay gelsin canımcım sanabiz geldikkkkk
geçmişi nasıl okuyacağım bilmiyorummm
nasılsınız iyimisiinizzz
dün çocumun kıyafetlerini yıkadım ama kurutamadım hala hava cok kötüyarın ütüleyip kenara kaldıracağım malum odamızın kokusu daha çıkmadı henüz
belimin ağrısından ve adet sancısı gibi ağrı çekmekten pc başına oturamıyorum
kızzz sende alışmışın benden duya duya canımcım demeye şimdi bacım alıntı ile cevapla varya mesajların sonunda orda bide kutucuk var oraya tıkla kaçtane mesajda istiyorsan onlara tıkla sonra konuya cevap vere tıkla o yazıların hepsini görürsün o sayfadaaCanimcim ben normalde de kokulardan cok etkilenirim. Tikanirim.. domestos yada kokulu deterjan kullanacagimda bildigin hastane maskesi takiyorum.. bebisime de bi sey olmaz sanirsamoffffff saat 1.30 ve ben sabah 9 dan beri camasir yikayip,asip,toplayip,katlayip,yerlestirmekle mesgulum..4 gundur yagmurluydu buralar..epeyde camasirim biriktiydi..ama belim catladi ya..simdi oturdum kucugun odevleriyle ugrasacam..daha balkonda kuruyan,makinede de yikanan camasir var..yoruldumMmmmm
Note :-D ya bu birden cok msji nasil alinti yapiyosun?
bencede sen hiç anlama canım hastaneye gidince gelmiş olsun sacın nst de çıksın seni evde sancın gelmiş olarak düşünemiyorum canımcımmdoğru anlarsam bittiğimin resmidir zaten
durum o kadar vahim yaniibenim göbüş bi gitsin özlemem gibime geliyo canım
sende haklsını canım olan olmuş kız bide doğurmuş çocuğu olmuş bundan sonra korumaya alınsa ne olurr ya anlamıyorum bu inasanlarıı makarna salatası yaptım canım kısır köfte yerine hani değişik bişey olsun dedim onlarda çokk begendilerrcanım benim aklıma mercimek köftesi geldi
ben malzemesini hazırlarım eşim sıkar bizde
eğer senin eşinin de öyle bi özelliği varsa o da olur
tatlı olarak tiramisu ya da etimek tatlısı da çok çabuk oluyo
inşallah normal doğururum bacım yaaa
tatlım bence benim öğrencinin ki erkenden de erken
kim şikayet edecek ki tatlım?
hadi ettiler diyelim afedersin koca işini görmüş, üstüne bebeği yapmış, kız onca acıyı çekmiş doğurmuş
şimdide çocuğu babasız kendisi de yalnız mı kalsın?
bacularrr biz geldik kızım ben ve oğluşum nasılsınız bakalım bizi sorarsanız bizim bugün misafirimiz geldi onlarla uğr aştık binadan 10 kişii hamile kadına çaya geldiler sağolsunlarr bende tatlı tuzlu kurabiye kek birde yamişimin makarna salatasını yaptım çok beğendiler onlar gitti bende yemeğimi yiyip buraya geldim hemen ne zamandır arkadaşlarımla konuşamadım dedim ama hiç biriniz yoksunuzz yine neyse ben geçmişten aldıklarıma cevap yazam barii
evet batım bu delilerle baş edemiycem uzaktan bakmaya karar verdimm
gel bacım gel zaten burada kimse normal hamilellik yaşayamıyo allaha şükür banada her doktora gittiğimde doktor bebeğin eşi aşağıgda düşük riski var diyo 2 kez iğne falan vuruldum gebeliğin başından beri böle ya sanki sen istemiyorsun hamileliğinin tadını çıkarmayı amannn boşver kimseleri takma kafana önemli olan sen ve bebişinnn o konuşanları boşverrr sennbu arada bebeğinin cinsiyeti ne merak ettim burada ki herkes oğlan doğuracakta acaba sen makus talihimizi yendinmi diye merak ettimm :26::26::26::26:
kızcem ne yapalım yaa akşamları geliyoz bazen ama sen yoksun bu arada kız senin oğlanın dişi çıkacak anam yakında daha ne zaman doğuracan yeter artık fırtlatta kurtulll şu oğlanı
ohh ne güzel gezmişin kız vallaha dün akşam bende gezdim kocişimle beni dışarı çıkardı önece kavhe içtik çok güzel bi yerde sohbet ettik sonrada tatlı yedirdi aşkım bana eve geldik sende iyi yapmışın vallaha gez toz bacım rahatla bebişide rahatlattt
kız yamiş dün akşam 5 te bitti işim vallaha hem temizlik yaptım hem kızımın odasının şeklini değiştirdik sonrada kileri temizledim akşamı ettim anlayacagınn
yok anam bu hbaksoyda sancı mancı yok kız bu oğlanın dişini çıkarıp öle doğuracakk ona sancı gelmesini bekleye bekleye bize sancı girdii
hoşgeldiniz kızçem nasılsın bebek nasıl iyi yapmışın kıyafetleri yıkamışın acil bişey falan olursa oğluşun çıplak kalmaz en azından ütüleyip kenara koyarsın sonrada dolabın kokusu geçerse inşallah oraya koyması kolay olurr off bebek kıyafetlerini de ütülemek zordur minik minik kolay gelsin canımcım sana
kızzz sende alışmışın benden duya duya canımcım demeye şimdi bacım alıntı ile cevapla varya mesajların sonunda orda bide kutucuk var oraya tıkla kaçtane mesajda istiyorsan onlara tıkla sonra konuya cevap vere tıkla o yazıların hepsini görürsün o sayfadaa
kızçeler bu saate kadar buradaydım ama biriniz bile gelmediniz küstüm bende gidiyorum işteee
biz geldikkkkk
geçmişi nasıl okuyacağım bilmiyorummm
nasılsınız iyimisiinizzz
dün çocumun kıyafetlerini yıkadım ama kurutamadım hala hava cok kötüyarın ütüleyip kenara kaldıracağım malum odamızın kokusu daha çıkmadı henüz
belimin ağrısından ve adet sancısı gibi ağrı çekmekten pc başına oturamıyorum
bencede artık dogurdu yada son hazırlıklarını yapıyorrr:26:
ya boşver tatlım aslında sen iyi olduktan sonra en iyisi o ne annen ne kv öf :) benim kv sanki bana çok iyi baktı da sırıtarak diyo 40ı çıkana kadar başınızdayım öf.birarada eğer doğruysa benim kociş dediki annem bebek yaşıan girene kadar annem bizdeymiş dedi allaaaaaaaah inşallah doğru değildir yav :) ya yamişim ben ne zaman doğurucimm :)
inşallah sağlıklı sıhhatli almıştır bebişini, kucağına Allah yardımcısı olsun ama merak ediyoruz yani bi haber olaydı iyiydi
anladım anladım ama nasıl anladım yine bana kalsa sana domates der dururdum kızların alıntılarını okurken farkettim bastım kahkahayı :) domestos olmasın yavrum hamişlikte ben gecen hafta havluları attım leğene bastım domestosu ohhhh kimbilir benim toprak ne yaptı içerde yazık pişmanım bidaha domsestos yok :)
nebileyim azmı kaldı önümüzdeki hafta salı yada çarşamba gidicez bakalım çatı muayenesine nst olacakmış birde ozaman belli olur :) vallaha doktora kalsa yılbaşını bulacak benim toprak .dişlenecek görecek yürüyecek nebilim neler olacak daha doğana kadar yavruma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?