Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ohooooo ne yapmışlar... anacım o çocuklara bi çare bulmaları lazım... kovarlarmı atarlarmı... bişe yapsınlar canım bu ne zarar vermeye başlamışlar bile... o da yetmemiş kızının aklına neler sokmuşlar.. aman dikkat et. kızını kaybetme sakın. bi süre kızma. onu sevdiğini hissettir ona. birlikte vakit geçirin mesela.. sinemaya gidin yürüyüşe alışverişe falan gidin.. ama ne yap et geri kazan. sakın kaybetme onu...

teşekkür ederim kızlar hoş buldum :) münkün olduğunca dikkat ediyorum kendime inşllah 38. haftaları hayırla sağlıkla görürüm...bu arada bizim bebişte erkek malum bu sene erkek senesi çevremdeki herkes erkek bekliyor...

günaydınnnn :) kızlaaaar bugünde fırtlatmadan sabahı ettik bakalım :) ay şaka maka ne zaman geliyorsa gelsin yafrim . okudum geçmişi neyse fazla bişeyler yazılmamış ama önemli şeylerden bahsedilmiş.aklımdakilerle başlıyım ilk önce seraaaaa bence de kocanı dinle yavrum sonra allah korusun bişey olur çocuklara hem vicdan azabı hemde kocanon çenesinden kurtulamazsın.valla müdüre çok sinir oldum he yada okulun sahibimidir nedir ona gıcık oldum.bu zamana kadar akılları demek paradaymış adamların neyse canım hayırlısı kocanın dediği gibi olacak.kızlar daha çabuk uçuşabiliyor tatlım akılları daha cabuk çeliniyor helede bu yaşlarda.kızını al karşına konuş senin çocukların aklı başında çocuklar gezin dolaşın beraber zaman geçirin bütün cocukalrının eşit olduğunu anlasın ama bazen sözle değil hareketlerinle hissederler.
laleciğim çok sevindim tatlım kocişinle gezmişsiniz oh ne güzel daha daha daha iyi olun inşallah kimsecikler bozamasın.
domestosss ( domates :) ) gitte öğren inşallah bebişinin cinsiyetini hepimiz meraktayız :)
yamişimmmm aynen yavrum dediğin gibi benim toprim dişlenecek anasını hiç uğraştırmıcak yavrum :) bebişinin ağzı pamukcukmu olmuş anam anam anammmm nasıl geçer ki o yazık canı acıyordur kuzumun.
hayalot zırsızdeliiiiiii siz nerelerdesiniz kızlaaaar :)
aynen katılıyorum size bu kızcağız fırtlattıda bebişiyle ilgileniyordur inşallah.

kizlar bennnn geldim kizlar sabah sabah kayit yaptirdim baska okula cocuklari bu sene bitti zaten 2 hafta kaldi okulun kapanmasina seneye yeni koleje baslayacaklar bugun basim agriyor kucuk cadiyla markete ugradim bez takdim oralarda cis geldimi tuvalet sorunum olmasin diye bu yikti ortaligi mumy cis geldi bende yap yavrum bezin var dedim anam cok bilmis cadi mumyy karar ver sende bir yapma bir yap diyorsun ben anlamiyorum seni bende bundan sonra beze yapicam suclu sensin okkk mi dedi deminde oyuncak masasini eline almis benim saclarimi cekistiriyor birde bagiriyor spagettiniz hazir diyeagla bakim agla gozyaslarindanda daha cay yapcam diyorbi catlakda benim ki heee

eneeee bi oğlumuz daha oldu hade bakalım sağlıkla alırsın insallah kucağına...

kızlaar buda oğluş.. biz zor buluruz pelinleri

evet teyzesi pamukçuk olmuş. yazık yavrum acıkıyo emmek istiyo ama ağrı yapıyo ağlıyo ememiyo ağlaya ağlaya uyuyo sonra beni çağırıyo hadii memeeeee diyo gidiyom emiyo canım damlası var ağızdan onu veriyorum bakalım işe yaricakmı?? aklınızda olsun pamukçuğu karbonatlı suyla sil felan derlerse sakın silmeyin. ağızda yayılmasına sebep oluyo.. bazı drlar bile söylüyo bunu ama sakın yapmayın...

eneee ne ara yaptın kız sen bunları akşamdan sabaha
senin o cadıya bitiyorum ben yaaaaa

aa yamiş gelmiş hoş geldin yamişşş yok anam yok bu benim kaderim heralde kız bana gelen misafirler allah için hiç bişeye yardım etmezler kimse bi el atmadı çay içtiler o kadar mutfağa git gel çay doldur ondan sonra baktım bunlar türk kahvesi muhabbeti açtılar dedim ki kızım lale hemen bi nescafe yap yoksa bu kadar adama türk kahvesi pişirmek zorunda kalacann kız bide saat 1 de geldiler 5 30 kalktılar akşamıda birlikte edecektik neredeyse neyse umarım doğuma kadar bi daha gelmezler kız tek tek gelseler sorun yok başımın üstüne ama bunlar binaca geliyorlar anamm yazık ama banada canımcım bak yine talihimizi yenemedik yeni arkadaşın bebeğide erkekmiş demekki bu topikte bişeyler varr hbaksoy doğuduğunda çocuk dişlerini falan çıkarmış olacak artık ben buna inanıyorum kız oğlanın ağzı pamukçuk olduysa bi çay bardağı suya bi tatlı kaşığı karbonat koy pamula sil ağzının içini karbonat yoksa maden suyu da olabilir maden suyuna pamuğu batırıp sill benim kızımdada olmuştu dr bana böyle yap demiştiii çok zordur ya pamukçuk meme ememez ağzının içi agrırr ah yavrum ya kıyamam onaa
hımmm demek oğlan canım bebişin inşallah sağlıkla alırsın kucağına
kızzz anam yine mi sancı falan yok kız fırlatta kurtul artık yok tutturdun illa içimde kalacak diye korkma bişicikler olmaz azıcık acır sadece başka bişey yokkk aaaaa daraldım çıkar şu oğlanı artıkkkkkhe vallaha kocamla gezdik birazz benim adam sanki yola geliyor biraz amman nazar değmesinnnn
kıcem olanları okudum ama arkadaşlarda benim diyeceklerimi yazdıkları içinn ben yazmadım aynı şeyler olacak diye iyi yapmışın kayıtlarını başka biyere almakla hergün o pskopat çocuklar yüzünden aklın onlarda kalacaktı bölesi daha sağlıklı olmuşş e kızda haklı annesi sende bi bezine yapma diyorsun birde yapp bi karar ver ama maaşallah akıl küpü bu senin kızzz ama biraz pskopatlaştı heralde gözyaşından çay falann korktum bu kızdan vallaha :18::18::18: bu arada senin çocuklar ne zaman başlamıştı canım tuvalete gitmyee :26::26::26:
ayy ne güzel kızkardeşlerine falan gidiyorsun keşke benim ailemde türkiyede olsaydı bende hep giderdim vallaha kız niye sevmiyon aşure şimdi olsa vallaha ben 3 tabak yerdim zira çok severimde ben geçen gün yaptım bi sürü 3 4 gün yedim eşim diyorki kaç gündür yiyorsun bıkmadınmıı yok dedim vallaha 1 hafta olsa yine yerim git bakalım doktora ne olacak eger bebek erkekse hemen belli olur ama kızsa biraz daha zaman geçsin der doktor bana 14 15 haftalıkken oğlan demeye başladı doktor 17 haftada tam belli olduu erkek olduğu ama kızım da 20 21 haftalarda belli olduuu
bencede artık dogurdu yada son hazırlıklarını yapıyorrr:26:
kızcem sana ne diyecektim bak unuttum bebişin kıyafetleri için bebek deterjanıyla yumuşatıcısı alsaydın ve birde sabun tozu ben kızımın çamaşırlarını öle yıkıyorum sabun yumuşacık yapıyo ve bakterileri öldürüyor vee birde mis gibi kokuyoo ama yumuşatıcı gözünede koyacaksın biraz sabun tozuu çarşaflarını nevreimlerini falan da bebek deterjanıyla yıka

Son düzenleme:

sende hoşgeldinn dadlum eneee ne o beee o kadar saat oturulurmu hey yarebbim gebe kadın oturamaz kalkamaz hiç mi düşünmüyolar yahu o kadar saat kalmışlar.ee hade kaldın bari yardım et e o da yok. peeehhhh. sende yapmicaktın bişecik. cayı bitene çay ocağın üstünde canım altına da su koyuver dicektin kalkıp alsınlar çok kızdımmm

bacım karbonatlı su pamukçuğu yayıyomuş yaw geçirmiyomuş. o an için temizliyomuş sadece... bide sen istanbuldamıydın sana bişe sorcam....

hımm demek yayıyomuş pamukçuğu ama bana doktor demişti böle yap diiye ama neyse ay allah iyiliğini versin yamiş şu lafa çok güldümm çay ocağın üstünde altınada su koyuverrryok anam kimse bişeye el atmadı hepside genç ahlbuki yaşlı olsalar anlıycamm belim ağrıdı oturmaktan dünn yok anacım g antepte oturuyorum bennn

gül gül ne yapalım anacım böyle insanlara böyle yapacaksın başka türlü başedemezsin yorulduğunla kalırsın... ki bak belim diyosun... hmm antepti demi unutmuşum. çocuk dr sorcaktım da.. kafayı yemek üzereyim bu dr lar yüzünden

evet canım antep bebeğin doktonu değişeceksin sanırım şimdikinden menün değilmisin inşallah pamukçuktan başka sornunuz yoktur bebişinn

evet canım antep bebeğin doktonu değişeceksin sanırım şimdikinden menün değilmisin inşallah pamukçuktan başka sornunuz yoktur bebişinn

canım 2 ayda 3 dr gördük... ilki depresifti ama onun gibi muayene eden de yok yani... depresif olmasa... belkide geçmiştir şimdi bilemiyorum.. ikincisi cerrahtı. ama varya yok öyle bi kibir. herkese yukardan bakıyo. bişe soruyosun sen ne bilirsin ben daaha iyi bilirim tavrı yaptı. hemen eledim. 3. iyi bi kadın ama ne bilim onunda tuhaflıkları var. mesela pamukçuk olmuş ememiyo mama verdi. verirmiyim ben mama... sütüm iyi oğlan da 1 ay önde niye mama?? bide 2 sefer akşam aradım kapalı telefonu. geç saattede aramadım hee.. ben bişey olduğunda kendi drmuzu arayamicaksam ne yapim o doktoru dmi... bu gidişle depresif olana geri döncez gibi duruyo.. onuda kociş istemiyo. 1 muayenesi 80 tl. ama ne yapim dr bulamıyorumki...

e canım ben bunu anlamadım senin oğlanın sorunu memeyle ilgili değilki mama vermiş ha biberonla mamayı emmiş ha senin memeyi ne farkeder ki o biraz başından savmış bence senii benim kızımı ben doduğundan beri tek bi doktora götürüyorum çok iyi bi doktor her aradığımda cevap verir gece gündüz acile falan götürmem gerektiğinde antepteyse hemen gelirr her muayenesi 30 dakıka sürer uzun uzun anlatır konuşur falan ama ilk doğum yaptığım da bakan doktor 1 günlük bebeği ameliyat edecekti çok korkmuştum lohusa halimde hastane hastane gezdik diğer doktorlar bize güldü resmen böle saçmalık duymadık diye meğerse hiç bişeyi yokmuş kızımın o yüzden doktor çokk önemli bence sen o depresif olana dön depresifmiş ama sonuçta iyi muayene ediyormuşş

canım benim izne çıkma zamanım gelmesine geldi ama biliyorsun ki doğum sonrasında bebişi bırakmak daha çok yoracak beni
o yüzden dayanmaya çalışıyorum açıkcası

canım benim izne çıkma zamanım gelmesine geldi ama biliyorsun ki doğum sonrasında bebişi bırakmak daha çok yoracak beni
o yüzden dayanmaya çalışıyorum açıkcası

ooo zırsızım gelmiş hoşgeldin canım benim işim var azıcık seni görünce bi slm verim dedim. yemek yiyip oğlanı uyutup gelcem. buralrda olursan konuşuruz. öpüyorum tatlım.

ooooooo zırsızdelicim gelmiş hoş geldin arkadaşım nasılsın bakalım iyimisin bebiş nasıl kız artık 2 3 günde bir geliyon buralara belliki çok yoruluyon artıkk

Aaa ben bu sene kiz senesi diye biliyodum ya..benim de cevremde hep kiza hamisler var..bu arada hosgeldinn

Ohhh hayirli olsunn yeni okulunuz cnm..hersey iyi olsun insallah..hahaha senin bu kiz tam film be ya

Son düzenleme:
ooooooo zırsızdelicim gelmiş hoş geldin arkadaşım nasılsın bakalım iyimisin bebiş nasıl kız artık 2 3 günde bir geliyon buralara belliki çok yoruluyon artıkk

hoşbuldum canımmmmmmmmmmm
sorma sorma nasıl yoruluyorum yaaa
iki gündür de ortak sınav varyaaa onunla uğraşıp durdum
anam ağladı resmen
sen nasılsın, nasıl gidiyo?
bebişle ilgili yeni haberleri yazacam şimdi
neler oldu neler bilsen

yaaaaa kızlaaaar bu esha bu sefer doğurdu galibaaaaa ne zamandır yok ortalarda....

yavrum doğurmamış henüz
bebek pozisyon almazsa sanırsam çarşamba falan sezeryan tarihi verilecekmiş, çarşamba sezeryana bile alabilir
bende biraz daha dursun dedim
bakalım son muayenesinde ne diyecek doktoru

Guzel tabii..benim de annem turkiyede degil..seninkilrr nerde yurtdisinda? Yaw asureyi bir kaseden fazla yiyemiyorum..onuda zorla..yanlis anlama heee tatli sevmiyo degilim kesinlikle..serbetli tatlilara deli olurum :111: vet benimde oglanlar ilk muayenede belli olmustu..kiz gec belli oluyor diyorlar bakalim hayirlisi artik..saglikli gelsin de kuzucum:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…