kızlar bu nst ücretlimi acaba ?
ooooh ne güzel keyif yapmışınız. benimde kocişin bugün izin günüydü ama bizimki öyle güzel geçemedi.. yanımızda kardeşim ve arkadaşı takıldı... ne onlar bişe anladı ne biz. öyle saçma bi gün oldu işte... yorulduğumuzla kaldık...
okullar neden 4 gün tatilmişkine :26::44:
bencede sen hiç anlama canım hastaneye gidince gelmiş olsun sacın nst de çıksın seni evde sancın gelmiş olarak düşünemiyorum canımcımm
durum o kadar vahim yanii
sende haklsını canım olan olmuş kız bide doğurmuş çocuğu olmuş bundan sonra korumaya alınsa ne olurr ya anlamıyorum bu inasanlarıı makarna salatası yaptım canım kısır köfte yerine hani değişik bişey olsun dedim onlarda çokk begendilerr
kızçeler bu saate kadar buradaydım ama biriniz bile gelmediniz küstüm bende gidiyorum işteee
yavrum sizin askerlik bitmez sen bana sor benim eniste albay adam omru bitti dogularda 2 sene batiya geldi simdi tekrar doguda ne cekti beeee adamcigazo zaman sende bizim yanimiza gel bakemmm bizmi gelcez evcek bikerem sen sayi olarak bizden azsin
ya boşver tatlım aslında sen iyi olduktan sonra en iyisi o ne annen ne kv öf :) benim kv sanki bana çok iyi baktı da sırıtarak diyo 40ı çıkana kadar başınızdayım öf.birarada eğer doğruysa benim kociş dediki annem bebek yaşıan girene kadar annem bizdeymiş dedi allaaaaaaaah inşallah doğru değildir yav :) ya yamişim ben ne zaman doğurucimm :)
inşallah sağlıklı sıhhatli almıştır bebişini, kucağına Allah yardımcısı olsun ama merak ediyoruz yani bi haber olaydı iyiydi
anladım anladım ama nasıl anladım yine bana kalsa sana domates der dururdum kızların alıntılarını okurken farkettim bastım kahkahayı :) domestos olmasın yavrum hamişlikte ben gecen hafta havluları attım leğene bastım domestosu ohhhh kimbilir benim toprak ne yaptı içerde yazık pişmanım bidaha domsestos yok :)
nebileyim azmı kaldı önümüzdeki hafta salı yada çarşamba gidicez bakalım çatı muayenesine nst olacakmış birde ozaman belli olur :) vallaha doktora kalsa yılbaşını bulacak benim toprak .dişlenecek görecek yürüyecek nebilim neler olacak daha doğana kadar yavruma :)
bencede artık dogurdu yada son hazırlıklarını yapıyorrr:26:
neyse kızlar size doyum olmaz bende artıkın yatıyom başım ağırlaştı iyice, hazır bebişde uyuyoken... şimdi bi emzirip bende düşer yatarım. hade size iyi geceler yarın yine bu performansı bekliyorum sizden çok kaybolmayın ortalardan heeee
biz geldikkkkk
geçmişi nasıl okuyacağım bilmiyorummm
nasılsınız iyimisiinizzz
dün çocumun kıyafetlerini yıkadım ama kurutamadım hala hava cok kötüyarın ütüleyip kenara kaldıracağım malum odamızın kokusu daha çıkmadı henüz
belimin ağrısından ve adet sancısı gibi ağrı çekmekten pc başına oturamıyorum
konu başlığı çok hoş olmuş bu arada zor bir hamilelik ama başarılı ile biten bir son olmuş ve bebişiniz evinizdemaşallah diyelim kızlar beni de alın araya doktorum sürekli dikkat et erken doğum riskin var demesin den gına geldi.....tabi bide aiele büyükleri var bebekleri yeni nesil ucunda taşıyor deyip duruyorlar :2: sanki biz istemiyoruz güle oynaya bir gebelik yaşayalım....
kizlar bennnn geldim kizlar sabah sabah kayit yaptirdim baska okula cocuklaribu sene bitti zaten 2 hafta kaldi okulun kapanmasina seneye yeni koleje baslayacaklar bugun basim agriyor kucuk cadiyla markete ugradim bez takdim oralarda cis geldimi tuvalet sorunum olmasin diye bu yikti ortaligi mumy cis geldi bende yap yavrum bezin var dedim anam cok bilmis cadi mumyy karar ver sende bir yapma bir yap diyorsun ben anlamiyorum seni bende bundan sonra beze yapicam suclu sensin okkk mi dedi deminde oyuncak masasini eline almis benim saclarimi cekistiriyor birde bagiriyor spagettiniz hazir diye agla bakim agla gozyaslarindanda daha cay yapcam diyor bi catlakda benim ki heee
tamam canımcım sağol tavsiyen için öpüyorum.
vallaha ben uzuuuun zamandır göremiyorum alt katı :) güzellik merkezine gidiyorum ben kızlar ağda için rahat oluyor ama hamişlikten herhalde nazik biraz buaralar çok acıyor.
ya annemide götürdük dün doktora kadın baktı suyu iyi başı aşağıda rahatı iyi herşey gayet iyi dedi .bana kalsa yılbaşına kadar bekletirim dedi annem bi tuhaf oldu :) kocişte öyle şaştık kaldık daha gecen hafta 3 hafta kaldı diyen doktor şaşırdı :) annem yazık diyor ki eve gelince yavrum ben ozaman cok erken gelmişim şimdi demesinler annesi çok erken geldi yığıldı kaldı çocukların başına .size yük olmıyım ben diyo yahu.tamam dedim anne yarın git sen ben bebeğin 40 ı çıkarken ararım seni gelirsin dedim kızdım birden :) ya istersen hiç gitmezsin herkes senin gibi olsa ya annem 7/24 temizlik delisidir 2 günde evi mis gibi yaptı hala yatana kadar onuda yapayım bunuda yapayım derdinde.bak şimdi hatta bana şu odanın perdesini yıkıyalım diye söylüyor bana :) bide ağzı dualı abdestli namazlı bir kadındır her adımında allah razı olsun filan dua eder kocişede banada .bebeğimize dua edip duruyo hayırlı evlat olsun falaaan falan ....daha nolsun ya .kv desen yat kat ye iç wc ye git yat kalk ye iç o kadar ne duadan haberi vaaaar ne işten ne güğçten ne benim halimden ahberi var.neyse.
hayırrrrrrrrrrrrr
tamam canım :) annem sağolsun kahvaltımı hazırlıyo 2 gündür oh ne rahat yahu :)
bana bak arkidişim o kremleri kullanma bizim için zararlıymış onlar kimyasal olduğu için kullanma.
ben de senin gibi makine kullanıyordum eskiden ama şimdi acıyo hassaslaştı canım ya .ağdaya gidiyorum ben pazartesi yine giderim çatı muayenem var salı yada çarşamba günü :)
anladım zaten dedimki bu kesin yoruluyor artık malum çalışıyo ondan gelemiyo dedimm kız yaz hemen meraktan çatlarım ben şimdi yaz son hbaerleriihoşbuldum canımmmmmmmmmmm
sorma sorma nasıl yoruluyorum yaaa
iki gündür de ortak sınav varyaaa onunla uğraşıp durdum
anam ağladı resmen
sen nasılsın, nasıl gidiyo?
bebişle ilgili yeni haberleri yazacam şimdi
neler oldu neler bilsen
benim annemler ablalarım falan hep almanyada canımm ya aşureyi yiyorumda ben ama sonra midem çok yanıyoo tıpkı şuandaki gibi komşu getirdi akşam üstü yedim ama midem cayır cayır şu an senin annenler nerde canımcım ne kadar zor değilmi aileden ayrı olmak tabiki en başta sağlıklı olsun bebişlerde cinsiyet hep ikinci plannGuzel tabii..benim de annem turkiyede degil..seninkilrr nerde yurtdisinda? Yaw asureyi bir kaseden fazla yiyemiyorum..onuda zorla..yanlis anlama heee tatli sevmiyo degilim kesinlikle..serbetli tatlilara deli olurum :111: vet benimde oglanlar ilk muayenede belli olmustu..kiz gec belli oluyor diyorlar bakalim hayirlisi artik..saglikli gelsin de kuzucum:109:
kız kim dedi sancın varmış ne zaman varmış eee nasıl olmuş kız bi anlatamdın meraktan öldüm haaacanım mesela benim sancım varmış ama ben hissetmiyorum nedense
anlıyorum kuzucum yav ben daha 21 haftada zar zor hareket ediyom benim oğluşum sağolsun midemin altına çöküp durduğu içinn geceleri uykumda gelmiyor halbuki uykuyu çokk severim benn gece gündüz farketmezz ama uyuyamıyorum iştetatlım küsme yaaa küsme nolursun
ben zar zor hareket ediyorum anlayacağın
teşekkür ederim kızlar hoş buldum :) münkün olduğunca dikkat ediyorum kendime inşllah 38. haftaları hayırla sağlıkla görürüm...bu arada bizim bebişte erkek malum bu sene erkek senesi çevremdeki herkes erkek bekliyor...
amaan 10 kişiyle tek başınamı uğraştın.. biride kalkıp yardım edeydi sana bari beee yuhh arkadaş...
evet onun cinsiyetini bende merak ediyorum
dişi çıkacak yürüyecek hatta doğduğunda 1. yaşgünnü kutlicaz yeter artık fırtlatıver bak biz bu haftada doğurduk bişecik olmuyo vallah bak
kız bu baksoyunkide benimkine döndü.. bende doğurdum doğurcam derken nişandan teeee 10 gün sonra doğurmuştum yakız ben şaka maka bayaaa doğum sancısı çekmişim günlerce beee
ben bi ara geldim ama benim kuzumun ağzı pamukçuk olmuş teyzesi ağrı yapıyo ağlıyo yavrum acıkıyo ememiyo onada sinirleniyo... dün onla uğraştım... yoksa geldiğini gördüm de ben gitmek zorunda kaldım. oğlan uyuduğunda da pc ye kociş el koymuştu bilealamadım
ooo zırsızım gelmiş hoşgeldin canım benim işim var azıcık seni görünce bi slm verim dedim. yemek yiyip oğlanı uyutup gelcem. buralrda olursan konuşuruz. öpüyorum tatlım.
anladım zaten dedimki bu kesin yoruluyor artık malum çalışıyo ondan gelemiyo dedimm kız yaz hemen meraktan çatlarım ben şimdi yaz son hbaerlerii
benim annemler ablalarım falan hep almanyada canımm ya aşureyi yiyorumda ben ama sonra midem çok yanıyoo tıpkı şuandaki gibi komşu getirdi akşam üstü yedim ama midem cayır cayır şu an senin annenler nerde canımcım ne kadar zor değilmi aileden ayrı olmak tabiki en başta sağlıklı olsun bebişlerde cinsiyet hep ikinci plann
kız kim dedi sancın varmış ne zaman varmış eee nasıl olmuş kız bi anlatamdın meraktan öldüm haaa
anlıyorum kuzucum yav ben daha 21 haftada zar zor hareket ediyom benim oğluşum sağolsun midemin altına çöküp durduğu içinn geceleri uykumda gelmiyor halbuki uykuyu çokk severim benn gece gündüz farketmezz ama uyuyamıyorum işte
yavrımmmm bi geçmişi okudum geldim de
anlatcam anlatcam bacım uzun uzun
aşureyi hiç sevmem
ömrümde toplamda 1,5 kase yedim
o 1 kaseyi de geçen okulda bi hoca yapmış da o zaman yedim
hamileyken damak tadım ara ara değişiyo yaaa ondan yiyebildim demek ki
kuzum benim oğlan dana gibi oldu maşallah ve kemiklerime acayip baskı yapıyo
kemik ağrısından ölecek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?