Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

valla öyle şans işi yaaa... bu mesele bana kafayı yedirtecek..

nooldu kız gülme kıs kıs anlatsana

yavrum doğurmamış henüz
bebek pozisyon almazsa sanırsam çarşamba falan sezeryan tarihi verilecekmiş, çarşamba sezeryana bile alabilir
bende biraz daha dursun dedim
bakalım son muayenesinde ne diyecek doktoru

anam sende varya ayaklı gazete gibisin be maşallah

yavruuummm needdin bu teeee beylikdüzündeymiş ben bahçelievlerdeyim.. mesafe çoookkkkk ama çok saol görümcene mi sordun benim için canım yaaaa

Son düzenleme:

canım bi sıkıştırıyo ki sorma
göbek deliğimden fırlayacak bıraksam
bu arada yazdım her şeyi canım
memnun kaldım mı bilemedim, açıkcası sürekli bana hayret ettiğinden şaka mı yapıyo ciddi mi anlayamadım

canım benim sen olsan benim için sormaz mısın hiç
tatlım biziimkilerde ne yollardan gidiyolarmış ilk doğduklarında
çünkü denedikleri pek çok doktoru beğenmemişler
ikizler tedaviyle oldular, uzun süre uğraştılar yazık
hem maddi hem manevi olarak
sonra da bunu beğenmişler meğer
anlattım bacım okuyunca sende şaşırırsın eminim

kız benden ayaklı gazeteci olmaz mı, olur tabi
merak ettiğimden sordum hemen dedim kız doğurdun mu yoksa

evet yaa baya rekor kırdık ana oğul biz maşallah de kızzzz

eneeeeee bizim karı da peşimizden geliyo iyimi hade bakalım esha mı zırsız mı önce fırtlatacak baksoyum 2014ün ilk çocuğnu doğuracakmış dişli mişli yürüyen gören duyan hatta konuşan onun daha çoook var, halbuki hafta olarak eshadan sonra o var ama niyse bakalım kim fırtlatacak. eee çatına bakmış normal mi geliyo peki... ya izne ayrılıcakmısın peki... yahu o değilde sancıyı nasıl farketmiyon beee

kızcem benim kıza meyve yedirdim geciktim biraz yazdıklarını bi solukta okudum kız çatı muayenesine kadar yaptıysa doktor demekki senin oğlan erkenci ya bu su meselesi bendede olmuştu ama doktor çok önemli değil dedi benim kızın suyu çoktu ya hiç söleme o şeker yüklemesini aklıma geldikçe midem bulanıyo benim bakalım benim doktor ne zaman isteyecek demek sancın varmış kızcem evet bazı insanların sancısı sadece nst de çıkıyo kendi hisstemiyo ablamın sancısı tutmuş açılması olmuş doğum başlamış ama ablam hissetmemişti nst de çıkmıştı sadece testlerini falan yaptır bakalım canım eger erken doğum dersede yaparsın başa gelen çekilir oğluşuna bişey olmasın da 45 gün erken doğsun bişey olmazz

bacım tü tü tü maşallah size
ana - oğul takipciniziz biliyosun
valla o dişli mişli fırtlatacak gerçekten de
benim ki çıkmak için zorlar, onunki de çıkmamak için kaçıyo
hey Allaaaaaaaam yaaa

yavrum daha benim çok haftam var ama bebiş çıkmaya niyetli galiba
alttan bakmadı 36. haftada bakılsın dedi
ama ultrasonla nasıl gördü çatıda genişleme olduğunu , rahmin doğuma hazırlandığını anlayamadım valla
hazırlıklar başlamış dedi
sancıya gelince ben en az 2 haftadır bu ağrıyı çekiyom ki, normal geliyo bana
hatta daha beterini çekmiştim kramp deyip geçmiştim
meğersem içim açılıyomuş, doğuma hazırlanıyomuş

hoşgeldin canım benim
canım alttan değil ultrasonla baktı
su meselesi baştan beri sorun bende nedendir bilemedim
ilkinde kusacaktım şimdi ikinci çıktı başıma yaa off offf
canım sancıymış da ben bebeğim vuruyo sanıyodum
canımı çok yakmıyo, anlık vuruyo geçiyo
doktor dedi senin acı eşiğin yüksek
birsürü hamile bunun yarısı ağrıda hastaneye geliyomuş doğuruyorum kesin diye
dedi rahim doğuma hazırlanmaya başlamış
ne zaman olacağını bilemeyiz ama artık kendine dikkat etmelsin mutlaka dedi
erken doğmasın nolur yaaa, 45 günde az değil ki tatlım
yaşar mı yaşamaz mı derdi, akciğerlerinin gelişmemesi falan hep sorun
off off Rabbim hayırlısını versin inşallah

sorarım tabiiki hayatım ayıpsın aaaa

hmm anladım canım allahım onlara bağışlasın yavrularını

kızzzz nirelere gittiniz yineeee

ayy sorma yaa kuzum acıktı ama ağzı ağrıdığı için ememedi yine bizde hoop arabaya. turlarken emzirdim artık sallaya sallaya biraz emebildi yavrum. sonra uyudu eve geldik. yatırdım uyandı emmek istedi biraz daha emdi şimdi uyuyo bakalım ama sanırım uyanmak üzere

teşekkür ederiz tatlım

canım ultrasonla rahim ağzına bakıyo. orda serviks diye bi şey var. o açılıp açılıp doğumda kayboluyo tamamen açılıyo. açılma diye baktıkları şey de o zaten... açılmaya başlamışsa ultrasondan ölçüp görüyo. bide rahim duvarının kalınlığına bakıyo. kalınlık 2,5 cm den azalmaya başlamışsa doğuma hazırlanıyo demektir.

acı eşiğin yüksekse sen normali çok rahat doğurursun bide sancıları hissetmemişsin ki dr un ağzı açık kalmış

Benim annem de almanyada..zor tabii ben 9 yasindan beri ayriyim..babama tr de..bosandilar.. migden yana yana yiyon yani yinede:44:
Afiyet olsun ne diyem o zaman

Oyyyy insallah erken dogmaz ya:18: insallah gunu gunun de en saglikli sekilde gelir bebisin..surekli yat bari,az hareket et..baska yolu yok sanirim..ama herseyin hayirlisi..strese sokma kendini

Ohhhh missss gibi bir havayla uyandim bugun..bol gunesli.. ama disari cikamam aksama misafirim var..ev temizlicem,basit bi tatli yapicam,kucugumun odevleriyle ilgilenecem..yani isim cok.. gelecek olanlar samimi arkadaslarimiz..o yuzden bi cesit yeter:86: meyve cerez daha ne olsun..
Belim cok agriyor ya artik..gece hic rahat yatamadim..daha simdiden boyleyse :18:
ogluslarimla yatak keyfindeyiz su an ama kalkmak lazim..gidem de soyle guzel bi kahvalti yapem..sayfayi actim nasil olsa:124:

yavrum siz horul horul uyurken bizim burda sabah oluyor bi kerem

Son düzenleme:
kizlar bu cocuk dogurma isini ilk ben buldum yapayim 3 tane dedim sonrada patladi gitti millet dogurur oldu bu senenin modasida erkek dogurmak bendemi patlati versem bi tane saka saka benim dogurma islemi bitti simdi yetistirme bolumune gecdim apartmanda bile arka arkaya 4 kisi erkek dogurdudemin bir arkadas ikiz erkiikkkkk dogurdu yillardir erkek bebis bekleyen arkadasim ultroson yanilmasi sonucu kiz dogurdubide sezeryan yikmis ortaligi oglum olacakdi degistirdiniz diye drda zavalli hanimefendi bugun daha henuz bebek dogmadi demiskesinlikle bu senin sipan demek istemis oyle yada boylemecccccburrr kabul etti arkadasim simdi cevap vereyim tek tek kizlar o cocuklar o okula gelemez atilmislar daha once o kolejden ikincisi bu kolejde dershaneden tanidigi cok arkadasi var benim cocuklarin alismalari sorun olmaz biz uyurken sipalar cokdannn e mail atmislar bile dershane arkadaslarinalalecim tuvalet alistirma cocukdan cocuga degisiyor kizim 2 yasinda gece gunduz ayni anda birakdi oglum sidiklisi gunduzu birakdi daha gecen yila kadar yataga kaciran bir cocukdu sidikli bir daha yataga kacir kizarkadasin fiona yikayacak dedim cocuk gundur tik yokkkk kucuk gunduz yapmiyor gece bez kullaniyorum teyzemin torunu gecen yil birakmis gunduz bez kullanmayi cocuk 6 yasindaydi annem eve istemiyorum kizzzz seyyar tuvalet gibi cocuk b....kkk kokusundan durulmuyor dediayni sekilde birkac arkadasin cocuklarida gec birakdilar bazi arkadaslarim cok didindi ogretmek icin ama basarisizla sonuclandi onlar kendileri birakdi okula gitme yasina yakin krese verdiler orda 3 gunde sokdu danalar isi

ahhh zirsizim bende oyleyim yavrum yaaa gecen yil benim damaklari yarip 20lik gomulu disleri cikardilar hazir narkoz verilmisken dedi dr 3 taneside ciksin iyi dedim sonrada dikis atildi 3 yere birden ayni gun gorumcemin teki dis cektirmis normal curumus disini ben eve gittim ramazan ayi corba koydum oracikda uyumusum ayagima sicak corba gelince uyandim yat deme nerde esimde kizdi yat narkozlu narkozlu evi yakacan acimizdanmi olduk dedi alirim ben disardan yat uyu sen dedi ama yok uyuyamam ben sonra kv dem aramis yurtdisi yetmemis turkiyeleri bile kizim 1 haftadir dis cektirdi olu gibi yatiyor diye annem deyince sokkk oldum kv dem tel edip soylemis 1 haftadir kizimda cocuk bakiyom yemek yapiyom kiz cok kotu diyesonra beni gorduler sokkk oldular surat hem siss hemde mosmor agzimi acamiyorum kp ammada abartmis bizim kiz hanim dedi su gelinin haline bak dedi bide boyle olsa ne olcak dedi kvdemde laf soyletirmi kizina gelin beyaz tenli oldugundan morluklar belli oluyor yoksa kiziminda sisde belli olmuyor dediahhh benim kvdem komedilik yaaaa

günaydın canım. valla bizimde güneşli bugün bura... sen nerdeydinki buarada oohhh keyif yapıyolar ana oğullar... benim oğlanda kucağımda uyuyarak yapıyo keyfini... yerine koysam uyanır ama heee. ben de daha kahvaltıı yapcaamm ama oğluşum kucaımda yapamıyoommmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…