Aaa ben bu sene kiz senesi diye biliyodum ya..benim de cevremde hep kiza hamisler var..bu arada hosgeldinn
Ohhh hayirli olsunn yeni okulunuz cnm..hersey iyi olsun insallah..hahaha senin bu kiz tam film be ya
O ne bemama ne alaka..ya ben varya bu dr milletini cozebilmis degilim zaten..sanki hepsi ayri bir tip bilimi okumus gibiler..birinin dedigi oburunu tutmuyor..valla resmen sans meselesi oldu artik dogru dokturu bulmak..
En iyisi denk gelsin insallah
hoşbuldum canımmmmmmmmmmm
sorma sorma nasıl yoruluyorum yaaa
iki gündür de ortak sınav varyaaa onunla uğraşıp durdum
anam ağladı resmen
sen nasılsın, nasıl gidiyo?
bebişle ilgili yeni haberleri yazacam şimdi
neler oldu neler bilsen
yavrum doğurmamış henüz
bebek pozisyon almazsa sanırsam çarşamba falan sezeryan tarihi verilecekmiş, çarşamba sezeryana bile alabilir
bende biraz daha dursun dedim
bakalım son muayenesinde ne diyecek doktoru
yamişim sordum görümceme doktoru
ikizleri 5 yaşına kadar hep aynı doktora götürdü
epey memnun
Uzm. Dr. Raif ÇAVUŞOĞLU Hastane ve Merkeze Göre Doktor Arama - Doktorlarımız - Medilife Sağlık Grubu
bi bak istersen
canım mesela benim sancım varmış ama ben hissetmiyorum nedense
ayy yaaaa bende emzirsem doğursam da
ama bugünden sonra bi süre doğuruyım demiyecem
canım artık normal tabi sen artık son demlerindesin hamillelikte ağrın sızın olur tabi bebiş sıkıştırıyoo seni çıkmak için çabalıyo artıkk kız başka doktora neden gittin ee memnun kaldınmı barii
neee sancın varmıymışşşşş
yahu noldu kızım çatlatırsın sen adamı yaa hoşuna gidiyo demi uyussssss
valla öyle şans işi yaaa... bu mesele bana kafayı yedirtecek..
nooldu kız gülme kıs kıs anlatsana
anam sende varya ayaklı gazete gibisin be maşallah
yavruuummm needdin bu teeee beylikdüzündeymiş ben bahçelievlerdeyim.. mesafe çoookkkkkama çok saol görümcene mi sordun benim için canım yaaaa
kuzum sen varyaaa nişan geldikten sonra bebeği dışarı en uzun süre salmayan anne olarak rekor kırdın resmen
ne çektin beee yamiş, doğurmayacam diye çektin sonra da doğuracam diye çektin
açılınnnnnnnnn sıra sanırsam bana geliyo
bende doğurmamak için epey azmettim biliyosunuz ama doğacak gibi duruyo vaktinden önce
kızlar malum bizim muayenemiz 15 günde bire indi
ama o kadar yolu yeniden gidebileceğime güvenemedim
bi arkadaşım dediki askeri hastanede yeni bi kadın doğumcu başladı, ilgileniyorda oraya git
neyse gittim ben bugün kocişi tuttum , öğleden sonra 2 gibi bi aldı muayeneye
saat 16.30 da ancak çıkabildik
nstye soktu, sancım çıktı
dedi ki sancın var mı ( bana söylememişti sancımın çıktığını ) yooooooo her zaman ki ağrılarım dedim
ben dayanıyorum bu kadarcık ağrıya dedim
sürekli oğlum kemiklerime vurduğu için canım sık sık yanıyo dedim
ama bu kadarı normal dedim arada daha güçlü de vuruyo
doktorun gözler böyle
neyse ultrasona girdim bebişim olmuş 2660 , suyu gene 22 çıktı
normal üst sınır 21miş ve üst sınırdan az da olsa fazla dedi doktor
bu tehlikeliymiş de o yüzden yeniden bir işkence daha olacak
bana 100lük şeker yüklemesi yapacaklar pazartesi günü
bu 75lik işkence yetmemiş gibi birde 100lük işkenceyi çekecem
bunun dışında rutin biyokimya , kan sayımı, antihiv falan yapılacakmış
ortalama 15-16 şeye bakılacakmış
tam idrar analizi de yapılacak
off yaaa delircem
ayrıca doktor ultrasonda iyice ilgilendi
korkmuş sancıyı görünce, bana demedi de çatıya ultrasonla baktı
bebeğin konumuna falan baktı
dedi ki sen kesin erken doğuracan
o yüzden çalışmamalısın bu haftadan itibaren doğum iznine ayrıl dedi
ayakta durmak, ağır kaldırmak ve çalışmak sana yasak
sadece kendi işlerini halletmek için kalkıyorsun ona göre dedi
dedim ki benim bi sıkıntım yok ki
doktor bilmiş bilmiş sancın var onu bile anlayamıyon tatlım sen
ne acılara dayanıklısın
kimbilir kaç zamandır kasılma, ağrı-sancı çekiyon da geçiştiriyon dedi
kocişime dedi ki bu hep böyle mi
valla herkes hamilelikte yatar benim karı daha günde 3-4 saatten fazla uyumadı
cingen gibi yaaa diyo
canım bi sıkıştırıyo ki sorma
göbek deliğimden fırlayacak bıraksam
bu arada yazdım her şeyi canım
memnun kaldım mı bilemedim, açıkcası sürekli bana hayret ettiğinden şaka mı yapıyo ciddi mi anlayamadım
evet yaa baya rekor kırdık ana oğul biz maşallah de kızzzz
eneeeeee bizim karı da peşimizden geliyo iyimihade bakalım esha mı zırsız mı önce fırtlatacak baksoyum 2014ün ilk çocuğnu doğuracakmış dişli mişli yürüyen gören duyan hatta konuşan onun daha çoook var, halbuki hafta olarak eshadan sonra o var ama niyse bakalım kim fırtlatacak. eee çatına bakmış normal mi geliyo peki... ya izne ayrılıcakmısın peki... yahu o değilde sancıyı nasıl farketmiyon beee
kızzzz nirelere gittiniz yineeee
kızcem benim kıza meyve yedirdim geciktim biraz yazdıklarını bi solukta okudum kız çatı muayenesine kadar yaptıysa doktor demekki senin oğlan erkenci ya bu su meselesi bendede olmuştu ama doktor çok önemli değil dedi benim kızın suyu çoktu ya hiç söleme o şeker yüklemesini aklıma geldikçe midem bulanıyo benim bakalım benim doktor ne zaman isteyecek demek sancın varmış kızcem evet bazı insanların sancısı sadece nst de çıkıyo kendi hisstemiyo ablamın sancısı tutmuş açılması olmuş doğum başlamış ama ablam hissetmemişti nst de çıkmıştı sadece testlerini falan yaptır bakalım canım eger erken doğum dersede yaparsın başa gelen çekilir oğluşuna bişey olmasın da 45 gün erken doğsun bişey olmazz
sorarım tabiiki hayatım ayıpsın aaaacanım benim sen olsan benim için sormaz mısın hiç
tatlım biziimkilerde ne yollardan gidiyolarmış ilk doğduklarında
çünkü denedikleri pek çok doktoru beğenmemişler
ikizler tedaviyle oldular, uzun süre uğraştılar yazık
hem maddi hem manevi olarak
sonra da bunu beğenmişler meğer
anlattım bacım okuyunca sende şaşırırsın eminim
kız benden ayaklı gazeteci olmaz mı, olur tabi
merak ettiğimden sordum hemen dedim kız doğurdun mu yoksa
kızzzz nirelere gittiniz yineeee
bacım tü tü tü maşallah size
ana - oğul takipciniziz biliyosun
valla o dişli mişli fırtlatacak gerçekten de
benim ki çıkmak için zorlar, onunki de çıkmamak için kaçıyo
hey Allaaaaaaaam yaaa
yavrum daha benim çok haftam var ama bebiş çıkmaya niyetli galiba
alttan bakmadı 36. haftada bakılsın dedi
ama ultrasonla nasıl gördü çatıda genişleme olduğunu , rahmin doğuma hazırlandığını anlayamadım valla
hazırlıklar başlamış dedi
sancıya gelince ben en az 2 haftadır bu ağrıyı çekiyom ki, normal geliyo bana
hatta daha beterini çekmiştim kramp deyip geçmiştim
meğersem içim açılıyomuş, doğuma hazırlanıyomuş
Benim annem de almanyada..zor tabii ben 9 yasindan beri ayriyim..babama tr de..bosandilar.. migden yana yana yiyon yani yinede:44:benim annemler ablalarım falan hep almanyada canımm ya aşureyi yiyorumda ben ama sonra midem çok yanıyoo tıpkı şuandaki gibi komşu getirdi akşam üstü yedim ama midem cayır cayır şu an senin annenler nerde canımcım ne kadar zor değilmi aileden ayrı olmak tabiki en başta sağlıklı olsun bebişlerde cinsiyet hep ikinci plann
hoşgeldin canım benim
canım alttan değil ultrasonla baktı
su meselesi baştan beri sorun bende nedendir bilemedim
ilkinde kusacaktım şimdi ikinci çıktı başıma yaa off offf
canım sancıymış da ben bebeğim vuruyo sanıyodum
canımı çok yakmıyo, anlık vuruyo geçiyo
doktor dedi senin acı eşiğin yüksek
birsürü hamile bunun yarısı ağrıda hastaneye geliyomuş doğuruyorum kesin diye
dedi rahim doğuma hazırlanmaya başlamış
ne zaman olacağını bilemeyiz ama artık kendine dikkat etmelsin mutlaka dedi
erken doğmasın nolur yaaa, 45 günde az değil ki tatlım
yaşar mı yaşamaz mı derdi, akciğerlerinin gelişmemesi falan hep sorun
off off Rabbim hayırlısını versin inşallah
yavrum siz horul horul uyurken bizim burda sabah oluyor bi keremeneeee bi oğlumuz daha oldu hade bakalım sağlıkla alırsın insallah kucağına...
kızlaar buda oğluş.. biz zor buluruz pelinleri
evet teyzesi pamukçuk olmuş. yazık yavrum acıkıyo emmek istiyo ama ağrı yapıyo ağlıyo ememiyo ağlaya ağlaya uyuyo sonra beni çağırıyo hadii memeeeee diyo gidiyom emiyocanım damlası var ağızdan onu veriyorum bakalım işe yaricakmı?? aklınızda olsun pamukçuğu karbonatlı suyla sil felan derlerse sakın silmeyin. ağızda yayılmasına sebep oluyo.. bazı drlar bile söylüyo bunu ama sakın yapmayın...
eneee ne ara yaptın kız sen bunları akşamdan sabaha
senin o cadıya bitiyorum ben yaaaaa
ahhh zirsizim bende oyleyim yavrum yaaa gecen yil benim damaklari yarip 20lik gomulu disleri cikardilar hazir narkoz verilmisken dedi dr 3 taneside ciksin iyi dedim sonrada dikis atildi 3 yere birden ayni gun gorumcemin teki dis cektirmis normal curumus disini ben eve gittim ramazan ayi corba koydum oracikda uyumusum ayagima sicak corba gelince uyandim yat deme nerde esimde kizdi yat narkozlu narkozlu evi yakacan acimizdanmi olduk dedi alirim ben disardan yat uyu sen dedi ama yok uyuyamam ben sonra kv dem aramis yurtdisi yetmemis turkiyeleri bile kizim 1 haftadir dis cektirdi olu gibi yatiyor diyekızlar malum bizim muayenemiz 15 günde bire indi
ama o kadar yolu yeniden gidebileceğime güvenemedim
bi arkadaşım dediki askeri hastanede yeni bi kadın doğumcu başladı, ilgileniyorda oraya git
neyse gittim ben bugün kocişi tuttum , öğleden sonra 2 gibi bi aldı muayeneye
saat 16.30 da ancak çıkabildik
nstye soktu, sancım çıktı
dedi ki sancın var mı ( bana söylememişti sancımın çıktığını ) yooooooo her zaman ki ağrılarım dedim
ben dayanıyorum bu kadarcık ağrıya dedim
sürekli oğlum kemiklerime vurduğu için canım sık sık yanıyo dedim
ama bu kadarı normal dedim arada daha güçlü de vuruyo
doktorun gözler böyle
neyse ultrasona girdim bebişim olmuş 2660 , suyu gene 22 çıktı
normal üst sınır 21miş ve üst sınırdan az da olsa fazla dedi doktor
bu tehlikeliymiş de o yüzden yeniden bir işkence daha olacak
bana 100lük şeker yüklemesi yapacaklar pazartesi günü
bu 75lik işkence yetmemiş gibi birde 100lük işkenceyi çekecem
bunun dışında rutin biyokimya , kan sayımı, antihiv falan yapılacakmış
ortalama 15-16 şeye bakılacakmış
tam idrar analizi de yapılacak
off yaaa delircem
ayrıca doktor ultrasonda iyice ilgilendi
korkmuş sancıyı görünce, bana demedi de çatıya ultrasonla baktı
bebeğin konumuna falan baktı
dedi ki sen kesin erken doğuracan
o yüzden çalışmamalısın bu haftadan itibaren doğum iznine ayrıl dedi
ayakta durmak, ağır kaldırmak ve çalışmak sana yasak
sadece kendi işlerini halletmek için kalkıyorsun ona göre dedi
dedim ki benim bi sıkıntım yok ki
doktor bilmiş bilmiş sancın var onu bile anlayamıyon tatlım sen
ne acılara dayanıklısın
kimbilir kaç zamandır kasılma, ağrı-sancı çekiyon da geçiştiriyon dedi
kocişime dedi ki bu hep böyle mi
valla herkes hamilelikte yatar benim karı daha günde 3-4 saatten fazla uyumadı
cingen gibi yaaa diyo
günaydın canım. valla bizimde güneşli bugün bura... sen nerdeydinki buaradaOhhhh missss gibi bir havayla uyandim bugun..bol gunesli.. ama disari cikamam aksama misafirim var..ev temizlicem,basit bi tatli yapicam,kucugumun odevleriyle ilgilenecem..yani isim cok.. gelecek olanlar samimi arkadaslarimiz..o yuzden bi cesit yeter:86: meyve cerez daha ne olsun..
Belim cok agriyor ya artik..gece hic rahat yatamadim..daha simdiden boyleyse :18:
ogluslarimla yatak keyfindeyiz su an ama kalkmak lazim..gidem de soyle guzel bi kahvalti yapem..sayfayi actim nasil olsa:124:
kizlar bu cocuk dogurma isini ilk ben buldum yapayim 3 tane dedim sonrada patladi gitti millet dogurur oldubu senenin modasida erkek dogurmak bendemi patlati versem bi tane saka saka benim dogurma islemi bitti simdi yetistirme bolumune gecdim apartmanda bile arka arkaya 4 kisi erkek dogurdu demin bir arkadas ikiz erkiikkkkk dogurdu yillardir erkek bebis bekleyen arkadasim ultroson yanilmasi sonucu kiz dogurdu bide sezeryan yikmis ortaligi oglum olacakdi degistirdiniz diye drda zavalli hanimefendi bugun daha henuz bebek dogmadi demis kesinlikle bu senin sipan demek istemis oyle yada boyle mecccccburrr kabul etti arkadasim simdi cevap vereyim tek tek kizlar o cocuklar o okula gelemez atilmislar daha once o kolejden ikincisi bu kolejde dershaneden tanidigi cok arkadasi var benim cocuklarin alismalari sorun olmaz biz uyurken sipalar cokdannn e mail atmislar bile dershane arkadaslarina lalecim tuvalet alistirma cocukdan cocuga degisiyor kizim 2 yasinda gece gunduz ayni anda birakdi oglum sidiklisi gunduzu birakdi daha gecen yila kadar yataga kaciran bir cocukdu sidikli bir daha yataga kacir kizarkadasin fiona yikayacak dedim cocuk gundur tik yokkkk kucuk gunduz yapmiyor gece bez kullaniyorum teyzemin torunu gecen yil birakmis gunduz bez kullanmayi cocuk 6 yasindaydi annem eve istemiyorum kizzzz seyyar tuvalet gibi cocuk b....kkk kokusundan durulmuyor dedi ayni sekilde birkac arkadasin cocuklarida gec birakdilar bazi arkadaslarim cok didindi ogretmek icin ama basarisizla sonuclandi onlar kendileri birakdi okula gitme yasina yakin krese verdiler orda 3 gunde sokdu danalar isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?