ahh senin bu kvahhh zirsizim bende oyleyim yavrum yaaa gecen yil benim damaklari yarip 20lik gomulu disleri cikardilar hazir narkoz verilmisken dedi dr 3 taneside ciksin iyi dedim sonrada dikis atildi 3 yere birden ayni gun gorumcemin teki dis cektirmis normal curumus disini ben eve gittim ramazan ayi corba koydum oracikda uyumusum ayagima sicak corba gelince uyandim yat deme nerde esimde kizdi yat narkozlu narkozlu evi yakacan acimizdanmi olduk dedi alirim ben disardan yat uyu sen dedi ama yok uyuyamam ben sonra kv dem aramis yurtdisi yetmemis turkiyeleri bile kizim 1 haftadir dis cektirdi olu gibi yatiyor diyeannem deyince sokkk oldum kv dem tel edip soylemis 1 haftadir kizimda cocuk bakiyom yemek yapiyom kiz cok kotu diye sonra beni gorduler sokkk oldular surat hem siss hemde mosmor agzimi acamiyorum kp ammada abartmis bizim kiz hanim dedi su gelinin haline bak dedi bide boyle olsa ne olcak dedi kvdemde laf soyletirmi kizina gelin beyaz tenli oldugundan morluklar belli oluyor yoksa kiziminda sisde belli olmuyor dedi ahhh benim kvdem komedilik yaaaa
Ayyy mis gibi kokuyodur kuzu ya..cok guzel bi sey:109: ben antalyadayim cnm..günaydın canım. valla bizimde güneşli bugün bura... sen nerdeydinki buaradaoohhh keyif yapıyolar ana oğullar... benim oğlanda kucağımda uyuyarak yapıyo keyfini... yerine koysam uyanır ama heee. ben de daha kahvaltıı yapcaamm ama oğluşum kucaımda yapamıyoommmmm
sorarım tabiiki hayatım ayıpsın aaaa
hmm anladım canım allahım onlara bağışlasın yavrularını
ayy sorma yaa kuzum acıktı ama ağzı ağrıdığı için ememedi yine bizde hoop arabaya. turlarken emzirdim artık sallaya sallaya biraz emebildi yavrum. sonra uyudu eve geldik. yatırdım uyandı emmek istedi biraz daha emdi şimdi uyuyo bakalım ama sanırım uyanmak üzere
teşekkür ederiz tatlım
canım ultrasonla rahim ağzına bakıyo. orda serviks diye bi şey var. o açılıp açılıp doğumda kayboluyo tamamen açılıyo. açılma diye baktıkları şey de o zaten... açılmaya başlamışsa ultrasondan ölçüp görüyo. bide rahim duvarının kalınlığına bakıyo. kalınlık 2,5 cm den azalmaya başlamışsa doğuma hazırlanıyo demektir.
acı eşiğin yüksekse sen normali çok rahat doğurursun bide sancıları hissetmemişsin ki dr un ağzı açık kalmış
Oyyyy insallah erken dogmaz ya:18: insallah gunu gunun de en saglikli sekilde gelir bebisin..surekli yat bari,az hareket et..baska yolu yok sanirim..ama herseyin hayirlisi..strese sokma kendini
şimdi benim rahim kalınlığımı falan mı ölçtü yani bu adamcık
amanınnnnnnnnnnn ben doğurcam mı yani
tahmini kaç hafta daha içimde tutabilirim acep
doktor da diyo sen bunları hissetmiyosan çatır çatır doğurursun
eşim diyo ki sınav görevinden geldi, akşam uykusunda söylemese hiç bilemeyiz ağrısını sızısını diyo
geceleri uykuda belim ayrı karnım ayrı ağrıyoda
dün mesela doktora giderken koşarak merdiven iniyomuşum, kociş diyo sen manyak mısın niye koşuyon
üstelik 7 kat indim hoplaya zıplaya, boşuna zırsızdeli demiyorum kendime zırdeliliği aştı benim manyaklıklarım
kizlar bu cocuk dogurma isini ilk ben buldum yapayim 3 tane dedim sonrada patladi gitti millet dogurur oldubu senenin modasida erkek dogurmak bendemi patlati versem bi tane saka saka benim dogurma islemi bitti simdi yetistirme bolumune gecdim apartmanda bile arka arkaya 4 kisi erkek dogurdu demin bir arkadas ikiz erkiikkkkk dogurdu yillardir erkek bebis bekleyen arkadasim ultroson yanilmasi sonucu kiz dogurdu bide sezeryan yikmis ortaligi oglum olacakdi degistirdiniz diye drda zavalli hanimefendi bugun daha henuz bebek dogmadi demis kesinlikle bu senin sipan demek istemis oyle yada boyle mecccccburrr kabul etti arkadasim simdi cevap vereyim tek tek kizlar o cocuklar o okula gelemez atilmislar daha once o kolejden ikincisi bu kolejde dershaneden tanidigi cok arkadasi var benim cocuklarin alismalari sorun olmaz biz uyurken sipalar cokdannn e mail atmislar bile dershane arkadaslarina lalecim tuvalet alistirma cocukdan cocuga degisiyor kizim 2 yasinda gece gunduz ayni anda birakdi oglum sidiklisi gunduzu birakdi daha gecen yila kadar yataga kaciran bir cocukdu sidikli bir daha yataga kacir kizarkadasin fiona yikayacak dedim cocuk gundur tik yokkkk kucuk gunduz yapmiyor gece bez kullaniyorum teyzemin torunu gecen yil birakmis gunduz bez kullanmayi cocuk 6 yasindaydi annem eve istemiyorum kizzzz seyyar tuvalet gibi cocuk b....kkk kokusundan durulmuyor dedi ayni sekilde birkac arkadasin cocuklarida gec birakdilar bazi arkadaslarim cok didindi ogretmek icin ama basarisizla sonuclandi onlar kendileri birakdi okula gitme yasina yakin krese verdiler orda 3 gunde sokdu danalar isi
ahhh zirsizim bende oyleyim yavrum yaaa gecen yil benim damaklari yarip 20lik gomulu disleri cikardilar hazir narkoz verilmisken dedi dr 3 taneside ciksin iyi dedim sonrada dikis atildi 3 yere birden ayni gun gorumcemin teki dis cektirmis normal curumus disini ben eve gittim ramazan ayi corba koydum oracikda uyumusum ayagima sicak corba gelince uyandim yat deme nerde esimde kizdi yat narkozlu narkozlu evi yakacan acimizdanmi olduk dedi alirim ben disardan yat uyu sen dedi ama yok uyuyamam ben sonra kv dem aramis yurtdisi yetmemis turkiyeleri bile kizim 1 haftadir dis cektirdi olu gibi yatiyor diyeannem deyince sokkk oldum kv dem tel edip soylemis 1 haftadir kizimda cocuk bakiyom yemek yapiyom kiz cok kotu diye sonra beni gorduler sokkk oldular surat hem siss hemde mosmor agzimi acamiyorum kp ammada abartmis bizim kiz hanim dedi su gelinin haline bak dedi bide boyle olsa ne olcak dedi kvdemde laf soyletirmi kizina gelin beyaz tenli oldugundan morluklar belli oluyor yoksa kiziminda sisde belli olmuyor dedi ahhh benim kvdem komedilik yaaaa
günaydın canım. valla bizimde güneşli bugün bura... sen nerdeydinki buaradaoohhh keyif yapıyolar ana oğullar... benim oğlanda kucağımda uyuyarak yapıyo keyfini... yerine koysam uyanır ama heee. ben de daha kahvaltıı yapcaamm ama oğluşum kucaımda yapamıyoommmmm
zırsızım neediyon kıızzzzzzz
domestosss sen neediyon kııızzz nasılsınız bakalım
zırsızım neediyon kıızzzzzzz
domestosss sen neediyon kııızzz nasılsınız bakalım
anaammm sen bayaada güle oynaya normal fırtlatıvercen bak gör.. hiç korktuguna değmez. abowww karı sancıyı hissetmiyo keşke bende hissetmeyeydim iyiydi
benim 1.30 cm ken dr 2 haftaya doğurursun demişti. sanırım 2-3 hafta içinde doğurdum...
laaa manyak karı 7 kat hoplaya zıplaya inilirmi karnın burnunda aaaaabu manyak karı lafı da kocişten bulaştı heeee
ahh senin bu kvkızım fenamı bedavaya stendap seyrediyon ne stendap amaaaa
seni özenmeyen mi var tatlım benim
tam örnek annesin maşallah
ohh ohh orda anlaşacağı insanların olması çok güzel
aman gidemeyecek olmalarına da sevindim canım benim
çocuklarının da senin de kafan rahat olsun
valla bu tuvalet eğitimi en zor olanlardan biri sanırsam
bacım bir de bakarmışım bağıra bağıra yırtarmışım ortalığı
umarım korktuğuma değmez de güzelce doğururum
kaç cm olduğunu söylemedi bana yaaa
pazartesi sorsam mı acaba, söylemez kesin korkarım diye
kaç cm oluyo normalde?
kız asansör bekleyemiyom artık, bizimki her katta duruyo 7ye çıkıp yeniden aşağı inene kadar
dur kalk dur kalk nevrim dönüyo
bende koşa koşa iniverdim işte
sagol tatlim o senin inceligin sen benden kat kat iyi anne olursun ahanda buraya yaziyorum benim kendimde begendigim tek huyum tokat bile atmam cocuklarima annem bizi cok doverdi kime kizsa hirsini bizi doverek atardi ondan midir nedir tek tokat atmam cocuklarima sorunlarini konusarak cozum bulurum kizlarrrrrrr gulmeyin ama kizarim kucuk emrah gibi diyorum anne ben hayatimda pazara gitmedimbugun pazara gittim ilk kez evlenmeden once annemle babam hallederdi o isi evlendikden sonra kv kp birarada otururken sonraki yillar ben marketlerden yapiyordum bugun estiiii kizimda kirgin bana diye gittik esimde ilk kez gitti cocuklar arabada dursun sen buyuk kizi al ne alcaksan al dedi annnnaaammm igne atsan yere dusmez tiklim tiklim bir biz yokdu bizde gittik tam oldu kizimla girdik kolkola adam kasayla satiyor benim kg basina verdigim parayi ilk kgla zannettim elma alacam ee poset yokmu dedim adam bon bon yuzume bakdi boyle kasayla gotur buna posetmi yeter dedi sonra cakdim meger kasaylaymis o taraftaki urunler neyse alis verisi yaptim gelirken o kadar cok araba varki esimin onune atladi hintli biri esimde korna basti carpismalarina milim kala ne var dedi hintli anam benimkini taniyamadim adamin ingilizceside yetmedi kapadi cenesini esimde adam cevap vermeyince dahada costu ben bile taniyamadim kocami manyakkaaa bak diyor madem ingilizcen yok ne diye bana catiyon cevapda veremedi iki artislik yapti ulaaaannnn dedim dedim adam tek kelime etmedi pazar stresinide atamadim diyor bidaha gitmeyecekmis pazara yavrum 5 yillik adamin omrunu pazar yeri 2 yila dusurur diyor hakketten heee park yeri sorunu sagdan soldan canta darbesi bide gariban gibi itip duruyorlar bide anlasmali gibi ani sessizlik ani bagiriyorlar adam bagirinca kulagimin dibinde odum patttttllaadiii bende gitmem bidaha cok stresli coookk
heee dogru dedin kiz bedava standup izliyoz bak boyle espuratorkv kimsede olmaz kiskanmayin hee asil bombayi gecen hafta patlatti bir amca vardi esim cocuklugundan beri tanir severdi son 5 yildir adamcigaz hafizasini yitirdi beyin felci gecirdi allah rahmet eylesin olmus kv bizi aradi hep beraber gidelim cenaze evine esimde geldi isten cocuklar okuldan gelmeden gidelim dedik neyse anlastik gittik bu olen amcanin birde 85 90 yaslarinda annesi vardi xxx teyze yani kizi bakiyordu 4 gun oglunda kaliyorsa 2 haftada o kizda kaliyordu gelin nasil baksin kocasida hasta neyse benim bosbogaz kv o yasli teyze aglarken git niye agliyon teyzem bak oglun yaptin shovunu demis oda niye demis bak seni sevse senden once giderdi miydi tebrikler cekdi yine dikkatleri ustune demis kadincagiz zaten yasli hasta sen aradan 20dk gecti gecmedi nasil bagiriyor oglum kalk shov yapma diye x teyzede anne ne diyon derdemez kadin tek tek anlatti kvdemin ona dediklerini kvdemde biraz uzakda annnnaaa dedim bu onun lafi x teyze kim dedi anne soyle yirtayim onun agzini dedi allah dedim kavga cikcak yasli teyze parmagiyla uzakdan kvdemi gosterdi hemen kosdum kucuk gorumceme abla annemi al ve hemen git birsey sormadan cabuuuukkk sonra anlatcam dedim oda iyi dedi sonra soyledim aaaaa diyor kaynanam kocakarilarla muhabbetde edilmiyor aninda ispiyonluyorlar adami neyse 2 gun sonra teyzecikde oldu kvdem gitmem cenazesine o ispiyoncunun diyor zor goturdu esim anne sacma sapan konusan sen kusen yine sen seni bir psikolog gotursek iyi olcak dedi esime birsey demedi kpdere diyorki ben psikolog gideyim adam sende timarhaneye bunlarda gelsin yesin malimizi ahhh oglum ahhhhh sen cok ararsin anani babani dedi kpderde hak verdi eyyyy allahim bunlar ailecek komedyen esimle kucuk ablasi haric onlarida delirtirler yakinda
zırsızdelim zaten alttan bakmasa bile doğumun hazırlıklarının başladığını ultrasondan görüyo doktorlar rahim kalınlığına bakarak eğer sende sancı var hissetmiyorsan senin doğumunda çok kolay ve ağrısız olur canım ya sende haklısın erken dogurursanda sıkıntıların olacak ama allah hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah ee bari sende artık al iznini doğuma kadar evde dinlen erken doğum riskin falan olmasın bol bol da yatarsın dinlenirsinnhoşgeldin canım benim
canım alttan değil ultrasonla baktı
su meselesi baştan beri sorun bende nedendir bilemedim
ilkinde kusacaktım şimdi ikinci çıktı başıma yaa off offf
canım sancıymış da ben bebeğim vuruyo sanıyodum
canımı çok yakmıyo, anlık vuruyo geçiyo
doktor dedi senin acı eşiğin yüksek
birsürü hamile bunun yarısı ağrıda hastaneye geliyomuş doğuruyorum kesin diye
dedi rahim doğuma hazırlanmaya başlamış
ne zaman olacağını bilemeyiz ama artık kendine dikkat etmelsin mutlaka dedi
erken doğmasın nolur yaaa, 45 günde az değil ki tatlım
yaşar mı yaşamaz mı derdi, akciğerlerinin gelişmemesi falan hep sorun
off off Rabbim hayırlısını versin inşallah
hımm zor ya yurtiçinde olsalar yine gidip gelirsin görürsün ama yutrdışında olunca gidip gelemiyorsun sadece onların gelmesini bekleyip öle görüyon benim kociş gidecek martın 12 de almanyaya senide götürüym dedi ama beni 8 aylık hamileyim diye uçaklar almıyor o zamann erken olsa gidecektim ama eşim o zaman gidebiliyor iş içinn kız bana bakarsan benim midem her halttan yanıyo doktor geçen gün şurup yazdı bi kocaman listede diyet verdi ama e ben o diyete bakarsam aç kalacam diye yapmıyorum midem yanarsa şurubumu içiyorum ne yapıyyymmBenim annem de almanyada..zor tabii ben 9 yasindan beri ayriyim..babama tr de..bosandilar.. migden yana yana yiyon yani yinede:44:
Afiyet olsun ne diyem o zaman
kız çocuk doğurma işini buldunda anam 3 tane birdenmi yapılır buldun diyee kız vallaha ha bende hep çevremde falan duyuyorum doğan bebişler hep erkek yuh yani 9 ay boyunca kadına bebeğin erkek mi demişler sonra kız olmuş o duruma düşmeyi şstemezdim sen oğlum olacak diye hayal et hazırlıklarını ona göre yap anaaaa bi bakki kızın olmuş tekrar kendini kız fikrine alıştırr hımm 2 yaşında bıraktı demek kızın bezi ya bende benim kızın üzerine çok gitmek istemiyorum ama en azından ben doğum yapana kadar bıraksa yeterdi ee bebek doğuncada pek ilgilenemezsemm 3 4 yaşında anca bırakır benim kız beziikizlar bu cocuk dogurma isini ilk ben buldum yapayim 3 tane dedim sonrada patladi gitti millet dogurur oldubu senenin modasida erkek dogurmak bendemi patlati versem bi tane saka saka benim dogurma islemi bitti simdi yetistirme bolumune gecdim apartmanda bile arka arkaya 4 kisi erkek dogurdu demin bir arkadas ikiz erkiikkkkk dogurdu yillardir erkek bebis bekleyen arkadasim ultroson yanilmasi sonucu kiz dogurdu bide sezeryan yikmis ortaligi oglum olacakdi degistirdiniz diye drda zavalli hanimefendi bugun daha henuz bebek dogmadi demis kesinlikle bu senin sipan demek istemis oyle yada boyle mecccccburrr kabul etti arkadasim simdi cevap vereyim tek tek kizlar o cocuklar o okula gelemez atilmislar daha once o kolejden ikincisi bu kolejde dershaneden tanidigi cok arkadasi var benim cocuklarin alismalari sorun olmaz biz uyurken sipalar cokdannn e mail atmislar bile dershane arkadaslarina lalecim tuvalet alistirma cocukdan cocuga degisiyor kizim 2 yasinda gece gunduz ayni anda birakdi oglum sidiklisi gunduzu birakdi daha gecen yila kadar yataga kaciran bir cocukdu sidikli bir daha yataga kacir kizarkadasin fiona yikayacak dedim cocuk gundur tik yokkkk kucuk gunduz yapmiyor gece bez kullaniyorum teyzemin torunu gecen yil birakmis gunduz bez kullanmayi cocuk 6 yasindaydi annem eve istemiyorum kizzzz seyyar tuvalet gibi cocuk b....kkk kokusundan durulmuyor dedi ayni sekilde birkac arkadasin cocuklarida gec birakdilar bazi arkadaslarim cok didindi ogretmek icin ama basarisizla sonuclandi onlar kendileri birakdi okula gitme yasina yakin krese verdiler orda 3 gunde sokdu danalar isi
hoplaya zıplaya 7 katmı indin kız sen merdivenlerde doğurmadığına şükret benceeeşimdi benim rahim kalınlığımı falan mı ölçtü yani bu adamcık
amanınnnnnnnnnnn ben doğurcam mı yani
tahmini kaç hafta daha içimde tutabilirim acep
doktor da diyo sen bunları hissetmiyosan çatır çatır doğurursun
eşim diyo ki sınav görevinden geldi, akşam uykusunda söylemese hiç bilemeyiz ağrısını sızısını diyo
geceleri uykuda belim ayrı karnım ayrı ağrıyoda
dün mesela doktora giderken koşarak merdiven iniyomuşum, kociş diyo sen manyak mısın niye koşuyon
üstelik 7 kat indim hoplaya zıplaya, boşuna zırsızdeli demiyorum kendime zırdeliliği aştı benim manyaklıklarım
maaşallah 8 ayda 6 doktor vaybee arkadaş kadına bak sen ortalıkta doktor koymamış gitmiş kız nelerini begenmedinde zırt pırt doktor değiştirdinninşallah canım benim yaaa
her seferinde erken doğacak diyo bütün doktorlar
arkadaş ağız birliği ettiler sanki
toplamda az da değil epey doktora gittim ben hamileliğim boyunca mecburiyetten
6. doktora kadar saydım da gerisini hatırlamıyorum
koşa koşa inmiş birde iyi halt ettinnbacım bir de bakarmışım bağıra bağıra yırtarmışım ortalığı
umarım korktuğuma değmez de güzelce doğururum
kaç cm olduğunu söylemedi bana yaaa
pazartesi sorsam mı acaba, söylemez kesin korkarım diye
kaç cm oluyo normalde?
kız asansör bekleyemiyom artık, bizimki her katta duruyo 7ye çıkıp yeniden aşağı inene kadar
dur kalk dur kalk nevrim dönüyo
bende koşa koşa iniverdim işte
ohhh ana oğul kahvaltı keyfi ha afiyet olsun bu arada oğluşununn ağzı iyileştimi canım nasıl olduu :26::26:günaydın canım. valla bizimde güneşli bugün bura... sen nerdeydinki buaradaoohhh keyif yapıyolar ana oğullar... benim oğlanda kucağımda uyuyarak yapıyo keyfini... yerine koysam uyanır ama heee. ben de daha kahvaltıı yapcaamm ama oğluşum kucaımda yapamıyoommmmm
ohhh ana oğul kahvaltı keyfi ha afiyet olsun bu arada oğluşununn ağzı iyileştimi canım nasıl olduu :26::26:
saol canım yok yaa geçmedi hala yavrum ağrı çekiyo. beni görsen hoplaya zıplaya emzirmye çalışıyorum ağrıyı unutsun diye
hımmm anladım geçer canım inşallah ya ne kadar canı acıyordur şimdi yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?