Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ahh senin bu kv kızım fenamı bedavaya stendup seyrediyon ne stendap amaaaa

Son düzenleme:
Ayyy mis gibi kokuyodur kuzu ya..cok guzel bi sey:109: ben antalyadayim cnm..

şimdi benim rahim kalınlığımı falan mı ölçtü yani bu adamcık
amanınnnnnnnnnnn ben doğurcam mı yani
tahmini kaç hafta daha içimde tutabilirim acep

doktor da diyo sen bunları hissetmiyosan çatır çatır doğurursun
eşim diyo ki sınav görevinden geldi, akşam uykusunda söylemese hiç bilemeyiz ağrısını sızısını diyo
geceleri uykuda belim ayrı karnım ayrı ağrıyoda
dün mesela doktora giderken koşarak merdiven iniyomuşum, kociş diyo sen manyak mısın niye koşuyon

üstelik 7 kat indim hoplaya zıplaya, boşuna zırsızdeli demiyorum kendime zırdeliliği aştı benim manyaklıklarım

zırsızım neediyon kıızzzzzzz

domestosss sen neediyon kııızzz nasılsınız bakalım

Oyyyy insallah erken dogmaz ya:18: insallah gunu gunun de en saglikli sekilde gelir bebisin..surekli yat bari,az hareket et..baska yolu yok sanirim..ama herseyin hayirlisi..strese sokma kendini

inşallah canım benim yaaa
her seferinde erken doğacak diyo bütün doktorlar
arkadaş ağız birliği ettiler sanki
toplamda az da değil epey doktora gittim ben hamileliğim boyunca mecburiyetten
6. doktora kadar saydım da gerisini hatırlamıyorum

anaammm sen bayaada güle oynaya normal fırtlatıvercen bak gör.. hiç korktuguna değmez. abowww karı sancıyı hissetmiyo keşke bende hissetmeyeydim iyiydi

benim 1.30 cm ken dr 2 haftaya doğurursun demişti. sanırım 2-3 hafta içinde doğurdum...

laaa manyak karı 7 kat hoplaya zıplaya inilirmi karnın burnunda aaaaa bu manyak karı lafı da kocişten bulaştı heeee

Son düzenleme:

seni özenmeyen mi var tatlım benim
tam örnek annesin maşallah
ohh ohh orda anlaşacağı insanların olması çok güzel
aman gidemeyecek olmalarına da sevindim canım benim
çocuklarının da senin de kafan rahat olsun
valla bu tuvalet eğitimi en zor olanlardan biri sanırsam

arkadaş ne kıymetli kızı varmış yaaa
sen beyaz tenli olduğundan morarmış demek
aman yaaa gülüyorum sadece, ne değişik insan cidden

bende kucağımda istiyorum ama bu kadar da erken gelmesin bacım yaaa
dursun az daha içerde, sıksın dişini

zırsızım neediyon kıızzzzzzz

domestosss sen neediyon kııızzz nasılsınız bakalım

Ne ediim ya bir elimde tablet buraya bakiniyorm bir elimde kitap ben soyluyorm oglus yaziyo..ama simdi mola verdik..ben de kalkiim evi supurcem..offff sular kesilmis deli oldum ya..cabuk gelse bari..hade kaciyom bi kac saat bakamam

bacım bir de bakarmışım bağıra bağıra yırtarmışım ortalığı
umarım korktuğuma değmez de güzelce doğururum
kaç cm olduğunu söylemedi bana yaaa
pazartesi sorsam mı acaba, söylemez kesin korkarım diye
kaç cm oluyo normalde?
kız asansör bekleyemiyom artık, bizimki her katta duruyo 7ye çıkıp yeniden aşağı inene kadar
dur kalk dur kalk nevrim dönüyo
bende koşa koşa iniverdim işte

ahh senin bu kv kızım fenamı bedavaya stendap seyrediyon ne stendap amaaaa

heee dogru dedin kiz bedava standup izliyoz bak boyle espurator kv kimsede olmaz kiskanmayin heeasil bombayi gecen hafta patlatti bir amca vardi esim cocuklugundan beri tanir severdi son 5 yildir adamcigaz hafizasini yitirdi beyin felci gecirdi allah rahmet eylesin olmus kv bizi aradi hep beraber gidelim cenaze evine esimde geldi isten cocuklar okuldan gelmeden gidelim dedik neyse anlastik gittik bu olen amcanin birde 85 90 yaslarinda annesi vardi xxx teyze yani kizi bakiyordu 4 gun oglunda kaliyorsa 2 haftada o kizda kaliyordu gelin nasil baksin kocasida hasta neyse benim bosbogaz kv o yasli teyze aglarken git niye agliyon teyzem bak oglun yaptin shovunu demis oda niye demis bak seni sevse senden once giderdi miydi tebrikler cekdi yine dikkatleri ustune demiskadincagiz zaten yasli hasta sen aradan 20dk gecti gecmedi nasil bagiriyor oglum kalk shov yapma diye x teyzede anne ne diyon derdemez kadin tek tek anlatti kvdemin ona dediklerini kvdemde biraz uzakda annnnaaa dedim bu onun lafi x teyze kim dedi anne soyle yirtayim onun agzini dedi allah dedim kavga cikcak yasli teyze parmagiyla uzakdan kvdemi gosterdi hemen kosdum kucuk gorumceme abla annemi al ve hemen git birsey sormadan cabuuuukkk sonra anlatcam dedim oda iyi dedi sonra soyledim aaaaa diyor kaynanam kocakarilarla muhabbetde edilmiyor aninda ispiyonluyorlar adamineyse 2 gun sonra teyzecikde oldukvdem gitmem cenazesine o ispiyoncunun diyor zor goturdu esim anne sacma sapan konusan sen kusen yine sen seni bir psikolog gotursek iyi olcak dedi esime birsey demedi kpdere diyorki ben psikolog gideyim adam sende timarhaneye bunlarda gelsin yesin malimizi ahhh oglum ahhhhh sen cok ararsin anani babani dedi kpderde hak verdi eyyyy allahim bunlar ailecek komedyen esimle kucuk ablasi haric onlarida delirtirler yakinda

sagol tatlim o senin inceligin sen benden kat kat iyi anne olursun ahanda buraya yaziyorum benim kendimde begendigim tek huyum tokat bile atmam cocuklarima annem bizi cok doverdi kime kizsa hirsini bizi doverek atardi ondan midir nedir tek tokat atmam cocuklarima sorunlarini konusarak cozum bulurum kizlarrrrrrr gulmeyin ama kizarim kucuk emrah gibi diyorum anne ben hayatimda pazara gitmedimbugun pazara gittim ilk kez evlenmeden once annemle babam hallederdi o isi evlendikden sonra kv kp birarada otururken sonraki yillar ben marketlerden yapiyordum bugun estiiii kizimda kirgin bana diye gittik esimde ilk kez gitti cocuklar arabada dursun sen buyuk kizi al ne alcaksan al dedi annnnaaammm igne atsan yere dusmez tiklim tiklim bir biz yokdu bizde gittik tam oldukizimla girdik kolkola adam kasayla satiyor benim kg basina verdigim parayi ilk kgla zannettim elma alacam ee poset yokmu dedim adam bon bon yuzume bakdi boyle kasayla gotur buna posetmi yeter dedisonra cakdim meger kasaylaymis o taraftaki urunler neyse alis verisi yaptim gelirken o kadar cok araba varki esimin onune atladi hintli biri esimde korna basti carpismalarina milim kala ne var dedi hintli anam benimkini taniyamadim adamin ingilizceside yetmedi kapadi cenesini esimde adam cevap vermeyince dahada costu ben bile taniyamadim kocami manyakkaaa bak diyor madem ingilizcen yok ne diye bana catiyon cevapda veremedi iki artislik yapti ulaaaannnn dedim dedim adam tek kelime etmedi pazar stresinide atamadim diyorbidaha gitmeyecekmis pazara yavrum 5 yillik adamin omrunu pazar yeri 2 yila dusurur diyor hakketten heee park yeri sorunu sagdan soldan canta darbesi bide gariban gibi itip duruyorlarbide anlasmali gibi ani sessizlik ani bagiriyorlar adam bagirinca kulagimin dibinde odum patttttllaadiiibende gitmem bidaha cok stresli coookk

yok kız sen zorlanmican bak gör

canım kapalı hali 2,5 cm oluyomuş. 2,5 tan aşağı düşmeye başladığında açılma başlıyo. benim duvar (yada serviks) 1,30 cm ken 1 cm açıklığım vardı.

7. kattan inilirde çıkılmaz beee

ayy bende bugün pazara gitcem ama seslerden korkarmı oğluş diye korkuyorum karar veremedim gitsemmi gitmesemmi...

hey allahım yaa cenaze evinde ne dediğini de bilmiyo. insan nerde ne konuşulur biraz ölçüp tartar da öyle konuşur bee.. kusura bakma da çok patavatsızmış kaynanan

kızcelerr ben geldim gündüz gelmişiniz ama ben gelemedimm sadece bi ara yazdıklarınızı okuyup çıkmak zorunda kaldım arkadaşım geldi bugün kahvaltıya bana onunla vakit geçirdik biraz oturduk sohbet muhabbet falan o gittikten sonrada ben evi temizledimm çamaşır falan katladım ancak gelebildimm işte ee neler yaptınız bakem eee hadi gelin ama tek bırakmayın benii zırsızdelim zaten alttan bakmasa bile doğumun hazırlıklarının başladığını ultrasondan görüyo doktorlar rahim kalınlığına bakarak eğer sende sancı var hissetmiyorsan senin doğumunda çok kolay ve ağrısız olur canım ya sende haklısın erken dogurursanda sıkıntıların olacak ama allah hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inşallah ee bari sende artık al iznini doğuma kadar evde dinlen erken doğum riskin falan olmasın bol bol da yatarsın dinlenirsinn
Benim annem de almanyada..zor tabii ben 9 yasindan beri ayriyim..babama tr de..bosandilar.. migden yana yana yiyon yani yinede:44:
Afiyet olsun ne diyem o zaman
hımm zor ya yurtiçinde olsalar yine gidip gelirsin görürsün ama yutrdışında olunca gidip gelemiyorsun sadece onların gelmesini bekleyip öle görüyon benim kociş gidecek martın 12 de almanyaya senide götürüym dedi ama beni 8 aylık hamileyim diye uçaklar almıyor o zamann erken olsa gidecektim ama eşim o zaman gidebiliyor iş içinn kız bana bakarsan benim midem her halttan yanıyo doktor geçen gün şurup yazdı bi kocaman listede diyet verdi ama e ben o diyete bakarsam aç kalacam diye yapmıyorum midem yanarsa şurubumu içiyorum ne yapıyyymm
kız çocuk doğurma işini buldunda anam 3 tane birdenmi yapılır buldun diyee kız vallaha ha bende hep çevremde falan duyuyorum doğan bebişler hep erkek yuh yani 9 ay boyunca kadına bebeğin erkek mi demişler sonra kız olmuş o duruma düşmeyi şstemezdim sen oğlum olacak diye hayal et hazırlıklarını ona göre yap anaaaa bi bakki kızın olmuş tekrar kendini kız fikrine alıştırr hımm 2 yaşında bıraktı demek kızın bezi ya bende benim kızın üzerine çok gitmek istemiyorum ama en azından ben doğum yapana kadar bıraksa yeterdi ee bebek doğuncada pek ilgilenemezsemm 3 4 yaşında anca bırakır benim kız bezii
hoplaya zıplaya 7 katmı indin kız sen merdivenlerde doğurmadığına şükret benceee
maaşallah 8 ayda 6 doktor vaybee arkadaş kadına bak sen ortalıkta doktor koymamış gitmiş kız nelerini begenmedinde zırt pırt doktor değiştirdinn
koşa koşa inmiş birde iyi halt ettinn

ohhh ana oğul kahvaltı keyfi ha afiyet olsun bu arada oğluşununn ağzı iyileştimi canım nasıl olduu :26::26:

ohhh ana oğul kahvaltı keyfi ha afiyet olsun bu arada oğluşununn ağzı iyileştimi canım nasıl olduu :26::26:

saol canım yok yaa geçmedi hala yavrum ağrı çekiyo. beni görsen hoplaya zıplaya emzirmye çalışıyorum ağrıyı unutsun diye

hımmm anladım geçer canım inşallah ya ne kadar canı acıyordur şimdi yavrumun

sorma teyzesi ağlaya ağlaya uyudu yine kucağımda şimdi uyuyo.

bu arada esha doğurmamış kızlar az önce aralık annelerine yazmış. nedense buralara da ugramıyo artık. gelip oraya yazıp gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…