Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

haklısın tabii çocuğumun hamuru benim hamurumdan olacak ama babasıda zor büyümüş buralarda girdiği çıktığı ortamlar biraz farklı işte abartmıyım tabii neler var ama nebileyim ben onun yaşadıklarını yaşamak işstemiyorum hayırlısı.hep dualarımda çocuğum bana benzesin diyorum biraz bencilim galiba :))) buarada netten hangi siteler güvenilir bebiş alışverişi için ben sadece bir adet pijama battaniye ve hastane çıkışı aldım yarın alışverişe gidicez bakalım kocişle ama çok birşeyde almakistemiyorum .çanta için erken diye düşünüyorum ama ne dersiniz...

valla hala eşim dün o hastane şokunu atamadıi nette araştırmalar yapıyor şimid..valla kararlıyım diyor, şikayet edeceğim diye ..etsin etsin ki aldıkları maaşa layık olsunlar..sonuçta kardeşim sen neden girdin de mi insan hayatı işine..senin bir misyonun yaşam kurtarmak bir diğer misyonun da yaşama bağlamaya çalışmak..yaşama bağlamaya çalışmadan nasıl bir işse yaşam kurtarmak ??

ben de 40 gün dışında rapor hakkının maaştan gittiğini duymuştum..o bttikten sonra heyete çıkar alırsan rapor maaştan eksilmiyor diye biliyorum..aslında sen bir yerde doğru diyorsun..benim arkadışm doğumdan sonra 40 günlük hakkını almadan başka bir şehirde özel hastaneden rapor ayarladı..aslında doktorumun dediğine göre onu daha önce bitirmesi gerekmez mi? neyse çok kafam karıştı benim

bizimkinin gs forması bile var iki adet hemde :))) playstation hayallerini hiç sorma zaten akılları fikirleri bu.

ya bir de bizimkisi fena fifa düşkünüdür.. ya hu çocuk doğacak sen neyapacan diye sordum..bana dedi ki senin için sadece bu sene fifa14'ü almayacağım! güler misn ağlar mısın?

canım bende netten alışverişler yaptım... çok memnun kaldım çok güzel cici şeyler istersen site isimleri verebilirim... güvenilir siteler...

canım battaniye de dediğin gibi her çeşidinden almalısın... ben bi tane polar aldım, bi tane hani çocuk battaniyeleri varya polar gibi yumuşak kalın battaniyeler.... onlardan aldım.... bi tane triko aldım... penye battaniye de setlerle gelenler var... 4-5 tane vardır heralde... şmdilik yeter diyorum. zaten 1 tane kaynanam yapcakmış öyle demişti zamanın birinde ama hala ses yok. ananem bikaç tane getiricek... ben bide içi penye dışı polar olan kundak uyku tulumumundan aldım... çok kullanacğım gibi duruyo... kullanışlı bişey... bi tane de astronot tipi (tulum olanlardan önden arkaya fermuarlı olan) polar mont aldım...

çok şey aldım ben bea saydıkça bitmiyo... sen ne istedğini söylersin ben almamışsam da kesin araştırmışımdır onu

mevlit takımı almadım daha... bebeğimin boyu ne olacak bilmiyorum, o yüzden mevlid zamanı eminönüne gitcez.. hem mevlid alışverişi hemde oğluşun mevlid cicilerini ozaman alıcaz biz...

sarıl sarıl ahtapot gibi sarmışın çocuğu her yerinden yazık sıkma bari

evet zor ama herşey bebekliğinden başlarsan sorun çok olmaz... aman çocuktur deyip bazı şeylere göz yummamak lazım... ben o konuda biraz disiplinliyimdir... hatta eşim çok der, çok iyi anne olcen sen der saolsun

ya bir de bizimkisi fena fifa düşkünüdür.. ya hu çocuk doğacak sen neyapacan diye sordum..bana dedi ki senin için sadece bu sene fifa14'ü almayacağım! güler misn ağlar mısın?

ALLAH RAZI OLSUN valla büyük fedakarlık yapmış senin herifin çok şanslısın :))) benimki çocuk doğmadan aldı playstation oyunlarını beraber oynayacaklarmış sonra :) diyorumki çocuğun şusu yok busu yok alırız benim çocuğuma en iyilerini diyor ama habire kendine hazırlık yapıyor akıllım bende sinirden ölüyorum.

netten annelütfen.com sitesi çok iyi bi site kaliteli ürünleri var bi bakıştır istersen... birde .............. dye bi site var... bebek butikleri, siteleri indirime girince ordan takip edip alabiliyosun.... çok süper indirimler var %80 e kadar indirim yapan var valla.... ürünleri de, benim aldıklarım çok güzel kaliteli çıktılar... tavsiye ederim... daha bikaç site daha vardı ama isimlerini htırlamıyorum öbür pc de kaldı linkleri... açarsam yazarım mutlaka

cevap süpermiş koptum valla saol yaa deseydin

site isimlerini yazmıştım görünmüyo mu???

annelütfen.com ve ...................

ikinc yazmaya çalıştığımı kabul etmiyo site canım. butik bebe sitenin adı, ama üye olmadan ürünleri göremezsin sadece mağazaları ve indirim oranlarını görürsün

Son düzenleme:
site isimlerini yazmıştım görünmüyo mu???

annelütfen.com ve ...................

ikinc yazmaya çalıştığımı kabul etmiyo site canım. butik bebe sitenin adı

tamam çok teşekkür ederim canım bir göz atayım...birde bir şey soracağım karın ve göğüs için çatlak kremi önerin varmı kullandığın bir şey filan benim henüz bir sıkıntım yok ama başlamam lazım

hakkaten ben de dedim Allah razı olsun senden diye.. ama o şimdi bile bunaldıysa bu hastane maceralarımızdan doğunca ne yapacak çok merak ediyorum; diyor arada bir daha doğmadan hayatımıza el attı diye

bir de canım nurturia diye bir site var..orda da çok tontiş minnoş şeyler var..göğüs ve çatlak kremleri palmers'ın çok ucuz set halinde..ben mesela mustela'yı 60 liraya aldım..orada 30-40 arası..

ben lierac kullanıyorum canım çatlak kremi için... göğüs kremine 37. haftada başlanıyomuş... onu da lansinoh almayı düşünüyorum

hakkaten ben de dedim Allah razı olsun senden diye.. ama o şimdi bile bunaldıysa bu hastane maceralarımızdan doğunca ne yapacak çok merak ediyorum; diyor arada bir daha doğmadan hayatımıza el attı diye

eee öyle bu işler ne bekliyomuş bunlar iyi günlerin deseydin canım

bir de canım nurturia diye bir site var..orda da çok tontiş minnoş şeyler var..göğüs ve çatlak kremleri palmers'ın çok ucuz set halinde..ben mesela mustela'yı 60 liraya aldım..orada 30-40 arası..

nurturia ya bende bi dönem üyeydim ama forum gibiydi sanki yaa alışveerişi ben niye görememişim :44:

bende oyle dıyorum bebegı ben tasıyorum butun stresı ben yasıyorum sonra oh mıs gıbı baba oluyosun dıyorum bebek benımmm dıyorum
masallah bebegın sıkıca tutunmus sana annesı korkma artık. benımde belıme asırı kramp gırıyo yuruyemıyorum sanırım hepımızde var aynı sorun :/ senın bebişte rahatına duskunmuş benımkıde kafasını dayıyo ole dusunuyo yavrum senınkının keyfı ıcerde ıyı sen kendın stres yapma bosu bosuna bak umrunda degıl onun

huhuuuu kimse yokmu kızlar :44: nereye kayboldunuz hepniz birden yaw :26:

bu kadar eziyeti tek çekmek çok sinir bozucu
senin yaşadıklarını anlamadıkları için sürekli değişik değişik bakıyolar
benim bebiş anası gibi keyfine çok düşkün. bende sıkıntıya gelemem benimki de gelemiyor. bebişin kalp atışlarını dinlemeye çalışıyordu hemşire ve biraz bastırdı bebeği bulmak için
bi tekme attı, ittirdi ki kadının elini şok olduk

ben karın çatlağı için doktoruma danıştım ortalama 18. haftadan beri bepanthol'ün hamileler için ürettikleri çatlak kremine başladım
60 liraya almıştım eczaneden, memnunum şu ana daha çatlak problemim yok ama gerginliğini alıyor gibi karnımın
kötü de kokmuyor

ayyy bende cicişlerle doldurabilecek miyim birgün yaaa
böyle değişik değişik kıyafetler alsam, cicişler alsam, odasını kursam ahhhhhh ahhhhhhhhh
battaniyelere bakmıştım bende bir ara
penye olanlar hastane çıkışında varmış sanırım
polar yumuşak olanlardan alayım diyorum, kış bebeği olacağı için kalın alıcam bi tane de, halası örüyo , bi tane de ben ördüm battaniye, birde bel destekli kundaklardan alayım diyorum
ama pek tavsiye etmiyorlar bel destekli kundağı :S
bana çok nostaljik geliyo kundak. etrafımdakiler bu kadar battaniyeye gerek yok diyo

ayrıca ilk 6 aylık dönem için fazla bişey alma diyorlar çabuk büyüyeceği için

bu isminizin altındaki minik tekmeler yiyorum gibi kelimeleri nasıl yazıyosunuz, arkadaş çok mu cahilim ne :S
simgeleri bile ekleyemiyorum mesaja surat ifadesiz kalıyor mesajlarım :S
biri bana kk de mesaj paylaşma gibi konularda yardımcı olsa süper olacak

ayyy bende cicişlerle doldurabilecek miyim birgün yaaa
böyle değişik değişik kıyafetler alsam, cicişler alsam, odasını kursam ahhhhhh ahhhhhhhhh
battaniyelere bakmıştım bende bir ara
penye olanlar hastane çıkışında varmış sanırım
polar yumuşak olanlardan alayım diyorum, kış bebeği olacağı için kalın alıcam bi tane de, halası örüyo , bi tane de ben ördüm battaniye, birde bel destekli kundaklardan alayım diyorum
ama pek tavsiye etmiyorlar bel destekli kundağı :S
bana çok nostaljik geliyo kundak. etrafımdakiler bu kadar battaniyeye gerek yok diyo

ayrıca ilk 6 aylık dönem için fazla bişey alma diyorlar çabuk büyüyeceği için[/QUOTE]

canım senin bebişin kaç haftalık ? ben bir tane polar aldım birde penye var yeter diye düşünüyorum benimkide aralıkta aralığın son haftasında gelecek inşallah hayırlısıyla ama örgü battaniye düşünmemiştim.yarın alışverişe gidicez bakalım toprağıma neler alıcam neler uyuyamam ben artık bugün:)

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldinnnn :)))

valla ben aldım bacım ilk 6 ay için hatta bana az bile geliyo bazen

bel destekli olanı hiç sevemedim yaa bebişin beli mi var ki neyi desteklicez herşeyi zaten gelişim aşamasında olucağı için ekstra bişeyler katmak istemiyorum, yarar yapalım derken zarara sokmayalım çocuğu... benim düşüncem bu...

penye hastane çıkışlarında var evet bende ekstra penye battaniye almadım... bide altaçmamız var babanemiz almış, onunda penye battaniyesi var... 5-6 penye bataniyemiz vardır heralde polar battaniye al mutlaka... ben bide uyku tulumu aldım kundak şeklinde olandan... içi penye dışı polar.. çok aradım böylesini yaa hep içi dışı polar yada hep penye olanlar var.. içi penye dışı polar olması daha güzel bence.. içerde çocuğu yakmaz enazından... gece yatırırkken onunla yatırmayı planlıyorum... bi sorun olurmu acaba şimdden bilemiyorum tabiki ozaman görcez bakalım onunla yatırabilcekmiyim...

ütüm var öyle bana bakıyo öğlenden beri yapıcam ama yerimden kalkasım yok ki çakıldım kaldım başım ağırlaştı iyice yaw ne biçim şey bu uykusuzluk ooooyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…