bizimki biraz mecburiyetten istanbul olacak gibi duruyo canım
4 görümcem var 4üde istanbulda oturuyor
istanbula gidersek bebişimize bakıcı bulma derdiyle uğraşmaz, halalarına bırakırız en azından güvenilir ellerde olur diye düşünüyoruz
gerçekten istanbul da çocuk büyütmek çok zor
bir çok arkadaşımın uyuşturucu bağımlısı oldu çocukları maalesef :S
ama çocuk senin çocuğun, doğruyu yanlışı iyi öğretirsen doğru yoldan sapmaz umarım
maaşı devletin babasının hayrına verdiğini zannediyorlar galiba
bazen bende hak veriyorum öyle insanlarla karşılaşıyorlar ki hayatlarından bıkıyorlar
ama her hastaya kötü hasta muamelesi yapamazsın ki, sana karşı kötü davrandıysa bile işini yerine getirmen gerekirken bizim gibi mazlum hastalara bile çin işkencesi ediyorlar
normal rapor da bizde maaştan kesim oluyo ama heyette kesim olmuyo
o yüzden doktorum çok gerekirse heyeti de alırsın ama şu an çalışman için bi sıkıntı yok dedi
35. haftaya kadar çalış dedi hatta, zira evde yattıkca bebişiminde kendiminde psikolojisini bozuyormuşum
içimde tutsam olmaz mı yaaa, bebişimi dünyayla paylaşmaya hazır değilim
ne kadar manyadıysam eşime diyorum ki tüm iğneleri ben yedim, sıkıntıyı ben çektim, bebeği de ben taşıyorum doğurcam sonraaa ohhh ben babasıyım ben annannesiyim, teyzesiyim,halasıyım,dedesiyim,babannesiyim diye herkes hak iddia edecek
banane yaaa o benim diyorum
yarım plesantayla yaşamış çok şükür benim ki de herkese, herşeye rağmen bırakmadı çok şükür
umarım güzelce doğarlarda bizde rahat bi nefes alırız
bu arada iyiki eşin işe geç kalmamış
sanırım bi sıkıntımız yok, arada giren kramplar iki büklüm yapsada, kanamam ara ara kendini gösterse de büyük bi sorunumuz yok çok şükür
bebişim sağlıklı ve neşeli
ultrasonda doktor görünce diyo ki annesi mi keyfine düşkün babası mı, bende annesi dedim
o da anneye çekmiş baksana diyo. kafayı rahime dayamış, sol kolunu başının altına almış, bacakları uzatmış ohhh mis gibi yapıyo
arada gülümsüyo, arada yavaş çekimde el sallar gibi yapıyo ultrasona
o ana kucağımda olsa yer bitirirdim oğluşumu
valla stajın en ağırını görmüşsün. demk ki Allah o an seni şoka sokmuş ki bayılma diye
yoksa Allah korusun o kasap doktorların elinde ne hale gelirdin baygın baygın
tamamen korunmuşsun canım bence
nasıl bir şoksa olayı tam anlamış, yorumlamış, kendi içinde sonuçlara bile ulaşmışsın
şimdi gülüyorum yanlış anlama senin durumuna değil durumun trajikomikliğine. bu kadında hiç mi açılma olmamış ki bu manyak doktorlar nst odasına almışlar doğumhane yerine
valla bu erkekler erkek çocuklarının anacıl olduklarını unutuyorlar bence
büyüyene kadar annelerin en büyük destekcisi oğluşları oluyo, tabi ben bunu eşime söylemiyorum
oyun falan oynasınlarda huyunu benden alsın diyorum ben, yoksa çoooooooooooook çekerim
4 duvarlı odada 2 duvar daha olursa kendim çalar kendim söylerim, cevap gelmez asla karşımdakilerden
bende de çene Allah vergisi bi tonpatlarım sıkıntıdan babasını da oğlunu da atarım evden yoksa
bebişime şimdiden 2 adet beşiktaşlı ayakkabı geldi eşimin arkadaşlarından, düşünün fanatikliği
bizimkinin de seçme şansı yok beşiktaşlı olacak gibi duruyo
bizimkinin gs forması bile var iki adet hemde :))) playstation hayallerini hiç sorma zaten akılları fikirleri bu.
bende netten bakıyorum ama hangi sitelerden alışveriş güvenilir ve alınanlar iyi çıkıyor onu bile bilmiyorum
o kadar yaşamasına odaklanmış durumdayım ki alışveriş falan aklıma gelmiyo :S
zaten kalkıp alışverişe çıkabilecek halde değilim, iki adım atıyorum tansiyonum düşüyo kanamam oluyo :S
bizde diğer gebelerden farklı yollardan geçiyoruz işte napalım, buna da şükür
öğrendim sanırım artık okuduklarıma tek seferde cevap vermeyiyoksa mesaj kalabalığı yapıyordum
benim bebiş kış bebişi olacağı için 3 tipte de battaniye al diyorlar ne yapsam ki acaba
görümcem falan elinde de örüyor
ayrıca yaza tayinciyiz gibi görünüyor, o yüzden de mobilya beşik alamayacam bebişime oda yapamayacam oyun parkı alacam internetten bakıyorum mecburen onlarada :S
formalar da gelir yakındababası yeni doğan takımını almış bile beşiktaşlı
iki tane de görümcem mevlüt takımı göndermiş paşaya, yakında benim dışımda herkesin zevkine göre dolacak bebişimin üstü
bizimki de istanbula tayin düşünüyo aynı dert ondada var anlayacağın
ben diyorum baleye gider, o diyo ki eve geç gelirse bozuşuruzz
ben diyorum kısa etek giyer o diyo ki ergenlikten sonra giyerse bozuşuruz
en iyisi sen erkek doğur da bu sıkıntılarımız olmasın diyo şakayla karışık
ben kızım olsa barbie bebek gibi süsler püsler oyalanırdım falan diyorum ama içimde ne kız ne de erkek isteği olmadı hiç
kanamam olana kadar bebişimin beni bırakmasından ne kadar korktuğumu bile farketmemiştim
şimdi oğluşuma dört elle dört kolla tabiri yerindeyse dört bacakla sarılıyorum
bizimki biraz mecburiyetten istanbul olacak gibi duruyo canım
4 görümcem var 4üde istanbulda oturuyor
istanbula gidersek bebişimize bakıcı bulma derdiyle uğraşmaz, halalarına bırakırız en azından güvenilir ellerde olur diye düşünüyoruz
gerçekten istanbul da çocuk büyütmek çok zor
bir çok arkadaşımın uyuşturucu bağımlısı oldu çocukları maalesef :S
ama çocuk senin çocuğun, doğruyu yanlışı iyi öğretirsen doğru yoldan sapmaz umarım
ya bir de bizimkisi fena fifa düşkünüdür.. ya hu çocuk doğacak sen neyapacan diye sordum..bana dedi ki senin için sadece bu sene fifa14'ü almayacağım!güler misn ağlar mısın?
haklısın tabii çocuğumun hamuru benim hamurumdan olacak ama babasıda zor büyümüş buralarda girdiği çıktığı ortamlar biraz farklı işte abartmıyım tabii neler var ama nebileyim ben onun yaşadıklarını yaşamak işstemiyorum hayırlısı.hep dualarımda çocuğum bana benzesin diyorum biraz bencilim galiba :))) buarada netten hangi siteler güvenilir bebiş alışverişi için ben sadece bir adet pijama battaniye ve hastane çıkışı aldım yarın alışverişe gidicez bakalım kocişle ama çok birşeyde almakistemiyorum .çanta için erken diye düşünüyorum ama ne dersiniz...
ya bir de bizimkisi fena fifa düşkünüdür.. ya hu çocuk doğacak sen neyapacan diye sordum..bana dedi ki senin için sadece bu sene fifa14'ü almayacağım!güler misn ağlar mısın?
netten annelütfen.com sitesi çok iyi bi site kaliteli ürünleri var bi bakıştır istersen... birde .............. dye bi site var... bebek butikleri, siteleri indirime girince ordan takip edip alabiliyosun.... çok süper indirimler var %80 e kadar indirim yapan var valla.... ürünleri de, benim aldıklarım çok güzel kaliteli çıktılar... tavsiye ederim... daha bikaç site daha vardı ama isimlerini htırlamıyorum öbür pc de kaldı linkleri... açarsam yazarım mutlaka
senmaşallah kaçtane battaniye aldın öyle ben 2 tane aldım yeter diyordum :)))babaannesinden tık yok geçenhafta bi dandik pijama takımıalmış gelmiş önünde böyleacayip bi resim var gözleri dönen açık ağızlı bir resim töbe yarabbim giydirmem ben bunu hayatta diyte geçirdim içimden yüzümede yansımış demekki kocişim sağolsun bozuldu :) ama napim dandik bir şey insan bunumu alır ya ilk aldığı şey ağzı yüzü yakası paçası bi yere gidiyo pijamanın nebilim belkide ben sevmiyorum kadını ondandır ay kenimden utanıyorum bazen bunları düşünürken :)ben çocuğuma alırım en iyilerini kimseden bir şey beklemiyorum zaten.eminönüne gittim birkaç hafta önce hastane çıkışı battaniye birde pijama takımı aldım birde kendime emzirme sütyeni aldım alt değiştirmeye tek kullanımlık aldım okadar yarın gidicez biryerlerede nereye bilemiyorum kocişim götürecek bakalım.bende internetten yapayım diyorum alışverişini ama yerinde görerek seve seve almakta çok güzel..dediğin sitelere gireceğim çok teşekkürler linkleri bekliyorum
senmaşallah kaçtane battaniye aldın öyle ben 2 tane aldım yeter diyordum :)))babaannesinden tık yok geçenhafta bi dandik pijama takımıalmış gelmiş önünde böyleacayip bi resim var gözleri dönen açık ağızlı bir resim töbe yarabbim giydirmem ben bunu hayatta diyte geçirdim içimden yüzümede yansımış demekki kocişim sağolsun bozuldu :) ama napim dandik bir şey insan bunumu alır ya ilk aldığı şey ağzı yüzü yakası paçası bi yere gidiyo pijamanın nebilim belkide ben sevmiyorum kadını ondandır ay kenimden utanıyorum bazen bunları düşünürken :)ben çocuğuma alırım en iyilerini kimseden bir şey beklemiyorum zaten.eminönüne gittim birkaç hafta önce hastane çıkışı battaniye birde pijama takımı aldım birde kendime emzirme sütyeni aldım alt değiştirmeye tek kullanımlık aldım okadar yarın gidicez biryerlerede nereye bilemiyorum kocişim götürecek bakalım.bende internetten yapayım diyorum alışverişini ama yerinde görerek seve seve almakta çok güzel..dediğin sitelere gireceğim çok teşekkürler linkleri bekliyorum
site isimlerini yazmıştım görünmüyo mu???
annelütfen.com ve ...................
ikinc yazmaya çalıştığımı kabul etmiyo site canım. butik bebe sitenin adı
ALLAH RAZI OLSUN valla büyük fedakarlık yapmış senin herifin çok şanslısın :))) benimki çocuk doğmadan aldı playstation oyunlarını beraber oynayacaklarmış sonra :) diyorumki çocuğun şusu yok busu yok alırız benim çocuğuma en iyilerini diyor ama habire kendine hazırlık yapıyor akıllım bende sinirden ölüyorum.
tamam çok teşekkür ederim canım bir göz atayım...birde bir şey soracağım karın ve göğüs için çatlak kremi önerin varmı kullandığın bir şey filan benim henüz bir sıkıntım yok ama başlamam lazım
hakkaten ben de dedim Allah razı olsun senden diye..ama o şimdi bile bunaldıysa bu hastane maceralarımızdan doğunca ne yapacak çok merak ediyorum; diyor arada bir daha doğmadan hayatımıza el attı diye
bir de canım nurturia diye bir site var..orda da çok tontiş minnoş şeyler var..göğüs ve çatlak kremleri palmers'ın çok ucuz set halinde..ben mesela mustela'yı 60 liraya aldım..orada 30-40 arası..
maaşı devletin babasının hayrına verdiğini zannediyorlar galiba
bazen bende hak veriyorum öyle insanlarla karşılaşıyorlar ki hayatlarından bıkıyorlar
ama her hastaya kötü hasta muamelesi yapamazsın ki, sana karşı kötü davrandıysa bile işini yerine getirmen gerekirken bizim gibi mazlum hastalara bile çin işkencesi ediyorlar
normal rapor da bizde maaştan kesim oluyo ama heyette kesim olmuyo
o yüzden doktorum çok gerekirse heyeti de alırsın ama şu an çalışman için bi sıkıntı yok dedi
35. haftaya kadar çalış dedi hatta, zira evde yattıkca bebişiminde kendiminde psikolojisini bozuyormuşum
içimde tutsam olmaz mı yaaa, bebişimi dünyayla paylaşmaya hazır değilim
ne kadar manyadıysam eşime diyorum ki tüm iğneleri ben yedim, sıkıntıyı ben çektim, bebeği de ben taşıyorum doğurcam sonraaa ohhh ben babasıyım ben annannesiyim, teyzesiyim,halasıyım,dedesiyim,babannesiyim diye herkes hak iddia edecek
banane yaaa o benim diyorum
yarım plesantayla yaşamış çok şükür benim ki de herkese, herşeye rağmen bırakmadı çok şükür
umarım güzelce doğarlarda bizde rahat bi nefes alırız
bu arada iyiki eşin işe geç kalmamış
sanırım bi sıkıntımız yok, arada giren kramplar iki büklüm yapsada, kanamam ara ara kendini gösterse de büyük bi sorunumuz yok çok şükür
bebişim sağlıklı ve neşeli
ultrasonda doktor görünce diyo ki annesi mi keyfine düşkün babası mı, bende annesi dedim
o da anneye çekmiş baksana diyo. kafayı rahime dayamış, sol kolunu başının altına almış, bacakları uzatmış ohhh mis gibi yapıyo
arada gülümsüyo, arada yavaş çekimde el sallar gibi yapıyo ultrasona
o ana kucağımda olsa yer bitirirdim oğluşumu
bende oyle dıyorum bebegı ben tasıyorum butun stresı ben yasıyorum sonra oh mıs gıbı baba oluyosun dıyorum bebek benımmm dıyorum
masallah bebegın sıkıca tutunmus sana annesı korkma artık. benımde belıme asırı kramp gırıyo yuruyemıyorumsanırım hepımızde var aynı sorun :/ senın bebişte rahatına duskunmuş benımkıde kafasını dayıyo ole dusunuyo yavrum senınkının keyfı ıcerde ıyı sen kendın stres yapma bosu bosuna bak umrunda degıl onun
tamam çok teşekkür ederim canım bir göz atayım...birde bir şey soracağım karın ve göğüs için çatlak kremi önerin varmı kullandığın bir şey filan benim henüz bir sıkıntım yok ama başlamam lazım
canım bende netten alışverişler yaptım... çok memnun kaldım çok güzel cici şeyleristersen site isimleri verebilirim... güvenilir siteler...
canım battaniye de dediğin gibi her çeşidinden almalısın... ben bi tane polar aldım, bi tane hani çocuk battaniyeleri varya polar gibi yumuşak kalın battaniyeler.... onlardan aldım.... bi tane triko aldım... penye battaniye de setlerle gelenler var... 4-5 tane vardır heralde... şmdilik yeter diyorum. zaten 1 tane kaynanam yapcakmış öyle demişti zamanın birinde ama hala ses yok. ananem bikaç tane getiricek... ben bide içi penye dışı polar olan kundak uyku tulumumundan aldım... çok kullanacğım gibi duruyo... kullanışlı bişey... bi tane de astronot tipi (tulum olanlardan önden arkaya fermuarlı olan) polar mont aldım...
çok şey aldım ben beasaydıkça bitmiyo... sen ne istedğini söylersin ben almamışsam da kesin araştırmışımdır onu
mevlit takımı almadım daha... bebeğimin boyu ne olacak bilmiyorum, o yüzden mevlid zamanı eminönüne gitcez.. hem mevlid alışverişi hemde oğluşun mevlid cicilerini ozaman alıcaz biz...
sarıl sarıl ahtapot gibi sarmışın çocuğu her yerinden yazık sıkma bari
evet zor ama herşey bebekliğinden başlarsan sorun çok olmaz... aman çocuktur deyip bazı şeylere göz yummamak lazım... ben o konuda biraz disiplinliyimdir... hatta eşim çok der, çok iyi anne olcen sen der saolsun
huhuuuu kimse yokmu kızlar :44: nereye kayboldunuz hepniz birden yaw :26:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
bu kadar eziyeti tek çekmek çok sinir bozucu
senin yaşadıklarını anlamadıkları için sürekli değişik değişik bakıyolar
benim bebiş anası gibi keyfine çok düşkün. bende sıkıntıya gelemem benimki de gelemiyor. bebişin kalp atışlarını dinlemeye çalışıyordu hemşire ve biraz bastırdı bebeği bulmak için
bi tekme attı, ittirdi ki kadının elini şok olduk
ben karın çatlağı için doktoruma danıştım ortalama 18. haftadan beri bepanthol'ün hamileler için ürettikleri çatlak kremine başladım
60 liraya almıştım eczaneden, memnunum şu ana daha çatlak problemim yok ama gerginliğini alıyor gibi karnımın
kötü de kokmuyor
ayyy bende cicişlerle doldurabilecek miyim birgün yaaa
böyle değişik değişik kıyafetler alsam, cicişler alsam, odasını kursam ahhhhhh ahhhhhhhhh
battaniyelere bakmıştım bende bir ara
penye olanlar hastane çıkışında varmış sanırım
polar yumuşak olanlardan alayım diyorum, kış bebeği olacağı için kalın alıcam bi tane de, halası örüyo , bi tane de ben ördüm battaniye, birde bel destekli kundaklardan alayım diyorum
ama pek tavsiye etmiyorlar bel destekli kundağı :S
bana çok nostaljik geliyo kundak. etrafımdakiler bu kadar battaniyeye gerek yok diyo
ayrıca ilk 6 aylık dönem için fazla bişey alma diyorlar çabuk büyüyeceği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?