vah canım elinden çukulatanı mı aldılar senin kıyamammm
niye yasakladı ki bi sorunmu var canım ??
24. haftada şeker yüklemesi yapılacakmış da şekerim yüksek çıkmasın diyeymiş pehhhhhhh
ben çikolatasız yaşayamam dedim doktora da, yaşayamam yaşayamammmm
amaan bende bişe var sandım yaw... bn hergün sabah yedim valla şker yüklemesinden önce de sonrada.... şeker varsa vardır yoksa yoktur. zaten 3 sefer kan alıp değerlere bakıyolar... yükselip düşüşe geçmesi lazım...
bu şeker yüklemesini yaptırmakşartmıdır
evet canım yapılsa iyi olur... korkulcak bişe yokki kan alıcaklar sonra şekerli su içiceksin sonra bidha kan alıcaklar sonra bidaha alıcaklar... tam 3 sefer kan alıp değerlerine bakıcaklar sadece ilk kan verdkten sonra şekerli su içiceksin okadar... onun dışında kan alımı bitene kadaar açsın...
anladım canım onuda yapalım bari.sen doppler ultrason yaptırdınmı yada 4 boyutlu
2li ve 3lü test'i yaptırdım
bundan sonra şeker yüklemesi dışında yaptırmam gereken bişi var mı benim
amaan bende bişe var sandım yaw... bn hergün sabah yedim valla şker yüklemesinden önce de sonrada.... şeker varsa vardır yoksa yoktur. zaten 3 sefer kan alıp değerlere bakıyolar... yükselip düşüşe geçmesi lazım...
yoo zannetmiyorum... ben yaptırmadım enazından bana bişe söylenmedi... hatta benden doktorum 2li testi istedi 3lüyü de istemedi afp istedi (ne olduğunu hala anlamadım ama olsun) bide ayrıntılı ultrason bide şeker yüklemesi hee bide tetanoz aşıları.... başka bişe istenmedi de yaptırmadım da...
işte manyak kadın, anlatamadım ona bunu
yeme dedi bana, bende omuz silktim banane banane banane diye
burda devlet hastanesini aradım da az önce bu ayın sonuna kadar sistem kapalıymış randevu veremiyolarmış
soracak doktor olmadığı için size sorayım dedim, yapılacak bi test varsa yakın illere gideyim bari
1. dozunu vurdurdum tetonozun 2. dozuda 20 eylül de ol dedi
ayrıntılı ultrasona da girdim
o zaman şeker yüklemesini yaptırsam yetecek, dahiliyeye gitsek ordada yaparlar mı
çünkü kadın doğumcu da sıra yok bu ay
hoşgeldinnnn :)))
valla ben aldım bacımilk 6 ay için hatta bana az bile geliyo bazen
bel destekli olanı hiç sevemedim yaa bebişin beli mi var ki neyi desteklicezherşeyi zaten gelişim aşamasında olucağı için ekstra bişeyler katmak istemiyorum, yarar yapalım derken zarara sokmayalım çocuğu... benim düşüncem bu...
penye hastane çıkışlarında var evet bende ekstra penye battaniye almadım... bide altaçmamız var babanemiz almış, onunda penye battaniyesi var... 5-6 penye bataniyemiz vardır heraldepolar battaniye al mutlaka... ben bide uyku tulumu aldım kundak şeklinde olandan... içi penye dışı polar.. çok aradım böylesini yaa hep içi dışı polar yada hep penye olanlar var.. içi penye dışı polar olması daha güzel bence.. içerde çocuğu yakmaz enazından... gece yatırırkken onunla yatırmayı planlıyorum... bi sorun olurmu acaba şimdden bilemiyorum tabiki ozaman görcez bakalım onunla yatırabilcekmiyim...
ütüm var öyle bana bakıyo öğlenden beri yapıcam ama yerimden kalkasım yok kiçakıldım kaldım başım ağırlaştı iyice yaw ne biçim şey bu uykusuzluk ooooyyy
yahu benim morişim vardı :44:
morişiiiimm bacım nirdesin cınııımmm
eshaaaaa cınım sende kayboldun...
alalalaaa bunlara noldu yaw... kızlarım korkutmayın beni yahu :26:
bir de canım nurturia diye bir site var..orda da çok tontiş minnoş şeyler var..göğüs ve çatlak kremleri palmers'ın çok ucuz set halinde..ben mesela mustela'yı 60 liraya aldım..orada 30-40 arası..
24. haftada şeker yüklemesi yapılacakmış da şekerim yüksek çıkmasın diyeymiş pehhhhhhh
ben geldımmmmm ama sen gıtmıssın yamisycim yaaa
moricikte yazmamıs pek, topiği okuyorumda nerdekı hakketten :44:
burda devlet hastanesini aradım da az önce bu ayın sonuna kadar sistem kapalıymış randevu veremiyolarmış
soracak doktor olmadığı için size sorayım dedim, yapılacak bi test varsa yakın illere gideyim bari
1. dozunu vurdurdum tetonozun 2. dozuda 20 eylül de ol dedi
ayrıntılı ultrasona da girdim
o zaman şeker yüklemesini yaptırsam yetecek, dahiliyeye gitsek ordada yaparlar mı
çünkü kadın doğumcu da sıra yok bu ay
ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyosun canım ?? evet yaptırdım...bebeği renkli izliyosun ayyy nası tatlı bişe o yaaabi de bize o görüntülerin videoların ve resimlerin cd sini verdiler... onu hiç atlama zaten.... bebeğin kemiklerine falan bakılıyo organlarına bakılıyo... normal ultrasonda görülmeyen herşeyini kontrol ediyolar...
benim eşime bi çözüm bulacaz artık olmazsa
10 gün babalık izni kullanacak 2 hafta da rapor alalım diyorum
hem beraber oluruz hem annem bakar bana
sonrada kaynanamı alır döneriz evimize diyorum
benim annemin başıma gelme ihtimali yok erkek kardeşim okuyor
kaynanamı da aylarca tutamam kayınbabam gelmez çünkü ve yüksek tansiyon hastası aklımız onda kalır
valla Allah bu kaynanaların eline düşürmesin, ufak fısıltılarla kaç yuvayı yıkıyolar
çok şükür kocam kaynanama çekmiş, kaynanamın da ağzı var dili yok
yahu benim morişim vardı :44:
morişiiiimm bacım nirdesin cınııımmm
eshaaaaa cınım sende kayboldun...
alalalaaa bunlara noldu yaw... kızlarım korkutmayın beni yahu :26:
anladım canım onuda yapalım bari.sen doppler ultrason yaptırdınmı yada 4 boyutlu
Ya canım günaydılar!saat sabahın 5'i ve ben ayaktayım öksürük krizinden..Dün akşam saat 7'den sonra gene öksürük krizine girdim..:2: artık durdruamayınca yatmaya karar verdim.. Moralim epey bozuldu ya...her öksürük karnıma sancı yapıyor
Canım ben tetanoz aşımı hala vurdurmadım biliyor musun? O sırada böbrekten hastanede yatıyordum ve doktorum dedi ki o kadar ağır ilaçlar kullandık ki bu da olmayıversin..kalsın..şimdi kendimi gene tuhaf hissediyorum..oysaki sağlık ocağındaki hemşire gece gündüz aradı beni mutlaka yaptırmanız gerekiyor diye..ben daha yeni kendime geliyorum ilaçlarda sonra..bu konu nasıl sonuçlanacak bilemedim valla..
Canım o ayrıntılı ultrason o kadar para kıymama rağmen bende ayrıntısız ultrason oldu..kardeşim bir de kapıya ayrıntılı ultrason yazmışlar..aldırlar özelde 400 lirayı..sonra bana silik silik kafası eli bile belli olmayan çıktıları dosya halinde verdiler..zavallı çocuğum bebek değil hayalet gb çıkmış resimlerdetuhaf olan ise o siliklikte müneccim midir nedirler kardeşim nasıl anlıyorsunuz femurunu beynin bebeğin??bu konuda ne kadar şansısızm zaten anlamadım..
canım ben tam 27. haftamın sonunda yaptırdım şekeri..bana sadece 50 mglık uyguladılar..iki defa kan aldılar..anlamadım..hep yöntemler her yerde farklı :)) bu arada ben bir de bir şeyler yiyip gitmeme rağmen- ki doktor beni hiç uyarmadı- şekerim 140 çıktı..dr iyi dedi.. bu arada çikolatayı ben de çok severim ama bende reflüyü artıtıp sonra boğazmı yakıyor, çok sınırlı yiyebiliyorum..zaten tam somalili oldum artık yemeye yemeye
benim de annem bu sene emekli oldu o gelecek bakacak bana..biz de babalık izni arkasından rapor almayı düşünüyoruz bakalım..Allah hayrlı doğum zamanları nasip etsin hepimize..bu arada benim de kaynanam çok tatlı bir insandır, o konuda hiç hakkını yiyemem..tam bir melek gb..ben de diyorum nasıl denk geldim böyle bir insana ? :))
Yavrum buradayım..Kele bacım burnum, boğazım akıntı içinde..sanki boğuluyorum..hastalık değil ama ..bende reflü bunu yapıyor ; gırtlak reflüsü..saatlerce öksürtüyor benii..:2: bir de korkutuyor bacım..karnıma ağrı giriyor..bak o gün acile sırf bu nedenle gittik..öksüre öksüre sancım başladı..
esha da kaybolmuş yowrem, misafiri gelmiş..sen nasılsın? hiç ağrı kramp bir şey yok de mi? valla erken gidecen diye ödüm kopuyor..
huu canım nasılsın bgun hepınıze sırayla cevap yazcaktım kapı caldı mısafırrrr. gelemedım sonra buraya :) oğlusun ne alemde sen ne alemdesın dogurmadın dımı
ben geldımmmmm ama sen gıtmıssın yamisycim yaaa
moricikte yazmamıs pek, topiği okuyorumda nerdekı hakketten :44:
ben daha yükleme yaptırmadım haftaya yaptırcam inşallah son dakıkda yetısıyorum 28 son hafta.
simdı dolaba bakıyodum bende cıkolata ıcın ama kalmamıs canım cektıydı :26:
Ya canım günaydılar!saat sabahın 5'i ve ben ayaktayım öksürük krizinden..Dün akşam saat 7'den sonra gene öksürük krizine girdim..:2: artık durdruamayınca yatmaya karar verdim.. Moralim epey bozuldu ya...her öksürük karnıma sancı yapıyor
Canım ben tetanoz aşımı hala vurdurmadım biliyor musun? O sırada böbrekten hastanede yatıyordum ve doktorum dedi ki o kadar ağır ilaçlar kullandık ki bu da olmayıversin..kalsın..şimdi kendimi gene tuhaf hissediyorum..oysaki sağlık ocağındaki hemşire gece gündüz aradı beni mutlaka yaptırmanız gerekiyor diye..ben daha yeni kendime geliyorum ilaçlarda sonra..bu konu nasıl sonuçlanacak bilemedim valla..
Canım o ayrıntılı ultrason o kadar para kıymama rağmen bende ayrıntısız ultrason oldu..kardeşim bir de kapıya ayrıntılı ultrason yazmışlar..aldırlar özelde 400 lirayı..sonra bana silik silik kafası eli bile belli olmayan çıktıları dosya halinde verdiler..zavallı çocuğum bebek değil hayalet gb çıkmış resimlerdetuhaf olan ise o siliklikte müneccim midir nedirler kardeşim nasıl anlıyorsunuz femurunu beynin bebeğin??bu konuda ne kadar şansısızm zaten anlamadım..
canım ben tam 27. haftamın sonunda yaptırdım şekeri..bana sadece 50 mglık uyguladılar..iki defa kan aldılar..anlamadım..hep yöntemler her yerde farklı :)) bu arada ben bir de bir şeyler yiyip gitmeme rağmen- ki doktor beni hiç uyarmadı- şekerim 140 çıktı..dr iyi dedi.. bu arada çikolatayı ben de çok severim ama bende reflüyü artıtıp sonra boğazmı yakıyor, çok sınırlı yiyebiliyorum..zaten tam somalili oldum artık yemeye yemeye
benim de annem bu sene emekli oldu o gelecek bakacak bana..biz de babalık izni arkasından rapor almayı düşünüyoruz bakalım..Allah hayrlı doğum zamanları nasip etsin hepimize..bu arada benim de kaynanam çok tatlı bir insandır, o konuda hiç hakkını yiyemem..tam bir melek gb..ben de diyorum nasıl denk geldim böyle bir insana ? :))
Yavrum buradayım..Kele bacım burnum, boğazım akıntı içinde..sanki boğuluyorum..hastalık değil ama ..bende reflü bunu yapıyor ; gırtlak reflüsü..saatlerce öksürtüyor benii..:2: bir de korkutuyor bacım..karnıma ağrı giriyor..bak o gün acile sırf bu nedenle gittik..öksüre öksüre sancım başladı..
esha da kaybolmuş yowrem, misafiri gelmiş..sen nasılsın? hiç ağrı kramp bir şey yok de mi? valla erken gidecen diye ödüm kopuyor..
canım benim 4 boyutlu tam dört boyutsuz..hatta sıfır boyutlu..sadece hayalet gb çıkıyor bebkler resimlerde..çok hayal kırıklığı yaşamıştım ama ne yaparsın
23.haftada yaptırmıştım diye hatırlıyorum bir de özelde renkli diye kanıma girdiler 400 lira verdik 3-5 kağıt parçası için eşimle..
Bu arada Yamisy dışında hepimizin haftları yakın :) Yamisy canım benim aramızda tek kaldı her şeyi tamamlamş olarak..
dualarımız seninle zirvecim inşallah sağlık sıhhatle geri dönersiniz minikinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?