Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

vah canım elinden çukulatanı mı aldılar senin kıyamammm

niye yasakladı ki bi sorunmu var canım ??

24. haftada şeker yüklemesi yapılacakmış da şekerim yüksek çıkmasın diyeymiş pehhhhhhh
ben çikolatasız yaşayamam dedim doktora da, yaşayamam yaşayamammmm

24. haftada şeker yüklemesi yapılacakmış da şekerim yüksek çıkmasın diyeymiş pehhhhhhh

amaan bende bişe var sandım yaw... bn hergün sabah yedim valla şker yüklemesinden önce de sonrada.... şeker varsa vardır yoksa yoktur. zaten 3 sefer kan alıp değerlere bakıyolar... yükselip düşüşe geçmesi lazım...

bu şeker yüklemesini yaptırmakşartmıdır

bu şeker yüklemesini yaptırmakşartmıdır

evet canım yapılsa iyi olur... korkulcak bişe yokki kan alıcaklar sonra şekerli su içiceksin sonra bidha kan alıcaklar sonra bidaha alıcaklar... tam 3 sefer kan alıp değerlerine bakıcaklar sadece ilk kan verdkten sonra şekerli su içiceksin okadar... onun dışında kan alımı bitene kadaar açsın...

Son düzenleme:

anladım canım onuda yapalım bari.sen doppler ultrason yaptırdınmı yada 4 boyutlu

anladım canım onuda yapalım bari.sen doppler ultrason yaptırdınmı yada 4 boyutlu

ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyosun canım ?? evet yaptırdım...bebeği renkli izliyosun ayyy nası tatlı bişe o yaaa bi de bize o görüntülerin videoların ve resimlerin cd sini verdiler... onu hiç atlama zaten.... bebeğin kemiklerine falan bakılıyo organlarına bakılıyo... normal ultrasonda görülmeyen herşeyini kontrol ediyolar...

Son düzenleme:
2li ve 3lü test'i yaptırdım
bundan sonra şeker yüklemesi dışında yaptırmam gereken bişi var mı benim

2li ve 3lü test'i yaptırdım
bundan sonra şeker yüklemesi dışında yaptırmam gereken bişi var mı benim

yoo zannetmiyorum... ben yaptırmadım enazından bana bişe söylenmedi... hatta benden doktorum 2li testi istedi 3lüyü de istemedi afp istedi (ne olduğunu hala anlamadım ama olsun ) bide ayrıntılı ultrason bide şeker yüklemesi hee bide tetanoz aşıları.... başka bişe istenmedi de yaptırmadım da...

işte manyak kadın, anlatamadım ona bunu
yeme dedi bana, bende omuz silktim banane banane banane diye

burda devlet hastanesini aradım da az önce bu ayın sonuna kadar sistem kapalıymış randevu veremiyolarmış
soracak doktor olmadığı için size sorayım dedim, yapılacak bi test varsa yakın illere gideyim bari

1. dozunu vurdurdum tetonozun 2. dozuda 20 eylül de ol dedi
ayrıntılı ultrasona da girdim
o zaman şeker yüklemesini yaptırsam yetecek, dahiliyeye gitsek ordada yaparlar mı
çünkü kadın doğumcu da sıra yok bu ay

işte manyak kadın, anlatamadım ona bunu
yeme dedi bana, bende omuz silktim banane banane banane diye

alemsin yaa

zannetmiyorum... dahiliyeden kadın doğuma sevk ederse bilemem ama kadın doğumun işleme girmesi lazım

huu canım nasılsın bgun hepınıze sırayla cevap yazcaktım kapı caldı mısafırrrr. gelemedım sonra buraya :) oğlusun ne alemde sen ne alemdesın dogurmadın dımı

yahu benim morişim vardı :44:

morişiiiimm bacım nirdesin cınııımmm

eshaaaaa cınım sende kayboldun...

alalalaaa bunlara noldu yaw... kızlarım korkutmayın beni yahu :26:

ben geldımmmmm ama sen gıtmıssın yamisycim yaaa
moricikte yazmamıs pek, topiği okuyorumda nerdekı hakketten :44:

bir de canım nurturia diye bir site var..orda da çok tontiş minnoş şeyler var..göğüs ve çatlak kremleri palmers'ın çok ucuz set halinde..ben mesela mustela'yı 60 liraya aldım..orada 30-40 arası..

hu hu canım nasılsın ben yenı gelebıldım topiğe ama kımsecıkler yok :26: bebişte sende iyisindir inşallah :44:

ben daha yükleme yaptırmadım haftaya yaptırcam inşallah son dakıkda yetısıyorum 28 son hafta.
simdı dolaba bakıyodum bende cıkolata ıcın ama kalmamıs canım cektıydı :26:

Ya canım günaydılar! saat sabahın 5'i ve ben ayaktayım öksürük krizinden..Dün akşam saat 7'den sonra gene öksürük krizine girdim..:2: artık durdruamayınca yatmaya karar verdim.. Moralim epey bozuldu ya...her öksürük karnıma sancı yapıyor

Canım ben tetanoz aşımı hala vurdurmadım biliyor musun? O sırada böbrekten hastanede yatıyordum ve doktorum dedi ki o kadar ağır ilaçlar kullandık ki bu da olmayıversin.. kalsın..şimdi kendimi gene tuhaf hissediyorum..oysaki sağlık ocağındaki hemşire gece gündüz aradı beni mutlaka yaptırmanız gerekiyor diye..ben daha yeni kendime geliyorum ilaçlarda sonra..bu konu nasıl sonuçlanacak bilemedim valla..

Canım o ayrıntılı ultrason o kadar para kıymama rağmen bende ayrıntısız ultrason oldu..kardeşim bir de kapıya ayrıntılı ultrason yazmışlar..aldırlar özelde 400 lirayı..sonra bana silik silik kafası eli bile belli olmayan çıktıları dosya halinde verdiler..zavallı çocuğum bebek değil hayalet gb çıkmış resimlerde tuhaf olan ise o siliklikte müneccim midir nedirler kardeşim nasıl anlıyorsunuz femurunu beynin bebeğin??bu konuda ne kadar şansısızm zaten anlamadım..

canım ben tam 27. haftamın sonunda yaptırdım şekeri..bana sadece 50 mglık uyguladılar..iki defa kan aldılar..anlamadım..hep yöntemler her yerde farklı :)) bu arada ben bir de bir şeyler yiyip gitmeme rağmen- ki doktor beni hiç uyarmadı- şekerim 140 çıktı..dr iyi dedi.. bu arada çikolatayı ben de çok severim ama bende reflüyü artıtıp sonra boğazmı yakıyor, çok sınırlı yiyebiliyorum..zaten tam somalili oldum artık yemeye yemeye

benim de annem bu sene emekli oldu o gelecek bakacak bana..biz de babalık izni arkasından rapor almayı düşünüyoruz bakalım..Allah hayrlı doğum zamanları nasip etsin hepimize.. bu arada benim de kaynanam çok tatlı bir insandır, o konuda hiç hakkını yiyemem..tam bir melek gb..ben de diyorum nasıl denk geldim böyle bir insana ? :))

yahu benim morişim vardı :44:

morişiiiimm bacım nirdesin cınııımmm

eshaaaaa cınım sende kayboldun...

alalalaaa bunlara noldu yaw... kızlarım korkutmayın beni yahu :26:

Yavrum buradayım..Kele bacım burnum, boğazım akıntı içinde..sanki boğuluyorum..hastalık değil ama ..bende reflü bunu yapıyor ; gırtlak reflüsü..saatlerce öksürtüyor benii..:2: bir de korkutuyor bacım..karnıma ağrı giriyor..bak o gün acile sırf bu nedenle gittik..öksüre öksüre sancım başladı..

esha da kaybolmuş yowrem, misafiri gelmiş.. sen nasılsın? hiç ağrı kramp bir şey yok de mi? valla erken gidecen diye ödüm kopuyor..

canım benim 4 boyutlu tam dört boyutsuz..hatta sıfır boyutlu.. sadece hayalet gb çıkıyor bebkler resimlerde..çok hayal kırıklığı yaşamıştım ama ne yaparsın

23.haftada yaptırmıştım diye hatırlıyorum bir de özelde renkli diye kanıma girdiler 400 lira verdik 3-5 kağıt parçası için eşimle..

Bu arada Yamisy dışında hepimizin haftları yakın :) Yamisy canım benim aramızda tek kaldı her şeyi tamamlamş olarak..

gunaydınnnnn :) canım gecmedı mı öksuruk ya :/ ballı süt içsen yada pekmez yesen bi kaşık belkı azaltır denedın mı? benım hep bunlarla azalıyodu bı dene ıstersen. sancıyıda kötüye yorma bsey olmaz Allahın izniyle Benımde dun gun boyu karnım agrıdı belimden dogru gırdı hep agrılar uyuyunca gecmıs.

huu canım nasılsın bgun hepınıze sırayla cevap yazcaktım kapı caldı mısafırrrr. gelemedım sonra buraya :) oğlusun ne alemde sen ne alemdesın dogurmadın dımı

vah canım benim bde misafirle mi uğraştın bu halinle... hemde çat kapıgelmiş... ayy hiç sevmem öyle habersiz gelen misafiri yaa telefon diye bişe var gelecek kadar samimiysen ara geliyorum de dimi... benimde kaynana hiç beni aramaz direk oğlunu arar geilceği zaman, yada bşe olduğu zaman hep onu arar... beni çaırıcak onu arar... biyere götürücek onu arar... müsait mi diye hiç aramaz ama şunu yapıcam diye arar... enson geçen gün yine onu aramış gelicem diye... ben zaten bikaçgün önesinden ona sinirliydim ogün de öyle yapınca eşime dedim ki sen iş yoğunluğundan bana haber vermeyi unuttun tmmı benim haberim yok bozma dedim tmm dedi... sora geldiler bende dedim aaa sen mi geldin niye haber vermedin , bana demezmi niye arayım börek mi açacan hey yarebbim bende dedim illa börek mi açmam lazım

doğurmadım bacım hala tek bedende iki kişiyim bide nişan diyoz anam nası nişan bu bi geldi oğum habercisi dedik hala tık yok ya bende bi sorun var heralde, doğurmam bile cins olcek galibaa

evet canım bekledim bekledim gelen olmayınca benimde uykusuzluk malumun olunca dayanamadım gittim yattım gene bayılmışım yaw
moriş de girmeyince tırstım dedim biri acile gitti biride bişeyi stres yaptı bayıldı kaldı :26:

ben daha yükleme yaptırmadım haftaya yaptırcam inşallah son dakıkda yetısıyorum 28 son hafta.
simdı dolaba bakıyodum bende cıkolata ıcın ama kalmamıs canım cektıydı :26:

ayy canını mı çektirdik :26: üzüldüm kız yakın olsan da sana şurdan atıversem

canımcım tetanozunu git de dha fazla geciktirmeden ol... biyerinden başla yani... sonra olmadığın için bi sorun yaşama bak...

ayrıntılı ultrason için 400tl mi aldılar hemde özel de.... ben gittim hastane de de değil hee kendi özel muayenehanesinde yaptırdım... alınan ya 170 yada 200 dü tam hatırlamıyorum ama o aralarda bişeydi.... bide bebeği hayalet gibi gösterdi demişsin ya alemsin ya

sende kendine somalili diye diye iyice somalili olucen heee

ağrım kasıklarımda var yaa ayağa kalkarken falan sanki kasığımda taş var gibi oluyo bi ağrı giriyo ki offf yani.... valla nezaman gelicek hiç bilemiyorum

he yaw herşeyi tam olarak demeyelim de en yaşlınız olarak kaldım aranızda belki de yaş olarak en küçük benimdir ama bu çucuk beni çok yaşlandırdı yaw

sizde artıkın bi ucundan başlayın canım yoksa çucuklar doğduğunda hiçbişeyleri olmicek

dualarımız seninle zirvecim inşallah sağlık sıhhatle geri dönersiniz minikinle...

evet kızlar topiğimizin ilk bebişi 3 eylülde sezeryan doğumla 3000 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi çok sıkıntılı zor bir gecenin sabahında kızımı kucağıma aldım. Sezeryan olacağım günün gecesinde idrar yolları sancım tuttu nişanım suyum geldi sancıdan saçımı başımı yoldum annemi kendimi ısırdım yattığım katı birbirine kattım benimle ilgilenen hemşireler ebeler o kadar iyiydi ki doğumhaneye gitmem gerektiği halde korktuğumu bildkleri için göndermediler sinir krizleri geçirdim dudaklarım kilitlendi yüzüm mosmor oldu nstdeyken bebeğimin kalbi duruyordu yüce mevlam korudu minik meleğimi şimdi çok şükür evdeyiz yeni doğan sarılığını atıyoruz üstümüzden fakat sütüm yetmiyor sanırım çünkü 2870 gr oldu mecburen takviye alıyoruz şimdi, kilosu normale dönünce mamayı bırakacağz.

Sezeryan zor çok ağrım var ama pişman değilim ve minik meleğim bu hayatta yaptığım en güzel şey kızlar darısı başınıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…