Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hoşbuldummmmmm

yaaaa o uyku tulumunu nerden buldun
bende istiyorum ama dediğin gibi içi dışı polar istemiyorum bende
valla birsürü kişi ona gerek yok buna gerek yok diyo sinirimi bozuyo
ben son haftalara bırakacam gibi duruyo, annemin yanında doğurup 40ını çıkarınca evime dönücem arada 11 saatlik yol varda :S

valla bugün bende bi garip kalktım, bulaşıklarım var yıkanacak ama elim varmıyo :S
senin agırlığını düşünemiyorum bile

penye hastane çıkışlarında var evet bende ekstra penye battaniye almadım... bide altaçmamız var babanemiz almış, onunda penye battaniyesi var... 5-6 penye bataniyemiz vardır heralde polar battaniye al mutlaka... ben bide uyku tulumu aldım kundak şeklinde olandan... içi penye dışı polar.. çok aradım böylesini yaa hep içi dışı polar yada hep penye olanlar var.. içi penye dışı polar olması daha güzel bence.. içerde çocuğu yakmaz enazından... gece yatırırkken onunla yatırmayı planlıyorum... bi sorun olurmu acaba şimdden bilemiyorum tabiki ozaman görcez bakalım onunla yatırabilcekmiyim...

ütüm var öyle bana bakıyo öğlenden beri yapıcam ama yerimden kalkasım yok ki çakıldım kaldım başım ağırlaştı iyice yaw ne biçim şey bu uykusuzluk ooooyyy [/QUOTE]

bugün sitede tulumları gördüm allahımmmm öldüm onlara öldüm ne tatlı olur dimi içinde tontiş tontiş yavrum benim canım toprağım.evin içi zaten sıcak olacak o penye polar tulumun içinde bunalmazmı acaba ? ben sıcağa fazla alışmasın diyorum ama bu tabii benim kuruntum bakalım bebiş ne olacak benim gibi olursa sevmez sıcağı. demek senin haftana gelince uyuyamayacağız öylemi (( gündüzdemi uyku yok sana nasıl ayakta kalıyorsun

canım kullanıcı kontrol paneline gir orda solda profili düzenle var onaa bas, aşağıda rütbe falan var sende papatya yazıyo sanırsam onu silip yerine sen bişeler yazıyosun... hee bide ordaki kutucuğu işarelersen iptal etmiş olursun yani papatya yazmış olursun o kutucuğu işaretleme

surat ifadeleride bu mesajı yazdığın panelin altında hemen simgeler var ordan seçiyosun oluyo

bi polar bi penye ??? görürsün yetecekmi yetmeyecek mi enazından ikiye çıkar bari

allaah yarın alışveriş var hee hadi şimdiden kolay gelsin canım...

ne güzel sen annenin yanında doğumunu yapacaksın çok şanslısın arkadaşım.eşini kutlamak lazım bravo çok taktir ettim doğrusu kendini değil seni ve bebeğinizi düşünmüş helal olsun

bi polar bi penye ??? görürsün yetecekmi yetmeyecek mi enazından ikiye çıkar bari

allaah yarın alışveriş var hee hadi şimdiden kolay gelsin canım...[/QUOTE]

demek öyle diyorsun he :) yarın alayım ozaman bir örgü battaniyecik . en çok pijamamı gerekir acaba yeni doğduğunda birkaç ay

hemen deneyeyim
benim çok şey alasım var da cesaretim yok :S

ne güzel sen annenin yanında doğumunu yapacaksın çok şanslısın arkadaşım.eşini kutlamak lazım bravo çok taktir ettim doğrusu kendini değil seni ve bebeğinizi düşünmüş helal olsun

daha hamile değilken kavga etmiştik bir kere başkası yüzünden
ben çok ümitsizdim başkasına dair fikirleri yüzünden, annemde doğurmama izin vermez diyordum
şimdi kendisi diyor şöyle yaparız böyle yaparız diye
çok şükür düzeldi

ben ilk başta öyle düşünmüştüm ama ona kıyamadım çalışıyor ve haftasonları görecek sadece kırkı çıkıpta ben eve gelene kadar yazık onunda hakkı kırk gün neden bebişinin kokusunu alamasın diye düşündüm ama tuttursaydım bana burada bakacak kimse yok ben annemin yanına gidicemdiye yapacak birşeyi yok tamam derdi ama çok bozulurdu aramız belkide.annesi varya oannesi sinsi kadın mahvederdi kocacığımı ben gelene kadar kafasını yerdi izin vereceksede vermezdi burnuuzdan gelirdi bak sinirlendim kadını aklıma getirince şimdi :))

benim eşime bi çözüm bulacaz artık olmazsa
10 gün babalık izni kullanacak 2 hafta da rapor alalım diyorum
hem beraber oluruz hem annem bakar bana
sonrada kaynanamı alır döneriz evimize diyorum
benim annemin başıma gelme ihtimali yok erkek kardeşim okuyor
kaynanamı da aylarca tutamam kayınbabam gelmez çünkü ve yüksek tansiyon hastası aklımız onda kalır

valla Allah bu kaynanaların eline düşürmesin, ufak fısıltılarla kaç yuvayı yıkıyolar
çok şükür kocam kaynanama çekmiş, kaynanamın da ağzı var dili yok

valla özellikle bilindik mağazalarda aradım hiçbirinde bulamadım öyle sokak arasında bebek mağazaları falan oluyo ya hani hep bi yerde toplanmış oluyolar çarşı gibi... öylesi bi yerde buldm tesadüfen... eminönünde bulma ihtimalin yüksek... ama bilindik mağazalara bakma yok çünkü (miniço, panço vs...) minidamla da belki olabilir tam emin değilim...

canım kimsyi takma... herkese göre hiçbişeye gerek yok...bi beşik al yeter... sanki evlendiriyosun da mobilya al yeter dder gibi konuşuyolar.... kolay mı yeni bir "insan" hazırlıyosun sıfırdan ev dizmekten daha zor iş... hiçbirşeyi yok... beşiğinden ıslak mendiline kadar baştan hazırlıysun... amaaan eskiden bunlar mı varmış sanki işte... onlar da gördüğünü söylüyolar sende cevabını vercen oturcan hiiiç canını sıkmican sonradan o greksiz dedikleri ama ilerde kullandığın şeyler kıymete biniyo hatta iyiki almışsın bile deniyo boşver oyüzden

sen bence son haftalara bırakma canım yaaa.... orda doğurcan da orda büyütmicen ki... evini bebeğine göre hazırla sen... annene gitceksen bi park yatak alırsın bde bebeğine giysilerini alırsın yanına tamam... ama evini bebeğine göre hazırla... hem sen niye gidiyosun okadar uzağa? annen sana gelse daha iyi değilmi??? hem doktorun bırakmaz ki o halde uzun yolculuk yapamazsın...

valla benim bulaşıklarımı benden başka herkes yıkıyo ben çoook uzun zamandır elimi doğru düzgün işe sürmüyorum... bebeğin işleriyle oyalanıyorum işte okadar... ütü dediğim de bebeğin ütüleri... onları özellikle kimseye bırakmıyorum

canım polar tulumu ben ev için almadım ki dışarı çıkarken giysin diye aldım... astronot mont diyolar... önden arkaya fermuarlı baya bildiğin patikli tulum yani.... ama polar... ev için aldığım uyku tulumu alttan kundak şeklinde... uyurken kullanmak, yada yanımda kanepede otururken altına seriym diye... evde polar giydirilmez ki zaten kombiler yanıyo olucak dediğin gibi sıcağa çok alışırsa en ufak şeyde üşür hasta olur... ısıyı iyi ayarlamak gerek...

valla ne bilim nası ayakta kalıyorum gece uyku tutmuyo 3 gibi faan uyanıyorum bidaha yatamıyorum gündz de ölü gibi oluyorum başımı bile taşıyamıyorum... bilerek gündüz uyumuyorum ki gece uyuyim diye... bir gece bir gündüz uyumayınca ertesi gece sabaha kadar bayılıyosun ben mesela dün gece sabahladım dün gündüz de uyumadım... bu gece bayılmışım sabaha kadar uyumuşum hiç uyanmadım hatta kocişi işinden etcektim azdaha alarmı kapatıp yatıyodum

ALLAH bozmasın hep öyle olsun inşallah.ben niye yalan söyliyim istemiyorum kayınvalidemi yakınımda filan benideonun eline düşürmesin ona muhtaç etmesin yarabbim.6 ayıma kadar zaten çok şükür iyiyim bundan sonrada 8.ayda annemi çağırırım diyorum bakalım babamda çalışıyor yazık ama ney yapayım kayınvalidemi istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm hatta düşüncesi bile beni deli ediyor yahu.kadın bana bakmayı bırak bana daha yük yahu ye iç yat .gece yatmaz gündüz kalkmaz benim ağrım olur sormaz haberi bile olmaz nasıl bakacak oğlunun yanındada bi ilgi bi ilgi oluray neyse sinirlendim :))) senin adına sevindim canım önemli olan senin kararın ve rahatın

kıyamam tatlım yaaa Allah yardımcın olsun
yapı meselesi bu, ben şanslı olanlardanım
biraz da yılda 10 gün görüyoruz birbirimizi de onun etkisi var
iyi geçinmeye çalışıyoruz, sonrada herkes yoluna gidiyo

demek öyle diyorsun he :) yarın alayım ozaman bir örgü battaniyecik . en çok pijamamı gerekir acaba yeni doğduğunda birkaç ay

sen al bakalım bir battaniye-cik... yarın doğurduğunda amaan herif battaniye yetmiyo git alıver de gel dersen hatırla beni olur mu onlar kirlencek güzelim... hemen makinayı çalıştırıp yıkicaksan ok ama hemen yıkayamicaksan bol al...

pijamayı gece giydiricem ben, gün içinde daha çok tulum kullanırım yaa beli flan açılmaz hem kaydı düştü derdi olmaz.. bana tulumlar daha rahat gibi geliyo... oyuzden tulumu bol ldım.. alt-üst olarak da çok ladım ama yeni doğduğunda giydirmem için altından çıtçıtlı giydirmem gerekir diye çıtçıtlı da bollcana aldım...hem çıtçıtlı bodyler güzel belini de kapalı tutar...
hemen deneyeyim
benim çok şey alasım var da cesaretim yok :S

ayy ne bu kaynanalar yaaaaa allahım biri şunlara kendilerinin de bir kadın olduğunu ve zamanında gelin olduklarını hatırlatsın nooolur

hee anladım canım... bence de eşin de senle olsun... hatta şey yap, bebeğimizin ilk zamanarında beraber olalım aşkım yanımda ol de kıyamaz değil 2 hafta 2 ayda izin alır

offf keşke bende öyle olsam ne güzel olurdu .kayınpederim rahmetli kadının evi yok maaşıda yok tabii iki evladının arasında geziyor annesi babasıda gençler daha sağlıklılar ama onlara yılda 2hafta gider yada gitmez .ben ınu ilk tanıdığımda çok şanslıyım demiştim anne kız gibiydik ama anladımki içidışı farklı olanlardan kendi rahatı için bizi ayırıyordu düşün.beni sevmediğini ama öyle göründüğünü benim ailemin yüzüne söylediki bende işten eve evden işeydim yani eve gelirdim yorgun yorgun yemek bulaşık azcık sohbet hop yat kalk sabah yine işe git ne ara sevmedinde amaannn neyse ...

ayyy sus sus... strese girdin çocuğuda üzdün şimdi kız sus bırak boşver yaaa

hee yılda 10 gün görürsen tabiiki sana ne zararı olucek anacım valla iyiymiş seninkisi

yazıyı değiştirmişin gördüm efferin kızçeme

Son düzenleme:

ben şu an Şırnakta yaşıyorum da o yüzden evi hazırlayamıyorum bebişe göre
burda kadın doğumcu petrol gibi, altın madeni gibi kapanın elinde kalıyo
o yüzden annemin yanında doğurmam mecburiyet gibi bişey benim için
burda devlet hastanesinde doğurmaktan çok ama çok korkuyorum :S
görümceme söyleyeyim eminönüne indiğinde benim için bakıversin, teşekkür ederim yardımın için

reci iderim cınıım ne zaman istersen seve seve yardım edrim...

stres gerçekten gereksiz ama aile hekimim çikolatayı kes dedi bugün çok mutsuzum
valla kaynanadan uzak olmak, görümcelerden uzak olmak arayı bal gibi tutmak anlamına gelebilir
seni uzaktan sevmek, aşkların en güzeli demiyolar heralde boşuna

valla zor oldu ama yardımlarınızla bişiler kaptım, yazıya simge ekleyememe sebebimde basit olanı kullanıyomuşum ben

yahu benim morişim vardı :44:

morişiiiimm bacım nirdesin cınııımmm

eshaaaaa cınım sende kayboldun...

alalalaaa bunlara noldu yaw... kızlarım korkutmayın beni yahu :26:

vah canım elinden çukulatanı mı aldılar senin kıyamammm

niye yasakladı ki bi sorunmu var canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…