evet yaa öbür topike yazmış şimdi gördüm bende allahım bir avazda kurtarsın inşallah
teşekkür ederiz teyzesi amin hepimizinkini inşallah
bacımm baktım baktım
diğerleri göremediler , napalım gelselerdi dimi
pek bi dadlısınız maşallah, oğluşunu da yanaklarından ısırasım var vallaaa
tatlım sezeryan zaten zor birde süt gelmemesi sıkıntı gerçekten
canım sancı giriyo ara ara o zamanlar yatıyorum
o yüzden buralarda değilim
eskisi gibi oturamıyorum, oğluşum şeyimden ve kemiklerimden vuruyo
aniden kasılıp kalıyorum biraz yatıyorum ki gevşeyebileyim
kız sitenin adını da yazıver açılmıyo
kız sitenin adını da yazıver açılmıyo
anladım tatlım. sen şimdi evdesin ya yatmıyosun demi... sabahtan beri yine ayaktasın. anacım o adam sana tableti boşunamı aldı... git yatsana yahu neişin var hala ayaklarda aaaaa zopa geliyo heeeee
işte o yüzden yatman lazım tatlım senin.bir bir doğuruyo herkes yaaa
bende korkuyorum
bugün ki vücut ağrılarım daha doğrusu ani kasılmalarım canımı çok yakıyo
kalça kemiklerimden vuruyo sanki yaaa, çok acıyo canım bugün nedense
kız bu arada sanki hiç doğurmamışsın
maşallah hiç kilo almamışsın gibi duruyor
ben fotolarda kesin çok fena çıkacam
burnum şiş mesela bugün, off offf doğumdan sonra dağılırım kesin
vardı tatlım. çok güzel resimlerimiz oldu valla. tabi biz daha resim seçip vercez ki albüm yapalar peeehhh ben daha seçecem çucuum askere gitcek yaawyamişim senin doğumunda doğum fotoğrafcısı var mıydı
işte o yüzden yatman lazım tatlım senin.
kız o benim kilo almış halim orda ve şuanda tam 9 kilo fazlayım hamilelik öncesine göre.
vardı tatlım. çok güzel resimlerimiz oldu valla. tabi biz daha resim seçip vercez ki albüm yapalar peeehhh ben daha seçecem çucuum askere gitcek yaaw
simit olandan al tatlım. bendede var bi benzeri.. doğumdan sonra dikişlere oturamadığımda ona oturdum. hamileyken onu karnımdan bacaklarımın arasına doğru koydum destek. oğluş oturmaaya başlayınca da ona destek olacak.. çok fonksiyonlu bence o güzel...o kadar da zayıf olmasan ne vardıııııııı
ben de çok istiyorum doğum fotoğrafcısı bi ara gene söylemiştim ama istanbul dışına sadece sezeryan olacaksa ve tarih kesinleştiyse geliyolarmış
kız seç fotolardan da olsun bir albümün
bu arada yastık alacam da anne karın destek minderinden mi alsam yoksa emzirme destekli olanlardan mı alsam bilemedim
karnımın altına lazım oluyo artık
emzirme minderi diye geçenlerde karna destek veriyomuş
dediklerim şunlar
http://www.............../Urun/milkway--milkplus5/milkway-emzirme-destek-minderi5
http://www.............../Urun/ships-baby4/hamile-karin-destek-minderi-sari-puantiye
bu ikisi arasında model olarak hangisi daha kullanışlı?
site açılmazsa butikbebe yazıver canım
nasıl unutturucam hiiçç bilmiyorum yaa önceden emdikten sonra anakucağına koyardım uyurdu. şimdi ona koyunca açılıveriyo gözleri oyun sanki...
Canim en önemlisi bebegin aglarsa bile onu eski düzenine alistirmak. Ilk günler cok zor olur cok agliyabilir uykusuz kalir ama bu bebegin icin en iyisi
evett peluuuuun geliyorrrr... benim oğluş da peluuuuuuun diye bağırırsa büyüdüğünde hiç şaşmam heebide pelun buluyomuş hayırdır tatlım neyin var...
Senin oglan kesin peluuuuuun diye bagirir bide getirir bi pelun olursun kaynana:)
conem o yetenek bendede vardı ama bunlar varya körelttiler benihep bi inat hep bi deprresiflik... aaaaa zopayı alcem artıkın elime iyice yediler kafayı çok asileşti bunlar çoookkk kime çektiler bilmemkine ama elebaşları eshaydı ahh yavruum naptı acabaa kıızzz haberi olan yokmuuuuuuuuu
Sen bi sopa ben bi sopa sakinlestiririz bunlara oda olmadi ac muzigi gör nasil sakin oluyorlar hihi
bir bir doğuruyo herkes yaaa
bende korkuyorum
bugün ki vücut ağrılarım daha doğrusu ani kasılmalarım canımı çok yakıyo
kalça kemiklerimden vuruyo sanki yaaa, çok acıyo canım bugün nedense
kız bu arada sanki hiç doğurmamışsın
maşallah hiç kilo almamışsın gibi duruyor
ben fotolarda kesin çok fena çıkacam
burnum şiş mesela bugün, off offf doğumdan sonra dağılırım kesin
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum buarada birde.yamişim bende bi lohusa tacı aldım incelerinden ve sağ tarafında güle benzer bişey var resmini çeker koyarım bakalım .ama en komiği ne biliyormusunuz kızlar benim saçlarım çok erken beyazladı liseden sonra yani.ırsi maalesef annemden ötürü :) bende hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hiç boyatmadım zararlı olur çocuğumdan daha önemli değil diye.ama o lohusa tacıyla birlikte türk bayrağı gibi oluyor kafam :) beni gören kocişin arkadaşları filan şok oluyorlar sen sarışın değilmiydin diye :) sarı saçlarımdan eser kalmadı :) birde kestiremedim de annemin koca karı hurafelerinden .ben inanmam kesinlikle ama şimdi der anne sözü büyük sözü dinlemedin diye üzülür dedim kestirmedim ama saçlarım çok fena halde beyaz ve cılız çok döküldü birde uçlarda sarılardan kalmalar var berbat yani :) resimlerimde çok kötü cıkıcak maalesef :) neyse ben dışarı çıkıyorum kızlar eshaya dua edicimm yavrum inşallah kolay doğurur.ayyyyy ondan sonra da sıra bende kısmetse :18::18::18:
kıız hayalot geliyonda bi slm vermiyon git sen git başka topiklere hıhh işte küstük bizde
canlarım ciğerlerim tatlılarım yağlılarım tontişlerim hamişlerim annişlerimnasılsınız bakalım bugün dicem ama yazdıklarınızdan herkesin iyi ve keyifli olduğunu gördüm sadece lalemin midesi kötü bide zırsızdelimin kocasını bile ezip geçen inadı :) kız allahım yarabbim sana ne demeli bilmem ki yavrunu düşün yavrunu şaşkın erkenden doğurucaksın ondan sonra da keşke yatsaydım diyeceksin hem erken doğacak bebişin allah korusun hemde doğunca yatıp dinlenemeyeceksin uzun bir süre.yat yahu yat canından yavrundan önemlimi doktor sana daha ne desin resmen açık açık söylemiş töbe yarabbim yaaa bu benden de inat çıktı.yamişşşşşşşşşşşşşşşşş resimlerini gördüm yavrum kızım bune zayıflık hakikaten bee olmazki ama öyle hamiş dediğin bizim gibi olacak yuvarlanacak :) şaka bi yana süpersin maşallah yavrunda çabuk toparlamış kendini maşallah az sonra dışarı çıkıcam kızlr yavruma battaniye alıcam yakınlardan biryerden .ben almıştım ama anneme o battaniye ince geldi üşür o çocuk bununla dedi kocişinde tabii ödü patladı üşür diyince hemen alalım dedi.varya öyle pimpirikli bir kocişim varki yandum ben yandım .karnımın içi acıyor kızlar belimde ağrı var artık birde şişlik geldi vücuduma az ama yinede ben baya hissediyorum :) sabah kociş diyoki yatakta yavrum bugün nasıl hissediyorsun doğurasın varmı :26: esham yavrum allah kolaylık versin bir avazda inşallah canım benim en kısa zamanda da gelsin bizi aydınlatsın :) dün çantamın son hazırlıklarını tamamladım.tamam hasta bezi filan koymıcam ozaman madem ki gerek olmuyor ne diye boşuna zahmet edeyiim dimi...aaaah ah yine lkv lerden bahsetmişsiniz kılar yapmayın bunu bana bak son günlerim artık sinirden stresten fırtlatırım hatırlatmayınnnnnn ama sırsızmın kv numunelik maşallah diyorum vee devamını diliyorum.işte evladını seven insan başka oluyor kardeşim .benimki gelmedi bak hala annem bende ya oda güya aklı sıra bence doğumdan sonra kalmanın derdinde kalabildiği kadar kalacak sanırım neyse ayyyy bunaldım yamişimmmm bana tavsiyen varmı tatlım en yakın doğum yapan sensin almam gereken yapmam gereken falan filan işte bişeyler varmı ne dersin ?
Canim en önemlisi bebegin aglarsa bile onu eski düzenine alistirmak. Ilk günler cok zor olur cok agliyabilir uykusuz kalir ama bu bebegin icin en iyisi
Senin oglan kesin peluuuuuun diye bagirir bide getirir bi pelun olursun kaynana:)
Sen bi sopa ben bi sopa sakinlestiririz bunlara oda olmadi ac muzigi gör nasil sakin oluyorlar hihi
baksoyum benım beyazım yok ama olsaydı sanıyorum bende boyatmazdımçünkü ben hamıle kalmaya calısırken bıle parol falan içmiyordum belkı dollenme olmustur dıye anlıycan 3 bucuk senedır benim vücuduma tek bir antibiyotık tek bır agrı kesıcı gırmıs degıl bende hıc sac kestırmedım saclarımı actıgımda totomdan asagıda suan bı kırık kırık ben bu sacları saldıgımda tacıda kafaya gecırdıgımde saclarımla mı cebelleşicegım yoksa bebişi emzirmeklemi hala bi yöntemini bulamadım eğer çok çok aşırı değilse rümelli boyalar var benim çoğu arkadasım o şekil kapadı beyazlarını suda çıkıyor zaten bu boyalar bulabılırsen kendı sac rengınde onlarla ıdare edebılırsın kuzum
geldim kuzum geldimde sıra sıra yazıyorum begenılerı takıp ederek..
o sırada gelenım oldu anca gırebıldım tekrardanoyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yamısım rabbım nazarlardan saklasın ınsallah.ömrü bahtı guzel uzun olsun..çok tatlı bı yavrun var duruyorsa bkım sımdı dıger resımlerıne
baksoyumdan okudum tığ gıbıymısınbakım nasıl bı tığ imiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?