hehee doğurasın varmıayy çok güldüm...
saol canım teşekkür ederim ama o benim şişko halimhala da öyleyim...
tatlım neyin var elinde bilmiyorumki... çanta için çok bişey koymana gerek yok. ben kendime 2şer takım gecelik pijama koydum ama bi pijamayı giydim öylede kaldım. haa çok terleniyo ama ben kalkıp değiştiremedim... üşendim biliyonmu
onun dışında bi astronot mont al. benim çok işime yaradı şimdi büyüyo eskisine sığamıyo gördüğüm yerde hep alıyorum çeşit çeşit. ondan sonraaaa.... yelek al. bak 6 aylık olana kadar yün yelek giydirme demişlerdi bişey oluyomuş ama unuttum şimdi.. yelek çok işe yarar kışın giydirirsin üstüne.. penyelerden al. içi dolgulu olanlarıda var, polarlardan ben şimdi giydiriyorum..
bencede eskiye tekrar alışması lazım... şimdi koydum anakucağına bi uyuyo sonra uyanıyo esniyo kıpırdanıyo sonra bidaha uyuyo. bakalım şimdi uyanık uykusuda var almıyorum uyuyacakmı bakalım...
yok anam bunlara müzik de etki etmez
ben boyattım valla hem kestirdim hemde boyattım dib boyam gelmişti. hamileliğimin başında doktorum demişti boyatmaya devam edebilirsin bişey olmaz diye bende doğumdan 1 hafta önce boyattım
saol teyzoş teşekkür ederiz amiin hepimizinkini inşallah
baksoyum benım beyazım yok ama olsaydı sanıyorum bende boyatmazdımçünkü ben hamıle kalmaya calısırken bıle parol falan içmiyordum belkı dollenme olmustur dıye anlıycan 3 bucuk senedır benim vücuduma tek bir antibiyotık tek bır agrı kesıcı gırmıs degıl bende hıc sac kestırmedım saclarımı actıgımda totomdan asagıda suan bı kırık kırık ben bu sacları saldıgımda tacıda kafaya gecırdıgımde saclarımla mı cebelleşicegım yoksa bebişi emzirmeklemi hala bi yöntemini bulamadım eğer çok çok aşırı değilse rümelli boyalar var benim çoğu arkadasım o şekil kapadı beyazlarını suda çıkıyor zaten bu boyalar bulabılırsen kendı sac rengınde onlarla ıdare edebılırsın kuzum
tatlım ben çantaya kendim için bi takım pijama bi gecelik terlik emzirme sütyeni ve atleti göğüs pedi tarak falan gibi şahsi şeyler işte.
bebek için battaniye iki takım hastane çıkışı bi takım pijama çorap şapka çıtçıtlı zıbın bez koydum mendil koydum aklımdakiler bunlar
eksik varmı sence tatlım.yarın belli olacak kısmetse normalmi sezeryanmi olacağı bakalım ona göre de değişebilir herhalde çantadakiler bakıcaz bakalım.bunlardan başka benim için yada toprak için mutlaka koy diyebileceğin varmı.özel hastanede yapıcam ben doğumu kısmetse oradan verirler senin için ped dediler onun için almadım bugün bir şey sadece evdekilerden bir iki tane koyarım.bazı kadınlar okadar cok oluyorki ben bebeğin bezini kullandım dediler korktum yahu.
geldim kızçem yettim gaariyamiiiiiiş buradamısın yavrummm
http://www................../urun/kapitone-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi/199#
kızlar hanginizdiniz hatırlayamadım ama eğer becerebildiysem benim aldığım lohusa pijaması budur ve çok güzel gerçekten sarışın kadının giydiğinin renginden aldım ben eminönünden .eğer açılmazsa yani ben beceremediysem lohusa sepetinin açılan ilk sayfasında altlarda var kızlar.malum biz kış annesiyiz ben hastanede üşümem de evde sabah kalkınca bu sabahlığı giyerim .okadar gezdim kocişle pijamaların kumaşlarını beğenmedik ama bu çok güzel pamuklu yumuşacık .bide güzel yıkadım koydum çantama.
afıyet olsun kızcem oh vallaha ne güzel yapmışınız biraz dinlenmek hakkın tabiii artıkgünaydın annişleer
biz geldikkkkkkkkkkk
kocişimle kahvaltı sefası yaptık
yaşasın izin günlerimin ilk günü
kızcem dün hiç öle zararlı bişey yemediğim halde yandı midem yatamadımm sadece mantı yedim dün sölemesi ayıpppcanım ekşi, asitli şeyler yemesene sen yaaa
muhtemelen onlar dokunuyo midene
acı da yememelisin biliyosundur da ben bidaha söyleyeyim dedim
evet kızcem bugün hemşire bana dediki sen çok risk altındasın bulaşıcı hastalıklar konusunda çünkü gebesin elinden geldiğince pek kalabalık yerleri avm hastane falan girme dedii bende dedim sadece aydan aya kontrole hastaneye gidiyorum onun dışında pek girmiyorum kalabalık ortamlara dedimmcanım normal yaaa aşı ateş yapar bebişlere
Suriyelilerden gelen hastalıklara karşı önlem alınması da güzel
Allah korusun salgın hastalıklar çocuklar,gebeler ve yaşlılar için çok tehlikeli
kız senmi sessz sakinpelin gelicek gibi duruyo gerçekten de
kaynana olarak kendin çağırıyosun baksana
valla herkesin bi düzene sokulma zamanı geldi
benim gibi sessiz sakin değil ki hiçbiri, hepsi cazgır anam
valla uzun zaman sonra ilk kez kahvaltı keyfi yapabildik
haftasonlarımız bile koşuşturmacayla geçiyodu
ayy ne cicisiniz ikinizde allahım nazarlardan saklasın ikinizide inşallahkızlaaar albüme 2 tane resim koydum bakın sonra kaldırıciiiiimavatarıda sonra kaldırıciiim kocişin izni bukadar
korkma kuzucum bi bakmışsın doğurmuşşsunda bebişini almışsında kucağına zaten bi kucağına aldınmı bebişi herşeyi unutursun vallaha kız benim de burnum acayip buyudu doğuma yakınn kocaman olmuştu ama doğum yaptıktan sonra geçti şişi falann yaaa değilmi yamiş sanki hiç doğurmamış gibi allah esirgesin ikisinideebir bir doğuruyo herkes yaaa
bende korkuyorum
bugün ki vücut ağrılarım daha doğrusu ani kasılmalarım canımı çok yakıyo
kalça kemiklerimden vuruyo sanki yaaa, çok acıyo canım bugün nedense
kız bu arada sanki hiç doğurmamışsın
maşallah hiç kilo almamışsın gibi duruyor
ben fotolarda kesin çok fena çıkacam
burnum şiş mesela bugün, off offf doğumdan sonra dağılırım kesin
yok ızcem doğurmazsın daha doğurmadan gel ok mi yollarda ne yapıyon anam daha bari kocişinle git onunla hallet işlerini benim midem yanıyo sürekli kızcem ya napcam bilmiyorum vallaha şurupta etki etmiyor artıkkkızçelerimmm yine çıkmak zorundayımmm offfffffffffffherifimin yengesi geliyormuş kahve içmeye çıkıyorum şimdi sonrasında biraz dışarda işlerim sanıyorum akşama kadar anca gelebilirim yollarda doğurmassam tabı
esham doguma gırıyormus ben gelene kadar muhtemelen dogumu bıtmıs olur..rabbım tek avazda kurtarsın ıns
yeni cankızlar gelmişş hoşgeldınızzzzbir kızçe anası gelmişşş sonunda topiğimize zirvemizden sonraaa
zırsizdelimmm akşam gelince bakcam tekrardan siteye ama unutturma bana oldumu bu arada kzı ben girdiysem sende gırersın ama aynı takımı alırsan dıger takımların kalıpları farklı olabılır cunku..bugun baska yerlere daha bakıcam pijama için ucuz olanlardan alıcam bıraz daha bakalım bulabılcemmı
lalem baksoyumdan gordum mıden kotuymus gecmıs olsun cabuk gecsın ıns
domestosum sabah geldım gordum senıde ama yazamaım sen nasılsın okuyamadım
haydık cıktım ben opuyorummm hepınızı kızçelerimmm
ne yapam hbaksoyum biri karnımda biri tepemde onlarla uğraşıyom bizim kıza aşı yaptırdım ya bugün onun nazı kaprisiyle uğraşıyom sen nasılsın kızcem doğum geldi cattı vallaha doktora git bakalım kuzum inşallah normal doğurursunn hastane çantasına koyulacak herşeyi koymuşun zaten kızcem benim diyeceklerimide yazmış yamişim başkada bişey lazım olmuyo zaten canımmyahu yamişcim gelmiş ben çıkmışım bi denkgelemedik :) laleeeeeeeeeeeeee sen ne yapıyorsun cicim
http://www................../urun/kapitone-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi/199#
kızlar hanginizdiniz hatırlayamadım ama eğer becerebildiysem benim aldığım lohusa pijaması budur ve çok güzel gerçekten sarışın kadının giydiğinin renginden aldım ben eminönünden .eğer açılmazsa yani ben beceremediysem lohusa sepetinin açılan ilk sayfasında altlarda var kızlar.malum biz kış annesiyiz ben hastanede üşümem de evde sabah kalkınca bu sabahlığı giyerim .okadar gezdim kocişle pijamaların kumaşlarını beğenmedik ama bu çok güzel pamuklu yumuşacık .bide güzel yıkadım koydum çantama.
simit olandan al tatlım. bendede var bi benzeri.. doğumdan sonra dikişlere oturamadığımda ona oturdum. hamileyken onu karnımdan bacaklarımın arasına doğru koydum destek. oğluş oturmaaya başlayınca da ona destek olacak.. çok fonksiyonlu bence o güzel...
canım fotocu olduğun şehirde yokmu ki.. olması lazım yaa. yada bizahmet geliversinler allalaaa
kıız hayalot geliyonda bi slm vermiyon git sen git başka topiklere hıhh işte küstük bizde
canlarım ciğerlerim tatlılarım yağlılarım tontişlerim hamişlerim annişlerimnasılsınız bakalım bugün dicem ama yazdıklarınızdan herkesin iyi ve keyifli olduğunu gördüm sadece lalemin midesi kötü bide zırsızdelimin kocasını bile ezip geçen inadı :) kız allahım yarabbim sana ne demeli bilmem ki yavrunu düşün yavrunu şaşkın erkenden doğurucaksın ondan sonra da keşke yatsaydım diyeceksin hem erken doğacak bebişin allah korusun hemde doğunca yatıp dinlenemeyeceksin uzun bir süre.yat yahu yat canından yavrundan önemlimi doktor sana daha ne desin resmen açık açık söylemiş töbe yarabbim yaaa bu benden de inat çıktı.yamişşşşşşşşşşşşşşşşş resimlerini gördüm yavrum kızım bune zayıflık hakikaten bee olmazki ama öyle hamiş dediğin bizim gibi olacak yuvarlanacak :) şaka bi yana süpersin maşallah yavrunda çabuk toparlamış kendini maşallah az sonra dışarı çıkıcam kızlr yavruma battaniye alıcam yakınlardan biryerden .ben almıştım ama anneme o battaniye ince geldi üşür o çocuk bununla dedi kocişinde tabii ödü patladı üşür diyince hemen alalım dedi.varya öyle pimpirikli bir kocişim varki yandum ben yandım .karnımın içi acıyor kızlar belimde ağrı var artık birde şişlik geldi vücuduma az ama yinede ben baya hissediyorum :) sabah kociş diyoki yatakta yavrum bugün nasıl hissediyorsun doğurasın varmı :26: esham yavrum allah kolaylık versin bir avazda inşallah canım benim en kısa zamanda da gelsin bizi aydınlatsın :) dün çantamın son hazırlıklarını tamamladım.tamam hasta bezi filan koymıcam ozaman madem ki gerek olmuyor ne diye boşuna zahmet edeyiim dimi...aaaah ah yine lkv lerden bahsetmişsiniz kılar yapmayın bunu bana bak son günlerim artık sinirden stresten fırtlatırım hatırlatmayınnnnnn ama sırsızmın kv numunelik maşallah diyorum vee devamını diliyorum.işte evladını seven insan başka oluyor kardeşim .benimki gelmedi bak hala annem bende ya oda güya aklı sıra bence doğumdan sonra kalmanın derdinde kalabildiği kadar kalacak sanırım neyse ayyyy bunaldım yamişimmmm bana tavsiyen varmı tatlım en yakın doğum yapan sensin almam gereken yapmam gereken falan filan işte bişeyler varmı ne dersin ?
Tatlim en iyisi sen git yatagina uzan bi kitap oku hatirladigim kadariyla erken dogurma riskin var. Erken dogumu cok düsünme hep güzel seyleri düsün mesela gözünü kapatip tatilde oldugu hayal et. Benim bi sikintim oldugunda böyle yaparim ve inan kisa zamanda kendime gelirim. Ayrica bu bi doktor tavsiyesi insan beyniyle cok seyi yönlendirebilirmis. Hadi sende bi dene:))
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum buarada birde.yamişim bende bi lohusa tacı aldım incelerinden ve sağ tarafında güle benzer bişey var resmini çeker koyarım bakalım .ama en komiği ne biliyormusunuz kızlar benim saçlarım çok erken beyazladı liseden sonra yani.ırsi maalesef annemden ötürü :) bende hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hiç boyatmadım zararlı olur çocuğumdan daha önemli değil diye.ama o lohusa tacıyla birlikte türk bayrağı gibi oluyor kafam :) beni gören kocişin arkadaşları filan şok oluyorlar sen sarışın değilmiydin diye :) sarı saçlarımdan eser kalmadı :) birde kestiremedim de annemin koca karı hurafelerinden .ben inanmam kesinlikle ama şimdi der anne sözü büyük sözü dinlemedin diye üzülür dedim kestirmedim ama saçlarım çok fena halde beyaz ve cılız çok döküldü birde uçlarda sarılardan kalmalar var berbat yani :) resimlerimde çok kötü cıkıcak maalesef :) neyse ben dışarı çıkıyorum kızlar eshaya dua edicimm yavrum inşallah kolay doğurur.ayyyyy ondan sonra da sıra bende kısmetse :18::18::18:
kızçelerimmm yine çıkmak zorundayımmm offfffffffffffherifimin yengesi geliyormuş kahve içmeye çıkıyorum şimdi sonrasında biraz dışarda işlerim sanıyorum akşama kadar anca gelebilirim yollarda doğurmassam tabı
esham doguma gırıyormus ben gelene kadar muhtemelen dogumu bıtmıs olur..rabbım tek avazda kurtarsın ıns
yeni cankızlar gelmişş hoşgeldınızzzzbir kızçe anası gelmişşş sonunda topiğimize zirvemizden sonraaa
zırsizdelimmm akşam gelince bakcam tekrardan siteye ama unutturma bana oldumu bu arada kzı ben girdiysem sende gırersın ama aynı takımı alırsan dıger takımların kalıpları farklı olabılır cunku..bugun baska yerlere daha bakıcam pijama için ucuz olanlardan alıcam bıraz daha bakalım bulabılcemmı
lalem baksoyumdan gordum mıden kotuymus gecmıs olsun cabuk gecsın ıns
domestosum sabah geldım gordum senıde ama yazamaım sen nasılsın okuyamadım
haydık cıktım ben opuyorummm hepınızı kızçelerimmm
ben geldim arkidişlerim.esha yaklaşık 1 civarı sanırım tam hatırlamıyorum aralık anneleri topiğine yazmış göktürkümü kucağıma aldım diye :) hadi bakalım yeni annenin doğumunu sıradaki anne adayından duyun :) hayırlı evlat olsunlar inşallah.bende dışardan yeni geldim eve.kocişim aramıştı çıkmadan önce 15 dk benim işim bitiyo buluşalım dedi bana meğer o şaşkında eve gelmiş ben dışardayım yanlış anlaşılma olmuş ama o hatalı ben ne yapayım arıyo arıyo durmadan e bende ağdadayım açamadım tabii kızdı bu tabii neden açmıyorsun dedi bende kaşlarımı aldırıyordum açamadım dedim ne diyim demi ama :) kızmış ama baya yolda karşılaştık neredesin sen neden açmıyorsun ben eve geldim sen yoksun dedi aaaaaa dedim biz buluşmıcakmıydık falan filan ayaküstü bişey diyemedim neyse bu işe geri gitti kızdıya bana :) amaaan ne yapayım yahu ben tek olsam takmam akşama anlatırım diye ama yanımda annem var onun içi gitti bişey demesin kızdı bak dedi amaaaan anne yahu ne yapayım yani akşama hallederiz dedim ama annem çok korkar böyle şeylerden amann aranız bozulmasın yavrum bişey demesin benim yanımda filan .aman ne yapayım az önce de aradım bişeyi bahane ettim bi soğuk konuyo sinir şey :) neyse kızlar bebişime battaniye aldım son artık bişey daha alamam ay zor yürüdüm ya iyice ağırlaşmışım ben .diyorum ama yinede çıkarım.yarın muayenem vaaaaar dua ediverin bana kızlar normal doğum desin doktor.
slm kızlar biz geldik nasılsınız bakemm ne var ne yokk biz bugün aşıya gittik kızımın son aşılarını yaptırdık bende tetanoz aşısı oldumm kolum çok ağrıyo şu an ama yarın geçer inşallah birde bugün bebişin eşinin aşağıda olduğunu söledim aile hemşiremize o da dedilki bu böle geçiştirilecek bişey değil ben seni doğum hastanesine bi doktora yönlendiriym oraya git dedi yarın burada büyük bölge doğum hastanesi var oraya gidicem bakalım ne diycek doktor birde benim şeker hastalığım varya şeker yüklemesini yaptırıcamm biraz erkenmiş ama benim şekerim olduğu için hemen yaptırmam lazımmış onun dışında kızımla avm ye gittik bebek mağazalarına baktık kızlar bu kozmetik setini bebiş için hangisini alsam karar veremedim kızımda chıcco almıştım ama şimdi yenileri çıkmış bubchen falan karasız kaldığım için almadım siz hangisinden aldınız bi fikir verin zaten bi kzmetik setiyle birde benim alacağım kendime pijama falan kaldı çok şükür başka eksiğimiz kalmadı gelgelelim size bakalım neler yapmışınızz
afıyet olsun kızcem oh vallaha ne güzel yapmışınız biraz dinlenmek hakkın tabiii artık
kızcem dün hiç öle zararlı bişey yemediğim halde yandı midem yatamadımm sadece mantı yedim dün sölemesi ayıppp
evet kızcem bugün hemşire bana dediki sen çok risk altındasın bulaşıcı hastalıklar konusunda çünkü gebesin elinden geldiğince pek kalabalık yerleri avm hastane falan girme dedii bende dedim sadece aydan aya kontrole hastaneye gidiyorum onun dışında pek girmiyorum kalabalık ortamlara dedimm
kız senmi sessz sakin
ayy ne cicisiniz ikinizde allahım nazarlardan saklasın ikinizide inşallah
korkma kuzucum bi bakmışsın doğurmuşşsunda bebişini almışsında kucağına zaten bi kucağına aldınmı bebişi herşeyi unutursun vallaha kız benim de burnum acayip buyudu doğuma yakınn kocaman olmuştu ama doğum yaptıktan sonra geçti şişi falann yaaa değilmi yamiş sanki hiç doğurmamış gibi allah esirgesin ikisinidee
yok ızcem doğurmazsın daha doğurmadan gel ok mi yollarda ne yapıyon anam daha bari kocişinle git onunla hallet işlerini benim midem yanıyo sürekli kızcem ya napcam bilmiyorum vallaha şurupta etki etmiyor artıkk
ne yapam hbaksoyum biri karnımda biri tepemde onlarla uğraşıyom bizim kıza aşı yaptırdım ya bugün onun nazı kaprisiyle uğraşıyom sen nasılsın kızcem doğum geldi cattı vallaha doktora git bakalım kuzum inşallah normal doğurursunn hastane çantasına koyulacak herşeyi koymuşun zaten kızcem benim diyeceklerimide yazmış yamişim başkada bişey lazım olmuyo zaten canımm
ohh iyi yapmışın kızcem üşümezsin güle güle sağlıkla giy inşallah cicilerini esha kurtuldu sağ salim sıra sende hadi bakalım dualarım seninle hep aklımdasın seni göremeyin ce hep diyorum acaba ne oldu doğum yaptımı sağ sali aldımı kucağına bebişini diye allah ikinizde korusun inşallah
öncelikle lale hanım burda en sessiz, en sakin, en az konuşan, en çok söz dinleyen ben varımmmmmmmm
şaka bir yana bugün öyle bir tepetaklak oldum ki kociş bi yandan yardım ediyo bir yandan da gülüyo
noldu rambom benim hani çalışacaktın bıraksam bugün de
bakıyorum totonu kaldıramıyon daha diyo
kız burun şişliği doğum habercisi değil dimi
bak korkutma atlarım şimdi şuracıktan
zaten gün boyu iteledi sıpacım alttan alttan
lalem aman dikkat et kalabalıklara girme cidden
ben chicco düşünüyorum bakım ürünlerinde
bi çok arkadaşım mustelayı tavsiye ediyo ama çok pahalı
doktora gidince bana da haber ver olur mu merak ederim
bu arada bakabildin mi eğlenceli klozete
tatlım ben çantaya kendim için bi takım pijama bi gecelik terlik emzirme sütyeni ve atleti göğüs pedi tarak falan gibi şahsi şeyler işte.
bebek için battaniye iki takım hastane çıkışı bi takım pijama çorap şapka çıtçıtlı zıbın bez koydum mendil koydum aklımdakiler bunlar
eksik varmı sence tatlım.yarın belli olacak kısmetse normalmi sezeryanmi olacağı bakalım ona göre de değişebilir herhalde çantadakiler bakıcaz bakalım.bunlardan başka benim için yada toprak için mutlaka koy diyebileceğin varmı.özel hastanede yapıcam ben doğumu kısmetse oradan verirler senin için ped dediler onun için almadım bugün bir şey sadece evdekilerden bir iki tane koyarım.bazı kadınlar okadar cok oluyorki ben bebeğin bezini kullandım dediler korktum yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?