Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

tatlım ben çantaya kendim için bi takım pijama bi gecelik terlik emzirme sütyeni ve atleti göğüs pedi tarak falan gibi şahsi şeyler işte.
bebek için battaniye iki takım hastane çıkışı bi takım pijama çorap şapka çıtçıtlı zıbın bez koydum mendil koydum aklımdakiler bunlar
eksik varmı sence tatlım.yarın belli olacak kısmetse normalmi sezeryanmi olacağı bakalım ona göre de değişebilir herhalde çantadakiler bakıcaz bakalım.bunlardan başka benim için yada toprak için mutlaka koy diyebileceğin varmı.özel hastanede yapıcam ben doğumu kısmetse oradan verirler senin için ped dediler onun için almadım bugün bir şey sadece evdekilerden bir iki tane koyarım.bazı kadınlar okadar cok oluyorki ben bebeğin bezini kullandım dediler korktum yahu.

canım benim baya baya bi beyaz yani önüne geçilecek gibi değil .o dediğin maskjara şeklindekileri biliyorum arkadaşım da kulalnıyo ama benimkini asla vede aslaaaaaaaa kapatamaz düşün bana baktığında kendi saçımdan önce bembeyaz pamuk saçlarımı görürsün aşırı yani :) amaaan ilk başlarda çok takıyordum ama şimdi önemsemiyorum hatta aaa beyazların ne kadar cok diyen olmasa farkında bile değilim.bende uzuuun zamandır ilaç almadım hamileliğin ilk haftalarında acayip grip oldum öldüm öldüm ama almadım hiçbişey içmemde zaten ama bundan sonrada çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmam inşallah zaten ilaç kulalnmayı sevmezdim benim kociş valla bonibon gibi içer ilaçları şaşkın.benim kafa kırmızı beyaz olacak o taçla .zaten bilerek ince bir tac aldım konduruvericem hemen kafamın ucuna :)

telefonlarınızın şarj aletinide koy. yiyecek atıştırmalık koy. doğum olana kadar sana bişe yedirip içirmiyolar. doğumdan sonra da acıkıyosun. ben çok acıkmıştım ama canım yemek istememişti. bütün gece bisküvileri tırtıkladım

evet bazılarının okadar çok oluyomuş. benim adet kanaması kadar bile olmadı... hemşirelerin koydukları hep yetti...

sen bitanede biberon koy yanında olsun. bi aksilik olursa biberon aramayın.. göğüs ucun yoksa göğüs ucu çıkarıcı ve kalkanı koy.

süslemelerin varsa onları koy. mesela benim 3 duvar süsüm vardı. bide bisiklet şeklinde sepet ve içinde gelenlere dağıtmak için bebek şekeri vardı. şeker dediğim de, ince bi sopanın ucunda köpükten nazar boncuğu var o yani

yamiiiiiiş buradamısın yavrummm
geldim kızçem yettim gaari

http://www................../urun/kapitone-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi/199#

kızlar hanginizdiniz hatırlayamadım ama eğer becerebildiysem benim aldığım lohusa pijaması budur ve çok güzel gerçekten sarışın kadının giydiğinin renginden aldım ben eminönünden .eğer açılmazsa yani ben beceremediysem lohusa sepetinin açılan ilk sayfasında altlarda var kızlar.malum biz kış annesiyiz ben hastanede üşümem de evde sabah kalkınca bu sabahlığı giyerim .okadar gezdim kocişle pijamaların kumaşlarını beğenmedik ama bu çok güzel pamuklu yumuşacık .bide güzel yıkadım koydum çantama.

o suçlu benim hakim ben, itiraf ediyorum
daha ohusa pijamam yok benim yaaa üfff

slm kızlar biz geldik nasılsınız bakemm ne var ne yokk biz bugün aşıya gittik kızımın son aşılarını yaptırdık bende tetanoz aşısı oldumm kolum çok ağrıyo şu an ama yarın geçer inşallah birde bugün bebişin eşinin aşağıda olduğunu söledim aile hemşiremize o da dedilki bu böle geçiştirilecek bişey değil ben seni doğum hastanesine bi doktora yönlendiriym oraya git dedi yarın burada büyük bölge doğum hastanesi var oraya gidicem bakalım ne diycek doktor birde benim şeker hastalığım varya şeker yüklemesini yaptırıcamm biraz erkenmiş ama benim şekerim olduğu için hemen yaptırmam lazımmış onun dışında kızımla avm ye gittik bebek mağazalarına baktık kızlar bu kozmetik setini bebiş için hangisini alsam karar veremedim kızımda chıcco almıştım ama şimdi yenileri çıkmış bubchen falan karasız kaldığım için almadım siz hangisinden aldınız bi fikir verin zaten bi kzmetik setiyle birde benim alacağım kendime pijama falan kaldı çok şükür başka eksiğimiz kalmadı gelgelelim size bakalım neler yapmışınızz
günaydın annişleer
biz geldikkkkkkkkkkk
kocişimle kahvaltı sefası yaptık
yaşasın izin günlerimin ilk günü
afıyet olsun kızcem oh vallaha ne güzel yapmışınız biraz dinlenmek hakkın tabiii artık
canım ekşi, asitli şeyler yemesene sen yaaa
muhtemelen onlar dokunuyo midene
acı da yememelisin biliyosundur da ben bidaha söyleyeyim dedim
kızcem dün hiç öle zararlı bişey yemediğim halde yandı midem yatamadımm sadece mantı yedim dün sölemesi ayıppp
canım normal yaaa aşı ateş yapar bebişlere
Suriyelilerden gelen hastalıklara karşı önlem alınması da güzel
Allah korusun salgın hastalıklar çocuklar,gebeler ve yaşlılar için çok tehlikeli
evet kızcem bugün hemşire bana dediki sen çok risk altındasın bulaşıcı hastalıklar konusunda çünkü gebesin elinden geldiğince pek kalabalık yerleri avm hastane falan girme dedii bende dedim sadece aydan aya kontrole hastaneye gidiyorum onun dışında pek girmiyorum kalabalık ortamlara dedimm
kız senmi sessz sakin
kızlaaar albüme 2 tane resim koydum bakın sonra kaldırıciiiiim avatarıda sonra kaldırıciiim kocişin izni bukadar
ayy ne cicisiniz ikinizde allahım nazarlardan saklasın ikinizide inşallah
korkma kuzucum bi bakmışsın doğurmuşşsunda bebişini almışsında kucağına zaten bi kucağına aldınmı bebişi herşeyi unutursun vallaha kız benim de burnum acayip buyudu doğuma yakınn kocaman olmuştu ama doğum yaptıktan sonra geçti şişi falann yaaa değilmi yamiş sanki hiç doğurmamış gibi allah esirgesin ikisinidee
yok ızcem doğurmazsın daha doğurmadan gel ok mi yollarda ne yapıyon anam daha bari kocişinle git onunla hallet işlerini benim midem yanıyo sürekli kızcem ya napcam bilmiyorum vallaha şurupta etki etmiyor artıkk
yahu yamişcim gelmiş ben çıkmışım bi denkgelemedik :) laleeeeeeeeeeeeee sen ne yapıyorsun cicim
ne yapam hbaksoyum biri karnımda biri tepemde onlarla uğraşıyom bizim kıza aşı yaptırdım ya bugün onun nazı kaprisiyle uğraşıyom sen nasılsın kızcem doğum geldi cattı vallaha doktora git bakalım kuzum inşallah normal doğurursunn hastane çantasına koyulacak herşeyi koymuşun zaten kızcem benim diyeceklerimide yazmış yamişim başkada bişey lazım olmuyo zaten canımm

ohh iyi yapmışın kızcem üşümezsin güle güle sağlıkla giy inşallah cicilerini esha kurtuldu sağ salim sıra sende hadi bakalım dualarım seninle hep aklımdasın seni göremeyin ce hep diyorum acaba ne oldu doğum yaptımı sağ sali aldımı kucağına bebişini diye allah ikinizde korusun inşallah

tamam canım simit şeklinde olanı alayım o zaman ben
bende en son en fonksiyonlu o diye onu almaya niyetlenmiştim de alamadan uyumuşum

yavrım doğum fotocusu bir tane var kayseri de o da hoşuma gitmedi

ayyy ayy ayyy bana diyene de bakın
hatun doğuricek , bebiş taaaa gelmiş şeyinin ucuna yok battaniye alışverişi yok ağda gezip duruyon anacım sen

valla acayip inadımdır da bugün yatağa çiviledi ağrılarım resmen
abartısız söylüyorum bugün bebeğim yolu sapıttı
sanırsam taaa aşağıya soktu kafasını eşeledi durdu
kemiklerime hiç acımadı geçirdi de geçirdi
bi ara da belime öyle ağrılar girdi ki kocişe dedim beni tut ben gidemiyom
hayatımda hiç böyle olmamıştı kızlar bacaklarımdan kan , can çekilmiş gibi oldum
bi adım atamadım, o da yetmezmiş gibi yığılıverecektim kocişim destek oldu
noluyo bana yaaaa , doğurmuyom dimi

canım ben hep erken doğurmamak üzerine hayaller kuruyorum
ama bebişi ikna edemedim henüz benim gibi düşünmeye
bu arada artık nasıl zamanında doğurmaktan ümidimi kestiysem diyorum bali yeni yılın ilk bebişi ol
o kadar bile beklese kafi

yavrımmmmmmmmmmm hayırlı olsun lohusa tacın
ben lohusa sepetinden beğenmiştim bir tane onu aldım kendime
girip bakın isterseniz sizde
rengi modeli seçiyorsunuz, üzerinde de ........ nın annesi yazıyo
mesela Toprağın annesi, Çınarın annesi, Yusuf Efenin annesi gibi yazdırabiliyosunuz
ben kırmızı aldım, üstünde de uğur böcükleri var
oldum olası çok severim de uğur böcüklerini

kızçem sana kızıyoz haaaaa haberin ola
bizi çok ihmal eder oldun

bana hangi siteden olduğunu yazman gerek unutma
bende bakayım hangi lohusa pijamasından aldın sen

hadi hayırlı olsunnnnnnnnnnn
ne güzel bir tane daha anniş katıldı aramıza
darısı bize diyecem ama kendiminkinin ve hayalotunkinin biraz daha beklemesi taraftarıyım
kocişle de ufak tefek anlaşmazlık yaşamışsınız, çözersiniz merak etme
benim annem olsa kız çocuğu ne üzüyon diye bana hesap sorardı
sanki erkek annesi , benim annem değil
her seferinde damadının tarafında olur, nedenini sorunca biz üç kişi olsak sen gene bizim hakkımızdan gelirsin bari çocuk tek başına kalmasın diyo

öncelikle lale hanım burda en sessiz, en sakin, en az konuşan, en çok söz dinleyen ben varımmmmmmmm
şaka bir yana bugün öyle bir tepetaklak oldum ki kociş bi yandan yardım ediyo bir yandan da gülüyo
noldu rambom benim hani çalışacaktın bıraksam bugün de
bakıyorum totonu kaldıramıyon daha diyo

kız burun şişliği doğum habercisi değil dimi
bak korkutma atlarım şimdi şuracıktan
zaten gün boyu iteledi sıpacım alttan alttan

lalem aman dikkat et kalabalıklara girme cidden
ben chicco düşünüyorum bakım ürünlerinde
bi çok arkadaşım mustelayı tavsiye ediyo ama çok pahalı

doktora gidince bana da haber ver olur mu merak ederim
bu arada bakabildin mi eğlenceli klozete

kızlar eshacım 3800 lük göktürkünü doğurmuş
kızlara haber ver demiş de yazayım dedim
ağrıları varmış, sanırım ilaç falan verecekler
en kısa zamanda dönecekmiş aramıza
sizlere selamı var

kız ana senmi söz dinliyon onun için ya merdivenlerde yada okulda doğuracaksınn burun şişliği bende 1 ay önce başlamıştı birde ellerim ayaklarım çok şişti öleki ayakkabılara sığmadı ayağım terlikle gittim geldim hastaneye falan doktor bana tuzu yasaklamıştıı ödem olmuşsun diye artık öle olursun kızcem sanki alttan bebiş çıkacakmış gibi hissedersin ama normal bunlar bel ağrın olabilri vajına ağrın kasıklarında ağrı olurr doğuma hazırlığı başlattı çünkü artık vucudunn kızcem mustelada pahalı ya bende baktımda netten ama cıhıcco da çok ucuzdu ben burada halepten gelen çok sahte mallar oluyo diye almadım bakıym orjinalini bulursam cıhıcco alıcam yoksada nıvea veya Johnsons baby başkalarıda varda onlar pek bilindik değil diye almak istemiyorum mesela bubchen çıkmış lasınoh var sebamed bunları ancak kullanan biri tavsiye ederse alırım yoksa almam bakalım kızcem gidince yarın doktora yazarım sana inşallah oda kötü şeyler sölemezz çünkü hemşire bu basit bi konu değil sen birde bölge hastanesine git dedii klozete baktım kızcem kociş eğer televizyonun başından kalkarsa sipariş verek kart numarasını falan yazacak çünkü ben korkuyorum netten alışveriş yapmaya arkadaşımın kartından iki bin lira para cekti bir defa sahte bi çete o yüzden kociş bakıyo o işlere bizde inşallah kızım bunula başlar artık tuvalet eğitimine

Son düzenleme:
Ben bügün avm gitdim bebek icin giyimler almaya ama cok zorlandim bi kac parca alip geldim ne lazim ve hangi beden bilmiyorum kafam karisdi herkez baska birsey diyor. Gerekinden cok fazlasini almak istemiyorum. Bana bi fikir verirseniz cok sevinirim

h baksoy ayyyyy ne guzel heyecanlar bunlar allahim hayirlisiyla kavustursun yavrucunu sana bez olayinda daha once anlatmistim tatlim ilk kizimda hasta bezi yetistiremedik o kadar cok oldu 2.3.de onlar toplasan 3 .kez degistirdiler o kadar 1 yil adet olmadim kizlarrrr uzun zamandan beri enistenizle basbasa kaldik benim okullar kapandibuyukler okulda kucuk kresde askiminda offf gunuydu dun onceden yer ayirtmis yeni acilan meksikalilarin yerine gitti canli muzik ve bol kilo alinacak yiyecekleryemek yerken birden basimda bir sizlama oldu su dokulur gibi birsey indi enistenize caktirmadim birde ne goreyim kanpecete kan icinde sonra aksama bir fenalastim karin agrisi kusma internetten kanser belirtelerine bakdim hic biri tutmadikendime teshis koyacakdim ama olmadi sabah acil aradim drmu hemen gel dedi 1.cisi reflu varmis bende ahhhh morisim ne zormus bu reflu kuzum sen bide hamile hamile cekdin demekkki ben ilk kizda ve son numarada cokkkk cekdim ondanmis yaziklar olsun simdi anladilar pessss ara ara karnim agriydi ve kusma olurdu hic anlamadim dedim oda demekki tetikleyen birsey yememissin simdiye kadar dedi ne yiyeceksin ne yemeyemecegim soyledi 2.cisi 7 ay once ameliyat olmustum orasi alerjim oldugundan yara olmus ilac verdi hem mide asidi hemde bogazimdaki yara icin ve burnum kocaman sisti ici yara dolu ellemiyorum bile felaket aciyoracaba diyorum zirsizim benim burunda sis yaaaa dogumummu yaklasti kizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…