- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
kuzum ozaman doktorunla konuş.bebek artık tüm gelişimini tamamlamıştır boyatmak istersen boyatabilirsin aslında..ama içim rahat etsin dersen bırak kalsın oda bi anı kalır sana nolcakcanım benim baya baya bi beyaz yani önüne geçilecek gibi değil .o dediğin maskjara şeklindekileri biliyorum arkadaşım da kulalnıyo ama benimkini asla vede aslaaaaaaaa kapatamaz düşün bana baktığında kendi saçımdan önce bembeyaz pamuk saçlarımı görürsün aşırı yani :) amaaan ilk başlarda çok takıyordum ama şimdi önemsemiyorum hatta aaa beyazların ne kadar cok diyen olmasa farkında bile değilim.bende uzuuun zamandır ilaç almadım hamileliğin ilk haftalarında acayip grip oldum öldüm öldüm ama almadım hiçbişey içmemde zaten ama bundan sonrada çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmam inşallah zaten ilaç kulalnmayı sevmezdim benim kociş valla bonibon gibi içer ilaçları şaşkın.benim kafa kırmızı beyaz olacak o taçla .zaten bilerek ince bir tac aldım konduruvericem hemen kafamın ucuna :)
dedim şöyle ana oğul son turlarımızı atalım ama bundan sonra okadar uzak yola tek başıma çıkmam .hastaneye uğramamak için zor tuttum kendımıslm kızlar biz geldik nasılsınız bakemm ne var ne yokk biz bugün aşıya gittik kızımın son aşılarını yaptırdık bende tetanoz aşısı oldumm kolum çok ağrıyo şu an ama yarın geçer inşallah birde bugün bebişin eşinin aşağıda olduğunu söledim aile hemşiremize o da dedilki bu böle geçiştirilecek bişey değil ben seni doğum hastanesine bi doktora yönlendiriym oraya git dedi yarın burada büyük bölge doğum hastanesi var oraya gidicem bakalım ne diycek doktor birde benim şeker hastalığım varya şeker yüklemesini yaptırıcamm biraz erkenmiş ama benim şekerim olduğu için hemen yaptırmam lazımmış onun dışında kızımla avm ye gittik bebek mağazalarına baktık kızlar bu kozmetik setini bebiş için hangisini alsam karar veremedim kızımda chıcco almıştım ama şimdi yenileri çıkmış bubchen falan karasız kaldığım için almadım siz hangisinden aldınız bi fikir verin zaten bi kzmetik setiyle birde benim alacağım kendime pijama falan kaldı çok şükür başka eksiğimiz kalmadı gelgelelim size bakalım neler yapmışınızz
afıyet olsun kızcem oh vallaha ne güzel yapmışınız biraz dinlenmek hakkın tabiii artık
kızcem dün hiç öle zararlı bişey yemediğim halde yandı midem yatamadımm sadece mantı yedim dün sölemesi ayıppp
evet kızcem bugün hemşire bana dediki sen çok risk altındasın bulaşıcı hastalıklar konusunda çünkü gebesin elinden geldiğince pek kalabalık yerleri avm hastane falan girme dedii bende dedim sadece aydan aya kontrole hastaneye gidiyorum onun dışında pek girmiyorum kalabalık ortamlara dedimm
kız senmi sessz sakin
ayy ne cicisiniz ikinizde allahım nazarlardan saklasın ikinizide inşallah
korkma kuzucum bi bakmışsın doğurmuşşsunda bebişini almışsında kucağına zaten bi kucağına aldınmı bebişi herşeyi unutursun vallaha kız benim de burnum acayip buyudu doğuma yakınn kocaman olmuştu ama doğum yaptıktan sonra geçti şişi falann yaaa değilmi yamiş sanki hiç doğurmamış gibi allah esirgesin ikisinidee
yok ızcem doğurmazsın daha doğurmadan gel ok mi yollarda ne yapıyon anam daha bari kocişinle git onunla hallet işlerini benim midem yanıyo sürekli kızcem ya napcam bilmiyorum vallaha şurupta etki etmiyor artıkk
ne yapam hbaksoyum biri karnımda biri tepemde onlarla uğraşıyom bizim kıza aşı yaptırdım ya bugün onun nazı kaprisiyle uğraşıyom sen nasılsın kızcem doğum geldi cattı vallaha doktora git bakalım kuzum inşallah normal doğurursunn hastane çantasına koyulacak herşeyi koymuşun zaten kızcem benim diyeceklerimide yazmış yamişim başkada bişey lazım olmuyo zaten canımm
ohh iyi yapmışın kızcem üşümezsin güle güle sağlıkla giy inşallah cicilerini esha kurtuldu sağ salim sıra sende hadi bakalım dualarım seninle hep aklımdasın seni göremeyin ce hep diyorum acaba ne oldu doğum yaptımı sağ sali aldımı kucağına bebişini diye allah ikinizde korusun inşallah
kızçem sana kızıyoz haaaaa haberin ola
bizi çok ihmal eder oldun
bana hangi siteden olduğunu yazman gerek unutma
bende bakayım hangi lohusa pijamasından aldın sen
maşallahhh rabbım saglıklı uzun ömür ler nasip eylesinnnnkızlar eshacım 3800 lük göktürkünü doğurmuş
kızlara haber ver demiş de yazayım dedim
ağrıları varmış, sanırım ilaç falan verecekler
en kısa zamanda dönecekmiş aramıza
sizlere selamı var
yahu yamişcim gelmiş ben çıkmışım bi denkgelemedik :) laleeeeeeeeeeeeee sen ne yapıyorsun cicim
slm kızlar biz geldik nasılsınız bakemm ne var ne yokk biz bugün aşıya gittik kızımın son aşılarını yaptırdık bende tetanoz aşısı oldumm kolum çok ağrıyo şu an ama yarın geçer inşallah birde bugün bebişin eşinin aşağıda olduğunu söledim aile hemşiremize o da dedilki bu böle geçiştirilecek bişey değil ben seni doğum hastanesine bi doktora yönlendiriym oraya git dedi yarın burada büyük bölge doğum hastanesi var oraya gidicem bakalım ne diycek doktor birde benim şeker hastalığım varya şeker yüklemesini yaptırıcamm biraz erkenmiş ama benim şekerim olduğu için hemen yaptırmam lazımmış onun dışında kızımla avm ye gittik bebek mağazalarına baktık kızlar bu kozmetik setini bebiş için hangisini alsam karar veremedim kızımda chıcco almıştım ama şimdi yenileri çıkmış bubchen falan karasız kaldığım için almadım siz hangisinden aldınız bi fikir verin zaten bi kzmetik setiyle birde benim alacağım kendime pijama falan kaldı çok şükür başka eksiğimiz kalmadı gelgelelim size bakalım neler yapmışınızz
afıyet olsun kızcem oh vallaha ne güzel yapmışınız biraz dinlenmek hakkın tabiii artık
kızcem dün hiç öle zararlı bişey yemediğim halde yandı midem yatamadımm sadece mantı yedim dün sölemesi ayıppp
evet kızcem bugün hemşire bana dediki sen çok risk altındasın bulaşıcı hastalıklar konusunda çünkü gebesin elinden geldiğince pek kalabalık yerleri avm hastane falan girme dedii bende dedim sadece aydan aya kontrole hastaneye gidiyorum onun dışında pek girmiyorum kalabalık ortamlara dedimm
kız senmi sessz sakin
ayy ne cicisiniz ikinizde allahım nazarlardan saklasın ikinizide inşallah
korkma kuzucum bi bakmışsın doğurmuşşsunda bebişini almışsında kucağına zaten bi kucağına aldınmı bebişi herşeyi unutursun vallaha kız benim de burnum acayip buyudu doğuma yakınn kocaman olmuştu ama doğum yaptıktan sonra geçti şişi falann yaaa değilmi yamiş sanki hiç doğurmamış gibi allah esirgesin ikisinidee
yok ızcem doğurmazsın daha doğurmadan gel ok mi yollarda ne yapıyon anam daha bari kocişinle git onunla hallet işlerini benim midem yanıyo sürekli kızcem ya napcam bilmiyorum vallaha şurupta etki etmiyor artıkk
ne yapam hbaksoyum biri karnımda biri tepemde onlarla uğraşıyom bizim kıza aşı yaptırdım ya bugün onun nazı kaprisiyle uğraşıyom sen nasılsın kızcem doğum geldi cattı vallaha doktora git bakalım kuzum inşallah normal doğurursunn hastane çantasına koyulacak herşeyi koymuşun zaten kızcem benim diyeceklerimide yazmış yamişim başkada bişey lazım olmuyo zaten canımm
ohh iyi yapmışın kızcem üşümezsin güle güle sağlıkla giy inşallah cicilerini esha kurtuldu sağ salim sıra sende hadi bakalım dualarım seninle hep aklımdasın seni göremeyin ce hep diyorum acaba ne oldu doğum yaptımı sağ sali aldımı kucağına bebişini diye allah ikinizde korusun inşallah
tamam canım simit şeklinde olanı alayım o zaman ben
bende en son en fonksiyonlu o diye onu almaya niyetlenmiştim de alamadan uyumuşum
yavrım doğum fotocusu bir tane var kayseri de o da hoşuma gitmedi
küs yavrum, ben arkandayım
hıhhh gel gel yazmdan git ohhhh valla
ayyy ayy ayyy bana diyene de bakın
hatun doğuricek , bebiş taaaa gelmiş şeyinin ucuna yok battaniye alışverişi yok ağda gezip duruyon anacım sen
valla acayip inadımdır da bugün yatağa çiviledi ağrılarım resmen
abartısız söylüyorum bugün bebeğim yolu sapıttı
sanırsam taaa aşağıya soktu kafasını eşeledi durdu
kemiklerime hiç acımadı geçirdi de geçirdi
bi ara da belime öyle ağrılar girdi ki kocişe dedim beni tut ben gidemiyom
hayatımda hiç böyle olmamıştı kızlar bacaklarımdan kan , can çekilmiş gibi oldum
bi adım atamadım, o da yetmezmiş gibi yığılıverecektim kocişim destek oldu
noluyo bana yaaaa , doğurmuyom dimi
yavrımmmmmmmmmmm hayırlı olsun lohusa tacın
ben lohusa sepetinden beğenmiştim bir tane onu aldım kendime
girip bakın isterseniz sizde
rengi modeli seçiyorsunuz, üzerinde de ........ nın annesi yazıyo
mesela Toprağın annesi, Çınarın annesi, Yusuf Efenin annesi gibi yazdırabiliyosunuz
ben kırmızı aldım, üstünde de uğur böcükleri var
oldum olası çok severim de uğur böcüklerini
öncelikle lale hanım burda en sessiz, en sakin, en az konuşan, en çok söz dinleyen ben varımmmmmmmm
şaka bir yana bugün öyle bir tepetaklak oldum ki kociş bi yandan yardım ediyo bir yandan da gülüyo
noldu rambom benim hani çalışacaktın bıraksam bugün de
bakıyorum totonu kaldıramıyon daha diyo
kız burun şişliği doğum habercisi değil dimi
bak korkutma atlarım şimdi şuracıktan
zaten gün boyu iteledi sıpacım alttan alttan
lalem aman dikkat et kalabalıklara girme cidden
ben chicco düşünüyorum bakım ürünlerinde
bi çok arkadaşım mustelayı tavsiye ediyo ama çok pahalı
doktora gidince bana da haber ver olur mu merak ederim
bu arada bakabildin mi eğlenceli klozete
kızlar eshacım 3800 lük göktürkünü doğurmuş
kızlara haber ver demiş de yazayım dedim
ağrıları varmış, sanırım ilaç falan verecekler
en kısa zamanda dönecekmiş aramıza
sizlere selamı var
Ben bügün avm gitdim bebek icin giyimler almaya ama cok zorlandim bi kac parca alip geldimne lazim ve hangi beden bilmiyorum kafam karisdi herkez baska birsey diyor. Gerekinden cok fazlasini almak istemiyorum. Bana bi fikir verirseniz cok sevinirim
h baksoy ayyyyy ne guzel heyecanlar bunlar allahim hayirlisiyla kavustursun yavrucunu sanabez olayinda daha once anlatmistim tatlim ilk kizimda hasta bezi yetistiremedik o kadar cok oldu 2.3.de onlar toplasan 3 .kez degistirdiler o kadar 1 yil adet olmadim kizlarrrr uzun zamandan beri enistenizle basbasa kaldik benim okullar kapandi buyukler okulda kucuk kresde askiminda offf gunuydu dun onceden yer ayirtmis yeni acilan meksikalilarin yerine gitti canli muzik ve bol kilo alinacak yiyecekler yemek yerken birden basimda bir sizlama oldu su dokulur gibi birsey indi enistenize caktirmadim birde ne goreyim kan pecete kan icinde sonra aksama bir fenalastim karin agrisi kusma internetten kanser belirtelerine bakdim hic biri tutmadi kendime teshis koyacakdim ama olmadi sabah acil aradim drmu hemen gel dedi 1.cisi reflu varmis bende ahhhh morisim ne zormus bu reflu kuzum sen bide hamile hamile cekdin demekkki ben ilk kizda ve son numarada cokkkk cekdim ondanmis yaziklar olsun simdi anladilar pessss ara ara karnim agriydi ve kusma olurdu hic anlamadim dedim oda demekki tetikleyen birsey yememissin simdiye kadar dedi ne yiyeceksin ne yemeyemecegim soyledi 2.cisi 7 ay once ameliyat olmustum orasi alerjim oldugundan yara olmus ilac verdi hem mide asidi hemde bogazimdaki yara icin ve burnum kocaman sisti ici yara dolu ellemiyorum bile felaket aciyor acaba diyorum zirsizim benim burunda sis yaaaa dogumummu yaklasti kizzzz
canım ben ilk alışverişe çıktığımda hastane çıkışı almıştım ,birde zıbın tarzı almıştım .sonra sonra tulum falan almaya başladım ama çok almım derken gereğinden fazla çok aldığımı farkettim.oyuzden ben tavsıyede bulunmayayım sana yoksa sunuda al bunuda al derim benım halıme donersınBen bügün avm gitdim bebek icin giyimler almaya ama cok zorlandim bi kac parca alip geldimne lazim ve hangi beden bilmiyorum kafam karisdi herkez baska birsey diyor. Gerekinden cok fazlasini almak istemiyorum. Bana bi fikir verirseniz cok sevinirim
sıra baksoyumuzda esham sonra kısmetse zırsizdelimle bende inşallahhheshacigin bebisi hayirli ugurlu saglikli evlat olsunrabbim kurtarmis ohhhh simdi koca bir tir kalkmis gibi oluyor insanin uzerinden ikinciside insan karninda bebek varmis gibi hissediyor uzunca bir vakit herkes tek tek dogurmaya basladi hbaksoyu anladik o 11 aylik dogurcak zaten sira simdi hanginizde bakemmm lalemi zirsizmi yoksa hayalotdami domestosun daha var sanirsam :26:takipteyim lalecim dogru soylemissin bu kredi kartlari cok tehlikeliymis gecen ogretmen dedi canli ornekkli ama enisten olcak adam yillardir yapar alisveris tum ulkelerden daha henuz birsey basina gelmedi tam bir internet alisveris cilgini yalnizca bir kuruma turkiyede bagis yaptik dolandirici cikdi artik yapmiyoruz anlastik esimle bildigimiz kisilere yapiyoruz bagislarimizi
kızım baksoyun oğluşu ordan yürüyerek çıkacak aaamaşallahhh rabbım saglıklı uzun ömür ler nasip eylesinnnndarısı bizlere inşallah zırsizdelim tabi önce baksoyumaaaa aleyküm selam bu arada
dedim şöyle ana oğul son turlarımızı atalım ama bundan sonra okadar uzak yola tek başıma çıkmam .hastaneye uğramamak için zor tuttum kendımıbi ara dedim şimdi ıkınsam çıkar herhalde
kızım baksoyun oğluşu ordan yürüyerek çıkacak aaa
valla öyle olacak yamısımmmbide çanta takar direk okula yollarız cocuuu
allah iyiliğini versin emi
baksoyum bide okul çantası hazırlasın ozaman hastane çantasının yanında
pijaman güzelmiş tatlım güzel günlerde kullan hayırlı olsun
yamısım dün yolda çok kötü oldum ama ayaklarım geri geri gitti hep.ama ha dogurdum ha dogurcam derken öyle dolandım vallaaz az oturdum ama yinede 3 bucuk saat yürüdüm her yarım saatte bir 5 dakka oturdum saat takibi bile yaptım valla abartmıyayım dıye
eve geldim felakettim dönerken eşimle bulustuk onunla döndüm ama çocuk sanki ayaklarımıydı yoksa kafasımıydı dayadıda dayadı vajinama dogrueve geldık ordan esımın yengesıne gectım mevlütü var bugün bı bakınayım dedim.ordada belim agrımaya basladı geçmesse doktora gıderım öyle yaparım böyle yaparım derken yine gitmedim anlıycağın.ben çok yoruyorum kendimi ondan oluyor snaıyorum bu agrılarr.yoksa doğum olsaydı çoktan doğurmuştum sanırım
yamısım çok sagool kuzum
ama gecelik hiç olmadı üstümeben demekki loğusa pijamasında s beden giyiyorum.geceliği elbise yapışmasın diye m beden aldım ama yok bldiğin çuval oldu üstüme kaldıramadım.inşallah değiştirrim geceliği yoksa elimde kalıcak bugün ben yine gidicem taaa oralara kadar yaaa offff para iadeside yoktu ve yerine ne alcagımıda bılmıyorum:26:
evet gelselerde haber verseler artıkın aaaa öldük meraktan canım.60:
lalem baksoyum doktora gıdıcek degılmı bugün
kızceler biz geldik doktora gittik sabah kan falan verdik renkli ultrasona girdik ama sonuçlar 2 30 çıkacak o yüzden hastane eve yakın diye eve geldik kahvaltımızı falan yaptık şeker yüklemesi için aç karnına gitmiştik orada tost falan yemeyelim dedik eve geldik 2 saat sonra gidip sonuçları alıcazz inşallah bi sıkıntı çıkmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?