Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

eshacigin bebisi hayirli ugurlu saglikli evlat olsun rabbim kurtarmis ohhhh simdi koca bir tir kalkmis gibi oluyor insanin uzerinden ikinciside insan karninda bebek varmis gibi hissediyor uzunca bir vakit herkes tek tek dogurmaya basladi hbaksoyu anladik o 11 aylik dogurcak zatensira simdi hanginizde bakemmm lalemi zirsizmi yoksa hayalotdami domestosun daha var sanirsam :26:takipteyim lalecim dogru soylemissin bu kredi kartlari cok tehlikeliymis gecen ogretmen dedi canli ornekkli ama enisten olcak adam yillardir yapar alisveris tum ulkelerden daha henuz birsey basina gelmedi tam bir internet alisveris cilginiyalnizca bir kuruma turkiyede bagis yaptik dolandirici cikdiartik yapmiyoruz anlastik esimle bildigimiz kisilere yapiyoruz bagislarimizi

kuzum ozaman doktorunla konuş.bebek artık tüm gelişimini tamamlamıştır boyatmak istersen boyatabilirsin aslında..ama içim rahat etsin dersen bırak kalsın oda bi anı kalır sana nolcak annelik böyle birşey büyüyünce dersin bak yavrum senin için beyazlarımla poz vermek zorunda kaldımbenim daha tacım falan yok ya ben sevmıyorum taç falan takmayı nasıl yapcam o işi hiç bilmiyorum

dedim şöyle ana oğul son turlarımızı atalım ama bundan sonra okadar uzak yola tek başıma çıkmam .hastaneye uğramamak için zor tuttum kendımıbi ara dedim şimdi ıkınsam çıkar herhalde

kızçem sana kızıyoz haaaaa haberin ola
bizi çok ihmal eder oldun

bana hangi siteden olduğunu yazman gerek unutma
bende bakayım hangi lohusa pijamasından aldın sen
ihmal etmiyorum kızçemm ama yetiştiremiyorum bacım.inanmassın ama benim şu evin kapısı hiç durmaz malesefdüşün işte bebek olduğunda bu çocuk nasıl uyuyacak bu evde hiç bilmiyorum.daha geçen gün yine bendelerdi eşimin tarafıkonuşma oldu öyle yengesi dediki hayalot sen zaten bizden bıkacaksın dedi.niyeki dedim hayırdır? demezmi ee bebek olunca biz sabah damlarız gece 12 olmadan o evden çıkmayız dediler.bende sinir oldum madem bıkcagımı bılıyosunuz ozaman yapmazsınız olur bıter dedim hala yok kusura bakma bız bebegı sevmeden duramayız dıyor bana kadın dıgerlerı onaylıyorben olsam hayatta o bebeğe elimi bile sürmezdim vallahiioyuzden benim halim ozaman duman kilodaşımbu arada pijama takımının sitesi kkda açılmıyor bak tarif edeyimde sen gir bak en iyisi

maşallahhh rabbım saglıklı uzun ömür ler nasip eylesinnnndarısı bizlere inşallah zırsizdelim tabi önce baksoyumaaaaaleyküm selam bu arada

yahu yamişcim gelmiş ben çıkmışım bi denkgelemedik :) laleeeeeeeeeeeeee sen ne yapıyorsun cicim

he yaaw bi buluşamadık senle

drdan gelince haber ver laaleeemm

saol canım teşekkür ederiz

tamam canım simit şeklinde olanı alayım o zaman ben
bende en son en fonksiyonlu o diye onu almaya niyetlenmiştim de alamadan uyumuşum

yavrım doğum fotocusu bir tane var kayseri de o da hoşuma gitmedi

o niye hoşuna gitmediki canım?? örnek resimleri felan varmı nette bi bakalım olur mu?

küs yavrum, ben arkandayım
hıhhh gel gel yazmdan git ohhhh valla

demi ama hıhh

yawrum o anlattığın bayaa bayaa sancı yaw.. sen hani hissetmemiştin.. bunu hissettiysen demekkii bayaa şiddetlenmiş bak dikkatli ol hee kız sen çok kalmazsın gibi duruyo yaw. yat wc harici kalkma bacım sen

bende onlardan istemiştim ama kociş istemedi ilkokul çocuğu gibiymiş peehhh ne de güsel olcekti ama çocuk gibi dedi aldırmadı herif yaa beğenmedi

sessiz! sakin! söz dinleyen! az konusan!!!!!!! sen buysan bende kraliçe elizabeth im

şişlik doğuma yakın başlar canım. bende 1 ay önce başlamıştı ama en şiş olduğum doğumdan 1 hafta önceydi. parmaklarımdan 3 tane etli dolma olurdu yani... ayaklarım bayaa davula dönmüştü. eski ayakkabılarımı giyemedim.. terlikle geziyodum...

ayy evet yaa doğurmuş bizim hatun allahım analı babalı büyütsün inşallah. nasıl doğurdu acaba?? normalmi yaptı sezeryanmı? ağrısı geçtimi? ayy esha dön bian önce bacım. sende selam söyle canım

canım 50 beden al ilk zamanlar için. ilk 2 aylık giysi al. sonrası için çıkıp kızının bedenine göre bakarak alırsın. emin ol daha iyi oluyo. ben aldım aldım biiir ton. diyodum ki oğlumun 68 bedene kadar herşeyi var 6 ay hiçbişe almam.. peeehhh nerdeee. daha ilk ayda başladım alışverişe... bebek giysilerini çok orantısız yapıyolar. bazısının eni geniş boyu kısa bazısının boyu uzun eni dar. ben hamileyken bilmeden her çeşit almışım.. eni geniş olanlar boydan olmadı oğluma zaten enleri de çok bol geldi. benimki uzun boylu olduğundan ince uzun tulumlar oldu hep... oğlum şuanda 62 beden fakat bazı 68 bedenler ve bazı 50 yada 56 bedenler hala oluyo. kalıpları çok farklı yapıyolar. hee bide ilk zamanlar tulum çok daha kullanışlı oluyo.. ben hala tulum giydiriyorum.

ilk alışverişe çıktığımda bende çok karışıktım. ne alıcağımı bilmiyodum bide çekiniyodum alsammı acabaa diye.. sonra alıştım.. çorap al. yelek al.

yine takıldığın biyer olursa yardım ederiz sana burdan hepimiz

geçmiş olsun kızçem alemsin yahu ne kanseri hemende teşhisi koymuş yaww

canım ben ilk alışverişe çıktığımda hastane çıkışı almıştım ,birde zıbın tarzı almıştım .sonra sonra tulum falan almaya başladım ama çok almım derken gereğinden fazla çok aldığımı farkettim.oyuzden ben tavsıyede bulunmayayım sana yoksa sunuda al bunuda al derim benım halıme donersın
sıra baksoyumuzda esham sonra kısmetse zırsizdelimle bende inşallahhh

dedim şöyle ana oğul son turlarımızı atalım ama bundan sonra okadar uzak yola tek başıma çıkmam .hastaneye uğramamak için zor tuttum kendımıbi ara dedim şimdi ıkınsam çıkar herhalde
allah iyiliğini versin emi

loğusa sepetine gir kzuum.
açılan ilk sayfada sonlara dogru gel
haluk ve bayram sabahlıklı 3lü pijama seti yazıyor
ekru mavi pembe var sabahlıgı kalpli mavi altıda mavi içi kremlisini aldım ben..(mavi set yani)
ben bunda s-1 aldım öyle yazıyor etikette.benim boyuma falan tam oldu .ben 1.60 boyundayım cok az uzun durdu alttan ama azcıkın uzun boylu olupta zayıf olanlar kaç beden kullanır hani bilmiyorum belkide altı uzunduda benmi kaldırdım butlardan oda tartısılır bı konu tabı
dünde buz mavi gecelik aldım yine şansa onu denemedim ama onda m beden aldım pekte içime sinmedi ona 35 lira verdim %40 indirimi vardı geceliğin pijama takımınıda ben 99 liraya aldım sitede 110 lira cokta fark yok kuzum benim yol paramla aynı fiyata gelmiş olcak senin alcagında

Son düzenleme:
pijaman güzelmiş tatlım güzel günlerde kullan hayırlı olsun

allah iyiliğini versin emi

yamısım dün yolda çok kötü oldum ama ayaklarım geri geri gitti hep.ama ha dogurdum ha dogurcam derken öyle dolandım vallaaz az oturdum ama yinede 3 bucuk saat yürüdüm her yarım saatte bir 5 dakka oturdum saat takibi bile yaptım valla abartmıyayım dıye
eve geldim felakettim dönerken eşimle bulustuk onunla döndüm ama çocuk sanki ayaklarımıydı yoksa kafasımıydı dayadıda dayadı vajinama dogrueve geldık ordan esımın yengesıne gectım mevlütü var bugün bı bakınayım dedim.ordada belim agrımaya basladı geçmesse doktora gıderım öyle yaparım böyle yaparım derken yine gitmedim anlıycağın.ben çok yoruyorum kendimi ondan oluyor snaıyorum bu agrılarr.yoksa doğum olsaydı çoktan doğurmuştum sanırım

pijaman güzelmiş tatlım güzel günlerde kullan hayırlı olsun

yamısım çok sagool kuzum
ama gecelik hiç olmadı üstüme ben demekki loğusa pijamasında s beden giyiyorum.geceliği elbise yapışmasın diye m beden aldım ama yok bldiğin çuval oldu üstüme kaldıramadım.inşallah değiştirrim geceliği yoksa elimde kalıcakbugün ben yine gidicem taaa oralara kadar yaaa offffpara iadeside yoktu ve yerine ne alcagımıda bılmıyorum:26:

bacım hala dolanıyosun ayaklarda ama aaaa kızıcam hee sen zopayı hakediyon ama... bacım doğururdum çoktan deme.. ben ne diyorum. her sancıda doğuracan diye bişe yok. ben günleerce çektim o sancıları alalaaa şaka sanıyon herhal... doğuracan artık otur şu totonun üstüne yeter

bacım sen gitme eşin gitsin. yerine de nie başka bişe alasın bir beden küçüğünü al.

kızceler biz geldik doktora gittik sabah kan falan verdik renkli ultrasona girdik ama sonuçlar 2 30 çıkacak o yüzden hastane eve yakın diye eve geldik kahvaltımızı falan yaptık şeker yüklemesi için aç karnına gitmiştik orada tost falan yemeyelim dedik eve geldik 2 saat sonra gidip sonuçları alıcazz inşallah bi sıkıntı çıkmazz

hade bakalım sonuçları bekliyoruz şekerim nasılsınız napıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…