kızceler biz geldik doktora gittik sabah kan falan verdik renkli ultrasona girdik ama sonuçlar 2 30 çıkacak o yüzden hastane eve yakın diye eve geldik kahvaltımızı falan yaptık şeker yüklemesi için aç karnına gitmiştik orada tost falan yemeyelim dedik eve geldik 2 saat sonra gidip sonuçları alıcazz inşallah bi sıkıntı çıkmazz
h baksoy ayyyyy ne guzel heyecanlar bunlar allahim hayirlisiyla kavustursun yavrucunu sanabez olayinda daha once anlatmistim tatlim ilk kizimda hasta bezi yetistiremedik o kadar cok oldu 2.3.de onlar toplasan 3 .kez degistirdiler o kadar 1 yil adet olmadim kizlarrrr uzun zamandan beri enistenizle basbasa kaldik benim okullar kapandi buyukler okulda kucuk kresde askiminda offf gunuydu dun onceden yer ayirtmis yeni acilan meksikalilarin yerine gitti canli muzik ve bol kilo alinacak yiyecekler yemek yerken birden basimda bir sizlama oldu su dokulur gibi birsey indi enistenize caktirmadim birde ne goreyim kan pecete kan icinde sonra aksama bir fenalastim karin agrisi kusma internetten kanser belirtelerine bakdim hic biri tutmadi kendime teshis koyacakdim ama olmadi sabah acil aradim drmu hemen gel dedi 1.cisi reflu varmis bende ahhhh morisim ne zormus bu reflu kuzum sen bide hamile hamile cekdin demekkki ben ilk kizda ve son numarada cokkkk cekdim ondanmis yaziklar olsun simdi anladilar pessss ara ara karnim agriydi ve kusma olurdu hic anlamadim dedim oda demekki tetikleyen birsey yememissin simdiye kadar dedi ne yiyeceksin ne yemeyemecegim soyledi 2.cisi 7 ay once ameliyat olmustum orasi alerjim oldugundan yara olmus ilac verdi hem mide asidi hemde bogazimdaki yara icin ve burnum kocaman sisti ici yara dolu ellemiyorum bile felaket aciyor acaba diyorum zirsizim benim burunda sis yaaaa dogumummu yaklasti kizzzz
dedim şöyle ana oğul son turlarımızı atalım ama bundan sonra okadar uzak yola tek başıma çıkmam .hastaneye uğramamak için zor tuttum kendımıbi ara dedim şimdi ıkınsam çıkar herhalde
ihmal etmiyorum kızçemm ama yetiştiremiyorum bacım.inanmassın ama benim şu evin kapısı hiç durmaz malesef düşün işte bebek olduğunda bu çocuk nasıl uyuyacak bu evde hiç bilmiyorum.daha geçen gün yine bendelerdi eşimin tarafı konuşma oldu öyle yengesi dediki hayalot sen zaten bizden bıkacaksın dedi.niyeki dedim hayırdır? demezmi ee bebek olunca biz sabah damlarız gece 12 olmadan o evden çıkmayız dediler.bende sinir oldum madem bıkcagımı bılıyosunuz ozaman yapmazsınız olur bıter dedim hala yok kusura bakma bız bebegı sevmeden duramayız dıyor bana kadın dıgerlerı onaylıyor ben olsam hayatta o bebeğe elimi bile sürmezdim vallahii oyuzden benim halim ozaman duman kilodaşım bu arada pijama takımının sitesi kkda açılmıyor bak tarif edeyimde sen gir bak en iyisi
kız seni falakaya yatırmak gerek
daha ne yoruyosan kendini
bi ara bebeği çıkartıp kenara bırakıp koşturmaya devam edecen gibi duruyo
he yaaw bi buluşamadık senle
drdan gelince haber ver laaleeemm
saol canım teşekkür ederiz
o niye hoşuna gitmediki canım?? örnek resimleri felan varmı nette bi bakalım olur mu?
demi ama hıhh
yawrum o anlattığın bayaa bayaa sancı yaw.. sen hani hissetmemiştin.. bunu hissettiysen demekkii bayaa şiddetlenmiş bak dikkatli ol hee kız sen çok kalmazsın gibi duruyo yaw. yat wc harici kalkma bacım sen
bende onlardan istemiştim ama kociş istemedi ilkokul çocuğu gibiymiş peehhh ne de güsel olcekti ama çocuk gibi dedi aldırmadı herif yaa beğenmedi
sessiz! sakin! söz dinleyen! az konusan!!!!!!!sen buysan bende kraliçe elizabeth im
şişlik doğuma yakın başlar canım. bende 1 ay önce başlamıştı ama en şiş olduğum doğumdan 1 hafta önceydi. parmaklarımdan 3 tane etli dolma olurdu yani... ayaklarım bayaa davula dönmüştü. eski ayakkabılarımı giyemedim.. terlikle geziyodum...
ayy evet yaa doğurmuş bizim hatunallahım analı babalı büyütsün inşallah. nasıl doğurdu acaba?? normalmi yaptı sezeryanmı? ağrısı geçtimi? ayy esha dön bian önce bacım. sende selam söyle canım
zırsızıım hoşgeldin tatlım nasılsın? sancılar ne durumda
canım ben ilk alışverişe çıktığımda hastane çıkışı almıştım ,birde zıbın tarzı almıştım .sonra sonra tulum falan almaya başladım ama çok almım derken gereğinden fazla çok aldığımı farkettim.oyuzden ben tavsıyede bulunmayayım sana yoksa sunuda al bunuda al derim benım halıme donersın
sıra baksoyumuzda esham sonra kısmetse zırsizdelimle bende inşallahhh
loğusa sepetine gir kzuum.
açılan ilk sayfada sonlara dogru gel
haluk ve bayram sabahlıklı 3lü pijama seti yazıyor
ekru mavi pembe var sabahlıgı kalpli mavi altıda mavi içi kremlisini aldım ben..(mavi set yani)
ben bunda s-1 aldım öyle yazıyor etikette.benim boyuma falan tam oldu .ben 1.60 boyundayım cok az uzun durdu alttan ama azcıkın uzun boylu olupta zayıf olanlar kaç beden kullanır hani bilmiyorum belkide altı uzunduda benmi kaldırdım butlardan oda tartısılır bı konu tabı
dünde buz mavi gecelik aldım yine şansa onu denemedim ama onda m beden aldım pekte içime sinmedi ona 35 lira verdim %40 indirimi vardı geceliğin pijama takımınıda ben 99 liraya aldım sitede 110 lira cokta fark yok kuzum benim yol paramla aynı fiyata gelmiş olcak senin alcagında
valla öyle olacak yamısımmmbide çanta takar direk okula yollarız cocuuu
kız ana senmi söz dinliyon onun için ya merdivenlerde yada okulda doğuracaksınnburun şişliği bende 1 ay önce başlamıştı birde ellerim ayaklarım çok şişti öleki ayakkabılara sığmadı ayağım terlikle gittim geldim hastaneye falan doktor bana tuzu yasaklamıştıı ödem olmuşsun diye artık öle olursun kızcem sanki alttan bebiş çıkacakmış gibi hissedersin ama normal bunlar bel ağrın olabilri vajına ağrın kasıklarında ağrı olurr doğuma hazırlığı başlattı çünkü artık vucudunn kızcem mustelada pahalı ya bende baktımda netten ama cıhıcco da çok ucuzdu ben burada halepten gelen çok sahte mallar oluyo diye almadım bakıym orjinalini bulursam cıhıcco alıcam yoksada nıvea veya Johnsons baby başkalarıda varda onlar pek bilindik değil diye almak istemiyorum mesela bubchen çıkmış lasınoh var sebamed bunları ancak kullanan biri tavsiye ederse alırım yoksa almam bakalım kızcem gidince yarın doktora yazarım sana inşallah oda kötü şeyler sölemezz çünkü hemşire bu basit bi konu değil sen birde bölge hastanesine git dedii klozete baktım kızcem kociş eğer televizyonun başından kalkarsa sipariş verek kart numarasını falan yazacak çünkü ben korkuyorum netten alışveriş yapmaya arkadaşımın kartından iki bin lira para cekti bir defa sahte bi çete o yüzden kociş bakıyo o işlere bizde inşallah kızım bunula başlar artık tuvalet eğitimine
bacım ben almıyım yaaa mümkünse
doğurasım kaçtı bugün doğuran kadınları görünce
dün hissettiklerim tamamen gerçekti bebişim
ve açıkcası çok korktum
bugün öyle bişeyim yok ama dün varya dudaklarımı koparmışım dişimle sıka sıka
akşam eşim gelince dedi senin dudağına ne oldu
ne olmuş dedim meğer ısıra ısıra yara yapmışım
şişşşşşşşşşşş ben gerçekten de çok sakin ve söz dinleyen biriyim , hıhhhh
sende kraliçe elizabethsindir belki de
valla bi şişimki son 3 gündür
şöyle söyliyim ayakkabıya zorluyorum zorluyorum girmiyo
bende az hareket ediyorum ondan sanmıştım
doğuma hazırlanıyorum galiba
sanırım esham sezeryan yaptı
çünkü uyuşukluğum geçsin ağrı kesici yapacaklar yazmış
tacımı aldım ben kocişim ne derse desin
zaten çocuk ruhluyum, ohh kimse de yadırgamaz
ben öyle şeyler giydim ki kimse aaaa bu ne demez yani , çok çılgındım bir zamanlar çoooooooooook
hoşbuldum tatlım
valla sabahtan beri hastanedeyim
şu doğum izni için ne çok uğraştım ağlayacam bıraksan
sanırsam sinirden ya da hastane korkusundan geçti sancılarım
dün gece belim ağrıyodu kocişime masaj yaptıra yaptıra uyudum
şükür bugün bi sıkıntım yok
yeniden muayene etti devletteki doktora gitmiştim bu sefer
yine girdik ultrasona ve benim oğluşun canı sıkıldı tepindi durdu
hala da tepiniyo
hiç sevmiyo yaaa ultrason,nst, dupler
canım dün akşam bakmıştım onlara
alacaktım da emin olamadım
kredi kartıyla alsam güvenilir mi acaba lohusa sepeti?
yavrum sen o doguran kadinlari ne demeye gormeye gidiyorsunbenim sanciyla apar topar gittigim hastanede direk dogum bolumune aldilar sonuc ben onlarin anamm babam demelerinden dogurasim gitti sezeryan oldum ya ikincide kizlar benim cadi artik karar vermis babasiyla o yatacakmis mummy yeter artik sen cuuukkk yattim babamla sila bende diyor ben yatinca basiyor kalayi 3 gundur cok derin uyuyunca atiyoruz yerine anlatiyoruz kapayin cenenizi ben anliyorum ama anlamak istemiyorum ok silami kimseye vermem babam benim diyor ikinciside babaannesi geldi kuzum televizyonmu izliyon derdemez sessiz oturcaksan otur oturmayacaksan geri git babaanne banana izliyom ben diyor bi ara sumugunu agzina atmis babaanne yakalamis bagirti atinca coookkk kizdi babaannesine artik sen gelme bize ok ben gelirim aaaaa niyemis bakayim dedi babannnesi size gelince yiyom ama sen gozluk takmiyon benide goremiyon simdi gozlukle geldin bize cuukkk guzel goruyon bide kadina iki elini beline koymus cikar gocluklerini babaanne gozlerin daha guzel diyor cocuk cin olmadan adam carpacak simdide anasina kek yapiyor renkli renkli oyun hamurlarindan
Allaaaaaaaaaam yaaa ilk aklına gelen hastalık kanser mi oldu
oy oy oy ne kadar iyimsersin yavrum sen
aman yediğine içtiğine dikkat et canım benim
moriş neler çekti biliyosun
üstelik boğaz reflüsüydü o ve boğazı yara olmuştu hamişken
yavrum basim ciz ettikden sonra kan gelince kansermiyim acaba dedim:44:bakdim hic bir belirti yok bendesonra karin agrisi kusma olunca bi ara hamilemiyim dedim hatir hatir tarihe bakdim en son gunume bakdim ihtimal 0 bende kendi kendime arastirma yaptim midemde sorun var gastrik dedim bilemedim cunku test yaptirmistim negatif cikmisti meger bogaz reflusuymus suanda bogazimda tas varmis gibi birde ameliyat yerimde yaralar olusmus cok dikkat et dedi dr hatta gripli birisi olursa hemen uzaklas kendini guvenceeye al dedi birde aciyor ara sira kanda geliyor alerjimde var benim cicek yaprak cimen ve tum kozmetik urun aci ve eksi seylere geriye ne kaldi bende bilmiyorum:44:neyse koruyacam artik kendimi bu arada anne sut ver dedi cocuk vermedim yamisy teyzeye birsey yaziyorum bekle dedim babasi gelince istedi oda askim anne vermedimi dedi babasinin kulagina fisildiyor baba annem hergun yamuk teyzeyle konusuyor sisstt duymasin ok ben sana soylerim ne yazdigini diyor birde uyanik ben ona dogru bakinca guya benim dedikodumu yapmiyormus gibi baska yone bakiyor
bacım hala dolanıyosun ayaklarda ama aaaa kızıcam hee sen zopayı hakediyon ama... bacım doğururdum çoktan deme.. ben ne diyorum. her sancıda doğuracan diye bişe yok. ben günleerce çektim o sancıları alalaaa şaka sanıyon herhal... doğuracan artık otur şu totonun üstüne yeter
bacım sen gitme eşin gitsin. yerine de nie başka bişe alasın bir beden küçüğünü al.
evet gelselerde haber verseler artıkın aaaa öldük meraktan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?