Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

eşinin tarafına iyi bi girişmek lazım yaaa
bi rahat bıraksınlar sizi yaaa
hamişken , yeni evliyken, doğurduktan sonra ,hiç mi yalnız kalamayacak bu insanlar

ahh kuzum yeni evliyken kaygana vardı zaten hıc yanlız olamadıkkkhamişken halim ortada dogumdan sonra halım duman

ya yamısım ben bı sıteden gogus kremını almıstım ama cok katı hıc cıkmıyor krem :26:bozukmu acaba koyu kıvamlı kremmi bu nasıl bısey yaaa atımmı cope napam:44:

baksoyummmmyolda yani peki demedimi açıklık falan varmı normalmi gidişattbu elin kaç parmağı giriyor acabahani şu aletlere alışkınımda parmak yemedim hiçbacım bizde hamile kaldığım aydan buayana hiç tık tık ta olmadı bu parmak olayı beni zorluyacak gibiçok sevındım ama herseyın yolunda olmasınaaa

evet canım yolda :) valla yavrum sanki elini soktu düşün okadar fena ya söylemyim korkmayın diye ama gerçi benim rahim kasları çok sertmiş öyle dedi doktor çatı darlığı değil kas bunlar dedi :) ama çok canım yandı çok bide dayanıklıyımdır yani buna rağmen bitmekte bilmedi ben kendimi kasıyorum diye düşündü kadın ilk önce e tabii kasıyorsunda öyle birden lörpsss diye girince .ya aynen dediğin gibi tık olalı aylaaaar aylar oldu ya aklıma ilk gecem geldi aynen öyle oldum he :) canım kendini rahat bırak diyo durmadan anlatıyo nasıl olduğunu ama neyseee buarada benim doğum kısmetse son anda bir durum olmazsaaaa NORMAL miş.bebek için sorun yok sende dayanıklısın sabırlısın dedi.haftaya kadar bakalım ne olacak.ama nst de doğumhaned yatarken bi garip oldum ağlayasım geldi biran.çok tuhaftı.

ya yamısım ben bı sıteden gogus kremını almıstım ama cok katı hıc cıkmıyor krem :26:bozukmu acaba koyu kıvamlı kremmi bu nasıl bısey yaaa atımmı cope napam:44:

yok kıııızz atma deluuu o katı zaten sürmeden önce parmaklarınla onu iyice yumuşatıcan bayaa sıvı kıvam alıyo öyle sürücen kutusundan sıktığın gibi sürmicen ben baş ve işaret barmağımla biraz oynuyodum kremle sonra göğsüme sürüp iyice dağıtıyodum

kızım okadar abartılıcak bişe değil o beee.. ama ebelerin yaptığı aynen anlattığın gibiydi. bende kendimi kasınca iyice acıdı... mühim olan kendinizi kasmamak. kasarsan acır kasmazsan acımaz olay bu. benim kendi dr um yaparken gram acıma olmamıştı vallahi.

yamiiiiiiş gel hele gel :)

geldim hele geldim anlat bacım nooluyo doğuruyonmu yoksam

yamısım almıstı o sıteden guvenılırdır kuzumben almadım ama:26:

http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/107

http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/93#

http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/141

ben ilkinin beyazını, ikincisinin mavisini üçüncüsünün vizon rengini aldım ama sadecce mavi olan takımı bu siteden almıştım. beyazı başka siteden vizonu da kadir hastan almıştım. hepsinin de pijama gecelik sabahlığı var. ben en çok mavi olanı sevdim. vizon olanı doğumda giydim. ben sıcakta doğum yaptığımdan vizon kalın geldi bana. evde hep maviyi giydim. ama vizonda çok güzel. okadar sıcak olmasaydı onu da sık giyerdim. beyazı da hamileyken giymiştim.

site açılmayacaktır muhtemelen. noktalı yerlere lohusasepeti com yazın açılır.

yavrum benim rahim kaslarım sertmiş ondan acıdı :) doğurmuyorummm daha kııııız

hmm 18 güne kadar doğuruyon mu yoksa dr normalde gebeliğin bitmesine 18 gün var mı dedi. ha eğer 2.yse onu biliyoz zaten bu karı çocuğu çıkarmıcak

he cumartesi büyük gün desene hadi bakalım gelir gelmez yazarsın haa başka işlerle uğraşmak yoookk

kız hala geziyon anam bi otur doğuracan yaaw

allah iyiliğinizi versin demek yürüyerek çıkacak direk okula :) kız zaten kadın 22.12.2013 demişti 40 haftam ozaman doluyor ama inş. kalmaz ogüne ne bileyim korkuyorum artık
sen ayın 11nde doğur doğum tarihi 11.12.13 olsun

kızcelerr nasılsınız bakem biz geldik öğleden sonra gittik hastaneye sonuçlarımızı aldık 3lü zeka testi normal çıktı şekerim yüksek bebişinde eşi hala aşağıda o yüzden bebim gebelik riskli kategorisine giriyoo doktor öle dedi şeker içinde diyetisyenle görüşş dedii bebeğin eşinin aşağıda olmasına bizim yapabilecegımız bir şey yok sen bol bol yatacaksın dedi kendini yormuycan pek fazla yürüyüş yapmayacaksın birde pek fazla tık tık olmasın kocana söle dedii ama bebeğin eşi yukarıda çıkabilirmiş olabilir ilerki haftalarda ama sen tedbirini al dedii öle işte kızceler benim durum buu maalesef allahım bebişimi korusun inşallah

lalem korkma tatlım dinlen bacaklarını yukarı kaldırıp.benim kv nin 2 hamilelikte öyle olmuş yatmış yukarı kaldırıp .dikkat edeceksin biraz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…