kız seni falakaya yatırmak gerek
daha ne yoruyosan kendini
bi ara bebeği çıkartıp kenara bırakıp koşturmaya devam edecen gibi duruyo
ahh kuzum yeni evliyken kaygana vardı zaten hıc yanlız olamadıkkkeşinin tarafına iyi bi girişmek lazım yaaa
bi rahat bıraksınlar sizi yaaa
hamişken , yeni evliyken, doğurduktan sonra ,hiç mi yalnız kalamayacak bu insanlar
bacım ben almıyım yaaa mümkünse
doğurasım kaçtı bugün doğuran kadınları görünce
yamısım almıstı o sıteden guvenılırdır kuzumcanım dün akşam bakmıştım onlara
alacaktım da emin olamadım
kredi kartıyla alsam güvenilir mi acaba lohusa sepeti?
ayyy çok alemsinnnn
cidden direk okula gidecek onun bebiş doğunca
ya yamısım ben bı sıteden gogus kremını almıstım ama cok katı hıc cıkmıyor krem :26:bozukmu acaba koyu kıvamlı kremmi bu nasıl bısey yaaa atımmı cope napam:44:sen daha okula gidecektin demi... aferin sana otur oturduğun yerde aaaa
ee halledebildinmi pekii
güvenebilirsin canım bende ordan aldım. ilgilerindende pek memnun kaldım. bana 2 tanede bebek bezi koymuşlardı paketin içine.
laleeeem markalara güvenmediğini yazmışın yazacaktım unuttum. lansinoh göğüs pedi ve kremini almıştım ben. pedi halaa kullanıyorum. kremi de çook güzel. saf lanolin içerikli olduğundan göğsü yara yapmıyo ve onu sürüp bebeğini emzirebiliyosun yıkamana gerek kalmıyo. hatırlıyomusunuz ben bi ara göğsüm yara oldu demiştim. o benim bebeği doğru emziremememden kaynaklanmış meğer. bebeğin memeyi doğru tutması lazım. doğru tutturmayı öğrenince kremlede destek verince iki günde iyileşti. ne yara kaldı ne bişe.. teee o zamandan beri hiç yara olmadı göğsüm. kremde kullanmıyorum o zamandan beri. sadece banyoda bebek yağıyla masaj yapıyorum bide emzirdikten sonra anne sütüyle ıslatıp kurumasını bekliyorum. tavsiye ederim yani
baksoyummmmben geldim gıslaaaar.ya ne desem şimdi şu çatı muayenesi olmayan arkadaşlar için fazla anlatmıyım diyorum ben kendim şahsen bizzat.yani ağrı eşiğim yüksektir benim işte neyse ya.çocuğumun suyu pozisyonu filan güzelmiş teyzeleri yüzünü göstermedi huysuz ama olsun 18 gün kalmış dedi doktor ama bu 40 hafta için.kasların okadar sertki diyo kadın biraz rahatla dedi bende rahatım kasmıyorum fazla dedim bune bu nasıl kas dedi kadın şaşırdı çok sabırlısın diyo bana :) ben ortaokulda filan birkaç sene hentbol oynamıştım annemde hemen doktora onu söylüyor doktorda evet evet belli dedi .valla elini soktoda soktu ay anlatmıyım diyorum anlatmıyım offff o neydi allahımmm :) sonra bizde kan uyuşmazlığı var onun testini istedi durum ne diye kan verdim arkasından 20 dk nst .ufak birkaç ağrı olmuş dedi doktor ben hissetmedim ama dedim alla allaa diyo :) nst deki kadında çok güldü benim yavruma yaa kalbi nasıl atıyo toprağın paldır küldür aaaaaa sen çok ses yapıyorsun ama dedi kadın :) bende gecesi güdüzü yokki hep böyle hareketli dedim nasıl tepiyo alttan alın şunları der gibi kuzum yaaaa .kadın iyi iyi başkalarınıkaldırıp hareket ettiriyoruz senin sorunsuz bitti dedi ay dedim çok şükür.kızlar doğumhanede yattım ben nst için kimse yoktu doğumda filan sıcacıktı içerside ama ben bi garip oldum ya sanki doğuma girmişim gibi .neyse ben azcık daha dinleneyim hepinizi öpüyorum.gelirim sonra
baksoyummmmyolda yani peki demedimi açıklık falan varmı normalmi gidişatt bu elin kaç parmağı giriyor acaba hani şu aletlere alışkınımda parmak yemedim hiç bacım bizde hamile kaldığım aydan buayana hiç tık tık ta olmadı bu parmak olayı beni zorluyacak gibi çok sevındım ama herseyın yolunda olmasınaaa
ya yamısım ben bı sıteden gogus kremını almıstım ama cok katı hıc cıkmıyor krem :26:bozukmu acaba koyu kıvamlı kremmi bu nasıl bısey yaaa atımmı cope napam:44:
baksoyummmmyolda yani peki demedimi açıklık falan varmı normalmi gidişatt bu elin kaç parmağı giriyor acaba hani şu aletlere alışkınımda parmak yemedim hiç bacım bizde hamile kaldığım aydan buayana hiç tık tık ta olmadı bu parmak olayı beni zorluyacak gibi çok sevındım ama herseyın yolunda olmasınaaa
yamiiiiiiş gel hele gel :)
yamısım almıstı o sıteden guvenılırdır kuzumben almadım ama:26:
yok kıııızz atmadeluuu o katı zaten sürmeden önce parmaklarınla onu iyice yumuşatıcan bayaa sıvı kıvam alıyo öyle sürücen kutusundan sıktığın gibi sürmicen ben baş ve işaret barmağımla biraz oynuyodum kremle sonra göğsüme sürüp iyice dağıtıyodum
kızım okadar abartılıcak bişe değil o beee.. ama ebelerin yaptığı aynen anlattığın gibiydi. bende kendimi kasınca iyice acıdı... mühim olan kendinizi kasmamak. kasarsan acır kasmazsan acımaz olay bu. benim kendi dr um yaparken gram acıma olmamıştı vallahi.
geldim hele geldim anlat bacım nooluyo doğuruyonmu yoksam
ben geldim gıslaaaar.ya ne desem şimdi şu çatı muayenesi olmayan arkadaşlar için fazla anlatmıyım diyorum ben kendim şahsen bizzat.yani ağrı eşiğim yüksektir benim işte neyse ya.çocuğumun suyu pozisyonu filan güzelmiş teyzeleri yüzünü göstermedi huysuz ama olsun 18 gün kalmış dedi doktor ama bu 40 hafta için.kasların okadar sertki diyo kadın biraz rahatla dedi bende rahatım kasmıyorum fazla dedim bune bu nasıl kas dedi kadın şaşırdı çok sabırlısın diyo bana :) ben ortaokulda filan birkaç sene hentbol oynamıştım annemde hemen doktora onu söylüyor doktorda evet evet belli dedi .valla elini soktoda soktu ay anlatmıyım diyorum anlatmıyım offff o neydi allahımmm :) sonra bizde kan uyuşmazlığı var onun testini istedi durum ne diye kan verdim arkasından 20 dk nst .ufak birkaç ağrı olmuş dedi doktor ben hissetmedim ama dedim alla allaa diyo :) nst deki kadında çok güldü benim yavruma yaa kalbi nasıl atıyo toprağın paldır küldür aaaaaa sen çok ses yapıyorsun ama dedi kadın :) bende gecesi güdüzü yokki hep böyle hareketli dedim nasıl tepiyo alttan alın şunları der gibi kuzum yaaaa .kadın iyi iyi başkalarınıkaldırıp hareket ettiriyoruz senin sorunsuz bitti dedi ay dedim çok şükür.kızlar doğumhanede yattım ben nst için kimse yoktu doğumda filan sıcacıktı içerside ama ben bi garip oldum ya sanki doğuma girmişim gibi .neyse ben azcık daha dinleneyim hepinizi öpüyorum.gelirim sonra
yamısım cumartesı gunu sabah 9 bucuga randevu aldımmm sonunda
birde eşim yerini bulamaz kii
bi beden küçüğünü alamam çünkü yoktu devredıyodu adam hatta ben m beden degılde l beden alacaktım ama baska beden yok dedı bana..oyuzden benım gıdıp s beden bıseyler bulmam gerek.bırazdan cıkıcam yenı mevlütten geldımde
bacım ben senden ümidi kestim. benim oğlan askere gidecek sen hala doğurmamış olcenyavrum benim rahim kaslarım sertmiş ondan acıdı :) doğurmuyorummm daha kııııız
bacım ben senden ümidi kestim. benim oğlan askere gidecek sen hala doğurmamış olcen
sen ayın 11nde doğur doğum tarihi 11.12.13 olsunallah iyiliğinizi versin demek yürüyerek çıkacak direk okula :) kız zaten kadın 22.12.2013 demişti 40 haftam ozaman doluyor ama inş. kalmaz ogüne ne bileyim korkuyorum artık
sen ayın 11nde doğur doğum tarihi 11.12.13 olsun
kızcelerr nasılsınız bakem biz geldik öğleden sonra gittik hastaneye sonuçlarımızı aldık 3lü zeka testi normal çıktı şekerim yüksek bebişinde eşi hala aşağıda o yüzden bebim gebelik riskli kategorisine giriyoo doktor öle dedi şeker içinde diyetisyenle görüşş dedii bebeğin eşinin aşağıda olmasına bizim yapabilecegımız bir şey yok sen bol bol yatacaksın dedi kendini yormuycan pek fazla yürüyüş yapmayacaksın birde pek fazla tık tık olmasın kocana söle dedii ama bebeğin eşi yukarıda çıkabilirmiş olabilir ilerki haftalarda ama sen tedbirini al dedii öle işte kızceler benim durum buu maalesef allahım bebişimi korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?