bi bakıym canım hepsiburada ya ordan alırım olmazsa ya benimde başıma bi iş gelmedi ama korkuyorum ya ben birde bişi olsa benim kocişin dilinden yıllarca kurtulamam o yüzden ben beğeniyorum diğer işleri o hallediyor baştan tedbirimi alıyorum bennyavrum bu siteden baya bişey aldım
daha da çok şükür başıma bi iş gelmedi
bende netten çok alışveriş yaparım ama bellidir aldığım siteler
morhipo, trendyol, hepsiburada, gittigidiyor, sahibinden, e bebek, butikbebe gibi sitelerden alıyorum
chicco ürünlerini de hepsiburadadan alabilirsin mesela
off sera benide korkuttun kızcem ne kanseri yavv bide kendi kendine tehşıs koymuşsun maaşallah geçmiş olsun allah şifa versin kızcem inşallah düzelirsin benimde midemde hem ülser var hemde gastrıt midem bi yanmaya ağrımaya başlayınca boynuma vuruyo resmen agrısıı bu kız ne cadı yaa hemen babasına seni çekiştiriyor benim kızda dün öle yaptı babası dediki sen neden akıllı olmuyorsun oyuncaklarla falan oynamıyorsun anneyi üzüyorsun dedi oda diyorki eee annem hep yaşıyo bilgisayaraa bana bakmıyooo donup kaldım babası da diyoki e o zaman haklısın kızımmmyavrum basim ciz ettikden sonra kan gelince kansermiyim acaba dedim:44:bakdim hic bir belirti yok bendesonra karin agrisi kusma olunca bi ara hamilemiyim dedim hatir hatir tarihe bakdim en son gunume bakdim ihtimal 0 bende kendi kendime arastirma yaptim midemde sorun var gastrik dedim bilemedim cunku test yaptirmistim negatif cikmisti meger bogaz reflusuymus suanda bogazimda tas varmis gibi birde ameliyat yerimde yaralar olusmus cok dikkat et dedi dr hatta gripli birisi olursa hemen uzaklas kendini guvenceeye al dedi birde aciyor ara sira kanda geliyor alerjimde var benim cicek yaprak cimen ve tum kozmetik urun aci ve eksi seylere geriye ne kaldi bende bilmiyorum:44:neyse koruyacam artik kendimi bu arada anne sut ver dedi cocuk vermedim yamisy teyzeye birsey yaziyorum bekle dedim babasi gelince istedi oda askim anne vermedimi dedi babasinin kulagina fisildiyor baba annem hergun yamuk teyzeyle konusuyor sisstt duymasin ok ben sana soylerim ne yazdigini diyor birde uyanik ben ona dogru bakinca guya benim dedikodumu yapmiyormus gibi baska yone bakiyor
yamısım cumartesı gunu sabah 9 bucuga randevu aldımmm sonunda
birde eşim yerini bulamaz kii
bi beden küçüğünü alamam çünkü yoktu devredıyodu adam hatta ben m beden degılde l beden alacaktım ama baska beden yok dedı bana..oyuzden benım gıdıp s beden bıseyler bulmam gerek.bırazdan cıkıcam yenı mevlütten geldımde
kız ne doğuruyon yine senn bekle biraz daha anam hbaksoy bile dişli mişli doğuracak çocuk çıkınca okula bilem gidecek ee o zaman senin baya daha beklemn lazımm doktora git bakalım kızcem ne diyecek bizede haber ver haa unutma eger daha öce doğurursanda yazz ben doğuruyom diye bizden habersiz çıkarma okkkbenim doğurasım varda bırazdaha zaman gecsın sımdı erken
geçmiş olsun canım daha doğuma kadar çokk parmak yiycen maalesef ki ayy ne güzel demek nrmal doğuracan bi terslik olmazsa inşallah ya ağrısız sızısız bi nefeste doğuruşun allah yardımcın olsun inşallahevet canım yolda :) valla yavrum sanki elini soktu düşün okadar fena ya söylemyim korkmayın diye ama gerçi benim rahim kasları çok sertmiş öyle dedi doktor çatı darlığı değil kas bunlar dedi :) ama çok canım yandı çok bide dayanıklıyımdır yani buna rağmen bitmekte bilmedi ben kendimi kasıyorum diye düşündü kadın ilk önce e tabii kasıyorsunda öyle birden lörpsss diye girince .ya aynen dediğin gibi tık olalı aylaaaar aylar oldu ya aklıma ilk gecem geldi aynen öyle oldum he :) canım kendini rahat bırak diyo durmadan anlatıyo nasıl olduğunu ama neyseee buarada benim doğum kısmetse son anda bir durum olmazsaaaa NORMAL miş.bebek için sorun yok sende dayanıklısın sabırlısın dedi.haftaya kadar bakalım ne olacak.ama nst de doğumhaned yatarken bi garip oldum ağlayasım geldi biran.çok tuhaftı.
hmm 18 güne kadar doğuruyon mu yoksa dr normalde gebeliğin bitmesine 18 gün var mı dedi. ha eğer 2.yse onu biliyoz zaten bu karı çocuğu çıkarmıcak
he cumartesi büyük gün desenehadi bakalım gelir gelmez yazarsın haa başka işlerle uğraşmak yoookk
kız hala geziyon anam bi otur doğuracan yaaw
yamişş nasılsın kızcem he valla hbaksoy doğurmuyomuş daha kızcem tutturdu ben doğurmam oğluşum içerde kalsın diye kız vallaha bunun oğlan doğduğunda heralde seninki askere gidiyo olacakk