Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bi bakıym canım hepsiburada ya ordan alırım olmazsa ya benimde başıma bi iş gelmedi ama korkuyorum ya ben birde bişi olsa benim kocişin dilinden yıllarca kurtulamam o yüzden ben beğeniyorum diğer işleri o hallediyor baştan tedbirimi alıyorum benn
off sera benide korkuttun kızcem ne kanseri yavv bide kendi kendine tehşıs koymuşsun maaşallah geçmiş olsun allah şifa versin kızcem inşallah düzelirsin benimde midemde hem ülser var hemde gastrıt midem bi yanmaya ağrımaya başlayınca boynuma vuruyo resmen agrısıı bu kız ne cadı yaa hemen babasına seni çekiştiriyor benim kızda dün öle yaptı babası dediki sen neden akıllı olmuyorsun oyuncaklarla falan oynamıyorsun anneyi üzüyorsun dedi oda diyorki eee annem hep yaşıyo bilgisayaraa bana bakmıyooo donup kaldım babası da diyoki e o zaman haklısın kızımmm

benim doğurasım varda bırazdaha zaman gecsın sımdı erken
kız ne doğuruyon yine senn bekle biraz daha anam hbaksoy bile dişli mişli doğuracak çocuk çıkınca okula bilem gidecek ee o zaman senin baya daha beklemn lazımm doktora git bakalım kızcem ne diyecek bizede haber ver haa unutma eger daha öce doğurursanda yazz ben doğuruyom diye bizden habersiz çıkarma okkk
geçmiş olsun canım daha doğuma kadar çokk parmak yiycen maalesef ki ayy ne güzel demek nrmal doğuracan bi terslik olmazsa inşallah ya ağrısız sızısız bi nefeste doğuruşun allah yardımcın olsun inşallah

yamişş nasılsın kızcem he valla hbaksoy doğurmuyomuş daha kızcem tutturdu ben doğurmam oğluşum içerde kalsın diye kız vallaha bunun oğlan doğduğunda heralde seninki askere gidiyo olacakk

hiç aklıma gelmedi essahtan du kociş gelsin söyliyimmmmm .ilahi yamişşşşş

süle sülee belkide gerçekten öyle gelecektir hee bi bakmışın 11de sancılanmısın

çok şükür iyi ama tek sorun o olsun. sende yatarsın işte ooh mis keyfine bakarsın hiiçç korkma canım. azıcık olumlu yönünden baksana şu işe yahu... kendini üzünce daha mı iyi olcak. mutlu olmaya bak ki o da iyi olsun.. yoksa benimki gibi sinirli olur demedi deme... hee ama tık tık için üzülüyosan onu bilmem

hoşgeldin kızçem
üzme nolursun kendini yaaa
yatarsın, bakarsın keyfine
bi bakmışsın eşi de yukarı çıkmış
üzülecek bişey yok emin ol
bak yamişim neler atlattı ve doğurdu çok şükür
beni kürtaja alıyordu doktor ertesi gün , ama bak bebeğim tutundu çok şükür

yaaaaaaaaaaaaaaaa öncelikle hoşgeldin diyorum
ve geri kalanına gözlerimi kapatıp , kulaklarımı tıkıyorum
beni en çok çatı muayenesi korkutuyo zaten
Allahım güzelce doğurmayı nasip eder umarım
benimkine dönmüş senin durumda
bende orta dereceli ağrı çıkmış da ben hissetmemişim bile
doktor şoka girmişti
diyoki ne kadar yüksek acı eşiğin
çatır çutur doğurursun sen
bu arada benim oğlan da sert geçiriyodu nstyi alın diye
bi 40 dakika sonra da bi baktık ki uyudu bebiş

Arkidişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer kardeşime dua edin nolur
eğer sözlü mülakatı geçebilirse yüksek lisans ve doktora için İngiltereye gideceeeeeeeeeeeek
çok mutluyuz bizzz

canım devlet hastanesine gidince mecburen maruz kaldım o görüntülere
bir kere tıklım tıklım dolu
ikincisi bağıran, ağlayan, kanaması olan, suyu gelen, oooooooooo ooof deli oldum bugün
senin cadı çok fena yaaaaaaa
babayla yatacakmış demek
sende onun yatağında mı yatacakmışsın

babanne de gelmesin aaaaa, o güzel gözlere niye gözlük takıyo ki
takmasın sorun çözülüverir

cin cücüğü diyelim en iyisi biz ona
kardeşim hep bana sen ne cin cücüğüsün der de

valla giderdim de canım
ben okulda koşuşturmaktan acımı unuturdum da
doğursam haberim bile olmazdı cidden

sonunda aldım raporu canım benim
bu sefer de okuldakiler nasıl işleyeceklerini bilemediler
tam olarak doğum ne zaman olacak belli değil yaaa o yüzden gün izni yazamadılar
gün yazmayınca da mebbise işleyememişler
lohusa geceliğinin içine mi bez koymuşlar? çok ilginç
benimde beğendiklerim var bakalım hangisini alıcam

yamuk teyze haaaaa
bu lafı tuttum artık bende yamuk teyze dicem

kızçem aman kanseri getirme aklına
kusuyorum deyince bende ilk hamiş misin acaba diye şey etmiştim

tatlım aman dikkat et boğazda ödem ya da yaralara neden oluyo o reflü
morişime yakından şahit olduk
ilacını da ihmal etme
o engelliyomuş bi nebze

tabi kuzum insan tuhaf olur :26:korkmam ben öyle şeylerden canbonum ahhh aahhhh zamanında ayda kaç sefer gidiyordum heprahat bırakmış gelde rahat oldogumhane ye gırınce ınsanın aglıyası gelır yaaa

deme bende atıyordum valla çöpeeben içinden hiç çıkaramadım amma katıymış ozaman bu kremmokadarda küfür ettim satanlara bozuk krem satıyorlar dıyyeee

yok kuzum gelır gelmez yazarım merak etmeyınnn:bugunde gezdım vallaaa
sen ayın 11nde doğur doğum tarihi 11.12.13 olsun

kuzum dur üzülme hemen bak geçen aylarda arkadasında oldu ama cok sukur gectı anlatmıstımdarısı sana ıns.ama yorma kendını dınlen bol bol ..kız hala tık tık yapıyonuzmu biz hiç yapmadık biliyonmu buzamana kadarbenim herif korkuyor kızı falanda kucaklama dıkkat et kendıne

kız kim dedi doğuruyom dıye.ben durdugum yerde sayıyorum çok şükürzorla dogurtcak bunlar benii

bahtsız bacım benim yaaaa
kıyamam sana hiç
Allahım yardım etsin

eğer sözlü mülakatı geçebilirse yüksek lisans ve doktora için İngiltereye gideceeeeeeeeeeeek
çok mutluyuz bizzz
oyyy kuzummm dualarım senınleene guızell rabbım gonlunuzden gecenı nasıp eylesın ıns

kızçelerim geceliğimi değiştirdim onun yerine gecelik bulamadım pijama takımı aldımmmama güzel hoşuma gitti bunuda pembe renk aldım ama nette bulamadım sitesi var ama benim aldığım model çıkmadığından koyamıyorumzırsizdelim sectınmı pijamanı

bayıldım bu fikre yaaa
doğursun valla
bende diyomki kocişe keşke 14.01.14 olsa

seninki beklemez yavlum benim boşuna heves etme diyo

sizinkide iyiymiş hee ama hayatta beklemezsin ozamana kadar.. kıız 11.12.13 senin oluyomuş

çok mutluyuz bizzz

allah yardımcısı olsun canım gönlünüze göre versin inşallah alnının akıyla çıkar

hee yowrem hedaaye derler buna

sen göster yardım edelim olmaamı

şşşt yamuk teyze seramın kızçesinin lafı başkasından duyarsam oyarım alimallah

deme bende atıyordum valla çöpeeben içinden hiç çıkaramadım amma katıymış ozaman bu kremmokadarda küfür ettim satanlara bozuk krem satıyorlar dıyyeee

ayyy çok güldüm yaahu halaa okudukça glüyorum kociş diyo neye gülüyon dedim hatunun biri bizim göğüs kremini bozuk sanmış satanlara bayaa sövmüş

yok kuzum gelır gelmez yazarım merak etmeyınnn:bugunde gezdım vallaaa

hey allahım kızım otur acık şu totonun üstüne yahuuuu yollarda doğurcan sen demedi deme
kız kim dedi doğuruyom dıye.ben durdugum yerde sayıyorum çok şükürzorla dogurtcak bunlar benii

anam sen kendi kendini zorla doğurtucan bi oturmuyon şeyinin üstüne çıban mı var bacım

pijamalarını göremedimki ben

noktalı yere lohusasepeti com yaz açılır yavrum

bacım pembe niye aldın kızınmı oluyo hayırdır yoksam bizi kandırdınmı bunca zaman oğluş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…