sizinkide iyiymiş hee ama hayatta beklemezsin ozamana kadar.. kıız 11.12.13 senin oluyomuş
allah yardımcısı olsun canım gönlünüze göre versin inşallah alnının akıyla çıkar
hee yowrem hedaaye derler buna
sen göster yardım edelim olmaamı
şşşt yamuk teyze seramın kızçesinin lafı başkasından duyarsam oyarım alimallah
ayyy çok güldüm yaahu halaa okudukça glüyorum kociş diyo neye gülüyon dedim hatunun biri bizim göğüs kremini bozuk sanmış satanlara bayaa sövmüş
hey allahım kızım otur acık şu totonun üstüne yahuuuu yollarda doğurcan sen demedi deme
anam sen kendi kendini zorla doğurtucan bi oturmuyon şeyinin üstüne çıban mı var bacım
noktalı yere lohusasepeti com yaz açılır yavrum
yamısım noktaya tıklanmıyokı kuzum ben analamdım dedıgını:44:gül bacım güll.hatta kargo geldıgınde yanımda eltımlerde vardı.merakla actım bı bakım dedım nasıl kremmiş busıkıyoruz sıkıyoruz cıkmıyo.eşimde akşamına kızdı önüne geleni alırsan olacagı bu at çöpe gitsin dedi bana bende biraz tutumluyum diyelim herife dedim yok ben eczanaeden falan çaktırmadan açar bakarım onlarda öyleyse atmam didim.dünde civile uğradım hatta ordada vardı kutudan cıkardımda jelatinliydi unutmusum kapakların açılmayacagını içimde kalmıstı valla rahatladım neyseki ama ıyı kufur yedıler benden.hatta geri göndercektim de kargo parasını ben ödeyecegımden yenisini alırım dıye dusunmustum totoda çıban yok kuzum anama cekmısım
yamısım noktaya tıklanmıyokı kuzum ben analamdım dedıgını:44:gül bacım güll.hatta kargo geldıgınde yanımda eltımlerde vardı.merakla actım bı bakım dedım nasıl kremmiş busıkıyoruz sıkıyoruz cıkmıyo.eşimde akşamına kızdı önüne geleni alırsan olacagı bu at çöpe gitsin dedi bana bende biraz tutumluyum diyelim herife dedim yok ben eczanaeden falan çaktırmadan açar bakarım onlarda öyleyse atmam didim.dünde civile uğradım hatta ordada vardı kutudan cıkardımda jelatinliydi unutmusum kapakların açılmayacagını içimde kalmıstı valla rahatladım neyseki ama ıyı kufur yedıler benden.hatta geri göndercektim de kargo parasını ben ödeyecegımden yenisini alırım dıye dusunmustum totoda çıban yok kuzum anama cekmısım
Arkidişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer kardeşime dua edin nolur
eğer sözlü mülakatı geçebilirse yüksek lisans ve doktora için İngiltereye gideceeeeeeeeeeeek
çok mutluyuz bizzz
http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/107
http://www................../urun/sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/93#
http://www................../urun/lohusa-sabahlikli-pijama-3lu-takim/141
yavrum şimdi linki açıyosun da sayfa gösterilemiyor diyoo ya.. adres çubuğuna geliyosun. www dan sonra ............... yazmış oluyo. o noktaları siliyosun.. www. lohusasepeti. com haline getiriyosun linkin geri kalan kısmına dokunmuyosun. bide ben burda boşluk bırakarak yazdım sen bırakma bizahmet
hey yarebbim açıp bakcakmış yaaaa
ay kuzu senin isin benim ise donmus bir vietnam yemek yerinde ortada bir masa etrafinda yemekler donuyor esimde gel surdan yiyelim dedi bende girer girmez ayyyy bu masanin yanina oturup donerken secip alip yermisiz dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm dedim esim bon bon yuzume bakdine dermissiiiimmmmm zaten oyle yenilcek dedi benim karizma yerle bir oldu askim biliyorum espiri yaptim dedim aslinda seyyy itiraf ediyorum bilmiyordum ikincisi ogretmen duyuru yapti bayanlar ve baylar ogrenciler icin ozel mutfak bolumu acildi istediginiz cay kahve sut vs...bedava kullanabilirsiniz ama orayi temiz birakin dedi bende hemen gidip kahve alayim dedim tenefusde annaaammm ne goreyim kucuk buzdolabi bir tane bangledisli bayan ters kapak yerinden asilmis acmaya ugrasiyor ikinci disari cikan ayni bangledisliye kendi dilinde birsey dedi ikisi bir asildilar ben saskinlikla izliyorum yeminle 3.bayanda cikdi birbirlerinin totolarindan tutup birbirlerini cekistirerek birlesip hep beraber cekmeye basladilar bitanesi nasil bagiriyor kilitli buzdolap koyuyorlar biz buraya para veriyoruz kardesim onlarin yaptiklarina bakkk hakkimizi ariyacagiz yiktilar kavurdular ortaligi bende utanmasinlar diye ayyyy dolapdan sut alayim kahveme dedim bahane ederek sakkkkk diye acinca kapagi ilk ugrasan bayana donup diger ikisi salakkkk kapi bu tarafdaymis bizide salaakkkk yerine koydurdun sonra bir kahkaha attik dersde bile birbirimize bakip bakip yerlere yattik bi ara ogretmen sorunca bangledisli samimi arkadasim aramizda bir konu ozel dedi ogretmende sormadi bi daha
denedim kuzum denedimde öylede açılmıyor neyse göremedim napamgüle güle eskit diyeyimmm
baksoyum yanaş hele gııı kaybolmaneediyon nasılsın? doğurasın varmı
hay allahım canım doğurmak istemedi diyo yaawww bu karı kafayı yedi ensonundagünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün? gecem pek iyi geçmedi saat başı wc gelende bişeye benzese bari bikaç damla.belim karnım ağrıyo .alt katı zaten anlatmıyorum bile fena.doğurasım bi geliyor bi gidiyo yahu.gece kalktım wc ye toprak gelivereek gibi oldu çatım matım çok acıdı yok dedim yavrum ben şimdi doğurmak istemiyorum uyuycam yarın gel :) töbe töbeee hakikaten hiçte canım doğurmak istemedi gece .
canlarım pijama alan yada almaya çalışan bebişine ciciler alan yada almaya çalışan herkes güle güle kullansınlar.lalem seram sizde kendinize dikkat edin .zırsızdelim kardeşinin gönlüne göre olsun her istediği inşallah bak hamilenin duası kabul olurmuş derler :) yamişşşşşş oh valla fırtlattın kurtuldun üstünden de 2,5 ay geçti ne güzel.ilk reglini bile oldun yavrum :) hayalotttt afiyet olsun tatlım bende gidiyorum kahvaltıya öpüyorum hepinizi gelirim yine.domates nerelerde acababuarada .
datlum reglim biteli 2 hafta olcek nerdesin sen kuzuuumbu doğuramama senin kafanı aldı herhal
domestos iyice kayboldu yaw bide pelunumuz vardı o da bi cee dedi gitti biz gene kaldık kemik kadro bacım
datlum reglim biteli 2 hafta olcek nerdesin sen kuzuuumbu doğuramama senin kafanı aldı herhal
domestos iyice kayboldu yaw bide pelunumuz vardı o da bi cee dedi gitti biz gene kaldık kemik kadro bacım
biliyorum yavrum reglin yeni değil işte aklıma geldi yani hamişliğin zor geçti ama doğumu yaptın üstünden 2,5 ay geçti ilk reglini bile oldun dedim kııııııız :) darısı benim başıma ve öteki sıradaki arkidişlerin.bugün daha ağırım sanki kasıklarımda bir ağrı acı var devamlı.uyuyamadım da gece azıcık uyusammı acaba ama annemde durmuyor ki ya temizlik temizlik temizlik 7/24 yahu.şimdide odayı süpürecekmiş allahımmmmm evi mis gibi yaptı hertaraf parlıyor.kociş diyorki dün akşam anne senden allah razı olsun eve kadın eli değdiğ belli oldu evde bir kadın var belli çamaşır suyu dökmüşsün lavabolara diyo .hiiiiiiiiiiiiiiiiiii dedim lennnnn nanköre bak seeeeen ben daha gecen hafta çamaşır suyuyla uğraştım die sen değilmiydin çocuğa bişey olursa benden çekeceğin var diyen :) bir taraftan da anneme göz kırpıyormuş meğer benim şaşkın kociş.ama şaka maka annem geleli ev bi başka parlıyor valla allah razı olsun :)
heee evet pelun geldi pelunn topiğe hayırlısı olsun .ama domatesinde pelun olabilir daha belli değil :) yamişim sana bişey sorucam yavrum.şimdi kısmetse benim normal doğum yapacağım belli oldu ya bu normal doğumdan önce lağman mıdır nedir öyle bişey yapılıyormuş ( ay ne cahilim heee ) onu nasıl yapıyorlar tatlım.
hee anladım canım. darısı sizlerinde başına inşallah...
kıız yavaş yavaşş doğurucan mı ne
eşinde alemmiş hee senle uğraşmayı seviyo galibaaaama kocişler hep uğraşmayı severler zaten
yavrum lavman bişe değil yawmakatın ucundan (içeriye girmiyo) hortumla su veriyo içeri o senin wc yapmanı sağlıyo gidip ishal gibi işini görüyosun ama uzun sürüyo heee doğururken ıkınıyosun ya orda büyük tuvaletini yapma diye. çünkü yaparsan bebek mikrop kapar.sana tavsiyem klozete otur koca göbüşle öbüründe olmuyo biliyonmu
sen hangi hastanede yapıcan doğumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?