yok doğurmadım daha ama az kaldı korkuyorum vajinamın çevresinde kondilom varmış fark etmedim normal doğuma engel değil doktor ama ben istemiyorum bebeğin ses tellerinde nodüllere sebep olabiliyormuş delirmek üzereyim artık 9aydır başıma gelmeyen kalmadı sinir sistemim çöktü
evet kızlar topiğimizin ilk bebişi 3 eylülde sezeryan doğumla 3000 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldiçok sıkıntılı zor bir gecenin sabahında kızımı kucağıma aldım. Sezeryan olacağım günün gecesinde idrar yolları sancım tuttu nişanım suyum geldi sancıdan saçımı başımı yoldum annemi kendimi ısırdım yattığım katı birbirine kattım benimle ilgilenen hemşireler ebeler o kadar iyiydi ki doğumhaneye gitmem gerektiği halde korktuğumu bildkleri için göndermediler sinir krizleri geçirdim dudaklarım kilitlendi yüzüm mosmor oldu nstdeyken bebeğimin kalbi duruyordu yüce mevlam korudu minik meleğimi şimdi çok şükür evdeyiz yeni doğan sarılığını atıyoruz üstümüzden fakat sütüm yetmiyor sanırım çünkü 2870 gr oldu mecburen takviye alıyoruz şimdi, kilosu normale dönünce mamayı bırakacağz.
Sezeryan zor çok ağrım var ama pişman değilim ve minik meleğim bu hayatta yaptığım en güzel şey kızlar darısı başınıza
Çok çok tebrik ederim zirvecim!demek o sıkıntılı zamanları atlattın..darısı biizm başımıza da..topiğimizin ilk kız bebişi geldi yani..ne güzel..boyu da kilosu da maaşalah ne kadar iyiymiş
İnşallah en kısa zamanda döner annesi normal kilosuna..ama yine de maşallah kilosu çok iyiymiş..
o sancının bebeğin kalp ritimlerini etkilediğini ben de duymuştum..işte o zaman hemen sezaryen yapmaları gerkiyor..kardeşimin de çok ağrısı olmuştu dikişle ilgili ama geçti zamanla..ne dikişten ne de izden bir eser kalmadı çok şükür..
ben de sanırım sezaryen olacağım..çünkğ geçenlerde nst odasıında ilk kez bu kadar yakından bir normal doğum gördüm..kadın yanımdaki yatakta doğurdu!kadın resmen kudurdu acıdan ..mahvoldu..
gunaydınnnnn :) canım gecmedı mı öksuruk ya :/ ballı süt içsen yada pekmez yesen bi kaşık belkı azaltır denedın mı? benım hep bunlarla azalıyodu bı dene ıstersen. sancıyıda kötüye yorma bsey olmaz Allahın izniyleBenımde dun gun boyu karnım agrıdı belimden dogru gırdı hep agrılar uyuyunca gecmıs.
vah canım benim bde misafirle mi uğraştın bu halinle... hemde çat kapıgelmiş... ayy hiç sevmem öyle habersiz gelen misafiri yaa telefon diye bişe var gelecek kadar samimiysen ara geliyorum de dimi... benimde kaynana hiç beni aramaz direk oğlunu arar geilceği zaman, yada bşe olduğu zaman hep onu arar... beni çaırıcak onu arar... biyere götürücek onu arar... müsait mi diye hiç aramaz ama şunu yapıcam diye arar... enson geçen gün yine onu aramış gelicem diye... ben zaten bikaçgün önesinden ona sinirliydim ogün de öyle yapınca eşime dedim ki sen iş yoğunluğundan bana haber vermeyi unuttun tmmı benim haberim yok bozma dedim tmm dedi... sora geldiler bende dedim aaa sen mi geldin niye haber vermedin , bana demezmi niye arayım börek mi açacanhey yarebbim bende dedim illa börek mi açmam lazım
doğurmadım bacım hala tek bedende iki kişiyimbide nişan diyoz anam nası nişan bu bi geldi oğum habercisi dedik hala tık yok ya bende bi sorun var heralde, doğurmam bile cins olcek galibaa
evet canım bekledim bekledim gelen olmayınca benimde uykusuzluk malumun oluncadayanamadım gittim yattım gene bayılmışım yaw
moriş de girmeyince tırstım dedim biri acile gitti biride bişeyi stres yaptı bayıldı kaldı :26:
ayy canını mı çektirdik :26: üzüldüm kız yakın olsan da sana şurdan atıversem
canımcım tetanozunu git de dha fazla geciktirmeden ol... biyerinden başla yani... sonra olmadığın için bi sorun yaşama bak...
ayrıntılı ultrason için 400tl mi aldılarhemde özel de.... ben gittim hastane de de değil hee kendi özel muayenehanesinde yaptırdım... alınan ya 170 yada 200 dü tam hatırlamıyorum ama o aralarda bişeydi.... bide bebeği hayalet gibi gösterdi demişsin ya alemsin ya
sende kendine somalili diye diye iyice somalili olucen heee
ağrım kasıklarımda var yaa ayağa kalkarken falan sanki kasığımda taş var gibi oluyo bi ağrı giriyo ki offf yani.... valla nezaman gelicek hiç bilemiyorum
he yaw herşeyi tam olarak demeyelim de en yaşlınız olarak kaldım aranızdabelki de yaş olarak en küçük benimdir ama bu çucuk beni çok yaşlandırdı yaw
sizde artıkın bi ucundan başlayın canım yoksa çucuklar doğduğunda hiçbişeyleri olmicek
vah canım benim bde misafirle mi uğraştın bu halinle... hemde çat kapıgelmiş... ayy hiç sevmem öyle habersiz gelen misafiri yaa telefon diye bişe var gelecek kadar samimiysen ara geliyorum de dimi... benimde kaynana hiç beni aramaz direk oğlunu arar geilceği zaman, yada bşe olduğu zaman hep onu arar... beni çaırıcak onu arar... biyere götürücek onu arar... müsait mi diye hiç aramaz ama şunu yapıcam diye arar... enson geçen gün yine onu aramış gelicem diye... ben zaten bikaçgün önesinden ona sinirliydim ogün de öyle yapınca eşime dedim ki sen iş yoğunluğundan bana haber vermeyi unuttun tmmı benim haberim yok bozma dedim tmm dedi... sora geldiler bende dedim aaa sen mi geldin niye haber vermedin , bana demezmi niye arayım börek mi açacanhey yarebbim bende dedim illa börek mi açmam lazım
doğurmadım bacım hala tek bedende iki kişiyimbide nişan diyoz anam nası nişan bu bi geldi oğum habercisi dedik hala tık yok ya bende bi sorun var heralde, doğurmam bile cins olcek galibaa
evet canım bekledim bekledim gelen olmayınca benimde uykusuzluk malumun oluncadayanamadım gittim yattım gene bayılmışım yaw
moriş de girmeyince tırstım dedim biri acile gitti biride bişeyi stres yaptı bayıldı kaldı :26:
ayy canını mı çektirdik :26: üzüldüm kız yakın olsan da sana şurdan atıversem
canımcım tetanozunu git de dha fazla geciktirmeden ol... biyerinden başla yani... sonra olmadığın için bi sorun yaşama bak...
ayrıntılı ultrason için 400tl mi aldılarhemde özel de.... ben gittim hastane de de değil hee kendi özel muayenehanesinde yaptırdım... alınan ya 170 yada 200 dü tam hatırlamıyorum ama o aralarda bişeydi.... bide bebeği hayalet gibi gösterdi demişsin ya alemsin ya
sende kendine somalili diye diye iyice somalili olucen heee
ağrım kasıklarımda var yaa ayağa kalkarken falan sanki kasığımda taş var gibi oluyo bi ağrı giriyo ki offf yani.... valla nezaman gelicek hiç bilemiyorum
he yaw herşeyi tam olarak demeyelim de en yaşlınız olarak kaldım aranızdabelki de yaş olarak en küçük benimdir ama bu çucuk beni çok yaşlandırdı yaw
sizde artıkın bi ucundan başlayın canım yoksa çucuklar doğduğunda hiçbişeyleri olmicek
benm yattığım serviste de oldu aynısı kadın 7 aylıkken yatağında doğurdu. Bebeğimin kalp atışları 90lara düştü o gece o yüzden sinir krizi geçirdim sakinleşince normale döndü. Dikişlerin acısı her geçen gün azalıyor dikkatli olmak lazım sadece. Sezeryan istediğini doktorunla konuştun mu??
evet kızlar topiğimizin ilk bebişi 3 eylülde sezeryan doğumla 3000 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldiçok sıkıntılı zor bir gecenin sabahında kızımı kucağıma aldım. Sezeryan olacağım günün gecesinde idrar yolları sancım tuttu nişanım suyum geldi sancıdan saçımı başımı yoldum annemi kendimi ısırdım yattığım katı birbirine kattım benimle ilgilenen hemşireler ebeler o kadar iyiydi ki doğumhaneye gitmem gerektiği halde korktuğumu bildkleri için göndermediler sinir krizleri geçirdim dudaklarım kilitlendi yüzüm mosmor oldu nstdeyken bebeğimin kalbi duruyordu yüce mevlam korudu minik meleğimi şimdi çok şükür evdeyiz yeni doğan sarılığını atıyoruz üstümüzden fakat sütüm yetmiyor sanırım çünkü 2870 gr oldu mecburen takviye alıyoruz şimdi, kilosu normale dönünce mamayı bırakacağz.
Sezeryan zor çok ağrım var ama pişman değilim ve minik meleğim bu hayatta yaptığım en güzel şey kızlar darısı başınıza
Ah canım sağ ol..neler yaptım zencefilli bal..pekmez..kan şekerim tavan yaptı vallaıhlamur..işte benimki gıcık gb kuru öksürük..fec sancı yapıyor hemen kesilmesi lazım.. ben de sanıc girince direk yatıyorum..hiçbir şey yapamıyorum..oturamıyorum bile..kilitleniyorum..benim nıormalde hiç kasılmam olmazdı..gün içinde bir iki tane minik minik..ama bu öksürük 24 saati bulunca maalesef olmaya başladı..hem de nst'de 50 şiddetinde çok sanıc çıktı geçen gün..ben de artık ne olursa hazırlıklıyım esha..moralimi bozmak istemiyorum..her şeyi Allah bilir..onun doğum zamanı sağlıklı olup olmayacağı bile yazılıdır..ben öyle düşünüyorum..biraz fazla kaderciyim ama sanırım böyle düşünmek gerek de mi? ne demişler gelirse gelir Çin'den Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden.. Tabii ben yine pozitif düşünüyorum...
Yaw bacım börek dedin de canım nasıl çekti..yapmayacaktın bunu somalili kardeşine..bilmiyon mu ben günde 4 zeytin bir dilim beyaz peynir ve kuru ekmek yiyen biriyim, olmadı şimdi kele
tetanoz asşısını kardeşim de olmamış.doğumdan sonra bebeğe yapmışlar rutin aşılar içinde..ama be yamisy çok ilaç kullandım..artık böbreklerim iflasın eşiğinde..ne yapacam bilemedim ben de
Bu arada bugün geçen acilde kan ve israr bakmışlardı ya bütün gün çıkarmamışlardı sonucu..artık benim çıkışımı yaparlarken ben kan değerlerim ne oldu diye orada bir hemşireye sordum..aaa o da unuttuk dedi vs.çıakrdı verdi..biz de aldık ama madem benim bir şeyim yok, beni çıkarıyorlar dışarı o halde evde bakarız diye sallamadım..
o kadar ilgisizler yani düşün..3 saat beni bir şey yapmadan acilde sancı ile beklettiler..arkasından kadın doğuma postayıp bilgisiz o kasap doktorla muhatap ettiler..bu arada şikayetim gögüs ağrım ve öksürüğüm..sancı yapıyor..ilgilenmeden sadece minoset yazdılar göndediler..Vay hallerine!
bugün kan değerlerime ve idrar değerlerime bir göz atayım dedim..arkadaşım lökosit,mantar hepsi tavan tapmış!!! inanamadım..beni o halde o kadar hastayken süründürüp acilden gönderdiler yani..!!!!
ben de neden bu kadar rahatsızm boğazım ağrıyor hala geçmiyor diyorum...
ben daha yükleme yaptırmadım haftaya yaptırcam inşallah son dakıkda yetısıyorum 28 son hafta.
simdı dolaba bakıyodum bende cıkolata ıcın ama kalmamıs canım cektıydı :26:
kimin bebişi olduysa ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat olsunlar inşallah.sırada hangimiz var acaba :) benimki daha küçücük 25. haftasının içinde canım yavrum.ben bugün toprağıma alışverişe gidecektim hala gidemedim babası olacak kocacığım hala işten gelemedi:))))
şeker yüklemesi yaptırdı arkadaşım da üstümden tır geçti sanki o kadar yoruldum diyor
bizde de kalmamış, herifime nazlansam gidip alır mı acaba :13:
aminnnnnnnnnnnnnnn
benim ki de küçücük , hatta öyle küçük ki adı bile yok henüz
siz bizden bi kaç adım öndesiniz
aminnnnnnnnnnnnnnn
benim ki de küçücük , hatta öyle küçük ki adı bile yok henüz
siz bizden bi kaç adım öndesiniz
ayyyy burası tam bize göreymiş
canım benim 4 boyutlu tam dört boyutsuz..hatta sıfır boyutlu..sadece hayalet gb çıkıyor bebkler resimlerde..çok hayal kırıklığı yaşamıştım ama ne yaparsın
23.haftada yaptırmıştım diye hatırlıyorum bir de özelde renkli diye kanıma girdiler 400 lira verdik 3-5 kağıt parçası için eşimle..
Bu arada Yamisy dışında hepimizin haftları yakın :) Yamisy canım benim aramızda tek kaldı her şeyi tamamlamş olarak..
buyrun buyrun hoşgeldiniz topiğin sahibi adına ben karşılıyım bugun
buyrun buyrun hoşgeldiniz topiğin sahibi adına ben karşılıyım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?