Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Zirvecim gözün aydınnn! dünyaya geldi mi minikimiz.. nasılsın? sağlığın umarım iyidir..çok merak ettik seni..

Son düzenleme:

Çok çok tebrik ederim zirvecim! demek o sıkıntılı zamanları atlattın..darısı biizm başımıza da..topiğimizin ilk kız bebişi geldi yani..ne güzel..boyu da kilosu da maaşalah ne kadar iyiymiş

İnşallah en kısa zamanda döner annesi normal kilosuna..ama yine de maşallah kilosu çok iyiymiş..

o sancının bebeğin kalp ritimlerini etkilediğini ben de duymuştum..işte o zaman hemen sezaryen yapmaları gerkiyor..kardeşimin de çok ağrısı olmuştu dikişle ilgili ama geçti zamanla..ne dikişten ne de izden bir eser kalmadı çok şükür..

ben de sanırım sezaryen olacağım..çünkğ geçenlerde nst odasıında ilk kez bu kadar yakından bir normal doğum gördüm..kadın yanımdaki yatakta doğurdu! kadın resmen kudurdu acıdan ..mahvoldu..

benm yattığım serviste de oldu aynısı kadın 7 aylıkken yatağında doğurdu. Bebeğimin kalp atışları 90lara düştü o gece o yüzden sinir krizi geçirdim sakinleşince normale döndü. Dikişlerin acısı her geçen gün azalıyor dikkatli olmak lazım sadece. Sezeryan istediğini doktorunla konuştun mu??

Ah canım sağ ol..neler yaptım zencefilli bal..pekmez..kan şekerim tavan yaptı valla ıhlamur..işte benimki gıcık gb kuru öksürük..fec sancı yapıyor hemen kesilmesi lazım.. ben de sanıc girince direk yatıyorum..hiçbir şey yapamıyorum..oturamıyorum bile..kilitleniyorum..benim nıormalde hiç kasılmam olmazdı..gün içinde bir iki tane minik minik..ama bu öksürük 24 saati bulunca maalesef olmaya başladı..hem de nst'de 50 şiddetinde çok sanıc çıktı geçen gün..ben de artık ne olursa hazırlıklıyım esha..moralimi bozmak istemiyorum..her şeyi Allah bilir..onun doğum zamanı sağlıklı olup olmayacağı bile yazılıdır..ben öyle düşünüyorum..biraz fazla kaderciyim ama sanırım böyle düşünmek gerek de mi? ne demişler gelirse gelir Çin'den Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden.. Tabii ben yine pozitif düşünüyorum...

Yaw bacım börek dedin de canım nasıl çekti..yapmayacaktın bunu somalili kardeşine..bilmiyon mu ben günde 4 zeytin bir dilim beyaz peynir ve kuru ekmek yiyen biriyim, olmadı şimdi kele

tetanoz asşısını kardeşim de olmamış.doğumdan sonra bebeğe yapmışlar rutin aşılar içinde..ama be yamisy çok ilaç kullandım..artık böbreklerim iflasın eşiğinde..ne yapacam bilemedim ben de

Bu arada bugün geçen acilde kan ve israr bakmışlardı ya bütün gün çıkarmamışlardı sonucu..artık benim çıkışımı yaparlarken ben kan değerlerim ne oldu diye orada bir hemşireye sordum..aaa o da unuttuk dedi vs.çıakrdı verdi..biz de aldık ama madem benim bir şeyim yok, beni çıkarıyorlar dışarı o halde evde bakarız diye sallamadım..

o kadar ilgisizler yani düşün..3 saat beni bir şey yapmadan acilde sancı ile beklettiler..arkasından kadın doğuma postayıp bilgisiz o kasap doktorla muhatap ettiler..bu arada şikayetim gögüs ağrım ve öksürüğüm..sancı yapıyor..ilgilenmeden sadece minoset yazdılar göndediler..Vay hallerine!

bugün kan değerlerime ve idrar değerlerime bir göz atayım dedim..arkadaşım lökosit,mantar hepsi tavan tapmış!!! inanamadım..beni o halde o kadar hastayken süründürüp acilden gönderdiler yani..!!!!

ben de neden bu kadar rahatsızm boğazım ağrıyor hala geçmiyor diyorum...

sorma canım ya mısafırle ugrastım evde pek bı temızdı hanı bu kız pskolojik olarak yıpranmış bıde bız yıpratalım dedıler heralde kayıvalıdende bı alemmiş canım yaa ole sey mı olur bısey varsa senı arasın sankı telefonumu acmıcan. bide söylediği lafa bak haber versem börek mi acıcaktın demıss aboww gülsen mi ağlasan mı tovbe tovbe. doğururkende sen haber verme senin oğluşta naz yapa yapa geliyoo oyy yerım ben onu şuan evde cinnet gecırcem sular kesildi sabahtan berı yok bulasıklar bı yığın kaldı, yeri süprüp silcem o kaldı bıde susadım moriye deren ben somolililer gıbı susuz ac kaldım

şu an riskli gidiyor benim de gebelik zirvecim..bu enfeksiyonlardan bir türlü kurtulamadım.(( hep ağrı ve sancım var..geçen hafta kum yüzünden drmadan acile gittim..bu hafta grip oldum, boğaz yollarım ve göğsüm kötü..yine acile gittim..burası da küçük bir şehir doktorum da korkuyor başına bir şey gelirse özel hastaned doğuramazsın diye sürekli üniversiteye sevk ediyor..geçen öksürük krizinden sancım saatte 5'e çıktı..üniversite acile gittim..acilde o sancı ile 3 saatten daha fazla bekledim..kadın doğuma gönderdiklerinde daha beter ettiler beni..neden geldin sen acillik değilsin ki muamelesi yaptılar..nst'ye zor koydular..yanımdaki hasta da doğum sanıcsı ile inliyor düşün kadını orada terk edip yatağında doğurttular..an an ben yaşadım doğumunu..zavallı...kafası çıkınca bebeğin dışarı, ağlamaya başladı herkes o zaman koştu.yani böyle bir rezil hastane..o amaçla şu rsikli haftaları en azından 32'ye kadar geçersem doktorla sezaryeni konuşacağım...

peki o kadıncağızın bebeği yaşıyor mu yedi ayda doğuranın..Allah tüm hamilelierin yardımcısı olsun inşallah...

Allah analı babalı büyütsün.doğumun zorda olsa sonucunda kucagına bebeğini almak paha biçilemez bişey olsa gerek , inşallah sarılığıda hemen geçerde toparlan kendini prenses

öksürük surubu hamilelikte zararlı mı canm :44: nasıl geccek yoksa? öksürük gecse sancında gecer. 32. haftayı bende beklıyorum bılıyomusun hedefım 28di simdi 32 Allahım inşallah 36ları 38leri gösterirde öyle doğururuz. hersey nasip dedıgın gıbı bız ne yaparsak yapalım olacak olan olur. ama iyi düşün iyi olsun lafınıda unutmamak gerek Allahım bebeklerımızı bize bağıslasın buarada ben hala antbıyotıge devam edıyorum ama idrarmdakı yanma kask agrım hala gecmedı

kimin bebişi olduysa ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat olsunlar inşallah.sırada hangimiz var acaba :) benimki daha küçücük 25. haftasının içinde canım yavrum.ben bugün toprağıma alışverişe gidecektim hala gidemedim babası olacak kocacığım hala işten gelemedi:))))

ben daha yükleme yaptırmadım haftaya yaptırcam inşallah son dakıkda yetısıyorum 28 son hafta.
simdı dolaba bakıyodum bende cıkolata ıcın ama kalmamıs canım cektıydı :26:

şeker yüklemesi yaptırdı arkadaşım da üstümden tır geçti sanki o kadar yoruldum diyor
bizde de kalmamış, herifime nazlansam gidip alır mı acaba :13:

aminnnnnnnnnnnnnnn
benim ki de küçücük , hatta öyle küçük ki adı bile yok henüz
siz bizden bi kaç adım öndesiniz

doğum yapan arkadaşım sağlıcakla evladını büyüt inşallah rabbim uzun ömür nasip eylesin darısı bize

şeker yüklemesi yaptırdı arkadaşım da üstümden tır geçti sanki o kadar yoruldum diyor
bizde de kalmamış, herifime nazlansam gidip alır mı acaba :13:

çikolata yaspasta ne varsa yıcem kendı yuklememi kendım yapcam yakında
naz yap alır bida bugunler gelmıycek 2. bebişe kadar benimki işte naz yapamıyorum ancak kendim çıkıp alcam onuda gözüm kesmiyo

aminnnnnnnnnnnnnnn
benim ki de küçücük , hatta öyle küçük ki adı bile yok henüz
siz bizden bi kaç adım öndesiniz

bizde seninle aynıyız sanırımbizimde ismimiz daha belli değil aslında tam belli oluyor sonra bi bakıyorum değişmişhiç bir ismi yakıştıramıyorum bu sıpaya

bende girdim de bebğimi öcü gibi göstermiş resimler
oysaki karnımdan bakarken ne de tatlı görünüyordu
valla ilk kalp sesini duydugumuzdan beri her kontrolümde eşime diyorum video çek
bu doktorlara güven olmaz, sağolsun doktor bakarken o da kameraya alıyo
en azından eve geldiğimde kalbinin sesini dinleyip yüzünü görebiliyorum oğluşumun
sizede tavsiye ederim
yoksa parayı veriyorsun ama verdikleri resimler bi halta benzemiyo maalesef
ben daha neresinin fotosunu çekmiş onu bile anlayamıyorum doktorun verdiklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…