teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
sabah 9dan beri bir telefon trafiği vardı ki sormayın gitsin
ama bi kaç şeyi hallettim ohhh üstümden bi yük kalktı
öncelikle görümcem benim için eminönüne gitti
orda şeker, kapı süsü, yastık falan filan derken bakıverdi sağolsun
bende onun baktıklarına baktım
bi kaç saat uğraştık ama bebiş şekerimizi, kapı süsü, yastık, sepet üçlümüzü falan beğenebildik
ondan sonra bu bacınız kayserideki tüm hastaneleri aradı 37 haftalıkken doğuma kabul edip etmeyeceklerini sordu
fiyat araştırması yaptı veeeeeeeeeeeeee sıkı durunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kendine bir de doğum fotocusu buldu
Rabbim yardım etti şükürler olsun
o kadar kafaya takmıştım ki
doktor bi kaç arkadaşım var, doğuran arkadaşlarım var hepsini aradım tek tek
benim doktoru öneriyolar eğer sezeryan yapacaksan bir numara diyolar
ama kadın normal taraftarı değilmiş pek ve normal doğuranlar memnun değillermiş
en az 3-4 kişiden duydum, aynı hastanede bizim komşu teyze çalışıyomuş hemşire olarak
onu da aradım sakın normal doğuracaksan buna gelme dedi
sezeryanda müthiş ama her geleni nerdeyse sezeryana alan bi kadın dedi, normal doğumlarda eli acayip ağır falan dedi
bana sürekli adını duyduğum özel kadın doğum hastanesinde çalışan bi kadının adını verdi
normalde bu kadın acayip iyi, eli hafif, ilgili ve son ana kadar normal olsun isteyen bi kadın dedi
fiyat olarak da benim doktorla aralarında normal doğumda 250 lira fark var
sezeryande kadın doğum hastanesinde çalışan para farkı almıyomuş ama benimki 1300 lira fark istiyomuş sezeryan için
öyle olunca kayseriye gider gitmez bi bu hanıma gidip muayene olayım diyorum
doğum fotocusu da bu hastanenin kadrolu elemanı
fotolarını falan beğendim arkadaşlarım kendi doğumlarındakileri gösterdiler de
bakalım hayırlısı olsun ama çooooooooooook mutluyum bu iki işi halledebildiğim için
kalkarken ise kötü rüya görmüştüm, babannem ölüyodu rüyamda
nasıl ağladım nasıl, meğer gülecekmişim de ona delaletmiş
kızlar benim eltim de hamile ya oda benim doktora gidiyormuş .gecen hafta cumartesi bana geldi annem burada hoş geldin diyeyim diye.diyorki şaşkın ablamlar bana takılıyorlar eltinemi özendin diyorlar dedi bizde kahkahayı patlattık annemle.bende dedim ki ya yenge ne alakası var sanki bana özenipte eve eşyamı alıyorsun bebek bu komik olmuş dedim .yok eşya almadım diyo yahu.ama ben ne alsam evime kendime hemen gider aynı yerden aynısını yada çok benzerini alır.hamileliği zor geçiyormuş kansızlık varmış doktor b12 ve demir ilacı vermiş.haaaa buarada benim kv onun yanında ama oda benim gibi istemio kadını ben evde yalnız daaha rahatım kendi annesi gibi olmuor insan rahat edemio diyo ayyyy allahım benim laflarımı bana söylüo .ne şaşkın kadın yaa.kaldı benim kv ortaada iyimi :) annesi babası daha hayattalar ve ondan bile dinçler maşallah gitsin onların yanında kalsın diyo sevgili elticiğim :) bu cumartesi gelicem demiş kv kocişimi aramış oda iyi gel bakalım demiş.bana diyoki kociş annem cumartesi gelecekmiş haberin olsun dedi e ne yapalım gelecek herehalde artık dedim :) yazık üzülüorum kocişime yav ama ne yapalım kendinden soğutmasaydı kv dimi ama :)
zırsızdelim
bide hemen bu doktora git muayeneni ol biran evvelde doğumuna fazla kalmadı seninde .
ayyy canım sevindim senin adına yavrum.hayırlı olsun.normal doğumu destekleyen doktor bence iyi diye düşünüyorum yavrum hemen insanı kesmeye niyetlilerden korkuyorum.fotocu bulman iyi olmuş tatlım sonuçta bu yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız herzaman olmuyor.
evet tatlım yol sen bu kadınları hııııııh
Allahım yaaa senin elti de bi alem kv de de
afedersin sen kabız olsan kıskaçlığından o da olacak sanki
şimdi sen epiduralle doğursan kalkar oda aynısını ister
senin bebek bilmem kaç kilo doğar ama başlar benim bebek daha şöyle doğdu falan
ben hayalimde bunları canlandırdım
kıskanç insanlar böyle
senin sütün yarar mesela, başlar başka bahane bulmaya
hele yaramazsa off ki offf
ne yavv bu
bi elini çekin arkidişimden, yoksam döverim haaa
oooof of özeller zapıtacak desene.benim hastanede 1200 normali 2500 de sezeryan ama bebişe yapılacak işlemler için herbiri 100 tl cik.oda nın günlüğü 200 .kızlar yeni yıl sonrası %200 zam işleme sokulacakmış
1 ocaktan itibaren en ucuz hastanede normal doğum 450 olacakmış
en pahalısını siz hayal edersiniz de benim doktor 1300 alacakmış
sezeryan içinse 2500e anlaşırız diyo
ama oda fiyatı yok içinde
şimdi günlüğü 200müş ama 1 ocaktan sonra 600 olacakmış
yuhh yani dedim
napıcam ben yaaa, bunca para verilir mi yazık günah yaaa
alla allaa sen laftan anlamadın ki mahvettin işte kendini .yat tabii dinlen bi önce ama zaten 2 3 hafta sonra da doğumun gelir .neyse yavrum bi toparlan bakarız bi çaresine.yavrum 37. haftama kadar yola çıkmam yasak
doktor dediki evde 2-3 hafta yatacaksın mutlaka
ve bedenin kendini toparlayınca çıkacaksın yola
dün ki kadın doğumcu da aynısını dedi
tatlım çalışmayarak iyi ediyorsun, hatta bugüne kadar niye çalıştın ki sen dedi
bi kaç hafta minimum hareket ederek, bol dinlenerek yatacaksın ki bebiş rahatlayacak erken doğum stresinden çıkacak dedi
o yüzden 20sine kadar falan gidemeyecem
canım bende korkuyorum hemen keseyim diyenelrden
dün devletteki bana utanmadan diyo ki erken doğuracak olursan kesin sezeryan yaparım
dedim çatıma bile bakılmadan neden böyle diyosun
maalesef öyle
burda bebeği yaşatma şansımız yok zaten, o yüzden sezeryan yapıp biran evvel bebişi büyük bir ile nakletmemiz gerekir diyo
neymiş normal doğumda oluşabilecek riskler de fazla olduğundan atamazmışız erken doğumla riske
o yüzden gider gitmez bu normal doğum taraftarı olana gidip muayene olacam inşallah
amin yavrımmmm, dua et olur mu bol bol
oyyy kuzummm dualarım senınleene guızell rabbım gonlunuzden gecenı nasıp eylesın ıns
kızçelerim geceliğimi değiştirdim onun yerine gecelik bulamadım pijama takımı aldımmmama güzel hoşuma gitti bunuda pembe renk aldım ama nette bulamadım sitesi var ama benim aldığım model çıkmadığından koyamıyorum zırsizdelim sectınmı pijamanı
sizinkide iyiymiş hee ama hayatta beklemezsin ozamana kadar.. kıız 11.12.13 senin oluyomuş
allah yardımcısı olsun canım gönlünüze göre versin inşallah alnının akıyla çıkar
hee yowrem hedaaye derler buna
sen göster yardım edelim olmaamı
şşşt yamuk teyze seramın kızçesinin lafı başkasından duyarsam oyarım alimallah
ayyy çok güldüm yaahu halaa okudukça glüyorum kociş diyo neye gülüyon dedim hatunun biri bizim göğüs kremini bozuk sanmış satanlara bayaa sövmüş
hey allahım kızım otur acık şu totonun üstüne yahuuuu yollarda doğurcan sen demedi deme
anam sen kendi kendini zorla doğurtucan bi oturmuyon şeyinin üstüne çıban mı var bacım
noktalı yere lohusasepeti com yaz açılır yavrum
yamısım noktaya tıklanmıyokı kuzum ben analamdım dedıgını:44:gül bacım güll.hatta kargo geldıgınde yanımda eltımlerde vardı.merakla actım bı bakım dedım nasıl kremmiş busıkıyoruz sıkıyoruz cıkmıyo.eşimde akşamına kızdı önüne geleni alırsan olacagı bu at çöpe gitsin dedi bana bende biraz tutumluyum diyelim herife dedim yok ben eczanaeden falan çaktırmadan açar bakarım onlarda öyleyse atmam didim.dünde civile uğradım hatta ordada vardı kutudan cıkardımda jelatinliydi unutmusum kapakların açılmayacagını içimde kalmıstı valla rahatladım neyseki ama ıyı kufur yedıler benden.hatta geri göndercektim de kargo parasını ben ödeyecegımden yenisini alırım dıye dusunmustum totoda çıban yok kuzum anama cekmısım
ay kuzu senin isin benim ise donmus bir vietnam yemek yerinde ortada bir masa etrafinda yemekler donuyor esimde gel surdan yiyelim dedi bende girer girmez ayyyy bu masanin yanina oturup donerken secip alip yermisiz dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm dedim esim bon bon yuzume bakdine dermissiiiimmmmm zaten oyle yenilcek dedi benim karizma yerle bir oldu askim biliyorum espiri yaptim dedim aslinda seyyy itiraf ediyorum bilmiyordum ikincisi ogretmen duyuru yapti bayanlar ve baylar ogrenciler icin ozel mutfak bolumu acildi istediginiz cay kahve sut vs...bedava kullanabilirsiniz ama orayi temiz birakin dedi bende hemen gidip kahve alayim dedim tenefusde annaaammm ne goreyim kucuk buzdolabi bir tane bangledisli bayan ters kapak yerinden asilmis acmaya ugrasiyor ikinci disari cikan ayni bangledisliye kendi dilinde birsey dedi ikisi bir asildilar ben saskinlikla izliyorum yeminle 3.bayanda cikdi birbirlerinin totolarindan tutup birbirlerini cekistirerek birlesip hep beraber cekmeye basladilar bitanesi nasil bagiriyor kilitli buzdolap koyuyorlar biz buraya para veriyoruz kardesim onlarin yaptiklarina bakkk hakkimizi ariyacagiz yiktilar kavurdular ortaligi bende utanmasinlar diye ayyyy dolapdan sut alayim kahveme dedim bahane ederek sakkkkk diye acinca kapagi ilk ugrasan bayana donup diger ikisi salakkkk kapi bu tarafdaymis bizide salaakkkk yerine koydurdun sonra bir kahkaha attik dersde bile birbirimize bakip bakip yerlere yattik bi ara ogretmen sorunca bangledisli samimi arkadasim aramizda bir konu ozel dedi ogretmende sormadi bi daha
saolasım seramdualarimiz kardesinle zirsizim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün? gecem pek iyi geçmedi saat başı wc gelende bişeye benzese bari bikaç damla.belim karnım ağrıyo .alt katı zaten anlatmıyorum bile fena.doğurasım bi geliyor bi gidiyo yahu.gece kalktım wc ye toprak gelivereek gibi oldu çatım matım çok acıdı yok dedim yavrum ben şimdi doğurmak istemiyorum uyuycam yarın gel :) töbe töbeee hakikaten hiçte canım doğurmak istemedi gece .
canlarım pijama alan yada almaya çalışan bebişine ciciler alan yada almaya çalışan herkes güle güle kullansınlar.lalem seram sizde kendinize dikkat edin .zırsızdelim kardeşinin gönlüne göre olsun her istediği inşallah bak hamilenin duası kabul olurmuş derler :) yamişşşşşş oh valla fırtlattın kurtuldun üstünden de 2,5 ay geçti ne güzel.ilk reglini bile oldun yavrum :) hayalotttt afiyet olsun tatlım bende gidiyorum kahvaltıya öpüyorum hepinizi gelirim yine.domates nerelerde acababuarada .
biliyorum yavrum reglin yeni değil işte aklıma geldi yani hamişliğin zor geçti ama doğumu yaptın üstünden 2,5 ay geçti ilk reglini bile oldun dedim kııııııız :) darısı benim başıma ve öteki sıradaki arkidişlerin.bugün daha ağırım sanki kasıklarımda bir ağrı acı var devamlı.uyuyamadım da gece azıcık uyusammı acaba ama annemde durmuyor ki ya temizlik temizlik temizlik 7/24 yahu.şimdide odayı süpürecekmiş allahımmmmm evi mis gibi yaptı hertaraf parlıyor.kociş diyorki dün akşam anne senden allah razı olsun eve kadın eli değdiğ belli oldu evde bir kadın var belli çamaşır suyu dökmüşsün lavabolara diyo .hiiiiiiiiiiiiiiiiiii dedim lennnnn nanköre bak seeeeen ben daha gecen hafta çamaşır suyuyla uğraştım die sen değilmiydin çocuğa bişey olursa benden çekeceğin var diyen :) bir taraftan da anneme göz kırpıyormuş meğer benim şaşkın kociş.ama şaka maka annem geleli ev bi başka parlıyor valla allah razı olsun :)
hee anladım canım. darısı sizlerinde başına inşallah...
kıız yavaş yavaşş doğurucan mı ne
eşinde alemmiş hee senle uğraşmayı seviyo galibaaaama kocişler hep uğraşmayı severler zaten
yavrum lavman bişe değil yawmakatın ucundan (içeriye girmiyo) hortumla su veriyo içeri o senin wc yapmanı sağlıyo gidip ishal gibi işini görüyosun ama uzun sürüyo heee doğururken ıkınıyosun ya orda büyük tuvaletini yapma diye. çünkü yaparsan bebek mikrop kapar.sana tavsiyem klozete otur koca göbüşle öbüründe olmuyo biliyonmu
sen hangi hastanede yapıcan doğumu??
nerede bu kızlar yahu.acıktım ben ne yesekki zırsızımmmdelimm
evet tatlım yol sen bu kadınları hııııııhyok anam elti işte daha ne diyimm kıskançççç
oooof of özeller zapıtacak desene.benim hastanede 1200 normali 2500 de sezeryan ama bebişe yapılacak işlemler için herbiri 100 tl cik.oda nın günlüğü 200 .
alla allaa sen laftan anlamadın ki mahvettin işte kendini .yat tabii dinlen bi önce ama zaten 2 3 hafta sonra da doğumun gelir .neyse yavrum bi toparlan bakarız bi çaresine.
alla allaaaa felaket tellalı doktora bak sen yaa.sen git normali düşünen doktora git cicim.
heeee içeri girmiyorsa sorun yok :) tatlım ben şirinevlerde özel Ataköy (ecomar ) hastanesinde yapıcam kısmetse .çok şükür doktorum çok iyi bana normal doğum yaptırmanın derdinde :) yavaş yavaş değilde birden doğuruversem iyi oluak yavrum be :)
kızlar benim eltim de hamile ya oda benim doktora gidiyormuş .gecen hafta cumartesi bana geldi annem burada hoş geldin diyeyim diye.diyorki şaşkın ablamlar bana takılıyorlar eltinemi özendin diyorlar dedi bizde kahkahayı patlattık annemle.bende dedim ki ya yenge ne alakası var sanki bana özenipte eve eşyamı alıyorsun bebek bu komik olmuş dedim .yok eşya almadım diyo yahu.ama ben ne alsam evime kendime hemen gider aynı yerden aynısını yada çok benzerini alır.hamileliği zor geçiyormuş kansızlık varmış doktor b12 ve demir ilacı vermiş.haaaa buarada benim kv onun yanında ama oda benim gibi istemio kadını ben evde yalnız daaha rahatım kendi annesi gibi olmuor insan rahat edemio diyo ayyyy allahım benim laflarımı bana söylüo .ne şaşkın kadın yaa.kaldı benim kv ortaada iyimi :) annesi babası daha hayattalar ve ondan bile dinçler maşallah gitsin onların yanında kalsın diyo sevgili elticiğim :) bu cumartesi gelicem demiş kv kocişimi aramış oda iyi gel bakalım demiş.bana diyoki kociş annem cumartesi gelecekmiş haberin olsun dedi e ne yapalım gelecek herehalde artık dedim :) yazık üzülüorum kocişime yav ama ne yapalım kendinden soğutmasaydı kv dimi ama :)
teyzeleri biz geldikkkkkkkkkkkkkkk
sabah 9dan beri bir telefon trafiği vardı ki sormayın gitsin
ama bi kaç şeyi hallettim ohhh üstümden bi yük kalktı
öncelikle görümcem benim için eminönüne gitti
orda şeker, kapı süsü, yastık falan filan derken bakıverdi sağolsun
bende onun baktıklarına baktım
bi kaç saat uğraştık ama bebiş şekerimizi, kapı süsü, yastık, sepet üçlümüzü falan beğenebildik
ondan sonra bu bacınız kayserideki tüm hastaneleri aradı 37 haftalıkken doğuma kabul edip etmeyeceklerini sordu
fiyat araştırması yaptı veeeeeeeeeeeeee sıkı durunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kendine bir de doğum fotocusu buldu
Rabbim yardım etti şükürler olsun
o kadar kafaya takmıştım ki
doktor bi kaç arkadaşım var, doğuran arkadaşlarım var hepsini aradım tek tek
benim doktoru öneriyolar eğer sezeryan yapacaksan bir numara diyolar
ama kadın normal taraftarı değilmiş pek ve normal doğuranlar memnun değillermiş
en az 3-4 kişiden duydum, aynı hastanede bizim komşu teyze çalışıyomuş hemşire olarak
onu da aradım sakın normal doğuracaksan buna gelme dedi
sezeryanda müthiş ama her geleni nerdeyse sezeryana alan bi kadın dedi, normal doğumlarda eli acayip ağır falan dedi
bana sürekli adını duyduğum özel kadın doğum hastanesinde çalışan bi kadının adını verdi
normalde bu kadın acayip iyi, eli hafif, ilgili ve son ana kadar normal olsun isteyen bi kadın dedi
fiyat olarak da benim doktorla aralarında normal doğumda 250 lira fark var
sezeryande kadın doğum hastanesinde çalışan para farkı almıyomuş ama benimki 1300 lira fark istiyomuş sezeryan için
öyle olunca kayseriye gider gitmez bi bu hanıma gidip muayene olayım diyorum
doğum fotocusu da bu hastanenin kadrolu elemanı
fotolarını falan beğendim arkadaşlarım kendi doğumlarındakileri gösterdiler de
bakalım hayırlısı olsun ama çooooooooooook mutluyum bu iki işi halledebildiğim için
kalkarken ise kötü rüya görmüştüm, babannem ölüyodu rüyamda
nasıl ağladım nasıl, meğer gülecekmişim de ona delaletmiş
kızlar yeni yıl sonrası %200 zam işleme sokulacakmış
1 ocaktan itibaren en ucuz hastanede normal doğum 450 olacakmış
en pahalısını siz hayal edersiniz de benim doktor 1300 alacakmış
sezeryan içinse 2500e anlaşırız diyo
ama oda fiyatı yok içinde
şimdi günlüğü 200müş ama 1 ocaktan sonra 600 olacakmış
yuhh yani dedim
napıcam ben yaaa, bunca para verilir mi yazık günah yaaa
yavrum 37. haftama kadar yola çıkmam yasak
doktor dediki evde 2-3 hafta yatacaksın mutlaka
ve bedenin kendini toparlayınca çıkacaksın yola
dün ki kadın doğumcu da aynısını dedi
tatlım çalışmayarak iyi ediyorsun, hatta bugüne kadar niye çalıştın ki sen dedi
bi kaç hafta minimum hareket ederek, bol dinlenerek yatacaksın ki bebiş rahatlayacak erken doğum stresinden çıkacak dedi
o yüzden 20sine kadar falan gidemeyecem
hee anladım canım. yenibosnadasın heralde yada ataköyde...
yavrum senin nasıl doğuracağını topik olarak 4 gözle bekliyoruz
ayy kız bu kv yi başına atacak demedi deme... dikkat et.
oohhh hadi hayırlı olsun canım. fotocu bulmuş olmana çok sevindim. çok istemiştin. yaw sen doğurdun doğuracan daha nezaman gidecen bacım kayseriye
aneeeyyyy bu zamlar doğum için mi genel mi?? genelse hapı yuttuk
heee ozamana kadar doğurma da
amin yavrımmmm, dua et olur mu bol bol
bacım seçtimle seçemedim arasında kaldım
yamişimin şu mavili görüneni çok beğenmiştim, bir de başka bi üçlü seti
kociş de beğendi alacam almasına ama ben çalışmıyım diye tablet alan kocişim kredi kartı limitimizi doldurmuş
dedim ne gerek vardı
hem para kazanamayacam , hem borcumuz çok , hem de kredi kartında limit yok, hem de doğum yapacam şart mıydı dedim
seni ancak böyle eve bağladım bana yeter de artar bile dedi şaşkın kocişim
yavrımmm valla o kadar erken doğarsa dövicim çocuuuumu
beklesin 14.01.14 ün nesi var
hadi olmadı 01.01.14 de olur
beğendikelrimi ekliyim canım sizde bana akıl verin olmaz mı
kız ne güldüm yaaaaaaaaaaaaaaa
açıp demek deneyecektin birde
Allaaaaaaaaam delisin cidden
tutumluluktan pintiliğe doğru yol alıyon gibim sanki
aynı benim anam
bence sen gene de bi bak totona çıkmıştır çıban belki de ondan oturamıyon
ayyy yaaa ne güldümmmmmmmmmmmm
o görüntü gözümün önüne geldi resmen
iki kadın da dün hastanede hastane kapısıyla cebelleşiyordu
birinci kadın koldan tutuyo çekiyo olmuyo itiyo olmuyo
kapıysa ikili kapılardan, onca zaman uğraştı uğraştı sonra dayanamayan biri gösteriverdi diğer kapıdan açıp çıkması gerektiğini
öteki de doğru kapıya gitti ama zorluyo zorluyo açamıyo
çekmesi gerekirken itiyordu çünkü şaşkın
saolasım seram
çok istiyo kardeşcezim, inşallah olur
gece gece hiç doğurasın yoktu demek
ohhh bacım sende bu keyif oldukca cidden okula gideceği zaman bi zahmet çıkarıyım da arkadaşlarından geri kalmasın deyivercen
korkum şu ki ben çıkarmıyım çocuğu okula da karnımda götürüp getireyim diyebilirsin
kardeşim de diyo abla hamilelerin duası kabul olur
sizde dua edin nolur
ben hakkında hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum açıkcası
gitmesi hayırlıysa gitsin, değilse gidemesin
önemli olan hakkında ne hayırlıısıysa onun olması
benim de annişim olaydı keşkem
her yerimi temizlerdi
şimdi bana yasak, kociş de sadece bulaşıkları makineye diziveriyor, arada da süpürüyor
ben yapınca da kızıyor
anlamadım ki bu paradoksu
yapıver bana kızacağına diyorum , boşveeeeeeeeeeer diyo
lağmandan bende korkuyodum
ama farkındayım yamuk teyze sen herşeyi hafifleterek anlatıyon doğurmaktan korkmayalım diye
kesin acıyacak ama sen bizi kandırıyon
üfff üffff
kızlar dün yazdım mı hatırlamıyorum ama benim bebişim dönmüş, öyle dedi doktor
suyu çok olduğu için hala pozisyon değiştirme imkanı varmış
dediki şimdi başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş
o nedenle en az 10 günün var kendini yorup sancılarını kasılmalarını başlatmazsan dedi
başı büyükmüş
tam 37 haftalık çıktı baş büyüklüğü, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaaa
neden bu kadar farklı olabilir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?