kıslar kaybolmayın sakın oğluşun altını değişip geliyom kaybolursanız oyarım hee
ay vallahi keyfim moralim yerine geliyor buraya giripte sizlerle yazışınca allah razı olsun sizlerden kızlar.yamişim ben şimdi öyle nötr bekliyorum doğumu ama sancım suyum filan gelince anlayacağım anyayı konyayı.yarın buranın pazarı kuruluyor anneme diyorum ki yarın pazara çıkalım.kadın şoka giriyor benim dediklerimden .seni dönünce herkese anlatıcam valla sen numuneliksin yollarda doğuracaksın.ya ama bugün yattım hep sadece sizinle yazıştım.acıktım yahu makarnamı yapsam.annem hala elinde temizlik bezi valla sehpaları siliyo töbe yarabbiiiim.
seranın kızının yamuk teyzesi :) ayy sana yamuk filan demem döversinsen beni kandırıyor musun kız lavman ucundan içinden değil filan :) yaşayıp göriciiiiiz şaka maka.bende sadeleştirilmiş pembe pembe yazarım doğumdan dönüşte kısmetse :)
olmaz yavrum senn yatman lazım iş ciddi şaka değil.kız sen varya benden de betersin
dün Haluk Levent konseri vardı tutturdum gidecem diye
kociş dediki sana ayakta kalmak yasak değil mi
sırf onun inadı yüzünden gidemedim
sen yollarda doğurcan bence de
arkidişşşşş doğru söyleseniz korkuyom
yalan söyleseniz inanmıyom daha çok korkuyom
kesin çok beter de bunlar ondan söylemiyo diye
manyak mıyım neyim arkadaş
yowrem niye kandırayım yahu vallahi de billahide lavman çok basit. ben çok korkuyodum lavmandan. netten çok okumuştum. yok arkadan totona bilmem kaç cm cubuk girecek, 4 ayak üstü duracan belin düz olacak, doğru durmazsan canın yanacak vs... kadın beni yan yatırdı totomun ucundan su verdi ilaçlı işte wc yap diye.. daha su bitmeden ben dedim benim tuvalete gitmem lazımbende lavmandan çok korkuyodum ama iğne acısı kadar bile acı yok yaw yeminlen yok allalaaa. epiduralin yapılışı da netten çok korkutmuştu. o da bişey değilmiş... korktuğum şeyler tek tek yapılınca aaa hiçde acımıyomuş yaa dedim. ayrıcaaaa yamuk deme kızzzzzz
37 haftalıksa 3 hafta sonra gelişimini tamamlar haberin olsun... 3 hafta sonra doğurabilirsin. banada bi dr 4 hafta önde demişti. 37 de doğurdum meselaa...
olmaz yavrum senn yatman lazım iş ciddi şaka değil.
ya dediği gibi demekki fazla kötü değil.sonuçta doğum süreci hiiiiç kolay değil ama herkesin ki farklı yavrum.
canım biliyosun kaç zamandır araştırıyorum doğum fotocusu
öyle üzülüyodum ki bulamayacam diye
sezeryan olursa alev duruşoğluydu sanırım onunla anlaşacaktım
epey önce aradım konuştuk da sezeryan olursa ancak gelebilirim dedi
canım şu an riskli olduğum için yola çıkma dediler
dinlenip vücudumu düzene sokarsam sıkıntı olmazmış
bu zamlar herşeye geliyomuş canım benim maalesef
televizyonda da çıkmıştıda henüz uygulamaya konmamış
yeni yılla beraber konacakmış
muayene ücretleri bile artacakmış işte
ay vallahi keyfim moralim yerine geliyor buraya giripte sizlerle yazışınca allah razı olsun sizlerden kızlar.yamişim ben şimdi öyle nötr bekliyorum doğumu ama sancım suyum filan gelince anlayacağım anyayı konyayı.yarın buranın pazarı kuruluyor anneme diyorum ki yarın pazara çıkalım.kadın şoka giriyor benim dediklerimden .seni dönünce herkese anlatıcam valla sen numuneliksin yollarda doğuracaksın.ya ama bugün yattım hep sadece sizinle yazıştım.acıktım yahu makarnamı yapsam.annem hala elinde temizlik bezi valla sehpaları siliyo töbe yarabbiiiim.
seranın kızının yamuk teyzesi :) ayy sana yamuk filan demem döversinsen beni kandırıyor musun kız lavman ucundan içinden değil filan :) yaşayıp göriciiiiiz şaka maka.bende sadeleştirilmiş pembe pembe yazarım doğumdan dönüşte kısmetse :)
aboowwwyanmışık aneeyyyy
bende aynen ondan oluyorum burda conem
sen gerçekten numuneliksin bacım anan haklı
kızzz yamuk demeyin leeeeeen uyarım hepiciinizi
kız valla sadeleştirmedm yaww niye inanmıyonuz allalaaa. ne gördüysem aynen yazdım. her haltı tee detayına kadar yazıyoz gene yaranamıyoz anam bunlara
kız benim şu anama bi dur diyin beee vallahi sabah ezanında uyandı ayakta hala elinde bez yerlerde kadın halının tüylerini alıyormuş elektirkli süpürge alamadı sanki töbe töbeeeee.eliyle hakıyı siliyo.aaayy patlayacam şimdi
kız sen varya benden de betersin
dün Haluk Levent konseri vardı tutturdum gidecem diye
kociş dediki sana ayakta kalmak yasak değil mi
sırf onun inadı yüzünden gidemedim
sen yollarda doğurcan bence de
bende çok korkuyorum valla bacım yaaa
canım bütün herşeyi 35e uyumlu sadece kafası büyük
kafası neden o kadar büyük ki acep
ayrıca kafaya göre mi doğum yaparım ben?
kalkmıyom valla bacım
totomu çiviledim resmen
inşallah kolay bi doğum geçiririz
ben doğurmaktan korkmuyorum aslında nedense
erken doğururum diye korkuyorum
kız benim şu anama bi dur diyin beee vallahi sabah ezanında uyandı ayakta hala elinde bez yerlerde kadın halının tüylerini alıyormuş elektirkli süpürge alamadı sanki töbe töbeeeee.eliyle hakıyı siliyo.aaayy patlayacam şimdi
dün çatı muayenesi oldumya herhalde büyük ihtmalle ondan yada nebileyim artık olası geldi benim ağrım var bugün hadi hayırlısı.belimden kasıklarıma yayılıyo ayağa kalkınca toprak aşağıya iniyo iyice batıyo kasıklarım.aşağısı önden arkadan iyice zorlanıyo yahu
tamam yav kızma sütün kesilecek deli :)
bacım valla annene ne desem bilemedim
insan azıcık oturur dimi ayy yaa
içine sinmiyo işte ana yüreği
sanırım boş da oturamayan biri
aşk olsun ya neden kırılayım ben kolay kolay küsmem.valla ben sizinle rahatım sizde rahat olun çok iyi geliyor bana buradan sizinle yazışmak.çok alıştım size.anaaaaaakızım sen üşüttünmü töbe töbeee
sana attığım bir mesaj vardı özelden onu açıp açıp defalarca okumanı tavsiye ediyorum. her boş kaldığında. hatta mümkünse çıktısını al koluna yapıştırbaşka bişe demiyorum
yowrem ne bilem ben nedenonunkine değilde senin kafaya göre doğuracağın kesin
allalaa hem erken doğurmaktan korkuyon hemde konser sayıklıyon.. çok tezat bi zatsın sen bacım
baksoyumun anneciiği, lütfen teyzeciğim artık oturunuz. o kadar siliyosunuz 10 dk sonra yine kirlenecek. boşuna canınızı yormayınız. kızınızın size selamı var efendimpatlayacakmış silmeyi bırakırsanız doğuracakmış söz verdi
kız bak dalga geçmiyom hee yanlış anlama kırılırsan söyle emi :26:
hadi hayırlısı tatlım
çantanı koyda kapıya gene de ne olur ne olmaz
kv gelecek cumarteside zaten o gelince ben hemen doğururum :) töbe yarabbiiiiiiiim
bencedeeekız söyle de gelmesin
eltin kovaladı muhtemelen senin başına kaldı
aboowwwyanmışık aneeyyyy
bende aynen ondan oluyorum burda conem
sen gerçekten numuneliksin bacım anan haklı
kızzz yamuk demeyin leeeeeen uyarım hepiciinizi
kız valla sadeleştirmedm yaww niye inanmıyonuz allalaaa. ne gördüysem aynen yazdım. her haltı tee detayına kadar yazıyoz gene yaranamıyoz anam bunlara
niye kıız ben yamuk muyum da yakıştı heee de bakemyandık ki ne yandık yavrucum
yamuk ama çok yakıştı ha sana
ne biliyim tatlım daha yaşamadığımızdan inanasım gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?