anaaaaaakızım sen üşüttünmü töbe töbeee
sana attığım bir mesaj vardı özelden onu açıp açıp defalarca okumanı tavsiye ediyorum. her boş kaldığında. hatta mümkünse çıktısını al koluna yapıştırbaşka bişe demiyorum
yowrem ne bilem ben nedenonunkine değilde senin kafaya göre doğuracağın kesin
allalaa hem erken doğurmaktan korkuyon hemde konser sayıklıyon.. çok tezat bi zatsın sen bacım
baksoyumun anneciiği, lütfen teyzeciğim artık oturunuz. o kadar siliyosunuz 10 dk sonra yine kirlenecek. boşuna canınızı yormayınız. kızınızın size selamı var efendimpatlayacakmış silmeyi bırakırsanız doğuracakmış söz verdi
kız bak dalga geçmiyom hee yanlış anlama kırılırsan söyle emi :26:
kız söyle de gelmesin
eltin kovaladı muhtemelen senin başına kaldı
canım attığın mesajı direk silsem aklımdan beynimden olma mı
valla bana kalsa ben tutarım uzun süre içimde
onun kafasına göre takılacağımız malumun , ama onu da yola getiririm ben merak etme
kız ben daha hayatımda konser varken gitmemezlik yapmadım ki
bu sefer gidemeyince zoruma gitti
düşün yazın gece 12lere kadar konserden konsere koşmuş hatta oynamışlığım var
çok güldüm yaaaa
annesine ilettiğin mesaj tam orjinal
umarım dinler
aşk olsun ya neden kırılayım ben kolay kolay küsmem.valla ben sizinle rahatım sizde rahat olun çok iyi geliyor bana buradan sizinle yazışmak.çok alıştım size.
dün baya bi karıştırdıya doktor içimi herhalde ondan artık iyice aşağıda galiba toprakcığım ayaktayken çok batıyo aşağısı.annem şimdi oturdu ben makarna yaptım söylenmez ama kılzar neyse makarna kolay yapılır :) valla söylene söylene oturttum ay yeter artık diye.şimdi benim doğumumu anlatıyo neler çektim neler diyo yazık oyy yerim ben onu.
niye kıız ben yamuk muyum da yakıştı heee de bakem
inan ki bende inanmıyodum korkuyodum. sonra aynen tepkim şu: anaaaa bu muydu lee???
canım attığın mesajı direk silsem aklımdan beynimden olma mı
valla bana kalsa ben tutarım uzun süre içimde
onun kafasına göre takılacağımız malumun , ama onu da yola getiririm ben merak etme
kız ben daha hayatımda konser varken gitmemezlik yapmadım ki
bu sefer gidemeyince zoruma gitti
düşün yazın gece 12lere kadar konserden konsere koşmuş hatta oynamışlığım var
çok güldüm yaaaa
annesine ilettiğin mesaj tam orjinal
umarım dinler
ya ben kocişe demiştimki annem gelecek ben annemi sitiyorum o bana bakar birde annen hemen gelmesin ben annemle kalmak istiyorum demiştim oda annesine anne sen öbür hafta gel oda annesini ne zamandır görmedi bi başbaşa kalsınlar dertleşsinler dedi.kv tamam siz ne zamansa beni alırsınız demiş galiba ama dayanamadı kendisi aramış kocişi gecengün ben gelecem cumartesi demiş oda gel bakalım demiş.ay dediler demişler annem annesi nebiçim cümleler kurmuşum yahuuu :) kv nin babası hastaydı onun yanında kaldı sonra elticiğim muhterem hanfendinin hamileliği zor geçince efem gözleri kararıyor midesi bulanıyor kansızlık varda kendilerinde.neyse öle olunca koçasıda gitmiş anacığını getirmiş birkaç gündür eltinin yanındaydı kv .ama cumartesi damlayacak maalesef işte.baktıki oğlu gelip almıyor yada anne gel demiyor kendisi aramıiş gelecem diye çatladı zaten çatladı benim anam burdaya.hem günahı boynuna herkesinde zaten evde temizlendi hazırlıklarda bitti bu hafta gelir artık hazıra konmaya yiyip içip yan gelip yatmaya.dün kocişe soruyormuş heyecanlı mısın diye oda bir şey hissedemiyorum daha ma tabii heyecan varda cok değil bekliyoruz bakalım demiş.ben çok heyecanlıyım toprağı göreceğiz ya artık diye.allahımmm dedim bunlar varya bu sülale hepsi böyleler herşeye karşıdan bakarlar ondan sonra ortalık düzelince gelir damlarlar amaaaan bak sinirlendim gene he.bizim düğün zamanıda böyle yaptı bunalr varya kimse bişeye elini sürmedi kızlar maddi manevi anası babası bile misafir gibi geldiler düğüne yani maddi olarak tabii .abiside evininin eşyalarını değiştirdi perdelerine kadar ki bizimde öyle paraya ihtiyacımız varki sorma .valla düğün salonunda pastaya bile kociş hazırladı parayı annesinin babasının kıyafetleri anasının kuaförü takıları bile kociş aldı düşünün abisi düğünün ertesi günü kapıya geldi çık parayı dedi ben salonda garsonlara para verdim borç aldım onu vericem dedi.ay sinirlendim aaaay ay .:)
ya kusura bakmayın arkidişlerim insan birşeyi düşünürken laf lafı açıyor ve saçma sapan gelmişi geçmişi getiriyor aklına .neyse sustum
ya ben kocişe demiştimki annem gelecek ben annemi sitiyorum o bana bakar birde annen hemen gelmesin ben annemle kalmak istiyorum demiştim oda annesine anne sen öbür hafta gel oda annesini ne zamandır görmedi bi başbaşa kalsınlar dertleşsinler dedi.kv tamam siz ne zamansa beni alırsınız demiş galiba ama dayanamadı kendisi aramış kocişi gecengün ben gelecem cumartesi demiş oda gel bakalım demiş.ay dediler demişler annem annesi nebiçim cümleler kurmuşum yahuuu :) kv nin babası hastaydı onun yanında kaldı sonra elticiğim muhterem hanfendinin hamileliği zor geçince efem gözleri kararıyor midesi bulanıyor kansızlık varda kendilerinde.neyse öle olunca koçasıda gitmiş anacığını getirmiş birkaç gündür eltinin yanındaydı kv .ama cumartesi damlayacak maalesef işte.baktıki oğlu gelip almıyor yada anne gel demiyor kendisi aramıiş gelecem diye çatladı zaten çatladı benim anam burdaya.hem günahı boynuna herkesinde zaten evde temizlendi hazırlıklarda bitti bu hafta gelir artık hazıra konmaya yiyip içip yan gelip yatmaya.dün kocişe soruyormuş heyecanlı mısın diye oda bir şey hissedemiyorum daha ma tabii heyecan varda cok değil bekliyoruz bakalım demiş.ben çok heyecanlıyım toprağı göreceğiz ya artık diye.allahımmm dedim bunlar varya bu sülale hepsi böyleler herşeye karşıdan bakarlar ondan sonra ortalık düzelince gelir damlarlar amaaaan bak sinirlendim gene he.bizim düğün zamanıda böyle yaptı bunalr varya kimse bişeye elini sürmedi kızlar maddi manevi anası babası bile misafir gibi geldiler düğüne yani maddi olarak tabii .abiside evininin eşyalarını değiştirdi perdelerine kadar ki bizimde öyle paraya ihtiyacımız varki sorma .valla düğün salonunda pastaya bile kociş hazırladı parayı annesinin babasının kıyafetleri anasının kuaförü takıları bile kociş aldı düşünün abisi düğünün ertesi günü kapıya geldi çık parayı dedi ben salonda garsonlara para verdim borç aldım onu vericem dedi.ay sinirlendim aaaay ay .:)
ya kusura bakmayın arkidişlerim insan birşeyi düşünürken laf lafı açıyor ve saçma sapan gelmişi geçmişi getiriyor aklına .neyse sustum
kızım konserin sırasımı allhım yarabbim yaa konser bebesi olacak yavrun .dinlemez anam dinlemeeeez .
ya bu sera şaşkını nerede acaba gelsede azıcık kızından bişeyler anlatsa :) lalem yavrum gelemedi domates hiç girmedi galiba bugün.ayyy ben doğuracam yaaa siz buralarda negüzel yazışacaksınız :) kız benden hergün bahsedin oalrmı deli geze geze doğurdu azdaha doğurmasa içinde çocuğu okula yazdıracaktı diyin :) deliler sizi bana nelerde yakıştırdılar
olmaaaazzzz onu heep hatırla anca dank eder belkim de kudurmaktann vazgeçersin
dur canım yaa sinirlenme. gerçi dellenilmeyecek gibi değil bu kaynana milleti.. amaaaan açtırma şimdi benim ağzımıııı boşver gitsin
çok şükür yamişim ya ama benim gittiğim her doktor olumsuz konuşunca bende üzülüyorum ister istemez ama iyi olacak biliyorum oğluşum sağ salim gelecek yuvamızasüle süleebelkide gerçekten öyle gelecektir hee bi bakmışın 11de sancılanmısın
çok şükür iyi ama tek sorun o olsun. sende yatarsın işte ooh mis keyfine bakarsın hiiçç korkma canım. azıcık olumlu yönünden baksana şu işe yahu... kendini üzünce daha mı iyi olcak. mutlu olmaya bak ki o da iyi olsun.. yoksa benimki gibi sinirli olur demedi deme... hee ama tık tık için üzülüyosan onu bilmem
kızcem benim oğlanın doğum tarihi 14-04-2014 olacak kısmetse 2 tane doktora gittim ikiside öle dedi birde sezeryan olacağı için kesin diyorlar tabiki ters bi durum olmazsa senin kociş haklı kızcem senin oğlan o kadar beklemz bencebayıldım bu fikre yaaa
doğursun valla
bende diyomki kocişe keşke 14.01.14 olsa
seninki beklemez yavlum benim boşuna heves etme diyo
doğru diyorsun kızcem üzülecek bişey yok ama insanın elinde değilki canından bi can oda sonuçta o yüzden elimden geleni yapıyorum ben inşallah eşide bi an önce çıkar yukarıyaahoşgeldin kızçem
üzme nolursun kendini yaaa
yatarsın, bakarsın keyfine
bi bakmışsın eşi de yukarı çıkmış
üzülecek bişey yok emin ol
bak yamişim neler atlattı ve doğurdu çok şükür
beni kürtaja alıyordu doktor ertesi gün , ama bak bebeğim tutundu çok şükür
evet canım banada doktor dediki çıkabilirmiş bebişin eşi yukarıya yani hep öle kalmayada bilir dedii kızmet inşallah bende düzelirim bebişimde sağ salim gelir evimizee ya biz tık tıktan hiç korkmadık hatta kızımda 8 buçuk aya kadar hep olduukuzum dur üzülme hemen bak geçen aylarda arkadasında oldu ama cok sukur gectı anlatmıstımdarısı sana ıns.ama yorma kendını dınlen bol bol ..kız hala tık tık yapıyonuzmu biz hiç yapmadık biliyonmu buzamana kadar benim herif korkuyor kızı falanda kucaklama dıkkat et kendıne
ana doğurasım var deyip duruyon ya o yüzden dedim kızcemm yoksa seni doğurtmaya niyetimiz yok daha sırada bekleyenler varrkız kim dedi doğuruyom dıye.ben durdugum yerde sayıyorum çok şükürzorla dogurtcak bunlar benii
kız baksoyum senin ananla benim kızcemin bi akrabalığı olmasın sabahtan beri benim kızda sehpaları siliyo cilası silindi sehpalarla tv ünitesinin kız ne pazarı anam otur oturduğun yerde sonra haberlere çıkarsın pazarda doğurdu diyeeay vallahi keyfim moralim yerine geliyor buraya giripte sizlerle yazışınca allah razı olsun sizlerden kızlar.yamişim ben şimdi öyle nötr bekliyorum doğumu ama sancım suyum filan gelince anlayacağım anyayı konyayı.yarın buranın pazarı kuruluyor anneme diyorum ki yarın pazara çıkalım.kadın şoka giriyor benim dediklerimden .seni dönünce herkese anlatıcam valla sen numuneliksin yollarda doğuracaksın.ya ama bugün yattım hep sadece sizinle yazıştım.acıktım yahu makarnamı yapsam.annem hala elinde temizlik bezi valla sehpaları siliyo töbe yarabbiiiim.
kız biri pazara gitmek ister biri konsere anam korkmuyorlarda bunlar tam sopalık ikiside yamişim bi el at şunlara malum benim karnımdaki var güzüm yetmez bunları dövmeyekız sen varya benden de betersin
dün Haluk Levent konseri vardı tutturdum gidecem diye
kociş dediki sana ayakta kalmak yasak değil mi
sırf onun inadı yüzünden gidemedim
sen yollarda doğurcan bence de
söyleyene bak kızcem senin çanta hala hazır değil gördüğüm kadarıyla al şu pijamanı falan da artık hazır et cantanııhadi hayırlısı tatlım
çantanı koyda kapıya gene de ne olur ne olmaz
yettim yamişşşlaleeeeeeeeem nirdesin tatlıımmm iyimisin yaw :26:
doğur bacım doğur artık sende kurtul bizde vallaha seni beklerken bize sancı geliyooya bu sera şaşkını nerede acaba gelsede azıcık kızından bişeyler anlatsa :) lalem yavrum gelemedi domates hiç girmedi galiba bugün.ayyy ben doğuracam yaaa siz buralarda negüzel yazışacaksınız :) kız benden hergün bahsedin oalrmı deli geze geze doğurdu azdaha doğurmasa içinde çocuğu okula yazdıracaktı diyin :) deliler sizi bana nelerde yakıştırdılar
kızlar ben geldim ne var ne yok nasılsınız anamm ben yokken 10 sayfa yazmışsınız oku oku bitmedi vallaha benim bugün arkadaşım gelmişti oturmaya bana o yüzden gelemedimm vallaha o da az önce gitti ya bugün benim karnım sanki taşa kesmiş gibi kızlar oğlumda alltan alttan vuruyo vajinaya doğru bi an dışarı çıkacak sandımm neden böle oldu acaba bugün iş falan da yapmadım kiii oturdum hep arkadaşım hazırladı kahvaltıyı sonra sofrayı topladı öğlen yemeği yaptı ben hep oturdum sonra dedimki tatlım sen hep gel bana doğuma kadar tamam dedi o da bakalım bakalım siz neler yapmışınız bugünn
çok şükür yamişim ya ama benim gittiğim her doktor olumsuz konuşunca bende üzülüyorum ister istemez ama iyi olacak biliyorum oğluşum sağ salim gelecek yuvamızahay allahım yaa yamiş kız ne tık tıka üzülücemm boşver hem tatil oluyo bana gayet memnunum halimdenn
kızcem benim oğlanın doğum tarihi 14-04-2014 olacak kısmetse 2 tane doktora gittim ikiside öle dedi birde sezeryan olacağı için kesin diyorlar tabiki ters bi durum olmazsa senin kociş haklı kızcem senin oğlan o kadar beklemz bence
doğru diyorsun kızcem üzülecek bişey yok ama insanın elinde değilki canından bi can oda sonuçta o yüzden elimden geleni yapıyorum ben inşallah eşide bi an önce çıkar yukarıyaa
evet canım banada doktor dediki çıkabilirmiş bebişin eşi yukarıya yani hep öle kalmayada bilir dedii kızmet inşallah bende düzelirim bebişimde sağ salim gelir evimizee ya biz tık tıktan hiç korkmadık hatta kızımda 8 buçuk aya kadar hep olduudoktora sormuştuk onda bi zararı olmaz dedi hatta amerikada yayınlanan bir tıp dergisinde cinsel ilişkinin normal doğuma etkisi olduğunu yazdığını söledi ama bu bebişte durum farklı olduğu için tık tık yokkk
ana doğurasım var deyip duruyon ya o yüzden dedim kızcemm yoksa seni doğurtmaya niyetimiz yok daha sırada bekleyenler varr
kız baksoyum senin ananla benim kızcemin bi akrabalığı olmasın sabahtan beri benim kızda sehpaları siliyo cilası silindi sehpalarla tv ünitesinin kız ne pazarı anam otur oturduğun yerde sonra haberlere çıkarsın pazarda doğurdu diyee
kız biri pazara gitmek ister biri konsere anam korkmuyorlarda bunlar tam sopalık ikiside yamişim bi el at şunlara malum benim karnımdaki var güzüm yetmez bunları dövmeye
söyleyene bak kızcem senin çanta hala hazır değil gördüğüm kadarıyla al şu pijamanı falan da artık hazır et cantanıı
yettim yamişşşiyiyim kızcem ne olsun misafirim vardı bugün ondan gelemedim sen nasılsın iyisin inşallah
doğur bacım doğur artık sende kurtul bizde vallaha seni beklerken bize sancı geliyoo
bugün farklıyım artık az kaldı farkındayım yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?