teyzesi benim oğlum anası mutluyken mutlu olan biri
hem oynadıkca onunda hoşuna gidiyo
müzik dinlerken çok rahatlıyo benim minnoş
tam konser adamı olacak açıkcası
belki davul falan da çalar büyüüyünce
hatırlayasım yok canoooooooooooooooooommm
valla bende araya kocişe bi tatlı sıkıştırdım :) akşamları yemekten sonra hep bişeyler ister meyve tatlı çerez filan.dünde sen uslu dur ben sana yarın tatlı yapıcam tamammı canım dedim tamam dedi :) e adama söz vermiş olduk yani.geldim baktım biri süslenmeye gitmiş biri kocişe gitmiş oh ohhh. hadi öpüyorum hepinizi.bende gelebilirsem gelirim tekrar nasılsa hiç belli olmaz fırtlatıveririm giremem bidaha uzun zaman :)
kızlar ben geldim ne var ne yok nasılsınız anamm ben yokken 10 sayfa yazmışsınız oku oku bitmedi vallaha benim bugün arkadaşım gelmişti oturmaya bana o yüzden gelemedimm vallaha o da az önce gitti ya bugün benim karnım sanki taşa kesmiş gibi kızlar oğlumda alltan alttan vuruyo vajinaya doğru bi an dışarı çıkacak sandımm neden böle oldu acaba bugün iş falan da yapmadım kiii oturdum hep arkadaşım hazırladı kahvaltıyı sonra sofrayı topladı öğlen yemeği yaptı ben hep oturdum sonra dedimki tatlım sen hep gel bana doğuma kadar tamam dedi o da bakalım bakalım siz neler yapmışınız bugünn
çok şükür yamişim ya ama benim gittiğim her doktor olumsuz konuşunca bende üzülüyorum ister istemez ama iyi olacak biliyorum oğluşum sağ salim gelecek yuvamızahay allahım yaa yamiş kız ne tık tıka üzülücemm boşver hem tatil oluyo bana gayet memnunum halimdenn
kızcem benim oğlanın doğum tarihi 14-04-2014 olacak kısmetse 2 tane doktora gittim ikiside öle dedi birde sezeryan olacağı için kesin diyorlar tabiki ters bi durum olmazsa senin kociş haklı kızcem senin oğlan o kadar beklemz bence
doğru diyorsun kızcem üzülecek bişey yok ama insanın elinde değilki canından bi can oda sonuçta o yüzden elimden geleni yapıyorum ben inşallah eşide bi an önce çıkar yukarıyaa
evet canım banada doktor dediki çıkabilirmiş bebişin eşi yukarıya yani hep öle kalmayada bilir dedii kızmet inşallah bende düzelirim bebişimde sağ salim gelir evimizee ya biz tık tıktan hiç korkmadık hatta kızımda 8 buçuk aya kadar hep olduudoktora sormuştuk onda bi zararı olmaz dedi hatta amerikada yayınlanan bir tıp dergisinde cinsel ilişkinin normal doğuma etkisi olduğunu yazdığını söledi ama bu bebişte durum farklı olduğu için tık tık yokkk
ana doğurasım var deyip duruyon ya o yüzden dedim kızcemm yoksa seni doğurtmaya niyetimiz yok daha sırada bekleyenler varr
kız baksoyum senin ananla benim kızcemin bi akrabalığı olmasın sabahtan beri benim kızda sehpaları siliyo cilası silindi sehpalarla tv ünitesinin kız ne pazarı anam otur oturduğun yerde sonra haberlere çıkarsın pazarda doğurdu diyee
kız biri pazara gitmek ister biri konsere anam korkmuyorlarda bunlar tam sopalık ikiside yamişim bi el at şunlara malum benim karnımdaki var güzüm yetmez bunları dövmeye
söyleyene bak kızcem senin çanta hala hazır değil gördüğüm kadarıyla al şu pijamanı falan da artık hazır et cantanıı
yettim yamişşşiyiyim kızcem ne olsun misafirim vardı bugün ondan gelemedim sen nasılsın iyisin inşallah
doğur bacım doğur artık sende kurtul bizde vallaha seni beklerken bize sancı geliyoo
bugün farklıyım artık az kaldı farkındayım yavrum
kızceler nerdesiniz yine ya yoksunuz beni yalnız bırakıyonuz hepppp
bende burda bişey eksik diyordum şimdi buldum.. davulcumuz yoktu sayende o da oldu tastamam oldu
kııııııııııııızzzzz seni varya oraya gelirseeemmm oyarıımmmmm heee acık akıllı hatun ol bea aaaaaa çatlak ayol bu
oohh ellerine sağlık. yahu kadın kalkmış tatlı yapıyo geziyo tozuyo... anam bu karının doğurmaya vakti yok ki doğursun
oohh miss gibi keyif yapmışın bugün..
kıız tık tık gerçekten normal doğumu kolaylaştırıyo. açılmanın daha kolay olmasını sağlıyomuş hee
bacım sopalık bunlar valla. ne laftan ne sözden anlıyolar. en son benim yerime oğluşları okkalı bi kafa atacak onlara ooohhhh
kıızzz sen galiba doğum moduna giriyon hee.. gerçekten 11nde doğurursan şaşmam heee
bacım yettim geldim sen gitmişin şimdide.. azıcık kocişle takıldıkda
kızlar ben geldim ne var ne yok nasılsınız anamm ben yokken 10 sayfa yazmışsınız oku oku bitmedi vallaha benim bugün arkadaşım gelmişti oturmaya bana o yüzden gelemedimm vallaha o da az önce gitti ya bugün benim karnım sanki taşa kesmiş gibi kızlar oğlumda alltan alttan vuruyo vajinaya doğru bi an dışarı çıkacak sandımm neden böle oldu acaba bugün iş falan da yapmadım kiii oturdum hep arkadaşım hazırladı kahvaltıyı sonra sofrayı topladı öğlen yemeği yaptı ben hep oturdum sonra dedimki tatlım sen hep gel bana doğuma kadar tamam dedi o da bakalım bakalım siz neler yapmışınız bugünn
çok şükür yamişim ya ama benim gittiğim her doktor olumsuz konuşunca bende üzülüyorum ister istemez ama iyi olacak biliyorum oğluşum sağ salim gelecek yuvamızahay allahım yaa yamiş kız ne tık tıka üzülücemm boşver hem tatil oluyo bana gayet memnunum halimdenn
kızcem benim oğlanın doğum tarihi 14-04-2014 olacak kısmetse 2 tane doktora gittim ikiside öle dedi birde sezeryan olacağı için kesin diyorlar tabiki ters bi durum olmazsa senin kociş haklı kızcem senin oğlan o kadar beklemz bence
doğru diyorsun kızcem üzülecek bişey yok ama insanın elinde değilki canından bi can oda sonuçta o yüzden elimden geleni yapıyorum ben inşallah eşide bi an önce çıkar yukarıyaa
evet canım banada doktor dediki çıkabilirmiş bebişin eşi yukarıya yani hep öle kalmayada bilir dedii kızmet inşallah bende düzelirim bebişimde sağ salim gelir evimizee ya biz tık tıktan hiç korkmadık hatta kızımda 8 buçuk aya kadar hep olduudoktora sormuştuk onda bi zararı olmaz dedi hatta amerikada yayınlanan bir tıp dergisinde cinsel ilişkinin normal doğuma etkisi olduğunu yazdığını söledi ama bu bebişte durum farklı olduğu için tık tık yokkk
ana doğurasım var deyip duruyon ya o yüzden dedim kızcemm yoksa seni doğurtmaya niyetimiz yok daha sırada bekleyenler varr
kız baksoyum senin ananla benim kızcemin bi akrabalığı olmasın sabahtan beri benim kızda sehpaları siliyo cilası silindi sehpalarla tv ünitesinin kız ne pazarı anam otur oturduğun yerde sonra haberlere çıkarsın pazarda doğurdu diyee
kız biri pazara gitmek ister biri konsere anam korkmuyorlarda bunlar tam sopalık ikiside yamişim bi el at şunlara malum benim karnımdaki var güzüm yetmez bunları dövmeye
söyleyene bak kızcem senin çanta hala hazır değil gördüğüm kadarıyla al şu pijamanı falan da artık hazır et cantanıı
yettim yamişşşiyiyim kızcem ne olsun misafirim vardı bugün ondan gelemedim sen nasılsın iyisin inşallah
doğur bacım doğur artık sende kurtul bizde vallaha seni beklerken bize sancı geliyoo
valla bende araya kocişe bi tatlı sıkıştırdım :) akşamları yemekten sonra hep bişeyler ister meyve tatlı çerez filan.dünde sen uslu dur ben sana yarın tatlı yapıcam tamammı canım dedim tamam dedi :) e adama söz vermiş olduk yani.geldim baktım biri süslenmeye gitmiş biri kocişe gitmiş oh ohhh. hadi öpüyorum hepinizi.bende gelebilirsem gelirim tekrar nasılsa hiç belli olmaz fırtlatıveririm giremem bidaha uzun zaman :)
kizlarrr dun bir rahatsizdim bir agrim falanda yokdu ama kollarimi kaldiramadim vucudumu tasimak eziyetti yok boyle birsey neyse en yakin dr gittim kansizlik dibe vurmus genebirde vucudum cokkk asiri asitlenme var buda bitkin dusurur seni dedi erkenden yattim minik cadida pesime geldi anne hactami oldun dedi evet askim dedim oglum bir yandan cadi bir yandan masaj yaparken pestilimi cikardilar buyuk kiz deseniz her isi o yapmis kimse kusura bakmasinmis ozel bakim isleri ona gore degilmis masaj falan yapamam zaten 2 cocuk dogurdun ne zaman hasta olsan ben bakiyorum bikdim bunlardan her yeri kirletiyorlarmis duyanda anasi ona cocuk bakdirir zanneder gecenlerde arkadas geldi iki fincan iki kek tabagini yika dedim ogrensin diye bu kadar cok bulasigi yikamam sadece bir tabak yikarim dedi ciddende 1 tabak yikayip birakmis odasina vinnn birkeresinde dedimki biliyormusun bitanem anneannen senin yasindayken bize is yaptirirdi sen cok sanslisin herseyin ayagina geliyor cunku ben iyi bir egitim almani iyi bir yerlere gelmeni istiyroum oysa anneannen hepsini ayni anda isterdi bizden kizimin cvpina bakin niye anneannem sizi hizmetcilik edin diyemi dogurdu kesin oyle baksana turkiyeye gittigimizde teyzem goturuyor cayini kahvesini diger teyzemde sofra kuruyor o sadece oturuyor iste kanitli hizmetci teyzemler dedi cokkk fena benim buyuk kizzz birkeresindede ayakkabi bagicini baglayamamis teyzemde ne kadar beceriksin ver ben baglayim demis hergun her dk bizde olan teyzem gelmez oldu annemde acaba ne oldu bu kiza gelmez oldu diye sayiklarken bizmki hicbir sey yokmus gibi oturuyor sonra gittik esimle teyze birseyemi darildin dedik sonra anlatti benim kiza beceriksin deyince hiiiii eminim oyledir sen cok beceriklisinde gobek onden popon geriden geliyor sadece yiyip icip yatiyorsun anneannemede sirf yemege geliyorsun yemek icin dunyaya gelmis shreksin demis kadin kafaya takmis kacgun esim cok kizdi birde demezmi iyiligi icin dedim baba bak kalbine bile pil takmislar o kiloyla yakinda totosu bile pille calisir banane beee bidahada uyarmam kimseyi dedi teyzoslari sabah sabah benim kiz yikti ortaligi huuuu huuuu kimse yokmu evdekilerin isimlerini saydi birsey oldu zannettim ne oldu askim dedim anne nerdesin birazdan olecem niye askim dedim icimden birisi tik tik cirttt diyor dedi zavalli minigim hickiriyor onu engel olamadigi icin icinden biri soyletiyor zannediyor benden bu kadar sizler nasilsiniz bakalim
bende yaw bi mesaj yazana kadar saat geçiyokızlar bi türlü beceremedim tabletten girip size yazmayı
bende anam babam usulüne döndüm
yok anam çatlak olduun herkesin malumu yoksa bu topikte işin ne demidavulcu tamam yanına diğer müzik aletleri lazımmmmmmm
çatlak olduğumu anca anlayabildin bakıyorum
harbi hatunun doğurası yok yaaaa
benim oğlan kafa atıcak zaten, niyeti vardı bütün gün
ben neler hallettim neler bugün okumuşsundur lalem
görümcemle bi kaç telefon görüşmesi daha yaptık
hastane için gerekli olan bütün şeyleri aldım çok şükür
tek ihtiyacım görümcemin gidip oları paketleyerek bana ulaştırması
bebek şekeri yerine notluk aldım, hastane içinde sopalı olanlardan sipariş verdim
kapı süsüm , sepetim tamam da yastığı beğenemedim off offf
çanta konusunda haklısın bacım
ben doğursam götürecek hiçbişeyim yok henüz
bi tek çantam var
valla bana kalsa tık tık da bi sakınca görmezdim de kocişim korkuyo, doktor korkuyo bana laf düşmüyo
sonuçta bünyemiz 8 aya kadar normal karşılıyo
birsürü makale de okumuştum zararından çok yararı olduğunu
yavrımmmm keşke zamanında doğsa oğluşun
benim de ilk gittiğimde 14ü demişlerdi de 12 ye indi sonra, sonra ölçümlerden 7 ocağa , en son da 3 ocağa kadar gerilemişti
şimdi de Aralığı atlatması için dua ediyorum
kız yamişle bir olup tekme tokat gireceniz bize haaa
sen mi fırlatıvercen
pehhhh:44:
kizlarrr dun bir rahatsizdim bir agrim falanda yokdu ama kollarimi kaldiramadim vucudumu tasimak eziyetti yok boyle birsey neyse en yakin dr gittim kansizlik dibe vurmus genebirde vucudum cokkk asiri asitlenme var buda bitkin dusurur seni dedi erkenden yattim minik cadida pesime geldi anne hactami oldun dedi evet askim dedim oglum bir yandan cadi bir yandan masaj yaparken pestilimi cikardilar buyuk kiz deseniz her isi o yapmis kimse kusura bakmasinmis ozel bakim isleri ona gore degilmis masaj falan yapamam zaten 2 cocuk dogurdun ne zaman hasta olsan ben bakiyorum bikdim bunlardan her yeri kirletiyorlarmis duyanda anasi ona cocuk bakdirir zanneder gecenlerde arkadas geldi iki fincan iki kek tabagini yika dedim ogrensin diye bu kadar cok bulasigi yikamam sadece bir tabak yikarim dedi ciddende 1 tabak yikayip birakmis odasina vinnn birkeresinde dedimki biliyormusun bitanem anneannen senin yasindayken bize is yaptirirdi sen cok sanslisin herseyin ayagina geliyor cunku ben iyi bir egitim almani iyi bir yerlere gelmeni istiyroum oysa anneannen hepsini ayni anda isterdi bizden kizimin cvpina bakin niye anneannem sizi hizmetcilik edin diyemi dogurdu kesin oyle baksana turkiyeye gittigimizde teyzem goturuyor cayini kahvesini diger teyzemde sofra kuruyor o sadece oturuyor iste kanitli hizmetci teyzemler dedi cokkk fena benim buyuk kizzz birkeresindede ayakkabi bagicini baglayamamis teyzemde ne kadar beceriksin ver ben baglayim demis hergun her dk bizde olan teyzem gelmez oldu annemde acaba ne oldu bu kiza gelmez oldu diye sayiklarken bizmki hicbir sey yokmus gibi oturuyor sonra gittik esimle teyze birseyemi darildin dedik sonra anlatti benim kiza beceriksin deyince hiiiii eminim oyledir sen cok beceriklisinde gobek onden popon geriden geliyor sadece yiyip icip yatiyorsun anneannemede sirf yemege geliyorsun yemek icin dunyaya gelmis shreksin demis kadin kafaya takmis kacgun esim cok kizdi birde demezmi iyiligi icin dedim baba bak kalbine bile pil takmislar o kiloyla yakinda totosu bile pille calisir banane beee bidahada uyarmam kimseyi dedi teyzoslari sabah sabah benim kiz yikti ortaligi huuuu huuuu kimse yokmu evdekilerin isimlerini saydi birsey oldu zannettim ne oldu askim dedim anne nerdesin birazdan olecem niye askim dedim icimden birisi tik tik cirttt diyor dedi zavalli minigim hickiriyor onu engel olamadigi icin icinden biri soyletiyor zannediyor benden bu kadar sizler nasilsiniz bakalim
kizlaaaaaaaaaaarrr asil onemli birseyi unutmusum dun okul servisini kullanan abi aradi turk kendisi yegenim kaza yaptim arabanim sag aynasi kirik cocuklarin surdan alirmisin dedi tamam dedim oglumada babasi cuzdan almis cok istemis icinede para istemis onu vermis dun geze geze eve gidelim dedim evdede hicbir is yapmadim bitkindim diye neyse oglan dediki marketten onunden gecerken anne para atip su oyun makinesinden oynayimmi ayi kazanirim belki bende yavrum baban pelus ne varsa evde cope atiyor kazansanda atacak cunku alerjimiz var ikimizinde hem oraya atilan para ben iyi gormuyorum o kadar para atacan kazanamiyacan o parayla istedigin marketten ayi alabilirsin falan ne olur anne ne olurrr nasil yalvariyor bir atti kazanamadi 2 atti kazanamadi hirssss yapti 3.atti yine yok bende kumarin kotu birsey oldugunu anlasin diye anlatirken ses yok bi ara bak paran bosa gitti baba o para icin kac saat calisiyor arkami dondum kizim kardesin nerde dedim ne bileyim anne ben baska birseye bakiyordum dedi bi ara ben aranirken boguk boguk oglumun sesi geliyor ama deliye donduk kizimla bulamiyoruz sonra birde neeeee gorelimoglum oyuncak kazanilinca gelen yerden makinenin icine girmis nannnn ben size parami yetirttirmiyim guzellikle ver dedim vermedin simdi ben girdim icine istedigimi alirim secmis 1 tane ayi pat diye cikdi makinenin icinden ben saskinlikla birkac kadinla ve guvenlikci saskinlikla izledik bi ara itfaiyeyi arayim dedim cikamaz diye cocuk soluksuz cikdi sonra kadin oynadi biz birseyler alirken kazanamadi teyze sen sec ben alip geleyim dedi vallahi gebertirim seni birdaha yap oyle birsey dedim cok buyuk ceza vercem dedim neyseki guvenlik bildirmis bir yerlereki makinenin etrafina serit cekmisler kullanilmasin diye degiscek herhalde cocuklar icin tehlikeli biz alisveris yaptik gecerken gorduk iyi olmus bu benim pusttttt ne eder ne yapar girerdi bir daha :26:
kizlaaaaaaaaaaarrr asil onemli birseyi unutmusum dun okul servisini kullanan abi aradi turk kendisi yegenim kaza yaptim arabanim sag aynasi kirik cocuklarin surdan alirmisin dedi tamam dedim oglumada babasi cuzdan almis cok istemis icinede para istemis onu vermis dun geze geze eve gidelim dedim evdede hicbir is yapmadim bitkindim diye neyse oglan dediki marketten onunden gecerken anne para atip su oyun makinesinden oynayimmi ayi kazanirim belki bende yavrum baban pelus ne varsa evde cope atiyor kazansanda atacak cunku alerjimiz var ikimizinde hem oraya atilan para ben iyi gormuyorum o kadar para atacan kazanamiyacan o parayla istedigin marketten ayi alabilirsin falan ne olur anne ne olurrr nasil yalvariyor bir atti kazanamadi 2 atti kazanamadi hirssss yapti 3.atti yine yok bende kumarin kotu birsey oldugunu anlasin diye anlatirken ses yok bi ara bak paran bosa gitti baba o para icin kac saat calisiyor arkami dondum kizim kardesin nerde dedim ne bileyim anne ben baska birseye bakiyordum dedi bi ara ben aranirken boguk boguk oglumun sesi geliyor ama deliye donduk kizimla bulamiyoruz sonra birde neeeee gorelimoglum oyuncak kazanilinca gelen yerden makinenin icine girmis nannnn ben size parami yetirttirmiyim guzellikle ver dedim vermedin simdi ben girdim icine istedigimi alirim secmis 1 tane ayi pat diye cikdi makinenin icinden ben saskinlikla birkac kadinla ve guvenlikci saskinlikla izledik bi ara itfaiyeyi arayim dedim cikamaz diye cocuk soluksuz cikdi sonra kadin oynadi biz birseyler alirken kazanamadi teyze sen sec ben alip geleyim dedi vallahi gebertirim seni birdaha yap oyle birsey dedim cok buyuk ceza vercem dedim neyseki guvenlik bildirmis bir yerlereki makinenin etrafina serit cekmisler kullanilmasin diye degiscek herhalde cocuklar icin tehlikeli biz alisveris yaptik gecerken gorduk iyi olmus bu benim pusttttt ne eder ne yapar girerdi bir daha :26:
kızlar tam alıntı yapıyom cevap yazıcam benim oğlan kucağımda uyumaya çalışıyo. diyorum tek elimle yaziym. izin vermiyo elimi tutucakmış paşa
bende yaw bi mesaj yazana kadar saat geçiyo
yok anam çatlak olduun herkesin malumu yoksa bu topikte işin ne demiben bidaha dillendireyim dedim
haketme sende ozaman bizde girişmeyelimdemi lalem:13:
aynen peeeeeehhhhhhh :90::100:
anam senin çocukların hepsi bi alemen güzel hıçkırığı
allaaaaammm oyuncak deliğinden girmiş yarebbiimmmmmgeçmiş olsun canım
ya bide rüyamda ne gördüm komedi filmi gibi :) kocişle biryere gidiyoruz çinliler filan var hep ortalıkta o ayrı ben ayrı geziyoruz bi ara ben bi bebek beşiği beğeniyorum oooo diyorum hemde 300 tl fiyatı hemen alalım kocişi bulayım diyorum bi gidiyorum adamın yanına bi çinli kız takılmış buna gülüşüp duruyo kız .bişeyler satıyormuşta benim kocişte onlara bakmaya gidiyormuş hemen gittim yanına kız önden gidiyordu kocişe dedim sen geride dur bakalım senin canını alırım dedim adama :) hemen takıldım kıza oda bizi bi eve götürdü böyle köy evi gibi ama baya eski bi ev gibiydi basık tavanı vardı birde yatak vardı ben yattım hemen kocişte yanımda bir yaşlı çinli geldi kadın birde adam vardı kadın benim üstüme abandı böyle karnıma bastırıyo filan korktum kocişi kıskanmanın derdindeyim ama ben hala :) neyse bi an kendimi yerde görüyorum kadın benim ellerimi bağlamış doğurtacakmış beni kocişe bakıyorum bana neden bunu yaptın der gibi bağırırken filan uyanmışım sabah olmuş.ohhh dedim neydi öyle.sabah anlattım kocişe çok güldü ya nelerle yatıp kalkıyorsun sen allahını seversen.bune doğururken bile beni mi kıskanıyorsun akıllım dedim ben doğururkende aynı olucam değişecekmiyim zannettin anne olunca
baksoyummmmmmm ne dıyeyım kzuum sen dogrusun ama acil bi durum olursa yinede evde zaman kaybetmeyin sakın..ama duş almadan cıkma dogum kolay oluyor derler haklısınkızlar dün bide akşam kocişe diyorum ki yavrum ben eğer gündüz sancılanırsam yani suyum filan gelirse seni ararım eve gel derim anlarsın ama hemen arabayı alıp gelme dedim.ben duş filan alıcam açılmayı evde beklemek istiyorum dedim.adamın gözleri açıldıya sen deliydinde bu kadarda demedik diyo yazık.ya neden canım doktor demedimi doğum hemen başlamaz acele etmeyin diye evet diyo eeee dedim nedne hastanede sürüneyim.hem duş filan almam gezinmem açılmayı kolaylaştırırmış dedim.neyi kolaylaştırıyor kızım okadar kolamı bişey filan olur diye korktu .bende tamam dedim ona ama hemen aramayı hiiiiç düşünmüyorum tabii benim telaşe memuru kv aramazsa.ben hemen duşa girmeyi planlıyorum hee bide annem var tabii o ne der bilemem.saatlerce hastanede ne yaapyım dimi ama gelen parmaklar giden parmaklar.korkum artar zaten.ne diyorsunuz kızlar ben yanlışmıyım sizce ? ya bide başın kalabalık olunca her kafadan bi ses çıkıyor evde.kv yarın gelecek o başka annem başka bide benim heyecan küpü kocişim var yandım ben yandım :) sabah bana diyor ki işe gitmeden önce annem yarın gelecek o gelince nolursun sorun olmasın ne yapayım o benim annem diyo annenede söyle konuş lütfen bir sorun çıkmasın diyo dedim senin annen hamile kadına bile laf sokan birisi asıl ben sorun istemiyorum kendi stresim bana yetiyor zaten .amaaaan tamda yatacağım zamana geliyor ya oda öffff gelmese olmazmı kızlar ya :) salı kontrolümüz var acaba ozaman kadar ne olur bana .annemle sabah konuştum anne sakın annesiyle muhatab olma yani laf filan söyleme ne yaptınız benim çocuğuma diye filan .oda bi garip eğer benim kociş bişey derse oda durmazmış ay kızlar ben zaten görürsünüz bak stresten doğururum hemen.offfff
gıslaaaaaar günaydın herkese :) azıcık kendimi anlatayımmı yavgece bi uyandım belim kasıklarım nasıl ağrıyo regl sancısının biraz fazlası gibi.sırtüstü yattım geçmedi sağa döndüm geçmedi sola geçmedi bide bacakaramdan ılık ılık bişeyler sızıyo gibi geldi ahaaa dedim bu demekki su ama korkuyorum da kalkmaya yattım biraz knedimi dinledim ağrıyı buymuş demekki yalancı ağrılar diyorum .bi 5 dk yattım öyle sonra bacağımı elledim kuru he dedim ben kendimi kurmuşum illaki olacak diye çünki ben nasıl hayal ediyorum biliyor musunuz ben çarşı pazar gezerken birden suyum gelecek hemen hastaneye :) şaka bi yana hakikaten bana o an sanki sancım başlamış gibi geldi korktum ne yalan söyliyim.ilk defa sancıyı fazl ahissettim kızlar olurduda az az .demekki benim toprağım gelecek e yani diyorsunuz biliyorum :) neyse wc ye gittim oturdum oturdum klozette geldim Allahtan uykum var yoka uyuyamam o ağrıyla uyumuşum dönerken dönerken.sonra sabah ezanında uyandum baktım karnım yumuşacık alla alla diyorum nerede bu çocuk göbeğim küçülmüş bide toprak hareket etmiyor ben sırtüstü yatınca fena teperdi kımıldar dururdu yok hareket çocukta allahım yarabbim beni yine bi korku aldımı.karnımı sıKIyorum bastırıyorum yok hareket.kalktım oturdum oturunca rahatsız oluyo daha cok hareket ediyo çünki yok yine hareket oğlum yavrum toprağım nerdesin annem diyorum bi taraftan da elimle karnıma bastırıyorum.sonra kalktım evin içinde gezindim camdan baktım işe gidenlere filan yoruldum sırt üstü yattım yine sonra çok şükür öyle yatınca geldi bu yaramaz elimin altına okadar rahatladım ki anlatamam kızlar hemen doğsunda bi kucaklayayım koklayayım istedim o an çünki korktum valla .doktor eğer bir yavaşlama hareketsizlik olursa hemen gel onun hareketlerini takip et demişti.sonra rahatladım kocişe sarıldım uyumuşum.annemde yazık sabaha kadar kapıya bakıyorum uyandıkça şimdi gelecek anne ben sancılandım kalk diyeceksin diyo :) bide kociş hep uyanır ben kalkınca yanından gece hissetmemiş ben wc deyken sesleniyo içerden dedim korkma geliyorum şimdi ya ne zaman kalktın sen ben derin uyumuyorum ama bu sefer sızmışım.aman dedim korkma yavrum ben seni uyandırırım mutlaka sen merak etme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?