kızlar dün bide akşam kocişe diyorum ki yavrum ben eğer gündüz sancılanırsam yani suyum filan gelirse seni ararım eve gel derim anlarsın ama hemen arabayı alıp gelme dedim.ben duş filan alıcam açılmayı evde beklemek istiyorum dedim.adamın gözleri açıldıya sen deliydinde bu kadarda demedik diyo yazık.ya neden canım doktor demedimi doğum hemen başlamaz acele etmeyin diye evet diyo eeee dedim nedne hastanede sürüneyim.hem duş filan almam gezinmem açılmayı kolaylaştırırmış dedim.neyi kolaylaştırıyor kızım okadar kolamı bişey filan olur diye korktu .bende tamam dedim ona ama hemen aramayı hiiiiç düşünmüyorum tabii benim telaşe memuru kv aramazsa.ben hemen duşa girmeyi planlıyorum hee bide annem var tabii o ne der bilemem.saatlerce hastanede ne yaapyım dimi ama gelen parmaklar giden parmaklar.korkum artar zaten.ne diyorsunuz kızlar ben yanlışmıyım sizce ? ya bide başın kalabalık olunca her kafadan bi ses çıkıyor evde.kv yarın gelecek o başka annem başka bide benim heyecan küpü kocişim var yandım ben yandım :) sabah bana diyor ki işe gitmeden önce annem yarın gelecek o gelince nolursun sorun olmasın ne yapayım o benim annem diyo annenede söyle konuş lütfen bir sorun çıkmasın diyo dedim senin annen hamile kadına bile laf sokan birisi asıl ben sorun istemiyorum kendi stresim bana yetiyor zaten .amaaaan tamda yatacağım zamana geliyor ya oda öffff gelmese olmazmı kızlar ya :) salı kontrolümüz var acaba ozaman kadar ne olur bana .annemle sabah konuştum anne sakın annesiyle muhatab olma yani laf filan söyleme ne yaptınız benim çocuğuma diye filan .oda bi garip eğer benim kociş bişey derse oda durmazmış ay kızlar ben zaten görürsünüz bak stresten doğururum hemen.offfff
ya bide rüyamda ne gördüm komedi filmi gibi :) kocişle biryere gidiyoruz çinliler filan var hep ortalıkta o ayrı ben ayrı geziyoruz bi ara ben bi bebek beşiği beğeniyorum oooo diyorum hemde 300 tl fiyatı hemen alalım kocişi bulayım diyorum bi gidiyorum adamın yanına bi çinli kız takılmış buna gülüşüp duruyo kız .bişeyler satıyormuşta benim kocişte onlara bakmaya gidiyormuş hemen gittim yanına kız önden gidiyordu kocişe dedim sen geride dur bakalım senin canını alırım dedim adama :) hemen takıldım kıza oda bizi bi eve götürdü böyle köy evi gibi ama baya eski bi ev gibiydi basık tavanı vardı birde yatak vardı ben yattım hemen kocişte yanımda bir yaşlı çinli geldi kadın birde adam vardı kadın benim üstüme abandı böyle karnıma bastırıyo filan korktum kocişi kıskanmanın derdindeyim ama ben hala :) neyse bi an kendimi yerde görüyorum kadın benim ellerimi bağlamış doğurtacakmış beni kocişe bakıyorum bana neden bunu yaptın der gibi bağırırken filan uyanmışım sabah olmuş.ohhh dedim neydi öyle.sabah anlattım kocişe çok güldü ya nelerle yatıp kalkıyorsun sen allahını seversen.bune doğururken bile beni mi kıskanıyorsun akıllım dedim ben doğururkende aynı olucam değişecekmiyim zannettin anne olunca
kızlar siz gelemediniz bi ya.ben pazara gidiyorum birkaç eksiği kaldı evinde onları halledicem annemle .hadi hayırlısı hayallerimdeki doğummu olacak acaba çarşı pazar gezerkenöpüyorum sizi gelince hemen damlarım inşallah.
kızeçlerimm nasılsınız ?
dün temzilik yaptık bugün için misafirim gelicekti sözde beni buhalimle ekti iyimiinasıl sinir oldum bir bilseniz anlatamam
baksoyum kız dogurmadınmı sen dahaaa
baksoyummmmmmm ne dıyeyım kzuum sen dogrusun ama acil bi durum olursa yinede evde zaman kaybetmeyin sakın..ama duş almadan cıkma dogum kolay oluyor derler haklısınrabbım tek nefeste kurtarsın inş
ohooo tatlım geldi bile kv v eilk huzursuzluklar başladı kocişletatlım benim bu konuda haklısında unutmaman gereken bişey var
doğum hemen başlamaz da doğumun başlaması herkeste aynı olmuyor maalesef
belki senin açılman olacak, suyun gelmeyecek
ya da herkes kadar yoğun hissetmeyeceksin ağrını
o gibi durumlarda Allah korusun yolda ya da duşta doğurursun
bak ben anlatmıştım annem bende sadece ufak sancıları olmuş , haftam erken olduğundan bi gideyim demiş
ebe bi bakayım açılma var mı derken fırt doğuvermişim
ne annem doğurduğunu anlamış ne de ebe doğduğumu
bi refleksle tutmuş resmen
çok gezinenlerin de bu gibi sıkıntıları oluyo, ağrısız doğum olabiliyomuş
ikinci de kansızlıktan genelde yattığından zor doğmuş kardeşim mesela
bu arada kaynanan gelmese iyi aslında
deseydin eşine daha doğurmadım da niye geliyo ki diye
annem var sonuçta temizliği yemeği yapıyo
bi ihtiyacım olursa ararız anneni öyle gelir desen
ya da kaynananı arasan ve direk söylesen
anne şuan annem temizlik yemek yapıyo, bende yatıyorum zaten
doğuracak gibi olursam haber veririm sen hiç rahatını bozma desen
çünkü stresten doğurmak yerine doğuramazsın gibime geliyo
Allah korusun korkup üste kaçar , ya da ters falan döner alimallah
gelmesin yaaa
he vallahatatlım ya yatmadan çinlilerin olduğu bi film izledin
ya da gece totişini örtmeyi unuttun
ne güldüm yaaa
kadın seni doğurturken hala derdin kocişi kıskanmak demek
kız yamuk demeeeeeeee aaaa atlayacak valla üstüne .valla billa ben demedim yamiş sızsızımdelim dedisana yuhhh diyorum daha da bişey demiyorum bacım
iki dakika oturmuyon totonun üstüne
çarşılarda pazarlarda doğurcan cidden haaa
tam sopalıksın sen
bak ben 3 gündür hiç doktor ve yamuk teyzenin sözünden çıkmıyorum
canım bi arkadaşım konya medicanaya gidiyo
ordaki kadın doğum uzmanı sancıların başlar başlamaz gel diyormuş
öncelikle hastanedeki kadın doğum katının odaları ses geçirmezmiş
o yüzden açıklık artana kadar herkes kendi odasında bekleyebiliyomuş
ikincisi anneyi rahatlatmak için doğumdan önce duşa sokuyormuş
boyuna takılan bişey var demişler ve doğum ağrısını azaltıyormuş ( ne olduğunu anlamadım )
böyle bi doktor mu bulsak acep bizde
kızcem zamanla alışırsın bende başta öledimm yazamıyordummkızlar bi türlü beceremedim tabletten girip size yazmayı
bende anam babam usulüne döndüm
kızcem çanta boş olduktan sonra ne yapacan ki o çantayı sen bi an önce doldurmaya bakk vallaha tam dayaklıksınız size bi dalıcam da su halimde tek olmaz yamişinde el atması lazımmben neler hallettim neler bugün okumuşsundur lalem
görümcemle bi kaç telefon görüşmesi daha yaptık
hastane için gerekli olan bütün şeyleri aldım çok şükür
tek ihtiyacım görümcemin gidip oları paketleyerek bana ulaştırması
bebek şekeri yerine notluk aldım, hastane içinde sopalı olanlardan sipariş verdim
kapı süsüm , sepetim tamam da yastığı beğenemedim off offf
çanta konusunda haklısın bacım
ben doğursam götürecek hiçbişeyim yok henüz
bi tek çantam var
valla bana kalsa tık tık da bi sakınca görmezdim de kocişim korkuyo, doktor korkuyo bana laf düşmüyo
sonuçta bünyemiz 8 aya kadar normal karşılıyo
birsürü makale de okumuştum zararından çok yararı olduğunu
yavrımmmm keşke zamanında doğsa oğluşun
benim de ilk gittiğimde 14ü demişlerdi de 12 ye indi sonra, sonra ölçümlerden 7 ocağa , en son da 3 ocağa kadar gerilemişti
şimdi de Aralığı atlatması için dua ediyorum
kız yamişle bir olup tekme tokat gireceniz bize haaa
uyanık çocuğa baksenn bide girişmiş oyuncak makınasına kızcem vallaha şimdiki kızlar şanslı önceden bize annem her işi yaptırırdı bulaşık yıkama ev temizleme büütün işleri yaptırırdı bize amann şimdi diyorumki ben ben kızıma bi iş yaptırmıymm çünkü bizim çocukluğumuzun gençliğimizin yarısı işle güçle geçti o yüzden be kıyamam kızıma yaptırmam sadece öğrensin yeterrkizlaaaaaaaaaaarrr asil onemli birseyi unutmusum dun okul servisini kullanan abi aradi turk kendisi yegenim kaza yaptim arabanim sag aynasi kirik cocuklarin surdan alirmisin dedi tamam dedim oglumada babasi cuzdan almis cok istemis icinede para istemis onu vermis dun geze geze eve gidelim dedim evdede hicbir is yapmadim bitkindim diye neyse oglan dediki marketten onunden gecerken anne para atip su oyun makinesinden oynayimmi ayi kazanirim belki bende yavrum baban pelus ne varsa evde cope atiyor kazansanda atacak cunku alerjimiz var ikimizinde hem oraya atilan para ben iyi gormuyorum o kadar para atacan kazanamiyacan o parayla istedigin marketten ayi alabilirsin falan ne olur anne ne olurrr nasil yalvariyor bir atti kazanamadi 2 atti kazanamadi hirssss yapti 3.atti yine yok bende kumarin kotu birsey oldugunu anlasin diye anlatirken ses yok bi ara bak paran bosa gitti baba o para icin kac saat calisiyor arkami dondum kizim kardesin nerde dedim ne bileyim anne ben baska birseye bakiyordum dedi bi ara ben aranirken boguk boguk oglumun sesi geliyor ama deliye donduk kizimla bulamiyoruz sonra birde neeeee gorelimoglum oyuncak kazanilinca gelen yerden makinenin icine girmis nannnn ben size parami yetirttirmiyim guzellikle ver dedim vermedin simdi ben girdim icine istedigimi alirim secmis 1 tane ayi pat diye cikdi makinenin icinden ben saskinlikla birkac kadinla ve guvenlikci saskinlikla izledik bi ara itfaiyeyi arayim dedim cikamaz diye cocuk soluksuz cikdi sonra kadin oynadi biz birseyler alirken kazanamadi teyze sen sec ben alip geleyim dedi vallahi gebertirim seni birdaha yap oyle birsey dedim cok buyuk ceza vercem dedim neyseki guvenlik bildirmis bir yerlereki makinenin etrafina serit cekmisler kullanilmasin diye degiscek herhalde cocuklar icin tehlikeli biz alisveris yaptik gecerken gorduk iyi olmus bu benim pusttttt ne eder ne yapar girerdi bir daha :26:
haklısın kızcem tam dayaklık bunlarr yakında bunlara iyi bi girişicemm ayy yesin teyzesi onun küçük parmaklarını ya ama annesi sende çocuğun elini tutmuyon yazmak istiyon ayıp vallahakızlar tam alıntı yapıyom cevap yazıcam benim oğlan kucağımda uyumaya çalışıyo. diyorum tek elimle yaziym. izin vermiyo elimi tutucakmış paşa
bende yaw bi mesaj yazana kadar saat geçiyo
yok anam çatlak olduun herkesin malumu yoksa bu topikte işin ne demiben bidaha dillendireyim dedim
haketme sende ozaman bizde girişmeyelimdemi lalem:13:
aynen peeeeeehhhhhhh :90::100:
anam senin çocukların hepsi bi alemen güzel hıçkırığı
allaaaaammm oyuncak deliğinden girmiş yarebbiimmmmmgeçmiş olsun canım
git kızcem pazara git oralarda doğuracan zaten yakındaa artık bişey demiycem ben size içinizden biri iş güç pazar derken doğuracak diğerlerinizde ancak öle akıllanacakkızlar siz gelemediniz bi ya.ben pazara gidiyorum birkaç eksiği kaldı evinde onları halledicem annemle .hadi hayırlısı hayallerimdeki doğummu olacak acaba çarşı pazar gezerkenöpüyorum sizi gelince hemen damlarım inşallah.
yok anam doğurmuyormuş baksoyum içinde tutacakmış sen nasılsın amann boşver sıkma canını ne güzel kurtulmuşun iştee misafirden ayaklarını uzatıp yat valla misler gibikızeçlerimm nasılsınız ?
dün temzilik yaptık bugün için misafirim gelicekti sözde beni buhalimle ekti iyimiinasıl sinir oldum bir bilseniz anlatamam
baksoyum kız dogurmadınmı sen dahaaa
ohooo tatlım geldi bile kv v eilk huzursuzluklar başladı kocişle
he vallaha
kız yamuk demeeeeeeee aaaa atlayacak valla üstüne .valla billa ben demedim yamiş sızsızımdelim dediya valla az önce geldim pazardan annemle artık dedim eve gidelim annemde hayret sen demekki doğurmaya yatmaya karar verdin sen normal değilsin diyo bana millet yatar bacakları dikip kızım sen hiç canına acımıorsun diyo.e napim kime bırakayım çarşı pazar işini yahu kv yemei peeeeeeh.
o neymiş boynuna takılan ben hiç duymadım hayret.benim doktorumda süper ya sağolsun ama doğum bu yani acısı sancısı olacak tabii.amaaaan nebileyim buara doğumla yatıp kalkıorum zaten öfff.
yamişim bu nişan nasıl bişey sumu önce nişanmı yada ikisinden birimi geliyor nasıl oluyo bi anlatırmısın ? herkes te aynı oluyormu acaba
kızlar nerdesinizz yaaa moralim çok bozuk sizden başkada derdimi dökecek kimsem yokk
kızlar öğlende kociş aradı dedi annem geliyor alla allaa neden dedim e abimler taşınıyormuş ev tutmuşlar yine buralardan ona bakmaya gelecekler sanada uğrayacak yengem dedi sende onunla gelirsin eve bakarız dedim .ya töbe töbeeee ben doğurdum doğuracam banane evden mevden ne tutarlarsa tutsunlar dedim benim eve bakacak halimmi var anca dedim ben pazara giderim ayakta kalamam fazla.annem gelecek diyince ben neden dedim oda noldu sevinmedinmi dedi bennde hayır dedim direk gülüyo gıcık.neyse kızlar geldi elti hanım iki gıcık kızıyla kv filan .bir saat belki 2 bilmiyorum oturdular dedim benim ufak tefek işlemrim var dışarda pazarada cıkıcam dedim baktım akşamada kalacaklar nebiçim insanlar ya alla alla neyse.elti dedi e ben zaten arkadaşıma gidicem kızı kuaföre götürcem hık mık falan e hadi çıkalım dedim yoksa akşam olacak .zaten totomun üstünde oturamıyorum.bu bi söyler beş güler ölüye diriye gülen şabanlardan gülüp duruyo herşeye zaten sevmem kendisini :) tutturdu benim çocuk kızmıolacak erkekmi içinize ne doğuyo anneme soruyo annemde kızıdı erkekte olur kızda ben nerden bileyim dedi :) buyine gülüo soruyo filan anneme i,şaret ettim :) kv gelir gelmez bi benim bi annemin yüzüne bakıp duruyo onu şaşalı karşıalmadık ya oooo kimler gelmiş kimler vallaben srılıp öpmedim bile hoş geldin dedi bi kapıda okadar..yapmacık olamıyorum ya ne yapayım vala içimden gelmedi zaten kızdım gelmesine .neyse bu bozuldu fena bide baktı annem herşeyi yapıo filan .neyse uzatmıyım dedim benim işlerim vare dışarda sen ne yapacaksın bende ip alıcam dedi sen ozaman ipini al benim kocişin yanına git beni bekle dedim ben ona uğrayacaktım zaten beraber geliriz dedim .annemide aldım yanıma çıktık.bu gene fena bozuldu.neyse annemle çıktık iişlerimizi hallettik kocişin yanıan gittik hanımefendi almış çayı eline kahkahalar o biçim oğluşuyLa keyif 1500 :) bende surat atık zaten zor yürüyorum hemen koıciş kapıdan gr,nce noldu bune surat dedi.zaten ben yandım kızlar bak demedi demeyin iyiki kv erken gelmedi ben zamansız doğururdum inan artık 5 6 aylık ne olursa .neyse kapıda diyoki bana ne bu surat önceden güle oynaya girerdin içeri aha dedim yandık valla ben doğururum senin yüzünden benim yüzüme bakıp durma ya benim derdim bana yeter .alla allaaa artık herşey kabahat olur kızlar sormayın valla derdim büyük bi doğursamda hayırlısıula herkes dağılsa başımdan bi kalsam yavrumla.dua edin valla ihtiyacım var benim.kv artık ne duygu sömürüsü ne haller tavırlaer yapar akşam oğluşuna aaaah ah sanki anamla ben kadını dövüoz kocişte hemen başlar noldu anne neyin varanne bişimi varanne off oıf.
yamişim bu nişan nasıl bişey sumu önce nişanmı yada ikisinden birimi geliyor nasıl oluyo bi anlatırmısın ? herkes te aynı oluyormu acaba
bacılarr ben geldim komşu çaya çağırmıştı beni oraya gittim bugün gelemedim buraya nasılsınız iyimisiniz çıkaran varmı çıkarann
kızcem zamanla alışırsın bende başta öledimm yazamıyordumm
kızcem çanta boş olduktan sonra ne yapacan ki o çantayı sen bi an önce doldurmaya bakk vallaha tam dayaklıksınız size bi dalıcam da su halimde tek olmaz yamişinde el atması lazımm
uyanık çocuğa baksenn bide girişmiş oyuncak makınasına kızcem vallaha şimdiki kızlar şanslı önceden bize annem her işi yaptırırdı bulaşık yıkama ev temizleme büütün işleri yaptırırdı bize amann şimdi diyorumki ben ben kızıma bi iş yaptırmıymm çünkü bizim çocukluğumuzun gençliğimizin yarısı işle güçle geçti o yüzden be kıyamam kızıma yaptırmam sadece öğrensin yeterr
haklısın kızcem tam dayaklık bunlarr yakında bunlara iyi bi girişicemm ayy yesin teyzesi onun küçük parmaklarını ya ama annesi sende çocuğun elini tutmuyon yazmak istiyon ayıp vallaha
git kızcem pazara git oralarda doğuracan zaten yakındaa artık bişey demiycem ben size içinizden biri iş güç pazar derken doğuracak diğerlerinizde ancak öle akıllanacak
yok anam doğurmuyormuş baksoyum içinde tutacakmış sen nasılsın amann boşver sıkma canını ne güzel kurtulmuşun iştee misafirden ayaklarını uzatıp yat valla misler gibi
kızlar nerdesinizz yaaa moralim çok bozuk sizden başkada derdimi dökecek kimsem yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?