Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızceler ben geldim nasılsınız iyisiniz inşallah baktım şimdi daha çıkaran olmamışş afern size beni sorarsanız ben şalgam içiyorum şimdi canım çokk istedi ne yapam bu arada benim canım sıkkın dünden beri çünkü abimle eşi ayrılıyorlar durun anlatam size benim abimle eşim tee orta okuldan beri tanışırlar liseyi beraber okudular sonra ikiside üniversite okudular neyse geçtiğimiz sen kışın evlendiler herşey çok güzeldi evlendikten 1 ay sonra eşi hamile kaldı abimin abim dediğime bakmayın aramızda sadece 11 ay var benden 1 yaş bile büyük değil neyse aradan 5 ay geçmeden kavgalar gürültüler başladıı abimin eşi evde oturmaya alışık değil ee abimde hamile diye çalışmasına izin vermedi işte buda bütün sinirini abimden çıkarmaya başladı işten geç geliyon hayatında başka biri var işte benimle ilgilenmiyon evlenince farklı oldun falan filann haklı olabilir ben haklı veya haksız demiyorum sadece dışardan gören biri olarak anlatmaya çalışıyorum neyse bebek olduktan sonra bizim gelin ağzına boşanma lafını doladı işte akrabalara falan ben boşansam bana bişey olmaz üniversite mezunuyum çalışır çocuğuma da bakarım kendimede falan filan hep duyuyorduk akrabalrdan falann peki temel konu ne diye sorarsanız tek derdi var o da abim eskisi gibi değilmiş evlenince eski heycan kalmamış allah aşkına hangimizin eviliği baştaki olduğumuzdaki gibi ki neyse geçen hafta sonu annesine gitmiş bizim gelin sonra demişki abime sen git ben bugün burada kalayım o da tamam demiş gelmiş sonrada aramış ben yapamıyorum ben evlilğimizi böle hayal etmemiştim demiş ayrılmak istiyorum benim ve çocuğun kıyafetlerini falan yollayın demiş sonra 2 defa gitmiş abim almak için ama gelmemiş eve anlayacağınız kafasına ayrılmayı koymuş ya ben en çok o küçücük bebeğe üzülüyorum ya ne olacak o çocuk geleceği ne olacak ortada buyuk bi neden yokken boşanmak helede bi çocuğun varsa bu kadar kolaymı ki işte bu yüzden canım sıkkın kızlarr

geçmiş olsun canımm sağsalim bebişini almışsın kucağına sarılık olabilir canım onunda ilacı bol bol emzirmek sütün gelmemiş olabilri bende sezeryan la yaptım doğumumu 3 gün sonra geldi sütüm ama ben mama falan vermedim bebeğime çünkü ağız sütü var dedi doktor sensürekli emzir sütün gelene kadar agız sütüyle doyar bebeğin dedi sen sürekli emzi,r bebeğini sütün gelir eminimki stres falan yapma o zaman gelmez iyi olmaya çalış inşallah gelir sütün bi an öncede doyar bebişinin karnı ben ne olsun canım ya kardeşime canım sıkkın yukarıda anlattım canımcım
bozar anam kocasıyla arasını bu kadınn birde erkenden gelmiş sonuçta annesi var baksoyumun doğumu yapsaydıda öle gelseydi allah korusun kadın şimdi stresten normalde doğuramazz
arkadaşının demekki bi sorunu var o yüzden girecek sezeryana kızcem şimdi sen doğum olayını unut kafanda kurma çünkü ister istemez etkilenirsin deki benim doğurmama daha çokk var de bu yaşadığım ağrılar falan normal benim de kafanda doğumla yatar kalkarsan bebeğide kendinide erken doğuma şartlarmış gibi olursun cantanıda yap kızcem artık sonra rezil olma yap çantanı koy bi kenara aklına gelen falan olursa yine koyarsın sonradann
hayırdır bebişim neyin var
ne oldu sana tatlım benim anlat
anlattım yukarda kızcem abimlere canım sıkıında birazz
güzin abla anlattım yukarda derdimi canım sıkıldı abimlere kızcem senin oğlanı yavaş yavaş alıştır sese falan evde başbaşa olduğunuzda müzik falan aç dinlesin süpürge falan açtığın zaman o uyanıkken aç çok zor bu sesten korkması falan arkadaşımın çocuğu böleydi benim evine gidince konuşamazdık terlikle yürüyemezdik kapı zilini iptal ettirmişlerdi bulaşık makinasını bile çalıştıramadı kadınn uyanır diye kapılar kapalı oturduk büyüncede böle olur senin oğlan sen yavaş yavaş alışıtır oğlanı korkutmadan ama baktın korkuyo bugün bırak yarın tekrar dene kızcemm işin çok zor yoksaa
evet ya çok daraldım vallah senin bu kv ye neyse kızcem gitmişte kurtulmuşunu şimdilik senin kocada tam sopalık hee ben bilirim kızcem bu erkekeri yani lafı annemler falan geldi diye hasta oluyosuna getiriyoo yok anam yok bunlar kaç yaşında olursa olsunlar analarını görünce iyice çocuk oluyorlar kızcem şimdi bide senin o kadınla kırkınız çıkana kadar yanyana olduğunuz geldi aklıma allah yardımcın olsun vallaha
laleeeeeeeeee neredesin yavrımmm.
yettim kızcemmm ne oldu sancınmı var yoksamm

kızcem öle bi yazmışınki kv le derdinmi var anlat kadın şimdi burayı kaynanadan çekenler platformu sanıp kaçacak kız anam bu kv de bi sen çekiyonn bide bennn ne olacak bu halimiz arkadaşımmm kızçem doğumuyonmu daha anam bi tutturdun içimde kalack oğlum diye nama çıkarda kurtulalım bi an öncee hepimizde vallaha burdakı kızceler hep birlikte senin doğumla yatıp kalkar olduk acaba doğurdumu diyee:26::26::26:

kaçmaz kaçmaz sonuçta kv dert herkeste :) neyse şaka yaptım kııııız.ya lalem abine üzüldüm yani bebişe daha cok üzüldüm bende senin gibi.ama bak böyle baştan yürümeyeceği belli evliliklerde büyüyen yetişen çocuklar sorunlu oluyorlar tatlım şimdi bunlar biraraya gelse tekrar biter yap boz gibi olur.yani keşke oturup onun bunun lafı söz aklı olmadan sadece kendilerini dinleseler gelen gideni aratır diye düşünebilseler.nebileyim lalem çok zor bir durum allah yardımcıları olsun ama bak kadın kafada bitirdimi bitiyor bu işler.inşallah çocuğu sorunsuz görebilir abin ayrıldıktan sonra keşke ayrılık olmasa ama eğer olursa en büyük sorun bu olur inşallah olmaz yavrum üzüldüm valla.ama hayat işte neler oluyor herşey biranlık ne çıkıcak karşımıza bilemiyoruz birden tepetaklakta oluyoruz birden sevinedebiliyoruz bi kapı açılıveriyor .herşey olacağına varacak inşallah haklarında ennn hayırlısı olur.

kızcem haklısın sorunlu bi çocukı olması daha zor yiyenimin ama ben şunu anlamış değilim neden böle yapıyo annesi e diyorki abim evlenmeden öceki gibi değilmiş evlilği böle hayal etmemiş ya bunun için insan eşinden ayrılırmı ya insan hiçmi çocuğunu düşünmez herşeyi geçtimm gerçekten anlayamıyorum herşey bu kadar basıt olabilirmii ya ee ben evliliği böle hayal etmedim ayrılalımm diyecek bişey bulamıyorum allah yardımcıları olsun inşallah

canımıniçi bu kafada insanlarla erkek yada kadın evlilik yürütmek çok zor olur.benim kocişte evliliğe alışamamıştı kendisini bekar zannediyordu biz yeni evliyken çok kötü bi olay yaşadık tatlım ben ayrılmak istedim ama o zaman babasını kaybetti o arada bırakamadım onu ve annesini durumlar düzelsin yani eve taziyeye gelen giden bitsin kendi lkendilerine kalsınlar ben bursaya evime dönecektim anneme babama bile bişey belli etmemiştim kafamda gönlümde bitmişti bu ağladı sızladı yalvardı daha neler neler öldü bitti ya adam resmen işte ozaman evliliğinin benim kıymetimi anladı beni kaybetmişti.ama daha öncesinde oh evlendik tamam bu benim yanumda artık köprüyü geçtik düşüncesi vardı.gep gezen tozan vur patlasın çal oynasın derdinde aileside öyle zaten bu durumda kafada biriydi evlendi kendini kadından kızdan sakınmadı anlayacağın :) erkeğin kafasında evlilşği oturtamaması başkaa kadının ki başka yavrum erkek bitirmez evde kadın durur o dışarda sürter ama kadın bitirdimi bitirir işte böyle. ay saçmaladımmı be tatlım.

yok kızcem saçmalamadın aksine güzel örnekler verdin bakalım ne olacak halleri inşallah ikiside iyice düşünüp öle kara verirler çünkü ayrılmak 1 kere zorsa birleşmek 10 kere zor bende yaşadığım için biliyorum gitmek kolay oldu ama dönmek daha da zor

kızçelrirmmm biz geldikkk
malumunuz bugün görüş günümüzdü
ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucukdeli ediyor benibugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun
bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız
boyumuz çok güzel uzun olcak bu cucuk dedi
nst ye girdim sonrasındabelim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamamhemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler
çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam 40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek
yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyorsonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamayahemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedisonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi deditamam ozaman dedim bende
bu arada kilo kısmına hiç girmiyorum80 kilo olmuşum sanırım 85 ile kapatırım
napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişey neyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabiişte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
doğum fiyatlarını konuştuk odalarını gezdik
normal 1000 sezeryan 1450
küçük oda ile büyük oda arasında 75 tl fark varmış.
fotoğrafçı 350,450 birde 600 tllik paket var ben 600 seçicem sanırım:26:
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse
işte bizden haberler böyle kızçelerimmmyarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızzsizi seviyorummm

haaa bu arada baksouyummm özlellikle sana
doktorun odasından tam çıkıyordukk doktor dediki hayalott saçların çok uzamış farkınamısın dedievet dedim ama annem kesme diyor batıl inançmı dedi evet dedim
güldü bivalla ben diyeyim bebek çıkıca kurdaleni ben takıcam o saçlara takamam kız dedi adam resmini gelip çekcek dedi
2 haftaya kalmaz bak diyim ayarla kendini dedi güle güle geldik valla sende şu saç işini bi düüşün istersen kuzum

yowrem destan yazmışın oku oku bitmiyo bacooo

senin kociş te doğurdu doğuracak kadına misafir getiriyo yahu anam bu adamlar çok düz mantıklılar yaa. benim herifinde tutuyo bazen böyle odunlukları. o zamanlarında ona laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmayı tercih ediyorum. kocişe diyorum ki bi zahmet deveyi getiriver sen gidebilirsin

kaynanan gitmiş yowrem hade gözün aydın mı desek allah kavuştursun mu desek aman aman duymasın anacıığınla güzel güzel doğurursun artık yorulmazsın da ama taşınma felann derken bunlar bikaç gün size dadanabilirler. yemekti yataktı felan.. dikkatli ol bence...

anam bi kere bişey dicek oldum öbür torununa. o da demedim hee. prizle oynuyodu elleme cıs olur dedim. ağlayarak gitti. kaynanada ordan bağırıyo: sana kimse bişey diyemez kuzum senin arkanda ben varım..... iyi çarpılsında gör bakalım nasıl oluyomuş... hoş ben lafımı esirgemem. gene dicemi diyorum... dün de onlar öyle mıncıklarken resmen bana kal geldi bacım dondum kaldım. yatak odasına da anam bin defa diyorum sevmiyorum diye dinleyenmi var.. içerde aldım ellerinden sesi sevmyo ben gidymde sakinleştirym uyutiym dedim. gittim kapımıda kapattım. ama çocuk yucuuf yucuuf deyince kaynana onun lafını ikiletmez ya hemen almış gelmiş... onlar gelince de benimki gene korkup dellendi. o arada da oyun halısını zaptetmişler alıp gittiler..

sözde kaynanamda sevmez yatakodasına girilmesini. herzamanda söyler durur. kardeşim girdi diye demediğini bırakmamıştı. o da düşük tehlikem vardı kalkmam yasaktı. banyo yapmıştım ateşim yükselmişti yanımda bekliyodu. bin laf etmişti. ama allahım görüyo yaptıklarını. verir umarım layığını..

abinlere çok üzüldüm canım. umarım aralarındaki sorunları hallederler.. gerçektende sıkıldım deyip yuva dağıtmak çok saçma.. bide çocuk var üstelik..

bacım alıştırmaya çalışıyorum tabiiki. yavaş yavaş yanındaki ses seviyesini yükseltiyorum ama öyle bi anda "alışsın" diye bağırmayla alışırmı? korkudan içi dışına çıktı yavrumun.. yok bacım bizimki senin anlattığın gibi değil. biz yanında konuşuyoruz tv izliyoruz.. sadece farklı sese alışık değil. onlarda bağıra bağıra dibinde alışsın felan deyip öbürüde boğmaya kalkınca çocuğun aklı çıktı... mesela şuanda da uyuyo yanımda. eşimle kardeşim masada ders çalışıyo ben tv izliyom hepimiz aynı odadayız. rahatsız olmuyo uyuyo. buna alışık. yüksek sese bağırmya mıncıklanıp boğulmaya alışık değil

maşallah oğluşuna canım nzar değmesin

anam bu oğlanlar hiç sevmiyo nstyi. önce benimki sonra zırsızın şimdide seninki... ne garezleri varsa...

çok yorma kendini yahu alalaa bu karıya laf anlatabilene aşkolsun yaa..

hade gözün aydın babanlarda geliyo...

gözbebeğine başlatmasın yaa
senin evladın da senin gözbebeğin
iyi geçirirdim orda olsam
sen emzirdiğin için stres sana yasak ama bana iyi gelirdi eminim
kuzum benim yaaa ne kadar da korkmuş meğer
dayanamam ona ben

moralini çok yüksek tutmalısın tatlım
sütün de gelir zamanla merak etme
canlı yayını kaçırdık desene

hoşgeldin canım benim aramıza
dil bilmediğin yerde yalnız kalmak tabiki de çok sıkıntı
hem hamilelikte sıkıntı hem normal şartlarda
bak ne güzel atlatmışsın en önemli dönemi
aldığın destek de işe yaramış bak hem eşini anlamışsın , hem bebeğine bakmışsın hem de kendini alıştırmışsın herşeye
ne zaman istersen gel biz burdayız
en delileri benim bu arada memnun oldum

yavrommmmmmmmmmmmmmmmmmm
varyaaa okuduklarımı görünce gözlerim yuvalarından fırladı resmen

ne biçim insanlarmış onlar yaaa
hiç mi akıl yok , vicdan yok bu insanlarda anlayamadım gitti
doğurdun doğuracan hem misafirliğe geliyolar hem de anneni yoruyolar boş yere
kayınvalide de oturmuştur keyifle
iş miş yaptığı yok zaten
off allahım yaaa şunlara baksana beni bilem sinir ettiler burdan

bacım valla içim bi garip oldu
okurken fena oldum mu desem mutlu oldum mu desem bilemedim
kayınvaliden varyaaa gitmiş sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
senin için çok iyi olmuş da ne diye madem ev taşınacaktı da kalktın geldin dimi
hem senin huzurunu bozdu hem de bir sürü insanı başına topladı
bak annenle baş başa kaldınız ne güzel
umarım bi süre daha gelmez kadın
Toprak da ne zaman gelirse gelsin onlara ne yavvv

valla bende aynıısını düşünüyorum
benim en yakın arkadaşlarım gelince bile girmezler yatak odama
orası mahrem gelir herkese
kaldı ki gir istediğini al, yok bebeği uyandır ohhh valla

canım benim çok üzüldüm abingile
valla maalesef bazı insanlar öyle
heyecan bitince dayanamıyor
ama bence işin temelinde gelininizin psikolojisi bozulmuş
evlenir evlenmez hamile kalmak, işe gidememek, hormonların değişmesi ve doğum - lohusalık derken kesin kafa gitmiş
kolay değil onu da anlamak lazım
boşanmadan önce onun bi psikologa görünmesi şart bence
bebeğe de yazık abine de yazık kendisine de yazık
evliliği yürütmek kolay değil , hele böyle bi sebeple bitirmek hiç ama hiç doğru değil
herşeyin temeli hormonlar ve depresyon olabilir
evliliğin ilk yılı zaten en zor olanıymış
boşanmaların da en çok olduğu dönemmiş

bu arada lohusa pijamamı sipariş ettim canım
emzirme atleti almıştım bir tane , dün de bir emzirme sütyeni , bir emzirme atleti iki de lohusa pijaması aldım
görümcem de pazartesi günü eminönüne kapı süslerini falan almaya gidecek de terliğimi de alsın diyecem
başka kendim için almam gereken kıyafet tarzı bişey var mı?
lohusa külotu , ped, kişisel bakım eşyalarım , pijamam , terliğim , çorabım , yeleğim , hamile tacım, göğüs pedim dışında ne koyayım?
tabi yamişimden hatırladığım kadarıyla atıştırmalık bişeyler de atacam çantaya

bacım burda kayınvalide sorunu olmayan toplasan 2-3 kişi var
normal yani kayınvalide konusunun konuşulması da
vallaaaa bi doğursun da kurtulalım
kızçem doğuran arkadaşımın 2. bebeği
birinci de sezeryandı , sancıları da başlamış sanırsam o yüzden mecburi alıyomuş doğuma

tatlım benim ohhh beee bu görüş gününü de atlatmışsınız
gayet güzel boyu ve kilosu da
benimkinin hiç boyu ölçülmedi sanırsam
anlayamıyolar boyunu nedense
kilo olarak da yakın olduğumuz için baktım benimki tombiş cidden

nst de oyun oynamış yusuf efe gibi
o da girince ağrıyı sancıyı göstermiyordu yaaa
tatlım fiyatlar iyiymiş
hayırlısıyla doğurursun inşallah
benim de ocak ayı şansım yok gibi ama hala ümit ediyorum
bir sonraki yılın bebeği olsun yaaa bi kaç günle 2013 lü olmasın nolurrrrrrrr
çok üzülüyorum erken doğurcam diye
ama benim bebeğin kafası kocaman olduğundan erken geleceği kesin gibi nerdeyse
gene de rabbim bilir
bu arada iki gündür en az 5 kişi rüyasında benim doğurmuş halimi görmüş
hepsi siyorki saçları siyah, alnına düşüyo
teni beyaz, gözleri de mavi diyorlar ( aynı benim rüyamdaki gibi )
kaynanam bugün diyo rüyamda bebişi gördüm bana gülüyodu
tam öpücem şirinlikler yapıyodu falan diyo
bende dedim şirinlik yapıyorsa kesin annesine çekmiştir malum babası ortada dedim
kaynanam da diyo evet rüyamda da aynen öyle düşünmüştüm
aynı annesi gibi hep gülümsüyo demiş
ben hep gülümseyen biri olduğumdan eşimin bütün akrabaları aaaa gülen gelin diyolar bana

kayınbabam diyoki arkadan dedesine benzeyecek bence ( tombiş yaa, kayınbabam da 100 kilonun üstünde ve benim göbüşümden büyük göbüşü )
bende dedim evet kesin öyle olacak, kaynanam da rüyamda ne sarıydı ne de karaydı böyle ortasıydı dedi
bende dedeye çektiğindendir dedim
benim babam esmer hem de epey esmer, kayınbabam da sapsarı eee ikisine birden çektiyse ikisinin ortası olmuştur dedim kaynanama gülüyo

benim dedem , annem , kayınbabam, kayınbabamın annesi, ben hepimiz renkli gözlüyüz
bizden birine benzesin istiyorum gözleri
dedem kayınbabam yeşil , kayınbabamın annesi deniz mavisi, anneminki de mavi ile yeşil arası
hala temizlik , hala market mi diyon kızım sen
dövdürecen kendini valla

bacılar ben daha önce de demiştim ben kestirdimmmmmmmmmmm
çok da rahat ettim
saçlarım boyalıydı önceden ve çok yıpranmıştı hamilelik hormonlarından dolayı
ama kestirince hem sağlıklı oldu hem şekle girmeye başladı
tabi kaynanam babannem annem hepsi kızdı orası ayrı

Kızçeler ne yaptınız yahu görüşmeyeli..?

Ben de özledim hepinizi..

resmen netten koptum ayladır..hani o sağlık sorunlarından sonra gece gündüz yazdıımız dertlerimizi anlattığımız buraya veda etiştim ya, gidiş o gidiş bir daha dönemedim..

Kim doğum yaptı kim sırasnı savdı valla bilmiyrum..lütfen haberdar edin beni..

evde çok yoğunum..ama bebiş çok uslu teyzeleri..sadece sütüm stresten azalmaya başladı o nedenle tam gaz mama ama buna da üzülmüyorum çünkü bir ayımızı tamamlamamıza rağmen bizimkisi 4 kiloyu geçti çok yiyor

uyku konusunu artık geçtik diyebiliyriz..uyumak benim için hiç mühim bir mesele değil artık :) eşimle zombi gibiyiz..gaz çıkar, mama yedir, 15 dakka sonra bizimkisi teke gb ötüyor :))

Hayat bebekle çok güzel arkadaşlar...muhteşem bir düuygu annelik..

o rislki döenmlerimizi anımsıyorum da neler nele rkonuşmuştuk..birbirizmizi çok teselli ettik..hepiniz çok tatlı insanlarsınız, sizleri tanıdığıma çok seviniyorum inanın..

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş topiğimize..hoşgelmişler..sahi ben topiği o kadar yoğun yazışmaların ortasında terk etmiş gb oldum ama ne yapıyorsunuz bakalım...yamisim, zırsizdelim, zirvem, hayalotum, seram,hbaksoyum..nasılsınız yavrular, minik kuşlar>???

esha canımmmm tebrik ederimm..

ben sana sen hep 40 ları göreceksin demiştim...vay be maşallah değdi mi esha o strese de mi? biz öyle de yapsak böyl de gliyorlar sağlıkla minnoşlar..

artık ben de yasak ettim kendime stresi..ne çok çektirdim hem kendime hem de bebişime ah ah...

neyse..Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzucuğunuz inşallah..

Şimdi sıra hbaksoy, hayalot ve zırsızdelimde..

bekliyorum kızlar haberlerinizi :))

ahanda morişim gelmişşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldin tatlı anniş
Ahmet Atamız nasıl bakalım
şeker bebişinle hayatın güzel geçmesine sevindim
zombi sezonu açılışı yaptınız yani hadi hayırlı olsun

strese girme nolursun yavrom yaaaaa, bak ne güzel atlattın o önemli günleri
ne kadar çok düşündüğümüz sorun vardı bak aştın bebeğini kucağına aldın bile
seni çok özledik , ara ara gel yavv
nasılsın bebişim annen ya da kaynanan var mı sana yardım eden
gaz sorunu var mı bebişinin?
maşallah 1 ayı da devirdiniz yavvv
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen nereye dimi
bak ben bile 35. haftaya gelmişim de haberim yok

esha doğum yaptı, hbaksoycum doğurmamakta ısrarlı ( sanırsam okula gidene kadar bekletecek bebişini )
hayalotumla benim de oğluşlarımız iteliyolar gelelim diye
bakalım erkenci olacaklar gibi duruyor ama hayırlısı
bu topikte zamanında doğuranlara şaşırıyorum zaten

doğurunca bende böyle düşünebilecek miyim acaba
stresten uzak durmak pek kolay değil benim için
bu lanet şehirde doğuracam diye kendimi kasa kasa doğuracam sanırsam bu gidişle

esham da kurtuldu çok şükür
bakalım hbaksoy doğurmamakta ısrarcıyken ben ya da hayalot sırasını alacak mıyız

hala sütüm yok sarı bı su gelıyo sadece :26: sarılıkta olmusuz yarın tekrar kontrolumuz var ınsallah gecerde hastaneye yatmayız.
bosta olsa verıyorum valla yoksa mamayla buyucek onuda ıstemıyorum hıc yamişim.
gercekten abı oldu yusuf efe ya. anam su topikte kız yokkı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…