kızceler ben geldim nasılsınız iyisiniz inşallah baktım şimdi daha çıkaran olmamışş afern size beni sorarsanız ben şalgam içiyorum şimdi canım çokk istedi ne yapam bu arada benim canım sıkkın dünden beri çünkü abimle eşi ayrılıyorlar durun anlatam size benim abimle eşim tee orta okuldan beri tanışırlar liseyi beraber okudular sonra ikiside üniversite okudular neyse geçtiğimiz sen kışın evlendiler herşey çok güzeldi evlendikten 1 ay sonra eşi hamile kaldı abimin abim dediğime bakmayın aramızda sadece 11 ay var benden 1 yaş bile büyük değil neyse aradan 5 ay geçmeden kavgalar gürültüler başladıı abimin eşi evde oturmaya alışık değil ee abimde hamile diye çalışmasına izin vermedi işte buda bütün sinirini abimden çıkarmaya başladı işten geç geliyon hayatında başka biri var işte benimle ilgilenmiyon evlenince farklı oldun falan filann haklı olabilir ben haklı veya haksız demiyorum sadece dışardan gören biri olarak anlatmaya çalışıyorum neyse bebek olduktan sonra bizim gelin ağzına boşanma lafını doladı işte akrabalara falan ben boşansam bana bişey olmaz üniversite mezunuyum çalışır çocuğuma da bakarım kendimede falan filan hep duyuyorduk akrabalrdan falann peki temel konu ne diye sorarsanız tek derdi var o da abim eskisi gibi değilmiş evlenince eski heycan kalmamış allah aşkına hangimizin eviliği baştaki olduğumuzdaki gibi ki neyse geçen hafta sonu annesine gitmiş bizim gelin sonra demişki abime sen git ben bugün burada kalayım o da tamam demiş gelmiş sonrada aramış ben yapamıyorum ben evlilğimizi böle hayal etmemiştim demiş ayrılmak istiyorum benim ve çocuğun kıyafetlerini falan yollayın demiş sonra 2 defa gitmiş abim almak için ama gelmemiş eve anlayacağınız kafasına ayrılmayı koymuş ya ben en çok o küçücük bebeğe üzülüyorum ya ne olacak o çocuk geleceği ne olacak ortada buyuk bi neden yokken boşanmak helede bi çocuğun varsa bu kadar kolaymı ki işte bu yüzden canım sıkkın kızlarr
geçmiş olsun canımm sağsalim bebişini almışsın kucağına sarılık olabilir canım onunda ilacı bol bol emzirmek sütün gelmemiş olabilri bende sezeryan la yaptım doğumumu 3 gün sonra geldi sütüm ama ben mama falan vermedim bebeğime çünkü ağız sütü var dedi doktor sensürekli emzir sütün gelene kadar agız sütüyle doyar bebeğin dedi sen sürekli emzi,r bebeğini sütün gelir eminimki stres falan yapma o zaman gelmez iyi olmaya çalış inşallah gelir sütün bi an öncede doyar bebişinin karnı ben ne olsun canım ya kardeşime canım sıkkın yukarıda anlattım canımcımcanlarımm cok özledım sızı sonunda ben geldım bılgısayarımıza kavustuk telden gırdıgım için topiği bı turlu bulamıyodum profılımıde gostermedıgı ıcın yazamıyodum sadece 2013 aralık annelerıne gırebıldım kusura bakmayın hepınız aklımdaydınız.
dogumuma gelırsek 30 kasımda kontrolum vardı gıttım 90 larda bırsuru sancım cıktı ama acı esıgım iyi oldugu ıcın bana karın agrısı gıbı gelıyodu doktor hayret ettıama bebek dönmemıstı doktor kontrole gıttıgımde yatısını yapalım alalım bebeği dedı yok dedım az daha beklerım. eve geldım 2 gunu zar zor gecırdım 3 aralıkta sabah 6da yataktan bı kalktım içimden dua etmek geldı bırsuru dua okudum sora yataga gerı yattım kafamı koyar koymaz bı sıcaklık hısssetım yataktan bı fırladım su fıskırıyo heryerımden. o sırada esım kalktı bı panık yuzumuz kırec gıbı oldu 4 tane bebek bezı degıstırdım :/ sonra apartopar gıttık sancılarım asırı arttı akkalar dustu ama normal olmadı spınal sezaryan oldum vee ısın kötusu acı hıssettım bagırdım bı kac kez hemsırede dıyo kımı ınanda oyle olur dıye. benım doktor zaten bı rahat sarkı soyleye soyleye kestı benı sonra bı vıyak vıyak ses oglumu gordum ve kelımelerın bıttıgı an bırsuru fotogramız cekıldı ama ben aglamaktan bakamadım hıc. bebege bakmakan kendımı unuttum sonra onu yolladılar babasının kucagına. benı bı tıtreme tuttu 2 saat tıtredım vucudum hassasmız narkoza hıc konusamadım bıle. sonra kendıme geldım. suan ıkımızde ıyıyız ama oglum sarılık olcak gıbı sankı :/ bıde sütüm hala gelmedı hep mama verıyorum oyuzden cok moralım bozuk
bozar anam kocasıyla arasını bu kadınn birde erkenden gelmiş sonuçta annesi var baksoyumun doğumu yapsaydıda öle gelseydi allah korusun kadın şimdi stresten normalde doğuramazzamanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla yavruşum işin zor yaaa
şimdi yorgunum yatacan desen bugüne kadar yatmadın annem gelince yatıyon der
valla yaaa bu erkekler pek garip
ne kadar büyürlerse büyüsünler hala bebekler annelerinin yanında maalesef
kuzum aman diyim dikkat et kendine
annene de söyle hiç muhattap olmayın o kadınla
Allah korusun kocişinle aranızı bozar
arkadaşının demekki bi sorunu var o yüzden girecek sezeryana kızcem şimdi sen doğum olayını unut kafanda kurma çünkü ister istemez etkilenirsin deki benim doğurmama daha çokk var de bu yaşadığım ağrılar falan normal benim de kafanda doğumla yatar kalkarsan bebeğide kendinide erken doğuma şartlarmış gibi olursun cantanıda yap kızcem artık sonra rezil olma yap çantanı koy bi kenara aklına gelen falan olursa yine koyarsın sonradannbacım valla boş çantayla gidecem hastaneye ben bu gidişle
bu arada aynı hastaneyi ve aynı doktoru kullandığım haftadaşım olan sınıf arkadaşım bugün mesaj atmış bana
pazartesi doğuma alacakmış doktor
yavvv onu duyunca kalpten gidiyordum nerdeyse
aynı haftadayız ve pazartesi sezeryanla doğuruyo
anlattım yukarda kızcem abimlere canım sıkıında birazzhayırdır bebişim neyin var
ne oldu sana tatlım benim anlat
güzin abla anlattım yukarda derdimi canım sıkıldı abimlere kızcem senin oğlanı yavaş yavaş alıştır sese falan evde başbaşa olduğunuzda müzik falan aç dinlesin süpürge falan açtığın zaman o uyanıkken aç çok zor bu sesten korkması falan arkadaşımın çocuğu böleydi benim evine gidince konuşamazdık terlikle yürüyemezdik kapı zilini iptal ettirmişlerdi bulaşık makinasını bile çalıştıramadı kadınn uyanır diye kapılar kapalı oturduk büyüncede böle olur senin oğlan sen yavaş yavaş alışıtır oğlanı korkutmadan ama baktın korkuyo bugün bırak yarın tekrar dene kızcemm işin çok zor yoksaateyzesi sorma bugün korkudan ağlamaktan içi dışına çıktı yavrumun.. saolsun babaannesiyle kuzeni bi bağırışıyolar bi çekiştiriyolarki çocuğum boğuluyo felan sandım. oğlum sesi sevmiyo. diyorum sesten rahatsız oluyo çocuk sevmiyo, inadına alışsın diyerek bas bas bağırıyo. o çocukda oğlumun dibinde bağırıyo. kafasını çekiştiriyo. ağzını yüzünü öpüyo... enson da akşam oğlan yatak odasında uyurken ben telefondaydım başka odada. yeğenim tutturmuş yucuuff yucuufff diye yusuf efeye gidelim diyomuş. sen tut al çocuğu uyuyan çocuğun yanına götür. girdiler içeri oğlanın başında çocuk bağırıyo oyun oynuyo. kimsede bişey demiyo. ben salonun kapı aralıktı ordan göördüm ama kociş orda zannediyorum meğer değilmiş o da sonra geçti oraya.. neyse teli kapattım bi gittim uyanmış oğlan ağlıyo... fıttırdım bugün.. uyuyan çocuğun yanına çocuk götürüyolar, o da sesten rahatsız oluyo dye ısrarla söylememe rağmen.. bütün gün uyuyamadı korkmaktan. tam uyutuyorum pat içeri geliyolar hadeeee benimki yine korkup bas bas bağırıyo.. tam sakinleştiriyorum yine aynı... neyse uzun bi süre kapattım ikimizi yatakodasına sakinleştirdim sevdim oynadım felan sonra yatırdım dizime uyudu..en son da işte demin anlattığım şekilde uyandı şimdi uyutmaya çalışıyorum. anlayacağınız bugün ben kafayı yedim
kız genemi göbeğini kaybettin
bacım sen hemen git genede ne olur ne olmaz.. orda beklicez derlerse evimde beklemek istiyorum dersin..
hey allahım kızım senin toto nanay
töbe töbeee anam neişin var pazarda yahu otur acık doğuracan... hee pardon sen doğurmicaktın demi unutmuşum
kızım seni yolacam hee hala temizlik misafir diyosun.. sen herkesten önce doğurursun
laaaa gelirsem oyarım seni yamulturum heeee
canım epidural yapıldığında belinden taktığı kataterin ucunu boynuna atıyo. odur senin dediğin.
yavrum senin bu kv den çekeceğin var neyseki cevabını veriyon
bacım benim de kaynana geldide bugün anca geldim
canım herkesin farklı kiminin suyu gelir kiminin nişanı kiminin sadece sancı kiminde hepsi.. onu o an anlıcaksın. nişan dediğimiz şey sümüksü yapıda pembemsi kahve bi akıntı.
noldu yavrum yettim anlat güzün aplana
hoşgeldn tatlım hayırlı olsun bebeğin
ahh canımm sıkma canını. sezeryan oldun ya vücut gebeliğin bittiğini anlayamamıştır. bebeğini memene tuttur hep yoksa gelmez. hep emzir. o emdikçe süt oluşacak ve sonunda gelecek. bide moralin bozarsan da gelmez. bozmicaksın. moral çook önemli. gebeliktekine benzemez anında etkiliyo.
evet ya çok daraldım vallah senin bu kv ye neyse kızcem gitmişte kurtulmuşunu şimdilik senin kocada tam sopalık hee ben bilirim kızcem bu erkekeri yani lafı annemler falan geldi diye hasta oluyosuna getiriyoo yok anam yok bunlar kaç yaşında olursa olsunlar analarını görünce iyice çocuk oluyorlar kızcem şimdi bide senin o kadınla kırkınız çıkana kadar yanyana olduğunuz geldi aklıma allah yardımcın olsun vallahaevet devamı var bitti zannetmeyin :) neyse sadede geleyim bari.elti evi taşıyo demişmiydim demediysem diyeyim ozaman dün kontratı yapıp anahtarı aldılar .kv bulutlarda zaten sevindirik olmuş kadın yien topladı çocuklarını yakınına ya ohhh .neyse ev taşınacak haftaya bugün .benim bencil kv toplamış bavulunu damladı buraya hiç demiyo o kadında hamile nasıl toplanacak o keyfi neredeyse orada sanki ben burada dört gözle bekliyorum da .neyse kocişin abiside dün aramıştı sabah anne nasıl toplanırız işte ayşede hamile filan bu hemen coştu anneniz var oğlum annen yapar ne zannettin ben hallederşm toplarız bir haftada sen merak etme dedi.e slk kadın madem öyle o kadını ne hlt etmeye bıraktın geldin demi ama yapmacık işte kızlar yapmacık pslik.allah dedim bu gidecek ozaman.bi sevindim anlatamam :) dün akşamda oğluşuna takıldı gitti yarabbim ne kadar mutlu oldum anlatamam. ben yatıyordum odamın kapısını çaldı açtım ben gidiyorum kıızım seninle kalmaya gelmiştim ama işte öle böle falan filan dedim gerek yok benim annem yanımda evet annen de yanında zaten diyo töbe yarabbim neyse.çıktı gittiler kocişin abisi bana diyoki rüyamda gördüm ayın 14 ünde doğuyor toprak bak ayın 14 biz taşınıyoruz sakın doğurma :) annemde arkadan töbe töbeeee dedi :) ay neyse kızlar valla okurken nasıl daralacağınızı gözümün önüne getiriyorum :) hadi bakalım
yettim kızcemmm ne oldu sancınmı var yoksammlaleeeeeeeeee neredesin yavrımmm.