Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

valla bılgısayar yokken sızı nasıl aradım bılemezsınız meger cok alısmısım yevrum yaa
bebişi emzırıyorum bugun 5. gunumuz ama hala sutum yok off ama dönmek yok yola devam
allahım butun yavrularımızı hayırlı eglesın tatlım. duaların için sağol inşallah kabul olur
sende dogumu atlatcaksın hayırlısıyla. bak ben bıle bu panık stres halımle dogurduysam herkes bu işi basarabılır bılıyosun
senınkıde benımkı gıbı tembel anam bak bende 40. hafta içinde dogurdum
artık gözler senın ustunde nezman gelcek bebiş beklemedeyız

sagol canım tesekkur ederım darısı sızın basınıza bı avazda ınsallah. bugun 5. gunum ama hala sutum yok sadece sarı bı su gelıyo okadar :/

tesekkur ederım canım senın oglusunda hayırlı ugurlu olsun allahım ananı babalı buyutsun. bı turlu görusemedık senden sonrada ben kayboldum gıttım :)) gercekten gördum 40 ları stres yapsamda yapmasamda ogun gelıyomus sımdı cok salakmısım keske hamılelıgımın tadını cıkarsaymısımdıyorum :/
ama olsun sukur kavustuk ya yavrularımıza oda yeter.
sende gırme strese bak sutun azalmıs allah korusun kesılmesınde.
benımkı hala gelmedı 5. gunumuz bugun umudumu kescem artık yaa.
sıradakı dogum hbaksoyumun bı doguramadı hayalotum la zırsızdelımınkı bukadar beklemez ama benden soylemesı

dogurunca o bebegı görunce ınsan herseyı unutuyo . kendını kasma vardır bı zamanı oğlusuna kavusmanın.
allahım istedıgın sekılde ıstedıgın yerde dogurmanı nasıp etsın tatlım en onemlısıde saglıklı olmanız.

kızceler ben geldim nasılsınız iyimisiniz bakalım ne var ne yok beni sorarsanız canım sıkkın dün annem aradı abimin durumunu anlatmıştım size gelinimiz dün eve gelmiş eşyalarını almak için sonra tartışmışlar abimle abim ben kızımdan nasıl ayrı kalıcam falan deyincede bebeğide atıp gitmiş annemlerin yanına annem aradı ben bu bebeğe ne yedirecem diye anne saçmalama bi an önce geri annesine götürün bebeği dedim o daha anne sütüne muhtaç ayrıca bugüne kadar mama falanda yememiş nasıl yapacaksın dedim neyse götürmüş annem ama evde yoklarmış dün akşama kadar annemin yanında kaldı bebek mama vermişler ateşi falan yükselmiş çok ağlamış çokk yavrum tabi hissetmiş annesinin yokluğunu dün gece acile götürmüşler bebeği doktor görünürde bişeyi yok demiş sonrada abimle ablam bebeği annesine götürmüşler ama almak istememiş annesi ablamla eniştem falan zorlayınca almış ya ben gerçekten anlamıyorum artık ne diyecegimide bilmiyorum işte durum böle kızlar geçmiş olsun kızcem bu görüşüde atlatmışın cok sevindim bebişinin iyi olmasına inşallah sağ salim kucagınada alırsın bebişini çok yorma kendini alışveriş temizlik falan derken bu arada hastane fiyatını falanda konuşmuşun ohh kafan rahat ne güzel vallaha bende bu defa gittiğimde soruym diyorum bakalım ne diyecekler hatırladım sayende acaba bu doğum fotoğrafçısı her hastanede varmıki benim gittiğim yere soruym yoksada dışardan ayarlamaya çalışayım daha zaman var diyeceksin ama işte ancak ayralarım ben o zamana kadar
sağol kızcem çok üzülüyorum ya inşallah bi an önce akıllarını başlarına alırda düzelirler en çok yiyenime üzülüyorum benn dünden beri düşünmekten başım agıryo vallaha
ya kuzum bu kadar kolaymı bu işler heyecan bitti diye insan evini bırakıp eşinden ayrılmak isterki hangimiz evliliği başta olduğu gibiki soruyorum sana ama evliliğimiz baştaki gibi değil diye bizde mi boşanıcaz hemde çocuk varken birde ortada çok yazık ya insan en azından çocuğuna üzülür ...........kızcem herşeyi düşünmüşün sen çanta için zaten pedleri kalın alsaydın gece için olanından külotta yedekde al yanına kanaman falan olur değişirsin biberon aldıysan onuda koy eczanelerde var ama o an istediğin gibi bişey bulamayabilirsiniz inşallah lazım olmaz ama sen yinede al göğüs kreminide al daha emzirmeden sürmeye başlaa sonradan sıkıntı yaşama sevdiğin atıştırmalıklardan koy çantana al önceden başka bişey gelirse aklıma yine yazarımm
geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunu stres yapmaman lazım kendine sütün için birde bol bol emzir o zamanda çoğalıyor sütünn
sagol canım tesekkur ederım darısı sızın basınıza bı avazda ınsallah. bugun 5. gunum ama hala sutum yok sadece sarı bı su gelıyo okadar :/

benimde ilk 3 gün öle sarı bi su vardı ben 3 gün onunla emzirdim bebeğimi sonra sütüm geldii inşallah seninkide gelir bi an önce canımm

valla bizimkilerin hiç durası yok
çook yaramazlar teyzesi çoooooooooooook
bakalım Allahım hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin de erken de doğsalar kısmet

ahh ahh kavuşmayı istesem de erken gelmesin diye dua ediyorum durmadan
Allahım sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip eder umarım

kızçem öyle sıkıldım diyerek normal insanlar bitirmez tabi
ama demek ki normal değil şu an gelininiz onu demek istiyorum
baksana bebeği de istememiş , üstelemişlerde öyle almış
onca saat annende kalmasına göz yummuş
üstelik emmesi gerektiğini bile bile
hangi vicdana sığar bu hareketler
bence o kesinlikle bi psikologa danışmalı

evet bencede hiç normal değil bu kadın ben bebeğini atıp gittikten sonra daha çok anladımm ama hamilykende lohusa dönemindede abim söledi seni bi pskoloğa götürelim destek al falan diye ama yanaşmadı ben gitmem dedi bilemiyorumki ne olacak bunların halii

hee valla bende kestirdim. üstelik doğurmadan 1 hafta önce de boyattım hatırlamıyo musunuz ???. dediğin gibi kestirince daha güzel oldu can geldi saçlara valla. keşke hep öyle olsalardı...

ahh kuzuuum hoşgeldin bacıım çok özledim yahu gel artık.. yoklama alıciiiim

maşallah oğluşuna vayy bee 1 ay oldumu ne çabuk yahuu...

bacım hbaksoy doğurmayacakmış. okula gderken çıkaracakmış hayalot hanfendi eve giremiyo bi oturamıyo totosunun üstüne. zirsız hanfendi de bıraksaydık hala çalışıyodu. dr kendisine çalışmaya devam edersen en fazla 10 gün içinde doğurursun demesine rağmen.. zar zor ikna ettik çatlağı. hepsi çatlak bacım bunların. gelde adam edelim şunları

yowrem o sarı dediğin kolostrum yani ağız sütü. bebeğin onu içmesi lazım. ona çookk yaralı o süt..onu bitirince süt gelmeye başlicak.. emdikçede artacak..

o doğurmayacak

kız bu gelininiz depresyonda.. çıkamamış lohusa depresyonundan.. daha ilerlerse allah korusun bebeğe zarar felan verebilir. bi an önce bi psikologa gitmesi lazım. yoksa hangi anne daha bi keere mama almamış kendisine muhtaç yavrusunu bırakır... acıkır diye üzülmezmi gidip almazmı..

bencedeeeee

ne yapın edin mutlaka götürün. çıkarsınlar o depresyondan bak nasıl dönecek kocasına yuvasına..

yavas yavas beyazlamaya basladı sütüm ama bu seferde benım oğlan mamaya alıştı napcam bılmıyorum canım :/

allah belırlemıstır o tarıhı bak az kaldı keyfını cıkart tatlım. görüldugu uzere saat 2 bucuk ve ben cok uykusuzum hamılelık coook guzelmıs yaaaa

sütüm beyazlamaya basladı ama beyefendı mamaya alıştı napcam bilmiyorummm

canım benim valla psikologa gitmezse çok fena şeyler olabilir Allah korusun
bebeğe de dikkat etseniz iyi olur aslında

bacım valla kestirince anlıyo insan nasıl ferahladığını
ben kestirdim canlandı cidden güç kuvvet geldi
uzunken boyadan da dolayı çok yıpranmıştı
kız ben deli değilimmmmmmmmmmm
hala diyorum ki eşime çalışasım var benim
diyo benim hatun kesin deli
insanlar evde oturmak ister sen ne istiyosun diyo
bende dedim sıkıldım daha şimdiden
valla bende anlayamadım yavrum insan evde oturup bebeğini acıkacağını bile bile almadan durabilir mi
bir tel saçına kıyamazsın yavrunun yaaa
baksana taşımak için neler çekiyoruz, ne streslerden geçiyoruz
doğurup cami avlusuna mı atalım ya da başkasına mı verelim
Allahım bebeklerimizden ayırmasın diye dua ederiz biz
kadın kesin bunalımda
hbaksoy gelmediğine göre doğurmuş olabilir mi acep

allah belırlemıstır o tarıhı bak az kaldı keyfını cıkart tatlım. görüldugu uzere saat 2 bucuk ve ben cok uykusuzum hamılelık coook guzelmıs yaaaa

tatlım keyfini çıkarmaya çalışıyorum da tek korkum şu lanet şehirde doğurmak
doğurursam ne imkan var , ne de sağlıklı yaşayabileceğin bi ortam
en büyük korkum o

moremmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyy nasıl özlemişim seni yaaaaiyisin değilmi hamöıleıkte yasadıgın tüm sorunlar ortadan kalkmıştır inaşalahnasıl benim teyzoşummmbende iyiyim cok yoruyorum kendımı oyuzden sancılanıyorum ama bebiş çok iyi teyzesi şükür bugünümüzeesıramızı bekliyoruz anlıyacağınn n

esham hoşgeldin emdikçe kaynamaya başlar sütün merak etme.
ama sen mamaylada takviye yap tabi aç kalmasın benım kuzum..

kuzum boy için verdiği usg kagıdında yazar
bı bak bakalım kagıda fl yazan yerde kaç yazıyor

bende sarısın yeşil gözlüyüm oyuzden eşim falan sana benzesin diyor eşimin tarafı hep esmer oldugundan dolayı.hoş bende onlara benzemesını ıstemıyorum zaten bana benzesın yavrumhep dua edıyorum bu ınsanlara gıcık oluyorum cunku ıns benzemez onlarabu arada resım ıısını nekadara ayarladın sen kilodaşım??

Son düzenleme:
kuzum bana verdıklerı kagıtta fotografcı için yazıyorkı 2 hafta öncesinden kayıt yaptırınız dıye.oyuzden önümüzdeki hafta ben bı arayıp konusacagım.birde bizim hastanede istediğin odada kalmak için rezerve ediyorlarmış ama normal doğumda nasıl ayarlanır hala anlamış degılım bunu tekrar konusmam gerek.sanırım bı aksılık cıkmazda ben normal yaparsam benım dogum foto içinde 1600+ 75 (oda ücreti) olcak.sezeryan olursada 450 tl fazla olacak buy rakamdan.süslemelerimi ben kendim alacagım daha ucuza gelıyor bırde okadar gerek yok.ama adamlar gercekten guzel yapmıslardı verılen paraya degermı deger hanı..eşime kalsa yapcak ama daha bebege ekstra besık almak lazım ve bebek pusetımızıde almadık ona verılen parayı oraya vermeyı dusunuyorum acıkcası.sende konus arastır tabı dogumun nezmaan gelecegı bellı olmuyorkı

memlekete gıtme sansın var mı tatlım napcaksınız planınız nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…