Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bacım FL yazan bişey var 68 mm yazıyo
bu olamaz dimi?
ula ultrason ölçümleri de mi yanlış yavvv
ben esmerle beyaz ten arasında gidip geliyorum
nasıl dersen zayıfladıkca karam karam kararıyorum , kilo aldıkca beyazlıyorum
ne ilginç
göz rengimi çok seviyorum ama

bebişim inşallah yeşil gözlü olur ama rüyamda mavi gördüm
hadi hayırlısı
kuzucum İstanbuldan gelecekti eğer sezeryan olursam , o kadın 600-3000 arası değişen paketler söyledi
en son kayseride konuştuğum 100 fotolu cd ve 30 fotolu albüm 400 lira dedi
bu arada aman diyim kınama kimseyi
kimi kınarsan ona benzer derler

canım epey uygunmuş hastane ücreti ne güzel
bu arada bulduğum fotocu normal doğurtma taraftarı olan kadının hastanesinde çalışıyor
kendi doktorumda doğurmaya kalkarsam bu fotocudan faydalanamayacam
başka da içime sinen birini de bulamadım henüz ne yapacaksam
kendi doktorum da doğursam mı doğurmasam mı karar veremedim açıkcası
süslemelerimizi bugün halası gitti aldı
ben netten baktım onun gösterdiklerine o da gitti aldı eminönünden sağolsun

memlekete gıtme sansın var mı tatlım napcaksınız planınız nasıl ?

canım bebiş ve ben dinlenecekmişiz 2 hafta
bu cuma kontrolümüz var
gidip doktorla konuşacaz, o eğer evet epey düzelme var derse yola çıkacaz
yoksa bir hafta daha yatarak dinlenecem öyle yola çıkacaz
ama hava muhalefeti de malum
nasıl olacak diye kara kara düşünüyoruz
Rabbim bi kolaylık verir inşallah

kızçeler ben bi halt ettim ama kızmayın nolur
sabah kahvaltı ettik kocişi işe gönderdim ve ben işe giriştim
manyak gibi temizlik yapacam diye yormuşum kendimi
şimdi içim parçalanıyo sanki

eşşek kafalıyım ben yaaaa

ama kızçem ben yapmazsam kim yapacak ki
yatıyorum hemen

ben yaparım :) sabah bende yaptım annemle.odamı temizledim. bugün süperimmmmmm içimde kıpırdamasa hamileliğimi unutacam nerdeyse :) canım sıKILıyor artık ya ne zaman doğacak benim yavrumm :) çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne durumdayız.3 gün ağrım oldu 2 gündür çok iyiyim ağrı filan yok .hayırlısı bakalım kızlar.

beni rüyasında gören görene maşallah ama benim toprağım hiç tınlamıyor :) biri ayın 14 ü diyo biri 20 si :) babamla kardeşimde dokuz doğurduk biz burda diyolar :) strese girdim yahu bugünde arkadaşım aradı bursadan beni rüyasında görmüş doğuruyormuşum .zaten gören arıyor seni gördüm filan biriside ikiz doğurmuşsun diyordu gecen gün :) kızlar çarşamba kontrolde doktora artık bu hafta sunni sancı versekte doğumu başlatsakmı diye sorucam inşallah terslemez çünki doktor normal sancılanmam taraftarı hatta yılbaşına kadar bile beklerim diyordu :) allahımmmmmmmmmmmmmmm sen bilirsin yarabbim yaaa.

anam kimse gelemedi hergün çatır çatır yazışırsınız bugün kimse yok ahanda gidiyorum doğurana kadar gelmiyorum küstüm size hıhhh:111:

kızlarrr, hepinizi doğum telaşı sarmış anlaşılan..içinizde en erken doğuran kişi olarak :111: demeliyim ki çok da üzülecek bir şey yokmuş..tabii bu arada yaşadığım streslerden erken doğumu da kendim çağırdım o ayrı konu ama : 31: bunu yamisy çok iyi bilir..he dedrdik ben önce yok enm daha önce doğuracağım bebişler inanın dışarıda daha çok çabuk gelişiyor..şimdi herbiri doğduğunda en az 200-400 arası kilo kaybediyor..sonra bir de sarılık olmasın diye onları toparlamaya çalışıyorsunuz ama şöyle düşünün benim bebiş doğduğunda 2800 gramdı..hemen 200 gram verdi ve sarılık riskine yakalandı...sonra benim sütüm gelmediği için bir de mamalarla onu belli bir kiloya getirmeye çalıştık..inanın başardık..çok sağlıklı ve de tombişleşmeye başladı şimdi.. öte yandan kardeşimin bebği tam 3900 doğmasına rağmen sezeryanla..hemen 300 gram kaybetti vede sarılık rsikine yakalandı..anne sütü içmesine rağmen çok uğraştılar..yani durum hiç değişmiyor..kendinizi asla üzmeyin..bakın ben tüm gebelik dönemimi stres ve panikle geçrdim..e ne elde ettim ..eksiler eksiler..durmadan yok kanama, yok su, yok idrar enfeksiyonu, yok böbrek derken bir de erken doğum riskinden tam 1 hafta 33. haftada hastanede yattım..her günümü acillerde geçridm..almadığım ilaç ve tedavi yöntemi kalmadı...bebeğime yazık ettiğimi düşünmedim bile..bazen çok bencil olduğumu düşünüyorum..ne yazık ki öyle..hatta son zamanlarda ciddi bir gırtlak enfeksiyonuna da yakalanıp yemek bile yiyemedim...normal doğumdan hep kortum.. hatta sezeryan için tüm anlaşmalarımı da yapmışken kendi doktorumla ne yazık ki 36. haftanın içinde olmama ve küvez gerekebileceği için üniversitede böğüre böğüre normal doğum yapmak orunda kaldım..o kısma hala takık durumdayım çünkü epidural yapmaları için çok yalvarmıştım ama bana dedikleri " maalesef üniversite politikamız bu, sizin durumunuz normal doğuma çok uygun" demek oldu..elllerimi, dişlerimi sıka sıka sadece suyum tükendiği ve bebeği erkenden çıkarmak durumunda oldukları için sunu sancı da vererek sancımı 100 dereceye çıkararak tam 5 -6 saatte beni doğurttular..bir de düşünün kızlar üniversite hastanesi diye 5 tane de öğrencinin önünde o sancı ile elimizn yüzümün uyuştğunu ve geçeici felç geldiini anımsıyorum.. resmen ölmek istemiştim..ama neden? çünkü ben gebeliğin başından sonuna hep olumsuz enerji biriktirmiştim içimde...gebeliğimi mahvetmiştim ve kendi ellerimle olumsuz bir sonuç çağırdım kendime..belki epidural yapılsaydı ve de suni sncı verilmeyese idi bu kadar travmatik olmayacaktı....

neyse..lütfen benim geçtiğim yollardan geçip gebeliğinizi mahvetmeyin.. hep posiztif düşünün..eninde sonunda Allah er ya da geç bebişlere sağlık ve dayanma kuvveti veriyor...son günlerinizi mutlu geçirin..yiyin için..yalnız bebişlerinize fazla kıyafet almayın,, gerçekten çok çabuk büyüyorlar ve bir kıyafeti mesela bzimki 4 seferden fazal giyemedi

anam kimse gelemedi hergün çatır çatır yazışırsınız bugün kimse yok ahanda gidiyorum doğurana kadar gelmiyorum küstüm size hıhhh:111:

canım şu işe bak ya sen 39. hafta olmuşsun, bizim delikanlılar da teyzesi artık askere gidecek

canımmm sakın sakın temizlik memizlik yapma.. tam da benim doğum yaptığım haftadasın..bak doğum yaptığım akşmaın gündüzü işyerinden arkadaşlarım gelecekti..annem birkaç yiyecek şey hazırlarken ben de yeri silmeye kalkıştım.. ınlaya tıslaya hareket yaptım..iki saati geçmedi çat diye bir ses geldi ve suyum geldi...diyeceğim o ki minik kuşum sakın kendini yormaaaaa.. olar mı???

bence Toprak efendinin keyfi yerinde
çıkası yok

yavrum beni de bu hafta arayan arayana doğurduğunu gördüm diye
herkesin aklı senin doğumunda olduğu için giriyosundur rüyalarına
bu arada açılma olmazsa sanırım suni sancı veremiyolar

canım ama içime sinmedi
çarşambadan beri wc ve yemek dışında kalkmıyordum
kociş de ancak birazcık yapabiliyo
benim de içime sinmiyo doğal olarak
bende inleye oflaya puflaya yaptım ve şimdi belim kopacak gibi
ama karar verdim daha da yapmam

sen nasılsın bakalım tatlım
oğluşun nasıl?
şimdi ne dadlı olmuştur kimbilir paşa

bacım az uyumuşum ben
kociş geldi doğurunca hatırlat sopayla dövücem diyo
neden dedim uyku sersemi
sana iş yapmayı yasaklamadım mı niye kalktın sen
erken doğurasın var sanırım diyo

bizim civciv tam canavar oldu teyzesi..mama saati geldi mi öyle bir bağırıyor ki ağlamaktan ağzını titretiyor..bizde daha çok baba ilgileniyor son zamanlarda.. ona paslıyorum..çünkü gece ben hep uynaık kalıyorum...uyumuyor..baba işten gelir gelmez, yediriyor, içiriyor kucağında uyutuyor.. oh be diyorum içimden

temizlik konusunda da hiçbir şey hamile iken benim de içime sinmiyordu ama o gün ya ne olacak deyip iş yaptım valla bizimki durmadı karnımda ..sakın canım benim..uzan uzan dinlen iyic.. batsın ev boş ver...temizleyeceğin günler elbet gelecek istediğin gb...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…