kuzum boy için verdiği usg kagıdında yazar
bı bak bakalım kagıda fl yazan yerde kaç yazıyor
bende sarısın yeşil gözlüyüm oyuzden eşim falan sana benzesin diyor eşimin tarafı hep esmer oldugundan dolayı.hoş bende onlara benzemesını ıstemıyorum zaten bana benzesın yavrumhep dua edıyorum bu ınsanlara gıcık oluyorum cunku ıns benzemez onlara bu arada resım ıısını nekadara ayarladın sen kilodaşım??
kuzum bana verdıklerı kagıtta fotografcı için yazıyorkı 2 hafta öncesinden kayıt yaptırınız dıye.oyuzden önümüzdeki hafta ben bı arayıp konusacagım.birde bizim hastanede istediğin odada kalmak için rezerve ediyorlarmış ama normal doğumda nasıl ayarlanır hala anlamış degılım bunu tekrar konusmam gerek.sanırım bı aksılık cıkmazda ben normal yaparsam benım dogum foto içinde 1600+ 75 (oda ücreti) olcak.sezeryan olursada 450 tl fazla olacak buy rakamdan.süslemelerimi ben kendim alacagım daha ucuza gelıyor bırde okadar gerek yok.ama adamlar gercekten guzel yapmıslardı verılen paraya degermı deger hanı..eşime kalsa yapcak ama daha bebege ekstra besık almak lazım ve bebek pusetımızıde almadık ona verılen parayı oraya vermeyı dusunuyorum acıkcası.sende konus arastır tabı dogumun nezmaan gelecegı bellı olmuyorkı
memlekete gıtme sansın var mı tatlım napcaksınız planınız nasıl ?
kızçeler ben bi halt ettim ama kızmayın nolur
sabah kahvaltı ettik kocişi işe gönderdim ve ben işe giriştim
manyak gibi temizlik yapacam diye yormuşum kendimi
şimdi içim parçalanıyo sanki
eşşek kafalıyım ben yaaaa
aferin yat sırtüstü kalkma bugün
ama kızçem ben yapmazsam kim yapacak ki
yatıyorum hemen
anam kimse gelemedi hergün çatır çatır yazışırsınız bugün kimse yok ahanda gidiyorum doğurana kadar gelmiyorum küstüm size hıhhh:111:
kızçeler ben bi halt ettim ama kızmayın nolur
sabah kahvaltı ettik kocişi işe gönderdim ve ben işe giriştim
manyak gibi temizlik yapacam diye yormuşum kendimi
şimdi içim parçalanıyo sanki
eşşek kafalıyım ben yaaaa
ben yaparım :) sabah bende yaptım annemle.odamı temizledim. bugün süperimmmmmm içimde kıpırdamasa hamileliğimi unutacam nerdeyse :) canım sıKILıyor artık ya ne zaman doğacak benim yavrumm :) çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne durumdayız.3 gün ağrım oldu 2 gündür çok iyiyim ağrı filan yok .hayırlısı bakalım kızlar.
beni rüyasında gören görene maşallah ama benim toprağım hiç tınlamıyor :) biri ayın 14 ü diyo biri 20 si :) babamla kardeşimde dokuz doğurduk biz burda diyolar :) strese girdim yahubugünde arkadaşım aradı bursadan beni rüyasında görmüş doğuruyormuşum .zaten gören arıyor seni gördüm filan biriside ikiz doğurmuşsun diyordu gecen gün :) kızlar çarşamba kontrolde doktora artık bu hafta sunni sancı versekte doğumu başlatsakmı diye sorucam inşallah terslemez çünki doktor normal sancılanmam taraftarı hatta yılbaşına kadar bile beklerim diyordu :) allahımmmmmmmmmmmmmmm sen bilirsin yarabbim yaaa.
canımmm sakın sakın temizlik memizlik yapma.. tam da benim doğum yaptığım haftadasın..bak doğum yaptığım akşmaın gündüzü işyerinden arkadaşlarım gelecekti..annem birkaç yiyecek şey hazırlarken ben de yeri silmeye kalkıştım.. ınlaya tıslaya hareket yaptım..iki saati geçmedi çat diye bir ses geldi ve suyum geldi...diyeceğim o ki minik kuşum sakın kendini yormaaaaa.. olar mı???
anam kimse gelemedi hergün çatır çatır yazışırsınız bugün kimse yok ahanda gidiyorum doğurana kadar gelmiyorum küstüm size hıhhh:111:
canım ama içime sinmedi
çarşambadan beri wc ve yemek dışında kalkmıyordum
kociş de ancak birazcık yapabiliyo
benim de içime sinmiyo doğal olarak
bende inleye oflaya puflaya yaptım ve şimdi belim kopacak gibi
ama karar verdim daha da yapmam
sen nasılsın bakalım tatlım
oğluşun nasıl?
şimdi ne dadlı olmuştur kimbilir paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?