Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

eğer İstanbul Avrupa yakasında oturanınız varsa Ataköy (ecomar)özel hastanede birdotor var Rıdvan zeybekti sanırım adı .valla 4 boyutluya filan gerek kalmadı okadar ilgiliki ben gecen çarşamda oradaydım yarım saat sürdü heryerini ayrıntılarıyla grdüm oğluşumun :) canım yavrum benim yüzü negüzeldi gözümün önünden gitmiyor.parmaklarını kaburgalarını tek tek saydı bütün organlarını bize göstererek ayrıntılarıyla anlattı ultrason bitti halde bize yüzünün birsürü resmini verdi çok tatlı yavrum benim :) ben aynı hastanedeki bir doktora gidiyorumama kadından istediğimi alamamıştım hep ama bu doktor süperdi içim çokhuzurlu ve rahat olarak evime dmndüm yavrunuz içerde huzurlu ve mutlu dedi doktor bayıldım valla muayenesine eğer isterseniz gidin 120 tl sadece

bizde seninle aynıyız sanırımbizimde ismimiz daha belli değil aslında tam belli oluyor sonra bi bakıyorum değişmişhiç bir ismi yakıştıramıyorum bu sıpaya

maalesef bende hiçbir ismi beğenemiyorum ve yakıştıramıyorum oğluşuma
ayrıca benim kocam tek erkek etrafımda kayınbabamın ismimi koymamı söyleyen pek çok kişi var ve ben koymak istemiyorum

ben Anadolu yakasındayım ama daha 4 boyutluya girmedim cumartesi gircez kısmetse çok merak ediyorum bakalım nasıl çıkıcakgerçi ben her gittiğimde doktorum 4 boyutlu olarakta gösteriyor bize 2-3 dakikada olsa ama insan hiç bitmesin istiyor oanbizimkinede en son doktor teyzemiz kepçe kulaklım diye sevdi kepçe olacak sanırım

Son düzenleme:
ayrıca benim kocam tek erkek etrafımda kayınbabamın ismimi koymamı söyleyen pek çok kişi var ve ben koymak istemiyorum

istemiyorsan sakın ismini öyle koyma o senin evladın ne istiyorsan ona neyi layık görüyorsan onu yap eşini filanda takma ikinizin dediğin olur.ben çok mkızıyorum yok dedesinin ebesşnşn ismiymiş diye tutturunca.bizde anasının dediği adı koyacaktık azdaha kız olsaydı nefret ederim hep o isimden çok şükür erkek oldu :) bizim bebeğin adı taaaa evlenmeden belliydi ve benim yüzüğümün içinde bile bebişimin adı kazılıydı :)

ahh canım senin işinde zor Allahtan bizim öyle bi sorunumuz yokolsada koyarmıydım açıkçası bilemiyorumçocuk sizin isim koymakta sizin hakkınız ay yavrumda tekme atıyor teyzesi bak anasını destekliyor

çikolata yaspasta ne varsa yıcem kendı yuklememi kendım yapcam yakında
naz yap alır bida bugunler gelmıycek 2. bebişe kadar benimki işte naz yapamıyorum ancak kendim çıkıp alcam onuda gözüm kesmiyo

valla benim kociş bugün evde ama dışarı çıkası yok
gel biz çıkaşım da alalım bari, benimde gözüm yemiyo ama oğluşum çikolata istiyo
2. bebişi düşünmediğime göre ilk ve son şansım demektir

Allahım öyle bir hediye veriyor ki her acıya onun için dayanıyorsun. Ama vücutlar acıdan, hastalıktan yorgun düşüyor, bebişler mutlu en azından. Gece sabaha kadar bende de bi öksürük aldı başını gitti, sebebini de anlayamadım çektim sabaha kadar

çat kapı misafirlere uyuz olurum. temiz misin değil misin, hasta mısın sorar insan. belki misafir karşılayacak, onlarla oturacak halin yok. hey Allaaaaam yaaa ne insanlar var
valla yamisy kaynanan tam kaynana profilinde biri sanırım. evet anneciğim börek açıcaktım, hamile olan ve hamileliği zor geçen gelinine geleceğini haber verecek ya da ona börek açıp getirecek değilsin yaaa ben açıverirdim sana derdim ben olsam

anaaaaammm zirvem gelmiş cınııım prensesimizi de getirmişşş hemde 3 eylül de... benim dde ogün nişanım geldi ama hala tık yok gözün aydın canım çok sevindim... allah analı babalı büyütsün inşallah... darısı bize olsun...biiraz zorlu geçmiş anlattığın kadarıyla ama şuan iyisiniz ya önemli olan da bu dimi... ahh sen ordan bana bağlanıcaktın ben canlı doğurtucaktım seni, ne strese girerdin ne bişe morişle esha ya öyle yapcem yoksa stresten düşüp kalcaklar oracıkta
sarılığınız da çok önemli boyutta değil galibaa rahat anlatmışsın... inşallah o da çabucak geçer canım... sütün de stresten gelmiyodur senin bana bak gene strese bağladım

ayy sana da börek mi çektirdik yaw gel de açiym cınım gell

bebeğe yapılıyosa boşver ozaman tetanozu yaa ben telafisi olduğunu bilmiyodum da... bu kadar ilaç kullandın o da eksik oluversin... sonradan yapılabildiğini bilmiyodum oyüzden öyle dedim bn canım...

he yaw çok nazlı çoookk

vayy sende susuz mu kaldın .... bugün bu topikte bi haller var yaw herkesin canı bişe istiyo ama kimse aradığını bulamıyo... toplu aşerme günü ilan edilmiştir hayırlı uğurlu ola

ilaca hala devam ediyon demek hee bi effferin daha sana cınımm

şeker yüklemesi yaptırdı arkadaşım da üstümden tır geçti sanki o kadar yoruldum diyor
bizde de kalmamış, herifime nazlansam gidip alır mı acaba :13:

nazlan nazln gitsin alsın babiş olmak kolay deil....

ayyyy burası tam bize göreymiş

hoşgldin canım gel buyur takıl buraya

bana böyle karşılama yapmadınız, küstümmmm

niye yapmadık kız hayırsız sana da hoşgeldin demedimmi heee

ahh canım senin işinde zor Allahtan bizim öyle bi sorunumuz yokolsada koyarmıydım açıkçası bilemiyorumçocuk sizin isim koymakta sizin hakkınız ay yavrumda tekme atıyor teyzesi bak anasını destekliyor

kaynanamın 5 çocuğu var 5ine de ismi kayınbabası koymuş. geçen dedim ki anne sen nasıl izin verebildin, o sizin bebeğiniz sonuçta isim koymakta size düşer. sanırım azıcık şeytanım ben alttan alttan da mesajımı verdim bu bizim bebişimiz ismini de biz koyarız diye
ama kocişime hayatta kıyamam, o koymak isterse dünyanın en kötü ismi de olsa kabul ederim

hoşbulduk kızçem

bende ilk zamanlar çok yaptım öyle hatta kayınvalidem biz ilk torun tadını yaşadık annenlere sorda onlar koysun dedi aklı sıra uyanık yeri geldiğinde diyecekki annesine koydurdu ismidedim anne bizde o şekil düşünce yanlış bebeğin annesi babası koyar ismi dedim daha bir şey diyemedi

istemiyorum ama babası isterse kıyamam hiç. çok inadımdır ama bi tek eşimin istediğini geri çeviremem. salak aşıklardan oldum bu adam yüzünden
arkadaş niye dede yada nine ismi falan koyalım ki offf offff, kayınbabamı çok severim ama bebişim onun kopyası olsun istemiyorum. eee çocuk adına çekermiş derler. ayrıca kayınbabacıgımın isminin anlamı da yok
ohhh evlenmeden isme karar vermek ne harika bi his olsa gerek
aaa sende topiğin daimilerinden oldun canm küsme istersen tekrardan karşılama yapabılırız

şöyle davullu zurnalı halaylı bi karşılama olsa fene olmaz dı
daimilerden olmama izin verdiniz, bu bile yeter bana aslında

valla o doktor muayeneleri hiç bitmese hep bebişimi görsem diyorum
eşim diyo ki elinden gelse eve ultrason aldırtcan bana
oyyyyy ben onun kepçe kulaklarını yerim, sıkıntı yapma küçükken şapkaları var onun takarsın sorun çözülür

yaa aslında özünde iyi bi kadın ama bazen öyle tutuyo damarı işte... öyle zamanlarında her dediğini yaparsan huyuna gidersen bi de bikaç gün üstüste evine gidip gelirsen tamam ama yapmazsan böyle gider... amaan napiym idare ediyom işte... bazen duymuyom bazen de öyle bi oturuyoki içime yaptıkları... ben ona bişe yapmıyorum ki o bana niye böyle davranıyo diye üzülüyrum gerçekten... yani bir günümüz beraber geçince iyi anlaşıyruz ama sonradan da kaynanalık yapası tutuyo kadının...

eşim sormuştu ilk muayene sıralarında makine fiyatlarınıda doktor rakamı söyleyince eşim gülme krizine girmiştihesaba göre ben 3 çocuk getirsem okadar masrafı olmaz yanındayok canım sağlıklı olsunda kepçelerine bi hal çare buluruz herhalde

kaygana kayganadırgerçi istisnalar hariç bi bana uğramamış bu kayganadan

bende kayınvalide olacağım zamanı gelince kısmetse ama inşallah böyle olmama yani istenmeyen insan olmam inşallah.ben resmen gelmesiniistemiyorum kadının .kociş annem gelecekdediğinde küsüyorum hayata oda anlıyor ama ben ne yapayım elimde değil varlığı banaöyle batıyorkş anlatamam.kadının tek derdi yemek ve yatmak uyumak inanın başka bir şey yapmıyor gün içinde.ya adamın bana aldığı fındığı bile yedi kadın düşünün :))) töbe yarabbim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…