Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

arkidişlerim nolur dua edin bize yarın kontrolüm var :18:
korkma canım yahu.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. gelir gelmez yazıyosun buraya tamammı

hayalot hanıma da küstüm. buradan duyururum. geliyo buraya uğramadan geri gidiyo. kendisine başka topik bulmuş. sabah da yazmadı şimdide gelmiyo. küstüm işte insan bi selam verir ama

yok canım ölçüm doğruyanlız bunu cm e cevırmek gerek oda 6.8 ediyor.:26:47.6 cm seninkinin boyuda kızçembenim eşimde zayıflayınca kararır kilo alınca beyazlasır tuhaf bı durumhe anladım ozaman benımkının fıyatı ıyı degılmı baska arastırmayyım hastanenın kendı fotocusu cunku

oo ne güzel ben hala alamadım süslerimi ya napcam bılmıyorum hıcevet uygun istanbuldaki diğer hastanelere göre kısçem.burası eski bir hastaneydi ama değişip yenilediler oyüzden uygun fiyatlıyoksa doğumlar pahalı istanbulda

morem cok zor gecırdın sen gebelıgını.hatta dogum haberını aldıgımda ınan cok sevındım senın ıcın valla ilki zor olanın ikincisi kolay olurmuş oyuzden sıkma canını her hamılelık bır degıl sonuctahepsı gecmıste kaldı sen cektıgınle kaldın ama melegın kucagında suan bundan dahada guzelı yoktur herhalde

baksoyum doğum yapanlar iyi bilir ama ben açılma olmadan suniyi vermiyolar diye biliyorum:26:ama bu sancı kişiden kişiye değişir kimisi yamıs gıbı hıc bısey anlamazken kımısıde morem gibi kıvranıyor işte.rabbım yardımcın olsun kuzum.ama biraz daha bekle.40 haftan bi dolsun acele etme hiç bişey için.benim eşimin patronu 42.haftada doğum yaptı hep dpoktordaydı herşeyide normal dogdu cok sukur.darısı sana ıns

kuzukulaklarım nasıslsınız..bugun tam evi temizliyordum artık oda oda yapmaya baslıyayım nolur nolmaz.
aslında yapcak adam cok ama bılıyorumki yaptıkları zaman arkamdan konusacaklar oyuzden herseyı kendım yapmalıyım.annemde malum kadıncagız gelemıyor geldıgındede hıc bırısım yok anne dedım oda ayrı tabio bana ben ona kıyamıyorum napayım.
kimseye yük olmak istemiyorum her yanım eşimin akrabaları.ve en ufak bi açığımı bekliyolar.bugunde yıne misafrim vardı kaldı hepsı yarıda malesefyarım saat oluyo gıttıklerı sımdı anca yemek yapıcam sonrada vurup kafayı yatarım artıkköpüyorum hepınızıı yarın gorusuruz gelemessem

yavrum ağrın sızın da yok, hamile gibi de hissetmiyosun
hımmmm
pazarlarda gezerken doğurdun da bebişi, farkında değil misin acaba

oy oy oyyy ben seni yerimmm nasılda arkidişine destek olur yavrum benim aferin sana .güle güle hayırlısıyla kullanın eşyalarınızı inşallah.ne güzel senin kv görümce ohhh valla.

burda hepimiz birbirimizden destek almıyo muyuz canım benim
saol tatlım hayırlısıyla zamanında doğsun da kullanmak nasip olur inşallah
valla o konuda özellikle kk ne girdim gireli şükrediyorum
birazcık kocişimin tek erkek olması ve onun bebişini görmeyi herşeyden çok istemelerinin de etkisi olabilir

canım valla ben bilem kızdım kendiime
bu arada bugün okula gittim öğrencilerimle vedalaştım
hem helallik istedim hem de dua
ağlayacaktım az daha, nasıl çevremi sardılar yavrucuklarım
ağlayanlar falan, öğretmenim nolur gitmeyin diyenler
ahh ahh içim bi garip oldu
bi çoğu her namazda dua ediyoruz, size ve bebeğinize yasin okuyoruz falan dediler
çok mutlu oldum derkeeeeeeeeeeen en kötü sınıfıma girdim
çıktığımda iyiki doğum iznindeyim dedim düşünün halimi

canım su gelmeden, sancı olmadan, bebek doğum kaanalına girmeden ya da herhangi bi sıkıntı olmadan suni sanci verirler mi ki?
açılma olur sancı olmaz gibi durumlarda veriyorum demişti doktorum, yoksa ani acıya dayanamayabiliyor anne ağrı krizine girebiliyor, bayılabiliyor demişti
o gün korkmuştum açıkcası biraz

bence sabırsızlığının tek bi çözümü var

kaynanası yeniden gelirse görür

oooof of aynen öyle çatlıyorum :) haklısın hiçbişey yok bende

bacım böyle hiçbirşeyin yokken doğurmayı istiyorsannnnnnn çağır kaynananı ve gör başına neler geliyo

pazarda doğurmuş hee olabileerrr

ahh canlarım öyle oluyodu demi yaaa... öğrtmenim öğrtmenim nooooluur gitmeeeeee

yavrum bencede bişeyi olsa tmm alsın suniyi görsün ozaman birden alınca o sancının nedemek olduğunu... sancılar yavaş yavaş şiddetlenir ki birden o şiddetli ağrıyla bişey olmasın size diye.. ama bizim hatunun sabır diye bişeyden haberi yok belliki

bencedeeeeeee çağır kız kaynananı

tatlım biraz toparlanana kadar çıkamazsın ama sonra çıkarsın oğluşunla beraber ne güzel
işe ayın kaçında başlaman gerek peki?
yavrucum ne çok şey varmış düşünülecek dimi
göğüs pompasını almayım diyordum da alayım bari
pillilerden mi aldın elle sağanlardan mı canım?
pijamalarımı tacımı falan aldım, burda doğurmazsam annemler getirirler gibime geliyor
hastaneye bebek şekeri götürmeyecem , şu çubuk şeklinde olanlar varya onlardan götürecem kısmetse
valla o üniversite hastanesindekilerin sana davranışlarını gördükce dövesim geliyo
ve inşallah erken doğurmam diye dua ediyorum
çünkü kendi doktorunda olsaydın normal de doğsa sende bu kadar etki bırakmayacaktı
travmatik doğurdun resmen
Allahım yardım etsin valla çok zor bi durum
doğurmaktan çok insan doğurtacak ellerden korkuyor dimi bazen?
en büyük korkunda üniversite hastanesinde ki kasaplarda doğurmak
kader maalesef işte
kaderde ne varsa önüne geçemiyoruz
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

bacım herkesin sancısı farklı
sen günlerce çektiğinden bir süre sonra ağrı normal karşılanmış olabilir
yani yavaş yavaş arttığı için daha rahat geçirmiş olabilirsin , kendi ağrın zaten yüksek olduğu için de suni normal gelmiştir belki de
ama morişte olduğu gibi hiç sancın yokken aniden suni verilince çooooook zor cidden
bu arada devlette doğum ne zor arkadaş yaaa
bir kere kocanı 500 metre bile yakına yanaştırmıyolar
bırak doğuma girmeyi son saatlerini bile göremiyo
ben en çok eşimi isterim yanımda, elimi tutsun destek olsun isterim
doğuma giremez ama doğumhaneye kadar gelebilir en azından diye düşünüyorum
benim astımım da var ki kesin oksijen isterim
bacım valla birinciyi hak ettin büyütttün de sanki , ikinciyi düşünmeye başlamışsın
iyi cesaret cidden, tü tü tü maşallah
bu arada sen cidden fazla beklemezsin bence de

kızçem nasıl hesapladın boyunu yaaaa
mmyi cm ye çevirince 6.8 tamam da 47.6 da nerden çıktı?
çok iyi fiyatı bence
bak ocaktan sonra benim doktor sadece normal doğum için 1350 isteyecek
günlük 600 de oda için isteyecekler
off offf bayılicimmmmmmmmmmmm

canım eminönüne gidiver bir bilemedin iki saate halledersin
bebek şekerini klasik şeyler yerine notluk seçtim ben
teyzeleri falan masalarının üzerine falan koyar baktıkca oğlumu anar diye
İstanbul da cidden çok pahalı bazı hastaneler
kayseriye baktım da orası da pek ucuz değil maalesef
off off gereksiz o kadar para vermek bence

valla 42 ye kadar da beklemesinler kuzum yaaa
şimdi bile taşırken zorlanıyoruz
42yi düşünsene

kızçem seni çok ama çok iyi anlıyorum
ama azıcık otur yaaa
kendini çok yoruyosun
erken doğuracan Allah korusun
kız kabul etme artık o misafirleri dövecem bak seni

doğurup farketmemiştir kesin bu hatun
ayy yaaa yamişim öyle ağlayasım geldi ki yuttum resmen
o kadar şekerlerdi ki hem mutlu oldum hem de içim acıdı
suniyi almak zorunlu haller dışında çok zor gelir yaaa
zaten doğum sanıcısı zor, suni sancıda onun paketlenmiş hali
kaynanasına haber verelim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…