lalem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızcelerr nasılsınız bakem biz geldik geçmişe baktım şimdi daha çıkaran olmamış aferin size yalnız baksoyum sen üstüne alınma ben zırsızım la hayalota söledimmsen doğurabilirsin sana serbestt kızcem yamişim gel bacım gel senden başka beni soran omamış vallaha seni çokk öptümm diğerlerinede küstüm işte baksoyum sen geliba benim gibi olacan kızcem benim kızda doğmamaktan direndi ve en sonunda sezeryana aldılar kızcem senin sancın olmadan suyun gelmeden suni sancı vermezler bende çok istedim ama vermediler maalesef en sonunda sancı yok suyum gelmedi 1 cm bile açıklık yok bebek oldu 40+ 5 en sonunda sezeryana aldılar seni bence 40 haftanı doldurmadan sezeryana almazlarr yinede konuş bakalım bi doktorunla zırsızdelim kızcem neden bebğinede kendinede temizlikle falan eziyet ediyorsun ki hala anlamış değilim kızcem gebeliğin riskli ootur totonun üstüne birazz anam çıbanmı var bilemiyomkii hayalot sen nasılsın kızcem ne var ne yok ayy moriaria senin yazdıklarını okurken resmen daraldım bu üniversite hastanesindeki doktorlar neden bu kadar vicdansızz hala anlamış değilim herkes şikayetçi bunlardann
neyse kızcem sağsalim bebişini aldın ya kucağına gerisini zamanla unutucan artık ne yapacann inşallah boğazındaki rahatsızlığında geçer bi an öncee bu arada esha ne yaptı acaba bebişi emmeye alıştımıkii mamaya alışmış çocuk şimdi memeyi emmesi alışması biraz zaman alıcak maalesef yamişim kızcem gelemedim ben 2 gündür yorganın altında yatıyordum her yanım buz tuttmuıştu ellerim ayaklarım buz gibiydi sıcacık evde doktora gittik bugün kansızlık başlamış bende bol bol pekmez kuru üzüm falan yiycem birde kan damlası yazdı doktorr o yüzden üşüyormuşum meğerse bugün iyiyim ellerim falan sıcak en azından mısr patlattık kızcemle çayda yaptık şimdi ohhh sizde toplaşıp gelin baculaarr çayımız taze mısırda var kestanede yaparız size vallaha çıkıp gelinn hepinizz
hoşbulduk kızçemm:13::13: ben geçmişi okurken sen gitmişin amaa
bacım daha da eziyet etmem kendime de bebeğime de
senin durumunada üzüldüm tatlım
bende aynen bu hafta titremeye başladım resmen
kanım 15 günde 14den 11 e inmişti
şimdi daha da düşmüş
hayatımda hiç 15den aşağı inmemişti
battaniyeyle oturuyorum resmen
size de afiyet olsun kuzum, kızınla mısır çay kestane keyfi yapıyosunuz demek
bende burda güzel bir kestane bulsaydım alıp yapacaktım
benimki de erken doğacak derken hiç doğmazmış birde kızçem senin kız gibi
yavrommmmmmmmmmmmmmmm girme yavv aklına
tutası var zaten, bir de senden destek gelirse
ooooooooooooooo yusuf efenin dede olacağı döneme ancak doğar
kızçem nasıl hesapladın boyunu yaaaa
mmyi cm ye çevirince 6.8 tamam da 47.6 da nerden çıktı?
çok iyi fiyatı bence
bak ocaktan sonra benim doktor sadece normal doğum için 1350 isteyecek
günlük 600 de oda için isteyecekler
off offf bayılicimmmmmmmmmmmm
canım eminönüne gidiver bir bilemedin iki saate halledersin
bebek şekerini klasik şeyler yerine notluk seçtim ben
teyzeleri falan masalarının üzerine falan koyar baktıkca oğlumu anar diye
İstanbul da cidden çok pahalı bazı hastaneler
kayseriye baktım da orası da pek ucuz değil maalesef
off off gereksiz o kadar para vermek bence
valla 42 ye kadar da beklemesinler kuzum yaaa
şimdi bile taşırken zorlanıyoruz
42yi düşünsene
kızçem seni çok ama çok iyi anlıyorum
ama azıcık otur yaaa
kendini çok yoruyosun
erken doğuracan Allah korusun
kız kabul etme artık o misafirleri dövecem bak seni
korkma canım yahu.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. gelir gelmez yazıyosun buraya tamammı
hayalot hanıma da küstüm. buradan duyururum. geliyo buraya uğramadan geri gidiyo. kendisine başka topik bulmuş. sabah da yazmadı şimdide gelmiyo. küstüm işte insan bi selam verir ama
kızcelerr nasılsınız bakem biz geldik geçmişe baktım şimdi daha çıkaran olmamış aferin size yalnız baksoyum sen üstüne alınma ben zırsızım la hayalota söledimmsen doğurabilirsin sana serbestt kızcem yamişim gel bacım gel senden başka beni soran omamış vallaha seni çokk öptümm diğerlerinede küstüm işte baksoyum sen geliba benim gibi olacan kızcem benim kızda doğmamaktan direndi ve en sonunda sezeryana aldılar kızcem senin sancın olmadan suyun gelmeden suni sancı vermezler bende çok istedim ama vermediler maalesef en sonunda sancı yok suyum gelmedi 1 cm bile açıklık yok bebek oldu 40+ 5 en sonunda sezeryana aldılar seni bence 40 haftanı doldurmadan sezeryana almazlarr yinede konuş bakalım bi doktorunla zırsızdelim kızcem neden bebğinede kendinede temizlikle falan eziyet ediyorsun ki hala anlamış değilim kızcem gebeliğin riskli ootur totonun üstüne birazz anam çıbanmı var bilemiyomkii hayalot sen nasılsın kızcem ne var ne yok ayy moriaria senin yazdıklarını okurken resmen daraldım bu üniversite hastanesindeki doktorlar neden bu kadar vicdansızz hala anlamış değilim herkes şikayetçi bunlardann
neyse kızcem sağsalim bebişini aldın ya kucağına gerisini zamanla unutucan artık ne yapacann inşallah boğazındaki rahatsızlığında geçer bi an öncee bu arada esha ne yaptı acaba bebişi emmeye alıştımıkii mamaya alışmış çocuk şimdi memeyi emmesi alışması biraz zaman alıcak maalesef yamişim kızcem gelemedim ben 2 gündür yorganın altında yatıyordum her yanım buz tuttmuıştu ellerim ayaklarım buz gibiydi sıcacık evde doktora gittik bugün kansızlık başlamış bende bol bol pekmez kuru üzüm falan yiycem birde kan damlası yazdı doktorr o yüzden üşüyormuşum meğerse bugün iyiyim ellerim falan sıcak en azından mısr patlattık kızcemle çayda yaptık şimdi ohhh sizde toplaşıp gelin baculaarr çayımız taze mısırda var kestanede yaparız size vallaha çıkıp gelinn hepinizz
bacım herkesin sancısı farklı
sen günlerce çektiğinden bir süre sonra ağrı normal karşılanmış olabilir
yani yavaş yavaş arttığı için daha rahat geçirmiş olabilirsin , kendi ağrın zaten yüksek olduğu için de suni normal gelmiştir belki de
ama morişte olduğu gibi hiç sancın yokken aniden suni verilince çooooook zor cidden
bu arada devlette doğum ne zor arkadaş yaaa
bir kere kocanı 500 metre bile yakına yanaştırmıyolar
bırak doğuma girmeyi son saatlerini bile göremiyo
ben en çok eşimi isterim yanımda, elimi tutsun destek olsun isterim
doğuma giremez ama doğumhaneye kadar gelebilir en azından diye düşünüyorum
benim astımım da var ki kesin oksijen isterim
bacım valla birinciyi hak ettin büyütttün de sanki , ikinciyi düşünmeye başlamışsın
iyi cesaret cidden, tü tü tü maşallah
bu arada sen cidden fazla beklemezsin bence de
yavrommmmmmmmmmmmmmmm girme yavv aklına
tutası var zaten, bir de senden destek gelirse
ooooooooooooooo yusuf efenin dede olacağı döneme ancak doğar
bencede hemen arayalım biz gönderelimdoğurup farketmemiştir kesin bu hatun
ayy yaaa yamişim öyle ağlayasım geldi ki yuttum resmen
o kadar şekerlerdi ki hem mutlu oldum hem de içim acıdı
suniyi almak zorunlu haller dışında çok zor gelir yaaa
zaten doğum sanıcısı zor, suni sancıda onun paketlenmiş hali
kaynanasına haber verelim hemen
yamısım ahh bı bılsen hayalotun nelerle ugrasıyor hergun.kkya geldıgımde bır cok yerde sohbet edıyorum sureklı olarak 2 yer ama bahsettıgın yerle 3 oluyor cok konustugum.mecburen ılk alıntı nerdeyse ordan baslıyorum ve ben bı topıktekı konusmaları bıtırene kadar 1 saat oluyor nerdeyse arayada konusma gırerse eger.sonunda ya gelen oluyor ya belim tutuluyor yada işlerim kalmış oluyor oyuzden her gırdıgımde yazmadıgım topıkten baslıyorum.ama kkya gırmedıgımde sızlerı okuyorum sanmayınkı okumuyorum acıl bişeyiniz oldugunda yazıyorum hemen zaten gördüğümdeyani kendime başka topik bulmadım olan topıklerdı zaten.
morem yamısım nabıyonuzzz
öyle tabiiki canım. dedim ya sancı azdan başlar yavaştan artar çok bişe anlamazsın. bşeyin yokken suniyle birden okadar ağrıya dayanamazsın. morişimde hiç istemiyodu üni de doğurmayı. yinede orda oldu.
kız moriş neyi istemediysen hepsi başına geldi bacım bidaha istemiyoruum lafını kullanma sen
niye düşünmicem bacım. bidaha o duyguları tatmak var. hamilelik, bebek için yapılan alışveriş, onun hazırlığı, doğum.... ben nekadar kötü geçerse geçsin takmıyorum ya ondan belkide iyi yanlarını gördüğümden bu cesaretim. yoksa asıl benim düşünmemem lazım kaybediyodum oğlumu azkalsın.. ama ne yaptım 9 ay oohhh yan gelip yattm. açtım pc mi oyun oynadıımm tv izledim film izledim. kalkabildiğim kadar gezdim.. kendimi nasıl iyi hssediyosam onları yaptım. moralimi hiç düşürmedim. yüksek riskine rağmen çok güzel bi gebelik ve doğum geçirdim. allahım hepnize nasip etsin rahat rahat bi avazda doğurun inşallah.. yok yok yaparım ben 3 sene sonra çalışmalara başlarım
yowrem neettn sen yaaw dede ettin benim kücücük oğluşumu teyzesi yaawama baksoy sa konu doğrudur hee bekler bekler
bencede hemen arayalım biz gönderelim
hoşgeldin bidenem çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok soğudu..
reci iderim tatlum boşver sen bunları hatırlamaz bunlar
eneee baksoyy senide sezeryana almasınlar gıııı:26: acık yor kendini belkim sancı gelir:44: yor dediysek te sende vur dedik öldürme sakın hee.. usturuplu yorul
oohhh afiyet olsun ana kız size keyif yapıyonuz..
tmm yowrem takıldım ben yawaz misafir al evine
neyapim bacım elektriklr gitmişti patladım. şükür geldi de rahatladım
ouyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kar nasıl yagıyor ya şimşek cakıyor ısın tuhafı
çıkmadım ama çıkıyom bacım oğluş acıktı altını değişip emzirip yatırıp bende yatacam. hade ii gecceler kızlaryamısım cıktınmı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?