Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızcelerr nasılsınız bakem biz geldik geçmişe baktım şimdi daha çıkaran olmamış aferin size yalnız baksoyum sen üstüne alınma ben zırsızım la hayalota söledimmsen doğurabilirsin sana serbestt kızcem yamişim gel bacım gel senden başka beni soran omamış vallaha seni çokk öptümm diğerlerinede küstüm işte baksoyum sen geliba benim gibi olacan kızcem benim kızda doğmamaktan direndi ve en sonunda sezeryana aldılar kızcem senin sancın olmadan suyun gelmeden suni sancı vermezler bende çok istedim ama vermediler maalesef en sonunda sancı yok suyum gelmedi 1 cm bile açıklık yok bebek oldu 40+ 5 en sonunda sezeryana aldılar seni bence 40 haftanı doldurmadan sezeryana almazlarr yinede konuş bakalım bi doktorunla zırsızdelim kızcem neden bebğinede kendinede temizlikle falan eziyet ediyorsun ki hala anlamış değilim kızcem gebeliğin riskli ootur totonun üstüne birazz anam çıbanmı var bilemiyomkii hayalot sen nasılsın kızcem ne var ne yok ayy moriaria senin yazdıklarını okurken resmen daraldım bu üniversite hastanesindeki doktorlar neden bu kadar vicdansızz hala anlamış değilim herkes şikayetçi bunlardann
neyse kızcem sağsalim bebişini aldın ya kucağına gerisini zamanla unutucan artık ne yapacann inşallah boğazındaki rahatsızlığında geçer bi an öncee bu arada esha ne yaptı acaba bebişi emmeye alıştımıkii mamaya alışmış çocuk şimdi memeyi emmesi alışması biraz zaman alıcak maalesef yamişim kızcem gelemedim ben 2 gündür yorganın altında yatıyordum her yanım buz tuttmuıştu ellerim ayaklarım buz gibiydi sıcacık evde doktora gittik bugün kansızlık başlamış bende bol bol pekmez kuru üzüm falan yiycem birde kan damlası yazdı doktorr o yüzden üşüyormuşum meğerse bugün iyiyim ellerim falan sıcak en azından mısr patlattık kızcemle çayda yaptık şimdi ohhh sizde toplaşıp gelin baculaarr çayımız taze mısırda var kestanede yaparız size vallaha çıkıp gelinn hepinizz

bacım daha da eziyet etmem kendime de bebeğime de
senin durumunada üzüldüm tatlım
bende aynen bu hafta titremeye başladım resmen
kanım 15 günde 14den 11 e inmişti
şimdi daha da düşmüş
hayatımda hiç 15den aşağı inmemişti
battaniyeyle oturuyorum resmen
size de afiyet olsun kuzum, kızınla mısır çay kestane keyfi yapıyosunuz demek
bende burda güzel bir kestane bulsaydım alıp yapacaktım
benimki de erken doğacak derken hiç doğmazmış birde kızçem senin kız gibi

neyse kızcem benim tek derdim bu olsunda başka bişey olmasın kansızlığa razıyım ama kızcem senin durum sakıncalı sende pekmez falan ye kuru üzüm sen şimdi doğum yapacan kan kaybın olacak sakıncalı bi durum seninki allah korusun bizimde burada kar yagıyo şimdi havada bildiğin buz gibi doğalgazın tüm sınırlarını zorladık ama yinede üşüyprum ben ama dünkü kadar değil dün dişlerim birbirine değiyorduu resmen evet teyzesi kızımla mısır la kestane keyfi yaptık vallaha kızımın canı istemiş annesi yapmazmı kuzusunaa ama kuzum bak seni doktorlar uyarıyo erke doğum riski falan diye bende hiç öle olmadı 40 haftaya kadar tık oladı kızımda sadece kafasını aşağı çevirmişti doğum kanalına girmedi sancım olmadı suyum gelmedi ağrı yokk sadece belimle kollarım ağrırdı benim o kadar dediki doktor Lalecim senin kız doğmayacak 5 gün daha bekler sezeryanla alrım dedi ma o 5 günde hergün nst ye girdim bi sabah bi akşamm sancı falan da çıkmayıca en son doktor yarın 7 de hastanede ol sezeryan olacaksın dedii bak swana ve hayalota doktor söylüyor erken olabilir diye çünkü çıkıyo ultrasonda nst de falan ama baksoyumda benim gibi hiç bişey yokk demekki onunda oğlan doğuma hazırlanmıyoo allah yardımcısı olsun zaten sezeryan olursada 40 hafta tam dolmadan almıyorlar çünkü ilk bebekte kuralmış bu tehlikeli bi durum olmadığı sürece gününü doldurduyo doktorlar ne bilim kızceem allah hepinizide bi nefeste kurtarıp bebişlerinize kavuştursun sizi bu arada bebişin eşyalarını ne yaptın beşiği falan çantan hazırmııı:26::26:bu arada benim kız muz istedi bende dedimki dur zırsızdelime yazamda verem dedim anne o yaramazlık mı yapmış o yüzden mi deliymiş diyo dedimki ahh bi bilsen onun yaptığı yaramazlıkları tam delii dedim bak kuzum benim kızce bile anladı senin yaramaz olduğunu o yüzden adının zırsızdeli olduğunuu

kızçem boyu hesaplamak için fl yazanı 7 ile çarpıyor bizim doktor.eşime çarp diyor hep çünkü ordan bılıyorumkuzum bıçak parasımı alıyor bu doktor.bizim doktor ayrı para diye geçmiyor hastane ve doktor içinde.he benim doktoru eğer başka hastaneye çağırırsam evet ozaman doktor para alıyor bizde.

kilodaşım gerçi kız ben seni solladım bu kilo konusunda ama neyse kilodaşım olarak kal beni,m için
eminönüne biriyle gitmem gerek kendime güvenmıyorum ben orda cok kalabalık orası çünkü:26tobüslerde kimse yer vermiyor bana istanbulda otobüse binmek resmen işkence birde karnım burnumda olunca çok çarpan oluyo kollıyamıyorum kendimi o kalabalıktao tempoya ayak uydurayım derken hamıle oldugumu unutuyorum cogu zamanbenim çevrem hep koca karı bebek şekerini elki lokumluk olarak yaptırabılırım bılmıyorum:44:ama hastanede sadece çikolat dagıtcam ben birde tesbih niyetlenmiştim bebek çalışması yaparken onu dagıtıcam kısmet semevlütte de kalan tesbihlerimle bebek sekerı dagıtmayı dusunuyorum benkızkardeşim ve erkek kardesime 2 tane ayrı yaptırcam senın yaptırdıgın tarzda hem kullanırlar hemde hatıra olur onlara okuyorlar cunku

valla 42 ye kadar da beklemesinler kuzum yaaa
şimdi bile taşırken zorlanıyoruz
42yi düşünsene

tasıması zor ama baksoyumun surda 42 ye ne kaldııı40 oldumu cıksınlar ıste yeter yaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavalla şaka biyana bunaldım kzıçem bu çocuu taşımaktan eşim bile bakarken acıyor artık halime gülmeye başlıyor hemen

Son düzenleme:
kızçem seni çok ama çok iyi anlıyorum
ama azıcık otur yaaa
kendini çok yoruyosun
erken doğuracan Allah korusun
kız kabul etme artık o misafirleri dövecem bak seni

inan ben çağırmıyorum kızçem kendılerı gelıyor.mesela uyusam bıle kaldırana kadar zıle basıyorlar kafayı yememek elde degılşu totoya bi oturabılsem bırde su evı bı duzene sokabılseydım

yamısım ahh bı bılsen hayalotun nelerle ugrasıyor hergun.kkya geldıgımde bır cok yerde sohbet edıyorum sureklı olarak 2 yer ama bahsettıgın yerle 3 oluyor cok konustugum.mecburen ılk alıntı nerdeyse ordan baslıyorum ve ben bı topıktekı konusmaları bıtırene kadar 1 saat oluyor nerdeyse arayada konusma gırerse eger.sonunda ya gelen oluyor ya belim tutuluyor yada işlerim kalmış oluyor oyuzden her gırdıgımde yazmadıgım topıkten baslıyorum.ama kkya gırmedıgımde sızlerı okuyorum sanmayınkı okumuyorum acıl bişeyiniz oldugunda yazıyorum hemen zaten gördüğümdeyani kendime başka topik bulmadım olan topıklerdı zaten.

lalem bol pekmez falan ye hamılelıkten once bendede vardı ama ben pekmezlerı tahınlerı goturuyorumvalla sımdı normal cıkıyor kan degerlerımsenınde duzelerı ınsallahohhh afıyet olsun ama mısır falan yıyemıyorum ben dıslerıme gırıyor hepkestane severım amabende napım bıraktıgın gıbıyım lalem degısen bırşey yok

öyle tabiiki canım. dedim ya sancı azdan başlar yavaştan artar çok bişe anlamazsın. bşeyin yokken suniyle birden okadar ağrıya dayanamazsın. morişimde hiç istemiyodu üni de doğurmayı. yinede orda oldu.

kız moriş neyi istemediysen hepsi başına geldi bacım bidaha istemiyoruum lafını kullanma sen

niye düşünmicem bacım. bidaha o duyguları tatmak var. hamilelik, bebek için yapılan alışveriş, onun hazırlığı, doğum.... ben nekadar kötü geçerse geçsin takmıyorum ya ondan belkide iyi yanlarını gördüğümden bu cesaretim. yoksa asıl benim düşünmemem lazım kaybediyodum oğlumu azkalsın.. ama ne yaptım 9 ay oohhh yan gelip yattm. açtım pc mi oyun oynadıımm tv izledim film izledim. kalkabildiğim kadar gezdim.. kendimi nasıl iyi hssediyosam onları yaptım. moralimi hiç düşürmedim. yüksek riskine rağmen çok güzel bi gebelik ve doğum geçirdim. allahım hepnize nasip etsin rahat rahat bi avazda doğurun inşallah.. yok yok yaparım ben 3 sene sonra çalışmalara başlarım

yavrommmmmmmmmmmmmmmm girme yavv aklına
tutası var zaten, bir de senden destek gelirse
ooooooooooooooo yusuf efenin dede olacağı döneme ancak doğar

yowrem neettn sen yaaw dede ettin benim kücücük oğluşumu teyzesi yaaw ama baksoy sa konu doğrudur hee bekler bekler

bencede hemen arayalım biz gönderelim

hoşgeldin bidenem çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok soğudu..
reci iderim tatlum boşver sen bunları hatırlamaz bunlar
eneee baksoyy senide sezeryana almasınlar gıııı:26: acık yor kendini belkim sancı gelir:44: yor dediysek te sende vur dedik öldürme sakın hee.. usturuplu yorul

oohhh afiyet olsun ana kız size keyif yapıyonuz..

tmm yowrem takıldım ben yaw az misafir al evine

Son düzenleme:

kizlar giremedim kac gundur sormayin sera bacunuz cok dertli canim arkadasim artik uzaklara gidiyor su hayatta beni tek anlayan birlikde herseyi paylastigimiz heran yanimda olan cocuklarim onun cocuklariyla arkadaslar cocuklarimin bile cocuk oldugunu anlayan kankim terk ediyor buralari sirf bir iftira yuzunden kankim okumus etmis yillarca farkli ulkelerde tam 4 kez mastir yapmis doktor kendisi bashekimlik icin teklif geldi nasil sevindik ama yerinde gozu olan baska bir bayan ne iftiralar atti canim arkadasima simdi arkadasim pes etti ona birakdi ortaligi turkiyeye geri donuyor gozu yasli 3 cocuklu karli buz gibi havada soruyorum sizlere ahhhh alanin isi rast gidermi bu hayatta birde dun beni gordu hicbirsey yapmamis gibi san sakrakli benim arkadasimin basina ordugu isler yetmezmis gibi bana yalakalik yapiyor pessss su hayatta ne iki yuzlu insanlar varmis arkadasim omuzlarimda boncuk boncuk goz yasi dokerken bende onun suratina bakacak degildim herhalde es gectim yanindan dun ayrildi zaten isten arkadasim cekdik geldik yaziklar olsun diyorum boyle insanlara arkadasim asla hakkini helal etmiyor birde mahkemeye verdi insanin namusuna bile iftira atmak ne derece dogru bilememis isterse 30 universite bitirsin kizlar kusura bakmayin buraya yazdim ama icim sisti uzuntuden gece ruyalarima bile girdi ne kadar aci birsey iki turkun elalemin ulkesinde mahkemelere cikmasi neyse kizlar sizler nasilsiniz bebisler buyuyormubenim cimcimeyi dun trenle gezdireyim yol ogrensin dedim trende kizin biri saclarini cirpiyor allahim dedim benim cimcimeye ne kadar biti varsa dokdu uzerimize dedim anammm benim cadi aklinda tutmus bu lafi arkadasim geldi dun cay icmeye allahdan ben turkce dedim o cumleyi gelende yabanci sacini elledi benim ufaklik elini agzina koyupilk guldu sonrada ne kadar biti varsa eve dokdu dedikadinda ne diyor deyince seyyyy utanarak yaziyorum hihhhh immmmmsacinin cok guzel oldugunu soyledi dedim ahhh balim al senin olsun dedi sacini savurdu benimkinin uzerine benimki bir ciglik attti butun bitlerrrrr bana gecti diye :18:yok anam siz siz olun resmi is yerleri gibi resmi konusun cocuklarin yaninda ahanda adami boyle rezil ederler hadi ufaklik turkce dedide benim buyuk sipaya ne oluyorda git sen ingilizceye cevir kardesinin dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…