Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ahh tatlım benim yaaa ne kadar üzülmüşsün sen öyle
gerçi üzülünmeyecek gibide değil ki
maalesef hayat böyle
daha bugün konuştuk arkadaşlarla insanlar para uğruna, mevki uğruna neler yapıyorlar neler
bizler de ağzımız açık , aklımız karışık izliyoruz
valla böyleleriyle uğraşılmaz, çirkefler ne anlar haktan hukuktan
sen helal etmesen de umrunda olmaz ama bu dünyanın birde öteki tarafı var
mutlaka işleri ters gidecektir, ördüğü ağlar - kurduğu komplolar ayağına dolanacaktır
senin cimcimeye de çok güldüm yaaaaa
gerçekten onların yanında dikkatli konuşmak gerekiyo
benim 2 numaralı görümce sigara kullanıyo , oğluda 1. sınıf öğrencisi
kayınbabamın haberi yok sigaradan ( güyaaa )
yazın otururken annen akşamları ne yapmayı sever dedi
çocuk da saf saf kahve yapıp sigara içmeyi dede dedi, birde sürekli bak sakın dedene söyleme diyo
aramızda kalsın tamam mı yoksa çok kızar diyo

kayınbabam da az uyanık değildir
sadece annen değildir yavrum teyzelerinde içiyodur kesin biliyorum ben diyo
çocuk da hemen dökülüverdi tabi
1 numara ve 4 numaranın da sigara içtiğini yumurtladı

ama ben gülmekten yarılıyorum
bana bakıp göz kırpıyo kayınbabam diyo ki çocuğa ahhh bu yengen bulaştırmıştır hepsine
hep onun suçu dimi diyo , bir yandan da gülüyo
çocuk hala saf saf itirafta
yok dede yengem hiç içmiyo , annemlere de kızıyo
ama bana da kızıyo arada berk ereni dövdüğüm iiçin diyo

yavrum kansızlık büyük sıkıntı cidden
ben 33. haftama kadar süperdi kan değerlerim
aniden düştü nedenini bizde anlayamadık
bebek kilolu olduğu için pekmez ya da benzer gıdalar hala yasak
sanırım kan ilacını diğer doktor bıraktırdığı için düştü kanım
bu doktor yeniden başla dedi
hatta iki kez bile alsam olurmuş günde
sabah açken alırım da ikinciyi ne zaman alsam karar veremedim
yavrum herkesin doğumu da hamileliği de birbirinden farklı işte
bende rahat bir doğum geçirmeyi diliyorum Rabbimden
bu arada burda kar yağmadı henüz ama bir kuru ayaz var burnun donar düşer de haberin olmaz valla

kız ben boşuna mı bu nicki aldım
deliyimdir , hiç akıllısın diyeni duymadım duyacağımı da sanmıyorum
senin kız bilem anlamış baksana

anladım canım
bak bunu öğrenmem iyi oldu
benim bebek biraz kısa mı yoksa boyu iyi mi sence?
altta yazan rakamdan uzun ama bilemiyorum ki
ölçüm devlet hastanesi ölçümü olduğu için çok fazla güvenemedim
uygunmuş bak fiyat, doğum fotocusu da varmış hastanede, eeee doktorundan da memnunsan doğur gitsin orda

sen öyle san bacım
sen sollamadın paralel ilerliyoruz emin ol
ama ben artık kilomu yazmicimmmmmmmmmmm ve kilo takibi yapmicimmmmmmmmmm
napıyım yaaa doğurunca veririm artık
bilmem mi istanbulda yaşadığın sorunları
hamileliğim süresince gelmedim istanbula ama sağlamken bile çok bunaltıyordu o kalabalık beni
ben mardinde bile koruyamamıştım karnımı , kaç kişi çarpmıştı
hatta biri öyle bi geçirmişti ki anlatmışımdır biberon standına savrulmuştum
valla bebek şekeri yaptırcaktım da modeller çok hoşuma gitmedi
bu değişik geldi
ben mevlüt okutmayacam 40ından sonra
yaza annemin memleketinde okutacaz kısmetse
o zaman da normal şeker meker bişey dağıtıveririm
çok kalabalık olur çünkü annemin sülale
hastaneye kimler gelir bilmiyorum ki, gerek var mı çikolataya falan
bugün hala onu düşünüyorum ben

evet yaaa ne kaldı ki 42 ye
bence de 40ı geçmesinler yaaaa, tam o haftada doğması gereken günde doğsunlar
valla bende kendime acır oldum
mahvoldum
kuzum bu arada yüzüm ve burnum fena şişti benim
sende de var mı

kız ben bi ara eşimin memleketine tayin istemeyi kabul etmiştim
seni gördükce kesinlikle vazgeçtim
Allahım yardımcın olsun

kız popüler olunca böyle oluyor demek ki
ben başka yerlere yazmayı da bıraktım
artık fazla oturamıyorum pcye
oyun oynuyorum fırsat bulursam

yavrum valla hamilelik değişik bir duygu gerçekten
bende çok memnunum bugüne kadar yaşadığım herşeyden
doğurduktan sonra neler yaşarım bilmiyorum ama şimdi bebeğimin içerde hissettirdiklerinden çok memnunum
sen yeni bebek düşünürüm tabi deyince aklıma eşimin sabah dediği geldi
mutfakta birlikte yemek yapıyorduk üst komşu bildiğin yıktı ortalığı
bıktım artık bıktım diye tüm mutfak dolabındaki tabak ve çanakları yere atarak kırdı
bir yandan avaz avaz bağırdı , diğer yandan da herşeyi yerle bir etti
neyse yemek yerken eşim dedi ki hatırlıyo musun biz evliliğimizin ilk yılı çok kavga ediyorduk
evet dedim ama geride kaldı
sen çünkü beni hiç dinlemeden bağırıp çağırıyodun diyo deli

şimdi nasıl peki dedim
valla hamileliğinden beri pamuk gibisin aşkım dedi
hımmm bunun arkasından bişeyler gelecek gibi hissediyorum dedim, diyo ki doğurduktan sonra hemen 2.yi mi yapsak
ben senin bu halinden çok memnunum da diyo

valla kocişim niyeti bozdu , ahh ahh bu hamilelik hormonları çok etkiliyo yavvv
Toprak beyin canı doğmak istemiyo teyzesi , anası ne kadar yoruyo aslında
baksana totosunun üstüne oturduğu yok pazarmış çarşıymış alışverişmiş ooooo hep faaliyet

kızçem bana yedirmiyolar şekerli şeyler
yoksa evde kayınvalidemin el yapımı kuşburnu marmelatı ve elma ezmesi var
onlar bana bakıyo ben onlara

ahhhh canim yaaa bu cocuklar cok alem benim yegenimde enistebeyin icki ictigini eliyle kanitladibiz birgun oraya gittik dede sana ayran getireyimmi babam buyukler icer bu ayrandan kucukler icmez dedi derdemez babamda git getir dedem dedi cocuk almis eline raki sisesini getirdi ablamla eniste bey gelince babam ablama sordu kizim kocan raki icip sana birsey yapiyormu nasil diye ablam yalannnnn yallaaaannnn diye nasil bagiriyor kim dediyse iftira dedi babam koca siseyi ortaya cikarinca ablam ahanda boyle oldusonrada aklinca kocasini akliyacak yaaa heee omu bir arkadas verdi siseyi bizde icine ayran koyduk dolaba koyuyoruz cam sise diye dedi babamda bu dedigine sen inandiysan yazik benim onca emeklerime yazikkkk dedi adam ikinciside komsu kadina gitmis ablamla benim yegen ablam balkona sigara icmeye cikmis kadinda demiski benim askima al bu biskuvileri ye yere dokersen gebertirim seni ellerini yakarim bu cakmakla demis elinde cakmakla nasil bir piskopatsa bizde gittik kardesimle ablam orda diye yesene teyzem biskuvileri dedi kardesim yegenim yavrum yok teyce ben bunlari yemeyim sice gitcezya orda yerim dedi bende ye askim baskada yemek istersen anneannede yersin derdemez simdi dokerim teycede ellerimi yakar atesle dedikadinin dediklerini tek tek dedi catlak kardesim kadini bir dovmedigi kaldi ablam ben bide annem kostu 3 kari bi kizi zor zapettik sacini basini yolcakdi kadininiste o kadar masum ve tertemiz kalplliler cocuklar yaaa canlarim benim kizlar benim cadi artik kresde kalcakmis ne kadar pijamasi sevdigi oyuncaklar varsa toplamis artik orda kalacam mummyyy beni oclersen gelirsin opucuruz sonra eve gidersin diyorniye askim ben seni simdi bile ozluyorum neden orda kalmak istiyorsun dedim sissttt masus yapiyom babami kicdiriyom bana kopek alsin diye dedianam bu yasda blofffff yapiyoryaayinede goturdu neyi varsa gelme almaya dedi niye dedim tekrar cuuuukkkk oynamam lazim artik yorulmuyorum is yapmayinca dediyolluyacam hbaksoy teyzesine ovsun camasir suyuyla yerleri ordan zirsizteyzesine birazda onun islerini yapsin diyorum anca yorulur belkiyamisyle lale moiraire yollarsam tamamen beni terk etme ihtimali var bebisleri gorunce

şimşekmiiii burdada yağıyor valla tutmuş bilem

çıkmadım ama çıkıyom bacım oğluş acıktı altını değişip emzirip yatırıp bende yatacam. hade ii gecceler kızlar

online olarak görünmüyordun kuzum oyuzden yazdıydım
ya ya gece şimşek çaktı bikaç defakarla şimşeği biarada ilk defa gördüm sanırım
burası hep kar eşimde beni giderken tembihliyor bakkala bile çıkmıyorsun diyetimam dedim bende
yamısım gece eşime diyorumki hayatım yarın kar tutarsa gece oynarız dimeevet evet oynarız dedi deliaradan zaman geçti sen benle dalgamı geçiyosun ne kar oynaması diyor bana yaaa

seram arkadaşın için üzülldüm allah yardımcısı olsun kuzum:26:ama elbet hesabı sorulur bı yerden çıkar:26:senin cimcime çok cadı ya ama ilk sen cadılık yapmışın busefer

yok kızçem sennkininde normal boyu ben baktım ölçüm aynı ölçümdür hemen hemen belki az bi farkla oynama olabilir:26:ama ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum sadece acillerini sevmiyorum

bende takmıyorum valla artık kiloyu hatta dün ne oldu biliyomusunarkadasım geldi pcde resımlerıme bakıyorkız kalakaldınoldu didim bişeymi varkız dedi sen nekadar zayıfmısınya ya öyleydim didimanam bende hiç bakmamışım öyle dikkatli bi çevirdi pcyi kız bacaklarım butlarım vallahide kürdan gibiymiş yaayyy dedim ben nekadar zayıfmısımmmgülmekten yarıldık ama tabi o gitti ben pcden actım yıne resmi bi pcdeki bene bakıyorumbide aynaki benehey allahım dedim sen yardım ette zayıflayyım bende didimama iki resim arasında 7 fark olur ya onun gibiyiz aynı
şekere gelince hastaneye bir türlü bişey beğenemedim ben ya eşimde istemedi hastaneye hem hastane hem mevlüte alamam dedi.
hastanede bebek çikolataları oluyor ya ondan alıcam birde meyve suyu alır eşim gelenlere ikram ederler.birde dediğim gibi tesbih niyetlenmiştim bebek için ama nasıl niyet ettiğimi unuttugunmdan yarısını hastanede yarısını mevlütte dağıtmayı düşünüyorum.oyuzden hastaneye gıtmeden kapı süsümle tesbihlerimi hazırlamam lazım artıkmevlütüm kalabalık olcak biliyorum belki 40 çıkar çıkmaz okutamam ama 2.ayın sonuna kadar okutmus olurum şekerlerimi ozaman yaptırcam.şimdi onlara verecek bi kuruş param kalmadı çünkü

benimde büyüdüler hatta dünkü arkadasım dıyorkı yok ya hayalotum sen kilo almamış gibi görünüyorsun sadece yüzünle göbeğin şişmiş dedim kız beni çıldırtma dalgamı geçiyonuz benleama kızçem mesela tamam kilo aldım ama kalçalarım falan böyle aşırı derecede degıl:44:eskı pantalonlara gıremıyorum tamam ama beni tanımayan demez sen çokk kilo almışın diye nekadar kilolosun yada dıye.yıne normal hamıle gıbıyım ama tabi yamısın hamılelıgı gıbıde degılımbenım el parmaklarımla yüzüm şişti ayaklarım şiş değil ama bacaklarım şişmişben artık yemeklere hiç tuz koymuyorum sadece bi tutam kadar bi yemeğe karabıber eklersın ya okadar işteçünkü artık son aylar şişmememk için bol su iç birde

kız popüler olunca böyle oluyor demek ki
ben başka yerlere yazmayı da bıraktım
artık fazla oturamıyorum pcye
oyun oynuyorum fırsat bulursam
napam kuzum ya ben burda çok güzel arkadaşlıklar edindim çoğuylada normaldede görüşüyorum face olsun kargolaşma olsun.çoğu kızçem bebeğime hep hediyeler gönderdi sağolsunlar oyun eskıden cok oynardım ama şimdi belimden oturamıyorum bıyere

kızçem bana yedirmiyolar şekerli şeyler
yoksa evde kayınvalidemin el yapımı kuşburnu marmelatı ve elma ezmesi var
onlar bana bakıyo ben onlara
marmelatı falan sevmem.ama ben tahin pekmezi haftada 2 kez yıyorum bebiş için.diğer haftada haftada 2 kez bal yıyorum sıraya koydum.çünkü onlarda saglıklı şeylerhiç yememek olmaz.onca ay yedimde son aya gelıncemi vazgeceyım.dıkkat ederım oayrı ama bebeğimide mahrum bırakamam

canım çok saflar gerçekten
iyi niyetli ve temiz kalpliler
ayy o kadın ne biçimmiş yaaaav
küçücük çocuğa öyle denir mi yavv
travmatik bi olay aslında bu, bisküviyi yerken dökersem elimi yakarlar diye kazınır aklına Allah korusun
ablana da çok güldüm yaaa

vay beee senin cadıya bak ne kadar zeki ve fırlama maşallah
babasına istediğini yaptırmak için ne planlar yapmış meğer
sen de biraz geç gidiver almaya bu sefer bak nasıl da seni arayacaktır mummy beni almıyacan mı diye
ya da tam tersi anne gelme ben mutluyum diyecek belki de

bize yollada benim yapılacak işlerimi yapıversin ona zahmet

esham hoşgeldin emdikçe kaynamaya başlar sütün merak etme.
ama sen mamaylada takviye yap tabi aç kalmasın benım kuzum..

hosbulduk tatlım.
artık alıstık emmeye ama yetmıyo takvıye yapıyorum doktor bı cay verdı ıse yarıcak gıbı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…