kizlar giremedim kac gundur sormayin sera bacunuz cok dertlicanim arkadasim artik uzaklara gidiyor su hayatta beni tek anlayan birlikde herseyi paylastigimiz heran yanimda olan cocuklarim onun cocuklariyla arkadaslar cocuklarimin bile cocuk oldugunu anlayan kankim terk ediyor buralari sirf bir iftira yuzunden kankim okumus etmis yillarca farkli ulkelerde tam 4 kez mastir yapmis doktor kendisi bashekimlik icin teklif geldi nasil sevindik ama yerinde gozu olan baska bir bayan ne iftiralar atti canim arkadasima simdi arkadasim pes etti ona birakdi ortaligi turkiyeye geri donuyor gozu yasli 3 cocuklu karli buz gibi havada soruyorum sizlere ahhhh alanin isi rast gidermi bu hayatta birde dun beni gordu hicbirsey yapmamis gibi san sakrakli benim arkadasimin basina ordugu isler yetmezmis gibi bana yalakalik yapiyor pessss su hayatta ne iki yuzlu insanlar varmis arkadasim omuzlarimda boncuk boncuk goz yasi dokerken bende onun suratina bakacak degildim herhalde es gectim yanindan dun ayrildi zaten isten arkadasim cekdik geldik yaziklar olsun diyorum boyle insanlara arkadasim asla hakkini helal etmiyor birde mahkemeye verdi insanin namusuna bile iftira atmak ne derece dogru bilememis isterse 30 universite bitirsin kizlar kusura bakmayin buraya yazdim ama icim sisti uzuntuden gece ruyalarima bile girdi ne kadar aci birsey iki turkun elalemin ulkesinde mahkemelere cikmasi neyse kizlar sizler nasilsiniz bebisler buyuyormu benim cimcimeyi dun trenle gezdireyim yol ogrensin dedim trende kizin biri saclarini cirpiyor allahim dedim benim cimcimeye ne kadar biti varsa dokdu uzerimize dedim anammm benim cadi aklinda tutmus bu lafi arkadasim geldi dun cay icmeye allahdan ben turkce dedim o cumleyi gelende yabanci sacini elledi benim ufaklik elini agzina koyup ilk guldu sonrada ne kadar biti varsa eve dokdu dedi kadinda ne diyor deyince seyyyy utanarak yaziyorum hihhhh immmmm sacinin cok guzel oldugunu soyledi dedim ahhh balim al senin olsun dedi sacini savurdu benimkinin uzerine benimki bir ciglik attti butun bitlerrrrr bana gecti diye :18:yok anam siz siz olun resmi is yerleri gibi resmi konusun cocuklarin yaninda ahanda adami boyle rezil ederler hadi ufaklik turkce dedide benim buyuk sipaya ne oluyorda git sen ingilizceye cevir kardesinin dediklerini
neyse kızcem benim tek derdim bu olsunda başka bişey olmasın kansızlığa razıyım ama kızcem senin durum sakıncalı sende pekmez falan ye kuru üzüm sen şimdi doğum yapacan kan kaybın olacak sakıncalı bi durum seninki allah korusun bizimde burada kar yagıyo şimdi havada bildiğin buz gibi doğalgazın tüm sınırlarını zorladık ama yinede üşüyprum ben ama dünkü kadar değil dün dişlerim birbirine değiyorduu resmen evet teyzesi kızımla mısır la kestane keyfi yaptık vallaha kızımın canı istemiş annesi yapmazmı kuzusunaa ama kuzum bak seni doktorlar uyarıyo erke doğum riski falan diye bende hiç öle olmadı 40 haftaya kadar tık oladı kızımda sadece kafasını aşağı çevirmişti doğum kanalına girmedi sancım olmadı suyum gelmedi ağrı yokk sadece belimle kollarım ağrırdı benim o kadar dediki doktor Lalecim senin kız doğmayacak 5 gün daha bekler sezeryanla alrım dedi ma o 5 günde hergün nst ye girdim bi sabah bi akşamm sancı falan da çıkmayıca en son doktor yarın 7 de hastanede ol sezeryan olacaksın dedii bak swana ve hayalota doktor söylüyor erken olabilir diye çünkü çıkıyo ultrasonda nst de falan ama baksoyumda benim gibi hiç bişey yokk demekki onunda oğlan doğuma hazırlanmıyoo allah yardımcısı olsun zaten sezeryan olursada 40 hafta tam dolmadan almıyorlar çünkü ilk bebekte kuralmış bu tehlikeli bi durum olmadığı sürece gününü doldurduyo doktorlar ne bilim kızceem allah hepinizide bi nefeste kurtarıp bebişlerinize kavuştursun sizi bu arada bebişin eşyalarını ne yaptın beşiği falan çantan hazırmııı:26::26:bu arada benim kız muz istedi bende dedimki dur zırsızdelime yazamda verem dedim anne o yaramazlık mı yapmış o yüzden mi deliymiş diyo dedimki ahh bi bilsen onun yaptığı yaramazlıkları tam delii dedim bak kuzum benim kızce bile anladı senin yaramaz olduğunu o yüzden adının zırsızdeli olduğunuu
kızçem boyu hesaplamak için fl yazanı 7 ile çarpıyor bizim doktor.eşime çarp diyor hep çünkü ordan bılıyorumkuzum bıçak parasımı alıyor bu doktor.bizim doktor ayrı para diye geçmiyor hastane ve doktor içinde.he benim doktoru eğer başka hastaneye çağırırsam evet ozaman doktor para alıyor bizde.
kilodaşımgerçi kız ben seni solladım bu kilo konusunda ama neyse kilodaşım olarak kal beni,m için
eminönüne biriyle gitmem gerek kendime güvenmıyorum ben orda cok kalabalık orası çünkü:26tobüslerde kimse yer vermiyor bana istanbulda otobüse binmek resmen işkence birde karnım burnumda olunca çok çarpan oluyo kollıyamıyorum kendimi o kalabalıkta o tempoya ayak uydurayım derken hamıle oldugumu unutuyorum cogu zaman benim çevrem hep koca karı bebek şekerini elki lokumluk olarak yaptırabılırım bılmıyorum:44:ama hastanede sadece çikolat dagıtcam ben birde tesbih niyetlenmiştim bebek çalışması yaparken onu dagıtıcam kısmet se mevlütte de kalan tesbihlerimle bebek sekerı dagıtmayı dusunuyorum ben kızkardeşim ve erkek kardesime 2 tane ayrı yaptırcam senın yaptırdıgın tarzda hem kullanırlar hemde hatıra olur onlara okuyorlar cunku
tasıması zor ama baksoyumun surda 42 ye ne kaldııı40 oldumu cıksınlar ıste yeter yaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla şaka biyana bunaldım kzıçem bu çocuu taşımaktan eşim bile bakarken acıyor artık halime gülmeye başlıyor hemen
inan ben çağırmıyorum kızçem kendılerı gelıyor.mesela uyusam bıle kaldırana kadar zıle basıyorlar kafayı yememek elde degılşu totoya bi oturabılsem bırde su evı bı duzene sokabılseydım
yamısım ahh bı bılsen hayalotun nelerle ugrasıyor hergun.kkya geldıgımde bır cok yerde sohbet edıyorum sureklı olarak 2 yer ama bahsettıgın yerle 3 oluyor cok konustugum.mecburen ılk alıntı nerdeyse ordan baslıyorum ve ben bı topıktekı konusmaları bıtırene kadar 1 saat oluyor nerdeyse arayada konusma gırerse eger.sonunda ya gelen oluyor ya belim tutuluyor yada işlerim kalmış oluyor oyuzden her gırdıgımde yazmadıgım topıkten baslıyorum.ama kkya gırmedıgımde sızlerı okuyorum sanmayınkı okumuyorum acıl bişeyiniz oldugunda yazıyorum hemen zaten gördüğümdeyani kendime başka topik bulmadım olan topıklerdı zaten.
öyle tabiiki canım. dedim ya sancı azdan başlar yavaştan artar çok bişe anlamazsın. bşeyin yokken suniyle birden okadar ağrıya dayanamazsın. morişimde hiç istemiyodu üni de doğurmayı. yinede orda oldu.
kız moriş neyi istemediysen hepsi başına geldi bacım bidaha istemiyoruum lafını kullanma sen
niye düşünmicem bacım. bidaha o duyguları tatmak var. hamilelik, bebek için yapılan alışveriş, onun hazırlığı, doğum.... ben nekadar kötü geçerse geçsin takmıyorum ya ondan belkide iyi yanlarını gördüğümden bu cesaretim. yoksa asıl benim düşünmemem lazım kaybediyodum oğlumu azkalsın.. ama ne yaptım 9 ay oohhh yan gelip yattm. açtım pc mi oyun oynadıımm tv izledim film izledim. kalkabildiğim kadar gezdim.. kendimi nasıl iyi hssediyosam onları yaptım. moralimi hiç düşürmedim. yüksek riskine rağmen çok güzel bi gebelik ve doğum geçirdim. allahım hepnize nasip etsin rahat rahat bi avazda doğurun inşallah.. yok yok yaparım ben 3 sene sonra çalışmalara başlarım
yowrem neettn sen yaaw dede ettin benim kücücük oğluşumu teyzesi yaawama baksoy sa konu doğrudur hee bekler bekler
bencede hemen arayalım biz gönderelim
hoşgeldin bidenem çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok soğudu..
reci iderim tatlum boşver sen bunları hatırlamaz bunlar
eneee baksoyy senide sezeryana almasınlar gıııı:26: acık yor kendini belkim sancı gelir:44: yor dediysek te sende vur dedik öldürme sakın hee.. usturuplu yorul
oohhh afiyet olsun ana kız size keyif yapıyonuz..
tmm yowrem takıldım ben yawaz misafir al evine
lalem bol pekmez falan ye hamılelıkten once bendede vardı ama ben pekmezlerı tahınlerı goturuyorumvalla sımdı normal cıkıyor kan degerlerımsenınde duzelerı ınsallah ohhh afıyet olsun ama mısır falan yıyemıyorum ben dıslerıme gırıyor hep kestane severım ama bende napım bıraktıgın gıbıyım lalem degısen bırşey yok
ahh tatlım benim yaaa ne kadar üzülmüşsün sen öyle
gerçi üzülünmeyecek gibide değil ki
maalesef hayat böyle
daha bugün konuştuk arkadaşlarla insanlar para uğruna, mevki uğruna neler yapıyorlar neler
bizler de ağzımız açık , aklımız karışık izliyoruz
valla böyleleriyle uğraşılmaz, çirkefler ne anlar haktan hukuktan
sen helal etmesen de umrunda olmaz ama bu dünyanın birde öteki tarafı var
mutlaka işleri ters gidecektir, ördüğü ağlar - kurduğu komplolar ayağına dolanacaktır
senin cimcimeye de çok güldüm yaaaaa
gerçekten onların yanında dikkatli konuşmak gerekiyo
benim 2 numaralı görümce sigara kullanıyo , oğluda 1. sınıf öğrencisi
kayınbabamın haberi yok sigaradan ( güyaaa )
yazın otururken annen akşamları ne yapmayı sever dedi
çocuk da saf saf kahve yapıp sigara içmeyi dede dedi, birde sürekli bak sakın dedene söyleme diyo
aramızda kalsın tamam mı yoksa çok kızar diyo
kayınbabam da az uyanık değildir
sadece annen değildir yavrum teyzelerinde içiyodur kesin biliyorum ben diyo
çocuk da hemen dökülüverdi tabi
1 numara ve 4 numaranın da sigara içtiğini yumurtladı
ama ben gülmekten yarılıyorum
bana bakıp göz kırpıyo kayınbabam diyo ki çocuğa ahhh bu yengen bulaştırmıştır hepsine
hep onun suçu dimi diyo , bir yandan da gülüyo
çocuk hala saf saf itirafta
yok dede yengem hiç içmiyo , annemlere de kızıyo
ama bana da kızıyo arada berk ereni dövdüğüm iiçin diyo
şimşekmiiiiburdada yağıyor valla tutmuş bilem
çıkmadım ama çıkıyom bacım oğluş acıktı altını değişip emzirip yatırıp bende yatacam. hade ii gecceler kızlar
kizlar giremedim kac gundur sormayin sera bacunuz cok dertlicanim arkadasim artik uzaklara gidiyor su hayatta beni tek anlayan birlikde herseyi paylastigimiz heran yanimda olan cocuklarim onun cocuklariyla arkadaslar cocuklarimin bile cocuk oldugunu anlayan kankim terk ediyor buralari sirf bir iftira yuzunden kankim okumus etmis yillarca farkli ulkelerde tam 4 kez mastir yapmis doktor kendisi bashekimlik icin teklif geldi nasil sevindik ama yerinde gozu olan baska bir bayan ne iftiralar atti canim arkadasima simdi arkadasim pes etti ona birakdi ortaligi turkiyeye geri donuyor gozu yasli 3 cocuklu karli buz gibi havada soruyorum sizlere ahhhh alanin isi rast gidermi bu hayatta birde dun beni gordu hicbirsey yapmamis gibi san sakrakli benim arkadasimin basina ordugu isler yetmezmis gibi bana yalakalik yapiyor pessss su hayatta ne iki yuzlu insanlar varmis arkadasim omuzlarimda boncuk boncuk goz yasi dokerken bende onun suratina bakacak degildim herhalde es gectim yanindan dun ayrildi zaten isten arkadasim cekdik geldik yaziklar olsun diyorum boyle insanlara arkadasim asla hakkini helal etmiyor birde mahkemeye verdi insanin namusuna bile iftira atmak ne derece dogru bilememis isterse 30 universite bitirsin kizlar kusura bakmayin buraya yazdim ama icim sisti uzuntuden gece ruyalarima bile girdi ne kadar aci birsey iki turkun elalemin ulkesinde mahkemelere cikmasi neyse kizlar sizler nasilsiniz bebisler buyuyormu benim cimcimeyi dun trenle gezdireyim yol ogrensin dedim trende kizin biri saclarini cirpiyor allahim dedim benim cimcimeye ne kadar biti varsa dokdu uzerimize dedim anammm benim cadi aklinda tutmus bu lafi arkadasim geldi dun cay icmeye allahdan ben turkce dedim o cumleyi gelende yabanci sacini elledi benim ufaklik elini agzina koyup ilk guldu sonrada ne kadar biti varsa eve dokdu dedi kadinda ne diyor deyince seyyyy utanarak yaziyorum hihhhh immmmm sacinin cok guzel oldugunu soyledi dedim ahhh balim al senin olsun dedi sacini savurdu benimkinin uzerine benimki bir ciglik attti butun bitlerrrrr bana gecti diye :18:yok anam siz siz olun resmi is yerleri gibi resmi konusun cocuklarin yaninda ahanda adami boyle rezil ederler hadi ufaklik turkce dedide benim buyuk sipaya ne oluyorda git sen ingilizceye cevir kardesinin dediklerini
anladım canım
bak bunu öğrenmem iyi oldu
benim bebek biraz kısa mı yoksa boyu iyi mi sence?
altta yazan rakamdan uzun ama bilemiyorum ki
ölçüm devlet hastanesi ölçümü olduğu için çok fazla güvenemedim
uygunmuş bak fiyat, doğum fotocusu da varmış hastanede, eeee doktorundan da memnunsan doğur gitsin orda
sen öyle san bacım
sen sollamadın paralel ilerliyoruz emin ol
ama ben artık kilomu yazmicimmmmmmmmmmm ve kilo takibi yapmicimmmmmmmmmm
napıyım yaaa doğurunca veririm artık
bilmem mi istanbulda yaşadığın sorunları
hamileliğim süresince gelmedim istanbula ama sağlamken bile çok bunaltıyordu o kalabalık beni
ben mardinde bile koruyamamıştım karnımı , kaç kişi çarpmıştı
hatta biri öyle bi geçirmişti ki anlatmışımdır biberon standına savrulmuştum
valla bebek şekeri yaptırcaktım da modeller çok hoşuma gitmedi
bu değişik geldi
ben mevlüt okutmayacam 40ından sonra
yaza annemin memleketinde okutacaz kısmetse
o zaman da normal şeker meker bişey dağıtıveririm
çok kalabalık olur çünkü annemin sülale
hastaneye kimler gelir bilmiyorum ki, gerek var mı çikolataya falan
bugün hala onu düşünüyorum ben
benimde büyüdüler hatta dünkü arkadasım dıyorkı yok ya hayalotum sen kilo almamış gibi görünüyorsun sadece yüzünle göbeğin şişmişevet yaaa ne kaldı ki 42 ye
bence de 40ı geçmesinler yaaaa, tam o haftada doğması gereken günde doğsunlar
valla bende kendime acır oldum
mahvoldum
kuzum bu arada yüzüm ve burnum fena şişti benim
sende de var mı
sakın haaa delimisin hayatının hatasını yapmış olursunkız ben bi ara eşimin memleketine tayin istemeyi kabul etmiştim
seni gördükce kesinlikle vazgeçtim
Allahım yardımcın olsun
kız popüler olunca böyle oluyor demek ki
ben başka yerlere yazmayı da bıraktım
artık fazla oturamıyorum pcye
oyun oynuyorum fırsat bulursam
marmelatı falan sevmem.ama ben tahin pekmezi haftada 2 kez yıyorum bebiş için.diğer haftada haftada 2 kez bal yıyorum sıraya koydum.çünkü onlarda saglıklı şeylerkızçem bana yedirmiyolar şekerli şeyler
yoksa evde kayınvalidemin el yapımı kuşburnu marmelatı ve elma ezmesi var
onlar bana bakıyo ben onlara
ahhhh canim yaaa bu cocuklar cok alem benim yegenimde enistebeyin icki ictigini eliyle kanitladibiz birgun oraya gittik dede sana ayran getireyimmi babam buyukler icer bu ayrandan kucukler icmez dedi derdemez babamda git getir dedem dedi cocuk almis eline raki sisesini getirdi ablamla eniste bey gelince babam ablama sordu kizim kocan raki icip sana birsey yapiyormu nasil diye ablam yalannnnn yallaaaannnn diye nasil bagiriyor kim dediyse iftira dedi babam koca siseyi ortaya cikarinca ablam ahanda boyle oldu sonrada aklinca kocasini akliyacak yaaa heee omu bir arkadas verdi siseyi bizde icine ayran koyduk dolaba koyuyoruz cam sise diye dedi babamda bu dedigine sen inandiysan yazik benim onca emeklerime yazikkkk dedi adam ikinciside komsu kadina gitmis ablamla benim yegen ablam balkona sigara icmeye cikmis kadinda demiski benim askima al bu biskuvileri ye yere dokersen gebertirim seni ellerini yakarim bu cakmakla demis elinde cakmakla nasil bir piskopatsa bizde gittik kardesimle ablam orda diye yesene teyzem biskuvileri dedi kardesim yegenim yavrum yok teyce ben bunlari yemeyim sice gitcezya orda yerim dedi bende ye askim baskada yemek istersen anneannede yersin derdemez simdi dokerim teycede ellerimi yakar atesle dedi kadinin dediklerini tek tek dedi catlak kardesim kadini bir dovmedigi kaldi ablam ben bide annem kostu 3 kari bi kizi zor zapettik sacini basini yolcakdi kadinin iste o kadar masum ve tertemiz kalplliler cocuklar yaaa canlarim benim kizlar benim cadi artik kresde kalcakmis ne kadar pijamasi sevdigi oyuncaklar varsa toplamis artik orda kalacam mummyyy beni oclersen gelirsin opucuruz sonra eve gidersin diyor niye askim ben seni simdi bile ozluyorum neden orda kalmak istiyorsun dedim sissttt masus yapiyom babami kicdiriyom bana kopek alsin diye dedi anam bu yasda blofffff yapiyoryaa yinede goturdu neyi varsa gelme almaya dedi niye dedim tekrar cuuuukkkk oynamam lazim artik yorulmuyorum is yapmayinca dedi yolluyacam hbaksoy teyzesine ovsun camasir suyuyla yerleri ordan zirsizteyzesine birazda onun islerini yapsin diyorum anca yorulur belki yamisyle lale moiraire yollarsam tamamen beni terk etme ihtimali var bebisleri gorunce
esham hoşgeldin emdikçe kaynamaya başlar sütün merak etme.
ama sen mamaylada takviye yap tabi aç kalmasın benım kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?