Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

inşllah ıyı haberlerle dönersınızde istedıgın yerde dogumun olur canım benım.
sende dınlen yorma kendını sonucun ıyı cıksınkı yolculuk yapabılesın tatlım

bacım sen benden de delisin maşallah
kar çok yağarsa kar topu oynamaya çık
kalk birde oynarken kay düş
ohhh bu halinle missss
kızım aklın nerelerde senin

yok kızçem sennkininde normal boyu ben baktım ölçüm aynı ölçümdür hemen hemen belki az bi farkla oynama olabilir:26:ama ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum sadece acillerini sevmiyorum

kızçem tonton olması dışında kısa da olmasın bebişim yaaaa
bizim devlet hastanesi biraz milattan önceden kalma olduğundan emin olamadım

canım benim cidden burda çok iyi arkadaşlıklar ediniyo insan
şaka maka şu topiğe ilk yazdığım günü hatırlıyorum da bak nerdeeeeeeeeeeeeeeeen nereye
ilk yazışırken herkes hamişti mesela
şimdi 3 oğluş var , 3 tanesinin de doğumu çok yakın
lalem biraz geç doğurcak bize gööre o da doğurdu mu epey rahatlayacak topik
bu sefer de kirli bezler, aşılar falan sorun olacak

sakın haaa delimisin hayatının hatasını yapmış olursun

canım ben çalışırken birinin bebeğime bakması lazım
annemlerin yanına tayin isteyemiyorum çünkü puan olarak gidebilmemin imkanı yok
tam aynı şehire istemem de yakınlara isterim olmazsa
sıkışınca atlayıp gelebilir kaynanam en azından

yavrum ben hayatımda ilk kez yedim
çok sağlıklıymış meğer sonradan öğrendim
üstelik kuşburnunuda kaynanam topluyo ağaçtan, bildiğin organik besleniyorum anlayacağın
pekmez sevmem ben maalesef, yerim belki diye gene kendi yapıp göndermiş kaynanam ama tadına bakamadım
balı da kendi arılarından yolladılar
anaaaaaaaam bende nerdeyse tamamen tarladan besleniyomuşum yavvv

canım benim göbüşüm aşırı büyüdü
göbekten sıkıntı olmasa pantolonlarımın içine bişekilde sıkıştıracam kendimi ama göbeğimden mümkün değil ki
eskiden tabiki çok daha zayıftık ve doğurunca eskiye dönecez inşallah
umarım normal normal doğururuz da rahat ederiz
el parmaklarım değil de ayaklarım, ayak bileklerim ve bacaklarım şişiyo azıcık ayakta durunca
dün okuldan bi döndüm ağlıyım mı güleyim mi bilemedim bacaklarım resmen but olmuş
doyardım yani kızartıp yesem

bacım suyu hala çok içiyorum ama etkisini pek görmedim

7 farktan fazlasını buluyorum ben kendimde bacım
bacaklar olmuş but, gögüsler olmuş füze, karın olmuş davul, yüz bildiğin pasta gibi kocaman olmuş, burun şişmiş şişmiş bana bakıyo, ayaklar 38den 40a doğru yol alıyo sanki, göbek deliğim fırlayacak yakında, kalçalar yağ depolamaya başladı sanırsam, saçlarım cansızlaştı, bütün vücudumun derisi bol sudan mı yağdan mı bilmiyorum yumuş yumuş

bebişim hastaneye gelse gelse kaç kişi gelecek ki
bence mevlüte sakla yapacaklarını
sonuçta normal doğurursan bir gün kalacaksın hastanede, onda da bi çikolata meyve suyu yeter
ama gene de karar senin
boşuna para harcama bence de
bizde de durum aynı şu an, para suyunu çekti maalesef
ama olsun bebeklerimiz kısmetleriyle gelirler de bereketlenir hayatımız

kızcem ben sabahları hep yerim tahinli pekmez benim kıza hamileyken başlamıştım ondan beri alışkanlık olmuş bende ama ben çok kan kaybettim be kızcem kızımın doğumu sezeryandan baya kan kaybın oldu demişti doktor sonra kızım 6 aylıkken safra kesesi ameliyatı oldum ondan sonra korunmak için 3 aylık iğne vurundum bende ters etki yaptı 2 hafta boyunca aralıklarla kanamam oldu neredeyse beni kürtaj edeceklerdi yine kan kaybettim ahh şimdi aklıma geldi o günlerde vallaha çok çekmişim benn
yok kızcem baksoyum doğurmayacak o belli oldu vallaha artık bekle bekle bana sancı girdi hee vallaha kız o kendini yorsada gelmez sancı zaten kadının oturduğu yokki çarşı senin pazar benim geziyo doğuracak olsa şimdiye çoktan gelirdi o sancıı
ouyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kar nasıl yagıyor ya şimşek cakıyor ısın tuhafı
kızcem buradada kar yağıyo akşamdan berii donuyoz valaha bir güzelde tuttu kar dün geceden beri hiç durmadıı
ahh canım ya arkadaşına üzüldüm cidden sen takma kafana kızçem ya allah er yada geç ölelerinin cezasını verir kimse kimsenin mutsuzluğu üztüne mutluluk kuramaz annem hep öle der bu arada vallaha bu kızların yanında bişey konuşulmaz geçen benim arkadaş geldi babasından falan dertlendi anlattı benim kız akşamına babasına anlatmaya başladı Allahtan babası çoğu konuştuğu lafı anlamıyo ne diyo lale bu diyo bana demekki diyorum yanında başka bişey yapsak onuda anlatacaktı babasına bi defasındada dedimki babaanneme gidicem dedi bende dedim o bizi sevmiyor diğer eltimin adını söledim o onları seviyo dedim ne işimiz var dedim 2 sonra benim kv ye gidicez diyorki babasına baba ben gitmiycem babaanneye o bizi sevmiyor nisanın annesini seviyor dedi Allahtan eşim benim dedikodu yaptığımı anlamadı o yüzden ben böle bişey konuşurken hep odayı değiştiriyorum
kızcem bebiş kilolu olsa bile artık olan olmuş yani bu saatten sonra diyette yapsan bi işe yaramaz vallaha yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin zaten
kızcem senin kızı bana yolla vallaha ona iş yaptırmam birtek benım kızla oynasın onu başımdan alsın yeter sabahtan beri vız vız bitirdi beni dışarda kar var benim evde oturduğum yerde totom donuyo o gezmeye gidecekmiş avm yee bir güzelde hazırlanmışş bitirdi beni resmenn
evett bi kartopu oynamadığın kalmıştı onuda oynarsın tam olur kız anam delimisin senn şu karnındakini çıkarda ondan sonra oynarsın kartopuu daha kışın bitmesine çokk varr
kızz hele bi doğurun siz ben en sona bacım acelem yok vallaha ben sizi bekliyom sizden cesaret alacamm ondan sonra doğuracam benimki randevulu sistem zaten yarın gel çıkarıcaz bebişi diyollar bana öle gidip çıkarıp geliyom vallaha sizin sancı ıvır zıvır derdiniz varr birde kız anam banada az kaldı vallaha şaka maka haa korkuyorummm benle gelin doğuma elimi tutarsınızz nolurrrrrrr
kızcem organik besleniyon 7 den fazla far görüyon kendinde organik beslenmesen kim bilir ne yapardıkkk kızcem pekmezi yiyemiyorsan şerbet yap burnunuda tutt iç ilaç niyetine şimdi emziriken de pekmez yemen gerecek oğluşuna kan olsun diyee alışsan şimdiden iyi olur bence

kızçem tonton olması dışında kısa da olmasın bebişim yaaaa
bizim devlet hastanesi biraz milattan önceden kalma olduğundan emin olamadım

kız kısa degıl takvımle aynı gıdıyonuz işte daha ne istiyonbenimki ana baba kısa çok uzun değiliz aslında ama şuanlık uzun duruyor sıpam

aynen canım benım çok guzel bı ortam ben geldıgımde zirvem yeni doğum yapmıştı

yani ozaman sen mecbursun biyerde.ama sana bişey diyeyimmi ben çalışmış olsam zaten kayganam bakmazdı bakmış olsa bile ben ona hayatta teslim etmezdım herhalde rabbıom dusurmesın yınede gönlünce olsun hersey sen ıyı anlasıyorsun sonucta..biraz mesafen olsun ama arada bu arada nekadar izin veriyorlar size

ayy ben hiç sevmem annemler bayıla bayıla yer ama ben agzıma sürmem bende pekmeze bayılıoyorum iştevalla sen organik besleniyon kuzumbende hamıle kaldıgımdan beri süttü yumurtaydı organık yıyorum hep gerçi organik yazıyorda organikmidir tartışılırr

göbek olmasa sen sığarsın demek sanıyorum benım pantalonlar butlardan yukarı cıkmayabılırdün ben dedim eşime eşofmanımın altını gıydır bacaklarım agrıyo bu sıralar havaya kaldıramıyorum :26:anam bi bakarımki diz kapagım et et dolmuşayy dedim ben ne kılo almısım napcam off azkaldı zırsızdelım az kaldı zayıflıycaz elbet sunlar bı cıksınlarda

aynı beni anlattınbırtek ayaklarım şişmedi ya ayakkabılarım sıkmıyor daha:26:ama dıger taraflarımı sorma gıtsın kardeşhastaneyede cok gelenım olur benım canım ama şeker yaptırmıycam sadece cıkolata ve meyve suyu alcam hastane ıcın.mevlütüm daha kalabalık olcak nasıl başa çıkıcam hıc bılmıyorum

lelem hoşgeldınnn tahın pekmez dedınde canım cektı tamam oynamıyorum yaaa kardan adam bıle yapmıycam sözzz

kızçem yoksa 11.12.13 saat 14:15temi dogurdun naptın kızçemmm

geldim canlarım geldim saat 1 deydi randevumuz malım kar var istanbulşda anca gittik geldik.vaaay vay hiç sormayın kıpırtı yok anammm toprakta :) nst ye girdim yine hemde kocişte vardı yanımda .20 dk yattım kalktım birde bana yardım eden ebe konuştuda konuştu ödümüzü patlattı kadın resmen hiç sormayın.45 yıllık ebeymiş neler gördüm neler dedi.bana doğum hafreketlerini gösterdilwermi sana dedi yooo dedim kendinde gösterdi hareketleri.kızlar size de anlatayım inşallah tarif edebilirim sizde hemen başlayın bunalrı yapmaya.kocanın elinden yada bir sandalyeden tutunun sandalyeyi ters çevirin neyse tutunun bacakları açabildiğiniz kadar yanlara acın ayaklar iki yana bkıyor oturup kalkın eğilebildiğiniz kadar aşağı eğilin yani oturun .sonra yan yatarken bacağınızı açın kapatın 90 derece açı yapacakmış :) sonra yan yatarken bacağı dizden kırın öyle açıp kapatın .sağda ve solda bunları yapabildiğiniz kadar tekrarlayın çatı açmaya ve rahim kaslarını yumuşatmada yardımcıymış bunlar yavrularım.baan dedi normalmi doğumun evet dedim ama rahim kaslarım çok sertmiş dedim ozaman sen hiiiiiiç normale heveslenme dedi neden dedim sakın sakın deneme dedşi bence sen sezeryan ol dedi.allah dedim kociş korktu en baştan hemene kadına diyo neden neden neden miş daha iyi değilmiki.kadın dememi rahim kasların resmen parçalanır fazla zorlanırsın eğer rahim kaslarında sertlik varsa çok zor olur ve doğuramazsın okadar acıdan sonra seni kesin sezeryaan alırız ama rahim kasların zaten parçalanmış olur dedi.eşinle özel hayatında zedelenir evliliğiniz mutluluğunuz bozulur sıkIntıya girer dedi.ya kızlar 45 yıllık ebe bunu bana söyleyen doktorum yapabilrsin ama sana düşen kendini rahatlatmak kasmamak dedi dedim olsun eğer rahim kasın sertse işin zor dedi ebe allahımmm dedim ne oluyo tırs tırs olduk biz kocişle bişey diyemedik. istersen birde ben muayene ederim çatını dedi .töbe yarabbim yaaaa kızlar vallahi alt üst oldum varya .bide dua et allahın dediği olur lahavle vela kuvvete de bol bol dedi.örnekler anlattı filan ama kadın beni resmen öldürdü zaten başka bişey dese ne olur.neyse kalktık aldık nst sonucunu doktorumuza çıktık kadına diyecem bana bu ebe böle böle söyledi diye amaaaa bende bugün şans yok doktorda grip olmuş kadında moraller sıfırında altında herhalde sorunlu birgünü birde yüzünden düşen binnn parça neredeyse beni muayene etmeyecek yani o durumda kadın yıkılmış.toprağa baktı eşine suyuna pozistyonuna kilosuna filan kalktım ben .dedim sancım filan çok yok ne yapıcaz açılmada yok beklemek çok zor dedim beklicez ağrın olmadan açılma olmaz ağrıya ağrıya açılacak beklicez pazartesi gel dedi.yüzüm düştü sağolun görüşmek üzere dedim çıktım kadın zaten kendinden geçmişti yazık morali yoktu bugün.neyse kocişle şok durumdaydık zaten arabada yazık bana şebeklik yapıo düşünme kııııız diyo bana ama o benden cok korktu aslında :) neyse kızlar böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…