benim elti taşınıyor bugün 1 saat önce gelmiş nakliye şirketi evin önüne ve benim slk töbe tyarabbim ağzımı bozdurdu kadın neyse kv aradı kocişi biz çocuklarla size gelecektik diye allah allaaaaa dedim arabada benim kocişyte bi şaşkın e gelin diyo yoldayız yav .neyse eltinin abisi oturuyor yakın bir yerde ona gitmişler yatacak yer filan yoksa gelin diyo hala benimki nasıl sinir oldum anlatamam ben totomun üstünde duramıyorum zaten yatıyorum kalkmış kadının derdine bak yaa alıp kızları ssize gelcektik töbe töbeeee gidin kardeşim oraya işte .demekki ben evdeolaydım geleceklerdi.annemde milletin hzimetçisi değil ki mecbur değilim ben bu halde kimseye bakmaya ya alla alaa.nasıl sinirlendim anlatamam.benim kv insan değil ya anladım ben kızlar inanın ki nankörlük etmiyim beterin beterşbn var tabii ama yani söyleyecek söz yok akşamada ötekiler gelir akşama yemekti yatak yorgandı artık döner dururdum .ama benim kocişi bi el atında bi dövekmi hee :) hadi ben azcık yatayım kızlar öpüyorum hepinizi.geçmişi okudum herkes iyi çok şükür sorun yok sevindim hadi görüşürüz canlarım.bu arada benim toprak efendi 3.100 gr yani 3 kilo olarak düşünün dedi doktor teyzesi .
lelem hoşgeldınnn tahın pekmez dedınde canım cektıtamam oynamıyorum yaaa kardan adam bıle yapmıycam sözzz
kızcem ben sabahları hep yerim tahinli pekmez benim kıza hamileyken başlamıştım ondan beri alışkanlık olmuş bende ama ben çok kan kaybettim be kızcem kızımın doğumu sezeryandan baya kan kaybın oldu demişti doktor sonra kızım 6 aylıkken safra kesesi ameliyatı oldum ondan sonra korunmak için 3 aylık iğne vurundum bende ters etki yaptı 2 hafta boyunca aralıklarla kanamam oldu neredeyse beni kürtaj edeceklerdi yine kan kaybettim ahh şimdi aklıma geldi o günlerde vallaha çok çekmişim benn
yok kızcem baksoyum doğurmayacak o belli oldu vallaha artık bekle bekle bana sancı girdi hee vallaha kız o kendini yorsada gelmez sancı zaten kadının oturduğu yokki çarşı senin pazar benim geziyo doğuracak olsa şimdiye çoktan gelirdi o sancıı
kızcem buradada kar yağıyo akşamdan berii donuyoz valaha bir güzelde tuttu kar dün geceden beri hiç durmadıı
ahh canım ya arkadaşına üzüldüm cidden sen takma kafana kızçem ya allah er yada geç ölelerinin cezasını verir kimse kimsenin mutsuzluğu üztüne mutluluk kuramaz annem hep öle der bu arada vallaha bu kızların yanında bişey konuşulmaz geçen benim arkadaş geldi babasından falan dertlendi anlattı benim kız akşamına babasına anlatmaya başladı Allahtan babası çoğu konuştuğu lafı anlamıyo ne diyo lale bu diyo bana demekki diyorum yanında başka bişey yapsak onuda anlatacaktı babasına bi defasındada dedimki babaanneme gidicem dedi bende dedim o bizi sevmiyor diğer eltimin adını söledim o onları seviyo dedim ne işimiz var dedim 2 sonra benim kv ye gidicez diyorki babasına baba ben gitmiycem babaanneye o bizi sevmiyor nisanın annesini seviyor dedi Allahtan eşim benim dedikodu yaptığımı anlamadı o yüzden ben böle bişey konuşurken hep odayı değiştiriyorum
kızcem bebiş kilolu olsa bile artık olan olmuş yani bu saatten sonra diyette yapsan bi işe yaramaz vallaha yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin zaten
kızcem senin kızı bana yolla vallaha ona iş yaptırmam birtek benım kızla oynasın onu başımdan alsın yeter sabahtan beri vız vız bitirdi beni dışarda kar var benim evde oturduğum yerde totom donuyo o gezmeye gidecekmiş avm yee bir güzelde hazırlanmışş bitirdi beni resmenn
evett bi kartopu oynamadığın kalmıştı onuda oynarsın tam olur kız anam delimisin senn şu karnındakini çıkarda ondan sonra oynarsın kartopuu daha kışın bitmesine çokk varr
kızz hele bi doğurun siz ben en sona bacım acelem yok vallaha ben sizi bekliyom sizden cesaret alacamm ondan sonra doğuracam benimki randevulu sistem zaten yarın gel çıkarıcaz bebişi diyollar bana öle gidip çıkarıp geliyom vallaha sizin sancı ıvır zıvır derdiniz varr birde kız anam banada az kaldı vallaha şaka maka haa korkuyorummm benle gelin doğuma elimi tutarsınızz nolurrrrrrr
kızcem organik besleniyon 7 den fazla far görüyon kendinde organik beslenmesen kim bilir ne yapardıkkk kızcem pekmezi yiyemiyorsan şerbet yap burnunuda tutt iç ilaç niyetine şimdi emziriken de pekmez yemen gerecek oğluşuna kan olsun diyee alışsan şimdiden iyi olur bence
valla eşim gideli dese inerim nolcakki yola kadar çıkmam kenarda kuytuda kardan adam yaparım çocumlaaa
kız kısa degıl takvımle aynı gıdıyonuz işte daha ne istiyonbenimki ana baba kısa çok uzun değiliz aslında ama şuanlık uzun duruyor sıpam
yani ozaman sen mecbursun biyerde.ama sana bişey diyeyimmi ben çalışmış olsam zaten kayganam bakmazdı bakmış olsa bile ben ona hayatta teslim etmezdım herhalde rabbıom dusurmesın yınedegönlünce olsun hersey sen ıyı anlasıyorsun sonucta..biraz mesafen olsun ama arada bu arada nekadar izin veriyorlar size
ayy ben hiç sevmem annemler bayıla bayıla yer ama ben agzıma sürmem bende pekmeze bayılıoyorum iştevalla sen organik besleniyon kuzum bende hamıle kaldıgımdan beri süttü yumurtaydı organık yıyorum hep gerçi organik yazıyorda organikmidir tartışılırr
yavruşum ben pekmezi teeee bebişlikten sevmem
çok zorda kalsam burnumu tıkar sokardı annem ağzıma
valla kan yapacak başka bişey varsa ben onlardan yiyeyim mümkünse
sende az çekmemişsin gerçekten
sezeryandı, ameliyattı , iğneydi derken epey yıpranmışsın
valla diyette yapmıyorum gibi de yapıyorum gibi de ikisinin arasında kaldım
yememem gereken şeyler var ama canımın istediklerine ket vurmuyorum artık
lalem sen erken doğurma aman diyim, azcık daha sabret
tut bebişini içerde
kuzucum bana bol bol dua edin yaaa
burda bi kar başladı sabah , şimdi abartısız söylüyorum arabadan yollar oldu resmen
hiçbir araba gözükmüyo hepsi kar altında
doğuracak olsam hastaneyi bırakın evin önüne çıkamayacam
göbek olmasa sen sığarsın demek sanıyorum benım pantalonlar butlardan yukarı cıkmayabılırdün ben dedim eşime eşofmanımın altını gıydır bacaklarım agrıyo bu sıralar havaya kaldıramıyorum :26:anam bi bakarımki diz kapagım et et dolmuş ayy dedim ben ne kılo almısım napcam off azkaldı zırsızdelım az kaldı zayıflıycaz elbet sunlar bı cıksınlarda
merhaba bayanlar ne kadarlık hamilesiniz ben 9 haftalık hamileyim yap yada yapma dediğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim acemiyim biraz
kızçem yoksa 11.12.13 saat 14:15temi dogurdun naptın kızçemmm
aynı beni anlattın bırtek ayaklarım şişmedi ya ayakkabılarım sıkmıyor daha:26:ama dıger taraflarımı sorma gıtsın kardeş hastaneyede cok gelenım olur benım canım ama şeker yaptırmıycam sadece cıkolata ve meyve suyu alcam hastane ıcın.mevlütüm daha kalabalık olcak nasıl başa çıkıcam hıc bılmıyorum
geldim canlarım geldim saat 1 deydi randevumuz malım kar var istanbulşda anca gittik geldik.vaaay vay hiç sormayın kıpırtı yok anammm toprakta :) nst ye girdim yine hemde kocişte vardı yanımda .20 dk yattım kalktım birde bana yardım eden ebe konuştuda konuştu ödümüzü patlattı kadın resmen hiç sormayın.45 yıllık ebeymiş neler gördüm neler dedi.bana doğum hafreketlerini gösterdilwermi sana dedi yooo dedim kendinde gösterdi hareketleri.kızlar size de anlatayım inşallah tarif edebilirim sizde hemen başlayın bunalrı yapmaya.kocanın elinden yada bir sandalyeden tutunun sandalyeyi ters çevirin neyse tutunun bacakları açabildiğiniz kadar yanlara acın ayaklar iki yana bkıyor oturup kalkın eğilebildiğiniz kadar aşağı eğilin yani oturun .sonra yan yatarken bacağınızı açın kapatın 90 derece açı yapacakmış :) sonra yan yatarken bacağı dizden kırın öyle açıp kapatın .sağda ve solda bunları yapabildiğiniz kadar tekrarlayın çatı açmaya ve rahim kaslarını yumuşatmada yardımcıymış bunlar yavrularım.baan dedi normalmi doğumun evet dedim ama rahim kaslarım çok sertmiş dedim ozaman sen hiiiiiiç normale heveslenme dedi neden dedim sakın sakın deneme dedşi bence sen sezeryan ol dedi.allah dedim kociş korktu en baştan hemene kadına diyo neden neden neden miş daha iyi değilmiki.kadın dememi rahim kasların resmen parçalanır fazla zorlanırsın eğer rahim kaslarında sertlik varsa çok zor olur ve doğuramazsın okadar acıdan sonra seni kesin sezeryaan alırız ama rahim kasların zaten parçalanmış olur dedi.eşinle özel hayatında zedelenir evliliğiniz mutluluğunuz bozulur sıkIntıya girer dedi.ya kızlar 45 yıllık ebe bunu bana söyleyendoktorum yapabilrsin ama sana düşen kendini rahatlatmak kasmamak dedi dedim olsun eğer rahim kasın sertse işin zor dedi ebe allahımmm dedim ne oluyo tırs tırs olduk biz kocişle bişey diyemedik. istersen birde ben muayene ederim çatını dedi .töbe yarabbim yaaaa kızlar vallahi alt üst oldum varya .bide dua et allahın dediği olur lahavle vela kuvvete de bol bol dedi.örnekler anlattı filan ama kadın beni resmen öldürdü zaten başka bişey dese ne olur.neyse kalktık aldık nst sonucunu doktorumuza çıktık kadına diyecem bana bu ebe böle böle söyledi diye amaaaa bende bugün şans yok doktorda grip olmuş kadında moraller sıfırında altında herhalde sorunlu birgünü birde yüzünden düşen binnn parça neredeyse beni muayene etmeyecek yani o durumda kadın yıkılmış.toprağa baktı eşine suyuna pozistyonuna kilosuna filan kalktım ben .dedim sancım filan çok yok ne yapıcaz açılmada yok beklemek çok zor dedim beklicez ağrın olmadan açılma olmaz ağrıya ağrıya açılacak beklicez pazartesi gel dedi.yüzüm düştü sağolun görüşmek üzere dedim çıktım kadın zaten kendinden geçmişti yazık morali yoktu bugün.neyse kocişle şok durumdaydık zaten arabada yazık bana şebeklik yapıo düşünme kııııız diyo bana ama o benden cok korktu aslında :) neyse kızlar böyle işte.
hoş geldin canımcım vallaha bu benim ikinci bebişimm ben iki gebeliğimdede hiç bişeyden kendimi esirgemeyip tin tin olduğum için sana kötü örnek olabilrim maazallah o yüzden bizim kızceler sana daha sağlıklı bilgi verirler bu arada kaç yaşındasın ilk bebişinmii
benim elti taşınıyor bugün 1 saat önce gelmiş nakliye şirketi evin önüne ve benim slk töbe tyarabbim ağzımı bozdurdu kadın neyse kv aradı kocişi biz çocuklarla size gelecektik diye allah allaaaaa dedim arabada benim kocişyte bi şaşkın e gelin diyo yoldayız yav .neyse eltinin abisi oturuyor yakın bir yerde ona gitmişler yatacak yer filan yoksa gelin diyo hala benimki nasıl sinir oldum anlatamam ben totomun üstünde duramıyorum zaten yatıyorum kalkmış kadının derdine bak yaa alıp kızları ssize gelcektik töbe töbeeee gidin kardeşim oraya işte .demekki ben evdeolaydım geleceklerdi.annemde milletin hzimetçisi değil ki mecbur değilim ben bu halde kimseye bakmaya ya alla alaa.nasıl sinirlendim anlatamam.benim kv insan değil ya anladım ben kızlar inanın ki nankörlük etmiyim beterin beterşbn var tabii ama yani söyleyecek söz yok akşamada ötekiler gelir akşama yemekti yatak yorgandı artık döner dururdum .ama benim kocişi bi el atında bi dövekmi hee :) hadi ben azcık yatayım kızlar öpüyorum hepinizi.geçmişi okudum herkes iyi çok şükür sorun yok sevindim hadi görüşürüz canlarım.bu arada benim toprak efendi 3.100 gr yani 3 kilo olarak düşünün dedi doktor teyzesi .
24 yaşındayım canım ilk bebeğimiz olacak inşallah sizin ikinciyse daha tecrübelisinizdir ben su içme konusunu soracaktım ne kadar içem de cok içemiyorum 2 litreyi zor içiyorum bazende içemiyorum ne yalan söyleyim
baksoyum hoş geldin kızcem moralini bozmak istemem ama sen benim gibi sezeryan olacan galiba banada dedi doktor çatın dar rahim dokuların çok sert diye ve dediki sen eger normal doğurusan rahmin zedelenir çokta dikişin olur demiştii ve zaten benim kızda senin oğlan gibi ne kıpırdadı ne agrı ne sancı en son sezeryana aldılar sende benim gibisin kızcem demekki ama ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inşallah ya var ya şu senin kocişin gelip kafasını kırasım var ne bu anne delisi oldu yine bu adam ay hamile karısına acımazmı insan ya üstelik bugünde yarında doğuracakk ayy gitsin nerde kalırlarsa kalsınlar sanki sanamı sordular taşınırken senin adam daha birde yoldayız geliyoruz falan filan diyo ayy sinir oldum resmenhaa vallaha kızcem sen döverken haber et hepimiz gelirizz
canım sezeryan olması hayırlısıysa olsun ama bu kadar korkutmasına gerek yoktu ebenin
ayy yaaa bende korkmaya başladım çatı muayenesinden
ya bana da aynısını söylerse
korkarım yaaa ben hem çatı muayenesinden hem de normal doğuramazsın demesinden
bu yaşta erkeklerin anne bağımlısı olmasını aklım almıyor
ama farkettim ki bütün erkekler aynı
annesini gördü mü bebek oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?