Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

benim elti taşınıyor bugün 1 saat önce gelmiş nakliye şirketi evin önüne ve benim slk töbe tyarabbim ağzımı bozdurdu kadın neyse kv aradı kocişi biz çocuklarla size gelecektik diye allah allaaaaa dedim arabada benim kocişyte bi şaşkın e gelin diyo yoldayız yav .neyse eltinin abisi oturuyor yakın bir yerde ona gitmişler yatacak yer filan yoksa gelin diyo hala benimki nasıl sinir oldum anlatamam ben totomun üstünde duramıyorum zaten yatıyorum kalkmış kadının derdine bak yaa alıp kızları ssize gelcektik töbe töbeeee gidin kardeşim oraya işte .demekki ben evdeolaydım geleceklerdi.annemde milletin hzimetçisi değil ki mecbur değilim ben bu halde kimseye bakmaya ya alla alaa.nasıl sinirlendim anlatamam.benim kv insan değil ya anladım ben kızlar inanın ki nankörlük etmiyim beterin beterşbn var tabii ama yani söyleyecek söz yok akşamada ötekiler gelir akşama yemekti yatak yorgandı artık döner dururdum .ama benim kocişi bi el atında bi dövekmi hee :) hadi ben azcık yatayım kızlar öpüyorum hepinizi.geçmişi okudum herkes iyi çok şükür sorun yok sevindim hadi görüşürüz canlarım.bu arada benim toprak efendi 3.100 gr yani 3 kilo olarak düşünün dedi doktor teyzesi .

baksoyum hoş geldin kızcem moralini bozmak istemem ama sen benim gibi sezeryan olacan galiba banada dedi doktor çatın dar rahim dokuların çok sert diye ve dediki sen eger normal doğurusan rahmin zedelenir çokta dikişin olur demiştii ve zaten benim kızda senin oğlan gibi ne kıpırdadı ne agrı ne sancı en son sezeryana aldılar sende benim gibisin kızcem demekki ama ne diyelim hakkında hayırlısı olsun inşallah ya var ya şu senin kocişin gelip kafasını kırasım var ne bu anne delisi oldu yine bu adam ay hamile karısına acımazmı insan ya üstelik bugünde yarında doğuracakk ayy gitsin nerde kalırlarsa kalsınlar sanki sanamı sordular taşınırken senin adam daha birde yoldayız geliyoruz falan filan diyo ayy sinir oldum resmenhaa vallaha kızcem sen döverken haber et hepimiz gelirizz

lelem hoşgeldınnn tahın pekmez dedınde canım cektı tamam oynamıyorum yaaa kardan adam bıle yapmıycam sözzz

hoşbulduk datlum aferin sana kartopu falan yok doğurunca oynarsın kartopu daha kışın bitmesine çok var yine yağar karr yoksa karda doğurdu bebeğini diye haberlere çıkarsın kızcem allah korusunn

yavruşum ben pekmezi teeee bebişlikten sevmem
çok zorda kalsam burnumu tıkar sokardı annem ağzıma
valla kan yapacak başka bişey varsa ben onlardan yiyeyim mümkünse
sende az çekmemişsin gerçekten
sezeryandı, ameliyattı , iğneydi derken epey yıpranmışsın
valla diyette yapmıyorum gibi de yapıyorum gibi de ikisinin arasında kaldım
yememem gereken şeyler var ama canımın istediklerine ket vurmuyorum artık
lalem sen erken doğurma aman diyim, azcık daha sabret
tut bebişini içerde
kuzucum bana bol bol dua edin yaaa
burda bi kar başladı sabah , şimdi abartısız söylüyorum arabadan yollar oldu resmen
hiçbir araba gözükmüyo hepsi kar altında
doğuracak olsam hastaneyi bırakın evin önüne çıkamayacam

yavrum mecburum ben çalışırken biri bakacak mecburen
kaynanam Allah razı olsun çoooook iyi bakar
valla pek çok arkadaşımda gördükten sonra değerini daha iyi anladım
bizde genel olarak yakın olduklarımıza kız verildiği için etrafımda fazla kaynana sorunu yaşayan görmedim ben
ama duyduklarım yetti de arttı kaynanamın gözünü seveyim diyorum
hem uzakta olduğumuzdan hem de karakteri dolayısıyla umarım hep böyle devam eder
ben çok rahat ona bırakırım bebeğimi
oğlu kıymetlisidir, 4 ablası ya da herhangi biri bebeklikten itibaren ne laf edebilmiş ne de müdehale edebilmiş
annesinin korumasında resmen

onu bu kadar sevdiği için de bebeğini daha çok sever gibime geliyor

bende pekmezi hayatta ağzıma sürmüyorum işte kızçem
ağız tadı dedikleri böyle birşey
canım organik satış yapan biryerden alıyosan öyle olmamalarının ihtimali yok
çünkü kafasına göre organik yazamıyolar ürünlere
benimkilerin burdan aldıklarım dışında kaynanam ne gönderiyosa organik
zira kendileri yetiştiriyolar zaten

merhaba bayanlar ne kadarlık hamilesiniz ben 9 haftalık hamileyim yap yada yapma dediğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim acemiyim biraz

hoş geldin kızcem nasılsın iyimisin kuzucuk nasıl bakalımm vallaha burasıda aynı kardan yollar gözükmüyor üstüne birde don olacak sanırsamm yok kızcem vallaha ben doğurmayı düşünmüyom daha önden ablalarım var sizi bekleyecemm bakalım ona göre ben teee en sona doğuracamm hımm korkma kızcem aman bu karda kışta doğurma kapıya çık senin oğlana karı göster o vazgeçer belkimm gelmekten gerçi dinlemez anam bu sıpalar benim kızce sabahtan beri gidicem ben diyorda başka bişey demiyo evde benim totom donuyo o sokağa çıkacak birde kızcem sen o xzaman kan yapsın diye bol bol nar birde kuru üzüm ye bana öle dedi doktor valla diyette yapsan kızcem olan olmuş zaten surda kaç günün kaldı ki bi işe yaramaz bence boşver kızcem ne istiyorsa onu ye zaten şimdi bebiş doğuncada gaz dı sancıydı derken yiyemiycen doğru dürüst bişey o yüzden şimdiden acısnı çıkarr

yavrum bacaklar ara ara şişiyo
benim öyle günlerim oluyo ki hiçbişeyciklere sığamıyorum
ama ödemler inince eski halimden azıcık kilolu oluyorum
tabi göbüş aldı yürüdü
bugün kociş dalga geçiyo kapıda dururken geçecek yer kalmamış oğlum anneyle kapatmışsınız yolumu diyo

aynı kocişim gibi konuştun hayalotum
az kaldı bi çıkardın mı zayıflarsın sen diyo
zayıflarız dimi bacım yaaa

merhaba bayanlar ne kadarlık hamilesiniz ben 9 haftalık hamileyim yap yada yapma dediğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim acemiyim biraz

hoş geldin canımcım vallaha bu benim ikinci bebişimm ben iki gebeliğimdede hiç bişeyden kendimi esirgemeyip tin tin olduğum için sana kötü örnek olabilrim maazallah o yüzden bizim kızceler sana daha sağlıklı bilgi verirler bu arada kaç yaşındasın ilk bebişinmii

tatlım çok ayakta kalınca şişiyo ayaklarım
özellikle okul zamanı yukarı kaldıramıyordum yaaa şişti dana gibi
şimdi de atamıyorum ödemleri
bol da su içiyorum halbuki
benim mevlütte acayip kalabalık olur
annemin ve babamın akrabalarını epeydir göremiyorum
en son 2012 yazında görmüştüm, mevlütte 2014 yazı olacak kısmetse
herkes hem beni hem de bebeği görmek için toplanır mutlaka

ahanda doğurmamış , gelmiş kızçem
yavrum yaaaav o nasıl tecrübeli ebeymiş öyle
doğumu yakın olan kadını ne diye korkutuyosun ki
zaten birsürü sıkıntı var, kafasında soru işareti var
hiç sevmem öyle felaket tellallarını
sıkıntılı olsa doktorun uyarmaz mı sence?
sen gene de bi kaç gün içinde yeniden sor
pazartesi gidecen madem açık açık herşeyi sor, ebe böyle böyle dedi dersin
ben bilem etkilendim teeee buralardan
senin etkilenmemen mümkün mü ki

24 yaşındayım canım ilk bebeğimiz olacak inşallah sizin ikinciyse daha tecrübelisinizdir ben su içme konusunu soracaktım ne kadar içem de cok içemiyorum 2 litreyi zor içiyorum bazende içemiyorum ne yalan söyleyim

ney ney ney neeeeeeeeeeeey
bu kadın deli midir divane midir anlayamadım gitti
sen değil misin taşınmakta yardım edeceğini söyleyen , git yardım et yaaa
ne diye karnı burnunda , doğurdu doğuracak hatunun üstüne yük olmaya kalkıyosun
hadi kalacak yerin olmasa anlarım da , kalacak yerleri de varmış
senin anneni hizmetci bellemiş bu kadın orası kesin
hep beraber dövelim valla bacım
maşallah kilosu da boyu posu da yerinde Toprak beyimizin
Allahım bağışlasın onu sana

hımm kızcem sadece suyla su ihtiyacını gidermen sart değil onu başka şeylerlede tamamlayabilirsin mesela ayranla çayla çok olmamak şartıyla birde taze sıkılmış meyve sularıyla mesela bu ara portakal mandalina var taze taze onları sıkıp içebilrisin kendini illa şu kadar su içmem lazım diye sartlama o zaman takıntı olr sende hiç içemezsin anamm en küçük gene ben kaldım haaa anam ne erken evlenmişim bende maaşallah ben 23 yaşındayım kızcem bu benim ikinci sıpaa birde 28 aylık bi kızım var inşallah allah senide sağ salim kavuşturur bebişine doktor kontrollerine başla eger başmadıysan o sana şimdi folik asit d3 vitamini falan yazar onları içmeyi ihmal etme aklına takılan başka bişey olursada sor yine sana yardımcı oluruz hepimizz

canım sezeryan olması hayırlısıysa olsun ama bu kadar korkutmasına gerek yoktu ebenin
ayy yaaa bende korkmaya başladım çatı muayenesinden
ya bana da aynısını söylerse
korkarım yaaa ben hem çatı muayenesinden hem de normal doğuramazsın demesinden
bu yaşta erkeklerin anne bağımlısı olmasını aklım almıyor
ama farkettim ki bütün erkekler aynı
annesini gördü mü bebek oluyolar

tabi canım ebenin hamile kadına böle saçma sapan sölemesine bende karşıyım hem herkesin doğumu farklı olur derler resmen felaket tellalı gibi konuşmuş canım korksanda korkmasanda çatı muayenesi olacan maalesef ama çok takma kafana birde muayene sırasında kendini kasmazsan bişicikler olmazz inşallah evet kızcem benim kocada dahil hepsi ana kuzusu bunlarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…