Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hoşbulduk yavrucum
iyi sayılırız
bugün babası yolda kaldı kar yüzünden bende oğluda epey strese girdik
toplam da 2 saat haber alamadık ama doğuruyordum evde nerdeyse
ama yalandan değil ki gerçekten doğuruyordum
:26:
kız kaç kere camı açtım karı gördükce ye onu ye onu diye iteledi resmen
epey kar yedim bugün, napıyım canım çok istedi

bekle kızçem hem küçüksün hem de daha vaktin avr senin
hayalot var ben varım hbaksoy var önünde ooooooooooooooo dur sen bekle
yamişim de genç ama kuzucum kendini boşuna üzme, biz geç kaldık birazcık

merhaba bayanlar ne kadarlık hamilesiniz ben 9 haftalık hamileyim yap yada yapma dediğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim acemiyim biraz

aramıza hoşgeldin canım
ben 35+3 günlük hamileyim
öncelikle hamileliğin hayırlı olsun
valla bak ben o haftalar için şunu söyleyebilirim sakın ama sakın ağır kaldırma
yukarıdaki şeylere uzanma
hızlı hareket etme aman diyim
burda kaçımız kanama yaşadık bu sebeple
Allah korusun sende yaşama

kız dur anam tek başına doğurma evde en azından kociş de olsun yanındaaevet ya yollar falan kapandı kar yüzünden baya sıkıntı oldu burasıda öle bildiğin donuyoruz evde vallaha bende biraz kar yedim bugün ama baktım benim kızcede yiyecek vazgeçtim o hasta olmasın diye küçükken şeker atıp yerdik karın üzerine o aklıma geldi he bacım vallah ben sizi bekleyecem ben en sona doğuracam inşallah sizden güç alacamm ahh canım yav yaşım küçük ama bu sıpalarla ömrümü bitiryo benim kızımın eziyeti yok bana tek derdim karnımdaki sıpaa onuda sağ salim alaydım kucağıma başka bişicikler istemem vallaha

ooo siz baya büyümüşsünüz bayanlar ablalarım deyim artık ..hepinizi allah kurtarsın kucağınıza almayı nasip etsin .birşey sormak istiyorum ben temmuz başı doğum yapıcam ne tür kıyafet almalıyım yaşadığım yer cook sıcak olan biryer

bacım ben 25 yaşındayım ama 18lik gibi hissediyorum
ohhh sefam olsun

yaaa kar yemeyi çok seviyorum ben nedendir acaba
yedikten sonra da ya mikrop kaparsam diye korktum
malum buranın havası pek de temiz değil

o zaman terletmeyecek, sıfır kollu şeyler daha mantıklı senin için
ama ben biraz bekle derim
yazlık kıyafetler mart nisan gibi çıkıyo
bol bol çeşidin olur seçersin onlardan

Slm kizlarrrrr bilmem beni hatirliyormusunuz ama ben sizi unutmadim:)malesef bi kac gün hastanede yatim o nedenle gelemedim burays ama simdi ben ve kizim iyiyiz. Gecen canim cok döner istedi esimde bana getirdi yedikten 1 saat sonra bi migde agirisi sormayin ölecem sandim üstüne affedersiniz kusma basladi yazik kocis bi üzüldü ikimiz agladik vallahl o ani düsününce nedense cok güluyorum:) neyse hemen hastaneye gitdik kontrol etiler zehirlenmisim orda kalmak zorunda kaldim serum takdilar allah sükür simdi tas gibiyiz.

Yazdiklarinizi okuyamadim ben yokken doguran oldumu acaba?

merhaba bayanlar ne kadarlık hamilesiniz ben 9 haftalık hamileyim yap yada yapma dediğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim acemiyim biraz

Canim öncelikle hayirli olsun bebegine yedigin yemeklere dikat etmen lazim. Tam pismemis et, salam sucuk türleri, yumurta bunlar tam pismeden yeme. Tiramisu pastasindan uzak dur. her gün biraz ceviz ye en azinda 1 bardak süt ve 1 bardak meyve suyu ic. Bu tavsiyeleri doktor bana vedi

lalecim aman dikkat et kizin yaninda cocuklar saf ve temiz olduklarindan duyduklarini hemen soyluyorlar esimin bir akrabasi beni hic sevmez ne zaman esimle nisan yuzunu takdik kadin killik yapmaya basladi ustelik benim aileme karsida bir tuhaf annem zavalli kizim bu kadin bize takik niye acaba dedi eskiden annemlere calismaya geliyorlarmis hatta zavalli annecigim o zamanlar birseymi dedimde cocuk halimle ondanmiki kafayi takdi dedi kadin dusunmekden yoruldu o derece yok annem onun baska agrilari var dur bakalim dedi neyse gecen yil kizimin yaninda kvdeme demiski bizim oglan gitti elin kizini yasatiyor alamadi benim yegeni akrabayi yasatirdi simdi elin kizini el ustunde tutuyor haniminda yedigi onunde yemedigi arkasinda bir giydigini bir daha giymiyor hanim efendi bizim oglanin parasiyla kvdemde eee ne yapacan asik oldu evlendi gorucu degilki onlarinki ask evliligi demis abla niye engel olmadin demis kizzzz birkere dedim oglanada ya yanimda yada karsimda olursun dedi kesti atti demis esim bunu kizim gizlice bana dedi anaammmm anladik kadinin karin agrisini sissstttttt caktirmayin bende onu uyuz etmek icin esime askim olurum senin icin bitanem senden sonrasi yok dedim bir iki defa yeminle kadin bes karis surat yapti sanki kocasini biri elinden almis gibi tavir yapti yok boyle birsey kizlar sormayin aksam okul partisi vardi arkadasim yokdu ama dedikoducu iftiraci ordaydi nasil yalakalik yapiyor millete banada gelsene tatlim resim cekilelim facebooka koyarim dedibence siz direk beyninizi hesaba koyun sonra vicdaninizi dedim bozuldu ohhhhh olsunarkadasim 2 gun sonra gidiyor neyse rabbim kimsenin ahini birakmaz yerde kizlar birde size birsey anlatacam gulun biraz esim beni isyerinden arkadasinin karisiyla tanistirdi bayan avukat turk yeminle kadin catlakkkkkne oldu biliyormusunuz kadinin yanina birgun kel birisi yaklasmis birsey diyor ofkeli ofkeli bende tesaduf gordum arkadasa bir sorunmu var dedim oda aaaayyy iyiki geldin adam beni tehdit ediyordu dedi neyse bende gel esimle alisveris yapiyorduk iyi degilsin hayatta birakmam seni eve biz birakacagiz seni dedim yolda gidiyoruz enistenizden utandim kadin herseyi herkesi mahkemeye vereyimde gorsun diyor oturdugu apartmanda herkesle mahkemelik eski dostlariyla mahkemelik o kel adami kimdir nedir bilmiyor sende gordun o keli mahkemeye vereyimde gorsun esimde dediki bintane kel var bu ulkede kimdir nedir bilmiyon nasil mahkemeye verecen neyse kadini birakdik esim dediki nannnn bu gercekden avukatmi yoksa kocasi bizimi keklediyokkk askos ciddi ciddi avukat ben biliyorum burosunu dedim naannnn demekki delilerdende avukat cikiyormus dedi sonra evine davet etti bir israrla kari koca bizde gittik kapisinin onune ust komsusu cop birakmis buda mahkemeye vermiscikdik geliyoruz yine enisteniz dediki valla ben sana diyorum bu evraksiz deli daha henuz kanitlanmamis iiiiyyyyyy kil oldum dedi sonra benim bir baska arkadasa avukat lazim olmus bende benim var arkadasim dedim oda yaz su kagida detaylarini dedi arkadas kahkaha atti kiz deluuuuxxxx ya bu niye dedim deeee gittt alasen manyagin teki kizim o dedi

ohhh sefam olsun

zirsizim dogurma kizzz soyle bebise bekleyi versin pasa kolaymi evde dogurmak gerci benim komsu pirrtttttt diye doguru verdi simdide altina ustune getiriyor carsini o magaza bu magaza geziyorya kadin kankim kar yemegi bende cok seviyorumbikeresinde okula giderken agzim acik yagan kari yakalama ugrasiyorum en son hatirladigim totomun fena halde acimasiydigozumu hastanede actim araba carpmis bayilmisimmanyak cocuk diyenleride duydum o bayginliklaayyyy kiz araba deyince aklima ne geldi halam gelmis yurtdisindan annem ben sabah gidiyorum sende okul cikisi koyun arabasini kullanan abiye tembihlemis o alcak seni surdan sakin gec kalma dogru oraya git dedi neyse bindim arabaya araba cok sicak adam kapiyi acik birakdi yolcular istedi acik olsun neyse allahim dedim bu babaannemin evi degilmi adam unutmus beni birakmayi gummmmm diye ativerdim panikden kendimi kapidan asagi oda yokus asagiymis frene basa basa zor durdum komsu kazim amcanin kapisindakazim amcada cocugum hosgeldin babaannenin evi ust tarafta kaldi dediayyyy cakdirmadan dedimki heee ben karistirdim havada sicakya dedimiste benim cocuklarin bu halleri analarindan kaynaklitam bir zipirdim ben

günaydın kızlar. canım cok sıkkın oğlumun sarılığı hafıf devam edıyo. doktorla ugrastık canını yaktılar hep sütüm yetmıyo sürekli mama verıyorum vıcdanım sızlıyo psikolojim cok bozuldu

ohhh sefam olsun

ohh maaşallah kendini 18 gibi hissediyon demek ne güzell benim de aklıma geldi haa karı yedikten sonra acaba mikrop kaparmıyım diyee kızcem burasıda pek temiz bi havaya tabii değil maalesef
kızcem daha erken senin kıyafet alman için du bekle bebişin cinsiyeti falan belli olsun ondan sonra alırsın ama illa bişeyler almak istiyorsan şimdi biberon kozmetik seti emzik falan flan alabilrsin oyuncak falan da olabilirr
geçmiş olsun kızcem bizde merak etmiştik bu kızce annesi nerde diye yediklerine dikkat etmen lazım demekki yok kızcem daha doğuran olmadı sırada baksoyum var ama oda doğurmayacam içimde tutacam diye tutturdu oğlu karnında büyüyecek ordan okula gidecekler birlikte sanırsanm ki askere giderken doğurur artııkk oğlanı
ayy ne ürpertici kızçem evde doğurmak eskiden nasıl doğururlarmış vallaha merak ediyom ben olsam korkudan ölürdüm vallaha birak doğurmayı kızcem vallaha sende az değilmişin haa demekki bu çocuklar sana çemkiş anamm
günaydın canlarımmm. nasılsınız bugün bakalım.bdnim moral sıfır sıfır sıfır....
hayırdır kızcem ne oldu yine neyin var korkutma bizii
günaydın canımcımm kızcem moralini bozma sütün oğlun emdikçe artacaktır emin oll bendede başta öleydi ama zamanla çoğalıyor şimdi sen yavaş yavaş mamadan emmeye doğru geçiş yap o zaman daha çok emecek bebeğin ve daha çok gelecek sütün haa birde sağadabilrsin sağdıkçada çoğalır sütünn benim görümcem öle yaptı bebeği emmediği uyuduğu zamanlarda falan satte bir sağdı sütünü ve bol bol sıvı tüketmen lazım onunda çok faydası oluyo

günaydın canım
yavrum benim yaaaa nolursun üzme kendini
bak hamileliğinde stresten strese soktun bari lohusalıkta yapma
zamanla düzene gireecek herşey
benim arkadaşım senden bir hafta önce doğurdu daha dün yeni yeni artmış sütü
mama veriyordu hep şimdi mamayı azaltarak süte alıştıraacak
sende öyle yaaprsın, yeterki canını sıkıp da sütünü kesme
biliyorum çok zor ama rica ediyorum kendine yaapma bunu
üzme kendini bu kadar

söylemez miyim yavrum söylüyorum sürekli az daha sabret diye
bu kadar tembihledikten sonra da bu sefer hiç çıkmazmış benim deli oğlan

senin kar sevginde bi değişikmiş bacım, yolda yürürken ağzını açıp kar yakalanır mı hiç
ben onu genelde ağaçlık alanda çarpacak insan ya da araaba yoksa yaparım
kızçem valla senin çocukluğunda pek deliymiş
daha da bu çocuklara kızma bence
baksana anneye çekmişler işte
benim çocuk tam fırlama olur o zaman desene
ben varyaaaaaaaa hastaneden eve zor gelirdim çocukken
sürekli yaramazlık yaparken başıma bi iş açardım

kızçem biz unutur muyuz topiğimizin pelinini
aman canım ne yediğine içtiğine dikkat et
bu dönemde zehirlenmek çok tehlikeli
sen gene kolay atlatmışsın ama daha kötüsü olabilirdi
eshacık doğurdu ve paşasını kucağına aldı
benimki bekliyo daha, hbaksoydan umudu kesti herkes
, hayalotumunki de benimki gibi gelesi de var gelmeyesi de
lalemin de daha çok haftası var

yavrum yaaaav okudukca gülüyüm mi napıyım çözemedim
senin etrafında akıllı insan sayısı az gibi geldi bana

bak beni de etrafındakilerden sayarsak delilik seviyesi epey yüksek baksana
gelelim senin kocişine talip olan teyzeye
var bacım öyleleri maalesef, oğullarının aşık olup evlenmesini kaldıramıyorlar
yazın ben eşimin köyünde yaşadım buna benzer de anladım yani neler var neler
görümcemler beni birileriyle tanıştırdı işte, İstanbuldakiler yazın tatile gelmişler köylerine
tanıştırdıklarından bir çoğu da benim kocişe abayı yakmış zamanında
biri mesela uğraşmış uğraşmış en son yolun ortasında eşime ilanı aşk etmiş , arkasından seni seviyorummmmmmmm diye bağırmış
görümcem diyo ki dönüp bakmazdı bile
benim eşime köyden pek çok insan kız vermek istemiş
beni yazın gözüyle yedi birisi, hamileyken o kadının gözünü üstümde hisseder hissetmez bi kramp girdi ki doğuruyorum sandım
öğlen 12 gibi girmişti sancı ertesi güne kadar bana kas gevşetici serum vurulmasına rağmen geçmemişti
o nedenle sana tavsiyem o kişiden uzak dur aman diyim
sana gözüyle bile zarar verebilir Allah korusun
evlenmişsin yıllar geçmiş, 3 de çocuk vermişsin hala niyetine bak kadıının yaaav
el insaf
o avukatı da davalarından uzak tut aman diyim

kızlar aklımda dünki şu ebenin söyledikleri var.stres yaptım kendime dün eve geldim yattım öyle hep sus pus öyle duruyorum annem üzüldü ben anlatmadım ebenin dediklerini kociş vardı Allahtan yanımda da duydu ona anlatmak zorunda kalmadım yani şimdi abarttığımı falan düşünürdü.ooof of kızlar korkuyorum inanın ki.ebe resmen parçalanır zorlanırsa dedi iyimi .benim doktorunda yüzünden düşen bin parça neredeyse toprağa bakmayacaktı bile.elti taşınıyo eşyaları getirdiler dün eve kocişte işte çıkışı oraya gitti elektrik işlerinden anlamaz abisi onları halletmişler beraber işte bişeyler yapmış .beni aradı yolda gelirken ama ben o arada kardeşimin karısıyla konuşuyordum açamadım buda kızmış neden açmıyorsun önemli bir şey olsa sana ulaşamam ben seni sonra arasam deseydin kıza beni arasaydım diyo .oda haklı.neyse bide o canımı sıKTI surat oldumu benim bin parça.oda suratı astı oturdu bide herhalde ben aramadım dün hiç abisini yengesini filan ne yaptınız diye ona herhalde bozuldu yada bişey dediler ima ettiler bunlar.annesi hanfendi zaten allah nasıl biliyorsa öyle etsin cocluğu çocuğu toplayıp gelecekmiş benim başıma dün ama ben Allahtan hastaneydeydim.onada canım çoooooook sIkIlDI söylendim durdum eve gelince annemde üzüldü boşuna kendini harab ediyorsun kızım kadın utanmaz anlamaz halden anlayan birisi değil diyo.onada üzülüyorum yazık bi baan bakıyo bi kocişin yüzüne gitti yattı erkenden zaten akşaam kadar benimle evle uğraşmaktan yoruluyor.sabah kociş bana diyo nasılsın dedim hem ruhsal hem fiziksel kötü hissediyorum kendimi alla allaa ne oldu diyo korkma kızım dünki ebenin söylediklerinden diyo bana dedim sen benden çok korktun ne diyo ya bu diyip durdu bana çıkınca.gözleri açıldı adamın ebenin sözlerinden sonra kadın anlattıkça bu bi garip oldu sonra bana şekerlik yapmaya çalıştı moralim düzelsin diye filan ama ben dünden buyana ben değilim valla ne yalan söyliyim.birde şu anlayışsız insanlara kv denen slağa moralim bozuldu bişeyde diyemedim içimde kaldı .sabah kociş diyo bi ara ne yaptınız yemeğe gelin filan de diyo alla allaa ya dedim benim halime bak oturamıyorum kalkamıyorum ya tamam senden bişey bekleyen yok ayıp olur diyo yaa ben biliyorum başıma geleceği zaten yemeğe gelinir kalınır oh ertesi gün kahvaltı faslı maslı öğlen olur hadi kızlar burada kalsın ayak altında durmasın denir kv de yığar kendini bi güzel ohhhh hadi bana gelenler gelir.anam bu kv denen müsveddeler gitsin gelinemeyecek yerlerede gelemesinler :) allahım yarabbim yaa kadın nasıl bana sIkIntı yapıyo demi takmışım anam ne yapayım takmışım kadına.ama haksızmıyım allah için ya ne işleri var burada alacakmış kızları gelecekmişte biz evde yokmuşuz alla allaa e hastaneye gitmeseydim ben hanfendi gelecek diye.ya psikolojim bozuldu kızlar varya doğuma bile rahatça hazırlanamıyorum kendime güvenim gitti inanın normal doğum için filan.sizinde canınızı sIkmIyım amaaan neyse öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…