Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

benim ruh yaşım hiç büyümesin yaaaa
ama çocuk doğurunca nolur halim bilemiyorum açıkcası
kar uzunca bir süre yağdıktan sonra yediğim için heralde havanın kiri inmiştir çoktan diye kendimi avuttum

yavrucum korkulmayacak gibi değil ki
benim nacizane fikrim şu ki başka bi güvenilir kadın doğumcu doktora git bugün ya da yarın alttan çatı muayenesi yapsın seni
de ki ebe bana böyle böyle dedi sizce normal doğurabilir miyim
eğer o doktor da sana ebenin dediğini söylerse hiç kendini tehlikeye atma
normal doğurcam diye de tutturma eğer öyle bi durum varsa
kendi doktorunla da konuş git ve sezeryan ol böyle bi durum varsa
neden kendini tehlikeye atasın ki normal doğurcam diye
Allah korusun son anda böyle sıkıntıları yaşayıp bir de sezeryana alırsa doktor o zaman daha çok üzülürsün
doğumdan sonra da çekersin Allah korusun
kendine olan güvenin gitmesin bence
sen git bi başka doktorun daha fikrini al
ebe olabilecek ihtimaller üzerine konuşmuş
belki de senin kasların evet serttir ama bebeğini doğurmaya müsaittir
yani sert olması engel teşkil etmeyebilir
ya da ebenin şahit oldukları senin durumun gibi değildir
ne kadar sert olduğunu ve bebeğini doğurup doğuramayacağını kadın doğumcu anlar
git bi uzmanın daha görüşünü daha al bence
bu benim fikrim ama için rahat eder, çünkü bi doktorun gözünden kaçan diğerinin farkına vardığı bişey olabilir
bak ben kaç tane doktor değiştirdim ve bir fazla uzmanın görüşünü daha almanın faydasını biliyorum
eğer ben yeni bi uzmana gitmeseydim kese boş diye ertesi gün kürtaja alıyordu ilk gittiğim doktor

haklısın canım önemli olan kadın doğumcunun söyledikleridir.kociş aradı şimdi moralümü düzeltmek için .iş arkadaşıyla konuşmuş araştırdım ben diyo arkadaşımında eşinin kasları yumuşakmış dikmişler 2 gün sonra işe gitmiş kadın filan diyo allaha şükür biz çok güzel bir hamilelik geçirdik sen çok güçlüsün aklın başında sakın o kadının dedikelrini düşünme o çok abarttı filan diyo bana yazık sabah ben kötüydüm moralim çok bozuk hiçbirşey istemiyorum kendime güvenim gitti demiştim.oda araştırmış şirketteki çaycı kadına bile sormuş düşün :) dün birde bana kasları gevşetmek için birkaç hareket gösterdiler orada onları yaptım biraz bir yerden yada kocişinin ellerinden tutup bacakları yana açıp eğilin ben denedim az önce iyi geliyor hakikaten .zaten benim boool bol yapmam lazım geç bile kaldım birde eğilirken nefes alıp kalkarken veriyorsun tatlım.sen başla hemen gerçekten faydalı.

kızçem görmez miyim gördüm tabi
ama yamişimin oğluşuna bişey mi oldu acaba diye korktum
malum o bizim üzerimizden pek elini çekmez

çekince de korktum işteee

şaka yapıyorum tatlım tabii :) gelir o gelir misafiri filan vardı belki o çtlak kv gelmiştir kıymetli torunuyla.yavrum bebişi 2,5 aylık oldu kocaman adam oldu artık maşallah en sevimli zamanları maşallah tontiş tontişte yavrusu.morişimde eshamda kurtuldu inşallah bol bol sütleri olur.yavrulaıyla mutlu huzurlu zaman geçirirler.seram desen delidir ne yapsa yeridir tam tammm çocuklarda aynı anaları zaten en demeli bilmem :) hakikaten hiç akıllı yok etrafında hepsi çatlak :) o geldiği zaman zaten okurken diyorum yine ne komik şey anlattı acaba gülmek garanti yani zaten tek o ufaklığını anlatsa bile süper :)

gene de yeni bir uzmandan görüş al istersen
tatlım o hareketleri yap ara verme aman diyim
bende yapardım da erkenden doğurmaya kalkarsam diye korkumdan yapamam sanırsam

bu arada arabamızın üstü de kapanmış kardan , her yeri kar dolmuş
doğurmam umarım yaaa
hala tipi devam ediyo üstelik

heee doğru evet sen hele bi riskli zamanını bi atlatta başlarsın daha çok zamanın var.anneme anlatıyordum şidmi ebenin dediklerini oda korktu yazık eğer öyle olacaksa sezeryan dahamı iyi acaba sonra yırtılır laçka olur iyileşmesi çok zor olur diyo allahımmmmmmmmmmmmmmm :)

ebe bana ne diyo birde biliyor musun böyle eğil bacakları aç iyice ve yerleri silme hareketi yap diyo hani esha anlattıya arkadaşları gelecekmişte yerleri silerken suyu gelmiş aklıma o geldi :)

tatlım sen haftayamı gideceksin ailenin yanına ? zaten 37 haftalık olacaksın nasıl gideceksin seyehat yasak ama doktor ne dedi sana 2 3 hafta yat demişti 2 hafta oldu sanırım sen işten ayrılalı dimi ? sabah kahvaltını öğlen atıştırmalığını filan ihmal etmiyorsun dimi .akşama birde yemek derdin oluyor mu kociş yardım ediyor mu sana ?

kız bu misafirler hiç eksik olmayacak sanırsam
bizim okuldaki hocalar geleceklermiş de banada, dedim ki kocişe benim totişimi kaldırmamam gerekiyo yataktan
onlara da demiş doğumdan sonra gelin diye bakalım gene de gelmeye kalkabilirler
bir de görüştüğümüz aileler ziyarete geleceklermiş
bebek için paket falan hazırlamışlar
kalkıp ne temizlik yapabilirim ne de bişeyler hazırlayabilirim off offff
bizim yavrularımızda sağlıkla doğarlar ve tontiş tontiş severiz onları inşallah
Allahım hepimize bol süt verir umarım
esham da morişim de yamişim de ohhh fırtlattılar gitti
sende üzülme artık, bak dediydi dersin çatır çatır doğuracan

kadın ne desin yavrucum
o da şok olmuştur resmen
annene söyle bana da bol bol dua etsin olur mu
kızçem bende korkar oldum sen dün öyle dedikten sonra
ya ebnimki de sertse?
benim tüm kaslarım çok sert çünkü

ebe bana ne diyo birde biliyor musun böyle eğil bacakları aç iyice ve yerleri silme hareketi yap diyo hani esha anlattıya arkadaşları gelecekmişte yerleri silerken suyu gelmiş aklıma o geldi :)

bacım yerleri silmek bildiğin doğumu tetikliyo desene
bol bol yerleri sil hadii

canım tam bir haftayı doldurdum dinlenirken
doktor yatarak yavaş yavaş gidebilirsin dedi
tabi gene de tekrar muayene olmam gerek
bi sıkıntı olursa çıkamayacam yola
ama kendi doktorum 37ye kadar çalışıp yola bile de çıkabilirsin demişti
sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz sonra o gelene kadar canım hiçbişey istemiyo, yiyemiyorum açıkcası
akşam yemeğini izne çıktım çıkalı bir kez yaptım onda da eşim kızdı zaten
o eve gelince ben mutfakta oturduğum yerden soyma doğrama işlerini hallediyorum , yemeği o yapıyoo sağolsun
tencere bile kaldırma dedi doktor çünkü
atıştırmalığı ihmal etme diyolar da canım bişey istemiyo
ne yesem ki

yavrum senin kociş iyi demiş işte doğumdan sonraa gelin diye ozaman gelirler boşver gelene de bişey hazırlama sen doktorunu dinle gelen bilerek geliyor zaten .anam hadi sana gelen el yani yabancıda halden anlamaz benimkilere ne demeli :) boşver görüştüğünüz ailelerde paketleri doğumdan sonra geitiriversinler ne yapalım :) he vallaha fırtlattılar kız.ama ben varya kesinlikle 39 40 haftaları görmem diyordum varya ben 37 38 doğar diye düşünüyordum inan ki.doktor hep 22 aralık diyordu ben inanmıyordum açıkçası.
annem zaten bol dualı bir kadın hergün bana toprağa yasin okur sabah namazından sonra yatmaz sağolsun :) 7/24 temizlik ve dua :) sizden haberi var hepimize duası zaten merak etme yavrum.korkma tatlım ya herkesin farklı işte fiziksel yapısı tatlım ben güçlüyümdür hemen pes etmem hem düşünce olarak hem fizik olarak .ama dün bi düşüş yaşadım yalan değil :) kendimi toplamaya çalışıyorum bugünde .korkma benim bile belkide çok kolay olacak bilemiyorum.annemde diyordum şidmi yaşayıp görücem şimdiden bişey diyemem diye.
bacım yerleri silmek bildiğin doğumu tetikliyo desene
bol bol yerleri sil hadii
sileyim demi :)

bana bak sakın ihmal etme yavrum atıştır sağına soluna kayısı incir fındık ceviz koysun kocişin senin hemen elinin altına koysun .sevdiğin şeyleri alsın getisin zaten getiriyordur da işte önemli olan kayısı incir ceviz ve fındık tatlım bunlar çok önemli hele de ceviz çok önemli mutlaka ye oldumu .

canım sabahtan berı hıc bısey yemedım mıdem bulanıyo içim almıyo canım yemek fılan ıstemıyo offfffff lohusa depresyonuna dogru ılerlıyorum. hamilelik en guzelıymıs. bide ameliyat yerımı üsütmüşüm sızlıyo cıldırmak uzereyımmm yaaaaaaaaaaa

hoşbulduk datlum aferin sana kartopu falan yok doğurunca oynarsın kartopu daha kışın bitmesine çok var yine yağar karr yoksa karda doğurdu bebeğini diye haberlere çıkarsın kızcem allah korusunn
haberler he süper bi fikir bu baksoyum hemen kuzum kartopu oynamaya benım yerıme sen cıkıverıyosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…