Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

dogrudur valla çok şanslısınız ne dıyeyımkiallah bozmasın kuzum.

evet renkler ve zevkler tartısılmaz derler ya agız tadı farklı herkesın
organik satış yapan yer değilde hazır ürünlerin üzerinde organik yazıyor ya marketlerde onlarda alıyıorum daha dogrusu ben almıyorum eşim alıyor işte yumurta süt,yogurt bulursa domates falan

merhaba bayanlar ne kadarlık hamilesiniz ben 9 haftalık hamileyim yap yada yapma dediğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim acemiyim biraz
kuzum hoşgeldın aramıza.
ilk badem,ceviz fındık bol bol ye özellıkle bademi :26:ben ilk ^3 ayımda okadar cok yedımkı artık gorunce midem bulanıyor meselanette okumustum günde 24 tane yiyordum bu bademdenben bademi normalde sevmiyordum sen de öyleysen eğer tadımın paket içinde bademi var o biraz daha iyi tad olarak diğerlerine göre
süt,iç bol bol ilerki aylarda çok lazım olacak sana.mümkün olduğunca kendini light olanlarına alıstır peynır olsun yogurt olsun.
çikolat tatlı türlerine sakın ha saldırma bak ben şuana kadar tam 23 kilo aldımki çok vahim bi durum.yavaş yavaş yürüyüş yapmaya özen göster.ani hareket yapma,yükseğe uzanma ve agır kaldırma:26:mide bulanman varsa cubuk ve yesıl elma ye soda iç biraz olsun rahatlatıyor diyebilirimşimdilik bukadar.birde kıyafet sormuşun bence şuan bişey alma çok erken daha çünkü hem bebek çok ufak hemde yazlık ürünler şuan yok hayırlı olsun yavrucagın

zırsizdelimmm eşim dün dediki doğum oldumu spora başla hemen :26:çok içledim bu durumaaramızda kalsın amaçokmu kötü görünüyorum acaba

bizim tarafı ben saymıyorumda eşimin sülalesi her bi yanımı sarıcak mutlaka

miram hoşgeldın pek konusamadık senle ama yazdıklarını okumustum topıkte kısmetse 2. kızçemiz senin kızçen olcak degılmıbu arad cok gecmıs olsun canım ya :26:başka bi sorun yok degılmı suan ıcın

canım geçer inş hemen.güneşi gördüğün gibi mutlaka yatır bu havada da güneş çok zor ama bugün birazda olsa hava açtı buralarda:26:bence mama için canını hiç sıkma.ben olsam sıkmazdım en azından.ilk senin sütünü aldı sonuçta kuzum.evet keşke emse daha güzel ama olsun ,tek mama ile büyüyen bebek seninki değilki.hem vicdanın niye sızlıyor sen sezeryan oldun sütün zaten geç gelir normal doğuma göre.birde emdikçe sütün çoğalır.ama sen böyle stres yaparsan süt olmaz kuzum.sütü çoğaltmak için birçok şey yazıyor nette uyguladınmı bir kaçını esham

kuzum o dengesız ebeye bakmazsan sevınırım.zaten senın kendıne gore acabaların var aklını karıstırdıgına gore bırak bence dusunmeyı.
doktorunla konus sezeryanlıksa durum normalı hıc cekme .
ben bu hafta ve doguma gırerken normal derlerse eger ve dogum anında en ufak bı aksaklıkta bana sormadan sezeryana alın benı dıycem.allah korusun hem bebegıme hem bana bısey olmadan sagsalım cıkmak onemlı olan o odadan.
senınde gonlune gore ıns.
ama ebenın verdıgı taktıklerı uygula ıse yarayacaktır kasları acmada.bende bugun nette okudum buna benzer seylerıve bol yuruyus yapman gerek

canım organik yazısını yapıştırmak kolay değil
doğaldır muhakkak

zırsizdelimmm eşim dün dediki doğum oldumu spora başla hemen :26:çok içledim bu durumaaramızda kalsın amaçokmu kötü görünüyorum acaba

canım benim içerlemez mi insan
çok büyük göbüşlü göründüğümüz kesin
benimki takıntı yaptığımı bildiğinden açmıyo artık ağzını
şaka yapıyolar ama biz hassasız zaten kilo konusunda, bir de onlardan duymak hiç iyi olmuyo
ama merak etme tatlım furtlattık mı hemen zayıflayacaz

bende hiç erken doğuracağıma inanmadım
ama doktora ne zaman gitsem , hangi doktora gitsem erken doğuracaksın diyo
yeni yılı görürsem iyiymiş
Allahım yardımcımız olsun canım, kalplerimizi biliyo sonuçta
hayırlısı neyse o olsun
tatlım bol bol yasin okuyo etrafımdakiler sağolsun bebeğime de bana da
dedem hatim indirmiş bütün torunlarına
ilk hatmi de oğluşumla benim için yapmış
Allah kabul etsin
yer gök duayla malumm
canım hiç bişey istemiyo ki bacım o yokken
bak bugün de doğru düzgün bişey yemedim üstelik kocişim evdeydi
sürekli tatlı şeyler istiyo canım , hiç tuzlu istemiyo mesela

yavrucum benim yaaa
yapma kendine bunu nolursun
hamilelik tabiki de daha kolay annelikten
lohusalık hem hormonal zorluk hem de ilk bebeğin olduğu için yepyeni bir deneyim
Allahım yardımcın olsun
ameliyat yerine dikkat et aman diyim kuzucum

kızlaaarrr sonunda gelebildim.. cumartesi oğlanın mevlidini yapıyorum allah kabul ederse.. şansa bakın ki kar yağdı iyi mi.. tam ben ayarlıyorum aksiliğe bak. inşallah millet vazgeçmez gelmekten... neyse, onun hazırlığındayım. uğrayamıyorum buralara.. zırsızım bakıp bakıp gitmiyom bacım benim hesap 7/24 online görünebilir çünkü hiç çıkış yapmıyorum. hatta sayfayı bilem kapatmıyorum. günlerdir pcye elimi sürdüğüm yok. kociş sefa sürdü.. sayfayı kapatmadığım için kociş her açtığında burdayım gibi görünmüş olabilir bilemiyorum, yada dediğim gibi hep online de görünüyo olabilr.. neyse kızlar ev temizliğiyle uğraşırken bi yandanda oğlanla uğraşıyorum. bazen hiç kucağımdan inmek istemiyo. bazen çok güzel duruyo kendi kendine uyuyo. bugünde kucak günüydü galibaa. kimsede durmadı. beni istiyo. annem aldı kıyamet, kardeşim aldı kıyamet, eşimde ehh işte ama bi süre sonra o da tutmadı. yine geldi bana... bu arada pamukçuğumuz yeniledi.. bu pamukçuk yüzünden memeden kesilecek diye korkuyorum. ememiyo çünkü. toplasanız günde 3-4 defa emiyodur. emmediği için sütüm azalır diye korkuyorum.. öfff kafayı yiycem gibi geliyo bazen. bide bunların üstüne annemle uğraşıyorum... poooffff..... kızlar çok ilerlemişiniz yahu... aklımda kalanlarla başlayalım bkalım.. bu arada zırsızımdan başka kimsede beni sormamış.. hayırsızlaaarrr hıhh..

seracuum canım yine bombalarla gelmişsin. ayy bitiyorum senin cadıya yaa
avukat olan şahıstan da uzak dur anam nolur nolmaz

eshacım stres ve züntüyü tamamen çıkarman lazım sütün olsun istiyosan... enn ufacık üzülmen yada stresin sütü ciddi anlamda etkiler unutma...

baksoyum doğuramadınmı daha yaaw
maşallah bebeğine conem...
ayy o ne ebeymiş yaaw.. insan moral verir ama yaa öyle konuşulurmu?
kaynananda taaam sopalık.. oldu bde hizmetçilik yapaymış bu kız bu haliyle..amaaan boşverrr

laleeeee ben senden küçükmüşüm yaw. 21 yaşındayım bacoooo

saza hoşgeldin aramıza..
canım sakın ağır kaldırma, yükseğe uzanma. yediğine dikkat et.. bol bol dinlen.. üşüme üşütme...
kıyafet için çook erken daha. cinsiyetni öğren de sonra alırsın.. ama sanırım yarım kollu bi çıtçıtlı bide patikli giydirirdim ben olsam galibaa..

miram unuturmuyuz bacım seni. topikin ana karnındaki tek kızını
çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

hayaloot doğuruyonmu bacoo nediyon?
aferin çık kar oyna oracıkta da doğuruver

sağolun teşekkür ederim yaşca küçük olsanızda tecrübelisiniz dr a 3 defa gittim ilki öğrenmek içindi aylık gidiyorum ama kafamda birsürü soru var temmuzda doğacak bebeğim ne tür kıyafet almalıyım cok sıcak ollacak hiçmi uzun kollu giymeyecek illaki giyer değilmi battaniye falan kullanamaz ama mevsimlik takılcaz heralde

canım hoşgeldin öncelikle..
bebeğin için de önce bi uzun kollu çıtçıtlıyla patikli giydirirsin. bir-iki gün böyle bakarsın. terliyosa yarım kollu giydirirsin. bu şekilde deneyerek öğrenirsin nasıl giydireceğini. şimdi biz üşür deriz bebeğin üşümez. üşümez deriz üşür. belli olmaz o. ama tek kat giydirirsin. bi çıtçıtlı body ve tek alt şeklinde. havalar soğudukça çıtçıtlı ve tulum şekline geçersinz.. battaniye de penye battaniyeyi örtersin. sıcaklarsa daha ince bişey örtersin. ama dediğim gibi denemeden ne yapacağını öğrenemezsin. her bebeğin huyu farklı çünkü.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…