yavrum mecburum ben çalışırken biri bakacak mecburen
kaynanam Allah razı olsun çoooook iyi bakar
valla pek çok arkadaşımda gördükten sonra değerini daha iyi anladım
bizde genel olarak yakın olduklarımıza kız verildiği için etrafımda fazla kaynana sorunu yaşayan görmedim ben
ama duyduklarım yetti de arttı kaynanamın gözünü seveyim diyorum
hem uzakta olduğumuzdan hem de karakteri dolayısıyla umarım hep böyle devam eder
ben çok rahat ona bırakırım bebeğimi
oğlu kıymetlisidir, 4 ablası ya da herhangi biri bebeklikten itibaren ne laf edebilmiş ne de müdehale edebilmiş
annesinin korumasında resmen
onu bu kadar sevdiği için de bebeğini daha çok sever gibime geliyor
evet renkler ve zevkler tartısılmaz derler ya agız tadı farklı herkesınbende pekmezi hayatta ağzıma sürmüyorum işte kızçem
ağız tadı dedikleri böyle birşey
canım organik satış yapan biryerden alıyosan öyle olmamalarının ihtimali yok
çünkü kafasına göre organik yazamıyolar ürünlere
benimkilerin burdan aldıklarım dışında kaynanam ne gönderiyosa organik
zira kendileri yetiştiriyolar zaten
kuzum hoşgeldın aramıza.merhaba bayanlar ne kadarlık hamilesiniz ben 9 haftalık hamileyim yap yada yapma dediğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim acemiyim biraz
zırsizdelimmm eşim dün dediki doğum oldumu spora başla hemen :26:çok içledim bu durumayavrum bacaklar ara ara şişiyo
benim öyle günlerim oluyo ki hiçbişeyciklere sığamıyorum
ama ödemler inince eski halimden azıcık kilolu oluyorum
tabi göbüş aldı yürüdü
bugün kociş dalga geçiyo kapıda dururken geçecek yer kalmamış oğlum anneyle kapatmışsınız yolumu diyo
aynı kocişim gibi konuştun hayalotum
az kaldı bi çıkardın mı zayıflarsın sen diyo
zayıflarız dimi bacım yaaa
bizim tarafı ben saymıyorumda eşimin sülalesi her bi yanımı sarıcak mutlakatatlım çok ayakta kalınca şişiyo ayaklarım
özellikle okul zamanı yukarı kaldıramıyordum yaaa şişti dana gibi
şimdi de atamıyorum ödemleri
bol da su içiyorum halbuki
benim mevlütte acayip kalabalık olur
annemin ve babamın akrabalarını epeydir göremiyorum
en son 2012 yazında görmüştüm, mevlütte 2014 yazı olacak kısmetse
herkes hem beni hem de bebeği görmek için toplanır mutlaka
miram hoşgeldın pek konusamadık senle ama yazdıklarını okumustumSlm kizlarrrrr bilmem beni hatirliyormusunuz ama ben sizi unutmadim:)malesef bi kac gün hastanede yatim o nedenle gelemedim burays ama simdi ben ve kizim iyiyiz. Gecen canim cok döner istedi esimde bana getirdi yedikten 1 saat sonra bi migde agirisi sormayin ölecem sandim üstüne affedersiniz kusma basladi yazik kocis bi üzüldü ikimiz agladik vallahl o ani düsününce nedense cok güluyorum:) neyse hemen hastaneye gitdik kontrol etiler zehirlenmisim orda kalmak zorunda kaldim serum takdilar allah sükür simdi tas gibiyiz.
Yazdiklarinizi okuyamadim ben yokken doguran oldumu acaba?
canım geçer inş hemen.güneşi gördüğün gibi mutlaka yatır bu havada da güneş çok zor ama bugün birazda olsa hava açtı buralarda:26:bence mama için canını hiç sıkma.ben olsam sıkmazdım en azından.ilk senin sütünü aldı sonuçta kuzum.evet keşke emse daha güzel ama olsun ,tek mama ile büyüyen bebek seninki değilki.hem vicdanın niye sızlıyor sen sezeryan oldun sütün zaten geç gelir normal doğuma göre.birde emdikçe sütün çoğalır.ama sen böyle stres yaparsan süt olmaz kuzum.sütü çoğaltmak için birçok şey yazıyor nette uyguladınmı bir kaçını eshamgünaydın kızlar. canım cok sıkkın oğlumun sarılığı hafıf devam edıyo. doktorla ugrastık canını yaktılar hepsütüm yetmıyo sürekli mama verıyorum vıcdanım sızlıyo psikolojim cok bozuldu
dogrudur valla çok şanslısınız ne dıyeyımki allah bozmasın kuzum.
evet renkler ve zevkler tartısılmaz derler ya agız tadı farklı herkesın
organik satış yapan yer değilde hazır ürünlerin üzerinde organik yazıyor ya marketlerde onlarda alıyıorumdaha dogrusu ben almıyorum eşim alıyor işte yumurta süt,yogurt bulursa domates falan
zırsizdelimmm eşim dün dediki doğum oldumu spora başla hemen :26:çok içledim bu durumaaramızda kalsın ama çokmu kötü görünüyorum acaba
bizim tarafı ben saymıyorumda eşimin sülalesi her bi yanımı sarıcak mutlaka
yavrum senin kociş iyi demiş işte doğumdan sonraa gelin diye ozaman gelirler boşver gelene de bişey hazırlama sen doktorunu dinle gelen bilerek geliyor zaten .anam hadi sana gelen el yani yabancıda halden anlamaz benimkilere ne demeli :) boşver görüştüğünüz ailelerde paketleri doğumdan sonra geitiriversinler ne yapalım :) he vallaha fırtlattılar kız.ama ben varya kesinlikle 39 40 haftaları görmem diyordum varya ben 37 38 doğar diye düşünüyordum inan ki.doktor hep 22 aralık diyordu ben inanmıyordum açıkçası.
annem zaten bol dualı bir kadın hergün bana toprağa yasin okur sabah namazından sonra yatmaz sağolsun :) 7/24 temizlik ve dua :) sizden haberi var hepimize duası zaten merak etme yavrum.korkma tatlım ya herkesin farklı işte fiziksel yapısı tatlım ben güçlüyümdür hemen pes etmem hem düşünce olarak hem fizik olarak .ama dün bi düşüş yaşadım yalan değil :) kendimi toplamaya çalışıyorum bugünde .korkma benim bile belkide çok kolay olacak bilemiyorum.annemde diyordum şidmi yaşayıp görücem şimdiden bişey diyemem diye.
sileyim demi :)
bana bak sakın ihmal etme yavrum atıştır sağına soluna kayısı incir fındık ceviz koysun kocişin senin hemen elinin altına koysun .sevdiğin şeyleri alsın getisin zaten getiriyordur da işte önemli olan kayısı incir ceviz ve fındık tatlım bunlar çok önemli hele de ceviz çok önemli mutlaka ye oldumu .
canım sabahtan berı hıc bısey yemedım mıdem bulanıyo içim almıyo canım yemek fılan ıstemıyo offfffff lohusa depresyonuna dogru ılerlıyorum. hamilelik en guzelıymıs. bide ameliyat yerımı üsütmüşüm sızlıyo cıldırmak uzereyımmm yaaaaaaaaaaa
haberler he süper bi fikir bu baksoyum hemen kuzum kartopu oynamaya benım yerıme sen cıkıverıyosunnn
hımm kızcem sadece suyla su ihtiyacını gidermen sart değil onu başka şeylerlede tamamlayabilirsin mesela ayranla çayla çok olmamak şartıyla birde taze sıkılmış meyve sularıyla mesela bu ara portakal mandalina var taze taze onları sıkıp içebilrisin kendini illa şu kadar su içmem lazım diye sartlama o zaman takıntı olr sende hiç içemezsin anamm en küçük gene ben kaldım haaa anam ne erken evlenmişim bende maaşallah ben 23 yaşındayım kızcem bu benim ikinci sıpaa birde 28 aylık bi kızım var inşallah allah senide sağ salim kavuşturur bebişine doktor kontrollerine başla eger başmadıysan o sana şimdi folik asit d3 vitamini falan yazar onları içmeyi ihmal etme aklına takılan başka bişey olursada sor yine sana yardımcı oluruz hepimizz
sağolun teşekkür ederim yaşca küçük olsanızda tecrübelisiniz dr a 3 defa gittim ilki öğrenmek içindi aylık gidiyorum ama kafamda birsürü soru var temmuzda doğacak bebeğim ne tür kıyafet almalıyım cok sıcak ollacak hiçmi uzun kollu giymeyecek illaki giyer değilmi battaniye falan kullanamaz ama mevsimlik takılcaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?