kızcelerr biz geldik nasılsınız bakem çıkaran varmı çıkaran baksoyum artık seni sormayacam kızcem senden umudumu kestimmm ay bende karla uyandım bugün yine burada çok kar ve tipi var totomuz donuyo resmen üstelik birde gece benim kız geldi yattı yanıma anne çoğuk bennn üşüyomm diye anam bi yatakta ben kociş benım büyük sıpa birde küçük sıpa 4 kişi yattık vallaha sabaha kadar nefesim daraldı resmen uykudan hiç bişey anlamadım benım kız kıvır kıvırdır yatarken sürekli döner de şimdi kar manzarasına karşın kahvaltı yapıyoruz ana kız bakam hele şöle bi kim ne yapmış ben yokkene
nasılsın iyisin inşallah ya sen bu oğlanı pamukçuk için doktora götürmedinmi hiç bi götür bence anam böle olmaz çocuğa yazık vallaha memede emmez sıkıntı senin içinde onun içinde hımm demek mevlüt yapıcan ne güzel ama tamda kara soğuğa getirmişin kızcem neyse artık inşallah iyi olur herşeyy kız sende benim gibi evlenmişin bende benim kızı doğurduğumda tam senin kadardım şimdi yaş 23 vee ikinci sıpaa benim koca diyoki lale bunuda doğur son bi hakkımız kalıyo ondan sonrada onu yaparsın tam olurr diyo bana şimdiden onu planlamış benim başım zaten bu veletlerle dertte kızcem baksoyum duğurmuyormuş öle karara vardı hayalotumda kartopu oynamaya gidince doğurabilir zırsızdelimde şu an ikna etmeye çalışıyo oğlanı biraz daha sabret diye o yüzden ben artık kim önce doğuracak diye bekliyomm artık ama hersabah geliyom pc nin başına gene tık yokk bugünde vukaat yok bakalım ne olacak
ama canım benim sen bişey yemezsen ve kendine böle sıkıntı yaparsan sütün olmazkii bu birazda senin elinde olan bişeyy sen iyi olacaksınki sütün olsun sana doktorun demedimi ameliyat yerini ilk 1 ay sıcak tutacaksın diye bana demişti benim eltimde senin gibi oldu yel girmişti ameliyat yerine sancı geldimi kıvranırdı resmen inşallah düzelirsin bi an öncecanım sabahtan berı hıc bısey yemedım mıdem bulanıyo içim almıyo canım yemek fılan ıstemıyo offfffff lohusa depresyonuna dogru ılerlıyorum. hamilelik en guzelıymıs. bide ameliyat yerımı üsütmüşüm sızlıyo cıldırmak uzereyımmm yaaaaaaaaaaa
kız yok bee baksoyum kartopu oynasada bişicikler olmaz doğurmayacak ooo ümidinizi kesin artık sizzhaberler he süper bi fikir bu baksoyum hemen kuzum kartopu oynamaya benım yerıme sen cıkıverıyosunnn
offf göbüş dedinizde kızcem ben 4 kilo almışım bu ay akşam tartıldım ama canım sıkıldıı vallaha şimdiden böle olursam sonumu düşünemiyom vallaha benn inşallah zayıflarız kızcem yoksa tombiş tombiş gezmek zorunda kalıcazzcanım benim içerlemez mi insan
çok büyük göbüşlü göründüğümüz kesin
benimki takıntı yaptığımı bildiğinden açmıyo artık ağzını
şaka yapıyolar ama biz hassasız zaten kilo konusunda, bir de onlardan duymak hiç iyi olmuyo
ama merak etme tatlım furtlattık mı hemen zayıflayacaz
kız baksoyumun oğlan bu defada soğuk diye gelmez anam iyice kaçar geriibence deeeeeeeeeeee
hemen çıksın kartopu oynasın
iki seçenek var
ya Toprak iyice kaçar yukarlara ya da doğası gelir
yamişim hoş geldin kızcemmkızlaaarrr sonunda gelebildim.. cumartesi oğlanın mevlidini yapıyorum allah kabul ederse.. şansa bakın ki kar yağdı iyi mi.. tam ben ayarlıyorum aksiliğe bak. inşallah millet vazgeçmez gelmekten... neyse, onun hazırlığındayım. uğrayamıyorum buralara.. zırsızım bakıp bakıp gitmiyom bacım benim hesap 7/24 online görünebilir çünkü hiç çıkış yapmıyorum. hatta sayfayı bilem kapatmıyorum. günlerdir pcye elimi sürdüğüm yok. kociş sefa sürdü.. sayfayı kapatmadığım için kociş her açtığında burdayım gibi görünmüş olabilir bilemiyorum, yada dediğim gibi hep online de görünüyo olabilr.. neyse kızlar ev temizliğiyle uğraşırken bi yandanda oğlanla uğraşıyorum. bazen hiç kucağımdan inmek istemiyo. bazen çok güzel duruyo kendi kendine uyuyo. bugünde kucak günüydü galibaa. kimsede durmadı. beni istiyo. annem aldı kıyamet, kardeşim aldı kıyamet, eşimde ehh işte ama bi süre sonra o da tutmadı. yine geldi bana... bu arada pamukçuğumuz yeniledi.. bu pamukçuk yüzünden memeden kesilecek diye korkuyorum. ememiyo çünkü. toplasanız günde 3-4 defa emiyodur. emmediği için sütüm azalır diye korkuyorum.. öfff kafayı yiycem gibi geliyo bazen. bide bunların üstüne annemle uğraşıyorum... poooffff..... kızlar çok ilerlemişiniz yahu... aklımda kalanlarla başlayalım bkalım.. bu arada zırsızımdan başka kimsede beni sormamış.. hayırsızlaaarrr hıhh..
seracuum canım yine bombalarla gelmişsin. ayy bitiyorum senin cadıya yaa
avukat olan şahıstan da uzak dur anam nolur nolmaz
eshacım stres ve züntüyü tamamen çıkarman lazım sütün olsun istiyosan... enn ufacık üzülmen yada stresin sütü ciddi anlamda etkiler unutma...
baksoyum doğuramadınmı daha yaaw
maşallah bebeğine conem...
ayy o ne ebeymiş yaaw.. insan moral verir ama yaa öyle konuşulurmu?
kaynananda taaam sopalık.. oldu bde hizmetçilik yapaymış bu kız bu haliyle..amaaan boşverrr
laleeeee ben senden küçükmüşüm yaw. 21 yaşındayım bacoooo
saza hoşgeldin aramıza..
canım sakın ağır kaldırma, yükseğe uzanma. yediğine dikkat et.. bol bol dinlen.. üşüme üşütme...
kıyafet için çook erken daha. cinsiyetni öğren de sonra alırsın.. ama sanırım yarım kollu bi çıtçıtlı bide patikli giydirirdim ben olsam galibaa..
miram unuturmuyuz bacım seni. topikin ana karnındaki tek kızını
çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
hayaloot doğuruyonmu bacoo nediyon?
aferin çık kar oyna oracıkta da doğuruver
kızcem battaniye kullanmazsın benim kızda ben aldım kullanmadım ağustostu ama penye battaniyelerini kullandım benim kızım üşüyordu bebekten bebeğe değişiyo bu durum bana hastane çıkşı aldığımda bile sıcak olur dediler ama ben birde battaniyeye sardım penye düşün yani sen başta patikli penye birde çıçıtlı badiyle denersin baktın ona göre bebeğe göre yani sıcak veya soğuk olursa ona göre giydirirsin şimdi burdan böle bişey dememiz doğru olmaz ha birde bi sürü ıvır zıvır kıyafet alma çünkü daha çoğunu giydiremeden kalıyo az ve öz al banim fikrim buusağolun teşekkür ederim yaşca küçük olsanızda tecrübelisiniz dr a 3 defa gittim ilki öğrenmek içindi aylık gidiyorum ama kafamda birsürü soru var temmuzda doğacak bebeğim ne tür kıyafet almalıyım cok sıcak ollacak hiçmi uzun kollu giymeyecek illaki giyer değilmi battaniye falan kullanamaz ama mevsimlik takılcaz heralde