karnım çok acıktı ama canım kalkıpta hazırlamak istemiyor börek olsada yesek dimi
su böreğimibenimde karnım acıktı gibi
istemiyorum ama babası isterse kıyamam hiç. çok inadımdır ama bi tek eşimin istediğini geri çeviremem. salak aşıklardan oldum bu adam yüzünden
arkadaş niye dede yada nine ismi falan koyalım ki offf offff, kayınbabamı çok severim ama bebişim onun kopyası olsun istemiyorum. eee çocuk adına çekermiş derler. ayrıca kayınbabacıgımın isminin anlamı da yok
ohhh evlenmeden isme karar vermek ne harika bi his olsa gerek
şöyle davullu zurnalı halaylı bi karşılama olsa fene olmaz dı
daimilerden olmama izin verdiniz, bu bile yeter bana aslında
valla o doktor muayeneleri hiç bitmese hep bebişimi görsem diyorum
eşim diyo ki elinden gelse eve ultrason aldırtcan bana
oyyyyy ben onun kepçe kulaklarını yerim, sıkıntı yapma küçükken şapkaları var onun takarsın sorun çözülür
bende kayınvalide olacağım zamanı gelince kısmetse ama inşallah böyle olmama yani istenmeyen insan olmam inşallah.ben resmen gelmesiniistemiyorum kadının .kociş annem gelecekdediğinde küsüyorum hayata oda anlıyor ama ben ne yapayım elimde değil varlığı banaöyle batıyorkş anlatamam.kadının tek derdi yemek ve yatmak uyumak inanın başka bir şey yapmıyor gün içinde.ya adamın bana aldığı fındığı bile yedi kadın düşünün :))) töbe yarabbim yaaaaa
kaygana kayganadırgerçi istisnalar hariç bi bana uğramamış bu kayganadan
bende kayınvalide olacağım zamanı gelince kısmetse ama inşallah böyle olmama yani istenmeyen insan olmam inşallah.ben resmen gelmesiniistemiyorum kadının .kociş annem gelecekdediğinde küsüyorum hayata oda anlıyor ama ben ne yapayım elimde değil varlığı banaöyle batıyorkş anlatamam.kadının tek derdi yemek ve yatmak uyumak inanın başka bir şey yapmıyor gün içinde.ya adamın bana aldığı fındığı bile yedi kadın düşünün :))) töbe yarabbim yaaaaa
ohooo bugünü toplu aşerme günü ilan ederek iyi yapmışım herhalbaksanıza bunlar aç kurtlar gibi beklyolarmış da haberimiz yokmuş bea
daimi olman için izin mi vermemiz gerekiyo kız... gelip de yazarsan daimisindir işte anacım, bide yazarken izinmi isticen töbe töbeee
bizde evlenmeden hatta evlenmeyi bile daha aklımıza getirmeden koymuştuk isimleri
yaa aslında özünde iyi bi kadın ama bazen öyle tutuyo damarı işte... öyle zamanlarında her dediğini yaparsan huyuna gidersen bi de bikaç gün üstüste evine gidip gelirsen tamam ama yapmazsan böyle gider... amaan napiym idare ediyom işte... bazen duymuyom bazen de öyle bi oturuyoki içime yaptıkları... ben ona bişe yapmıyorum ki o bana niye böyle davranıyo diye üzülüyrum gerçekten... yani bir günümüz beraber geçince iyi anlaşıyruz ama sonradan da kaynanalık yapası tutuyo kadının...
biran eltimiyiz diye düşünmedim değilgerçi benim eltiler hamile değil şuan
ooyyy sizin damarınıza basmışız behemen çıkardınız tırnakları boşverin takmayın
allah iyiliğini versin ya güldürdün beni :) insan gibi gelse insan gibi bir işe yarasa ki ben asla minnet etmiyırum allah düşürmesin eline ama yiyip uyuyup uyuyupta yemiyorum uyumuyorum demiyormu akşam oğluna birde kendini acındırması laf sokmaları ezilen masıum kadın pozları bak aklıma geldikçe deliriyorum ya .gelmesin benim evime bu kadın gelmesin ya allah allaaaahhh.ben evlendiğim zaman 2 sene beraber oturduk ben onların evine evlendim tiksindim zaten evleneli 5 yılı bitirdim ama nefretim hergün artıyor kadına... allahım sen affet yarabbim :)
son 3 gündür karnım acıkıyor öncesinde yemem gerektiği için yiyordum hani börek baklava yemediğim halde kilo alımım aşırı artık karnımda acıkmaya başladı sanırım doğuma 30 -35 kilo ile gidecem
ohooo bugünü toplu aşerme günü ilan ederek iyi yapmışım herhalbaksanıza bunlar aç kurtlar gibi beklyolarmış da haberimiz yokmuş bea
daimi olman için izin mi vermemiz gerekiyo kız... gelip de yazarsan daimisindir işte anacım, bide yazarken izinmi isticen töbe töbeee
bizde evlenmeden hatta evlenmeyi bile daha aklımıza getirmeden koymuştuk isimleri
eşim sormuştu ilk muayene sıralarında makine fiyatlarınıda doktor rakamı söyleyince eşim gülme krizine girmiştihesaba göre ben 3 çocuk getirsem okadar masrafı olmaz yanında yok canım sağlıklı olsunda kepçelerine bi hal çare buluruz herhalde
beni dün hemşire tarttı 9 kilo almışım şimdiden :18::18::18: böyle devam ederse sedyelere bile sığamayacam offff offff
bende çok acıkır oldum
valla ben yazsam yazsam sizden cevap gelmese bırakır giderdim
senin hepimize bir tepsi börek postalaman hepimizin aşermesini geçirir
biz evlendik , çocuğu da yaptık ama hala isim yok ortada
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz
senin kocan da alemmiş8 tane çocuk doğursak o masrafı çıkarırız sanki
oleyyyyyyyyyy beeeetek değilmişimmm bende 10 kilo almışım ne sevindim ne sevindim dur bi sarılam sana
bu kiloları vermek var birde offff offff
bu arada bende ilk kez yalnız olmadığımı gördüm yaşasınnnnnnnnnnnn
beni dün hemşire tarttı 9 kilo almışım şimdiden :18::18::18: böyle devam ederse sedyelere bile sığamayacam offff offff
bende çok acıkır oldum
valla ben yazsam yazsam sizden cevap gelmese bırakır giderdim
senin hepimize bir tepsi börek postalaman hepimizin aşermesini geçirir
biz evlendik , çocuğu da yaptık ama hala isim yok ortada
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz
senin kocan da alemmiş8 tane çocuk doğursak o masrafı çıkarırız sanki
yamisy nişan geldi demişin erken doğummu söz konusu:26:
allalaa sizin canınız cekti börek benim başıma patladıı iyi mihemde en yaşlı gebenize yaptırıcaanız hee
neyse aşermişiniz yapimde yoliyim bari kızçelerime
ayy evlilik yıldönümünüz yarınmıee napcan benimkinn de doğum günü geliyo 1 hafta var ne yapsam diye düşünüp duruyom yaw.. ilk evlilik yıldönümümüz düşük tehlikesi zamanına denk gelmişti yatıyodum haliyle bi pasta kestik başbaşa film falan izledik.... bebiş işin içine girince hiçbişe yapamadım seneye artıkın
evet canım da hala tık yok bu ne iştir anlamadım gitti
hayırlısı olsun canım çok dikkatli ol inşallah sağ salim kucağına alırsın minnakı
allalaa sizin canınız cekti börek benim başıma patladıı iyi mihemde en yaşlı gebenize yaptırıcaanız hee
neyse aşermişiniz yapimde yoliyim bari kızçelerime
ayy evlilik yıldönümünüz yarınmıee napcan benimkinn de doğum günü geliyo 1 hafta var ne yapsam diye düşünüp duruyom yaw.. ilk evlilik yıldönümümüz düşük tehlikesi zamanına denk gelmişti yatıyodum haliyle bi pasta kestik başbaşa film falan izledik.... bebiş işin içine girince hiçbişe yapamadım seneye artıkın
evet canım da hala tık yok bu ne iştir anlamadım gitti
valla benim kociş bugün evde ama dışarı çıkası yok
gel biz çıkaşım da alalım bari, benimde gözüm yemiyo ama oğluşum çikolata istiyo
2. bebişi düşünmediğime göre ilk ve son şansım demektir
Allahım öyle bir hediye veriyor ki her acıya onun için dayanıyorsun. Ama vücutlar acıdan, hastalıktan yorgun düşüyor, bebişler mutlu en azından. Gece sabaha kadar bende de bi öksürük aldı başını gitti, sebebini de anlayamadım çektim sabaha kadar
çat kapı misafirlere uyuz olurum. temiz misin değil misin, hasta mısın sorar insan. belki misafir karşılayacak, onlarla oturacak halin yok. hey Allaaaaam yaaa ne insanlar var
valla yamisy kaynanan tam kaynana profilinde biri sanırım. evet anneciğim börek açıcaktım, hamile olan ve hamileliği zor geçen gelinine geleceğini haber verecek ya da ona börek açıp getirecek değilsin yaaa ben açıverirdim sana derdim ben olsam
anaaaaammm zirvem gelmiş cınııım prensesimizi de getirmişşşhemde 3 eylül de... benim dde ogün nişanım geldi ama hala tık yok gözün aydın canım çok sevindim... allah analı babalı büyütsün inşallah... darısı bize olsun...biiraz zorlu geçmiş anlattığın kadarıyla ama şuan iyisiniz ya önemli olan da bu dimi... ahh sen ordan bana bağlanıcaktın ben canlı doğurtucaktım seni, ne strese girerdin ne bişe morişle esha ya öyle yapcem yoksa stresten düşüp kalcaklar oracıkta
sarılığınız da çok önemli boyutta değil galibaa rahat anlatmışsın... inşallah o da çabucak geçer canım... sütün de stresten gelmiyodur seninbana bak gene strese bağladım
ayy sana da börek mi çektirdik yawgel de açiym cınım gell
bebeğe yapılıyosa boşver ozaman tetanozu yaa ben telafisi olduğunu bilmiyodum da... bu kadar ilaç kullandın o da eksik oluversin... sonradan yapılabildiğini bilmiyodum oyüzden öyle dedim bn canım...
he yaw çok nazlı çoookk
vayy sende susuz mu kaldın .... bugün bu topikte bi haller var yaw herkesin canı bişe istiyo ama kimse aradığını bulamıyo... toplu aşerme günü ilan edilmiştirhayırlı uğurlu ola
ilaca hala devam ediyon demek heebi effferin daha sana cınımm
nazlan nazln gitsin alsın babiş olmak kolay deil....
hoşgldin canım gel buyur takıl buraya
niye yapmadık kız hayırsızsana da hoşgeldin demedimmi heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?