Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

karnım çok acıktı ama canım kalkıpta hazırlamak istemiyor börek olsada yesek dimi

su böreğimibenimde karnım acıktı gibi

ohooo bugünü toplu aşerme günü ilan ederek iyi yapmışım herhal baksanıza bunlar aç kurtlar gibi beklyolarmış da haberimiz yokmuş bea

daimi olman için izin mi vermemiz gerekiyo kız... gelip de yazarsan daimisindir işte anacım, bide yazarken izinmi isticen töbe töbeee

bizde evlenmeden hatta evlenmeyi bile daha aklımıza getirmeden koymuştuk isimleri

biran eltimiyiz diye düşünmedim değilgerçi benim eltiler hamile değil şuan

kaygana kayganadırgerçi istisnalar hariç bi bana uğramamış bu kayganadan

ooyyy sizin damarınıza basmışız be hemen çıkardınız tırnakları boşverin takmayın

son 3 gündür karnım acıkıyor öncesinde yemem gerektiği için yiyordumhani börek baklava yemediğim halde kilo alımım aşırı artık karnımda acıkmaya başladı sanırım doğuma 30 -35 kilo ile gidecem

kıyamam canım yaaa Allah yardımcın olsun
mecbur katlanıyosun eşinin hatrına, belki düzelir bebiş doğunca

biran eltimiyiz diye düşünmedim değilgerçi benim eltiler hamile değil şuan

allah iyiliğini versin ya güldürdün beni :) insan gibi gelse insan gibi bir işe yarasa ki ben asla minnet etmiyırum allah düşürmesin eline ama yiyip uyuyup uyuyupta yemiyorum uyumuyorum demiyormu akşam oğluna birde kendini acındırması laf sokmaları ezilen masıum kadın pozları bak aklıma geldikçe deliriyorum ya .gelmesin benim evime bu kadın gelmesin ya allah allaaaahhh.ben evlendiğim zaman 2 sene beraber oturduk ben onların evine evlendim tiksindim zaten evleneli 5 yılı bitirdim ama nefretim hergün artıyor kadına... allahım sen affet yarabbim :)

valllaha aynı benbende 2 buçuk yıl oturudum gelın geldım o eve sanırım biz bu yüzden bukadar nefret etti.uzak olsaydık belki bukadar soğumazdık bacımbak bende 6 yıl olcak sankim 20 yıldır içlerinde gibiyim ömrümü yidiler yahuama halada kurtulamadım üst katımda oturuyolar şimdide

beni dün hemşire tarttı 9 kilo almışım şimdiden :18::18::18: böyle devam ederse sedyelere bile sığamayacam offff offff
bende çok acıkır oldum

valla ben yazsam yazsam sizden cevap gelmese bırakır giderdim
senin hepimize bir tepsi börek postalaman hepimizin aşermesini geçirir
biz evlendik , çocuğu da yaptık ama hala isim yok ortada
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz

senin kocan da alemmiş 8 tane çocuk doğursak o masrafı çıkarırız sanki

oleyyyyyyyyyy beeeetek değilmişimmm bende 10 kilo almışımne sevindim ne sevindim dur bi sarılam sana

bu kiloları vermek var birde offff offff
bu arada bende ilk kez yalnız olmadığımı gördüm yaşasınnnnnnnnnnnn

ahh kuzum kilo verilirde ben daha çok benimle dalga geçiyorlar morelim bozuluyorhergünüm ağlamaklı inan dışarı çıkmak istemiyorum boy olsa kaldırcamda oda bende yoksen yine daha karlısın bak 1 kilo eksiksin benden

allalaa sizin canınız cekti börek benim başıma patladıı iyi mi hemde en yaşlı gebenize yaptırıcaanız hee

neyse aşermişiniz yapimde yoliyim bari kızçelerime

ayy evlilik yıldönümünüz yarınmı ee napcan benimkinn de doğum günü geliyo 1 hafta var ne yapsam diye düşünüp duruyom yaw.. ilk evlilik yıldönümümüz düşük tehlikesi zamanına denk gelmişti yatıyodum haliyle bi pasta kestik başbaşa film falan izledik.... bebiş işin içine girince hiçbişe yapamadım seneye artıkın
yamisy nişan geldi demişin erken doğummu söz konusu:26:

evet canım da hala tık yok bu ne iştir anlamadım gitti

hayırlısı olsun canım çok dikkatli ol inşallah sağ salim kucağına alırsın minnakı

valla aklımda hiçbir şey yok
çıkıp bi yemek yer miyiz ondan bile şüpeliyim
zira benim kocam ormantiktir, romantizmle uzaktan yakından alakası yoktur

sen börek demesen sana kalır mıydı hiç , yapar mıydık en yaşlı gebeliğe

valla şaka bi yana bebek işin içine girince karı kocalıktan başka bişeye refi ediyo insan, umarım kocalarımızla aramız bozulmaz

benim oğluşta istıyo iş bize düştü cıkıp alcaz bende uyuz oluyorum cat kapıya ama ınsanlar anlayıssız aynı seylerı kendılerıne yapsan bizden kötüsü olmaz
öksürük ,grip tam zamanı geldı artık bunların dıkkat etmemız lazım hamılelıkte zor atlatırız yoksa :2:ben kac gundur cekıyorum burun akıntsı bas agrısını ama bugun bıraz daha ıyıyım gecelerı kötü oluyorum nedense :26:

zirveyede canlı yayın bağlantısı yapmak lazımmış ama bebiş coktan geldi darısı bizim doğumumuza hakketten herkesin canı bısey ıstıyo ama evde yok evet canım hala içiyom alıştım sanırım ama şikayetlerim hala gecmedi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…