Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlar ben yandım ki ne yandım yaaaaa
diş ağrısından saatlerdir mahvoldum desem yeridir
benim ruh genç olduğu için 20sine yeni basıyo sanırsam
bedenimde eeee sonunda 20 olduk 20lik dişleri çıkaralım dedi sanırsam
sağ üstteki 20lik dişim patlamak üzere epey elime geldi
ve acayip canımı yakıyo
ben napıcam yaaaa

deme yaaa 20.haftaya kadar demek he vay bee babamızın çekiceği var demek
ama pıtırcığım için tabiki relax olcam

tatlım geçecek sakın sıkıntı yapma
yavrunu bi hisset o zaman dünya tersine dönüyo
dünyanın en mutlusu oluyosun zaten
yani ben şahsen öyleyim ( şu sıralar tekmeleri arada ağlatsa da hala çok mutlu hissediyorum )

yamişim aferin sana
işte böyle açık açık anlat bacılarına neyi nasıl yapacaklar
pek çoğu ilk kez anne olacaklar bunu aklından çıkarma
benim gibi bebeğini normal doğurmak isteyen ama doğumdan korkandan tut
totosunun üzerine oturmayı sevmeyenlere kadar yelpaze geniş
mevlüt inşallah istedğin gibi geçer
bugün annannesini aradım oğluşumun beni çok mutlu edecek haberler verdi
babannemle annannem de doğumuma geleceklermiş kısmet olursa
babannem annemden heyecanlıymış meğer
bir yandan bu yaşında yelek örüyomuş oğluşuma , bir yandan da örgü bilen birine battaniye ördürüyomuş
annannemde dün akiam otururken annem aramış onları
demiş ki ahan da bizim kız doğurdu kesin onun haberi geldi
sabah benle kalkıp gece benle yatıyolarmış
7 24 dua ediyorlarmış Allah razı olsun
birde kaynanamla kayınbabamı rüyamda gördüm
onları aradım böyle böyle gördüm diye anlattım rüyamı
kaynanamın yorumu çok ilginçti
dedi ki şu sıralar mutlaka kafanda birsürü şey var
doğum falan dışında acaba para olayını nasıl halletsek diye de dert ediyosundur sen onun için görmüşsün o rüyayı dedi
manası ne peki dedim
kadın gülüyo manası şu ki sen parayı düşünmeyi bırak, sıkışırsan kaynananı ararsın o sana hemen yollar demek diyo

ne kadar güldüm yaaa
neyse konu değişti dedim ben doğuma giderken annem , kız kardeşim , eşim falan hep ağlarlar kesin ben ağlarsam
o da dedi ki amaaaaaaaaaaaa ağlanırmıymış hiç
bu mutlu bi olay dedi
sanki sen gelsen napıcan anne dedim
ben zaten kesin ağlarım ondan kızlara da demiştim doğurduktan sonra arayın beni diye, sende doğur sonra geliyim ben dedi

düşün beni gelin alıyolarken annemle beraber ağlamıştı kaynanam, acayip duygusaldır
eşimde çok sessizdir ama o da çok duygusaldır
mesela geçen kış ablası ameliyat olmuştu , ameliyattan çıkınca eşim onu görüp odadan dışarı çıkmıştı
pat bayıldı adam yere yığıldı, tansiyonunda 0 ı bile gördük
o yüzden beni sezeryan yaparlarsa kesin bayılır eşimde
nasıl doğuruyım aanam bunca duygusalın arasında

sen epey zayıflamışsın zaten şimdi bile tatlım, daha ne kadar kilo verecen
ben 52ye inmek için ooooooooooooooooo kaç ay uğraşacam kimbilir

oyyy ne tatlı yaa..Allah bizlerede nasip eder inşallah o tekmeleri hissetmeyi sağlıklı olup kucaklarımıza gelsinlerde varsın ağltsınlar tekmeleriyle

günaydın kızçeler hamişler anneler erken den bebişi gelmeye kalkanlar günü dolupta doğurmamak için ısrar edenler cam silerken doğurmak üzere olanlar totosunu dert edenler vee tabiki olmazsa olmaz zırsızdeliler hepinize günaydın anam nasılsınız kız gece o kadar bekledim yazmadınız biriniz saat yarımda biriniz 1 de yazmışınız neyse gııııızzzz baksoyum bugün yoksun doğurdunmuki acep biz uyurkene yoksamm yamişim anam ne totonu dert ediyon bırak öle kalsın demekki adam seni böle beğeniyoo kız bende tavuklu değilde haşlanmış etli pilava bayılırım buralarda olsan gelirdim vallaha kızcemm mevlüte zırsızım anam yenimi çıktı 20 dişin kız benimde geçen haftalarda çıktı yazdımmı size bilmiyom ama ben acı falan hissetmedim kızcem bi baktım ki çıkmış dişim seninki biraz geç kalmış kızçem kız kaynananın dediği gibi kafanda neler atıp tutuyonda gece rüyana çıkıyoo kadın sana maddi destekte olacakmış bak gerisini düşünme oh anne de geliyor doğuma babaannede ne güzel daha ne istiyon kızçem sana kalan gıkkk deyip oğlanı çıkarmak birde beni düşün kızçem o suratsız kaynanamla doğuma gidicem sonra kırk gün tepemde olacak oda yetmezmiş gibi 2 çocukla görümcemm ayyy ne sinir bozucu ailemden kimse olmayacak belki teyzem gelecek sadece onuda daha ikna edemedim diyorki kızım ben kızının doğumunda geldim senin kv bana ne zaman gidicen eve diye sordu diyo benim ne işim var diyo ee haklı kadınn o yüzden haline şükret kızcemm kafana tokadan başka bişicikler takmaa hayalotum nerelerdesin kız sakın cam siliyom deme gelir kafanı kırarım camlarda doğuracak anam bu kadınn millete karşınn bırak az birazda kirli kalsın camların bebişinden önbemli değilyaa sera nerde bu arada yine kayıp esrayla moriarayı hiç sormuyorum çünkü onların derdi büyük şimdi neyse bende çayımı içem barime siz gelene dekk

merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katılanlardanım. 21 haftalık hamileyim. bende şu haftalara kadr çok zorlu dönemlerden geçtim, hala da tam anlamıyla tehlike geçmiş değil. ama bugünlerime şükür. geçen sene bu dnmlerde hamile kaldım ve bebeğimin kalp sesini duyamadığımız için 9. haftada bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. rabbim çok şükür tekrar nasip etti bu duyguyu yaşamayı hemde ikiz bebeğe hamile kalarak. ama ne yazıkki bebeğimin bir tanesinin 9. haftada kalp sesini duyamadık. kesenin yeri aşağıda olduğundan dolayı düşük riskim vardı 4 ay boyunca hiç kalmadan yatmak zorunda kaldım (diğer bebeği etkilememesi için). tam attlattım derken bu sefer OHSS sendromuna yakalandım bir ayda o yüzden hiç kalkmadan yattım. tabi bu yatışların ve hamileliğin vermiş olduğu mide rahatsızlıkları saymıyorum bile. hala da şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum. şimdi de göbeğimin altına doğru kasılmaya benzer sertleşmelerim var gerçi doktor onun kasılma olmadığını,bebeği hissedebileceğimi ya da ilk hamileliğim olduğu için bağların geriildiğini söyledi ama yinede içim rahat değil. tabi bu dnme kadr baya bi stresli geçti. tek duam bebeğimi sağlıklı bir şekilde zamanında kucağıma almak ve bu yaşadıklarımın bebeğimi çok fazla etkilememiş olması. ne kadr kendimi rahatlatmaya çalışsamda önceki yaşadıklarımdan dolayıda olsa gerek stres yapmaktan kendimi alamıyorum .

Rabbim herkese bebeğini zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasiğp etsin inşallah..

kızlar İstanbul kültür merkezinde "Anne Bebek ve Çocuk" fuarı açılmış
gidebilecek olanlar için çok güzel görünüyo yaaa
imkanım olsa giderdim bende

valla çok şükür iyi gibi duruyo
ama uzak olduğumuzdan mıdır bilemiyorum
valla ben diyorum zaten anneme doğumhaneden çıkarırlar bunlar beni diye
kardeşim bi yana eşim bi yana serilir
canım benim doğumhanede hepimiz yalnızız zaten şimdiden bunları düşünüp üzme kendini nolursun
fenalaşanlar çok maalesef tatlım, aynısı benim başımda da var gördüğün gibi
annemin de ilk torunu olacak o yüzden onunda sağlam duracağına güvenim yok

oyyy ne tatlı yaa..Allah bizlerede nasip eder inşallah o tekmeleri hissetmeyi sağlıklı olup kucaklarımıza gelsinlerde varsın ağltsınlar tekmeleriyle

inşallah hissedersin tatlım
öyle farklı bir duygu ki içinde yaşayan canlının anne ben burdayım demesi
dün resmen babasıyla birlikte oldu anayı dövdü geçti benim sıpa
babası oğlum hadi lan şut at annene diyo, elini karnıma koyuyo tık tık tık hadi şuuuuuuuuuuuuuut ve gol diyo
benimki başlıyo küüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüt diye vurmaya
kaç kere çığlık attırdı bana maalesef
ama gene de dünyanın en güzel varlığı o
bugünde teyzesi hep afedersin şeyimin dudakları acıyo
sanki oradaki kaslarım yanıyo gibi, umarım doğum belirtisi değildir

akşam akşam geldim ama öncelikle günaydın laleeeeeeeeemmmmmmmmmmm
nasılsın bacım ne var ne yok
kızından uzun süredir bahsetmiyorsun
kardeş kıskançlığı geçti mi
tuvalet eğitiminiz ne durumda? hala sebepsiz yere ağlıyo mu durup durup
valla kuzucum en büyük korkumdu sevmediğim ya da yanında rahat edemediğim insanlarla doğurmak zorunda kalmak
anneme gidebilirsek babannem annannem teyzem kaynanam kardeşim falan hep oraya toplanacaklar
tabi herşey kısmet işi
dün gece sabaha kadar hiç uyumadım nerdeyse bacım
kramp girdi her yerime
şeyimde dahil bir acıdı ki uykudan kalktım ağlayarak resmen
bi kaç saattir de şeyimin iki dudağının iç tarafında böyle kemik ağrısı gibi bi his var
bacaklarımı ayırmakta yukarı kaldırmakta falan zorluyo beni
normal bir duygu mu? geldi mi başına kızın da falan
doğum belirtisi olma ihtimali yok dimi
valla teyzeni ne yap ne et ikna et bebişim
kalma o nursuzların eline allah korusun
kaynanan ne derse desin umursamasın teyzende
malum teyze anne yarısıdır, eeee senin annende uzaklarda olduğundan sana annelik yapar

anlatıyom işte bacım daha nasıl açık anlatayım yaaw
ohh annanne babanne hep bekliyo hee...
kız o kaynanadan banada gönderiver, maşallah ağzınızın tadı bozulmaz insallah
bacım ben zayıflamadım yaw. ömrümde görebileceğim en yüksek kilodayım şuan zayıflamayada niyetim yok. 43 le hamile kaldım, doğumhaneden çıktığımdan beride 51 kiloyum.

yaw arkaya bakmadıkça umursamıyom biliyınmu dün arkaya bakınca taktım işte

hoşgeldin aramıza canım. allah bebeğini sana bağışlasın. inşallah sağlıkla bi avazda alırsın kucağına...
canım o mide sorunları her hamilede oluyo yaa kaçış yok galibaa. dr un ilaç vermedi mi bunun için? rahatlatmıyo mu?
amaa stres yok! stresi uzak tutmayı başarırsan ikinizde çok iyi olursunuz

yamişim morişim fırsat bulunca gelin de anlatın nasıl geçti mevlütleriniz
merakla gelmenizi bekliyoruz
yowreeeeeeeeeeemmmmm bacuuuuuuuuummmmmmmmmmm çooookk yorulduuummmmm çoookkkkkk
bu gece 1 dk uyumadım. oğlan uyumadı. her gece uyur bu gece uyumadı sıpa..
bi ara cinnet geçirecektim.. kaynanamı anamı iyi haşlicaktım.
oğluşumu hocaya verdiğimde duası yapılırken duygulandım kızçem ayyy gözlerim doldu yaw
bide yakışıklı oldu ki mevlit takımıyla ayyyy koyarım resmimizide görürsün..
ama ben bittim....

öncelikle hoşgeldin canım
bu yaşadığın tüm kötü hatıralar umarım çoooooooooook gerilerde kalır, sağlıkla sıhhatle kucağınaalmayı nasip eder Rabbim
burda pek çoğumuz olumsuz öyle şeyler yaşadık ki seni çok ama çok iyi anlıyorum canım
kolay değil bebeğini kaybetmek, Allahım cennette kavuşturacak onunla seni
onun yaşayamadığı ömrü de bu bebeğine eklesin Rabbim
sakın strese girme
bak benim de neler geldi başıma neler , ama bir şekilde önüme bakıyorum
hala erken doğurma riskim var ama umursamıyorum bile
Rabbime adadım bebeğimi de kendimi de
o en hayırlısını biliyo
gel sık sık buraya yaz, bizlerle konuşurken dertlerinden uzaklaşırsın emin ol
çok renkli kişilikler var topiğimizde

kızçem bakma sende arkana yavv ne işin var arkada ayy mevlütün güzel geçmesine sevindim kızcem vallaha bitmene değmiştir umarım
hoş geldin kızçem inşallah bebğini sağlıkla alırsın kucağına yat dinlen inşallah bebeğinide etkilemez bu yaşadıkların kasılmaların olabilir ilk bebeğin ya birde rahımın genişlemeside sıkıntı yaşatıyordur sana inşallah herşey dilediğin gibi olurr
kızlar İstanbul kültür merkezinde "Anne Bebek ve Çocuk" fuarı açılmış
gidebilecek olanlar için çok güzel görünüyo yaaa
imkanım olsa giderdim bende
kızcem onu bende gördüm burada olsa giderim diye baktım ama istanbuldaymış maalesef

nasılsınız kızçelerimm
ben felaket yorgunummm ama temizlik yapmadım vallahi gezdim gezdim geldimm
dün benim kocişe sinir oldumilk defa küs uyudum gerçi dalarken uyurken sarıldım ama küstüm yani konuşmadım ama sarılarak uyudum diyelimsabahta kalktık bizim sıpa yüzünden barıştım benle iddaya girdi bizim herif çocugu uyandırdı eşeksonrada dediki şimdi sorcam anne barıssın mı dıycem barısmasınmı dıycem ona gore oda tekme atcak dedıtabı bızım sıpada şans buya anne barışsınmı dedeğinde tekmeyi atınca mecbur adamla konustuım deliyiz değilmi bencede öyleneyse işte barışltım ama şart koydum gezcez dıye.çıktık eminönüne kapı süsümü bebek şekerimi takı yastıgımı falan aldım çok şüküryatak odası için bu sepet beşiklerdende aldım birde telsiz aldık ev 80metrekare aslında buyuk evım yok ama kedı oldugu için kapıları kapamam gerek.oyuzden baska odada oldugumda duymam yavrumun sesınıişte boyle sonra eve geldık beşiği falan kurduk ama üstüne herzamanki gibi misafir damladıanca bu saat oldu buraya gırmembaksoyum dogurdumu gecmıse bakmadım daha yaa
offff bizden boyle işte çok yorgunum ben yaaa

tatlım benim annem de babamda ilk çocuk
bende onların ilk çocuğuyum, annanne ve babannelerden de ilk torun olma özelliğim var
aslına bakarsan çok şımarık büyüdüm ve sevgi arsızıyım desem yeridir
şimdi doğuma gelmeseler kırk yıl söylenirdim kesin
aminnnnnnnn canım şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür
Allahım yaşatmasında
kaynana derdi maalesef benim annemde bile var
kızçem hadi hayırlı uğurlu olsun mevlüdünü de atlattınız
valla böyle zamanlarda gergin olduğun için bebek de senden etkilenirmiş
huyu da değişirmiş maalesef
sen yarın ne yapacam diye endişeli olduğundan bebeğinde etkilenmiştir kesin ondan uyumamıştır
valla böyle önemli günlerde maalesef insanın canını sıkcaka birsürü şey oluyo
Yusuf Efeyi babasına ver, sen şöyle sıcak bi banyo yap azıcık uyu ve dinlen tatlım
ruhunda yorulmuştur bedeninde

canım sen varya insan mısın merak ediyorum bazen
ben 45 kiloyu geride bıraktım işe başlayınca maalesef
geride dönemem o günlere sanmıyorum
51e 52 ye insem daha ne isterim bilemiyorum da
ayrıca sende boyda var bana göre
off offf top oldum resmen

lalem nasılsınnn ben cam sılemedım kuzum oyuzden sapa sağlam geldımmm
zırsızdelım dısın agrıyormus bıtanem nasıl oldun:26 bahsettıgın agrıları ben cok cektım ve cekıyorum ama kendımı yordugumdan yada artık yaklasıyor dıye bılemedım pazartesı soracagım doktoraama sen yıne dıkkat et dogum baslamasınn
morem yamısım mevlutlerı nasıl gectı acaba

hoş geldin kızçem aferin sana temizlik cam silmek yok gez toz boşver kalsın temizlik bi yanda kış günü zaten sen şimdi cam silsen beş dakika sonra yağmur yağar kar yağar aynısı olur oğuma yakın çağırır bi kadın yaptırısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…