nasılsınız kızçelerimm
ben felaket yorgunummm ama temizlik yapmadım vallahi gezdim gezdim geldimm
dün benim kocişe sinir oldumilk defa küs uyudum gerçi dalarken uyurken sarıldım ama küstüm yani konuşmadım ama sarılarak uyudum diyelim sabahta kalktık bizim sıpa yüzünden barıştım benle iddaya girdi bizim herif çocugu uyandırdı eşek sonrada dediki şimdi sorcam anne barıssın mı dıycem barısmasınmı dıycem ona gore oda tekme atcak dedı tabı bızım sıpada şans buya anne barışsınmı dedeğinde tekmeyi atınca mecbur adamla konustuım deliyiz değilmi bencede öyle neyse işte barışltım ama şart koydum gezcez dıye.çıktık eminönüne kapı süsümü bebek şekerimi takı yastıgımı falan aldım çok şükür yatak odası için bu sepet beşiklerdende aldım birde telsiz aldık ev 80metrekare aslında buyuk evım yok ama kedı oldugu için kapıları kapamam gerek.oyuzden baska odada oldugumda duymam yavrumun sesını işte boyle sonra eve geldık beşiği falan kurduk ama üstüne herzamanki gibi misafir damladı anca bu saat oldu buraya gırmem baksoyum dogurdumu gecmıse bakmadım daha yaa
offff bizden boyle işte çok yorgunum ben yaaa
lalem nasılsınnn ben cam sılemedım kuzum oyuzden sapa sağlam geldımmm
zırsızdelım dısın agrıyormus bıtanem nasıl oldun:26bahsettıgın agrıları ben cok cektım ve cekıyorum ama kendımı yordugumdan yada artık yaklasıyor dıye bılemedım pazartesı soracagım doktora ama sen yıne dıkkat et dogum baslamasınn
morem yamısım mevlutlerı nasıl gectı acaba
hoşgeldin bacım
valla haaa sizde bi alemsiniz
neden küsmüştün ki kocişine onu da anlataydın da tam rahatlayaydık
böyle yarım yarım olmuyo açıkcası
dün benim kociş de oğlanla maç yaptı
karnıma ağzını dayıyo hadi oğlum birrrrrrrr ikiii üçççççççççççççç şur ve golllllllllllllll diyooooooooooo benim oğlan başlıyo geçirmeye
aferin yavrum ben geçiremedim sen geçir
doğunca bu fırsatı bulamazsın valla anan ikimize de geçirir diyo
hadi benimki bidaha başlıyo mu vurmaya
oğlanlarda baba tarafında mı ne
oooooooooooooooooh herşeyciklerini almışsın
ben eminönündeki pek çok modeli biliyorum malum biz alalı uzun zaman olmadı
hangisinden aldınız?
ben gondol modelinde olan kapı süsünden aldım
bizim bacı doğurdu mu acaba gerçekten yaaaa
aferin cam falan silmek yok haaaa
bebişim geçmedi bu ağrı yaaa
nasıl bir ağrıysa zaten çözemedim gitti
durdu durdu bunca yıl sonra çıktı işte diş
hatta çıkamadı, pırtlıyım diyo pırtlayamıyo
epey ele geliyo
daha bacım 20liklerimin hiçbiri çıkmadı ki benim
bu çıksa geride 3 tane daha var
hoş geldin kızçem aferin sana temizlik cam silmek yok gez toz boşver kalsın temizlik bi yanda kış günü zaten sen şimdi cam silsen beş dakika sonra yağmur yağar kar yağar aynısı olur oğuma yakın çağırır bi kadın yaptırısınn
yok bıtanem yarın sılcem camlarımı yavaş yavaş
kadın caırmam ben eşim istiyor ama sonra laf olcak ve ben çatlarım sınırden.birisinide sokmam eve laf edıyorlar sonraya benım cevremdekılerı anlatsam agzınız acık kalır oyuzden konusturtma benı kacarsın valla
seram nerelerde yaa ben hıc rastlayamıyorum artık onaa
lalem senın kızçen nasıl
kızçem sen bu son gunlerde farkındamısın herseyı ayrıntılı yaz dıyonşimcik dur onuda anlatıyımda bende içimden atmış olayım dün akşam eşim yolda kalmış aküsü bitmiş arabanın bende aradım nerde kaldın dıye dedi akü bitti bende nasıl bitiyormuş dedimalt tarafı ya kapa benim canımı sıkma dedi suratıma kapadımı sonrada 5 dakka geçti aradı meşgule verdım yarım saat gectı aradı meşgule attım normalde aslında acarım bagırırım ama busefer acmadım gıcık oldum
ben dedim kesin eve gelir arabayı park etmıs evın önüne direk işe gıtmıs nankörinsna bı karısını merak eder naptı bu hamıleydı dıye aradan 1 saat gectı yıne aradı yıne kapadım diğer işe geçmiş busefer halbukı ben arabayı gorunce ısıkları kapamıstım merak etsın dıye hıc etmedı bıle sonrada saat 12 ye dogru eve geldı guluyor hep senmı sınırlı olcan bende sınırlıydım falan dıye ama benım hıc sucum bılem yoktu sonrada konusmadım hıc uyudum iştee neysem kapı susu bebek oturuyo basında yastık var buyuk bısey gondol dedıgını gormedım o hangısı kı:26:bebek sekerımde ayakkabı mavi bebek sepeti de bu arabalılar varya ondan..bebek yastıgıda kremli aldım altınlar gozuksun dıgerlerı cok mavılıydı
bırde bızım bakkaldan saplı şekerler aldım hanı bu rengarenk yuvarlak olur ya onlardan.tülle kaplıcam hastanede dagıtıcambırde biz artık 3 kişiyiz diye kapı susu aldım umarım asmak kullanmak nasıp olur kızçem.baksoyum valla kayıp heran hersey olabılır
canım hiç çıkmayabılırdebenimde sadece 1 tanesi çıkmış ama ben farkında bıle olmadan oda yarım cıktı zaten yarısı daha ıcerde
yok bıtanem yarın sılcem camlarımı yavaş yavaş
kadın caırmam ben eşim istiyor ama sonra laf olcak ve ben çatlarım sınırden.birisinide sokmam eve laf edıyorlar sonraya benım cevremdekılerı anlatsam agzınız acık kalır oyuzden konusturtma benı kacarsın valla
seram nerelerde yaa ben hıc rastlayamıyorum artık onaa
lalem senın kızçen nasıl
kız vallaha anam camda doğurursun ona göre demedi deme neden laf olacak kızçem laf edenler gelsin kendi silsin o zaman camları senin kocişede kızdımbu arada hamile kadına böle şey denir birde üztelik eve uğramadan işe gidilirmii kızcem benim kız sacımı tarıyo halen bi saat oldu sölene sölene tarıyo sacımı ben pis kızlar olmuşum sacımı taramamışım cici kızlar olmuyormuşum anasını beğenmiyo sıpaaa bi taraftanda dizi izliyo lale devrini bide bana soruyo anne bunun adı ne bu neden böle yaptı falan feilan dizideki entrikaları anlamaya çalışıyoo ee
kızcem ne kansızlarmış ya hamile kadına yaptıkları eziyete bak vallaha insan değillermiş bunlar kızcem bizim kv tarafında böle evli kadın günlerce gider annesinde falan kalır bişey demezle öle alışmışlar evlilik hayatı düzeni yok mesela benim eltimde öğretmen burada yaz boyu annesine gider okul açılınca gelir koçasıda kv dede kalır bunların evlilik hayatı sadece okul açık kaldığı sürece okul bitince karı kocalıkta biter diğer eltim mesela annesigil adanada oda bi gider adana çok yakın bi yer olduğu halde 2 hatta 3 ay gelmez ben anlamıyorum vallaha benim kocişe diyorum bende gitsem kalsam annemlerde o kadar almanyada bana diyoki sen manyakmısın o zaman ne demeye evlendik biz diyo ailene gidebilrsin ama herşeyin bi süresi zamanı var diyo e dedim kızkardeşin yengelerin falan böle yapıyo bende onları hala anlamış değilim diyoo benım görümcem şimdi mesela aynı şehirde oturdukalrı halde bi annesine gider 1 ay uğramaz eve ben anlamıyorum bunun nasıl bi kocası var ya insan özler en azından evini kocasını benim kocam 2 3 günşehirdışına gidiyo ben bi yanımı hep eksik hissediyorum bi an önce gelsin diye bekliyorum geceleri uyuyamıyorum ne bilim bunlar nasıl bi insannlar kız birde benim görümcem çalışan bi kadın sanki evde kalıp banamı baktıkii ben daha beter çocuklarına bakıcı oldum benım kıza karışıyorlardıı sürekli onların başını bekledim kıza bişey yaparlar diye inşallah bu doğumdada gelmeye kalkmazlar totişimiz iyileşince başlıycaz kızçem inşallah tuvalete iki çocuğun birden beziyle uğraşmak zorunda kalmam
kuzum burdakiler nasıl desem cocugun aglar ayy benımkı hıc aglamzdı cocuk bısey eller ayy benımkı hıc ellemezdı dıyelımkı benım mıdem yanıyor ya ayy sende ne nazlısın hesabı kız halbukı ben hıc yatmadım he allah yukarda kendı camımı falan hep ben sıldım yaptım suana kadar.bıtek işte bu inşaaatta geldıler tövbe ettirdilerr valla hele eşimin bi yengesi var sildiğim yerlerin hepsini kadın geldi baştan sildi ayy inanamadım yaa kendi evimi temızleyememıs oldum yanı dusun neyse anlattıkça sınırlerım zıplıyor bu arada acıktım yaaa kendıme bı çikolatlı süt yapam içiyonuzmu oy ben onun yırım pıs anne he bende anneme cok yapardım hatırlıyorum hayal meyal
bacım delidir ne yapsa yeridir lafını duymadın galiba sen
anam ben öyle ayrıntılı ayrıntılı bilmek isterim
azı kesmez beni
yavrucum valla bizde çarşamba ona benzer bi durum yaşadık
benim kociş yolda kalmış kar yüzünden 3 saat gelemedi
ama bendeki durum şu arıyorum ağlıyorum, o da yolda bi çözüm mü bulsun beni mi sakinleştirsin bilemedi
yavv ne manyağım saatlerce ağladım nedense
kız senin kızdığını bildiğinden daha da kız diye çıkmamıştır yukarı
valla aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip olur umarım canım
biz artık 3 kişiyiz nasıl kaçmış ki gözümden
bak kızdım şimdi kendime
annannesine bi hayırlısıyla gidebilseydik herşeyi ayarlayacam bende bebeğimin
beşiği falan da kafam da dert şu sıralar
alsam da bi rahatlasam diyorum kocişe
kızçem ocaktan önce doğurmak yok tamam mı, ikimizde bekletecez haaa ona göre
offfffffff hamıle kaldıgımdan beri şu midemin yanması birgün olsun geçmedi yaaa
bu sıralar daha kötü olmaya başladım aslında bebek aşağıyada iniyor daha cok rahatlamam lazım artık benım
anam benıde bazen oyle krızler tutuyor ama benım adam gelıyor bı bakıyor bişeyim yokkk hoppp gıdıyorrr yanı boş boş kalıyorum hani hoşgeldin bebeğim yazıyor ya kızçem onun yerine biz artık 3 kişiyiz olanı aldım ben.hatta kadın hoşgeldın bebeğimi getirdi ben tam çıkarken farkettim inş kuzum inş alırsın sen de merak etme sadece ne alıcagına karar ver.son ana kalırsa bıle fıkrın olmus olur yo anam dogurmam bebek şekerine 2014 yazdırdım çünkü içimdende söylendim 2014 ten önce gelmek yok şekerleri çöpe atarım valla dedimmm inşallah hissetmiştir ccucummm
kuzum burdakiler nasıl desem cocugun aglar ayy benımkı hıc aglamzdı cocuk bısey eller ayy benımkı hıc ellemezdı dıyelımkı benım mıdem yanıyor ya ayy sende ne nazlısın hesabı kız halbukı ben hıc yatmadım he allah yukarda kendı camımı falan hep ben sıldım yaptım suana kadar.bıtek işte bu inşaaatta geldıler tövbe ettirdilerr valla hele eşimin bi yengesi var sildiğim yerlerin hepsini kadın geldi baştan sildi ayy inanamadım yaa kendi evimi temızleyememıs oldum yanı dusun neyse anlattıkça sınırlerım zıplıyor bu arada acıktım yaaa kendıme bı çikolatlı süt yapam içiyonuzmu oy ben onun yırım pıs anne he bende anneme cok yapardım hatırlıyorum hayal meyal
canım daha öyle şeyler anlattı ki onlara insan diyemem
şimdi sol kolunda sinir sıkışması var mesela
kayınbabası ölmüş ama kayınvalide de ondan beter
düşün kadının istanbulda 5 katlı apartmanı varmış
sırf bunlara vermemek için ucuza satmış 3 daireyi
dairelerde ilçe olarak şişlide yaaa, şimdi var yaaa en ucuzlarına trilyonlar diyolarmış
ama kadın ohhh vermedim ya bunlara diye keyfinde hala
değişik işte insanlar
seninkiler de bi garipmiş bacım açıkcası
anneye gidilir de tek başına git aylarca kal, kocayı görme, evine gelme çok ilginç
valla biz evlendik evleneli ne kocam yalnız gideyim der ne de ben
neden evlendik ki madem tek tek takılacaktık
hani olur göresin gelir alırsın çocuğunu gidersin bir hafta on gün hasret giderirsin dönersin
onda da eşinin imkanı varsa o da senle gelir zaten
yoksa sen hasret giderip hemen dönmeye bakarsın
gerçekten bunlar sana gelir gene işi senin üzerine yıkarlar gibime geliyor
kocişin bari destek olsa da en azından evli görümceni ve çocuklarını yollasa
lale zaten zor baş ediyo iki çocukla dese
olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?