Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hoş geldin kızçem vallah benim kız tam 1 saattir saçımı tarıyo sölene sölene ben sacımı taramıyormuşum pis kızlar gibi geziyormuşum cici kızlar olmuyormuşum kardeşimizi seviyoruz artık ne zaman gelecek diye bekliyoruz hergün kıyafetlerine bakıyoruz çünkü kızıma abla diyecekmiş bebek her planımıza onuda dahil ediyoruz parka giderken falan bebekte gelecek diyoruz hep birlikte gidecez diye planlıyoruz kızcem tuvaleti geldi kızımın şu internetten baktığımız ama daha başlamadık çalışmalara benim kızın altı pişik oldu annemde düzels,n öle başla canı acırken sevmeyebilir dedi o yüzden bekliyoruz şimdilik kızcem demekki senin vajına tahriş olmuş bendede olmuştu geçen bi ara böle bı sızlama oluyordu çok acıyordu iç çamaşırı bile giymek istemiyordum ben korkma doğumla alakalı değil o ama gece uykuda hissettiklerin doğum kasılması olabilir dikkat et kızçem az kaldı biraz daha sabret ve dikkat et kendine kızcem teyzemi ikna etmeye çalışıyorum ama benim kv de de var ya benim teyzem o sonuçta yabancı bi insan mı gelir gelmez kadına ne zaman gidicen diye soruyonn kendi geldi yerleşti tabi bi bekar kızı bi evli kızı birde kendi 40 gün gitmediler evli kzının 2 de çocuğu vardı daha birde vallaha ben doğum acısını bebeğin sıkıntılarını bile unutmuştum onların yüzünden birde hergün misafirleri bıktım ramazanda doğum yaptım ben yatak odasında yatıyorum kendileri iftara misafirleri,ni çağırıyorlar görümcemde misafirlerin,i çağrıyo hayatta tanımadığım kişiler evde hergün bende içerde yatıyorum bebekle ayy hatırladıkça sinirlerim bozuldu vallaha inşallah bu doğumdada öle yapmazlar

tatlım yazdıklarını okudum
o nasıl bir düzenmiş yaaaav
hadi kayınvaliden bebeğe bakmak için geldi diyelim
bekar kızını evde bırakamadı getirdi diyelim , evli kızı ne oluyor yaaaa
kocası nasıl izin vermiş ki onca zaman sende kalmasına
hem de 2 çocukla birlikte
sen lohusasın sonuçta , misafir kaldıracak kafan mı var
Allahım yarabbim yaaa
bazı insanların gerçekten insan olup olmadıklarını anlayamıyorum
dün eşim görümcemle konuşuyo da o da demiş bak sakın kıza iş yaptırma
ben 8 buçuk aylık hamileyken 20şer kiloluk odun kömür çuvalı taşıtırlardı demiş
hatta doğumuna 10 gün kala falan sütü tencereye koyup sobanın üstüne koymuş kaynanası demiş kaynayınca al, sakın taşırma
o da uyuyakalmış tam taşacakken görmüş
öyle bir kucaklamış ki tüm süt üstüne boşalmış
bütün vücudu yanmış resmen ve diyo ki kaynanam bırak yanmamı ve doğumuma az kalmasını bi iş bilmiyon seni de niye aldıysak dedi
ve ben o halimle ağlaya ağlaya sütün döküldüğü yerleri sildim diyo
içim acıdı resmen
bana mesela gerdek gecesi sabahını anlattı da yuhh dedim
bunlara bir günlük izin vermiş kaynanasıyla kayınbabası sağolsun, kayınvalidesinin görümcesine gitmişler ( ablamlar kaynanasıyla yaşamışlar da ilk evlilik yıllarında uzunca bi süre )
neyse o günün sabahı kalkmış görümcem kahvaltı hazırlamış balkona
diyo gecelik , sabahlık falan hani ev haliyle dolanıyorum
en son çay ve yumurtayı da yaptım balkona masaya koydum gittim eşimi uyandırmaya
o kalktı yüzünü yıkarken mutfağa girdim yumurtalardan biri yok masada
neyse uyku sersemi yapmadım heralde dedim diyo bir tane daha kaynattım koydum gittim eşime hadi gel demeye diyo
geri gelmiş bakmış ki gene bir yumurta yok ve çay bardağı da ortalıkta görülmüyo
eşine seslenmiş sen burdan aldın mı diye , o da yok demiş
tekrar bardak koymuş , yumurta koymuş, balkona götürüp çayları falan doldurmuş , içerde giyinip gelmişki balkonda kayınbabası

şok oldum resmen diyo
adam birde diyomuş ki saatlerdir bi gelemediniz kahvaltıya ben de yumurtayla çayla idare ettim
meğer onlar öyle gecelikle falan gezinirken adam anahtarla açıp çoktan içeri girmişmiş bile
kayınvalidesi sonunda almış götürmüş yokluğunu farkettiğinde ama o onun için bi şok anı olmuş

neyse konudan çok uzaklaştım kusura bakma
pişik mi oldu prenses kıyamam hiç yaaa
bence de popişinin ağrısı geçsin ondan sonra alıştır tuvalete

hoşgeldin bacım
valla haaa sizde bi alemsiniz
neden küsmüştün ki kocişine onu da anlataydın da tam rahatlayaydık
böyle yarım yarım olmuyo açıkcası

dün benim kociş de oğlanla maç yaptı
karnıma ağzını dayıyo hadi oğlum birrrrrrrr ikiii üçççççççççççççç şur ve golllllllllllllll diyooooooooooo benim oğlan başlıyo geçirmeye
aferin yavrum ben geçiremedim sen geçir
doğunca bu fırsatı bulamazsın valla anan ikimize de geçirir diyo
hadi benimki bidaha başlıyo mu vurmaya
oğlanlarda baba tarafında mı ne

oooooooooooooooooh herşeyciklerini almışsın
ben eminönündeki pek çok modeli biliyorum malum biz alalı uzun zaman olmadı
hangisinden aldınız?
ben gondol modelinde olan kapı süsünden aldım

bizim bacı doğurdu mu acaba gerçekten yaaaa

aferin cam falan silmek yok haaaa
bebişim geçmedi bu ağrı yaaa
nasıl bir ağrıysa zaten çözemedim gitti
durdu durdu bunca yıl sonra çıktı işte diş
hatta çıkamadı, pırtlıyım diyo pırtlayamıyo
epey ele geliyo
daha bacım 20liklerimin hiçbiri çıkmadı ki benim
bu çıksa geride 3 tane daha var

kızçem sen bu son gunlerde farkındamısın herseyı ayrıntılı yaz dıyonşimcik dur onuda anlatıyımda bende içimden atmış olayımdün akşam eşim yolda kalmış aküsü bitmiş arabanın bende aradım nerde kaldın dıye dedi akü bittibende nasıl bitiyormuş dedimalt tarafı ya kapa benim canımı sıkma dedi suratıma kapadımısonrada 5 dakka geçti aradı meşgule verdım yarım saat gectı aradı meşgule attım normalde aslında acarım bagırırım ama busefer acmadım gıcık oldum
ben dedim kesin eve gelir arabayı park etmıs evın önüne direk işe gıtmıs nankörinsna bı karısını merak eder naptı bu hamıleydı dıyearadan 1 saat gectı yıne aradı yıne kapadım diğer işe geçmiş buseferhalbukı ben arabayı gorunce ısıkları kapamıstım merak etsın dıye hıc etmedı bılesonrada saat 12 ye dogru eve geldı guluyor hep senmı sınırlı olcan bende sınırlıydım falan dıyeama benım hıc sucum bılem yoktu sonrada konusmadım hıc uyudum işteeneysem kapı susu bebek oturuyo basında yastık var buyuk bısey gondol dedıgını gormedım o hangısı kı:26:bebek sekerımde ayakkabı mavi bebek sepeti de bu arabalılar varya ondan..bebek yastıgıda kremli aldım altınlar gozuksun dıgerlerı cok mavılıydı
bırde bızım bakkaldan saplı şekerler aldım hanı bu rengarenk yuvarlak olur ya onlardan.tülle kaplıcam hastanede dagıtıcambırde biz artık 3 kişiyiz diye kapı susu aldım umarım asmak kullanmak nasıp olur kızçem.baksoyum valla kayıp heran hersey olabılır

canım hiç çıkmayabılırdebenimde sadece 1 tanesi çıkmış ama ben farkında bıle olmadanoda yarım cıktı zaten yarısı daha ıcerde

yok bıtanem yarın sılcem camlarımı yavaş yavaş
kadın caırmam ben eşim istiyor ama sonra laf olcak ve ben çatlarım sınırden.birisinide sokmam eve laf edıyorlar sonra ya benım cevremdekılerı anlatsam agzınız acık kalır oyuzden konusturtma benı kacarsın valla
seram nerelerde yaa ben hıc rastlayamıyorum artık onaa
lalem senın kızçen nasıl

kızcem ne kansızlarmış ya hamile kadına yaptıkları eziyete bak vallaha insan değillermiş bunlar kızcem bizim kv tarafında böle evli kadın günlerce gider annesinde falan kalır bişey demezle öle alışmışlar evlilik hayatı düzeni yok mesela benim eltimde öğretmen burada yaz boyu annesine gider okul açılınca gelir koçasıda kv dede kalır bunların evlilik hayatı sadece okul açık kaldığı sürece okul bitince karı kocalıkta biter diğer eltim mesela annesigil adanada oda bi gider adana çok yakın bi yer olduğu halde 2 hatta 3 ay gelmez ben anlamıyorum vallaha benim kocişe diyorum bende gitsem kalsam annemlerde o kadar almanyada bana diyoki sen manyakmısın o zaman ne demeye evlendik biz diyo ailene gidebilrsin ama herşeyin bi süresi zamanı var diyo e dedim kızkardeşin yengelerin falan böle yapıyo bende onları hala anlamış değilim diyoo benım görümcem şimdi mesela aynı şehirde oturdukalrı halde bi annesine gider 1 ay uğramaz eve ben anlamıyorum bunun nasıl bi kocası var ya insan özler en azından evini kocasını benim kocam 2 3 günşehirdışına gidiyo ben bi yanımı hep eksik hissediyorum bi an önce gelsin diye bekliyorum geceleri uyuyamıyorum ne bilim bunlar nasıl bi insannlar kız birde benim görümcem çalışan bi kadın sanki evde kalıp banamı baktıkii ben daha beter çocuklarına bakıcı oldum benım kıza karışıyorlardıı sürekli onların başını bekledim kıza bişey yaparlar diye inşallah bu doğumdada gelmeye kalkmazlar totişimiz iyileşince başlıycaz kızçem inşallah tuvalete iki çocuğun birden beziyle uğraşmak zorunda kalmam

offfffffff hamıle kaldıgımdan beri şu midemin yanması birgün olsun geçmedi yaaa
bu sıralar daha kötü olmaya başladım aslında bebek aşağıyada iniyor daha cok rahatlamam lazım artık benım

kız vallaha anam camda doğurursun ona göre demedi deme neden laf olacak kızçem laf edenler gelsin kendi silsin o zaman camları senin kocişede kızdım bu arada hamile kadına böle şey denir birde üztelik eve uğramadan işe gidilirmii kızcem benim kız sacımı tarıyo halen bi saat oldu sölene sölene tarıyo sacımı ben pis kızlar olmuşum sacımı taramamışım cici kızlar olmuyormuşum anasını beğenmiyo sıpaaa bi taraftanda dizi izliyo lale devrini bide bana soruyo anne bunun adı ne bu neden böle yaptı falan feilan dizideki entrikaları anlamaya çalışıyooee

bacım delidir ne yapsa yeridir lafını duymadın galiba sen
anam ben öyle ayrıntılı ayrıntılı bilmek isterim
azı kesmez beni

yavrucum valla bizde çarşamba ona benzer bi durum yaşadık
benim kociş yolda kalmış kar yüzünden 3 saat gelemedi
ama bendeki durum şu arıyorum ağlıyorum, o da yolda bi çözüm mü bulsun beni mi sakinleştirsin bilemedi
yavv ne manyağım saatlerce ağladım nedense
kız senin kızdığını bildiğinden daha da kız diye çıkmamıştır yukarı
valla aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip olur umarım canım
biz artık 3 kişiyiz nasıl kaçmış ki gözümden
bak kızdım şimdi kendime
annannesine bi hayırlısıyla gidebilseydik herşeyi ayarlayacam bende bebeğimin
beşiği falan da kafam da dert şu sıralar
alsam da bi rahatlasam diyorum kocişe
kızçem ocaktan önce doğurmak yok tamam mı, ikimizde bekletecez haaa ona göre

Son düzenleme:
canım hiç çıkmayabılırdebenimde sadece 1 tanesi çıkmış ama ben farkında bıle olmadanoda yarım cıktı zaten yarısı daha ıcerde

umarım çıkacaklarsa da ben sağlıklıyken çıksınlar
hamileyken çok zor beeeee, ne çektim ben yaaa
yavrımmmmmmmmmmmmm bizim dişler duruyo desene içerde

şu millet ne der kısmını bi atlasana artık yaaa
bırak ne derlerse desinler
sen bu bel ağrınla hem misafir ağırlıyon , hem bebek taşıyon hem de temizliğini yapıyosun
bırak camları da kadın siliversin
onlarda herşeye karışmasınlar aman yaaa

kuzum burdakiler nasıl desem cocugun aglar ayy benımkı hıc aglamzdı cocuk bısey eller ayy benımkı hıc ellemezdıdıyelımkı benım mıdem yanıyor ya ayy sende ne nazlısın hesabıkız halbukı ben hıc yatmadım he allah yukarda kendı camımı falan hep ben sıldım yaptım suana kadar.bıtek işte bu inşaaatta geldıler tövbe ettirdilerr vallahele eşimin bi yengesi var sildiğim yerlerin hepsini kadın geldi baştan sildi ayy inanamadım yaa kendi evimi temızleyememıs oldum yanı dusunneyse anlattıkça sınırlerım zıplıyor bu arada acıktım yaaakendıme bı çikolatlı süt yapam içiyonuzmuoy ben onun yırım pıs anne hebende anneme cok yapardım hatırlıyorum hayal meyal

canım daha öyle şeyler anlattı ki onlara insan diyemem
şimdi sol kolunda sinir sıkışması var mesela
kayınbabası ölmüş ama kayınvalide de ondan beter
düşün kadının istanbulda 5 katlı apartmanı varmış
sırf bunlara vermemek için ucuza satmış 3 daireyi
dairelerde ilçe olarak şişlide yaaa, şimdi var yaaa en ucuzlarına trilyonlar diyolarmış
ama kadın ohhh vermedim ya bunlara diye keyfinde hala
değişik işte insanlar

seninkiler de bi garipmiş bacım açıkcası
anneye gidilir de tek başına git aylarca kal, kocayı görme, evine gelme çok ilginç
valla biz evlendik evleneli ne kocam yalnız gideyim der ne de ben
neden evlendik ki madem tek tek takılacaktık

hani olur göresin gelir alırsın çocuğunu gidersin bir hafta on gün hasret giderirsin dönersin
onda da eşinin imkanı varsa o da senle gelir zaten
yoksa sen hasret giderip hemen dönmeye bakarsın

gerçekten bunlar sana gelir gene işi senin üzerine yıkarlar gibime geliyor
kocişin bari destek olsa da en azından evli görümceni ve çocuklarını yollasa
lale zaten zor baş ediyo iki çocukla dese
olmaz mı?

yavrum valla onları alacaksın elineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evire çevire döveceksin bi güzel
ne bu yaaa bıktım bende cidden
sürekli bi kıyaslama çabası
arkadaşım doğurdu daha 15 günlük bebişi
sezeryan oldu sütü epey gelmedi, sonra da sarılık pamukçuk derken çok emmek istemedi
epey bi süre mama aldığından şimdi anne sütünü az alıyo
bugün lohusa ziyaretine gelen biri demişki sen kilo almamak için kesin yemiyosun
ondan da sütün olmuyo demiş
zayıflamak uğruna emzirmiyosun da demiş
tövbe tövbe bu insanlar nasıl insanlar böyle , anlayamıyorum ben bunları

anam benıde bazen oyle krızler tutuyor ama benım adam gelıyor bı bakıyor bişeyim yokkk hoppp gıdıyorrryanı boş boş kalıyorum hani hoşgeldin bebeğim yazıyor ya kızçem onun yerine biz artık 3 kişiyiz olanı aldım ben.hatta kadın hoşgeldın bebeğimi getirdi ben tam çıkarken farkettim inş kuzum inş alırsın sen de merak etme sadece ne alıcagına karar ver.son ana kalırsa bıle fıkrın olmus olur yo anam dogurmam bebek şekerine 2014 yazdırdım çünküiçimdende söylendim 2014 ten önce gelmek yok şekerleri çöpe atarım valla dedimmminşallah hissetmiştir ccucummm

offfffffff hamıle kaldıgımdan beri şu midemin yanması birgün olsun geçmedi yaaa
bu sıralar daha kötü olmaya başladım aslında bebek aşağıyada iniyor daha cok rahatlamam lazım artık benım

yavrum sen doktora sormadın mı
dönmemiş mi daha kuzucun?
döndüğü anda biraz olsun rahatlarsın emin ol

ben uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zamandır ağlamamıştım böyle kuzum yaaa
krize girdim resmen
rüyamda da o gün müge anlıya çıkmışım kocişi arıyordum
hal böyle olunca da uyandım baktım kociş yok, karda yolda kalmış
dedim kesin kocişimi kaçırcaklaaaaaaaaaaaaar, müge anlıya çıkcam herifim kayıp diyeee
kociş telefonda diyo ki ne diyosun sen
bak inme arabadan seni kaçırcaklar kesin karda kışta , dağa kaldırcaklar diyorum
manyamışım iyice
zaten düzgün bi rüya gördüğüm yok ki son günlerde

bak Çınar efendi anneyi dinleyeceksin haaa ona göre
erkenden gelmek yok
siz 2014 doğumlu bebişler olacaksınız o kadar, yoksa saçınızı başınızı yoalrım

ıyyy kızcem aynı benim kv yi anlattın vallaha benim kızı beğenmez benim çocuklarım böle değil der benim midem yanıyo geçen onu diyorum ayy nerdeyse onun için ağlayacan der tırnağım taşa değse doktora gidiyormuşum bilmem ne benim temizliğimi beğenmez sildiğim yeri tekrar siler katladığım çamaşırları beğenmez bana derki senin yıkadığın çamaşırlar neden böle kendini beyazları renklileri makineden çıkınca parlarmış resmen benimkiler öle değilmiş daha neler nelerr haa ben bişey alınca basit şeyler alıyormuşum pahalısını almıyormuşum ucuz alıyormuşum her pahalı olan sey güzel olacak diye bi kaide var sanki canım ne isterse onu alırım ben ev taşırken biçok eşyamı durumu olmayan birine verdi kalitesizmiş basit duruyorlarmış amannn işte ben az anlatıym sen çok anla kızçem bemim kız vallaha öle beni beğenmiyor artık akşamüstü diyorki kalkta pantolonunu giy bende diyorum üstümde varya o hamile pantolonu üzt kısmı penye ya kemer kısmı hayır diyo bu güzel değil güzelini giy baban gelecek diyo saçımı begenmiyo topluyormuşum hep açık bırakmıyormuşum keza kendi hiç toplamayı sevmez sürekliaçık saçı toplatmaz hiçç bizde az önce içtik çikolatalı sütümüzü her akşam birer fincan içer keyif yaparız biz ana kız sana afiyet olsun kızcem mide yanman için de bitane elma soy ye istersen iyi gelir midene kız sacımı taraya taraya başımı ağrıttı ben,im kızz

yok kızcem bunlarınki hasret giderme falan değil kırk kapılı yaşıyorlar nerdeyse gittikleri yerde aylarca kalıyorlar görümcenin kv de fenaymış vallaha oğluna kalmasın diye insan darelerimi satar aksine satmaz onlara kalsın ilerde rahat etsinler diye ayy çok fesatmış bu kadın ben şimdiden yerimi yapmaya başladım kızçem dedimki benmim görümceye kv ye falan teyzem gelecek doğuma birde mersinde arkadaşım var tanıyorlar o gelecek dedim ikisininde çocuğu yok rahat rahat bakarla bana dedim e daha ne diym kızçem anladılarsa yeter bu kendilerine zaten benim görümcem 4 gündüür beni sinir etti kar yağdı burada kreş tatil oldu diye oğlanı getirip sabahları benim yanıma bırakıyo akşam giderken alıyo sanki başka bıracakak yeri yok annesi kaynanası yok akrabaları yok ha bide beni sevmiyorlar toplanıp yiyorlar içiyorlar partiler veriliyo beni istemiyorlar ama işleri düşünce ben gelinleri oluyorum teyzemle konuştum az önce dedim teyze gelmezsen ben bunlarla kötü olup kavga ederim falan kendi başıma doğururum dedim o da dayanamadı tamam gelirim doğumdan 1 hafta önce dedi birde arkadaşım gelecek mersinden yine doğumdan 1 hafta önce eger planladığım gibi olursa herşey kızcem çokkk rahat ederim doğumdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…