Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

maşallah yaaa nasıl bir yaşam tarzıymış o öyle
gittikleri yere bildiğin postu seriyolar desene
valla yaaa çok fenaymış benim görümcemin kaynanası da kayınpederi de
ilerde rahat edecek olmaları fikri direk sattırmış işte canım
düşünsene sen para hesabımda duruyo diye seviniyomuş kadın
Allah yardımcın olsun kızçem hakikaten işin çok zor
anlamaları lazım sen direk söylemişsin
yani anlamamaları için anlamaları gıt olmalı

zaten bu işler her zaman böyle olur
işleri düşene kadar sevimsiz olursun , işleri düştüğünde ise melek olursun melek
sen hem kızın varken hem de hamileyken utanmadan sana bırakıyo yani çocuğunu öyle mi

kendisi öğretmense kendisinin de kar tatili olması gerekmez mi
otursun kendisi baksın çocuğuna allah Allah

off yaaa insan sinir olur böyle insanlar yüzünden

Allah bunlara akıl fikir ihsan etsin kızçem
valla herkeste bi kıyaslama huyu var
ben annemde en çok bundan korkuyorum
bin kere dolduracaklar annemi yok benim gelinin böyle olduydu yok kızın şöyle olduydu
bende dolup patlayacam , paralayacam birilerini
annem saf kadındır
dost sandıklarının sözlerini iyi niyetle söylediğini düşündüğünden hemen inanır
ama millet hep senin moralini bozmaya çalışıyo farkında değil

senin kayınvalideni de dövelim bacım , olma mı

ya ya bende takmamak isterdimde olmuyor iştee

aynen yazık o arkadasınada ya.bu tıp ınsanlar boyle ıste.emınımkı bende aynılarını yaşayacagım.dun esımle yın ekonustuk bebegı opmek ısterlerse eger soylıyceksın dedım yasak dıye..ellerını opsunler yada koklasınlar yanagından bebek opmeye delı oluyorum daha onun canı nezilide kablolarını sökücem basmasınlar dıye.esımede dedımde guluyo dedım yapıncada boyle gulersın gorucez dedım.bırde bana dıyorkı ya asagıdan basarlarsa dıyo ozamanda onuda bozarım dedımtam dıyo bu sefer sakınleş artıkahh kızçem ben bu loğusalıkta cok zorluncagımı bılıyorum bunlar valla benım cok ıyı gunlerım yaaa

yavrum sen doktora sormadın mı
dönmemiş mi daha kuzucun?
döndüğü anda biraz olsun rahatlarsın emin ol
bıtanem benımkısı cok tan donmustu zaten bayagı bayagı oldu yanii10 gün önce sordum hatta ooo sen artık dönmedemisin çoktan dönüverdi seninkisi erkenci dedi banaama bu ayakları ağzımdan çıkıcak bi ara sankionlarmı bukadar baskı yapıyor mideme anlamıyorumkiii

senın aglamadan bayagı degısıkmışşş ilahii koptum okurkenkorkma tatlım bıseycık olmaz allahın izniyle.hamılelık psıkolojısı ıste sapıtıyoruz bazen hatta ben cogu zaman hayırlara cıksın ruyanda anam bu laflarından sonra teyzesı daha benım oglan dogmazda heee

kv he sinir oluyorum boyle tıplereeeeahhh prenseseım benım normal pantolanlar anana olsa anan gıyermı bu koca lastıklı pantalonları hıccc

heyyyyyyyyyyyyyyyyy kızçelerimmmm
haydık kalkın uyanın bakımmmmm
bugün temızlık yapalım havada cok guzel valllaaaabir sıcaklamış etraf günete yakıyor ben camlara başlıyorummmm halımıda kaldırdımmmmhaydıkkk uyanın yaaaa
bugun pazar erken kalkın hamişlerrrrrrrrrrrrr
kız baksoyum kemsın sen dogurdun bu sefer rabbım bı avazda kurtarsınnnn
oyyyyyyyyyyyyyyy haydık bakalım bismillahhh son ses müzikte açtımmmm
bu arada gecede rüyamda karaoke yapıyordummm:çınarda doğmuş sozde yanıma oturtmusumoda şapşal şapşal bana bakıyordu
haydık ben kaçtım gelırım yıneee öpüyorummm

insan değilim de neyim acep çok merak ettim bacım neyim ben
zayıflarsıın korkma hiç....

fena değildi kızçem. bi ara cinnet geçirecektim ama neyseki geçti...

ıyyyy bu ne bee kabile halinde yaşıyolar resmen bacım allah sana sabır versin...

seninki 2013 te doğsunda gör sen.... 2014 yazdırdın diye
benimkinideeeeee

ayy bacım sen anlattıkça bana fenalık geldi.. sen eniyisi hiiçç doğurma tut içinde

günaydın tatlım
anam bu karı temizlik diyo cam diyo kızım bi otur totonun üstüne yahu
camda doğuracan

kız baksoyum doğurdunmu neettin kıız.. doğurasınmı geldi anam hadi inşallah bi avazda kolayca doğurursun..

ee kızcem sonuçta o para hesabında duruyorsa kendi öleünce yine kalacak oğluna gelinine nasıl insanlar varya hayret ediyorum bazen evet kızcem bunlar gittikleri yere postu serip aylarca gelmiyorlar seninde deiğin gibi kızcem anlmaları gıt değilse söledim ben bana bakacak var siz gelmeyin diye e daha ne diym bacım görümcem muhasebeci kızcem ama bırakacak bi sürü insan var çocuğunu ee iyi günde hatırlamazlar bei işleri düşünce hatırlarlar bide öle bi tavrı varki görümcemin sanki mecbursun bakmaya der gibi getiriyo sabah kapıdan bırakıyo çocuğu akşam alıyo ya ne yaptın akıllı durdumu çocuğum sana problem yaşatıyormu hiçç sormuyo bilee
kv he sinir oluyorum boyle tıplereeeeahhh prenseseım benım normal pantolanlar anana olsa anan gıyermı bu koca lastıklı pantalonları hıccc
yok kızcem yok benim kız beğenmiyor bu hamile pantolonlarınıı normal pantolonlarda benim basende takılıyoo çok şişko oldum çokk
kız anam dünden beri kime konuştuk biz gene tutturdu cam diye e camda doğurda mahalleye karşı gör bakalımm kız senle zırsızdelinin bu ara ne garip rüyaları var resmen film gibii
yes bacım kabile bunlar kız toplaşım bu kv leri dövsek ne olurki tek bikerecikk ne olurrr
kız baksoyum doğurdunmu neettin kıız.. doğurasınmı geldi anam hadi inşallah bi avazda kolayca doğurursun..
kız gecrcekten ha benimde aklıma geldi en azından sabahları bi girip günaydın diyordu bizim kızce demekki doğurdu bu ondan gelemiyooo

yamısım neden fenalık gecırecektın kuzum ayy ben kendı mevlutumu dusunemıyorumm

sanıyorum normal pantalonumu denediğimde 5 aylıktım ve yarıda kalıyorduşimdi herhalde bacagım gırmez ıcınee
lalem valla mahalleye karsı doguracaktımda eşim yetişdi

kızçelerim ben geldımmmama ölüyormuyum doğuruyormuyum bilemedimm:26:
çok sancım varrr sabahki halimden eser kalmadı siz dediniz dedinizde bende duramadım işte ama tövbe dahada bişey yapmam dogurana kadar
zar zor duş aldım eşim yastık yorgan taşıdıda yatıp dınlencem şimdi
ama vallahi evim misssssssssssssslerrrrrrrrr gibi olduu
vallahide bitti rahat rahat doğurabılırım artıkkkama çok ağrım varrr

canım kesin hesabındaki parayı da yiyodur ölücem de bunlara kalacak korkusuyla
şu hayatta ne insanlar varyaaa
insan evladına yatırım yapar, bunun gibilerde evlatlarından sakınıyolar işte

canım sende suçlu çıkarmadığına memnun olmuyosun da aaaaaaaaaaaa
hanfendiler tenezzül etmişler çocuklarını sana emanet etmişler , bunun kadar büyük bir onur mu olur
tövbe tövbe yaaa kadının saçını başına yolacam görecek
sen mecbur musun bu halinle elin çocuğuyla ilgilenmeye
ama yoooooooooook olmuyo işte, diyemiyosun onlar ne kadar alçak olursa olsun
Allahım yardım etsin sana

rüyalarımız öyle değişiktir bizim

kız topiğin toprağı da oldu da biz bilmiyoruz sanırsam
ağrısı sancısı da yoktu , ne oldu acep

ben artık hamiş kıyafetleri dışındakilerine sığamıyorum bacım
mecbur beğenmesem de giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…