aynen yazık o arkadasınada ya.bu tıp ınsanlar boyle ıste.emınımkı bende aynılarını yaşayacagım.dun esımle yın ekonustuk bebegı opmek ısterlerse eger soylıyceksın dedım yasak dıye..ellerını opsunler yada koklasınlar yanagından bebek opmeye delı oluyorum daha onun canı ne zilide kablolarını sökücem basmasınlar dıye.esımede dedımde guluyo dedım yapıncada boyle gulersın gorucez dedım. bırde bana dıyorkı ya asagıdan basarlarsa dıyo ozamanda onuda bozarım dedım tam dıyo bu sefer sakınleş artık ahh kızçem ben bu loğusalıkta cok zorluncagımı bılıyorum bunlar valla benım cok ıyı gunlerım yaaa
bıtanem benımkısı cok tan donmustu zaten bayagı bayagı oldu yanii10 gün önce sordum hatta ooo sen artık dönmedemisin çoktan dönüverdi seninkisi erkenci dedi bana ama bu ayakları ağzımdan çıkıcak bi ara sanki onlarmı bukadar baskı yapıyor mideme anlamıyorumkiii
senın aglamadan bayagı degısıkmışşş ilahii koptum okurkenkorkma tatlım bıseycık olmaz allahın izniyle.hamılelık psıkolojısı ıste sapıtıyoruz bazen hatta ben cogu zaman hayırlara cıksın ruyanda anam bu laflarından sonra teyzesı daha benım oglan dogmazda heee
heyyyyyyyyyyyyyyyyy kızçelerimmmm
haydık kalkın uyanın bakımmmmm
bugün temızlık yapalım havada cok guzel valllaaaabir sıcaklamış etraf günete yakıyor ben camlara başlıyorummmm halımıda kaldırdımmmm haydıkkk uyanın yaaaa
bugun pazarerken kalkın hamişlerrrrrrrrrrrrr
kız baksoyum kemsın sen dogurdun bu sefer rabbım bı avazda kurtarsınnnn
oyyyyyyyyyyyyyyy haydık bakalım bismillahhh son ses müzikte açtımmmm
bu arada gecede rüyamda karaoke yapıyordummm:çınarda doğmuş sozde yanıma oturtmusum oda şapşal şapşal bana bakıyordu
haydık ben kaçtım gelırım yıneee öpüyorummm
kızçelerim ben geldımmmama ölüyormuyum doğuruyormuyum bilemedimm:26:
çok sancım varrr sabahki halimden eser kalmadısiz dediniz dedinizde bende duramadım işte ama tövbe dahada bişey yapmam dogurana kadar
zar zor duş aldım eşim yastık yorgan taşıdıda yatıp dınlencem şimdi
ama vallahi evim misssssssssssssslerrrrrrrrr gibi olduu
vallahide bitti rahat rahat doğurabılırım artıkkkama çok ağrım varrr
sanıyorum normal pantalonumu denediğimde 5 aylıktım ve yarıda kalıyorduşimdi herhalde bacagım gırmez ıcınee
lalem valla mahalleye karsı doguracaktımda eşim yetişdi
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerelerdesiniz
hayalotum nasıl oldun kuzum, doğurmuyon dimi
o kadar da uyardım seni yapma şu camları silme diye
off offf
yamişim mevlüt yorgunluğunu atamadın zannımca
lalem sen nerelere kayboldun bebeeeeeeeeeem yavvv
ailecek gezmelere mi gittiniz yoksam
hbaksoyum sonunda doğurdun mu kızçem
valla merak ediyoruz seni , bi gelip bizi bilgilendirsen süper olacak
esham nasıl oldun kuzum, ameliyat izin acıyor mu hala
oğluşun nasıl, keyfi yerinde mi tosuncuğun
morişim mevlüt nasıldı
iyi misin , oğluşun nasıl?
zirve bacım da kayboldu epeydir yok
kız seraaaaaaaaaaaaaa gelsene kanki yaaa
senin çocuklar nasıl, anlatsana azıcık bize onları
unuttuğum kimse yok sanırsam
gelin yaaaaaaaaaa gelin
domestos ve yeni gelen arkadaşlar da kayboldular ortalıktan
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerelerdesiniz
hayalotum nasıl oldun kuzum, doğurmuyon dimi
o kadar da uyardım seni yapma şu camları silme diye
off offf
yamişim mevlüt yorgunluğunu atamadın zannımca
lalem sen nerelere kayboldun bebeeeeeeeeeem yavvv
ailecek gezmelere mi gittiniz yoksam
hbaksoyum sonunda doğurdun mu kızçem
valla merak ediyoruz seni , bi gelip bizi bilgilendirsen süper olacak
esham nasıl oldun kuzum, ameliyat izin acıyor mu hala
oğluşun nasıl, keyfi yerinde mi tosuncuğun
morişim mevlüt nasıldı
iyi misin , oğluşun nasıl?
zirve bacım da kayboldu epeydir yok
kız seraaaaaaaaaaaaaa gelsene kanki yaaa
senin çocuklar nasıl, anlatsana azıcık bize onları
unuttuğum kimse yok sanırsam
gelin yaaaaaaaaaa gelin
domestos ve yeni gelen arkadaşlar da kayboldular ortalıktan
canlarım nasılsınız napıyosunuz. off ben giremez oldum nete yaaa benim oğlan beni çok yoruyoama kıyamam yaa
baksoyum dogurdun mu
yamısım sana bısey sorcam??
zırsızım sen napıyon
hayalotum daha var dogurma sakınn
lalecim sen nasılsın bacım..
yamısım neden fenalık gecırecektın kuzumayy ben kendı mevlutumu dusunemıyorumm
haber vereydi iyiydiaminnnnnnnn
aferin sana. sen böyle devam et. o 2014 yazılı şekerlernin de hepiciini çöpe at... başlatma evine allalaaa. kız bak gelirsem oraya seni yatağa bağlarım kalkamazsın bidaha heee... aaaaaaaaa... lalem çok güzel bişey söylemişti burda brine.. şimdi bende sana onu söylüyorum. beni salon kadını çizgimden çıkarıp mahalle karısı çizgisine sokma heeeee. kız gelirsem saçını başını yolarım seninkızçelerim ben geldımmmama ölüyormuyum doğuruyormuyum bilemedimm:26:
çok sancım varrr sabahki halimden eser kalmadısiz dediniz dedinizde bende duramadım işte ama tövbe dahada bişey yapmam dogurana kadar
zar zor duş aldım eşim yastık yorgan taşıdıda yatıp dınlencem şimdi
ama vallahi evim misssssssssssssslerrrrrrrrr gibi olduu
vallahide bitti rahat rahat doğurabılırım artıkkkama çok ağrım varrr
buldum seni benzetecek bişey
kürdan olur senden olsa olsa
bu ne zayıflık bacım yaaav
bacım bi yanda kaynana bi yanda ana... diğer yanda yandaşları.. öbür tarafta da çoluk çocuğun dur sustan anlamayıp bağırışması kapıları çarptırması. ama zirve kaynanada... onu değişmeyiz conem
haber vereydi iyiydi
aferin sana. sen böyle devam et. o 2014 yazılı şekerlernin de hepiciini çöpe at... başlatma evine allalaaa. kız bak gelirsem oraya seni yatağa bağlarım kalkamazsın bidaha heee... aaaaaaaaa... lalem çok güzel bişey söylemişti burda brine.. şimdi bende sana onu söylüyorum. beni salon kadını çizgimden çıkarıp mahalle karısı çizgisine sokma heeeee. kız gelirsem saçını başını yolarım senin
bu sözü herkesten duyduğum için alışkınım şaşırmadım
bende kararlıyım bi doğuruyum gör bak nasıl zayıflayıcimmmmmmmmmmmmmmm
çıra gibi olicimmmmmmmmmmmmmmm
canlarım nasılsınız napıyosunuz. off ben giremez oldum nete yaaa benim oğlan beni çok yoruyoama kıyamam yaa
baksoyum dogurdun mu
yamısım sana bısey sorcam??
zırsızım sen napıyon
hayalotum daha var dogurma sakınn
lalecim sen nasılsın bacım..
iyiym çok sukur bebeem sen nasılsın amelıyat yerim acımıyo ama üşütmüşüm sancısı devam edıyo bugun ılk defa carsıya cıktım 2 saat dolandık ama daha fazla ayakta duramadım bıraz daha zamanım var sanırım.
oğlusumun gaz sorunu var kabız oldu bıde onla ugrasıyorum hıc durmaz oldu tatlım yaa nazar degdıı
yok bacım onu atamadan bugün de alışverişe gittik ve ben artık iflas ettim. belim bacaklarım koptu resmen.. amaaa oğluşuma ne ciciler aldııımmmmmdeğdi değdi
he yaw zirvede kayboldu...
bence baksoy ya doğurdu yada kaynanası ve eltisiyle saç başa girdilerher ikisindede bebiş gelmiştir bence
hoşgeldin tatlım sor tabiiki ne istersen...
kizlar millet okula gidiyor benim veletler tatile girdi 3 hafta onceden kolej oldugundan kapandi okullari anam agliyor onlarla ugrasmakdan :2:kizlar en guzel zamanlariniz hiccc oflenip puflemeyinnnn anacim bunlar 4 yasi gectimi isin daha cokarabaya 300mlik sulardan aliyorum dun yukari cikarmis esim arabaya filtre cektircem diye neyse beni asagi garaja cagirdi sera gelde yardim et bana diye allahim belki 1 saat bile kalmadim benim kucuk veletler gidin o su siselerini ust uste diz sonra mesin topla vur vurdugunu patlat yerler dolaplar su icinde ufaklik patlayan siseleri tekrar dolurup getirmis eve bir girdim halilar su icinde ne oldu dedim kimsede cit yok kizim cesmemi sizdirdi acaba dedim bakdim birtane su sisesi kalmamis koca boxun icinde sinirden millet aglar ben catlagi gulme kirizine girdim oglum diyorki anneme ne oldu esimde kacirdi sizin yuzunuzden kecileri kadincagiz baba duzelirmiki annem korkuyom diyor cok zor artik cok uzdunuz annenizi bak ne hale geldi karicim diyor allahim vallahi ben bile korkdum kendimden resmen gozlerimden yas geldi gulmekden allah allah :26:bide buyukler evde diye benim ufaklik uyumuyor uyumadigi icinde kafayi bir oraya bir buraya vuruyor bagirmasida tam bir kriz sebebi ayyyy bu kadar yaramazliklari yetmiyormus gibi birde soz verdim okul bitince sizi tatile goturcem diye simdi hadi ne zaman cikiyoruz tatile diye soruyorlar evladim tum oteller dolmus yabancilarin bayrami bide yilbasi yaklasti neyseki hergun hemen hemen aradim dun buldum bir yer benim cocuklarin istedigi yerde hemde onumuzdeki haftaya ne sanslilar birde heeee bari orda susarlar yoksa hoteli yikarlarmi basima bilmem:44:kizlar merakkkk etmeyin avukat arkadas ne kadarda iyi cikdiyaaaaaa iki gundur en sevdigim yemekleri yapip getiriyor bide konusabilecek seylerimiz ortak huylarimiz cikdi ortaya arada catlaklarda olmasa bu dunya nasil dengelencek bacular kim 4&4luk su hayatta bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?