Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızçem sen baştan hazırla diyecem ama senin kociş de değişik
bunca zaman olmuş evleneli, ne sıkıntılar atlatmışsınız üstelik ve hala farkında değilmi senin hissettiklerinin
emin ol şapır şupur öperler yanaklarından
zili sökünce de kapıya tekme tokat girerlerse bu sefer de korkmaz mısın

ahh yavruşum benim yaaa , keşke bi çözüm bulabilsek senin için

döndü demek seninki de
benimki de su fazlalığından geri dönmediyse kafası aşağıdaydı en son bıraktığımda
bacım erken gelesi var bunların kesin
midene tepiyodur muhtemelen
benim artım kemiklerim morardı resmen yaaa
nasıl vuruyorsa

kızçem psikolojim gitmiş sanırsam
müge anlıda sağolsun hiç yardımcı olmuyo
hep kötü olaylar , hep kötü olaylar

doğmasın tabiki anacımmmmm

Allahım yarabbim yaaa
bazıları güneşi görür güneşlenmeye kalkar biizm gacı da güneşi görüp temizliğe kalkıyor
pes vallahi onca lafın üstüne hala cam diyon , halı diyon yaaaav
böyle devam et anası şapşal edecen zaten çocuğu
camlara uzanırken uzanırken diyodur çocuk noluyo yaaaaaaaaaaav diye

bacım seni evire çevire iyi bi dövmek lazım
kız sancı bugün normal mi acaba yaaa
benim de iki bacağımı ayıramayacak kadar ağrım var bugün
kaslarım çok fena acıtıyo valla yaaa
ayırmayı bırak adım atarken bile ağlayacam
noliyi kızçem yaaaav
ben bugün yürüyüş yapmıştım ondan mıdır acep
senin zaten dayaklık durumun var da , benim suçum ne

yat dinlen güzelce, ben öyle yapıyorum şahsen

sanıyorum normal pantalonumu denediğimde 5 aylıktım ve yarıda kalıyorduşimdi herhalde bacagım gırmez ıcınee
lalem valla mahalleye karsı doguracaktımda eşim yetişdi

artık hamiş pantolonları dışındakilere girmeyi denersek hayalotum bebek bi kafa atar ki feleğimiz şaşar
emin ol

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerelerdesiniz
hayalotum nasıl oldun kuzum, doğurmuyon dimi
o kadar da uyardım seni yapma şu camları silme diye
off offf

yamişim mevlüt yorgunluğunu atamadın zannımca

lalem sen nerelere kayboldun bebeeeeeeeeeem yavvv
ailecek gezmelere mi gittiniz yoksam

hbaksoyum sonunda doğurdun mu kızçem
valla merak ediyoruz seni , bi gelip bizi bilgilendirsen süper olacak

esham nasıl oldun kuzum, ameliyat izin acıyor mu hala
oğluşun nasıl, keyfi yerinde mi tosuncuğun

morişim mevlüt nasıldı
iyi misin , oğluşun nasıl?

zirve bacım da kayboldu epeydir yok

kız seraaaaaaaaaaaaaa gelsene kanki yaaa
senin çocuklar nasıl, anlatsana azıcık bize onları

unuttuğum kimse yok sanırsam
gelin yaaaaaaaaaa gelin

domestos ve yeni gelen arkadaşlar da kayboldular ortalıktan

canlarım nasılsınız napıyosunuz. off ben giremez oldum nete yaaa benim oğlan beni çok yoruyo ama kıyamam yaa
baksoyum dogurdun mu
yamısım sana bısey sorcam??
zırsızım sen napıyon
hayalotum daha var dogurma sakınn
lalecim sen nasılsın bacım..

iyiym çok sukur bebeem sen nasılsın amelıyat yerim acımıyo ama üşütmüşüm sancısı devam edıyo bugun ılk defa carsıya cıktım 2 saat dolandık ama daha fazla ayakta duramadım bıraz daha zamanım var sanırım.
oğlusumun gaz sorunu var kabız oldu bıde onla ugrasıyorum hıc durmaz oldu tatlım yaa nazar degdıı

yok bacım onu atamadan bugün de alışverişe gittik ve ben artık iflas ettim. belim bacaklarım koptu resmen.. amaaa oğluşuma ne ciciler aldııımmmmm değdi değdi

he yaw zirvede kayboldu...

bence baksoy ya doğurdu yada kaynanası ve eltisiyle saç başa girdiler her ikisindede bebiş gelmiştir bence

hoşgeldin tatlım sor tabiiki ne istersen...

yamısım neden fenalık gecırecektın kuzum ayy ben kendı mevlutumu dusunemıyorumm

bacım bi yanda kaynana bi yanda ana... diğer yanda yandaşları.. öbür tarafta da çoluk çocuğun dur sustan anlamayıp bağırışması kapıları çarptırması. ama zirve kaynanada... onu değişmeyiz conem

haber vereydi iyiydi
aferin sana. sen böyle devam et. o 2014 yazılı şekerlernin de hepiciini çöpe at... başlatma evine allalaaa. kız bak gelirsem oraya seni yatağa bağlarım kalkamazsın bidaha heee... aaaaaaaaa... lalem çok güzel bişey söylemişti burda brine.. şimdi bende sana onu söylüyorum. beni salon kadını çizgimden çıkarıp mahalle karısı çizgisine sokma heeeee. kız gelirsem saçını başını yolarım senin

buldum seni benzetecek bişey
kürdan olur senden olsa olsa
bu ne zayıflık bacım yaaav

bu sözü herkesten duyduğum için alışkınım şaşırmadım

kizlar millet okula gidiyor benim veletler tatile girdi 3 hafta onceden kolej oldugundan kapandi okullari anam agliyor onlarla ugrasmakdan :2:kizlar en guzel zamanlariniz hiccc oflenip puflemeyinnnn anacim bunlar 4 yasi gectimi isin daha cok arabaya 300mlik sulardan aliyorum dun yukari cikarmis esim arabaya filtre cektircem diye neyse beni asagi garaja cagirdi sera gelde yardim et bana diye allahim belki 1 saat bile kalmadim benim kucuk veletler gidin o su siselerini ust uste diz sonra mesin topla vur vurdugunu patlat yerler dolaplar su icinde ufaklik patlayan siseleri tekrar dolurup getirmis eve bir girdim halilar su icinde ne oldu dedim kimsede cit yok kizim cesmemi sizdirdi acaba dedim bakdim birtane su sisesi kalmamis koca boxun icinde sinirden millet aglar ben catlagi gulme kirizine girdimoglum diyorki anneme ne oldu esimde kacirdi sizin yuzunuzden kecileri kadincagiz baba duzelirmiki annem korkuyom diyor cok zor artik cok uzdunuz annenizi bak ne hale geldi karicim diyor allahim vallahi ben bile korkdum kendimden resmen gozlerimden yas geldi gulmekden allah allah :26:bide buyukler evde diye benim ufaklik uyumuyor uyumadigi icinde kafayi bir oraya bir buraya vuruyor bagirmasida tam bir kriz sebebi ayyyy bu kadar yaramazliklari yetmiyormus gibi birde soz verdim okul bitince sizi tatile goturcem diye simdi hadi ne zaman cikiyoruz tatile diye soruyorlar evladim tum oteller dolmus yabancilarin bayrami bide yilbasi yaklasti neyseki hergun hemen hemen aradim dun buldum bir yer benim cocuklarin istedigi yerde hemde onumuzdeki haftayane sanslilar birde heeeebari orda susarlar yoksa hoteli yikarlarmi basima bilmem:44:kizlar merakkkk etmeyin avukat arkadas ne kadarda iyi cikdiyaaaaaa iki gundur en sevdigim yemekleri yapip getiriyor bide konusabilecek seylerimiz ortak huylarimiz cikdi ortaya arada catlaklarda olmasa bu dunya nasil dengelencek bacular kim 4&4luk su hayatta bende dahil

kızceler günaydın nasılsınız bakıym beni sorarsanız cinim tepemde benim kocayla kavga ettim sabah kızlar durun anlatam dün eşimin arkadaşı geldi öğlene yakın eşimi çağırdı bende dedim ki erken gel bugün pazar bişeyler yapalım dışarda tamam dedi anammm satt 11 de geldi eve hemende yatağa girdi uyudu tabi ben cinnet geçirdim 1 tatil günümüz var ondada arkadaşıyla gezdi üstelik markete de gidilecekti malum ben bu halimde o olmadan bişeyde alamıyom bende işe giderken sabah hiçç kalkmadım kahvaltı falan hazırlamadım aayy herşeyi geçtim bide bana ee ne olduki diye sırıtmazmı sabah sabah dahada dellendim ne olmuşki arkadaşıyla gezmiş yemek yemiş cay içmişler zaman nasıl geçmiş anlamamış bende küsüm ona bugün yemekte yapmıycam ütü yapacaktım onuda yapmyomm gitsin ne hali varsa görsün bende yarın gidicem gezmeye telefonunada bakmıycam akşama kadar gezecem kendi gibi dışarda ondan sonrada e ne olduki diyecemm baksın bakalım nasıl oluyo esha hoş geldin canım geçmiş olsun bebeğin artık her ay huy değişecek canım bu huysuzluğu ondann kabızlığıda mamadan yada senin yediklerinden olabilir beslenmene dikkat et zırsızım sen nasılsın bacım diğer topikte yazdıklarını gördüm kızçem doğumdan korkma allah korusun korkar kendini kasarsan normal doğuramazsın biliyorum kolay değil ama yinede düşünmemeye çalışş hayalot sana geçmiş olsun demiycem çünkü ben sana defalarca yapma dedim ama sen yine cam silmeye kalktın sana üzülmedim ama teyzosunun datlusuna üzüldüm onuda yordun kendinle beraberr inşallah bişi olmadı kuzucuğa seraa demek okul tatil anamm bu çocuklarla bide tatilemi gidicen allah yardımcın olsun vallaha ben olsam cesaret edemezdim bende dün benim kıza sinirlenip oturup bi saat ağladım anam bunlar insanda akıl sağlığıda bırakmıyoo yamiş sen ne ediyon kızcem bazen bakıyom gelmişin ama yazmadan geri gidiyonn bu arada moriarada kayıp yine heralde oğlanla uğraşıyo veee baksoyuım sonuda doğurdu galiba gelmediğine göre yada yamişimin dediği gibi bunlar kv elti baksoyum sac basa girdiler inşallah sağ salim kavuşur oğluna ee bi haber vereydi iyiydi kimsede telefonu yokmu yavv bi arardık bakalım ne olmuş

bende kararlıyım bi doğuruyum gör bak nasıl zayıflayıcimmmmmmmmmmmmmmm
çıra gibi olicimmmmmmmmmmmmmmm

heyyyoooo bu arad bebişimle 24 haftaya gelmiş bulunmaktayız hiç geçmeyecek sanıyordum zamanııı ama geçip gitmiş iştee

ahh tatlım benim yaaa çok mu yoruyo annişini
yerim onu ben yaaa ne tatlıdır şimdi o
bebeğim ben iyi sayılırım
çatım genişliyormuş da şeyim de acayip ağrılar var
çarşamba günü kısmetse annemlere geçecez

canım sen nasıl bir ameliyat geçirdin peki?
lazer kesik olup yapıştırma mı yaptılar, yoksa normal dikiş mi yaptılar?
düzeldi mi dikişlerin peki?
üşütmemeliymişsin lale öyle söyledi, malum bu konuda kendisi tecrübeli

kız çarşı yeni doğum yapan anne için cidden zor
yavaş yavaş çık dışarı , zaman geçtikce dışarda kaldığın süreyi artırırsın

ayyy yaa hem gaz hem de kabız sorunu çok zor
kıyamam sana hiç bebişim
umarım biran evvel atlatırsınız

aman da aman alışverişlere mi gidiliyoooooooooooo
ohh ohhh canım benim hayırlısıyla giysin paşa
bende bişeyler almak istiyorum oğluşuma yaa

dinlen biraz, çok yorma kendini canım
dinlen biraz

bebek geldiyse bize bi haber versin yaaa, çok merak ediyoruz onu

amanınnnnnnnnnnnnnnnn okul tatile girdi demek
7 24 aynı evin içinde hareketli 3 çocukla insan delirmezde nolur seram haklısın yani
valla şekerler hepsi ama azıcık da yaramazlar maalesef
her güzelin bir kusuru olur derler yaaa aynen öyle
ne güzel tatile gidecekmişsiniz
beni de götür seraaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaa
benimde ihtiyacım var
3 çocuk az olur hem sen benimki de olsun 4 çocukla tam 2 erkek 2 kız eşleştiririz

mesela ben topiğin delisiyim, ben olmasam bu topiğin tadı mı olur dimi ama seram
azıcık delilik şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…