Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yowrem allah sana kolaylık versin sende işi gücü bırak otur onlarla oyna bari en azından sinirleneceğine eğlenirsin fena mı hadi size iyi tatiller canım güzel vakit geçirirsiniz umarım..

ayy kızdım senin kocişe... yahu niye bu adamlar arkadaş gördüler mi evde karım bekliyo işimiz var demesini bilmezler yaaa... benim kocişte nişanlıyken yapardı. o zaman iyi bi haşlamıştım. şimdi yapamıyo bi sefer yapmaya kalktı burnundan getirdim
yowrem ben siteden çıkış yapmıyorum. bu sayfayı da kapatmıyorum. ayrı sekme halinde duruyo. kaldığım sayfayı kaybetmeyim diye yoksa unutuyorum nerde kaldım sizde maşallah uçuruyonuz bulamıyom... biri pcyi açıp da internet sayfası açtığında bu sekmede devreye giriyo. ozaman bende online görünüyorum. ben her geldiğimde yazıyorum kızçem
bende kararlıyım bi doğuruyum gör bak nasıl zayıflayıcimmmmmmmmmmmmmmm
çıra gibi olicimmmmmmmmmmmmmmm

e hadi inşallah

hee yolculuk belli oldu hee. hadi size hayırlı yolculuklar... peki orda net varmı kızçem geleblecenmi buralara

saol canım teşekkür ederz. kız oğlan çocuklarına öyle tatlı şeyler varki... ayy çok şekerler yaa. gömlek süveter kadife pant takım yapmışlar. ama bi gör.. yersin yaaa. büyüklerde alışkınızda bebişlerde öyle kıyafetler çok tatlı duruyo yaa.. dayanamadım valla aldım. kazaklar pantolonlar... çok merak ediyorum oğluşumu onların içinde.. ama onları giyince de yerim heralde

yok kızcem ben bu kocişi kac defa haşladım 4 senedir ama yine arlanmadı ama bu defa süründürecem onu bana yaptıklarının aynısını yapacamki anlasınn bakalım nasıl oluyomuşşş bende yarın çıkacam gezmeye akşam gelecem telefonunada bakmayacam arasın dursun beni kapı kapı ayy ne şeker şeyler almışın oğlana güle güle giysin paşaa

yap bacım anlar belki... müstahak bunlara... saol teyzesi

kızçem senin bu herifi evireeeeeee çevireeeeeeeeeeee dövücimmmmmmmm
gerçekten eeee ne olmuş ki diye düşünüyolar maalesef
alt tarafı bir kere arkadaşlarıyla buluşmuş da , sen de onu kıskanmışsın moduna düşüyosun
yapma canım yaaa, boşver kocişin kıymet bilene kadar yemeksiz kalsın da görsün
anlar belki ( bu arada kaynanana gitmesinde aman )

canım valla orda erken doğuranlar oldu da , ben çooooooooooook korkmaya başladım
nasıl doğuricim bilemiyorum ama sıkıntım var biliyo musun
çatım genişliyomuş, afedersin dün şeyimi kesiyolardı sanki
bacak aramın acısından sağdan sola dönemiyodum, adım atamadım ayaklarımı sürüdüm resmen
eşim o kadar üzüldü ki adam ağlayacaktı nerdeyse

acıdan ağlıyorum, penguen bile benden hızlı ve iyi yürüyodu düşün halimi

yürü beee kim tutar seniii sen zayıfla ardında da biz gelirikk inşallah

zayıflicim zayıflicim bacım kararlıyım
bu arada nedense son 3 gündür karnım daha fazla kaşınıyo
her türlü yağ ve krem kullanmama rağmen otoban oldu karnım çatlaklardan
çok üzülüyorum çooooooooooooooooook

heyyyoooo bu arad bebişimle 24 haftaya gelmiş bulunmaktayız hiç geçmeyecek sanıyordum zamanııı ama geçip gitmiş iştee

hadi maşallah
teyzesinin dadlısı büyüyo annesi
aman dikkat et kuzum artık hareketlerin çok önemli sağlığınız için
bak ben bile 36. haftaya ulaştım yavvvv
şaka gibi hayaldi resmen benim için gerçek oldu

yap bacım yap
sonuna kadar arkandayız
akıllanır umarım

evet canım belli oldu çok şükür
bugün ve yarın kociş öğrencilerinin ödevlerini hazırlayacak
salı günü akşam rapor alacak ve yola çıkacaz kısmetse
annemde net var ama tam bu hafta bebek için inşaat başlatmışlar evde
o yüzden belki bi kaç gün zorlanabilirim
ama girerim nete canım en kısa sürede

ayy yaaa oğluşun Allah bilir ne tatlı olacak o kıyafetlerle
oyyyyyy tam ısırmalık
bende gideyim alışverişin dibine vuracam diyorum eşime

kızcem benim herif maalesef evden çıkınca arkasını unutuyo beni evden beklerlermi bi işimizmi var dışarıyamı çıkıcaz hiçççç düşünmez anası bitti birde arkadaşları başladı ay bide ne oldu diyor ya en cok ona gıcık oluyorum ohhh açılsın kızcem çatın o yüzden yürüyemiyorsun ee bebekte aşağıya indi ama geçecek bunlar ben zannaderdimki sanki vajınamın içinde bi el var orda gezinip duruyo meğerse benim kızın kafasıymış oo senin ayaklarını biraz yükseğe kaldırman lazım yatarken hadi bakalım az daha sık dişini kızçem ondan sonra bebiş çıkınca ordan çokk rahatlıcaksın bu yaşadıklarının hepsini unutucan allahın izniyle
bebeğin yer değiştiği ve daha çok aşağıda olduğu için çatlakların yüzünden kaşınacaksın maalesef ama çok kaşımak daha çok çatlak yaparmış bi yerde okumuştum birde çatlaklar son zamanlarda daha çok olurmuş kızcem sen benim karnımı bi görsen gözlerin yuvalarından çıkar vallaha benim annem öle oldu çünkü görünce maalesef o kadar badem yağı çatlak kremi mustela bepanten zeytin yağı hiç bi işe yaramadı bakalım bu bebişte nasıl olacak karnın esnek değilse bu çatlaklardan kurtuluş yok maalesef
vallaha benim oğlan yedi yirmidört hareket halinde maaşallah biraz fazla ayakta kalınca öle bi tepikliyoki otur artık der gibi anlatamam birde benim oğlan geceleri oyun oynamaya bayılıyo ben uykudayken geçen gün sabaha kadar çiftetelli oynadı karnımda babası bile farketmiş kalkmış gece diyorki lale kalk hele bu oğlana ne oluyo dedimki yat bişey onun en sevdiği ortam bu annesinin yatması ben yatarken o daha çok hareket edebiliyor o yüzden dedim o şaşkında diyorki bişey karnının içinde kımıl kımıl oynarken sen nasıl rahat rahat yatıyon anlamıyom diyo bende dedim ben alışkınım ondan öle rahatımm

Allahım yaaa insan arkasını hiç düşünmez mi
çok kızdım bacım çooooooooooook
annemin bi lafı var anası biter danası başlar diye
sizinki de o hesap
valla benimkinin de sanırsam kafası, hareket etmeye çalışıyo ama edemiyo gibi
ayaklarsa oooooooooooooooo süper hareketli
annemin canını daha fazla nasıl yakarım diyo sanki
kaburga falan kalmadı oldum delik deşik

kuzum bende neler kullandım neler ama etki etmedi
kaşımak eminim artırıyordur ama duramıyorum ki
öyle fena kaşınıyo
karnımı yıkıyorum , kremliyorum sürekli biraz hafifliyo ama gene başlıyo kaşıntı

bu bebişler annenin uykuya dalmasını bekliyo sanırsam
ben hiç uyuyamıyom kızçem o hareket ederken
sen gene iyi uyuyomuşsun
o oynadıkca bende bi sağıma bi soluma yatıyorum ki uyur belki diye
ama ne gezer
bana uyku haram kaç haftadır

evet anım bizde ne ana ne danaa bitmez ya ben çok bişey mi istiyorum bu adamdan acaba neden böle davranıyor anlamıyorum ki acaba birgün düzelirmi yoksa ömrümüz böle geçip gidermi çokk merak ediyorum kızcem ahh maalesef işte bu doğuma kadar böle gidecek kaşınacaksın bende öyleydim artık kaşı kaşı kanıyordu tırnaklarımın geçtiği yerler düşün artık en çokta gece başlardı kaşınmaya uykuda gıcık olurdum canım geceleri oynamayı çok seviyor bebişler çünkü en çok anne yatağa yatınca onlar güzelce hareket edebiliyorlar sen bu son ayda uyuyamazsın ben uykuyu normalde çok sevdiğim halde son 1 ay uyuyamadım hiçç gece kalkar otururdum balkonda sabaha kadar sabah ezanı okurken biraz uykum gelirdi sabah 7 8 de geri ayaklanırdım ama bu doğum sonrasına da hazırlıyo seni emin oll uykusuzluğa alışma süreci gibi bişey oluyoo bu arada kızcem bugünlerde doktora gidecektin ne yaptın annenlere gidiyormuşun ohh git bakalım sohbet muhabbet özlem giderme derken bi bakmışın senin oğlan gelmişşş hayırlısıyla inşallah kız bu baksoyun telefonu falan yokmu kimsede anam arayıp sorardık doğurdumu diye merak ettim iyice bugünde gelmedii

canım felaket tellalı olmak istemem de karakteri böyleyse değişmez
bak benim babam da aynen kocişin gibidir
mesela bi arkadaşlarıyla gitti mi Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaah unutur evden mi bekliyolardı , bi yere mi gidilecekti
beni almaya geleceğini unutup 3 saat , 4 saat beklettiğini biliyorum ben
o yüzden maalesef karakterse can çıkar huy çıkmaz

canım kontrolümüz cumaydı ama doktorun hemşiresi kar yüzünden bi sıkıntın yoksa bugün çıkma dedi
bizde pazartesi gideriz diyorduk ki eşim boşver canım perşembe annemlere gitmiş olacaz yaaa orda kendi doktoruna gideriz dedi

valla ben zaten fazla uyuyamıyordum bebişin hareketleri yüzünden son haftalarda iyice mahvoldum
zombiye bağladım resmen

birde sütüm akmaya başladı yaaa normal mi?
özellikle uyuduğum anlarda geliyo süt
önce sarı sarı lekeler bırakıyordu şimdi şeffaf ya da beyaz görünüyo

bende merak ediyorum kkızçemi doğurdu mu acaba diye
maalesef ne teli ne de facebooku var ben de

umarım o da Toprak da iyidir

e o zaman kendi doktoruna gidersin artık haklı senin kociş doğru diyon canım can çıkar huy çıkmazz mış canım bu son ayında süt sızıntın normal bendede oluyordu ama sen sıkma agız sütü o bebeğinin ilk aşısı normal yani sızıntı maalesefi kızçem senin bu uykusuzluk halin bebiş doğduktan sonrada devam edecek emzirme alt değişme gaz derken bakmışın sabah olmuş bile sonra şansın varsa o biraz uyur sende uyursun gecen güzndüzün birbirine giriyor maalesef ama altı aydan sonra bebeğini gece uyutacaksın o tee sabah kalkacak sende o zaman rahatlıycann yaa keşke alsaydık telefonunu falan kızcemin sorardık şimdi merakla oturacağımıza kızçem acıktım ben yavvv ne yesekki zırsızdelimm

kızlaaaaaar nerdesiniz yahu gelin size haberim vaaaar :) benim doğmaz dediğiniz çooocuğum yarın doğacak hayırlısıyla yaaaaaaaaaaaa yavrularım şimdi size anlatayım bugün muayenede neler oldu.doktor baktı usg de suyu pozisyonu kilsu falanı filanı iyiydi.sonra baan dedi seni doğumhaneye göndericem birde ebe çatı muayeneni yapsın dedi.nst ye gir birde dedi işte indik aşağıya ama ben nasıl tedirginim içimde bir his var zaten evden çıkarken de toprağa dedim toprak efendi seni almaya gidiyorum diye :) neyse ebede çatı muayenemi yaptı ama canım acıdı yinesağa sola heryerini inceledi kadın rahimin içim gitti :) neyse sonra ebeyle açık açık konuştum bütün merak ettiklerimi birde gecen hafta başka ebenin bana dediklerinide söyledim.bu kadında evet darlık var kaslar çok sert doku çok kuvvetli dedi.eee dedim ben nasıl normal doğum yapiciim güldü kadın sen ne istiyorsun diyince dedim ben duydum ki parçalanırmış çok yırtıkları olurmuş işte aklıma ne gelirse söyledim sordum ben kendimi düşünmüyorum yani kesik dikiş mikiş ne varsa işte ağrı sızı olacak ben hazırım dedim herşeye sonuçta doğum bu ama benim tereddüt ettiğim saatlerce ağrı çekicem yırtık kesik olacak ya doğmazsa okadar sertse bende kendimi kasarsam korkarsam bebek içerde strese girerse yada başı sIkşırsa ne oalcak beni sezeryana alacaksınız ne önemi kalır dedim evet dedi kadın sağolsun açık açık anlattı getirisini götürüsünü :) sonra sordum siz olasaydınız benim yerimde ne yapardınız bana hiç riske atmazdım kendimi dedi.doktor aradı ben nst deyken ebe doktorumada anlattı dokular kuvvetli filan diye nst de ağrı cıktı ama ben fazla hissetmiyordum zaten açılma filanda yok dedi ebe ama ben geldim 40. haftama yahu hakikaten toprak yürüyerek çıkacak neredeyse içerden :) neyseeeee kızlar doktoruma cıktıııık kadınla yarım saat konuştuk gecen sefer bana normal doğurabilirsin diyen doktor başladı hıkmık yapmayaaa işte ben doğuramazsın demiyorum ama çok çok zor bir doğum olur dedi.çocuğunda başı çıkaar omuzlar belki takılır öyle olaylar yaşadık dedi omuzdaki kemik kırılabilir ihtimaller içinde dedi ozaman benimde zaten derdim bebeğime bişey olmasın ben kendimi düşünmüyprum ilk önce dedşm ozaman alalımmı ne dersin diyince kociş hemen atladı evet alalım :) doktor bana ama içinde keşkelerin olmasın için rahat olsun dedi benim amacım gayem seni buradan gülerek bebeğinle sağlıklı olarak göndermek dedi .kadıan ne diyorum biliyormusunuz kızlar manyağım ben yaa sanki bir şey kaybedecekmişim gibi sezeryanle dedim ne alakaysa hep şuana kadar ben doğurucam düşüncesi ve isteği vardı dedim birden böyle hadi diyince şaşırdım dedim.neyse anlaştık ameliyathaneyi aradı oda ayarladı :) ama ben ne düşünsem bilemedim kociş ölüyo ama heyecandan pıt diye gidecek adam zaten arabayla eve nasıl geldik bilemedi uçtu gelirken bana ya ne cesaretlisin diyo şaşkın :) spinal anestezi yapılıyormuş kızlar daha iyi zaten bende öyle istiyordum hemen görmeliyim bebişimi :) neyse kızlar benden bu kadaaar :)

kzılar ben bugün buralardayım biraz daha ama eğer karşılaşamazsak hepinizi çok çok çok seviyorum hepinizi kendime çok yakın hissediyorum inanın ki herşeyimi açık açık paylaştım ve devamda edeceğim inşallah.dualarınızı benden ve yavrumdan eksik etmeyin nolur biliyorum etmezsiniz .sizi seviyorum bende anne olucam kızlar inşallah hayırlısıyla evladıma kavuşuam artık :) çok garip duygular içindeyim tarifini doğumunu yapıp bebişine kavuşanlar anlar :) hayalotum zırsızım lalem bekleyen arkidişlerim darısı hayırlısıyla sizn başınıza inşallah öpüyorum kendinize çok iyi bakın umarım en kısa zamanda buradayım hoşçakalın canlarım benim :)

ya bende sabahtan beri yoksun ya doğurdun zanettim kızçem vallaha çok sevindim inşallah sağ sali alırsın bebişini kucağına yaa kendi halim geldi şimdi aklıma bende senin gibi heyecandan sabaha kadar uyuyamamıştım sezeryan yada normal ne farkederki kızcem önemli olan sağ salim kavuşmak bebeğine dualarım seninle inşallah herşey istediğin gibi olur bizide unutma ok haber ver bi an önce

sağol lalem heyecanlıyım evet ama ben asıl ameliyathaneye girerken kocişe anneme nasıl bakıcam odadayken hadi dediklerinde ne yapıcam onu düşünüyorum şimdi bişey hissettirmiyorum onlara ama duysallık tavan şuan bende :)birde onlar bana bakınca ağlarım ben yahu .babamı aradı annem hastanedne çıkınca sesi titredi tamam tamam demeye başladı baban ağladı ağlayacaktı dedi iyiki o yok burada hele ona hiiiçmi hiç dayanamam ben annem yine dayanıklıdır da babam hiç dayanamaz bende ona tabii.bana bak senin dediğin çıktı tatlım sen sezeryan olacaksın demiştin zaten çatım dar olmasada büyük ihtimale sezeryan olurdum ben çünki ağrım açılmam yok hayırlısı :)

ya bende sabahtan beri yoksun ya doğurdun zanettim kızçem vallaha çok sevindim inşallah sağ sali alırsın bebişini kucağına yaa kendi halim geldi şimdi aklıma bende senin gibi heyecandan sabaha kadar uyuyamamıştım sezeryan yada normal ne farkederki kızcem önemli olan sağ salim kavuşmak bebeğine dualarım seninle inşallah herşey istediğin gibi olur bizide unutma ok haber ver bi an önce

evet kızcem ben sana demiştim vallaha benim gibi açılman yok sancı yok sezeryan olursun diye birde artık günün gelmiştii inşallah hayırlısı olsun bi an önce toprak gelsin kız vallaha sende anne olcinn yarın ay ağlıycam şimdi sankim kendim doğuracam kızcem korkma canım hiç bişeycikler olmayacak acı da hissetmiycen daha sen ne olduğunu anlamadan ameliyathanede bi bakıcanki senin oğlanı çıkarmışlar bileee ayyy çok heyeceanlıııııı kız heyecandan aynı mesajı iki kere yazmışımm sana teyze oluyorum bi kezzz daha birde zırsızımla hayalotumda doğurursaa tam rahatlayacam darısı onların başınaaa

Son düzenleme:
aaaaaaaaa kızceler nerdesiniz yav yarın toprak geliyoooooo hadi toplaşın hepiniz baksoyum çok heyecanlııııı oğluşunu alıcak çünki kucagınaa anne olduğunu bebişinin gözlerine bakınca anlıycakkkk aaa siz uyuyun halaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…