- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
kizlar millet okula gidiyor benim veletler tatile girdi 3 hafta onceden kolej oldugundan kapandi okullari anam agliyor onlarla ugrasmakdan :2:kizlar en guzel zamanlariniz hiccc oflenip puflemeyinnnn anacim bunlar 4 yasi gectimi isin daha cokarabaya 300mlik sulardan aliyorum dun yukari cikarmis esim arabaya filtre cektircem diye neyse beni asagi garaja cagirdi sera gelde yardim et bana diye allahim belki 1 saat bile kalmadim benim kucuk veletler gidin o su siselerini ust uste diz sonra mesin topla vur vurdugunu patlat yerler dolaplar su icinde ufaklik patlayan siseleri tekrar dolurup getirmis eve bir girdim halilar su icinde ne oldu dedim kimsede cit yok kizim cesmemi sizdirdi acaba dedim bakdim birtane su sisesi kalmamis koca boxun icinde sinirden millet aglar ben catlagi gulme kirizine girdim oglum diyorki anneme ne oldu esimde kacirdi sizin yuzunuzden kecileri kadincagiz baba duzelirmiki annem korkuyom diyor cok zor artik cok uzdunuz annenizi bak ne hale geldi karicim diyor allahim vallahi ben bile korkdum kendimden resmen gozlerimden yas geldi gulmekden allah allah :26:bide buyukler evde diye benim ufaklik uyumuyor uyumadigi icinde kafayi bir oraya bir buraya vuruyor bagirmasida tam bir kriz sebebi ayyyy bu kadar yaramazliklari yetmiyormus gibi birde soz verdim okul bitince sizi tatile goturcem diye simdi hadi ne zaman cikiyoruz tatile diye soruyorlar evladim tum oteller dolmus yabancilarin bayrami bide yilbasi yaklasti neyseki hergun hemen hemen aradim dun buldum bir yer benim cocuklarin istedigi yerde hemde onumuzdeki haftaya ne sanslilar birde heeee bari orda susarlar yoksa hoteli yikarlarmi basima bilmem:44:kizlar merakkkk etmeyin avukat arkadas ne kadarda iyi cikdiyaaaaaa iki gundur en sevdigim yemekleri yapip getiriyor bide konusabilecek seylerimiz ortak huylarimiz cikdi ortaya arada catlaklarda olmasa bu dunya nasil dengelencek bacular kim 4&4luk su hayatta bende dahil
yowrem allah sana kolaylık versin
kızceler günaydın nasılsınız bakıym beni sorarsanız cinim tepemde benim kocayla kavga ettim sabah kızlar durun anlatam dün eşimin arkadaşı geldi öğlene yakın eşimi çağırdı bende dedim ki erken gel bugün pazar bişeyler yapalım dışarda tamam dedi anammm satt 11 de geldi eve hemende yatağa girdi uyudu tabi ben cinnet geçirdim 1 tatil günümüz var ondada arkadaşıyla gezdi üstelik markete de gidilecekti malum ben bu halimde o olmadan bişeyde alamıyom bende işe giderken sabah hiçç kalkmadım kahvaltı falan hazırlamadım aayy herşeyi geçtim bide bana ee ne olduki diye sırıtmazmı sabah sabah dahada dellendim ne olmuşki arkadaşıyla gezmiş yemek yemiş cay içmişler zaman nasıl geçmiş anlamamış bende küsüm ona bugün yemekte yapmıycam ütü yapacaktım onuda yapmyomm gitsin ne hali varsa görsün bende yarın gidicem gezmeye telefonunada bakmıycam akşama kadar gezecem kendi gibi dışarda ondan sonrada e ne olduki diyecemm baksın bakalım nasıl oluyo esha hoş geldin canım geçmiş olsun bebeğin artık her ay huy değişecek canım bu huysuzluğu ondann kabızlığıda mamadan yada senin yediklerinden olabilir beslenmene dikkat et zırsızım sen nasılsın bacım diğer topikte yazdıklarını gördüm kızçem doğumdan korkma allah korusun korkar kendini kasarsan normal doğuramazsın biliyorum kolay değil ama yinede düşünmemeye çalışş hayalot sana geçmiş olsun demiycem çünkü ben sana defalarca yapma dedim ama sen yine cam silmeye kalktın sana üzülmedim ama teyzosunun datlusuna üzüldüm onuda yordun kendinle beraberr inşallah bişi olmadı kuzucuğa seraa demek okul tatil anamm bu çocuklarla bide tatilemi gidicen allah yardımcın olsun vallaha ben olsam cesaret edemezdim bende dün benim kıza sinirlenip oturup bi saat ağladım anam bunlar insanda akıl sağlığıda bırakmıyoo yamiş sen ne ediyon kızcem bazen bakıyom gelmişin ama yazmadan geri gidiyonn bu arada moriarada kayıp yine heralde oğlanla uğraşıyo veee baksoyuım sonuda doğurdu galiba gelmediğine göre yada yamişimin dediği gibi bunlar kv elti baksoyum sac basa girdiler inşallah sağ salim kavuşur oğluna ee bi haber vereydi iyiydi kimsede telefonu yokmu yavv bi arardık bakalım ne olmuş
ayy kızdım senin kocişe... yahu niye bu adamlar arkadaş gördüler mi evde karım bekliyo işimiz var demesini bilmezler yaaa... benim kocişte nişanlıyken yapardı. o zaman iyi bi haşlamıştım. şimdi yapamıyo
yowrem ben siteden çıkış yapmıyorum. bu sayfayı da kapatmıyorum. ayrı sekme halinde duruyo. kaldığım sayfayı kaybetmeyim diye
bende kararlıyım bi doğuruyum gör bak nasıl zayıflayıcimmmmmmmmmmmmmmm
çıra gibi olicimmmmmmmmmmmmmmm
e hadi inşallah
ahh tatlım benim yaaa çok mu yoruyo annişini
yerim onu ben yaaa ne tatlıdır şimdi o
bebeğim ben iyi sayılırım
çatım genişliyormuş da şeyim de acayip ağrılar var
çarşamba günü kısmetse annemlere geçecez
hee yolculuk belli oldu hee. hadi size hayırlı yolculuklar... peki orda net varmı kızçem geleblecenmi buralara
aman da aman alışverişlere mi gidiliyoooooooooooo
ohh ohhh canım benim hayırlısıyla giysin paşa
bende bişeyler almak istiyorum oğluşuma yaa
dinlen biraz, çok yorma kendini canım
dinlen biraz
bebek geldiyse bize bi haber versin yaaa, çok merak ediyoruz onu
saol canım teşekkür ederz. kız oğlan çocuklarına öyle tatlı şeyler varki... ayy çok şekerler yaa. gömlek süveter kadife pant takım yapmışlar. ama bi gör.. yersin yaaa. büyüklerde alışkınızda bebişlerde öyle kıyafetler çok tatlı duruyo yaa.. dayanamadım valla aldım. kazaklar pantolonlar... çok merak ediyorum oğluşumu onların içinde.. ama onları giyince de yerim heralde