Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy demeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyyy nedense inanmassın ağlıyorum ben yaaabende cok heyecan yaptım baksoyummmmmmmm kardeşimmm dualarım senınle.inşallah sancısız atlatırsın doğum sonrasını.sag salım inşallah alıcaksın yavrunu kucagına.ayyy çok sevınclıyım ben yaaaaaaaaaaaa

kızçelerimmm baksoyum için çok heyecanlıyım allahım bende gorcekmıyım acaba bu gunlerı yaaaa

bizde doktordan geldikkk cok sukur..herşeyi normaldiii çok şükür ama bebeğin eşi sanki biraz aşağıya inmiş dedi dikkat et kendine dedi yorma kendini dedişimdilik normal gözüküyor bir sorun yok dedieğer kendini yormassan günü gününe muhtemelen doğum gerçekleşir dedi.haftaya pazartesi yine kontrol sonraki hafta için çatı muanesi kararlaştırdıkçok şükür 10 günde kilo almamışımbenim için büyük başarı sayıyorum vallabu arada ben normal dogumdan olan korkularım soyledım baksoyumun anlattıgı gıbı.bana dedıkı rahımde en ufak bi darlık oldugunda ben normal taraftarı olmuyorum sen ısrar etmedıgın surece dedı bende rahatladım şimdilik boyle canbonlarımmbu arada yine nstye gırene kadar durmadık yerımızde aletler baglandıgı gıbı çıtçıkarmadı sinirden ölcektimmm nerdeyseee...

Son düzenleme:
zırsızdelim anam uzaklardan bakma gel teyze oluyon toprak gelmeye karar verdii daha doğrusu doktor karar verdi onun hala gelesi yokk

zırsızdelim anam uzaklardan bakma gel teyze oluyon toprak gelmeye karar verdii daha doğrusu doktor karar verdi onun hala gelesi yokk

bacım ağlıyom ben yaaaaaaaaa
Toprak bey için doktor kararı vermiş , sanki ben doğuricimmmm
çok mutlu ama bir o kadar da mutsuzum yaaa
nasıl büyük şok, kararlaştırılıp gelecek ilk bebiş olacak topiğimizde
gününü de dolduracak kısmetse , ayyy hbaksoyum da Toprağım da sağlıklı sıhhatli ve mutlu olsunlar inşallah
gözlerimdeki yaşları durduramıyorum neden acaba

kendi doktorumdan perşembeye sıra aldım canım , kısmetse ona gidecem
bana bol bol dua edin nolur
perşembeye kadar doğmasın kuzucum ve yolculukda da ana oğul güzelce varalım annannesinin yanına inşallah
canım şimdi bu sızıntıların olması sütüm doğurunca gelebilir demek mi?
eğer öyleyse mutlu oldum, sütüm gelsin çok istiyorum da
valla canım gecem gündüzüm kalmadı daha şimdiden, doğurunca nolur bilemiyorum
oğlan uyuyunca uyuyabiliyorum ancak
o uyanınca bende gram uyku kalmıyor

bende acıktım kızçem, beni de doyursan kızınla beraber

öncelikle hoşgeldin canım
hamişliğinin son günü desene
Allahım yaaa kendim doğuracam sanki , öyle fena oldum ki
kendine dikkat et kuzum , bol bol dua oku
senin ve oğluşunun sağlığı en önemlisi , boşver sezeryanda olsa normal doğumda olsa kavuşacaksın bebişine sonuçta
doğumda daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsin sonuçta
ama sezeryanda bi bakmışsın girmişsin , bi bakmışsın doğurmuşsun, birde bakmışsın ki şapur şupur emiyor Toprak bey
dularımız seninle tatlım

Toprağımıza da kendine de iyi bak kuzum
karşılaşamazsak da kalplerimizin birlikte olduğunu bil
senin için dua ediyorum, Rabbim ağrısız sızısız bebeğine kavuşmayı nasip eder umarım
seni çok ama çok seviyoruz ve hayırlı haberlerini bekliyoruz
valla ben duygularını anlayamasam da senin kadar heyecanlandım emin ol

valla bende aynısını düşünürdüm yerinde olsam
annem ağlar, kocişim ağlar, kardeşim ağlar
dönüp bakamam bile onlara
annem babanneme demişki bi kaç gün önceden gel de ben kızımın başında hastanede kalırım sen evle ilgilenirsin
yemek falan yaparsın oğluna torununa falan demiş
sağolsun gelecekmiş o da
valla benim babam dışardan çok dayanıklı görünür ama hiç dayanamaz
kesin ben ağlarım o da ağlar
bizde dayanıklı hiç kimse yok maalesef
en dayanıklıları benim , bende doğuma girecem

ayyy kardeş gibi olduk burda lalem yaaa
baksana hepimiz birbirinden farklı duygular içindeyiz
biz doğursak rahatlayamazsın ki bu sefer de senin son haftalar başlayacak
onu sayacaz beraber

geldim geldim de ağlamaktan zor okuyorum ve yazıyorum kızçem
içim bi tuhaf oldu
durmadı hala gözümün yaşı
gözleri yumuk yumuk olur şimdi Toprağın yaaa, allahım bizde görsek o günleri sağ salim

bende ağlıyorum aynen bacım
hem sevinçliyim hem de içim şişti sanki ben doğurcam yaaa

canlarım umarım iyisiniz..

hbaksoyumuz doğuruyormuş hayırlısı ile..Allah hayırlı acısız mis gb doğumlar nasip etsin inşallah...ellerini temiz yürekli ruhunu okşayacak insanlar tutsun inşallah doğum esnasında..yüreği kuş gb rahatlasın..bizler 30'lara yeni girmişken sziler o günleri görebilece miyiz acaba diye sorup duruyordunuz..şimdi siz artık sıradasınız.. teker teker geliyor melekleriniz..stres yapmazsanız doğum sonrası her şey güzel oluyor inanın..

hayalotum, zirsizdelim yahu siz tam da benim haftamdasınız..ben 35+5'te doğurmuştum..hiç üzülmeyin mis gb de doğuveriyorlar..hiçbir sıkıntıları olmuyor..çünkü 36 haftalık bebek artık her şeyini tamamlamış oluyor..sahi yamisy ve beim aramda çok gün farkı yok, onun da öyle..sizden ricam o gün geldiğinde, suyunuz geldiğinde ya da gelmediğinde acıyı hissettiğinizde hemen sezeryana dönmeyin..belki bana çok eziyet ettiler ama yine de çok iyi bedenim..çok da acı çekseniz geçip gidiyor hepsi..Allah büyük acılar vermesin inşallah..acınız sadece doğum sancsı olsun..

biz cumartesi mevlidimizi yaptık..evimiz doldu taştı..güzel dualar okuduk bebişe ölmüşlerimizin ruhuna..sizinkiler de inşallah öyle geçer..

öyle zamanlar gelir dilerim ki bebişlerin hepisni biraraya getiririz, oynatırız..

bu arada doğum hikayem biraz moral bozucu ya,,çok ayrıntı var; yamisy hadi bacım anlat anlat diyor ama hepinizin bir sağlıkla bebişlerinizi aldığınızı öğreneyim sonra bırada yazıcam ayrıntıları..şimdi morallerinizi asla boazmayın...

hepinizi öpüyorum...sıhhatli doğumlar diliyorum canlarım benim...

sen de kendini hiç yormazsın bacım,o çocuk kesin vaktini bekler
hiç cama çıkmazsın, halı kaldırmazsın, öyleee yatıp dinlenirsin eminim

vay beeeeeeeeeeee kilo almadın demek
darısı başıma diyecem ama ben aldım kesin

arkadaşım seninle bir türlü tanışamadık..çok memnun oldum ..demek iki evladın olacak..ne mutlu sana.. hem de mini mini minnak olan sensin..eğer 90 doğumluysan

ah hayalotum ah..o yemek listesini hatırlıyor musun sana verdiğim? hani bu gidişle kabızlıktan tuvalete doğuracam demiştin... amma gülmştüm sana..şimdi istesen de kolay çıkmaz o bebiş karnından valla

arkadaşım seninle bir türlü tanışamadık..çok memnun oldum ..demek iki evladın olacak..ne mutlu sana.. hem de mini mini minnak olan sensin..eğer 90 doğumluysan

bacım hala yamiş var topikte mini mini minnak olarak
lale de minnak olup iki çocuk sahibi olmak üzere olanlardan

tatlım benim hoşgeldin öncelikle
valla senin doğumun tamamen kasaplar yüzünden kötü geçti
yoksa bak ne güzelde doğurabilirmişsin normal normal
birde epidural verselerdi ohhhh görürdün o zaman keyfini
sırf bu insanlıktan çıkmış kişiler yüzünden çektin onca acıyı
valla hepimiz doğuralım bence de öyle anlat
çünkü zaten manyağım ben, etkileniyorum hemen biliyorsun
geçen gün aklıma geldin 35+5 de oldum ve dedim ki morişimin doğurduğu gündeyim
bak onun ki yaşadı ve çok sağlıklı maşallah
artık doğsada yaşar Allahın izniyle dedim
inşallah sağ salim doğururuz bizde

mevlüdünde hayırlı uğurlu olsun
dualar seni de yavruşunu da korusun inşallah
bizde o günleri görelim , güzel güzel anlatalım umarım

ah bacm ben ne eyleyim yaş 34, yolun yarısına kaldı 1 sene..neyse Allah'tan benim minnak artık yanımda...

bacım şu yaşa takılmayı bıraksana sen
çıtı pıtı hatunsun maşallah, neyi dert ediyorsun
gençsin dostum sen gençççççççç
şimdi minnakında var, Allahım uzun ömürler versin
bu arada ne zaman başlaman gerekiyomuş göreve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…