Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bizdede en dayanıklıları benim zırsizdelimmeşimi anemi hastanede yanımda olacak kiilerin hiçbirinin bana destek olucagını sanmıyorum ve herzamanki gibi onların yanında aglıyacagımıda hıc sanmıyorum

kızcem sevindim sen,n adına dün neredeyse doğuruyordun ama demekki bişicikler olmamış kuzucuğa evet bebeğin eşi aşağıya inmişse kendine çokk dikkat etmen lazım normal vc ye girme çömelme sakın gerçi ben ne kadar da konuşsam sen bildiğini, okuyon neyse çok kızdım sana dün çokkk gelip dövecektim nerdeyse camları sildiğin için kızçem bazı bebişler nst den ultrasondan hoşlanmıyor benim oğlanda ultrasondan hoşlanmıyor maalesef
evet sütün doğurunca gelebilir demek bu sızıntılar bende öle oldu dualarımız seninle kızcem sağ salim varırsın inşallah annene vallaha biz peynir zeytin yoğurt yedik kızçemle gel sende ye diycem ama sen akşam yemeğini yapmışındır kesinn
ayyy kardeş gibi olduk burda lalem yaaa
baksana hepimiz birbirinden farklı duygular içindeyiz
biz doğursak rahatlayamazsın ki bu sefer de senin son haftalar başlayacak
onu sayacaz beraber
kızzz ben sizle uğraşmaktan kendi doğumumu unutmuşum yavvv ama kızçem beni doğum sizinkiler gibi heyecanlı olmuyo ki ben her sabah uyandığımda önce size bakıyom sancısı falan olan oldumu doğuran varmı diye benimki randevulu sistem yarın gel çıkarıcaz diyolar bebişi gidip alıp geliyom vallaha
evet gözleri yumuk yumuk tur onun şişmiştir gözleri vücudu yanakları ayy tam ısırmalık inşallah sizde görürsünüz kızçem o günleri sağ salii
arkadaşım seninle bir türlü tanışamadık..çok memnun oldum ..demek iki evladın olacak..ne mutlu sana.. hem de mini mini minnak olan sensin..eğer 90 doğumluysan
bende memnun oldum canım ben geldiğim sıralar sen doğum telaşında olduğun için pek karşılaşamadık evet 90 doğumluyum ikinci sıpa olacak benim inşallah allah hepimizide bebişlerimize bağışlasınn

morişimmmmmmmm hoşgeldınn rabbım okunan dualarınızı kabul eylesın ınsnasılsın tatlım? teyzoşum nasıl buyuyor degılmı sıpabugün erken doğum hakkında konuşmadık hiç gerçi artık 36 ya girdik doğum olsa bile erken doğum sayılmıyor bundan sonrası için sadece bebeğin eşi normal gibi görünsede biraz aşağıya inmiş dedi dıkkatlı olmamı söyledibende artık doğum yapmak istiyorum ya vallahi 40a kadar beklemek isterim ama gelsede yok demem hanii artıkdoğum hikayeni dinelemek isterim bende ama sana hatırlatcak gercı nekadar aklından cıkmıstır orasıda ayrı ya neyse.sen nasıl nezmana kendını hazır hıssedersen ozaman anlat kızçem

yormam yormam daha cam ile halı kaldırmam söz verıyorummama yatıp dinelenirmiyim orası süprizzz
evet kilo almamışım kızçem ama dıkkatini çekerim sadece 10 gündezaten 10 günde kilo alınmazki alınırmıbenim için süpriz oldu vallasen en son nezman gıtmıstın kaç gun olduinşallah almadın sende çünkü sen dıyet yapıyon kuzum ya

ah hayalotum ah..o yemek listesini hatırlıyor musun sana verdiğim? hani bu gidişle kabızlıktan tuvalete doğuracam demiştin... amma gülmştüm sana..şimdi istesen de kolay çıkmaz o bebiş karnından valla

morişim inanmassın geçen gün aklıma geldin wcdebukadarmı denk olur yazdığınozamanlar ciddi ciddi çok korkuyordum aglıyarak cıkıyordum ne gunlerdı şimdide değişen bişeyim yok ama çok şükür hemoridim kayboldu en azından işte geçen günde dedimki morişim ozaman öyle kolay bebek çıkmaz demişti şimdi hiç çıkmaz dedim kendi kendime

Son düzenleme:

zirsizdelişim bana denk geldi öyle..demek ki Rabbiin bir bildiği varmış..öyle olması gerekiyormuş..hani bazılarımızın bazı şeyleri yaşaması gerekir derler ya...her şey unutuluyor valla..ama üzmeyin canınızı artık bundan sonra hiçbir şey için..bir tek kıyafetiniz bile olmasa inanın her şey yerine geliyor.giydirecek, yedirecek bir şeyler buluyoruz Allah'ın izni ile...bebişler sağlıkla gelsin şimdi hep beraber hopbidi hopbidi yapalım

ben de öyle düşündüm..şimdi benim hikayem uzun.. hem de boğazını sıkmak istediğim bazı insanlar da var...tam hıncımı siz de doğurun öyle çıkaracağım valla

ama yine de normal doğum istiyorsanız son anda drun aman ters gelmiş aman açılma yok diye diye sizi sezeryana almasına izin vermeyin..ya bu da son moda..açılma 2 cm diyorlar. fazla aöıma olmuyor diyorlar derken hoopp kendinizi sezeryanda buluyorsunuz...

Zirsizdelim ben birbuçuk ay sonra başlıyorum işe..az kalmış bu arada.. ama bende sorun tam sorun şimdi..ne annem ne de kayınvalidem sağlıklı ve bebeğe bakabilirler..bildiğin bakıcı bulacağız...

lalemmmvalla benım sıpada hiç sevmedi yaaa oysakı gırene kadar kıpır kıpırdı sadece cıkarken 2 tekme attıdoktor dedi normalde bu yetersız nst ama hareket ettı dedıgın ıcın onay verıyorum dedı.tamam dedım
hareket etmese nstde hıc oynamasa nolurkı kalp atımı var sonucta:44zaman dogummu olur anlamadım valla:26:
haklısınız kızçem ne desenız ama duramadım işte.deminde duramadım kalktım tv ünitesini çektim kablo taktım arkadan bekle işte herifi yok anam ben akıllanmamvalla bilerek yapmadım unuttuyorum cogu zaman yaaaçokk kötü anneyım ben cokkkkkkkkkkkkkkkkama ıyıyız sanırım sorun yokkk

morişim kaygana bakmasındasende ıyı anlasıyodun gercı dımeeeozaman sen bakıcı arastırmaya basla tatlım cok zor sızın ıcın yaaa:26:

benim de aklıma inan hep sen geliyordun hamileyken tuvalet konusunda.. bir de o yemek listesini anımsar mısın? kabızlıktan kurtulacaz diye neler yazmıştık...her şey geçiyor hayalotum valla...bir bakıyorsun bebik kucağında..tabiii tuvalete rahat gidebiliyor musun artık desem o konu gene muallakta..bir zırladı mı valla tuvalet muvalet kalmıyor, afedersin kıçında kağıtlar fırlıyorsun dışarı

morişim kaygana bakmasındasende ıyı anlasıyodun gercı dımeeeozaman sen bakıcı arastırmaya basla tatlım cok zor sızın ıcın yaaa:26:

hayalotum ikisinin de ellerinde dikiş var..bel boyun fıtığı ne dersen var...annem ne eğilebiliyr ne de koloyla bebeği tutabiliyor..kayınvalidem belden ve elden rahatsız .bir de romatizma hastası kalkamıyor..ne yaparsın...ya kreş ya da kadın bakıcı..

valla büyüyor teyzesi...bir de keçi gb bir ses türetti..annem habire ona teke ötüyor diyor..açlığa hiç dayanamıyor hemen zırlıyor..gece 3'ten sonra uyumuyor...artık uykuyu unuttuk karı koca..aman sağlıklı olsun da hç öenmli değil uyku... bu arada cin gb maşallah hep beni kucağa alın diyor, sahi yamisy ne yaptı beilemiyorum ama 40'ında bir seyi öğrenen 40 yıl unutmazmış valla..bizimki de kucakçı...teke gb ötüyor yatınca...

bu arada sen tam benim doğum günümdesin..artık no panic no üzüntü hayalotum..

maşallah sana benim spayı ben zor fırtlattığım için ikinciye korkuyorum lale...bak ne güzel 24 olmuşsun bile...zaman ne çabuk geçiyor...sonra geliyor minnaklar...

ayyyyyyyyyy su içiyordum hertaraf su olduuu yaaainş pcye bişey olmaz valla morişim yaptı derimmmhey aalahım yaaa hala guluyorumm demek peçeteyle fırlıyon heee
valla şu hamılelıkte çok gözyaşı doktum ben wcdehalada dokuyorum ya oda ayrıeşim bıle diyor alısmadınmı artık aglama dıye gelde aglama kımbılır kaç bebe dogurur ınsan ben wcden cıkana kadar

kuzum ya çok zor valla ısın rabbım yardımcın olsun gonlune gore hayırlı bır yer cıkar ınss

oyyy ben onu yırım yırım masallahhhyamısınde guzel gecmıs ama bı ara sınırlenmıs tam anlatmadı sanırsam tabı ben gecmıse donemedım belkıde yazmıstır:26:duzelır ıns annesı o uykusuzlukları falanda bırazdaha sabır
evet artık korkmuyorum morişim bundan sonrası dogsada rabbımın ıznıyle bırazdaha kolay gecer herhalde

heee senin sözüne de güvenilirdi bacım , bende inandım
10 günde alınır mı deme bacım biz ne kilolar aldık o 10 günlerde
açıkcası aramızda kalsın da ben 29 kasımdan beri hiçççççççççççççççççççç diyet yapmıyorum
geslin çikolatlar gitsin meyve suları, eee yemeği kociş yaptığından makarnada sık sık öğünüme girdi

napıyım bacım yaa aldıysam da aldım kaçarı yok artık
ben en son işte 29 kasımda gittim, cuma günüydü kontrolümüz ama hemşire aradı karda çıkma dışarı dedi
eşimde perşembeye kayseride olacağımızdan orda kendi doktoruna gideriz dedi bende hak verdim sıra aldım doktorumdan
bakalım ne var ne yok
perşembeye kadar doğurmazsam, o kadar yolu sağ salim gitmeyi başarırsam , perşembe de doğum başlamış demezse doktor herşey yolunda olacak inşallah

hiç gözyaşı dökme valla doğunca daha bir gözyaşı dökeceksin..poponu bile yıkayamadan fırladığın zamanlar olacak.. ya hu şimid tuvaletim tam zamanında geliyor ama tam zamanında gidemediğim için tuvalete içimde kuruyor resmen

bir de normal doğum yaptın mı kabızlık çzöülüyor ya..o ıkınmalar valla düzene sokuyor bağırsaklarıı..anlamadım gitti. tuhaf ama öyle..

bizimkisi yamisy'nin dediğine geldi..bir bana kafa atmadığı kalmıştı sinirden..geçen gün 30 günlük bebk onu da yaptı...onun kafasına bir şey oldu diye korkttum ama benim kafam acıdı valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…