Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ahh yavruummm... ayy ağlıyorum ben yaaa tutamıyorum. kocişte ordan diyoki şarkı duygulanacak bi şarkıda değildi kafayı mı yedin, tv de o ses açıkta dedim bizim hatunlardan biri yarın doğuma gidecekmiş. kocişte allah kurtarsın dedi. kocişinde duasını aldın ama bak aklımıza gelmişti. neyse sağlıklı olunda önemli değil. bizi habersiz bırakma. kucağına aldığında toprağı bizim yerimize de öp kokla emi..

yowrem burda elektrik kesildi salaklar bi bizim bide yan binanın elektriğini kesmişler. heryer ışıl ışıl biz öğleden beri elektriksiz kaldık daha yeni geldi.

zırsızdelim anam uzaklardan bakma gel teyze oluyon toprak gelmeye karar verdii daha doğrusu doktor karar verdi onun hala gelesi yokk

sennnn hiiççççç kendini yormazsıın zaten canııımmm... bugün dr yorulma der sen yarın cam tepesine çıkarsın o bitincede ya misafir alırsın yada misafirliğe gidersin.. hiiiççç yorulmazsın zaten aferin.

ahh kuzum hoşgeldin. sık gel artık bacım yaw özlüyoz... mevlidiniz hayırlı olsun tatlım. dualarınız kabul olsun... bizimde c.tesiydi. kafayı yemediğime şükrediyorum.

bacım hala yamiş var topikte mini mini minnak olarak
lale de minnak olup iki çocuk sahibi olmak üzere olanlardan

beennn en minnak gacı, en yaşlı anayım bu topikte oğluşum hepinizden büyük.. hee zirve daha büyük ana... ben 2.yim...

aynen öyleee valla ben bugün 2 den beri gidemedim bile. elektrik gitti. kombi söndü. oğluş üşümesin diye aldım kucağımda uyudu. sonra yattık ana oğul sarılarak uyuduk. o kucağımda öyle güzel uyumuş ki kıyıpda kalkamadım ki wc ye gideyim.. daha demin şükür gittim

canım benim kaderde varmış maalesef
keşke o kadar sıkıntıyı çekmeseydin
keşke hiçbiri yaşanmamış olsaydı
ama geldi geçti Rabbimin vardır bir bildiği
doğum öncesi iznini sonraya aktardılar demi kuzucum
valla çok büyük sorun cidden
gönlüne göre bakıcı bulmak çok zor, maddi olarak da az para istemeyecekler
ücretsiz izne ayrılsan o da sıkıntı olur dimi?
eşinle senin çalışma saatlerinizin farklı denk getirilme şansı yok mu
sabah sen gitsen işe bebişe o baksa, öğleden sonra da o gitse sen baksan
yok mu öyle bi şansınız

zırsizdelim dogru soyluyorsun bende sasırdım cunku ben bu hafta ketçap kızartma turu makarna cok yedımtartıyada korka korka cıktım hatta aglıycaktım ama 80 dedi tartınasıl mutlu oldum doktor bıle afarım kız dedıhemde yemek bıle yemıstım dusun gecen hafta ac gıdıp tartılmıstımsende almamısındır meark etme

ama bundan sonra alsamda almasamda ne faydakı hertarafım şişbırde sana ne soylıycem benım göbeğim çatlamaya başlamış eşim gördü dün göbüşü severkennnayyy dedi dedim noldu bişey yok falan derken bı baktımmm kırmızı çizgiler varrrnapcam bennn nette karında çatlak resımlerı var onun gıbı olcak gobegımmm yaaasende sagsalım gıdersın ıns doktora hıc merak etme

nstyi sevmeyenler kulübüne hoşgeldin tatlım
yamişin yusuf efe sevmeyerek yolu açtı, benimki de sevmiyo, seninki de sevmiyo
bu bebekler de amma nazlı yavvv

tv ünitesini çektin demek
hani birisi bi söz vermişti 10 dakika oldu olmadı hatırlar mısın?
hani iş yapmayacaktı
oooo sözünde de amma durmuşsun aferin

yamısımmmm ama her bırtaraftan ayrı ayrı vuruyonuz yahuuutamam yapmıyorum yatıyorum bundan sonra yanı yatmaya çalışacagımmm en azındanhg nasıslınnnn küçükbey nasılll

kızçem ne kadar güldüm yaaaaaaaaaaaaa

ahh bebeğim yaaa durumun zor
kreş alacak mı ki o kadarcık bebişi
daha el kadar
bakıma , ilgiye muhtaç
görümcen falan yok mu gelip bakabilecek?
ya da doğum yapmayan kardeşinin müsait olma ihtimali yok mu

ahhh morşimmm şimdi nasıl geçiriyor tekmeyı bana bı bılsen nstdede ufacık bı tekme bıle yok ya cıldırmamak elde degıl valla
ayyy morısım valla cok guldum rabbımde senı guldursun ıns
ben bırde neden korkuyorum bılıyonmuşimdi wcye cıkamıyorum ya normal dogum esnasında bebek beklerken tuvaletımıde yaparsam dıye cok korkuyorumayyy kafayı wc ile bozdum ben vallainş benimde düzene girer yaakafa atmak derkengeçen eşim kulagını göbeğime koyu bizimki bir geçirdi tekmeyi eşim yemin ederim korkudan altına kaçırmadığı kaldı ben bıle korktum ama oara

çocuğa teke deme annesi aaaaaaaaaaaaaaaaa
açlık , gaz, altına yapması hepsi sıkıntı yenidoğan bebeklerde
şımarmak hakkı tatlım isteyecek tabi kucağa gelmeyi
ohhhh rahat rahat kurulacak kucağa
sütün ne durumda peki canım, arttı mı?
mama veriyo musun
bebeğinin reflüsü var mı
yatakta sende yan yatış yastığı kullanıyo muusun
sende deneyimlisin artık bize önerilerde bulunsanaa

ama yatıyorumki şimdii ozaman unuttuydum bı ara dalgınlıgıma gelmıstı sımdı başladı
bakalım bizimkiler kaçıncı haftada dogcak kilodaşım yaaabugun benımkının ayagı agzındaydı nasıl becermıstı o ayagı agzına almayı yaaagüle güle öldük eşimle yüzünü yine göremedik sadece gözlerini gösteriyor sıpa 3 defadırhatta bı ara doktor japon bu bebek çekik göz dedi de sonra uzun uzun inceledi yok değilmiş dedi boşanma sebebi olacaktı vallaama japon deyınce esımın suratını gormen lazımdı şapşal yaaa

yaaaa ben dedim bacım kafa atcaklar diye müstahak sizeee

valla öyle fakiriiz ki şu aralar zirsizdelim ben ücretsiz izne ayrılsam koca da benden ayrılır

artık o sabah çalışacak ya da ben sabah çalışacam öyle vardiyalı sekilde yaşayacağız..bu arada bakıcı bulmam şart ..annelerim yapamayacak sağlık nedenlerinden belli..ne yapalım Allah sağlık versin buluruz brilerini inşallah...

doğum iznimi ayarladık ..aktardık doğum sonrasına ..tam 1 şubatta işe başlıyorum...ama ben bir de rapor alacağım ..bakalım bir ay kadar..bebiş 3 aylık olsun da....

bizdede en dayanıklıları benim zırsizdelimmeşimi anemi hastanede yanımda olacak kiilerin hiçbirinin bana destek olucagını sanmıyorum ve herzamanki gibi onların yanında aglıyacagımıda hıc sanmıyorum

bacım ben dayanıklı da olsam doğuma giderken kesin hüngür şakırt koyuveririm
dayanamam ki daha fazla o doğumhaneye giderken

kızlar ben cıkıyorum malum belim fazla oturunca sinyal verıyor bıraz yatıyorum olurmu opuyorum hepınızı tatlı ruyalarrrsıpalarınızında poposundan opun benım ıcın...
baksoyum dualarım senınle kızçem sanıyorum yarın sabahtan kavusursun bebegıneallahım saglıkla bulusmanızı nasıp eylesınnn haydık yarın gorusuruzzz

ay bir duysan sesini zirsizdelim..öyle bir ses ki hiç duymamışsındır..bir de gerim gerim geriniyor teyzesi..gününü tamamlayana kadar melekti melek ...şimdi ötüyor saat başı...bir de hep kucak bu ne..protez taksam bacağına valla koşacak teyzesi..simdi de mızıklanıyor...kaçıyorum ben...

yamısımmmm ama her bırtaraftan ayrı ayrı vuruyonuz yahuuutamam yapmıyorum yatıyorum bundan sonra yanı yatmaya çalışacagımmm en azındanhg nasıslınnnn küçükbey nasılll
vurulmayı hakediyon bacım sende acık akıllan ama aaaaa
iyiyim kızçem hoşbuldum. oda babişinin omzunda turluyo öyle bakınıyo şaşkın

kız lavmanı onun için yapıyolar zaten o anda tuvaletini yapma diye

atıyor bile canım...öyle kuvvetli ki maşallah..hem teke gb ötüyor hem de kafa atıyor..
kızz teke deme çocuğaaa aaa

arkadaş bebek sahibi olmak ne zormuş meğer
inşallah hepimiz normal normal doğururuz
bebeğin kafasına dikkat etmek gerek, kafa atıyorlar ciddi ciddi

canım benim bizde de o ses açık
az önce ben başka bi sebepten de ağladım da eşim diyoki şarkılara daha ağlıyosan ooooooooo
evet en minnak hatunsun amma topiğin kurucusu ve ikinci en büyük annesisin burda doğuran
yoksam senden önce doğuruvermiş lale bak büyütüyo bile
ayy tatlı tatlı sarılıp uyudunuz mu siizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yerim sizi ben yaaa
elektrik burda sık sık gittiğinden alışığım artık elektriksizliğe
ama Allahtan bizim ev merkezi sistem kaloriferli ve kazan da jeneratöre bağlı
çok şükür bu evde elektrik gitse bile ısınma sıkıntı olmuyor
hayalotta hiç yormaz kendini biliyosun dimi sende

canım geçen gün okumuştum alttaki bilgilerimizde
sebebini hatırlamıyorum ama bu haftalarda anneler kilo almak yerine verebiliyorlarmış bile
bu haftaların bi özelliğiymiş nedense
bende geçen gün yazmıştım , bildiğin otoban oldu karnım benim
hatta öyle bi kaşınıyoki gece uyanıyorum kaşıntıdan
çok fenayım yaaa, bebeğime feda olsun diyorum aamaa bu kadar da çatlamasa iyiydi
inşallah sağ salim biter yolculuk

çok güldüm yaaa ağzına kadar sokmayı başardı demek
maşallah ona oyyy yisin onu teyzesi
valla direk boşanma sebebi olur cidden
Allahtan sonradan düzeltmiş doktor
bizim herifin kanında da böyle japon gibi çekik gözlülük değilde iri iri yuvarlak gözlülük var
bi yeğeni var japon balığı gibi fırtlak fırtlak gözleri
diyo ona benzeyebilir o bizden

tatlım sizde de 15 tatil yok mu?
10 şubatta başlıyor bizde 2. dönem
bakalım sizde ne zaman başlayacak
sivas cumhuriyet üniversitesi falan 15 tatili 4 haftadan uzun tutuyo mesela
bebeği doğurdun yaaa en önemli kısım oydu canım
gerisini de çözersin Allahın izniyle
benimki de martın son haftasında bitecek gibi duruyor doğum iznim
ama kadın doğumcun isterse 20 gün falan uzatma izni verebiliyormuş
bi araştıralım bakalım
seni öyle iyi anlıyorum ki para konusunda canım
mesela biz dayadık kredi kartına alınacakları
bakalım borçlarını nasıl ödeyecez
ama naapalım sağlık olsun değer bebişlerimiz için

atıyor bile canım...öyle kuvvetli ki maşallah..hem teke gb ötüyor hem de kafa atıyor..

yesinler onun attığı kafayı kuzucum

ayy yaaa nasıl merak ediyorum morişim bi bilsen
keşke bi imkanımız olsa da topikce bir araya gelsek
mesela topiğin geneli İstanbulda , ben sen ve lale de İstanbula varsak hepimiz şöyle rahat rahat bi vakit geçirsek yanımızda minnaklarla

kızceler ben geldim nasılsınz bakalım ne var ne yokk baksoyum şimdiye kucağına almıştır bebişini kokluyordur ohhh misler gibi benimde canım sıkkın bugün dün beim kocişe küsmüştüm biliyonuz akşam üstü aradı dediki akşama yemek yapma sizi dışarı çıkarıcam tamam dedim bende geldi bizi aldı evden nereye götürse beğenirsiniz benim suratsız kv ye yemek yapmışta beni çağırmış sözdee benim kızla eşimi çağırmıştır kesin eşimde tek gitmiycene göre benide götürdü ayy şok oldum e bide kapıya kadar gelmişim dönmekte olmaz ben o tarafta kv nin evinin hemen yanında bi restourant var oraya gidiyoruz sandım tabi küsüm ya eşimle oraya gidiyoruz muhtemelen diye sormadımda mecbur gitmek zorunda kaldım başıma ağrılar girdi kızlar kadın benle tek laf etmedi izmirden misafiri gelmiş onunla ilgilendi ay o kadın bile sordu bebeğin nasıl iyimi kaç aylık oldu doğum ne zaman falan filan diye kendi tek laf etmedii sormadı kadın açtı o ses türkiyeyi son sesle ona baktı çay getirdi herkese verdi banada sende içicenmi diye soruyo sağol dedim bende eve geldik eşimle daha kötü olduk bu yüzdenn ee kadın beni çağırmamışki oğlunu bide benim kızı çağırmış benide görünce şok oldu eşimde diyorki ee annem sana ne diyoki ne yapıyoki bende dedim tabi sen diğer odadasın bişey görmedin dedim işte böle kızlar moralim dahada bozuldu bugünn bu kv yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…