Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

maşallah sana benim spayı ben zor fırtlattığım için ikinciye korkuyorum lale...bak ne güzel 24 olmuşsun bile...zaman ne çabuk geçiyor...sonra geliyor minnaklar...
kızcem gene sen fırlatmışınn ben fırlatamadım maalesef sezeryan oldum ondan sonrada bi daha doğurmak yokk dedim ama büyük konuşmuşum benim oğlan tini mini çıka geldi sende belli bi süre sonra doğum sıkıntılarını unutunca yine o heyecanları bebeğini ilk kucağına aldığındaki mutluluğu yaşamak istersin bi bakmışın bi bebişin daha olmuşş
vala morişim benimde şimdiki aklım olaydı 30dan önce asla evlenmezdimmmgayet normal yaşın
bendeeee evlenmezdim şimdi aklım olsa hemde hiçç
neyyy tv ünitesinimi çektin iyi halt etmişinnn aferin sana böle devam ett

bacım ben dayanıklı da olsam doğuma giderken kesin hüngür şakırt koyuveririm
dayanamam ki daha fazla o doğumhaneye giderken
valla ben kimsenin yanında ağlıyamıyorum ya tutuyorum kendimi eşim hariç tabi.inanmassın annem bile bikez ağladığımı görmüştür oda eşimi askere yolcu ederken kadın bile demişti kayganaya hayalotu ilk defa aglarken goruyoruz diyeebenimde öyle bi sorunum var işte.sanıyorum doğumhaneye girerken bi ağlarım bide çıkarken bi ağlarım doktorun yanında ağlıyabılırım yani ne antikayım değilmii

biliyorum yapıyorlarda çevrede doğum yapanlardan bazılarına yapmamışlar ya banada yapılmassa diye aten yapılmasınıda istemiyorum oda ayrı bi muammaoooyyy ben onun şaşkın bakışlarını yirim yirimmm

ben evlenirdimde geç evlenirdim şimdiki yaşımdan en azından sanki koca istanbulda herf kalmıycaktı evlenmeseydimm hey yarabbim yaasende kayganaya hiç takılma kızçem boşver en azından uzunca bir süre gitmek zorunda kalmassın evineeeeşinin yaptığı da çok saçma.sanıyorum benimki cesaret edemez böyle bişeye

evet geçen gün bende okudum zırsizdelim hatta ben bu olayı yaşamam didim kendi kendimeama bu hafta kesın alırım fazlasıyla dün almadımya acısı çıkar merak etmefeda olsun feda olsunda ya geçmesse totosundan ısırcam onun hatta bilibilisinide yicem işteeeya valla el kol bitti ayak başlamış içerdejapon balığı heee

baksoyum dogum yapmıstır ıkısıde saglıklıdır ınsallah
bende artık çok rüya görmeye başladım karmakarışık hamılelıgın son gunlerı dıyemı acaba
gece kalkmalarımda ıyıce sıklastı hep uykum bolunuyo yaa
bırde sabah 6 da bır acıkmışım çocuk ıcımde fıldır fıldır donuyor dedim noluyo yaw şimdide senmi başladın anam bana yemek yedirtmeden uyumadı yavallahi 6 bucuga kadar bekledım yok baktım tekmelerı acıtmaya başladı 1 bardak sut ıle muz yedım bı baktım 5 dakka daha oynayıp uyudu yavrumben napcam bu oburcanımla evimizide topladıkk kavaltımızı yaptık 10 gibi 6da muz falan yıyınce acıkmadık bu sabahakşam için yemek bıle yaptık oglusumla bugun pek bi hamaratızzz

yamisym, zisrsizdelim,hbaksoyum,hayalotum, seram,zirvem,esham..inşallah buluşuruz kele bacılarım hep beraber ..geliriz bir araya oğluşlarla..ne günlerden ne günlere de mi?

kızlar bu arada nerde bu esha? hiç ses yok gene bacımdan..

sera desen gene ayrı topiklerde tkılmaya başlamış, gözümden kaçmadı....serrraaaa özledim seni canım benim...!!

hbaksoyum inşallah almıştır minnakını kucağına..

Son düzenleme:

hoşgelmişsin bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm
anam senin bu kaynanayla koca benim elimden kurtulamayacak haaa
alacam elime evire çevire halledecem sonra şaşıp kalacaklar bak demedi deme
bu erkekler bu kadar saf olabilirler mi yaaa
Allam yarabbim
neyse ki küsüz diye tek başına gitmeye kalkmamış kuzum
sinir de olsan almış seni de götürmüş
ona da şükür

ben çok kolay ağlıyorum artık canım
varya bi annenin bebeğini hastane çıkışı kucağından almışlarda nasıl ağladım nasıl
artık sinir minir kalmadı bende
vidalar acayip gevşedi

Allahım yardımcısı olsun kızçemin
Toprağın kokusunu içine çekiyodur şimdi o bol bol
rüyalarda senle ben bir numarayız zaten
doğurcaz yaaa ondan mıdır nedir
benimki de acıktı mı öyle fena oluyo ki , bizim bu kadar tombik olmamıza şaşmamak gerek
oburcanları doyurmaya sütümüz yeter umarım
biz de bugün gidecez diye eşya topluyoruz sürekli
ben bişeyler almadım diyodum yaaa meğer ne kadar da almışım
yavv arabaya nasıl sığacaz onun derdindeyiz
off offf aklıma takıldı bu arabaya sığamama işi

ben almışım yaaa
80 olmama 1 kilocuk kaldı maalesef
ne güzeldi eskiden şimdiki halimle aldığım kilo 20yi geçti maalesef

o günlerde gelir umarım yavruşum
bebeklerimizi de alırız yanımıza
onlar oynarken bizde kaynatırız
özletiyor kendini , bacı bizden sıkıldı sanırım
kaçmış

Hbaksoy iyi aksamlar tatli hamisler ve anneler hbaksoy insallah saglikli bi sekilde kavusmusdur bebegine allah bagislasin doya doya kokluyodur toprak efendiyi ben bugün doktora gitdim bebegim saglikli ama doktor dedi erken dogum yapma ihtimalim var bebegimin gelisimi öndeymis. Inanin cok yemiyorum hata 1 kilo bile vermisim cikolata yememe ragmen ha bide idral testi yaptilar malesef biraz kan cikti doktor bol su ic iki gün sonra bidaha gel dedi.kizlar cok korkuyorum insallah bi iltihap yoktur.

zirsiz ne güzel yakinda sana yolculuk var insallah sag saglim kavusursun ailene.

Lalecim insallah barismissin kocanla gecen bende küstüm. Iki gün önce arkadaslariyla bulustu saat 5 evden cikti ve 1 eve geldi.giderken hata bana dediki beni her dakika arama zaten o lafa küstüm neyse bende hic yazmadim aramadim inanirmisin adam bi kere bile arayip sormadi yazmadi bile. Ya bi insan hamile karisini hic merak etmezmi saatlerce yanlizdim evde. Geldiginde kizdim ilk lafi iyikide arkadaslarla görüsdüm burnumdan getirme bide neymis hamile oldugumdan beri degismisim. Ertesi gün kocaman cicekle eve gelmis

ya tatlım bu lohusalık 40 gun ya benım 10. gun kanamam kesıldı az bısey glıyo yok gıbı normal mı bu bılemedım :26:

cok yoruluyorum tatlım ya nazar degdı ogluma hıc durmuyo inşallah 40ımız gecınce bıraz duzelır.
catının genıslemesı cok ıyı dogumun kolay olur.
sonundaa gıdıyosun oh be benım içim rahatladı valla :)

lazer tatlım yapıstırdılar benı dikiş yok
üşüttüm ama oyuzden agrıdı ister istemez üşütüyorum bebekle ılgılenırken hayatım ya

burdayım conem benım oğlan hiç durmuyo ya gıremez oldum nete fılan. gaz sancısı kabız bıde göbegı kanıyo yavrumun oyuzden cok aglıyo iyileşemedık gıttı ya. bıde hala sutum az toparlanamadık gıttı
stres yapa yapa dogurduk ne gunlerdı gercekten ayy bı araya gelsek ne guzel olur gercekten yaaaaa

moiraia unuturmuyum canim seni sen simdi yeni anne oldun tatlim bak keyfine diye yazmadimtatlim nasil yakisikli guzel uyuyormu ilk anne oldugumda benim kizimi alip eve geldik kv kpder davetliydiler bir yere gittiler aldim kuzumu kucagima sen benimmisin deyip guzelce kokladim sonra evi gezdirdim neler anlattim kizima sen buyuyunce annenle neler yapacaksin soyle boyle sonra babacigi gelmisti isten iki manyak bebisimizi ortamiza alip yatakda belki 2 saat muhabbet etmisdik kizimla hatta bi susss ben konusuyorum kizimla diyede atismisdik esimle esimde bana demistiki sissstttt cok afferdersin ama simdiden kizimla arama giriyorsun bilmem farkindamisin neyse 1.gece 2.gece derken uykusuzluk aldi basini gitti birde sezeryan olunca artik esime sira sende yok sende kavgasi baslamisti en kotusude sigara icen arkadaslardan bebegimizi nasil kacirirdik arkadaslar niye getirmediniz bebegi dediginde yaaa rahat edemiyoruz vir virrr agliyor diye evde dedeye birakdik diyorduk kirilmasinlar diye hele kizim kayakdan korkardi kaymaya 2 yasindayken bir esim bir ben kocaman insanlar cocuk kayaklarindan kayardik kizimizin korkusunu yenmek icin hele yemek yemedigi zamanlar hayatta yemeyecegimiz o haslama pureleri bayiliyormus gibi yerdik sonrada bir guzel agzimizi yikardik cimcime gormeden yatagina alistirmak icin esim cok sabahladi kizimin kucucuk karyolasinda onla uyurdu daha neler neler allahim ne manyak bir anne babaymisiz diyoruz esimle konusunca bazen ama en guzel yillar canim bol bol sev oksa kokla birdaha geri gelmiyor o yillar simdi korkularimiz basladi buyudukce inanin dahada korkar oldum cocuklarimin yanlis yapip o yanlisla yok olmalarindan korkar oldum yinede varliklari bile bir mutluluk sebebi rabbim isteyen herkese nasip eylesin anneligi babaligi

kızlarım yavruşlarım merhaba..:)

bizim minnak teke geceden beri çok rahatsız.. erdiğimiz mamalar çok gaz sancısı yapıyor..bir anda çılgın gb ağlıyor ve mama yerken gaz sancısından hemen kusmaya başlıyor..o kadar acı çekti ki sabaha kadar korkmadım değil..bir de bizimkisinin göbeği fıtık oldu.o kadar kocamn oldu ki kendini kasa kasa bizim kuzu patlayacak diye korkuyorum..para koyduk sardık olmadı tutmuyor, izmir efeleri gb kuşak bağladık o da çıkıp ya da kayıp duruyor...drlar kendi kendine geçer diyor ama sanki oraya dokununca lıkır lıkır ses geliyor...karnımızdayken hep düşecek ya da erken doğacak diye korkardık şimdi ise hasta olacaklar diye korkuyorsunuz..

yamisy bugün yok belli işte bebişlerin sağlık durumları uymuyor ki bir günden bir güne..ama teyzeleri o minnoş yüzleri size emerken bakışları elleri ile yüzünüze uzanmaları çok tatlı duygular veriyor..ölürüm ben oğluşuma...canım kuzum

esham sen hep normal doğum diyordun neden seni kandırdırlar ve sezeryan yaptılar acep çok merak ettim..

zirsizdelim bu aralar duygusal olman çok normal..biliyor musun ben hala ağlıyorum..hala bitmedi duygusallığım..hamilelilğin 20. haftasından beri toparlayamadım kendimi nedense..belki çalışmaya başlarsam gene düzene girer hayatım...bu duygusallık yüzünden ne televizyon ne duygusal hiçbir şey izlemiyorum...yakında anam gidiyor bakalım bir ay nasıl kalacam bebişle...düşün şimdi tuvalete bile gidemiyorum acep nasıl yemek yapacam, ütü vs...gelenim gidenin şu an çok fazla...cuma da öğrebncilerim gelmek istiyorlarmış ziyarete...Allah inşallah kuvvet verecek ve tam olarak toparlanacağım...

sera canım benim ilk tanıdığımdan beri nasıl hayranım sana ve enerjine...yavrum 3 çocuk öyle böyle değil..bir de koca..maşallahh sana.. sakın bizi bu topikte yalnız bırakma, enerjini eksik etme bizden...seviyoruz seni çok....

hayalotum neredesin yawwww??? artık son haftalarınız...uzatın ayaklarınızı..ama tavsiyem şu ki benim suyum geldiği gün çok pis yemek yemeye kalkmıştım..sakın midenizi tam germeyin aşırı doldurarak..ve asla eğilmeyin...tuvalete oturuken bile ağır ağır..inan bana nasıl komutlaysam kendimi hala dönemiyorum eski haime yerden bir şey alırken eğilmiyorum, resmen çöemliyorum ağır ağır, sanki hamilyemişim gb...bir de banyo yaparken göbeğimi yıkamıyorum sert sekilde yaw..bir türlü alışamadım..sanki hala hamileyim

zirvem neredesin yowremmmm...cemroş sen neredesinz..eksik topik sensiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…