kızcem gene sen fırlatmışınn ben fırlatamadım maalesef sezeryan oldum ondan sonrada bi daha doğurmak yokk dedim ama büyük konuşmuşum benim oğlan tini mini çıka geldi sende belli bi süre sonra doğum sıkıntılarını unutunca yine o heyecanları bebeğini ilk kucağına aldığındaki mutluluğu yaşamak istersin bi bakmışın bi bebişin daha olmuşşmaşallah sanabenim spayı ben zor fırtlattığım için ikinciye korkuyorum lale...bak ne güzel 24 olmuşsun bile...zaman ne çabuk geçiyor...sonra geliyor minnaklar...
bendeeee evlenmezdim şimdi aklım olsa hemde hiççvala morişim benimde şimdiki aklım olaydı 30dan önce asla evlenmezdimmmgayet normal yaşın
neyyy tv ünitesinimi çektin iyi halt etmişinnn aferin sana böle devam ettlalemmmvalla benım sıpada hiç sevmedi yaaa oysakı gırene kadar kıpır kıpırdı sadece cıkarken 2 tekme attı doktor dedi normalde bu yetersız nst ama hareket ettı dedıgın ıcın onay verıyorum dedı.tamam dedım
hareket etmese nstde hıc oynamasa nolurkı kalp atımı var sonucta:44zaman dogummu olur anlamadım valla:26:
haklısınız kızçem ne desenız ama duramadım işte.deminde duramadım kalktım tv ünitesini çektim kablo taktım arkadan bekle işte herifi yok anam ben akıllanmamvalla bilerek yapmadım unuttuyorum cogu zaman yaaa çokk kötü anneyım ben cokkkkkkkkkkkkkkkk ama ıyıyız sanırım sorun yokkk
valla ben kimsenin yanında ağlıyamıyorum ya tutuyorum kendimi eşim hariç tabi.inanmassın annem bile bikez ağladığımı görmüştür oda eşimi askere yolcu ederkenbacım ben dayanıklı da olsam doğuma giderken kesin hüngür şakırt koyuveririm
dayanamam ki daha fazla o doğumhaneye giderken
biliyorum yapıyorlarda çevrede doğum yapanlardan bazılarına yapmamışlar ya banada yapılmassa diyevurulmayı hakediyon bacım sende acık akıllan ama aaaaa
iyiyim kızçem hoşbuldum. oda babişinin omzunda turluyo öyle bakınıyo şaşkın
kız lavmanı onun için yapıyolar zateno anda tuvaletini yapma diye
kızcem gene sen fırlatmışınn ben fırlatamadım maalesef sezeryan oldum ondan sonrada bi daha doğurmak yokk dedim ama büyük konuşmuşum benim oğlan tini mini çıka geldi sende belli bi süre sonra doğum sıkıntılarını unutunca yine o heyecanları bebeğini ilk kucağına aldığındaki mutluluğu yaşamak istersin bi bakmışın bi bebişin daha olmuşş
bendeeee evlenmezdim şimdi aklım olsa hemde hiçç
neyyy tv ünitesinimi çektin iyi halt etmişinnn aferin sana böle devam ett
evet geçen gün bende okudum zırsizdelim hatta ben bu olayı yaşamam didim kendi kendimecanım geçen gün okumuştum alttaki bilgilerimizde
sebebini hatırlamıyorum ama bu haftalarda anneler kilo almak yerine verebiliyorlarmış bile
bu haftaların bi özelliğiymiş nedense
bende geçen gün yazmıştım , bildiğin otoban oldu karnım benim
hatta öyle bi kaşınıyoki gece uyanıyorum kaşıntıdan
çok fenayım yaaa, bebeğime feda olsun diyorum aamaa bu kadar da çatlamasa iyiydi
inşallah sağ salim biter yolculuk
çok güldüm yaaa ağzına kadar sokmayı başardı demek
maşallah ona oyyy yisin onu teyzesi
valla direk boşanma sebebi olur cidden
Allahtan sonradan düzeltmiş doktor
bizim herifin kanında da böyle japon gibi çekik gözlülük değilde iri iri yuvarlak gözlülük var
bi yeğeni var japon balığı gibi fırtlak fırtlak gözleri
diyo ona benzeyebilir o bizden
arkadaş bebek sahibi olmak ne zormuş meğer
inşallah hepimiz normal normal doğururuz
bebeğin kafasına dikkat etmek gerek, kafa atıyorlar ciddi ciddi
canım benim bizde de o ses açık
az önce ben başka bi sebepten de ağladım da eşim diyoki şarkılara daha ağlıyosan ooooooooo
evet en minnak hatunsun amma topiğin kurucusu ve ikinci en büyük annesisin burda doğuran
yoksam senden önce doğuruvermiş lale bak büyütüyo bile
ayy tatlı tatlı sarılıp uyudunuz mu siizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yerim sizi ben yaaa
elektrik burda sık sık gittiğinden alışığım artık elektriksizliğe
ama Allahtan bizim ev merkezi sistem kaloriferli ve kazan da jeneratöre bağlı
çok şükür bu evde elektrik gitse bile ısınma sıkıntı olmuyor
hayalotta hiç yormaz kendini biliyosun dimi sende
canım geçen gün okumuştum alttaki bilgilerimizde
sebebini hatırlamıyorum ama bu haftalarda anneler kilo almak yerine verebiliyorlarmış bile
bu haftaların bi özelliğiymiş nedense
bende geçen gün yazmıştım , bildiğin otoban oldu karnım benim
hatta öyle bi kaşınıyoki gece uyanıyorum kaşıntıdan
çok fenayım yaaa, bebeğime feda olsun diyorum aamaa bu kadar da çatlamasa iyiydi
inşallah sağ salim biter yolculuk
çok güldüm yaaa ağzına kadar sokmayı başardı demek
maşallah ona oyyy yisin onu teyzesi
valla direk boşanma sebebi olur cidden
Allahtan sonradan düzeltmiş doktor
bizim herifin kanında da böyle japon gibi çekik gözlülük değilde iri iri yuvarlak gözlülük var
bi yeğeni var japon balığı gibi fırtlak fırtlak gözleri
diyo ona benzeyebilir o bizden
tatlım sizde de 15 tatil yok mu?
10 şubatta başlıyor bizde 2. dönem
bakalım sizde ne zaman başlayacak
sivas cumhuriyet üniversitesi falan 15 tatili 4 haftadan uzun tutuyo mesela
bebeği doğurdun yaaa en önemli kısım oydu canım
gerisini de çözersin Allahın izniyle
benimki de martın son haftasında bitecek gibi duruyor doğum iznim
ama kadın doğumcun isterse 20 gün falan uzatma izni verebiliyormuş
bi araştıralım bakalım
seni öyle iyi anlıyorum ki para konusunda canım
mesela biz dayadık kredi kartına alınacakları
bakalım borçlarını nasıl ödeyecez
ama naapalım sağlık olsun değer bebişlerimiz için
yesinler onun attığı kafayı kuzucum
ayy yaaa nasıl merak ediyorum morişim bi bilsen
keşke bi imkanımız olsa da topikce bir araya gelsek
mesela topiğin geneli İstanbulda , ben sen ve lale de İstanbula varsak hepimiz şöyle rahat rahat bi vakit geçirsek yanımızda minnaklarla
kızceler ben geldim nasılsınz bakalım ne var ne yokk baksoyum şimdiye kucağına almıştır bebişini kokluyordur ohhh misler gibi benimde canım sıkkın bugün dün beim kocişe küsmüştüm biliyonuz akşam üstü aradı dediki akşama yemek yapma sizi dışarı çıkarıcam tamam dedim bende geldi bizi aldı evden nereye götürse beğenirsiniz benim suratsız kv ye yemek yapmışta beni çağırmış sözdee benim kızla eşimi çağırmıştır kesin eşimde tek gitmiycene göre benide götürdü ayy şok oldum e bide kapıya kadar gelmişim dönmekte olmaz ben o tarafta kv nin evinin hemen yanında bi restourant var oraya gidiyoruz sandım tabi küsüm ya eşimle oraya gidiyoruz muhtemelen diye sormadımda mecbur gitmek zorunda kaldım başıma ağrılar girdi kızlar kadın benle tek laf etmedi izmirden misafiri gelmiş onunla ilgilendi ay o kadın bile sordu bebeğin nasıl iyimi kaç aylık oldu doğum ne zaman falan filan diye kendi tek laf etmedii sormadı kadın açtı o ses türkiyeyi son sesle ona baktı çay getirdi herkese verdi banada sende içicenmi diye soruyo sağol dedim bende eve geldik eşimle daha kötü olduk bu yüzdenn ee kadın beni çağırmamışki oğlunu bide benim kızı çağırmış benide görünce şok oldu eşimde diyorki ee annem sana ne diyoki ne yapıyoki bende dedim tabi sen diğer odadasın bişey görmedin dedim işte böle kızlar moralim dahada bozuldu bugünn bu kv yüzünden
valla ben kimsenin yanında ağlıyamıyorum ya tutuyorum kendimi eşim hariç tabi.inanmassın annem bile bikez ağladığımı görmüştür oda eşimi askere yolcu ederkenkadın bile demişti kayganaya hayalotu ilk defa aglarken goruyoruz diyee benimde öyle bi sorunum var işte.sanıyorum doğumhaneye girerken bi ağlarım bide çıkarken bi ağlarım doktorun yanında ağlıyabılırım yani ne antikayım değilmii
baksoyum dogum yapmıstırıkısıde saglıklıdır ınsallah
bende artık çok rüya görmeye başladım karmakarışık hamılelıgın son gunlerı dıyemı acaba
gece kalkmalarımda ıyıce sıklastı hep uykum bolunuyo yaa
bırde sabah 6 da bır acıkmışım çocuk ıcımde fıldır fıldır donuyordedim noluyo yaw şimdide senmi başladın anam bana yemek yedirtmeden uyumadı ya vallahi 6 bucuga kadar bekledım yok baktım tekmelerı acıtmaya başladı 1 bardak sut ıle muz yedım bı baktım 5 dakka daha oynayıp uyudu yavrum ben napcam bu oburcanımla evimizide topladıkk kavaltımızı yaptık 10 gibi 6da muz falan yıyınce acıkmadık bu sabah akşam için yemek bıle yaptık oglusumla bugun pek bi hamaratızzz
evet geçen gün bende okudum zırsizdelim hatta ben bu olayı yaşamam didim kendi kendimeama bu hafta kesın alırım fazlasıyla dün almadımya acısı çıkar merak etme feda olsun feda olsunda ya geçmesse totosundan ısırcam onun hatta bilibilisinide yicem işteee ya valla el kol bitti ayak başlamış içerde japon balığı heee
yamisym, zisrsizdelim,hbaksoyum,hayalotum, seram,zirvem,esham..inşallah buluşuruz kele bacılarım hep beraber ..geliriz bir araya oğluşlarla..ne günlerden ne günlere de mi?
kızlar bu arada nerde bu esha? hiç ses yok gene bacımdan..
sera desen gene ayrı topiklerde tkılmaya başlamış, gözümden kaçmadı....serrraaaa özledim seni canım benim...!!
hbaksoyum inşallah almıştır minnakını kucağına..
yok bacım onu atamadan bugün de alışverişe gittik ve ben artık iflas ettim. belim bacaklarım koptu resmen.. amaaa oğluşuma ne ciciler aldııımmmmmdeğdi değdi
he yaw zirvede kayboldu...
bence baksoy ya doğurdu yada kaynanası ve eltisiyle saç başa girdilerher ikisindede bebiş gelmiştir bence
hoşgeldin tatlım sor tabiiki ne istersen...
ahh tatlım benim yaaa çok mu yoruyo annişini
yerim onu ben yaaa ne tatlıdır şimdi o
bebeğim ben iyi sayılırım
çatım genişliyormuş da şeyim de acayip ağrılar var
çarşamba günü kısmetse annemlere geçecez
canım sen nasıl bir ameliyat geçirdin peki?
lazer kesik olup yapıştırma mı yaptılar, yoksa normal dikiş mi yaptılar?
düzeldi mi dikişlerin peki?
üşütmemeliymişsin lale öyle söyledi, malum bu konuda kendisi tecrübeli
kız çarşı yeni doğum yapan anne için cidden zor
yavaş yavaş çık dışarı , zaman geçtikce dışarda kaldığın süreyi artırırsın
ayyy yaa hem gaz hem de kabız sorunu çok zor
kıyamam sana hiç bebişim
umarım biran evvel atlatırsınız
yamisym, zisrsizdelim,hbaksoyum,hayalotum, seram,zirvem,esham..inşallah buluşuruz kele bacılarım hep beraber ..geliriz bir araya oğluşlarla..ne günlerden ne günlere de mi?
sera desen gene ayrı topiklerde tkılmaya başlamış, gözümden kaçmadı....serrraaaa özledim seni canım benim...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?